Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 June 2022
12:30 uur

Vrachtwagenchauffeurs houden geen afstand aan werken E17 Gentbrugge: 54 overtredingen

Het Nieuwsblad

27/11/2020 - 11:51

Tijdens een controleactie op de E17 richting Kortrijk in de omgeving van de wegenwerken aan het viaduct van Gentbrugge, heeft de Oost-Vlaamse wegpolitie donderdag 54 vrachtwagenchauffeurs betrapt toen ze de minimale tussenafstand van 50 meter niet respecteerden. Dat meldt de federale politie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Controle op E17 na  zware ongevallen: 54 vrachtwagenchauffeurs beboet voor onvoldoende afstand (27/11/2020 - VRT NWS)
  De federale wegpolitie heeft gisteren 54 vrachtwagenchauffeurs beboet op de E17 omdat ze onvoldoende afstand hielden. Dat is opvallend, want de controle gebeurde op een plaats vlak voor de wegenwerken in Gentbrugge, waar de afgelopen maanden al tientallen zware ongevallen zijn gebeurd met vrachtwagens.
  [naar artikel]
 2. Geen hinder meer op E17 ter hoogte van Gentbrugge, want werken aan "brokkelbrug" (bijna) volledig afgerond (05/10/2021 - VRT NWS)
  De werken aan de bovenkant van de zogenoemde "brokkelbrug" in Gentbrugge zitten er zo goed als op en dat betekent een pak minder hinder op de E17. Vanaf vandaag kan je weer op alle rijstroken richting Kortrijk, en morgen komt ook de baan richting Antwerpen vrij. Ook de afrit van Gentbrugge is opnieuw open.
  [naar artikel]
 3. Vrachtwagenchauffeurs afgetuigd door illegalen op snelwegparking in Gentbrugge (01/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie truckers zijn maandagnacht door Afrikaanse illegalen in elkaar geslagen op de snelwegparking van Gentbrugge, langs de E17. Ook verschillende
  [naar artikel]
 4. Renovaties aan brokkelviaduct van Gentbrugge starten op 15 april (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De werken aan het viaduct in Gentbrugge kunnen vanaf 15 april starten. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. “Gezien er weinig verkeer is, is het veiliger werken op de werf en ondervinden minder weggebruikers hinder door wegenwerken”, zegt minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open VLD). Het verkeer rijdt vanaf de start van de werken over twee rijstroken in elke richting.
  [naar artikel]
 5. Geluidsmetingen rondom “brokkelbrug” Gentbrugge moeten impact renovatiewerken aantonen (24/04/2020 - VRT NWS)
  Rondom het viaduct op de E17 in Gentbrugge zullen er geluidssensoren komen die nagaan of de renovatiewerken minder geluidsoverlast veroorzaken. De werken aan de zogenaamde “brokkelbrug” zullen nog een hele tijd duren maar de bewonersgroep vzw Viadukaduk is ook benieuwd naar de geluidsoverlast tijdens de werken. In totaal komen er 14 geluidsensoren rondom het viaduct. “Via deze continue metingen zullen we ook rekening kunnen houden met weersomstandigheden”, zegt Hans Verbeek.
  [naar artikel]
 6. Bijna elke dag verkeersongeval aan werken E17 in Gentbrugge, extra maatregelen helpen amper (16/11/2020 - VRT NWS)
  De werken aan het viaduct van Gentbrugge op de E17 zorgen per week voor gemiddeld 6 ongevallen. Sinds de werf opstartte waren er al 180 ongevallen en vielen er 3 doden en 10-tallen gewonden. De cijfers blijven hoog, aanpassingen van de wegbeheerder baten weinig.
