LIVE. De dubbele voorsprong voor KV Kortrijk: Koffi is gezien bij afgeweken schot

05/02/2021 - 21:30
"• Aftrap 20u45 • Jupiler Pro League • Stade Le Cannonier • Nieuwe coach Luka Elsner zit nog niet op de bank bij Kortrijk"

1. LIVE. 2-2! Anderlecht is dubbele voorsprong kwijt: afgeweken schot Maertens belandt in doel (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Lotto Park • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

2. LIVE. Malinovskiy scoort nu ook met afgeweken schot, Genk heeft dubbele voorsprong beet! (06/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Luminus Arena • Derde speeldag play-off 1 • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

3. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

4. LIVE: Kortrijk duikt met dubbele voorsprong de rust in (2-0) (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Guldensporenstadion  Voegt Waasland-Beveren zich opnieuw bij eerste zes?  Kan Kortrijk voorsprong op KV Mechelen en Eupen... [naar artikel]

5. LIVE. Afgeweken schot Nmecha dwarrelt voorlangs, Duitser trapte Anderlecht al op voorsprong vanaf de stip (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 18u15 • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

6. LIVE. Blitzstart van Kortrijk levert thuisploeg dubbele voorsprong op (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde [naar artikel]

7. LIVE: Kortrijk trekt met dubbele voorsprong de rust in na goals Perbet en Chevalier (2-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20 uur Stadion: Guldensporenstadion Ref: Alexandre Boucaut Mechelen op zoek naar een knappe 10 op 12, ook Kortrijk vol vertrouwen na... [naar artikel]

8. LIVE. Daar is de goal! Invaller Griezmann zet Atlético met afgeweken schot op voorsprong in Valencia (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Speeldag 3 • Aftrap: 22 uur • Beide clubs hebben 3 op 6 [naar artikel]

9. Afgeweken schot Limbombe bezorgt leider Club Brugge op de valreep de drie punten (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Leider Club Brugge heeft op het veld van hekkensluiter KV Oostende op de valreep de drie punten meegegrist na een spektakelrijke wedstrijd waarin twee bommen van Oostendse makelij telkens een Brugse voorsprong ongedaan maakten. Tot Limbombe in de slotminuut met een afgeweken schot alsnog de leider de volle pot bezorgde. Oostende blijft alleen achter op de laatste plaats, ondanks meer dan moedig verweer. [naar artikel]

10. LIVE. 1-2! Miyoshi trapt Antwerp in slotfase met afgeweken schot op voorsprong (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Zevende speeldag Jupiler Pro League • Anderlecht gaat op zoek naar zes op zes • Ref: Lawrence Visser • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

11. LIVE. Genk op voorsprong: Een afgeweken schot van Trésor verrast Dietsch (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Speeldag 6 • Maakt Genk weer indruk? [naar artikel]

12. LIVE. Union op voorsprong in Berlijn: afgeweken schot van Boniface is de 0-1 (09/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Union tegen Union, bis. In de groepsronde konden ze elkaar al eens verslaan in het hol van de leeuw en nu staan de onverwachte revelaties van België en Duitsland opnieuw tegenover elkaar in de knock-outfase van de Europa League. Wie haalt het? Volg alles hier LIVE vanaf 18u45! [naar artikel]

13. LIVE CLUB BRUGGE-STVV. 1-2! STVV op voorsprong na een afgeweken schot van Bruno (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel • Aftrap: 20u • Achtste finales Croky Cup • Yaremchuk en Boyata zijn geblesseerd [naar artikel]

14. LIVE. Uit het niets klimt Club op voorsprong, Noa Lang scoort met afgeweken schot (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 21u • King Power aan Den Dreef • Club pakte de voorbije weken 9 op 9 [naar artikel]

15. LIVE. Standard diep in de problemen: Kortrijk op dubbele voorsprong tegen Rouches (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 17de speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

16. LIVE. Bayern gaat met verdiende voorsprong rusten in Camp Nou na afgeweken schot van Müller (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Wedstrijd enkel te zien op Proximus TV, hoogtepunten te volgen in deze liveblog • Aftrap: 21u • Camp Nou [naar artikel]

17. LIVE. Standard halfweg diep in de problemen: Kortrijk leidt met dubbele voorsprong tegen Rouches (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Seraing al snel op voorsprong tegen STVV: Jallow verschalkt Schmidt met afgeweken schot! (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pairay • Pakt STVV 9 op 9? • Seraing staat 15de met 16 punten [naar artikel]

19. Schoonbeek-Beverst houdt met Geel opnieuw ploeg uit top vijf van overwinning (12/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de tweede keer in een maand tijd snoepte Schoonbeek-Beverst, na eerder gewonnen te hebben tegen Wezel, punten af van een ploeg uit de top vijf. Nu was Geel het kind van de rekening. De bezoekers klommen via een afgeweken vrijschop op voorsprong. De Bilzenaren domineerden in de tweede helft en met een afgeweken schot rechtvaardigde El Mansouri een gelijkspel. (gesi)  [naar artikel]

20. Westerlo wint op een diefje bij moedig KV Oostende dankzij afgeweken schot in blessuretijd (18/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Houd de dief: Westerlo pleegde zaterdagavond een hold-up bij KV Oostende (1-2), dat overwicht én kansen niet beloond zag en verloor na een afgeweken bal in de blessuretijd. Vaesen bracht Westel al snel op voorsprong, McGeehan trof pas in minuut 80 verdiend gelijk. Maar een broodnodig punt leverde dat niet meer op. Het behoud? Daar is, na een opflakkering, opnieuw een mirakel voor nodig. [naar artikel]

21. KIJK LIVE. Afgeweken schot Mount dwarrelt over Mignolet in doel! (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (18u) [naar artikel]

22. LIVE. 1-1! Man City komt langszij na afgeweken schot Mahrez (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 18de speeldag Premier League [naar artikel]

23. LIVE. Kortrijk mist twee wenkende kansen op dubbele voorsprong, Standard moet dringend uit ander vaatje gaan tappen (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stadion: Sclessin • Standard staat vierde, Kortrijk prijkt op een negende stek [naar artikel]

24. LIVE. Bergwijn en Mané treffen paal en deklat nadat ongelukkige Alderweireld schot Salah deed afwijken voor 1-0 (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Alderweireld in basis Spurs, Origi op bank Liverpool • Tottenham en Liverpool op kop met allebei 25 punten • 26': Salah scoort via op Alderweireld afgeweken schot • 33': Son met de 1-1 op assist van Lo Celso [naar artikel]

25. Kerstmirakel in Kortrijk: KVK wint West-Vlaamse derby na weergaloze tweede helft: drie treffers in negen minuten vloeren Essevee (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kerstmirakel in Kortrijk. Op acht minuten tijd draaide Kortrijk een dubbele achterstand om naar een voorsprong. Teddy Chevalier gaf ex-club Zulte... [naar artikel]