Vandaag is het Maria-Lichtmis, traditiegetrouw een pannenkoekenfestijn. Zoet, hartig, klein of groot: iedereen – gelovig of niet – vindt ze vooral lekker! Loopt het water jou ook in de mond? Foodstylist Sonja Peeters helpt een handje en deelt haar drie favoriete recepten. [naar artikel]
Geen geslaagd aperitief zonder lekkere hapjes. Mag het eens iets anders zijn dan een fles bubbels en chips? Dan geeft foodstylist en culinair meesterbrein Sonja Peeters alvast de nodige inspiratie voor een spetterend avondfeest. Van een rode gin-tonic met veenbessen en granaatappel tot een rumcocktail met gemberbier: met deze cocktails weet je sowieso te verrassen. En als extraatje serveert Sonja telkens een bijpassend hapje. Santé! [naar artikel]
De allerbeste paella, traditioneel bereid boven een houtgestookt vuur, at foodie Sonja Peeters drie jaar geleden in Valencia, in Casa Carmela.... [naar artikel]
Een van de favoriete vegetarische gerechten van foodie Sonja Peeters is deze aubergineklassieker uit het noorden van Italië. Melanzane alla... [naar artikel]
We voelen en zien de herfst naderen, maar we laten de zomer nog niet helemaal los. Met deze drie gerechten van onze foodie Sonja Peeters laat je de... [naar artikel]
Geen idee wat je ’s avonds moet koken? Foodie Sonja Peeters zorgt elke week voor de nodige inspiratie. “Sinds mijn reis naar Japan mag je me altijd... [naar artikel]
Niets fijner in de winter dan je huis dat zich vult met de warme geur van heerlijke specerijen. Chili con carne is een van foodie Sonja Peeters... [naar artikel]
De liefde gaat door de maag, zeker als je een foodie date. En als jouw foodie van zoet houdt, is een zelfgemaakt dessert de ultieme manier om... [naar artikel]
Of je nu een opwarmer kan gebruiken na een stevige herfstwandeling, zin hebt in een lichte lunch of een feestmaaltijd klassiek wil starten: soep smaakt altijd. Foodie Sonja Peeters verklapt haar drie favoriete recepten. [naar artikel]
Ook deze week verrast NINA’s foodstylist Sonja Peeters met een heerlijk feestmenu, van voorgerecht tot dessert. Deze keer vond ze inspiratie in... [naar artikel]
Geen idee wat je ‘s avonds moet koken? Foodie Sonja Peeters zorgt elke week voor de nodige inspiratie. “Onze Belgische keuken is terecht onze grote... [naar artikel]
Heb je nog heel wat inspiratie nodig om al die restjes uit je koelkast op te werken dit weekend? Foodie Sonja Peeters bedacht 3 handige recepten om oud brood, aardappelschillen of overgebleven groenten op te koken én tegelijkertijd verrassende gerechten op tafel te toveren. Geen food waste voor jou deze week! [naar artikel]
Mag het voor jou ook eens wat anders zijn dan de zoveelste boterham met ham, kaas of choco tijdens de middag? Met een beetje creativiteit geniet je bijna net zo snel van een voedzame en verrassende lunch. Foodie Sonja Peeters schotelt je drie lekkere recepten voor: van een gegrilde wrap tot pompoen-notenbrood met een eitje en romescosaus. Smakelijk! [naar artikel]
?NINA’s foodstyliste Sonja Peeters brengt vanaf nu telkens een spannend trio, met elke week een ander gerecht in de kijker. Klassiek, chic of... [naar artikel]
Ook van plan om tijdens de maand februari geen druppel alcohol aan te raken? Of alleszins wat te minderen? Foodstyliste Sonja Peeters helpt een handje. Ter inspiratie geeft ze je graag deze drie verrassende mocktailrecepten, mét een bijpassend hapje. Zo kom je Tournée Minérale probleemloos door. [naar artikel]
Rabarber is al een tijdje aan een opmars bezig. En terecht. Als een van de allereerste voorjaarsgroenten verdient deze lekkernij een bijzonder plekje in de keuken. Of je de veelzijdige lentegroente nu verwerkt in een salade, omhult met bladerdeeg of serveert met krokant gebakken vis. De friszure rabarber tilt elk gerecht naar een hoger niveau. Deze drie gerechten van foodie Sonja Peeters bewijzen dat. [naar artikel]
Wil je je kinderen spruitjes leren eten? Dan heeft teler Jurgen Santermans (46) uit Gingelom misschien wel de oplossing: paarse spruitjes. Ze zien er een beetje uit als kleine rode kooltjes en ze smaken minder bitter dan een groene spruit. Deze paarse spruiten uit Gingelom zijn een primeur voor Limburg. [naar artikel]
We weten al langer dat onze gezondheid én het milieu er wel bij varen als we groenten de ster laten zijn in onze gerechten. En daarvoor hoef je je eetpatroon niet eens drastisch te veranderen of aan smaak in te boeten. Gewoon af en toe bewust koken, maakt al een wereld van verschil. Ter inspiratie serveert foodie Sonja Peeters drie maaltijden. “Groenten, fruit, peulvruchten, granen en noten zijn dé key ingrediënten in een menu met lage impact.” [naar artikel]
“Sonja is dood.” Met die boodschap belde Danny S. (48) woensdagavond naar een familielid. De opgetrommelde politie vond slachtoffer Sonja Mertens (56) bont en blauw geslagen in de badkamer van hun huis in de Nijverheidsstraat 4 in Herentals. De politie arresteerde gisterenvoormiddag de vermoedelijke dader in een chalet in de Herentalse bossen. Het parket gaat uit van moord. [naar artikel]
Kinderen en spruitjes zullen nooit de beste vrienden zijn. Gelukkig is er een trucje om je kleintje toch van de gezonde groente te doen smullen:... [naar artikel]
“Sonja is dood.” Met die boodschap belde Danny S. (48) woensdagavond naar een familielid. De opgetrommelde politie vond het slachtoffer, Sonja Mertens (56) bont en blauw geslagen in de badkamer van hun huis aan de Nijverheidsstraat 4 in Herentals. De politie arresteerde donderdagvoormiddag de vermoedelijke dader in een chalet in de Herentalse bossen. Het parket gaat uit van moord. [naar artikel]
Bob Peeters (48) is in gesprek om coach te worden van Helmond Sport. Peeters zit zonder trainersjob sinds zijn contract bij TOP Oss afgelopen zomer niet werd verlengd en is op dit WK aan de slag als analist voor de VRT. [naar artikel]
Amper twee maand na zijn afscheid als renner kunnen we het nieuws bekend maken dat Rob Peeters in de toekomst ploegleider wordt. Op 1 september maakt hij officieel zijn debuut. Treedt Rob Peeters in de voetsporen van ‘nonkel Fitte’, al jaar en dag sportdirecteur op de weg? De eerste aanzet lijkt alvast gegeven. [naar artikel]
?NINA’s foodstyliste Sonja Peeters brengt deze week de klassieker der klassiekers, vol-au-vent, drie keer anders. Traditioneel, in een vegan jasje... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.