  [naar artikel]
 7. Drie nachten werken aan viaduct E17 in Gentbrugge (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het viaduct van de E17 in Gentbrugge wordt van 23 tot 26 november 's nachts afgesloten om een beschadigd stuk rijbaan richting Antwerpen te
  [naar artikel]
 8. Kinesisten Hilde (52) en Erik (54) geven patiënten huiswerk: “Anderhalve meter afstand houden is geen optie in onze job” (31/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Hilde Blockx (52) en haar man Erik Petroons (54) uit Arendonk hebben een lijst opgesteld van patiënten bij wie een behandeling absoluut noodzakelijk is. “Anderhalve meter afstand houden, is in onze job geen optie”, zegt het kinesistenkoppel. “We werken alleen nog met mondmasker op. De meeste patiënten hebben we een schema bezorgd.”
  [naar artikel]
 9. Zelfs met politie in de buurt blijven bestuurders gsm’en aan werken E17 in Gentbrugge: al 138 chauffeurs beboet (16/07/2020 - VRT NWS)
  Bij controles van de Federale Wegpolitie Oost-Vlaanderen kregen al 138 bestuurders een boete omdat ze hun telefoon in de hand hielden. De voorbije weken gebeurden al verschillende ongevallen aan de werken op de E17 in Gentbrugge. De politie plant nog extra controles, ook met anonieme voertuigen.
  [naar artikel]
 10. E17 in Destelbergen afgesloten na ongeval met vrachtwagens (19/11/2020 - VRT NWS)
  Vanmorgen is in Destelbergen een vrachtwagen ingereden op de file op de aanloopstrook naar de werken aan het viaduct in Gentbrugge. De chauffeur reed tegen drie vrachtwagens die in de file stonden aan te schuiven. Daarbij raakten twee vrachtwagenchauffeurs zwaargewond. De E17 richting Gent is volledig afgesloten. Het verkeer kan best omrijden via de parallelweg.
  [naar artikel]
 11. 7 op de 10 vrachtwagenbestuurders geven toe onvoldoende afstand te houden (12/10/2016 - De Redactie)
  Uit een enquête van het BIVV blijkt dat bijna de helft van de vrachtwagenchauffeurs wel eens zonder gordel rijdt. 69 procent kijkt tijdens het rijden wel eens op zijn of haar gsm.
  [naar artikel]
 12. Al 180 ongevallen sinds 8 april aan werken E17 ter hoogte van Gentbrugge (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim zeven maanden zijn de werken aan het viaduct in Gentbrugge in de richting van Gent al aan de gang. De gewijzigde verkeerssituatie heeft ondertussen al voor heel wat verkeersellende gezorgd. Volgens cijfers van de federale politie zijn er meer dan 180 ongevallen vastgesteld waarbij in totaal 2 doden en 25 gewonden vielen. En dan moet fase twee nog beginnen.
  [naar artikel]
 13. Profvoetballers betrapt op lockdownfeestje: “Van afstand houden was geen sprake” (15/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minstens twee spelers van voetbalclub KVC Westerlo zijn afgelopen weekend betrapt op een lockdownfeestje in een appartement in het centrum van Antwerpen. Van afstand houden was geen sprake. De aanwezigen hadden elkaar nog vast toen de agenten al binnen stonden.
  [naar artikel]
 14. Belg rijdt rond met wel heel opvallende nummerplaat voor deze tijd… (foto) (27/05/2020 - Metro)
  In Gentbrugge werd vandaag een Mercedes gespot met een gepersonaliseerde nummerplaat die tekenend is voor de tijd. Achterliggers zullen in ieder geval anderhalve meter afstand houden… Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck deelde woensdagnamiddag een foto van een zwarte Mercedes met nummerplaat ‘COVID-19’, oftewel de andere benaming van het coronavirus. Bumperklevers De tweet ging meteen viraal en kon op heel wat hilariteit rekenen. “Hij zal niet van bumperklevers houden”, “Om flitsers en agenten aan te moedigen de nodige afstand te bewaren?” en “Nieuwe auto van Marc Van Ranst?”, klonk het onder meer in de comments. Twitter / @stijnvlaeminck Op de afrit in Gentbrugge. #covid19 pic.twitter.com/KtDhxGAisE — stijn vlaeminck (@stijnvlaeminck) May 27, 2020 Lees ook: BIZAR. Man maakt belachelijk domme fout op valse nummerplaat Het bericht Belg rijdt rond met wel heel opvallende nummerplaat voor deze tijd… (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Efteling ziet “afnemende motivatie” bij bezoekers om afstand te houden (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Overvolle pleinen, geen afstand houden in de wachtrij en gasten die niet luisteren naar instructies.” Volgens verschillende gasten die De Efteling...
