Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2021
23:20 uur

Duitse hoofdverdachte in zaak Maddie McCann komt niet vrij onder voorwaarden in drugszaak

Het Laatste Nieuws

19/11/2020 - 13:46

Christian Brückner, de verdachte in de zaak rond de Britse verdwenen peuter Maddie McCann, krijgt geen voorwaardelijke vrijlating in een drugszaak. Dat heeft de rechtbank in het Duitse Braunschweig beslist.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verdachte van moord op Maddie McCann komt niet vrij onder voorwaarden (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De verdachte in de zaak rond de Britse verdwenen peuter Maddie McCann krijgt geen voorwaardelijke vrijlating in een drugszaak. Dat heeft de rechtbank in het Duitse Braunschweig beslist.
  [naar artikel]
 2. Europese Hof van Justitie verwerpt vrijlating van Duitse hoofdverdachte in zaak Maddie McCann (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse hoofdverdachte van de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann komt voorlopig niet vrij. Hij was naar het Europese Hof van...
  [naar artikel]
 3. Hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann komt toch niet vervroegd vrij: speurders zetten hun onderzoek verder (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse gerecht heeft vandaag de gevangenisstraf van zeven jaar bevestigd waartoe Christian Brückner wegens verkrachting veroordeeld was. De man is de hoofdverdachte in het onderzoek naar de verdwijning van de Britse peuter Maddie McCann in 2007 in Portugal.
  [naar artikel]
 4. Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann vrijgepleit van ontvoering en moord op Duits meisje (11) (04/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse hoofdverdachte voor de mysterieuze verdwijning van de Britse peuter Maddie McCann dertien jaar geleden in Portugal is vrijgepleit in een...
  [naar artikel]
 5. Duitse hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann op spoed (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Christian Brückner (43) zou voor het eerst sinds hij als hoofdverdachte in de zaak-Maddie McCann is bestempeld, de gevangenis verlaten om naar de rechtbank te gaan. Maar het werd de spoedafdeling van het ziekenhuis. Brückner zou twee ribben hebben gebroken in zijn cel, meldt Bild.
  [naar artikel]
 6. Hoofdverdachte in verdwijningszaak Maddie McCann kan volgende week al vrijkomen (24/06/2020 - Metro)
  Christian Brückner, de hoofdverdachte in de zaak Maddie McCann, zit momenteel in de gevangenis voor drugsfeiten, maar zou volgende week al vervroegd vrij kunnen komen als de rechter dat beslist. “In dat geval zou hij kunnen verdwijnen, wat een zware impact op de zaak Maddie McCann zou hebben”, klinkt het. Drie weken geleden was er een grote doorbraak in de verdwijningszaak rond Maddie McCann, de Britse peuter die dertien jaar geleden verdween uit een vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz. De 43-jarige Duitser Christian Brückner werd aangeduid als nieuwe hoofdverdachte. Verzoek tot vervroegde vrijlating De man zit momenteel een gevangenisstraf van 21 maanden uit wegens drugshandel, maar heeft al twee derde van die straf ondergaan. Hij heeft een verzoek ingediend tot vervroegde vrijlating. Volgende week zal de rechtbank in Karlsruhe daar een uitspraak over doen. Vluchten Die beslissing is cruciaal, want als Brückner vervroegd vrijkomt, heeft dat gevolgen voor het onderzoek rond de verdwijning van Maddie McCann. “Als de rechter beslist om hem vervroegd vrij te laten, zal dat een serieuze impact op de zaak hebben. Hij zou kunnen verdwijnen en dan kunnen we hem niet aanklagen. We doen al het mogelijke om hem in de gevangenis te houden”, vertelt een bron dicht bij de Duitse onderzoekers in The Sun. Veroordeeld voor verkrachting Brückner was in december ook al veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting van een 72-jarige Amerikaanse vrouw in Praia da Luz in 2005. Hij ging echter in beroep tegen die veroordeling en volgens de Duitse wet kan de straf daarom nog niet ingaan. Lees ook: Badpakken voor kleine meisjes gevonden bij Duitse hoofdverdachte Maddie McCann Het bericht Hoofdverdachte in verdwijningszaak Maddie McCann kan volgende week al vrijkomen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Duitse verdachte in zaak Maddie McCann in de cel voor verkrachting van toeriste (72): “Hij vond het leuk om me te martelen” (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De hoofdverdachte in de verdwijningszaak van Maddie McCann zit in de gevangenis voor het “brutaal” verkrachten en slaan van een 72-jarige...
