LIVE. Waasland-Beveren krabbelt recht na rust! Faucher hangt de bordjes met twee goals weer in evenwicht

26/01/2021 - 20:13
"• Aftrap: 18u45"

1. LIVE. Frey hangt de bordjes weer in evenwicht! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Freethiel • Waasland-Beveren heeft punten nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

2. Eupen en Beveren pakken beiden eerste puntje (10/08/2019 - Het Belang van Limburg)

De kop is eraf. Waasland-Beveren en Eupen hebben hun eerste puntje van het nieuwe seizoen eindelijk te pakken. Beide ploegen hielden elkaar aan de Kehrweg broederlijk in evenwicht. De bezoekers uit het Waasland kwamen via Badibanga meer dan verdiend op voorsprong na een helft eenrichtingsvoetbal. Toyokawa hing de bordjes snel na rust in weer in evenwicht. [naar artikel]

3. Efficiënt Beerschot dompelt Waasland-Beveren onder in rouw (06/03/2021 - De Standaard)

Een efficiënt Beerschot heeft zaterdag de maat genomen van Waasland-Beveren: 1-2. Daan Heymans bracht de thuisploeg na amper acht minuten al op voorsprong. Op het half uur hing Dom de bordjes in evenwicht. Na rust morste Waasland-Beveren met de kansen. Beerschot sloeg via Holzhauser genadeloos toe. [naar artikel]

4. Waasland-Beveren houdt een punt thuis tegen Mechelen na knappe remonte (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op de Freethiel. Waasland-Beveren hield KV Mechelen in bedwang. De thuisploeg vocht terug na een 0-2-achterstand en pakt zo een puntje in de degradatiestrijd. Faucher was de held met twee goals in de tweede helft. [naar artikel]

5. Mechelen zet Waasland-Beveren in slotminuut opzij (26/01/2021 - De Standaard)

Na een knotsgekke partij boekt KV Mechelen een belangrijke zege tegen Waasland-Beveren. Halfweg leken de Mechelaars al op rozen te zitten na doelpunten van Walsh en Shved, maar Faucher zorgde met twee treffers opnieuw voor evenwicht. Waasland-Beveren ging op zoek naar de overwinning, maar Shved besliste daar in de slotseconden met zijn tweede doelpunt van de avond anders over. [naar artikel]

6. LIVE. Krabbelt Waasland Beveren recht na de nederlaag in Gent? (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Zowel Zulte Waregem als Waasland-Beveren hebben er niet de meest gelukkige speeldag op zitten. Beide teams verloren kansloos buitenshuis en dreigen zo de voeling met de top-zes te verliezen.Waasland-Beveren kan maar beter een nederlaag vermijden, of het dreigt uit de linkerkolom weg te zakken. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur. [naar artikel]

7. Bruno trapt Waasland-Beveren in dol slot naar laatste plaats (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren en Charleroi delen de punten. Vukotic bracht Waasland-Beveren op voorsprong, maar Bruno bracht de bordjes in extremis weer gelijk. Zo heeft Waasland-Beveren de rode lantaarn weer in handen. [naar artikel]

8. Waasland-Beveren haast zeker van het behoud na puntendeling in Oostende (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Oostende en Waasland-Beveren hebben zaterdag de punten broederlijk gedeeld na een kansrijke wedstrijd. Een inefficiënt Waasland-Beveren morste vooral voor rust met de kansen. Sakala bracht de thuisploeg op voorsprong. Met een owngoal hing Lombaerts de bordjes weer gelijk. Door dit gelijkspel is Oostende nu ook mathematisch zeker van het behoud. Waasland-Beveren heeft voldoende aan één punt in de volgende drie wedstrijden om zeker te zijn van een langer verblijf in 1A. [naar artikel]

9. LIVE. Waasland-Beveren en Beerschot in evenwicht aan de rust (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 30 JPL • Freethiel • Aftrap: 18u30 • Beerschot is achtste op vijf punten van play-off 1, Waasland-Beveren is hekkensluiter [naar artikel]

10. LIVE: Waasland-Beveren kan dominantie niet omzetten in doelpunten bij de rust (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen goals na 45 minuten op Mambourg en dat lag vooral aan de ineffciëntie van Waasland-Beveren. De troepen van Stijn Vreven deden het tegen alle [naar artikel]

11. Owngoal Lombaerts verpest feestje KV Oostende tegen Waasland-Beveren (03/03/2019 - De Standaard)

Oostende en Waasland-Beveren hebben gisteren de punten broederlijk gedeeld na een kansrijke wedstrijd. Een inefficiënt Waasland-Beveren morste vooral voor rust met de kansen. Sakala bracht de thuisploeg op voorsprong. Met een owngoal hing Lombaerts de bordjes weer gelijk. Door dit gelijkspel is Oostende nu ook mathematisch zeker van het behoud. [naar artikel]

12. LIVE. Waasland-Beveren heeft aansluitingstreffer beet via Faucher (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 [naar artikel]

13. Tevergeefse remonte voor Waasland-Beveren, KV Mechelen legt rode lantaarn in de slotminuut over de knie (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Halfweg leek een slap Waasland-Beveren een vogel voor de kat, maar met de eerste twee goals van invaller Jordan Faucher voor geel-blauw leek de hekkensluiter alsnog een belangrijk punt uit de brand te slepen door van 0-2 naar 2-2 terug te komen. Tot Marian Shved in de slotminuut een hard verdict velde voor de Freethiel, waar de rode lantaarn weer wat harder flikkert. KV Mechelen krijgt met een 18 op 21 stilaan play-off 2 in het vizier. [naar artikel]

14. Owngoal Lombaerts en VAR verpesten feestje van Oostende, maar Kustploeg verzekert zich tegen Waasland-Beveren wel van het behoud (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)

15. Aangename degradatietopper tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge eindigt onbeslist (23/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren en Cercle Brugge geven elkaar geen duimbreedte toe na een intensieve degradatietopper. Din Sula bracht de thuisploeg verdiend op voorsprong. Biancone hing na rust de bordjes in evenwicht met een fabelachtig doelpunt. Cercle pakt zo zijn eerste puntje op verplaatsing. Beide ploegen schieten echter weinig op met dat puntje. [naar artikel]

16. LIVE. Recht Waasland Beveren tegen Eupen weer de rug? (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren begon erg frivool aan de competitie, maar na het vertrek van sensatie Zinho Gano zakte de pudding op de Freethiel een beetje in elkaar. Thuis tegen Eupen hebben de Waaslanders vanavond een uitgelezen kans om weer recht te krabbelen. [naar artikel]

17. Waasland-Beveren dringt top zes binnen na zege tegen KV Kortrijk (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren heeft woensdagavond met 2-1 van KV Kortrijk gewonnen. De bezoekers openden net na de rust via Budkivskyi, Seck en Morioka zetten de scheve situatie recht. Door de zege staat Waasland-Beveren (voorlopig) in de top zes. [naar artikel]

18. LIVE. Kan Waasland-Beveren na rust wél afstand nemen van Moeskroen? (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Waasland-Beveren is rode lantaarn • Moeskroen heeft één punt meer dan Waasland-Beveren • Aftrap: 18.45 uur [naar artikel]

19. LIVE. Balikwisha hangt de bordjes in evenwicht kort na rust (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• KV Oostende heeft 35 punten, Standard heeft er 37 [naar artikel]

20. LIVE. GOAL! Amallah hangt de bordjes weer gelijk met héérlijke volley (17/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sissako en Oulare hebben de training hervat, maar nog niet in kern • Standard mist ook gekwetste Balikwisha • Waasland-Beveren opende verrassend... [naar artikel]

21. LIVE. Yaremchuk zet misser recht en hangt bordjes weer in evenwicht (22/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Twaalf op twaalf voor AA Gent? • Regenboogstadion • Aftrap: 20 uur [naar artikel]

22. LIVE. 1-1! Eerste kans OHL is meteen prijs! Maertens hangt de bordjes weer in evenwicht (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

23. LIVE: Waasland-Beveren en Gent houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Scheidsrechter: Jonathan Lardot De Freethiel Waasland-Beveren staat op 3 punten van een plek in top 6 [naar artikel]

24. Waasland-Beveren en Lokeren houden elkaar in evenwicht (24/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren en Lokeren hebben elkaar in evenwicht gehouden in de derby van het Waasland. De match eindigde op 1-1 nadat beide ploegen een penalty omzetten. [naar artikel]