Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

KOKEN. Deze drie recepten zijn lekker en Instagramwaardig

14/11/2020 - 06:07
"Volg de stap-voor-stap recepten van de zusjes Najat en Nadia Yachou, alias de Kookmutsjes, en jouw zoete en hartige gerechten zien even Insta-yummie uit."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Smullen maar! 3 heerlijke recepten voor paasbrood (11/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nu is de uitgelezen tijd om samen met je gezin lekker te koken. Met deze drie paasrecepten ben je even zoet. En daarna kunnen jullie met zijn allen... [naar artikel]


2. KOKEN. Lekker afkoelen met zelfgemaakte ijsjes (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Niets zo verfrissend (én lekker) als ijsjes op een warme zomerdag. Zin in een yoghurtijsje, sorbet of ijslolly? Met deze recepten maak je ze helemaal zelf. [naar artikel]


3. 'Ik schrijf recepten voor mensen die nooit leerden koken' (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Er zijn veel mensen die graag lekker eten, maar nooit koken omdat ze dat niet kunnen. Melissa Hemsley wil deze stuntelende thuiskoks helpen. "Ik... [naar artikel]


4. Tips en makkelijke recepten voor studenten die eigenlijk geen tijd hebben om te koken (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Nog kilo’s cursus weg te vreten en het warme weer helpt ook al niet. Je zou als student voor minder geen zin hebben om nog zelf te koken. Daarom, speciaal voor de blokkers op kot: drie recepten van Loïc Van Impe, de ‘rookie cook’ die studenten leert koken op Facebook. [naar artikel]


5. Koken voor minder dan 3 euro per maaltijd? 2 chefs geven 5 simpele tips: “Aanbiedin­gen in het oog houden is grootste uitdaging” (20/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Gezonde en verse voeding heeft de reputatie duur te zijn. Toch kan je ook gezond en lekker koken voor weinig geld. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen in vijf simpele tips hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd. Ze geven ook zes exclusieve recepten om meteen mee aan de slag te gaan: “Dure superfoods zijn echt niet nodig.” [naar artikel]


6. Snelle pizza of worteltaart om van te smullen: recepten voor een heerlijk chaotisch leven (07/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Heerlijk chaotisch koken is wat er volgens Laurence Roothooft en Martena Duss gebeurt als het je ontbreekt aan inspiratie – of net wanneer je ervan overloopt. Het resultaat van hun recepten is in ieder geval altijd hetzelfde: lekker, en vaak ook gezellig. [naar artikel]


7. Lekker lokaal koken met de recepten uit ‘Boerentrots’ (10/10/2020 - Het Belang van Limburg)

In Boerentrots promoot europarlementslid Hilde Vautmans de favoriete gerechten van onze landbouwers. Van een kakelvers eitje tot plukkoek met appelen en peren. Haar boodschap: steun onze boeren en eet lekker lokaal. [naar artikel]


8. Hartig of zoet? Deze recepten maak je klaar in de buitenlucht (03/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Niets gezelliger dan koken in de buitenlucht: rond het kampvuur, bij de barbecue of met een eenvoudig camperoventje. Hartig of zoet? Buiten Koken is het basisboek voor outdoor koken. [naar artikel]


9. Lekker én gezond: 5 x heerlijke recepten met fruit (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Fruit alleen maar lekker als tussendoortje? Think again! Foodie Elise Van de Poele creëert vijf heerlijk hartige recepten met seizoensfruit! [naar artikel]


10. Kwaadmechelse KWB-ers koken voor hun wederhelft (07/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Tijdens de laatste les van de kookcursus 'Koken onder mannen' van KWB Kwaadmechelen hebben de mannen gekookt voor hun partner. “Het zag er allemaal heel lekker uit”, vertelt Patrick Bosmans van KWB-Kwaadmechelen. “De KWB-koks waren immers enorm op elkaar ingespeeld en in geen tijd werden allerlei lekkere recepten op de tafel getoverd.” [naar artikel]


11. Gezond en voor minder dan 3 euro per persoon: vijf recepten uit het kookboek van Jennifer en Sven (15/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Lekker, gezond én betaalbaar koken? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat is buiten het Nederlandse duo Jennifer en Sven gerekend die in hun nieuwste boek maar liefst vijftig recepten delen met een prijskaartje van maximaal 3 euro per persoon. [naar artikel]


12. Italië, Hawaï of het Verenigd Koninkrijk: drie recepten om je op reis te wanen (10/02/2022 - Het Belang van Limburg)

De Nederlandse Mascha Lammes selecteerde uit haar nieuwste boek, Met mes en stokjes, drie recepten van over de hele wereld. “Lekker, en makkelijk te maken zodat je ontspannen in de keuken kan staan”, zegt ze. [naar artikel]


13. Tip voor de herfstvakantie: drie makkelijke recepten om met je kinderen te koken (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Gerechten die in de smaak vallen bij kinderen, en die ze tegelijk ook nog eens zélf kunnen maken, da’s dubbele winst. Mama Katrijn Debruyne deelt met ons haar favoriete recepten, die gezond en eenvoudig zijn. [naar artikel]


14. KOKEN IN UW KOT. Maak je mama blij met een lekker ontbijt (09/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Upgrade je moederdagontbijt met homemade granola en proteïnewafels. Van een ontbijt op bed tot een uitgebreide brunch, met deze recepten maak je elke mama blij. [naar artikel]


15. Gezonde fast food: de lekkerste én snelste recepten volgens Sandra Bekkari (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Je wil na een lange werkdag graag lekker en gezond koken, maar wel snél? Met maximaal een halfuurtje (vaak zelfs minder) keukentijd zijn de tachtig... [naar artikel]