  [naar artikel]
 16. Al 450 coronaboetes in Diest en Scherpenheuvel-Zichem (18/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sinds 19 maart heeft de politie Demerdal al 450 corona-pv’s opgesteld waarvan 294 in Diest en 156 in Scherpenheuvel-Zichem. De meest voorkomende overtredingen waarvoor pv werd opgesteld waren overtredingen op het samenscholingsverbod (290) en het maken van niet-essentiële verplaatsingen tijdens de eerste coronagolf (106). Niet alleen volwassenen kregen een boete, ook 74 minderjarigen liepen tegen de lamp. Zij kregen meestal een pv omdat ze met teveel samentroepten zonder mondmasker en zonder voldoende afstand te houden. (tb)
  [naar artikel]
 17. 2500 vrachtwagenchauffeurs per dag vinden geen rustplaats langs autosnelweg in Limburg: capaciteit moet omhoog (15/09/2020 - VRT NWS)
  Er moet in Limburg dringend parkeergelegenheid bijkomen voor vrachtwagenchauffeurs. "Er zijn maar 300 parkeerplaatsen voor vrachtwagenchauffeurs langs de Limburgse autosnelwegen", zegt Vlaams minister van mobiliteit, Lydia Peeters. "En dat terwijl ik van de wegpolitie hoor dat er dagelijks 2800 vrachtwagenchauffeurs in Limburg op zoek zijn naar een rustplaats."
  [naar artikel]
 18. Facebook test nieuwe virtualreality-app voor werken op afstand (19/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Facebook test nieuwe virtualreality-app voor werken op afstand Facebook heeft een nieuwe virtualreality-app getest die gebruikt kan worden voor werken op afstand. Via de Oculus Quest 2 headsets van het bedrijf kunnen gebruikers vergaderingen bijwonen als avatar-versie van zichzelf. De test van de Horizon Workrooms-app van Facebook komt op het moment dat veel bedrijven beslissen om personeel blijvend thuis te laten werken. Als […] Lees dit artikel: Facebook test nieuwe virtualreality-app voor werken op afstand
  [naar artikel]
 19. Huidige werken beschadigen wegdek E17: viaduct Gentbrugge drie nachten dicht voor herstellingen (13/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het viaduct van de E17 in de Gentse deelgemeente Gentbrugge wordt deze week drie nachten afgesloten, omdat er herstellingswerken moeten gebeuren. Dat meldt het agentschap Wegen en Verkeer. De schade aan het wegdek is ontstaan doordat het verkeer de voorbije maanden op één zijde van de baan moest rijden in de eerste fase van de grootschalige werken aan het viaduct.
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Vrachtwagenchauffeurs negeren omleiding N450, extra controles op komst (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Heel wat vrachtwagenchauffeurs houden zich niet aan de omleiding die ze sinds maandag vandaag moeten volgen in Melsele, bij Beveren. Daar wordt de N450-gewestweg de komende maanden heringericht.
  [naar artikel]
 21. Opnieuw brand in oude NMBS-gebouwen op Arsenaalsite in Gentbrugge (10/05/2022 - VRT NWS)
  Op de Arsenaalsite in Gentbrugge bij Gent woedt een hevige brand in een loods. Voorlopig zijn er geen meldingen van gewonden, de brandweer is ter plaatse en vraagt aan omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden. Het is al de tweede keer op twee maanden tijd dat er brand uitbreekt op de oude NMBS-site. De brand die er eind maart uitbrak bleek aangestoken.
