LIVE. Kan Eupen de scheve situatie na rust omkeren?

17/02/2021 - 18:10
"• Inhaalwedstrijd 27ste speeldag • Aftrap: 17u • Freethielstadion • Waasland-Beveren geeft bij winst de rode lantaarn door aan Cercle"

1. LIVE EUPEN-KV MECHELEN. Kan de thuisploeg scheve situatie nog ombuigen? (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa staat op een 0-1-voorsprong Am Kehrweg. Storm bediende Verstraete, die het leer heerlijk met zijn mindere linker voorbij Eupen-doelman Moser schoot. N’Dri liet het na om zijn ploeg op gelijke hoogte te schieten. Buigt Eupen de scheve situatie nog om na de pauze? [naar artikel]

2. LIVE. Kan leider Genk na rust een vuist maken op de Bosuil en scheve situatie omkeren? (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Play-off 1 • Tweede speeldag • Bosuil • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

3. LIVE. Kan Charleroi de scheve situatie na rust nog omkeren? (23/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Regenboogstadion • Laatste match 20ste speeldag • Charleroi kan punten gebruiken in strijd voor plaats 6 [naar artikel]

4. LIVE. Kan Chelsea scheve situatie nog omkeren op Old Trafford? (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 1ste speeldag Premier League [naar artikel]

5. LIVE. Zet AA Gent de scheve situatie na de rust recht? (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• GSP (21u) [naar artikel]

6. LIVE. We voetballen weer! Kan Club de scheve situatie nog omkeren? (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 14u30 • Jan Breydelstadion • 24ste speeldag Jupiler Pro League • Club telt zeven punten meer dan Gent en tien minder dan leider Genk [naar artikel]

7. LIVE CHELSEA-DORTMUND (21u). Kan Chelsea de scheve situatie nog omkeren? (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Terugwedstrijd 1/8ste finales Champions League • Aftrap: 21u • Stamford Bridge • Dortmund won de heenmatch met 1-0 [naar artikel]

8. Antwerp zet scheve situatie in vijf minuten tijd recht en wint alsnog van Eupen (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er even niet goed uit, maar Antwerp heeft dan toch de drie punten gepakt aan de Kehrweg. Aan de rust stond ‘The Great Old’ 1-0 achter na... [naar artikel]

9. Zwoegend Club zet scheve situatie recht tegen Lommel in Beker van België (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge stoot door naar de 1/8e finales van de Croky Cup na een 3-1-zege tegen Lommel United. De landskampioen kwam voor amper 2.000 toeschouwers nochtans op achterstand tegen de nummer drie in de Proximus League maar zette nog voor de rust die scheve situatie recht via goals van Vormer en Gedoz. Na rust besliste Limbombe de wedstrijd, al kon blauw-zwart nooit echt overtuigen. [naar artikel]

10. LIVE: Manchester City keer scheve situatie helemaal om tegen Everton (27/12/2023 - Sporza)

Manchester City zoekt naar zijn beste vorm in de Premier League. Ook tegen Everton staat de landskampioen op achterstand. Draaien de bezoekers de scheve situatie nog om? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

11. LIVE. Wachten op grote kansen na rust in de Ghelamco Arena. Kan KV Oostende de situatie nog omkeren? (08/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 30 JPL • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Wim Smet • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

12. LIVESTREAM Beker van België handbal: favoriet Wezet zet scheve situatie recht tegen Eupen (30/03/2024 - Sporza)

Om 16 uur staat in handbalstad Hasselt de finale van de Beker van België op het programma. Eupen en Wezet kunnen hem voor de eerste keer winnen. Kijk live naar de wedstrijd: op deze pagina en op VRT1. [naar artikel]

13. LIVE. Kan Beerschot scheve situatie nog rechtzetten in Eupen? (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 18 • Jupiler Pro League • Am Kehrweg • Aftra: 18u30 [naar artikel]

14. Herbeleef hoe Zulte scheve situatie omboog in zege tegen rode lantaarn Eupen (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]

15. LIVE. Tissoudali keert met 2 snelle doelpunten scheve situatie helemaal om voor Gent (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag • Gent staat 13de, Eupen 14de • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Laforge [naar artikel]

16. LIVE FINALE EL. Kan Man United scheve situatie na rust keren? (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League-finale • Gdansk Stadium • Ref: Clement Turpin • Aftrap: 21u [naar artikel]

17. KIJK LIVE. Monaco heeft de scheve situatie aan de rust al helemaal rechtgezet (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste voorronde CL • Shakhtar won heenmatch met 0-1 • Match live te bekijken op VTM 2 of HLN.be! • Uitzending start om 20u35 [naar artikel]

18. LIVE. Rode Duivels met kleine voorsprong rust in, Vanaken en Lukaku zetten scheve situatie recht (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• WK-kwalificatie, groep E • Aftrap: 20.45 uur • A. Le Coq Arena • Wedstrijd live te bekijken op VTM [naar artikel]

19. Zulte Waregem wint op eigen veld van Eupen (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op eigen veld met 3-2 gewonnen tegen Eupen. Nochtans begonnen de Panda’s uitstekend aan de partij, met een vroeg doelpunt van Koné. Vijf minuten voor rust verdubbelden de bezoekers zelfs hun voorsprong na een owngoal van Bjørdal. Maar nog voor de pauze trok Zulte Waregem de scheve situatie recht, met twee doelpunten van Harbaoui. Eupen zakte helemaal weg, na de pauze bezorgde Hamalainen zijn ploeg de drie punten met een rake vrije trap. Eupen blijft zo laatste in de stand en wacht bang af wat KV Mechelen doet, Zulte Waregem springt naar de elfde plaats. [naar artikel]

20. LIVE. De bal rolt weer in Dortmund. Kunnen Witsel en co scheve situatie nog omkeren tegen rivaal Schalke? (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 31ste speeldag Bundesliga • Witsel in de basis • Signal Iduna Park • Bayern staat aan de leiding met 70 punten, Dortmund heeft er één minder [naar artikel]

21. LIVE. Duwt Manchester United het mes na rust dieper in de wonde of kan Chelsea situatie omkeren? (0-2) (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • 1/8ste finales FA Cup • Stamford Bridge • Eisen Hazard en/of Lukaku hoofdrol op? [naar artikel]

22. LIVE. Kan City scheve situatie nog rechttrekken na rust? (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 9 • Alderweireld versus De Bruyne, Mourinho versus Guardiola • Ref: Mike Dean [naar artikel]

23. Red Lions zetten scheve situatie recht tegen Spanje na controversiële tegengoal en zitten in halve finales (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions staan in de halve finales! Ze versloegen in hun kwartfinale Spanje met 3-1. De Spanjaarden kwamen op voorsprong via een doelpunt die eigenlijk niet mocht tellen. Na de rust hebben Alexander Hendrickx en Tom Boon de scheve situatie rechtgetrokken. Een medaille komt steeds dichterbij. [naar artikel]

24. KRC Genk zet scheve situatie na rust recht en pakt drie punten tegen Waasland-Beveren (02/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider KRC Genk heeft zaterdagavond met 1-2 gewonnen op het veld van Waasland-Beveren. Racing stond na een zwakke eerste helft verdiend op een 1-0 achterstand maar zette die scheve situatie na de pauze recht. Topschutter Ally Samatta en kapitein Alejandro Pozuelo zorgden voor de 1-2 eindstand. [naar artikel]

25. LIVE: Harbaoui zet scheve situatie recht voor Zulte Waregem (2-2) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)