Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
Horeca-ondernemer Dirk Hendrickx sluit na amper 6 maanden zijn nieuwe concept ‘Unico Gastrobar’. De man ruilde zijn succesrestaurant ‘De Goei Goesting’ in maart van dit jaar in voor de cocktailbar, maar keert nu toch terug naar zijn roots. [naar artikel]
Ooit begon Jelle Beeckman te koken als uitlaatklep tijdens het studeren. Nu kan hij zich een leven zonder niet meer voorstellen. “Ik kook gewoon waar ik goesting in heb, met goeie producten. Plezier hebben in de keuken is voor mij het belangrijkste. Mijn tweede boek heet ‘Goei eten’, wat zoveel betekent als comfortfood, met grote kommen en grote schalen op tafel.” Pure fun tussen de potten en pannen: maak kennis met The Messy Chef. [naar artikel]
Cafébazen en restauranthouders hervatten gisteren met een klein hartje hun activiteiten na een verplichte onderbreking van bijna drie maanden.... [naar artikel]
In haar nieuwe boek ontrafelt olijfolie-experte Wilma Van Grinsven-Padberg de geheimen van de mediterrane keuken, want die zou één van de gezondste ter wereld zijn. Waarom worden mensen in het mediterrane gebied gezonder en slanker oud? Experts leggen de bijzondere levensstijl uit en foodies uit het zuiden delen hun favoriete recepten. Wij geven alvast een voorproefje uit Het mediterrane dieet. [naar artikel]
18:00 Invibes, een Belgisch-Frans bedrijf dat reclame plaatst in onlinenieuws, praat met enkele uitgevers in de Benelux over samenwerking. [naar artikel]
Een aantal lokale en Limburgse afgevaardigden van sociale netwerken en transitiegroepen verzamelden afgelopen week ‘op de goei wei’ van de vzw L.A.C.H. In een natuurlijke, creatieve en inspirerende omgeving werd de mogelijke doorstart in Limburg van deze nieuwe en jonge burgerbeweging besproken. [naar artikel]
Vanaf vandaag, donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuwe magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. De Goestingredactie heeft er al … goesting in. [naar artikel]
“Deze beslissing is een catastrofe en een pure schande”, zegt Dirk Hendrickx, zaakvoerder van de horecazaken De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia in Hasselt. [naar artikel]
Het antwoord op deze en andere vragen wordt gezocht op de goei wei. Land art is een samenspel van natuur en cultuur, van mensen en bomen. Een twintigtal creatieve mensen, met gevoel voor humor, werken al weken aan een komische productie, 'Nestklanken' genaamd. [naar artikel]
Vier jaar geleden opende Dirk Hendrickx in Hasselt wijn- en foodcafé L’Aperi Vino, tussen zijn reeds bestaande zaak De Goei Goesting en de toen nog niet geopende Buon’ Eatalia. [naar artikel]
Aperitivo, aperitieven op z'n Italiaans, kan nu ook in Hasselt. Dirk Hendrickx van restaurant De Goei Goesting opende in het aanpalend pand een op la dolce vita geïnspireerde wine- & foodbar. Een drankje met kleine hapjes in de vroege avond na het werk is heel gebruikelijk in Italië, maar de trend komt ook naar ons overwaaien. [naar artikel]
In Tunesië, op het strand van Las Teresitas in Santa Cruz, is deze namiddag een klein vliegtuigje met een Frans-Belgisch koppel en een 14-jarige [naar artikel]
Dirk Hendrickx, de baas van ‘De goei Goesting’, ‘L’Apero Vino’ en ‘Buon Eatalia’ op de Zuivelmarkt in Hasselt, is in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen toen hij zijn auto uit de privégarage van zijn zaak wilde oppikken. [naar artikel]
01:20 De familie Wittamer heeft de gelijknamige luxepatissier en -chocolatier verkocht aan een Frans-Belgisch invsteerderstrio. De prijs van de transactie is niet bekend. Paul Wittamer (77) en zijn nicht bl... [naar artikel]
Vanaf donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuwe magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. De Goestingredactie heeft er al … goesting in. [naar artikel]
The Messy Chef (aka Jelle Beeckman) is liefhebber van ‘goei’ eten, en da’s nog wat anders dan gewoon maar goed. “Goei eten biedt je honderd procent comfort zonder schuldgevoel. Een lach en heel misschien een broeksknoopje dat openstaat.” Aanvallen maar? [naar artikel]
Goesting is op zoek naar fervente fietsers die samen als een groepje vrienden of in clubverband er regelmatig met hun tweewielers op uittrekken in de Limburgse velden. [naar artikel]
Vertel ons op [email protected] wat jou goesting geeft in de feestdagen en welk cadeautje je verkiest (geef ook je adres mee), en wie weet komt onze persoonlijke kerstman jouw kant uit. Bonuspunten voor wie Goesting Magazine volgt op Facebook! [naar artikel]
Wie zondag wil, kan tegelijk het Belgisch kampioenschap én een glimp van het Frans kampioenschap opvangen. De Franse titelstrijd wordt in het grensstadje Cassel gehouden, dat nog geen dertig kilometer uit de buurt ligt van de Kemmelberg, waar het Belgisch peloton drie keer over moet, net als drie keer over de Monteberg. [naar artikel]
Italiaanse reddingsdiensten zijn uitgerukt voor een Belgisch gezin dat verdwaald was in de buurt van het plaatsje Piobbico, 150 kilometer ten oosten van Firenze. De redding was niet eenvoudig omdat de vader, moeder en drie kinderen alleen Frans spraken. [naar artikel]
Goesting in het weekend? Het Belang van Limburg start met een gloednieuw magazine Goesting, boordevol tips voor genieters. Vanaf zaterdag 22 februari bij uw weekendkrant, vanaf donderdag al online. [naar artikel]
Lees dit artikel: Na de controverse over de aankoop van de F-35, kiest het Belgisch leger ditmaal voor een nieuw Frans kanon De Belgische krijgsmacht bevestigt de aankoop van Franse houwitsers van het type CAESAR. Het zijn machines die hun waarde reeds hebben bewezen. Ze staan bekend om hun mobiliteit en hun enorme vuurkracht. Het bedrag van de aankoop werd niet gespecificeerd, maar het zou om ongeveer 48 miljoen euro gaan. Een peulenschil vergeleken met de 3,6 […] Lees dit artikel: Na de controverse over de aankoop van de F-35, kiest het Belgisch leger ditmaal voor een nieuw Frans kanon [naar artikel]
Vandaag ontdekken Chloë en Magali een nieuw Limburgs adresje waar ze voor minder dan tien euro een gerechtje kunnen krijgen. Deze keer belanden ‘de vosjes’ in Heusden-Zolder bij Rauw, waar ze “een goei stukske vlees” kunnen krijgen. [naar artikel]
Het aantal vluchtelingen op de westelijke en oostelijke mediterrane route is volgens het Europese grensbewakingsagentschap Frontex duidelijk... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.