Football Talk. Crystal Palace pakt punt bij Arsenal, Benteke mist twee grote kansen - Huntelaar schenkt Ajax zege met twee goals in evenveel minuten

14/01/2021 - 23:25
"Arsenal en Crystal Palace hebben op de achttiende speeldag van de Premier League 0-0 gelijkgespeeld. Christian Benteke was bij de bezoekers basisspeler en miste voor rust twee grote kansen. De Rode Duivel werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. Michy Batshuayi bleef de hele wedstrijd op de reservebank. Arsenal telt in de tussenstand als elfde één puntje meer dan nummer dertien, Crystal Palace."

1. Football Talk. Benteke scoort tegen Arsenal - Selemani verlengt contract bij KV Kortrijk, waar Van Handenhoven T2 wordt (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Christian Benteke heeft zijn eerste goal van het seizoen gescoord. De spits bracht Crystal Palace vijf minuten na rust op 1-1 tegen Arsenal, dat in de eerste helft op voorsprong was gekomen via Aubameyang. Palace leek lange tijd op weg naar een stunt, na de 1-2 van Edouard een kwartier voor tijd. Maar in de toegevoegde tijd maakte Lacazette alsnog gelijk. Arsenal is pas twaalfde in de Premier League, Crystal Palace veertiende. [naar artikel]

2. Football Talk. Benteke scoort tegen Arsenal - Anderlecht is Lissens enkele maanden kwijt met zware knieblessure (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Football Talk. Spaanse media: “Barcelona wil Xavi als nieuwe trainer” - Crystal Palace en Arsenal delen de punten in Londense derby (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Crystal Palace, nog zonder de geblesseerde Christian Benteke, heeft op de 22e speeldag in de Premier League 1-1 gelijkgespeeld tegen Arsenal. [naar artikel]

4. Jarige Benteke is uitblinker in zege Crystal Palace (03/12/2016 - Sporza)

Christian Benteke heeft zijn 26e verjaardag in stijl gevierd. De Rode Duivel schonk Crystal Palace met twee goals drie broodnodige punten tegen Southampton. [naar artikel]

5. Arsenal stopt ongeslagen reeks van Crystal Palace en komt in de top vijf, Benteke onzichtbaar (28/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Arsenal heeft de 20e speeldag in de Premier League afgesloten met een 2-3-zege bij Crystal Palace, dat nochtans al acht wedstrijden op een rij ongeslagen was. Mustafi en Sanchez (2) zorgden ervoor dat de 810e wedstrijd van coach Wenger een zege opleverde na een toch weer spannende, Londense derby. Bij de thuisploeg stond Benteke in de basis maar de spits bleef onzichtbaar. Arsenal komt zo naast Tottenham op de vijfde plek, Crystal Palace blijft hangen in de degradatiezone. [naar artikel]

6. Ondanks doelpunt Benteke: indrukwekkende Kane bezorgt Tottenham zege tegen Crystal Palace (07/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft zondagavond in eigen huis Crystal Palace met 4-1 gemakkelijk opzij gezet. Met twee doelpunten en evenveel assists was een indrukwekkende Hary Kane de grote held bij de Spurs. Christian Benteke maakte met een rake kopbal vlak voor rust de gelijkmaker. Michy Batshuayi kwam bij Palace niet van de bank. [naar artikel]

7. Benteke schenkt Crystal Palace een cruciaal punt (15/04/2017 - Sporza)

Crystal Palace heeft een belangrijk punt gesprokkeld in de strijd tegen de degradatie. Het maakte een 0-2-achterstand tegen Leicester nog goed. Christian Benteke maakte de 2-2. [naar artikel]

8. Football Talk. Nog twee Covid-19-gevallen bij Standard - Lukebakio helpt Hertha aan zege in Bundesliga (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Christian Benteke mocht op de achtste speeldag in de Premier League vijf minuten voor tijd invallen bij Crystal Palace. De 4-1-zege tegen Leeds was toen al beklonken. Michy Batshuayi kwam niet van de bank. [naar artikel]

9. Football Talk. Crystal Palace zeker van behoud na snelle goal Benteke (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Op de 35e speeldag in de Premier League heeft Crystal Palace mathematische zekerheid verworven over het behoud met een 0-2-zege bij hekkensluiter Sheffield United. [naar artikel]

10. Christian Benteke verlengt contract bij Crystal Palace (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Christian Benteke heeft zijn contract bij de Engelse eersteklasser Crystal Palace met twee seizoenen tot 2023 verlengd. De aanvaller speelt al vijf seizoenen bij Crystal Palace en scoorde dit seizoen 10 goals in 30 matchen. [naar artikel]

11. Football Talk. Christian Benteke (Crystal Palace) traint weer voluit na knieblessure - Ex-speler van Liverpool weg bij Cardiff nadat hij jeugdspeler zou hebben gepest (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na maanden afwezigheid staat Christian Benteke voor een comeback bij Crystal Palace. De 28-jarige aanvaller viel begin september uit met een... [naar artikel]

12. Benteke mist ook tegen Liverpool zijn kansen: "Ik besef: Rusland is ver weg" (31/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

De eerste was makkelijker dan de tweede. Christian Benteke (27) vergat Crystal Palace de zege te bezorgen tegen ex-club Liverpool: hij wrong twee... [naar artikel]

13. Christian waande zich even ‘Kev’: Benteke schenkt Crystal Palace belangrijke zege met assist à la De Bruyne (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een constante dreiging, een onbeholpen misser, een fantastische assist. Christian Benteke zette Crystal Palace met een heerlijk doorsteekpassje op... [naar artikel]

14. Crystal Palace boekt recordzege, Benteke twee keer aan het kanon in 45 minuten (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Slechts drie goals in de 53 wedstrijden die voorafgingen, twee in 45 minuten. Christian Benteke en Wilfried Zaha stalen de show. De Rode Duivel scoorde tegen tien man van West Bromwic Albion een dubbel bij zijn eerste basisplaats dit seizoen. [naar artikel]

15. Football Talk. Benteke in kern Crystal Palace - Vermaelen traint opnieuw bij Barcelona - Werkstraf voor ex-doelman AA Gent die zich misdroeg in trein (11/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Christian Benteke zit zaterdag in de kern van Crystal Palace voor de wedstrijd van de 22ste speeldag in de Premier League tegen Watford. Dat deelde... [naar artikel]

16. Benteke schenkt Crystal Palace met late winning goal zege bij Brighton van Trossard (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

We kregen mogelijks drie Belgen te zien in Brighton & Hove Albion versus Crystal Palace. Maar alleen de thuispoeg bracht met Leandro Trossard een Rode Duivel aan de aftrap. De hoofdrol was wel weggelegd voor invaller Christian Benteke, die diep in de blessuretijd het winnende doelpunt aantekende. Michy Batshuayi bleef negentig minuten op de bank. [naar artikel]

17. Benteke helpt Crystal Palace aan felbevochten punt (10/12/2016 - Sporza)

Crystal Palace heeft een punt in de wacht gesleept na een thriller op het veld van Hull City. Benteke deed zijn duit in het zakje met een penaltydoelpunt. [naar artikel]

18. PREMIER LEAGUE. Tottenham swingt tegen Swansea, Jarige Benteke scoort tweemaal (03/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Crystal Palace heeft zaterdag op de veertiende speeldag in de Engelse Premier League met 3-0 gewonnen tegen Southampton. Christian Benteke was de grote man bij de Eagles met twee doelpunten. Het was voor Crystal Palace de eerste zege na zes opeenvolgende nederlagen in de competitie. Tottenham, met twee Belgen aan de aftrap, swingde naar een 5-0 zege tegen Swansea. [naar artikel]

19. Christian Benteke helpt Crystal Palace aan puntje tegen Arsenal met eerste goal van het seizoen (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Arsenal blijft moeite hebben om goede resultaten neer te zetten in de Premier League. Maandagavond kon het pas in de 95ste minuut in eigen huis een punt uit de brand slepen tegen Crystal Palace. Christian Benteke scoorde zijn eerste treffer van het seizoen, Sambi Lokonga viel tijdens de rust in. [naar artikel]

20. Football Talk. Benteke en Crystal Palace onderuit tegen West Ham - Hayen wordt T1 in Wales (01/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Crystal Palace van Christian Benteke heeft zaterdag een 2-3 nederlaag geleden tegen West Ham United op de 21e speeldag in de Premier League. Bij de rust leidden de Hammers al met 0-3. Michail Antonio opende de score in de 22e minuut. Manuel Lanzini (25., 45.+5 pen) zorgde ervoor dat de wedstrijd al na een helft zo goed als gespeeld was. Christian Benteke werd in de 68e minuut vervangen door Michael Olise. Die deed met een rake vrije trap in de 90e minuut West Ham nog bibberen, nadat Eduard Odsonne zeven minuten eerder de aansluitingstreffer had gemaakt. In de stand klimt West Ham met 34 punten naar de vijfde plaats. Crystal Palace is elfde met 23 punten. [naar artikel]

21. Benteke valt in in replay FA Cup en laat match kantelen met 2 goals (17/01/2017 - Sporza)

Christian Benteke heeft Crystal Palace voorbij Bolton geleid in de replay van de 3e ronde van de FA Cup. Benteke viel in na 63 minuten bij een 0-1-stand. 15 minuten later stond het 2-1. [naar artikel]

22. LIVE ARSENAL-CRYSTAL PALACE. Trossard mist kans op 3-0, doet hij alsnog zijn duit in het zakje? (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal is op de dool met slechts één zege in de laatste zeven wedstrijden. De Gunners lijken die negatieve spiraal te kunnen doorbreken tegen Crystal Palace na twee doelpunten van Gabriel. Breiden ze hun voorsprong uit en welke rol speelt Leandro Trossard? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

23. Crystal Palace en Arsenal delen de punten in Londense derby (11/01/2020 - Metro)

Crystal Palace, nog zonder de geblesseerde Christian Benteke, heeft deze namiddag op de 22e speeldag in de Premier League 1-1 gelijkgespeeld tegen Arsenal. In de Londense derby kwamen de bezoekers, die op de vorige speeldag tegen Manchester United hun eerste competitiezege onder Mikel Arteta hadden geboekt, al na twaalf minuten op voorsprong via de onvermijdelijke […] Het bericht Crystal Palace en Arsenal delen de punten in Londense derby verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

24. Football Talk. Dendoncker mag dromen van Champions League - Benteke en co pakken drie punten bij Bournemouth (20/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het Crystal Palace van Christian Benteke heeft een 0-2-zege geboekt bij Bournemouth op de 30ste speeldag in de Premier League. Luka Milivojevic... [naar artikel]

25. Benteke pikt een goaltje mee voor Crystal Palace (30/01/2018 - Sporza)

West Ham en Crystal Palace hebben de buit verdeeld in de Londense derby: 1-1. Christian Benteke schonk de bezoekers een punt met een kopbaldoelpunt. [naar artikel]