  [naar artikel]
 8. Iers slachtoffer over verkrachting Amerikaanse (72) door Duitse hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann: “Ik moest braken door gelijkenissen met mijn ervaring” (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hazel Behan uit Ierland vraagt de speurders die de verdwijning van Maddie McCann onderzoeken om haar eigen zaak te herbekijken. Behan werd in 2004...
  [naar artikel]
 9. Hoofdverdachte gaat tóch in op rol zaak-Maddie McCann: “Ik heb er niets mee te maken” (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zonder hard bewijs wilde de hoofdverdachte van de moord op Madeleine McCann onder geen enkele voorwaarde met de politie praten. De voor...
  [naar artikel]
 10. ‘Ik heb een vreselijke klus’: Christian Brückner, hoofdverdachte in de zaak-Maddie McCann (20/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft de Duitse politie met Christian Brückner (43) eindelijk de ontvoerder van Maddie McCann te pakken? ‘Morgen heb ik een klus in Praia da Luz....
  [naar artikel]
 11. Portugese politie is nieuwe verdachte op het spoor in zaak-Maddie McCann: belde meermaals met Duitse verdachte (08/06/2020 - De Morgen)
  De Portugese politie is een nieuwe verdachte op het spoor in de zaak-Maddie McCann. De man wordt ervan verdacht dat hij zou hebben samengewerkt met de Duitse hoofdverdachte bij de verdwijning en vermoedelijke moord op de Britse kleuter in 2007. De Portugese verdachte is een voormalige medewerker van het vakantiedomein waar de familie McCann destijds verbleef. Dat meldt de VRT.
  [naar artikel]
 12. Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann vecht veroordeling in andere zaak aan (16/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse hoofdverdachte in de zaak van de mysterieuze verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann in Portugal heeft donderdag het Europees Hof van Justitie verzocht een veroordeling in een verkrachtingszaak te schrappen en op vrije voeten te komen, zo heeft de Britse krant Daily Mirror bericht.
  [naar artikel]
 13. "Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann en ex hadden geheim optrekje in Portugal dat bewaakt werd door woeste honden” (26/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse hoofdverdachte in de verdwijningszaak rond de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann (3) en zijn ex-vriendin zouden in Portugal een geheim optrekje hebben gehad. Dat schrijft de Britse krant The Mirror op basis van een getuigenis van de vader van de vrouw.
  [naar artikel]
 14. Hoofdverdachte in zaak-Maddie vecht veroordeling rond verkrachting Amerikaanse toeriste (72) aan (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse hoofdverdachte in de zaak van de mysterieuze verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann in Portugal heeft het Europees Hof van...
  [naar artikel]
 15. Kans reëel dat hoofdverdachte in zaak Maddie niet kan worden aangeklaagd (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel Christian Brückner nu de hoofdverdachte is in de zaak rond de verdwijning van Madeleine ‘Maddie’ McCann, is de kans reëel dat hij niet kan...
  [naar artikel]
 16. Portugese politie is nieuwe verdachte op het spoor in zaak-Maddie McCann (08/06/2020 - De Morgen)
  De Portugese politie is een nieuwe verdachte op het spoor in de zaak-Maddie McCann. De man wordt ervan verdacht dat hij zou hebben samengewerkt met de Duitse hoofdverdachte bij de verdwijning en vermoedelijke moord op de Britse kleuter in 2007. De Portugese verdachte is een voormalige medewerker van het vakantiedomein waar de familie McCann destijds verbleef. Dat meldt de VRT.
  [naar artikel]
 17. Europees Hof beslist morgen of hoofdverdachte in zaak-Maddie vrijgelaten wordt: “We kunnen onderzoek niet eindeloos rekken” (15/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De hoofdverdachte in de zaak-Madeleine McCann dreigt binnenkort vrij te komen. Het Europees Hof van Justitie zal daaromtrent morgen een beslissing...
  [naar artikel]
 18. ‘Ik heb een vreselijke klus’: Christian Brückner, hoofdverdachte in de zaak-Maddie McCann (19/06/2020 - De Morgen)
  Heeft de Duitse politie met Christian Brückner (43) eindelijk de ontvoerder van Maddie McCann te pakken? ‘Morgen heb ik een klus in Praia da Luz. Een vreselijke klus, maar ik kan er niet onderuit. Je zult me even niet meer zien.’
  [naar artikel]
 19. Duitse politie gelooft dat Maddie McCann vermoord werd in Portugal en niet door hoofdverdachte werd meegenomen naar Duitsland (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Duitse politie zou de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann vermoord zijn in Portugal en werd ze niet meegenomen naar Duitsland door de hoofdverdachte in de zaak: de Duitser Christian Brückner (43). Dat heeft de openbare aanklager Hans Christian Wolters gezegd aan de Britse krant The Mirror.
  [naar artikel]
 20. Duitse politie gelooft dat Maddie McCann vermoord werd in Portugal en niet door hoofdverdachte werd meegenomen naar Duitsland (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Duitse politie zou de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann vermoord zijn in Portugal en werd ze niet meegenomen naar Duitsland door de hoofdverdachte in de zaak: de Duitser Christian Brückner (43). Dat heeft de openbare aanklager Hans Christian Wolters gezegd aan de Britse krant The Mirror.
  [naar artikel]
 21. Duitse verdachte van moord op Maddie McCann weigert te spreken (11/06/2020 - De Morgen)
  De 43-jarige Duitse verdachte in de zaak-Maddie McCann wil zich niet uitlaten over de feiten die hem ten laste worden gelegd. Dat heeft een van zijn advocaten gezegd aan de Duitse nieuwszender n-tv.
  [naar artikel]
 22. Aanklager “honderd procent overtuigd” dat hoofdverdachte Maddie McCann vermoord heeft (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zitten we in de laatste rechte lijn in de verdwijningszaak rond de Britse peuter Madeleine Maddie McCann? Als het van de Duitse openbaar aanklager afhangt wel: Duitse speurders zijn er “honderd procent van overtuigd” dat Christian Brückner, de 44-jarige hoofdverdachte in de zaak, haar vermoord heeft. Dat meldt de Britse krant The mirror.
  [naar artikel]
 23. Ex-collega Christian Brueckner: “Hij zei: ‘Maddie McCann is dood en dat is een goede zaak’” (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De bewijzen tegen Christian Brueckner lijken zich op te stapelen. Een collega van Brueckner sprak met de krant Bild over het gedrag van de Duitse hoofdverdachte. Zo zou hij tien jaar geleden al gezegd hebben: “Maddie McCann is dood en dat is een goede zaak.”
  [naar artikel]
 24. “Politie dichter dan ooit bij oplossen zaak-Maddie McCann” (22/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Meer dan twaalf jaar na haar mysterieuze verdwijning geloven de betrokken speurders “dichter dan ooit” bij een oplossing in de zaak-Maddie McCann te zijn. Ze hebben een nieuwe hoofdverdachte, een “buitenlandse man”, in het vizier.
  [naar artikel]
 25. “Politie dichter dan ooit bij oplossen zaak-Maddie McCann” (22/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan twaalf jaar na haar mysterieuze verdwijning geloven de betrokken speurders “dichter dan ooit” bij een oplossing in de zaak-Maddie McCann te zijn. Ze hebben een nieuwe hoofdverdachte, een “buitenlandse man”, in het vizier.
  [naar artikel]
 26. "Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann is vrouw" (30/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De hoofdverdachte in de verdwijningszaak van het Britse meisje Madeleine McCann, dat tien jaar geleden op 3-jarige leeftijd verdween uit een
  [naar artikel]
 27. Duitse openbare aanklager onderzoekt link tussen verdwijning Maddie McCann en verkrachtingszaak uit 2004 (22/09/2020 - De Morgen)
  Het Duitse openbaar ministerie is verder onderzoek gestart naar de 43-jarige Duitse hoofdverdachte in de zaak Maddie McCann. Procureur Hans Christian Wolters van Braunschweig zei maandag dat er nog een onderzoek loopt naar de vermoedelijke verkrachting van een jonge Ierse vrouw in de Algarve in 2004. De vrouw was in juli met haar verhaal naar de Britse pers gestapt.