16. “Het zit in de menselijke natuur om efficiënt te zijn”: chef Jamie Oliver geeft 3 recepten en beantwoordt 5 vragen over snel en makkelijk koken (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Minder takeaway, meer zelf koken. Het kan zomaar je goede voornemen voor 2023 zijn. Jamie Oliver zou er alvast niet rouwig om zijn. De wereldberoemde tv-chef maakt er al jaren zijn missie van om mensen aan het fornuis te krijgen. “Boeken zoals ‘One’ zijn oplossingsboeken en een teken van deze tijd”, vertelt hij wanneer we hem vijf vragen over zijn kookstijl stellen. Daarnaast deelt hij drie recepten uit het boek om snel én makkelijk iets op tafel te toveren. [naar artikel]


17. Meer dan studentenkost: drie recepten vol groenten van studente en blogster Chloé (22/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Amper 21, druk bezig met haar studies geneeskunde, en toch heeft Chloé Lauwers nu ook een eerste kookboek uit. Ze leerde het als kind van haar oma en stortte zich als tiener helemaal op lekker koken en eten met een eigen blog Chloé kookt. Intussen telt haar Instagramkanaal (@chloekookt) bijna 60.000 fans en wil ze haar medestudenten leren om een eigen potje te koken. “Ik wil tonen hoe makkelijk het is om iets op tafel te zetten, zelfs al denk je dat je niet kan koken.” Als ze niet achter het fornuis staat of in de studieboeken zit, dan vind je Chloé in Italië. Daar voetbalt haar lief Daam Foulon in de Serie A. “En het is mooi meegenomen dat de Italiaanse keuken zo heerlijk is.” [naar artikel]


18. “Het zit in de menselijke natuur om efficiënt te zijn”: 3 recepten van en vijf vragen aan de Britse chef Jamie Oliver over snel en makkelijk koken (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Minder takeaway, meer zelf koken. Het kan zomaar je goede voornemen voor 2023 zijn. Jamie Oliver zou er alvast niet rouwig om zijn. De wereldberoemde tv-chef maakt er al jaren zijn missie van om mensen aan het fornuis te krijgen. “Boeken zoals ‘One’ zijn oplossingsboeken en een teken van deze tijd”, vertelt hij wanneer we hem vijf vragen over zijn kookstijl stellen. Daarnaast deelt hij drie recepten uit het boek om snel én makkelijk iets op tafel te toveren. [naar artikel]


19. SOS kotdeco: 15 slimme tips van studenten interieurvormgeving. “Ga voor meubels die lichtvoetig zijn” (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Sinds deze week weer op kot? Natuurlijk droom je van een Instagramwaardig interieur, misschien een tikkeltje bohemian of lekker minimalistisch.... [naar artikel]


20. Minder dan 3 euro per maaltijd uitgeven? 2 chefs delen 5 simpele tips die voor iédereen werken om te besparen bij het koken: “Zo lukt het probleemloos” (06/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eén op de drie Vlamingen koopt minder verse voeding om kosten te besparen. Dat blijkt uit de Grote Geldenquête van HLN. Toch hoeft gezond koken niet duur te zijn. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen vijf simpele tips voor hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd . Ze geven zes exclusieve recepten om deze week al meteen mee aan de slag te gaan. [naar artikel]


21. Van tagliatelle met zalm tot noedels met crispy kip: 5 recepten die je volgende week uit de nood helpen tijdens het koken (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb je jezelf voorgenomen om dit jaar vaker zelf te koken, maar is je inspiratie niet altijd wat het moet zijn? HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman presenteren naar goede gewoonte vijf heerlijke recepten om uit te kiezen. Van een veggie groentegratin tot balletjes met noorderkrieken: voor iedere eter wat wils. Smakelijk! [naar artikel]


22. Stephanie (28) uit Wilrijk toont zevenduizend volgers makkelijke recepten: “Koken is pure ontspanning” (14/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Voor Stephanie Bex (28) uit het Antwerpse Wilrijk is koken niet alleen haar job, maar ook haar hobby en zelfs een vorm van ontspanning. Via haar Instagram­account @stephanie_bex geeft ze bijna zevenduizend volgers ­inspiratie om een lekker maar ­vooral ook makkelijk gerechtje op tafel te toveren, via YouTube ­kunnen haar volgers zelf mee aan de slag. “Toch blijft koken pure ontspanning voor mij”, zegt ze. [naar artikel]


23. Speciaal voor Wereld Pasta Dag: 8 ‘heerlijke’ kijktips van Sven Ornelis (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

JOE-radiomaker en party-dj Sven Ornelis (47) houdt van lekker eten én lekker koken, of dat nu oma’s stoverij is, een Thaise curry of een viersterrenmaal. Zijn culinaire avonturen en recepten — ook zijn pastafavorieten — deelt hij op www.wouldbechef.be. Naar aanleiding van Wereld Pasta Dag deelt hij acht ‘heerlijke’ kijktips die je gezien móet hebben. [naar artikel]


24. Koken met seizoensgroenten: Drie heerlijke recepten met wintergroenten (05/12/2022 - Metro)

Het is guur buiten en het begint in de namiddag al donker te worden. Omdat de dagen kort zijn, verlangen we naar lange avonden binnen met verwarmende maaltijden. Denk aan stevige soepen en rijkelijk gevulde risotto, maar ook aan winterse stoemp met aardappelen en groenten. De winterse keuken heeft genoeg te bieden om samen lekker lang te genieten van het avondeten. [naar artikel]


25. The Messy Chef presenteert lekker normale recepten voor papa’s (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Nóg maar eens een kookboek? Ja, maar deze keer zonder goeroetips voor een gezonder leven. “Lekker normaal en abnormaal lekker”, zegt auteur Jelle Beeckman over zijn gerechten in The Messy Chef. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!