  [naar artikel]
 22. Waarom experten geen mondmasker dragen in televisiestudio’s: ‘Onze tafels worden momenteel aangepast’ (31/10/2020 - De Standaard)
  Afstand houden. Mondmaskers dragen. Iedereen kent het vaste deuntje van de virologen intussen wel. Maar waarom dragen die wetenschappers dan eigenlijk zelf geen mondmaskers in de studio? ‘We baseren ons op het advies dat afstand houden en contact vermijden de belangrijkste richtlijn is’, klinkt het bij VRT.
  [naar artikel]
 23. Afstand houden met 'Last night a dj saved my life' (02/02/2018 - De Tijd)
  11:38 Moeite om voldoende afstand te houden tot je voorligger op de weg? Een liedje meezingen kan helpen.
  [naar artikel]
 24. Contract voor sanering viaduct Gentbrugge gegund (21/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De offerte voor de sanering van het viaduct in Gentbrugge is goedgekeurd. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) vrijdag bekendgemaakt. Details over de gunning worden niet vrijgegeven.
  [naar artikel]
 25. Gentbrugge in coronatijden: Joris Hessels gaat weer op stap in zijn buurt. "Minder intiem als je op 3 meter afstand moet praten" (31/03/2020 - VRT NWS)
  Tv-maker Joris Hessels maakt een speciale aflevering van de reeks Gentbrugge. Hij gaat praten met de mensen die hij eerder portretteerde in de Canvas-reeks. Hoe beleven zij de coronacrisis?
  [naar artikel]
 26. ‘Werken van op afstand creëert een vorm van ‘sociale afstand’ en dat hebben we niet nodig’ (12/06/2020 - Express)
  Het coronavirus verplichtte miljoenen kantoorwerkers om hun activiteiten de voorbije maanden van thuis uit verder te zetten. Dat was ook... The post ‘Werken van op afstand creëert een vorm van ‘sociale afstand’ en dat hebben we niet nodig’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Vijftig bestuurders betrapt op gsm-gebruik aan werken op E17 in Gentbrugge (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bij een grote controleactie op de E17 in de aanloopstrook naar de wegenwerken in Gentbrugge heeft de politie donderdag 50 bestuurders betrapt op gsm-gebruik. Dat meldt de federale wegpolitie Oost-Vlaanderen. Op die locatie vonden de laatste weken en maanden tientallen ongevallen plaats.
  [naar artikel]
 28. “Winkelwagens in supermarkten zorgen niet voor 1,5 meter afstand” (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als klanten een winkelwagen gebruiken in de supermarkt zorgt dat er niet voor dat ze 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dat concluderen onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam. Wat wél blijkt te werken: een beloning.
  [naar artikel]
 29. Vrachtwagen slipt en verspert viaduct van E17 in Gentbrugge (10/12/2017 - Metro)
  Op het viaduct van de E17 in Gentbrugge is zondagvoormiddag een vrachtwagen geslipt en in schaar beland, waardoor twee rijstroken in de richting van Antwerpen versperd zijn. Dat meldt de federale politie. Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur in de richting van Antwerpen. Een vrachtwagen week er van de baan af, mogelijk door het sneeuwweer. De truck belandde in schaar over de rechter- en middenrijstrook en de pechstrook. Op de plaats van het ongeval is er trajectcontrole en geldt normaal een snelheidslimiet van 90 kilometer, maar die kan aangepast worden bij neerslag of incidenten, Er staat rond 13 uur nog een file van Zwijnaarde tot het viaduct van Gentbrugge. Het Verkeerscentrum raadt het verkeer op lange afstand aan om om te rijden via de E40 en de R4 Merelbeke. bron: Belga
  [naar artikel]
 30. Viaduct Gentbrugge krijgt vanaf volgend voorjaar opknapbeurt (06/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het viaduct van Gentbrugge, ook bekend als de ‘brokkelbrug’, krijgt een grondige opknapbeurt. Dat heeft het Agentschap Wegen en Verkeer zaterdag meegedeeld. De werken zullen in 2020 en 2021 uitgevoerd worden, telkens van het voorjaar tot het najaar.