  [naar artikel]
 28. Duitse verdachte van moord op Maddie McCann weigert te spreken (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse verdachte in de zaak-Maddie McCann wil zich niet uitlaten over de feiten die hem ten laste worden gelegd. Dat heeft een van zijn...
  [naar artikel]
 29. Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann komt niet vervroegd vrij (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Christian Brückner komt niet vervroegd vrij, dat werd donderdagochtend beslist door de Het Europese Hof voor Justitie in Luxemburg. De man zit momenteel in de cel voor drugsdelicten, hij heeft twee derde van zijn straf uitgezeten en kwam dus in aanmerking voor vervroegde vrijlating.
  [naar artikel]
 30. Verdwijningszaak Maddie McCann opgelost? Aanklager “honderd procent overtuigd” dat hoofdverdachte haar vermoord heeft (09/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zitten we in de laatste rechte lijn in de verdwijningszaak rond de Britse peuter Madeleine Maddie McCann? Als het van de Duitse openbaar aanklager afhangt wel: Duitse speurders zijn er “honderd procent van overtuigd” dat Christian Brückner, de 44-jarige hoofdverdachte in de zaak, haar vermoord heeft. Dat meldt de Britse krant The mirror.
  [naar artikel]
 31. Hoofdverdachte in zaak Maddie McCann zou Duitse medeplichtige hebben gehad (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Christian Brückner, de Duitser die ervan wordt verdacht meer dan dertien jaar geleden in Portugal de Britse peuter Madeleine McCann te hebben...
  [naar artikel]
 32. Hoofdverdachte gaat tóch in op rol Maddie McCann: “Ik heb er niets mee te maken” (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zonder hard bewijs wilde de hoofdverdachte van de moord op Madeleine McCann onder geen enkele voorwaarde met de politie praten. De voor...
  [naar artikel]
 33. Verdachte in zaak rond Maddie McCann aangevallen in cel: “Met twee gebroken ribben op spoed” (18/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Christian Brueckner, hoofdverdachte in de Maddie McCann-zaak, zou voor het eerst sinds hij wordt verdacht de gevangenis in het Duitse Kiel hebben verlaten om naar de rechtbank te gaan. In plaats daarvan belandde hij op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Brueckner zou twee ribben hebben gebroken nadat hij in zijn cel zou zijn aangevallen.
  [naar artikel]
 34. Politie graaft voor tweede dag in volkstuin in zaak-Maddie McCann (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de zaak rond de verdwijning van de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann zoekt de Duitse politie vandag verder naar sporen in een volkstuintje...
  [naar artikel]
 35. Duitse politie gelooft dat Maddie McCann vermoord werd in Portugal en niet werd meegenomen naar Duitsland (17/05/2021 - De Morgen)
  Volgens de Duitse politie zou de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann vermoord zijn in Portugal en werd ze niet meegenomen naar Duitsland door de hoofdverdachte in de zaak: de Duitser Christian Brückner (43). Dat heeft de openbare aanklager Hans Christian Wolters gezegd aan de Britse krant The Mirror.
  [naar artikel]
 36. ‘Hij is een kind dat de wereld haat.’ Wie is Christian Brückner, de nieuwe hoofdverdachte van de ontvoering van Maddie McCann? (19/06/2020 - De Morgen)
  Heeft de Duitse politie met Christian Brückner (43) eindelijk de ontvoerder van Maddie McCann te pakken? ‘Morgen heb ik een klus in Praia da Luz. Een vreselijke klus, maar ik kan er niet onderuit. Je zult me even niet meer zien.’
  [naar artikel]
 37. Portugese speurder gelooft niet dat hoofdverdachte Maddie McCann vermoordde (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De vroegere Portugese politie-inspecteur Gonçalo Amaral, die in 2007 het onderzoek naar de in Portugal verdwenen Britse peuter Madeleine McCann heeft geleid, gelooft naar eigen zeggen niet in de schuld van de Duitse hoofdverdachte.
  [naar artikel]
 38. Na 13 jaar doorbraak in zaak Maddie McCann (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er is een nieuw spoor in een van de meeste gekende verdwijningszaken ter wereld. De Duitse politie heeft een verdachte aangeduid in de zaak rond de Britse peuter Maddie McCann. Zij verdween 13 jaar geleden uit een vakantieappartement in het Portugese Praia da Luz. Het zou gaan om een 43-jarige Duitser die al in de cel zit voor andere feiten.
  [naar artikel]
 39. Ex-vriendin van Christian Brückner, hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann: "Hij sloeg me als hij dronken was en heeft mijn dochter misbruikt” (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een ex-vriendin (35) heeft voor het eerst gesproken over haar nachtmerrie toen ze samenleefde met Christian Brückner, de Duitse hoofdverdachte in...
  [naar artikel]
 40. Magistraat in zaak Maddie McCann: “Niets wijst erop dat ze nog in leven is” (21/09/2020 - Metro)
  De Duitse politie gaat ervan uit dat Maddie McCann niet meer in leven is. Dat blijkt uit verklaringen van een van de speurders aan Portugese media. Toch is er nog te weinig bewijsmateriaal om de Duitse hoofdverdachte voor de moord van het meisje aan te klagen. “Wij hebben geen enkele aanwijzing dat zij nog in leven is.” Aan het woord is een Duitse procureur die aan de Portugese staatsomroep RTP een update gaf over de zaak van Maddie McCann, het Britse meisje dat dertien jaar geleden in Portugal verdween. Nog geen ‘smoking gun’ Madeleine McCann was drie jaar oud toen ze op 3 mei 2007 verdween uit het vakantieappartement dat haar ouders hadden gehuurd in de Ocean Club in Praia da Luz in de Algarve. Het kind verdween toen de ouders wat verderop met vrienden zaten te eten. Begin juni maakten de Duitse justitie en politie verrassend bekend dat ze de 43-jarige Duitser Christian B. verdenken van de ontvoering en moord op Maddie. Procureur Hans Christian Wolters van Braunschweig zei vrijdag tegen RTP dat er evenwel nog steeds geen “smoking gun” is om de man te kunnen aanklagen. Niettemin denkt de magistraat dat B. “verantwoordelijk” is voor de ontvoering en dat de peuter dood is. “Wij hebben geen enkele aanwijzing dat zij nog in leven zou zijn”, aldus Wolters. “Alles wijst erop dat ze dood is. Wij hebben geen manoeuvreerruimte.” Lees ook: Politie zoekt naar lichaam van Maddie McCann in Duitse tuin Het bericht Magistraat in zaak Maddie McCann: “Niets wijst erop dat ze nog in leven is” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Advocaten van Duitse verdachte van moord op Maddie McCann trekken zich terug (10/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De advocaten van de Duitse verdachte in de zaak-Maddie McCann hebben hun mandaat neergelegd. Ze lieten dit aan de bevoegde autoriteiten weten, zo deelden de advocaten Jan-Christian Hochmann en David Volke mee. Waarom ze hun mandaat neerleggen, wilden ze woensdag niet zeggen.
  [naar artikel]
 42. Portugese politie is mogelijke medeplichtige op het spoor in de zaak-Maddie McCann (08/06/2020 - Metro)
  In Portugal is de politie op zoek naar een man die gelinkt wordt met Christian Brückner, de Duitse hoofdverdachte in de verdwijningszaak-Maddie McCann. De Portugees zou in 2007 in het vakantiedomein gewerkt hebben toen de 3-jarige Maddie verdween. De man had de avond van de verdwijning contact met Brückner, zo meldt VRT NWS. De nieuwe verdachte had destijds verschillende keren contact met de Duitser. Mogelijk tipte hij als werknemer in het vakantiecomplex in Praia da Luz de Duitse verdachte over een geschikt tijdstip om het appartement van de McCanns binnen te dringen. De Portugees werd in het verleden ook al in verband gebracht met zedenfeiten met minderjarigen in de Algarve-streek. Hoofdverdachte Christian Brückner. Op het moment van de vermoedelijke ontvoering van Madeleine zaten ouders Kate en Gerry McCann met enkele vrienden te dineren in een tapasbar op 50 meter van hun appartement. Hun drie kinderen, Madeleine (3) en de tweeling Sean en Amelie (1), lagen te slapen. Telefoongegevens Uit de locatiegegevens van de gsm van Brückner ontdekte de Duitse politie dat hij op 3 mei 2007, de nacht van de verdwijning, tussen 19.32 en 20.02 uur gebeld werd door een Portugees nummer. Madeleine zou die avond tussen 21.10 en 22 uur verdwenen zijn. Zowel de Duitse als de Engelse politie kregen al honderden telefoons en mails na de oproep van afgelopen donderdag. De Duitse politie gaat ervan uit dat het driejarige meisje vermoord werd. Begin deze week kwam er na 13 jaar speurwerk een doorbraak in het dossier. Lees ook: Ouders Maddie McCann reageren op doorbraak: “We blijven hopen dat ze nog in leven is” Het bericht Portugese politie is mogelijke medeplichtige op het spoor in de zaak-Maddie McCann verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. “Hoofdverdachte in zaak-Maddie filmde zijn misdaden” (29/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De hoofdverdachte in de zaak Madeleine McCann heeft zijn misdaden gefilmd. Dat zegt Mark Hofmann, een analist bij de inlichtingendienst die nauw...
  [naar artikel]
 44. Duitse politie stoot op kelderruimte in volkstuintje in Hannover tijdens zoektocht naar sporen van Maddie McCann (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de zaak rond de verdwijning van de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann is de Duitse politie ook vandaag op zoek naar sporen van het kleine...
  [naar artikel]
 45. “Duitse politie stoot op kelderruimte in volkstuintje in Hannover tijdens zoektocht naar sporen van Maddie McCann” (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de zaak rond de verdwijning van de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann is de Duitse politie ook vandaag op zoek naar sporen van het kleine...
  [naar artikel]
 46. “Maddie McCann direct na ontvoering al vermoord”, zeggen Duitse rechercheurs (10/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse onderzoekers denken dat Christian Brückner Maddie McCann vrij snel na haar ontvoering vermoord heeft. Ze gaan ervan uit dat hij het meisje misbruikte en dan doodde. Ze stoelen hun vermoedens op uitspraken die Brückner deed op het internet.
  [naar artikel]
 47. Politie zoekt naar lichaam van Maddie McCann in Duitse tuin (28/07/2020 - Metro)
  De Duitse politie is opgravingen begonnen in een volkstuin in Hannover in het kader van de verdwijning van Madeleine McCann. Hoofdverdachte Christian Brückner woonde een tijdje vlakbij de plek waar de zoektocht doorgaat. De zoektocht werd dinsdagochtend gestart en gaat door in een volkstuincomplex in een voorstad ten westen van de stad Hannover. De plek werd volledig ontruimd en afgezet en er worden onder meer speurhonden en een graafmachine ingezet. Volgens de politie kadert de zoektocht binnen de verdwijning van Maddie McCann, de Britse peuter die in 2007 verdween uit een vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz. Of er wel degelijk stoffelijk overschot aangetroffen werd, is niet duidelijk. Vlakbij woonplaats hoofdverdachte Wel bevindt de locatie zich op enkele kilometers van de plek waar hoofdverdachte Christian Brückner in 2010 woonde nadat hij jarenlang in Portugal verbleef. De 43-jarige Duitser leefde toen in een caravan in Hannover en repareerde daar auto’s. Even later werd hij in dezelfde stad veroordeeld voor fraude en diefstal. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 21 maanden uit wegens drugshandel. Wellicht vermoord Vorige maand maakte de Duitse politie bekend dat ze aanwijzingen hebben dat Maddie vermoord werd. Ze beweerden zelfs te weten hoe haar moordenaar – de verdachte Christian B. – te werk ging. In Hannover suchen Ermittler einen Garten ab. Die Durchsuchung steht im Zusammenhang mit der verschwundenen Maddie McCann, heißt es von der Polizei. https://t.co/lBVXr6sZ9R — heute.at (@Heute_at) July 28, 2020 Lees ook: Duitse politie: “We weten hoe Maddie McCann vermoord werd” Het bericht Politie zoekt naar lichaam van Maddie McCann in Duitse tuin verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Duitse verkrachter (43) is nieuwe verdachte in zaak Maddie McCann: “Onderzoek doet vermoeden dat ze dood is” (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een nieuwe verdachte in de verdwijningszaak van het Britse meisje Madeleine (Maddie) McCann. De Duitser (43) zit al in de cel zit voor een...
  [naar artikel]
 49. Duitse hoofdverdachte in zaak-Maddie zou vrouwelijke medeplichtige hebben gehad bij inbraken (18/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitser die door de Duitse Justitie ervan wordt verdacht dertien jaar geleden in Portugal de driejarige Britse peuter Madeleine McCann te hebben...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.