LIVE. Zulte Waregem duikt met nipte voorsprong de rust in!

21/01/2021 - 19:34
"• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion"

1. LIVE. Houdt Zulte Waregem nipte voorsprong vast tegen OH Leuven? (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

2. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

3. LIVE: Genk duikt met een voorsprong de rust in (0-1) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen? [naar artikel]

4. LIVE. Na zorgwekkende start duikt Anderlecht tegen tienkoppig Essevee met voorsprong rust in (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap om 18u15 • Anderlecht staat vijfde, Zulte Waregem achtste [naar artikel]

5. MULTILIVE PO II: Kortrijk en Zulte Waregem trekken met voorsprong de rust in (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Drie duels in play-off 2 vanavond. Leider Zulte Waregem gaat op bezoek bij Lierse, Kortrijk bekampt in het Guldensporenstadion OH Leuven en... [naar artikel]

6. LIVE. Armenakas zet Zulte Waregem op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE: Olayinka kopt Zulte Waregem op voorsprong (1-2) (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bram van Driessche Freethiel Zulte Waregem pakte 6 op 6 in 2018 [naar artikel]

8. LIVE. Vossen scoort vanop de stip: Zulte Waregem kort voor rust op voorsprong in Seraing (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Zulte Waregem staat zestiende (21 punten), Seraing achttiende en dus laatste (18 punten) [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Meteen 1-0: Gano zet Zulte Waregem al vroeg op voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. 2-0! De Smet schiet Zulte Waregem naar dubbele voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. Zulte Waregem geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge, dat eindelijk nog eens kan winnen (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft thuis een dubbele voorsprong uit handen gegeven. Aan de rust stond Essevee nochtans 2-0 voor na twee goals van Zinho Gano, maar het slikte in de tweede helft nog vier tegengoals in een half uur. Alex Millan scoorde twee keer, Vitinho en Hotic bezorgden Cercle in de slotfase nog een 2-4 overwinning. Door de zege komt de Vereniging met Zulte Waregem en Antwerp op een gedeelde tiende plaats terecht. [naar artikel]

13. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Drie assists voor Vormer en hattrick Gano: Zulte duikt de kleedkamer in met 0-4 op het scorebord (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. De eerste helft kon niet beter verlopen voor de bezoekers. Gano maakte zijn hattrick compleet, Vormer deelde drie assists uit. Bij de rust staat het 0-4. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

14. LIVE. GOAL! Zulte Waregem op voorsprong na knullige owngoal Godeau (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Twaalfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18 uur * Regenboogstadion * Buigt Zulte Waregem negatieve spiraal eindelijk om? [naar artikel]

15. LIVE. GOAL! Alles te herdoen: Zulte Waregem is 2-0-voorsprong kwijt (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE: De fauw brengt Zulte Waregem meteen op voorsprong (0-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Alen Stadion: Le Canonnier Moeskroen kon vorige week slechte reeks doorbreken met overwinning Kan Zulte Waregem vanavond hetzelfde doen? [naar artikel]

17. Leider Zulte Waregem vergeet Charleroi uit te tellen (01/10/2016 - Sporza)

Zulte Waregem is blijven steken op een punt tegen Charleroi. De autoritaire leider kwam wel op voorsprong, maar de bezoekers kwamen na de rust terug met een penalty. [naar artikel]

18. LIVE ZULTE WAREGEM-AA GENT: Rusten bij 0-2, Gent lijkt nu al zegezeker ondanks slechte start, voor Zulte Waregem dreigt de afgrond (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het op tegen laagvlieger Zulte Waregem. Kunnen de Buffalo’s aan het langste eind trekken? Voorlopig wel, De Sart kopte de bezoekers op voorsprong en Castro-Montes deed er eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

19. MULTILIVE BEKER. KV Mechelen, Standard en Zulte Waregem vroeg op voorsprong - KVO duwt door na rust (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/16de finale Croky Cup TUSSENSTANDEN: KV Oostende - CS Onhaye: 5-1 KV Mechelen - Union: 1-0 RWDM - Zulte Waregem: 0-1 Moeskroen - Standard: 0-1 [naar artikel]

20. Anderlecht klopt Zulte Waregem in nagelbijtend spannende match (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de topper van de 26e speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen: Zulte Waregem werd moeizaam verslagen na een spektakelstuk, gekruid met zes doelpunten: 4-2. De bezoekers kwamen al in de tweede minuut op voorsprong maar de thuisploeg zette die situatie nog voor rust recht en leek met de 3-1 meteen na rust op weg naar een makkelijke zege. Maar Essevee kreeg al snel een strafschop, waardoor het toch nog spannend werd. Pas in de slotminuten legde Chipciu de 4-2-eindstand vast. Anderlecht komt zo zelfs voorlopig naast Club Brugge aan de leiding. Zulte Waregem blijft derde. [naar artikel]

21. LIVE: Duikt Zulte Waregem of Racing Genk opnieuw de top zes binnen? (0-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

22. Balotelli en co hakken Zulte Waregem in de pan (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft niet kunnen stunten in zijn eerste Europa League-wedstrijd. De enige Belgische deelnemer in deze groepsfase verloor in eigen huis met 1-5 van Nice. De Fransen waren vooral voor de rust een maatje te groot en scoorden op twaalf minuten tijd driemaal. Meteen na de rust scoorde Zulte Waregem de aansluitingstreffer, in een knappe tweede helft liet Essevee na helemaal terug in de match te komen. Na een vierde goal van Nice was de strijd gestreden, zo begint Zulte Waregem het Europees avontuur met een zure nederlaag. [naar artikel]

23. KRC Genk imponeert en duikt top 6 binnen na zege tegen Zulte Waregem (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk voetbalde in de eerste match van 2020 plots weer met de allure van een landskampioen. Zulte Waregem werd op eigen veld met huid en haar opgepeuzeld (0-3), Racing duikt zo de top 6 binnen. [naar artikel]

24. LIVE (14u30): Duikt Zulte Waregem of Racing Genk opnieuw de top zes binnen? (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

25. Leider Zulte laat derde speeldag op rij punten liggen (09/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

In de Jupiler Pro League ontving Lokeren competitieleider Zulte Waregem. Het werd 1-1. Zulte Waregem speelde een sterke eerste helft en kwam verdiend op voorsprong, maar kon die voorsprong niet behouden in de tweede helft tegen een gretig lokeren. [naar artikel]