  [naar artikel]
 31. Viaduct Gentbrugge krijgt vanaf volgend voorjaar opknapbeurt (06/07/2019 - De Standaard)
  Het viaduct van Gentbrugge, ook bekend als de ‘brokkelbrug’, krijgt een grondige opknapbeurt. Dat heeft het Agentschap Wegen en Verkeer zaterdag meegedeeld. De werken zullen in 2020 en 2021 uitgevoerd worden, telkens van het voorjaar tot het najaar.
  [naar artikel]
 32. Waarom Marc van Ranst en co geen mondmasker dragen in de VRT-studio’s: “Onze tafels worden momenteel aangepast” (31/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Afstand houden. Mondmaskers dragen. Iedereen kent het vaste deuntje van de virologen intussen wel. Maar waarom dragen die wetenschappers dan eigenlijk zelf geen mondmaskers in de studio? “We baseren ons op het advies dat afstand houden en contact vermijden de belangrijkste richtlijn is”, aldus Steven Samyn, hoofdredacteur van de VRT-duidingsprogramma’s.
  [naar artikel]
 33. Waarom Marc van Ranst en co geen mondmasker dragen in de VRT-studio’s: “Onze tafels worden momenteel aangepast” (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Afstand houden. Mondmaskers dragen. Iedereen kent het vaste deuntje van de virologen intussen wel. Maar waarom dragen die wetenschappers dan eigenlijk zelf geen mondmaskers in de studio? “We baseren ons op het advies dat afstand houden en contact vermijden de belangrijkste richtlijn is”, aldus Steven Samyn, hoofdredacteur van de VRT-duidingsprogramma’s.
  [naar artikel]
 34. Afstand houden in bouw wordt moeilijk (18/03/2020 - De Tijd)
  16:25 Steeds meer bouwbedrijven stoppen werven bij gebrek aan personeel of omdat hun werkvolk niet de vereiste afstand kan houden. De sector vraagt erkenning voor tijdelijke werkloosheid.
  [naar artikel]
 35. Koningspaar reageert op foto Grieks restaurant: “We hadden afstand moeten houden” (24/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima op een zondag verschenen vakantiefoto minder dan 1,5 meter afstand van iemand houden,...
  [naar artikel]
 36. Hoepels om afstand te houden: "Zelfs mee naar de wc" (19/05/2020 - VRT NWS)
  De Sint-Martinusbassisschool in Lubbeek heeft een originele manier gevonden om de leerlingen afstand te laten houden. De kinderen hebben elk hun eigen hoepel die ze de hele tijd bij zich dragen. “Voorlopig is het nog leuk, maar op lange termijn is het niet vol te houden”, zegt de directrice.
  [naar artikel]
 37. Rug aan rug werken en geen lunch naast collega’s: zo zullen we opnieuw aan de slag gaan (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de bedrijven weer openen, hoe gaan we dan met z’n allen aan het werk? Afstand houden en handhygiëne zijn even essentieel als logisch, maar...
  [naar artikel]
 38. Britten straks gevraagd om 3 meter afstand te houden (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Britten worden straks mogelijk gevraagd om geen 1,5?meter, maar wel 3?meter afstand van elkaar te houden, in een ultieme poging het snel woekerende coronavirus onder controle te krijgen. En ook in andere Europese landen wordt aan strengere maatregelen gedacht.
  [naar artikel]
 39. Nederlands koningspaar reageert op foto Grieks restaurant: “We hadden afstand moeten houden” (24/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima op een zondag verschenen vakantiefoto minder dan 1,5 meter afstand van iemand houden,...
  [naar artikel]
 40. Vijfduizend vrachtwagenchauffeurs gezocht om winkelrekken gevuld te houden (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ons land zijn er momenteel vijfduizend vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Dat meldt Febetra, de federatie van Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners. “Als we willen dat de winkelrekken ook in de toekomst gevuld blijven, dan zijn er dringend extra chauffeurs nodig”, klinkt het.
  [naar artikel]
 41. Acht vrachtwagenchauffeurs krijgen parkeerboete in Genk (07/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Genk werd zondag extra gecontroleerd op het parkeerverbod voor vrachtwagen die meer dan 3,5 ton wegen. Er werden acht overtredingen vastgesteld.
  [naar artikel]
 42. Viroloog Steven Van Gucht: "Afstand, afstand, afstand, volgende drie weken zijn cruciaal" (05/03/2021 - VRT NWS)
  Viroloog Steven Van Gucht en infectiologe Erika Vlieghe benadrukken dat we ook bij buitenactiviteiten afstand moeten blijven houden. De volgende drie weken worden cruciaal om de cijfers in de hand te houden.
  [naar artikel]
 43. Viaduct E17 in Gentbrugge drie nachten afgesloten voor herstellingen (13/07/2020 - De Standaard)
  Het viaduct van de E17 in de Gentse deelgemeente Gentbrugge wordt deze week drie nachten afgesloten voor herstellingswerken. Er is schade aan het wegdek doordat het verkeer de voorbije maanden op één zijde van de baan moest rijden in de eerste fase van de grootschalige werken aan het viaduct.
  [naar artikel]
 44. Werken onderkant "brokkelbrug" in Gentbrugge lopen minstens 4 maanden vertraging op (24/12/2021 - VRT NWS)
  De werkzaamheden aan de zogenoemde brokkelbrug, dat is het E17-viaduct in Gentbrugge, hebben 4 maanden vertraging opgelopen. Niet alle betonherstellingen waren even goed uitgevoerd en moeten nu opnieuw gebeuren. De herstelling zullen ten vroegste in april af zijn, tot dan mag er niet onder de brug geparkeerd worden.
  [naar artikel]
 45. Viaduct Gentbrugge (de "Brokkel­brug") krijgt vanaf volgend voorjaar opknapbeurt (06/07/2019 - VRT NWS)
  Het viaduct van Gentbrugge, ook bekend als de "brokkelbrug", krijgt een grondige opknapbeurt. Dat heeft het Agentschap Wegen en Verkeer zaterdag meegedeeld. De werken zullen in 2020 en 2021 uitgevoerd worden, telkens van het voorjaar tot het najaar.
  [naar artikel]
 46. Deze muggenwerende middelen helpen nauwelijks (14/06/2017 - Knack)
  Met de zomer doen ook de muggen hun intrede. Er zijn middeltjes te over om ze op een afstand te houden, maar werken ze ook?
  [naar artikel]
 47. Vrachtwagenchauffeurs spelen met elkaars leven op E40 (07/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee vrachtwagenchauffeurs maakten het vrijdagnamiddag wel erg bont op de E40 richting Brussel.
  [naar artikel]
 48. Hoe kunnen we onszelf beschermen voor oprukkende coronavarianten? (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse en Zuid-Afrikaanse varianten van Covid-19 buitenhouden? Daarvoor is het te laat. Maar wat kunnen we dan doen om ze binnen de perken te houden? Drie meter afstand houden, zoals nu opgeworpen wordt in Groot-Brittannië? “Als we ons consequent aan de huidige maatregelen blijven houden, kunnen we elke variant aan”, zegt viroloog Steven Van Gucht. Hij zet alle maatregelen om de nieuwe varianten op afstand te houden nog eens op een rij.
  [naar artikel]
 49. ‘Handtastelijke’ Joe Biden: “Ik zal meer afstand houden” (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Joe Biden, de voormalige vicepresident van de Verenigde Staten, zegt dat hij meer afstand zal houden in zijn contact met mensen. Hij erkent dat...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy