Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 July 2022
16:43 uur

Waasland-Beveren springt opnieuw over Cercle Brugge na nipte zege tegen Eupen

Het Belang van Limburg

17/02/2021 - 21:58

Waasland-Beveren heeft het uitgestelde duel tegen Eupen met het kleinste verschil gewonnen. Michael Frey maakte al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Stef Peeters miste de gelijkmaker vanop de stip. Waasland-Beveren geeft de rode lantaarn door aan Cercle Brugge.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Geen winnaar op de Freethiel: Waasland-Beveren en Cercle Brugge houden elkaar in evenwicht, opnieuw belangrijke rol voor de videoref (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zes zijn er zeven. Waasland-Beveren loopt dankzij een puntendeling tegen Cercle Brugge een punt uit op rode lantaarn Lokeren. Het springt over...
  [naar artikel]
 2. Waasland-Beveren kan tegen Eupen nog eens winnen en speelt rode lantaarn door aan Cercle (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december.
  [naar artikel]
 3. Waasland-Beveren neemt rode lantaarn over van Cercle Brugge na pijnlijke nederlaag tegen KV Mechelen (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen pakte tegen een ontstellend zwak Waasland-Beveren zijn makkelijkste zege van het seizoen en blijft zo Racing Genk opjagen in de strijd om Play-Off 1. Waasland-Beveren tuimelt door de zege van Cercle Brugge naar de laatste plaats.
  [naar artikel]
 4. Waasland-Beveren laat twee dure punten liggen tegen Eupen (15/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren is er niet in geslaagd een eerste zege van het seizoen te boeken. In eigen huis bleven de troepen van Yannick Ferrera steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen Eupen. De Waaslanders blijven op de voorlaatste plaats hangen. Eupen springt naar een voorlopige tiende plaats.
  [naar artikel]
 5. LIVE. Cercle Brugge neemt met 2-0 overwinning de scalp van Waasland-Beveren in degradatieduel (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het kwartje viel naar de kant van Cercle Brugge in de o zo belangrijke degradatietopper tegen Waasland-Beveren. Mooie goals van da Silva Lopes en Denkey leverden een 2-0 zege op. De Vereniging loopt zo vier punten uit op de rode lantaarn.
  [naar artikel]
 6. Waasland-Beveren geeft zege tegen Cercle Brugge nog uit handen na bizarre rode kaart (19/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge leverde geen winnaar op. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Waaslanders hun derde thuisoverwinning van het seizoen zouden pakken, maar de VAR besliste daar anders over. Cercle Brugge pakte een punt na een strafschop en een strenge rode kaart voor Milan Massop.
  [naar artikel]
 7. Waasland-Beveren geeft zege tegen Cercle Brugge nog uit handen na bizarre rode kaart (19/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge leverde geen winnaar op. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Waaslanders hun derde thuisoverwinning van het seizoen zouden pakken, maar de VAR besliste daar anders over. Cercle Brugge pakte een punt na een strafschop en een strenge rode kaart voor Milan Massop.
  [naar artikel]
 8. Cercle Brugge boekt belangrijke 2-0 overwinning in degradatieduel met Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het kwartje viel naar de kant van Cercle Brugge in de o zo belangrijke degradatietopper tegen Waasland-Beveren. Mooie goals van da Silva Lopes en Denkey leverden een 2-0 zege op. De Vereniging loopt zo vier punten uit op de rode lantaarn.
  [naar artikel]
 9. Frey en penaltysave Jackers starten operatie redding voor Waasland-Beveren (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december.
  [naar artikel]
 10. Waasland-Beveren geeft zege tegen Charleroi uit handen en is opnieuw de rode lantaarn (20/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren en Charleroi hielden elkaar zaterdagavond in evenwicht. Op de Freethiel werd het 1-1. Na een aangename match leek Vukotic de thuisploeg de drie punten te schenken. Massimo Bruno maakte in de extra tijd gelijk met een geniale ingeving. Waasland-Beveren is door de zege van Cercle Brugge de nieuwe rode lantaarn.
  [naar artikel]
 11. Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren (10/08/2019 - Metro)
  KV Kortrijk heeft onderin het klassement van de Jupiler Pro League een goede zaak gedaan. Het team van Yves Vanderhaeghe klopte Cercle Brugge met 1-3. Het duel tussen Eupen en Waasland-Beveren eindigde op 1-1. Voor Waasland-Beveren trapte Koita op het kwartier de bal tegen de lat. Beni Badibanga was in de 28e minuut wél trefzeker met het hoofd: 0-1. Eupen reageerde via Yuta Toyokawa, die in de 54e minuut een vrije trap tegen de netten krulde. Een verder grijze partij werd besloten met een draw. Cercle Brugge kwam in de 18e minuut op voorsprong via Idriss Saadi, na knullig balverlies van Hannes Van der Bruggen. Vier minuten ver in de tweede helft kwam KV Kortrijk langszij dankzij een fraai afstandsschot van Abdul Ajagun. Van der Bruggen zette zijn fout bij de openingstreffer recht door in de 55e minuut de 1-2 op het scorebord te zetten. Invaller Hervé Kage pikte in de 90e minuut ook nog zijn doelpunt mee. In de stand klimt KV Kortrijk met vier punten naar de zevende plaats. Waasland-Beveren en Eupen sprokkelden hun eerste punt en zijn terug te vinden op respectievelijk de twaalfde en dertiende plaats. Cercle Brugge is nog steeds puntenloos. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (16/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (15/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Waasland-Beveren panikeert niet na zege van Cercle Brugge: “We hebben ons lot nog altijd in eigen handen” (12/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het belooft opnieuw een spannende avond te worden op de Freethiel. Vergroot Waasland-Beveren de voorsprong met Cercle Brugge opnieuw tot negen punten? Of wordt de degradatiestrijd weer spannend? Trainer Arnauld Mercier probeert de druk weg te houden en reageert ijzig kalm. “We moeten vooral naar onze eigen prestaties kijken.”
  [naar artikel]
 15. Cercle klimt verder uit de put met 2-0 zege tegen Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge won de kelderkraker tegen Waasland-Beveren en zet zijn wederopstanding onverdroten verder. Met een tweede opeenvolgende overwinning (en 7 op 9) klimt het team van Yves Vanderhaeghe nu al vier punten weg van de laatste plaats, waar het er voor Waasland-Beveren nu wel heel bedenkelijk begint uit te zien. Op de Freethiel moeten ze hopen dat Moeskroen morgen geen punten kan pakken op Beerschot.
  [naar artikel]
 16. LIVE. Waasland-Beveren gaat op zoek naar zege tegen Cercle Brugge (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stadion: Freethiel • Waasland-Beveren staat veertiende, Cercle is elfde
  [naar artikel]
 17. LIVE (20u). Waasland-Beveren gaat op zoek naar zege tegen Cercle Brugge (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stadion: Freethiel • Waasland-Beveren staat veertiende, Cercle is elfde
  [naar artikel]
 18. LIVE. Cercle Brugge gaat na fantastisch doelpunt met 1-0 rusten tegen Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 19. Waasland-Beveren wint derde thuismatch op rij na matige pot tegen Cercle (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindeseizoenswedstrijd. Voor de eer. Maak er wat leuk van, jongens. Toch? Helaas. Waasland-Beveren - Cercle Brugge had weinig om het lijf. De...
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Waasland-Beveren wint derde thuismatch op rij na matige pot tegen Cercle (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindeseizoenswedstrijd. Voor de eer. Maak er wat leuk van, jongens. Toch? Helaas. Waasland-Beveren - Cercle Brugge had weinig om het lijf. De...
  [naar artikel]
 21. Waasland-Beveren wint degradatieduel van Eupen en geeft rode lantaarn door (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Freethiel heeft Waasland-Beveren een spectaculair degradatieduel gewonnen van promovendus Eupen. De thuisploeg zette een 1-2 achterstand in een dolle tweede helft om in een knappe 4-2 zege. Het springt zo weg van de laatste plaats, trainer Stijn Vreven heeft weer wat meer ademruimte.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Invaller Denkey schiet Cercle Brugge naar dubbele voorsprong tegen Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 23. Cercle haalt broodnodige punten op in Kortrijk en geeft rode lantaarn door aan Waasland-Beveren (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge heeft na een 1 op 30 eindelijk nog eens kunnen winnen. Groen-zwart won op verplaatsing bij een gehavend Kortrijk met 1-2. Met ook de zege van Moeskroen tegen STVV plooit de accordeon onderaan weer dicht. Cercle geeft de rode lantaarn in het klassement nu wel door aan Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Da Silva Lopes brengt Cercle Brugge met heerlijk afstandsschot op voorsprong in kelderkraker tegen Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 25. Waaslanders blijven onderin hangen na verlies tegen Cercle Brugge (21/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge versloeg zaterdagavond Waasland-Beveren met 0-2. Chelsea-huurling Ike Ugbo nam beide doelpunten voor zijn rekening. Waasland-Beveren kon nu al tien matchen op rij niet meer winnen en blijft onderin bengelen.
  [naar artikel]
 26. Geen winnaar op de Freethiel: Waasland-Beveren en Cercle Brugge houden elkaar in evenwicht, opnieuw belangrijke rol voor de videoref (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Cercle Brugge hebben elkaar in evenwicht gehouden op de Freethiel. Het werd 1-1 nadat Omolo zijn eigen doelman verschalkte en...
  [naar artikel]
 27. Eupen en Oostende houden de punten thuis, Cercle op rand 1B (01/02/2020 - De Standaard)
  Eupen en Oostende hebben zaterdagavond belangrijke overwinningen geboekt in de Jupiler Pro League. Eupen versloeg rode lantaarn Cercle Brugge met 1-0, Oostende haalde het met dezelfde score van STVV. Beide teams lijken nu zo goed als zeker van het behoud. Voor Cercle Brugge lijkt de situatie nu stilaan hopeloos. De Bruggelingen tellen na 24 speeldagen elf punten, negen minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren, dat zondag nog naar Zulte Waregem trekt. Eupen (26 ptn) en Oostende (21 ptn) lijken helemaal gered.
  [naar artikel]
 28. Cercle wint spektakelmatch tegen Waasland-Beveren dankzij goal in slotminuut (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren stond bol van de bewogen spelfases. Vijf doelpunten, twee strafschoppen, een laattijdig ingrijpen van de VAR en twee rode kaarten. Er was wel wat te beleven voor de aanwezige supporters. Uiteindelijk haalde Cercle het met 3-2.
  [naar artikel]
 29. Waasland-Beveren wint degradatieduel van Eupen en is weg van laatste plaats (16/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Freethiel heeft Waasland-Beveren een spectaculair degradatieduel gewonnen van promovendus Eupen. De thuisploeg zette een 1-2 achterstand in een dolle tweede helft om in een knappe 4-2 zege. Het springt zo weg van de laatste plaats, trainer Stijn Vreven heeft weer wat meer ademruimte.
  [naar artikel]
 30. LIVE (18u30). Waasland-Beveren en Cercle Brugge nemen het tegen elkaar op (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Freethiel • Aftrap: 18u30 • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Waasland-Beveren won al sinds begin augustus niet meer, Cercle heeft 0 op 6
  [naar artikel]
 31. Na twee afgekeurde doelpunten sleept Waasland-Beveren in het slot toch punt uit de brand tegen Moeskroen (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Moeskroen en Waasland-Beveren hebben 1-1 gespeeld. Agouzoul leek de thuisploeg in de voorlaatste minuut naar de zege te trappen, maar Frey stelde diep in de blessuretijd gelijk. Beide ploegen schieten met dit punt weinig op in de strijd om de degradatie. Al geeft Waasland-Beveren de rode lantaarn voorlopig aan Cercle Brugge.
  [naar artikel]
 32. Winning goal spat uiteen op de kruising: opnieuw geen zege voor Waasland-Beveren (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ongeslagen in eigen huis dit seizoen. Na draws tegen Standard en STVV werd nu ook gelijk gespeeld tegen Eupen. De winning...
  [naar artikel]
 33. Pijnlijk puntenverlies voor zwak Club Brugge (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  I don’t like Fridays. Het is vanaf nu het lijflied van elke Club-fan. Na matige wedstrijden tegen Lokeren, Waasland Beveren en Zulte Waregem op vrijdag, liep Club Brugge op de achttiende speeldag opnieuw tegen pijnlijk puntenverlies aan. Een onwaarschijnlijke owngoal van Saulo Decarli leverde Waasland-Beveren de eerste thuiszege van het seizoen op: 2-1. Door deze nederlaag van Club kan leider KRC Genk zaterdag tegen Kortrijk verder uitlopen, onderin springt Waasland-Beveren over Moeskroen en gaat de rode lantaarn naar Lokeren.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Weinig animo in degradatietopper tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 35. LIVE. Kan Waasland-Beveren scheve situatie nog rechtzetten in degradatieduel bij Cercle Brugge? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 36. VIDEO. Winning goal spat uiteen op de kruising: opnieuw geen zege voor Waasland-Beveren (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ongeslagen in eigen huis dit seizoen. Na draws tegen Standard en STVV werd nu ook gelijk gespeeld tegen Eupen. De winning...
  [naar artikel]
 37. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar (27/12/2018 - Metro)
  RSC Anderlecht heeft een belabberd 2018 toch nog met een positieve noot kunnen afsluiten. Voor het eerst sinds 11 november kon paars-wit nog eens winnen. Waasland-Beveren ging in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 voor de bijl. Bij de rust was het 1-0. Landry Dimata opende de score in de 9e minuut. Sebastiaan Bornauw (51e) verdubbelde de voorsprong met zijn allereerste doelpunt als profvoetballer en in blessuretijd scoorde Dimata zijn tweede van de avond, zijn dertiende van het seizoen. In de stand wipt Anderlecht over Sint-Truiden naar de vijfde plaats. Waasland-Beveren blijft op twee na laatste. Racing Genk is na 21 speeldagen leider met 48 punten, voor Club Brugge (41), Antwerp (38), Standard (36), Anderlecht (34), Sint-Truiden (33), AA Gent (31), Charleroi (30), Kortrijk (28), Eupen en Cercle Brugge (25), Oostende (23), Zulte Waregem en Waasland-Beveren (20), Moeskroen (17) en Lokeren (14). Het kampioenschap hervat op vrijdag 18 januari. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar (29/12/2018 - Metro)
  RSC Anderlecht heeft een belabberd 2018 toch nog met een positieve noot kunnen afsluiten. Voor het eerst sinds 11 november kon paars-wit nog eens winnen. Waasland-Beveren ging in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 voor de bijl. Bij de rust was het 1-0. Landry Dimata opende de score in de 9e minuut. Sebastiaan Bornauw (51e) verdubbelde de voorsprong met zijn allereerste doelpunt als profvoetballer en in blessuretijd scoorde Dimata zijn tweede van de avond, zijn dertiende van het seizoen. In de stand wipt Anderlecht over Sint-Truiden naar de vijfde plaats. Waasland-Beveren blijft op twee na laatste. Racing Genk is na 21 speeldagen leider met 48 punten, voor Club Brugge (41), Antwerp (38), Standard (36), Anderlecht (34), Sint-Truiden (33), AA Gent (31), Charleroi (30), Kortrijk (28), Eupen en Cercle Brugge (25), Oostende (23), Zulte Waregem en Waasland-Beveren (20), Moeskroen (17) en Lokeren (14). Het kampioenschap hervat op vrijdag 18 januari. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Meteen verrassing in de beker: Cercle Brugge blameert zich tegen ploeg uit tweede amateur, ook Waasland-Beveren sneuvelt al (24/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De eerste wedstrijden in de zestiende finales van de Beker van België hebben meteen een verrassing opgeleverd. Cercle Brugge ging in het eigen Jan Breydelstadion de boot in tegen US Rebecquoise uit de tweede amateurklasse en is meteen uitgeschakeld. Ook Waasland-Beveren overleefde de zestiende finales niet. Het gaf op de Freethiel een 3-1-voorsprong uit handen in een spectaculaire match tegen Westerlo: 3-4. Genk wist als enige ploeg uit 1A wel te overleven dankzij een 0-3-zege in Ronse.
  [naar artikel]
 40. Waasland-Beveren vernedert Eupen en blijft stevig in de middenmoot (09/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft zaterdagavond een vervolg gebreid aan haar degelijke seizoensstart. De Wase club won thuis vrijwel moeiteloos en oververdiend met 5-1 van Eupen. Waasland-Beveren handhaaft zich zo in de middenmoot en komt op gelijke hoogte met Anderlecht, terwijl donkere wolken zich opnieuw samenpakken boven Eupen.
  [naar artikel]
 41. Waasland-Beveren vernedert Eupen en blijft stevig in de middenmoot (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren heeft zaterdagavond een vervolg gebreid aan haar degelijke seizoensstart. De Wase club won thuis vrijwel moeiteloos en oververdiend met 5-1 van Eupen. Waasland-Beveren handhaaft zich zo in de middenmoot en komt op gelijke hoogte met Anderlecht, terwijl donkere wolken zich opnieuw samenpakken boven Eupen.
  [naar artikel]
 42. Waasland-Beveren wipt over Eupen (04/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft door de 0-2-zege in Eupen een goede zaak gedaan in het klassement. Met dank aan de uit blessure terugkerende Olivier Myny pakten de Waaslanders de broodnodige drie punten en komen ze even weg van de degradatiezone. Zo wippen ze over Eupen naar de dertiende plaats.
  [naar artikel]
 43. Waasland-Beveren pakt driepunter in Eupen (04/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft door de 0-2-zege in Eupen een goede zaak gedaan in het klassement. Met dank aan de uit blessure terugkerende Olivier Myny pakten de Waaslanders de broodnodige 3 punten en komen ze even weg van de degradatiezone. Zo wippen ze over Eupen naar de dertiende plaats.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Houdt Cercle Brugge voorsprong vast in slotfase van belangrijk duel met Waasland-Beveren? (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 45. Kelderkraker tussen Waasland-Beveren en Cercle levert geen winnaar op (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Cercle Brugge hebben elkaar op een 1-1-gelijkspel gehouden op de Freethiel. Beide ploegen, voorlaatste en laatste in de Jupiler...
  [naar artikel]
 46. LIVE. Cercle Brugge en Waasland-Beveren vechten degradatietopper uit op Jan Breydel, geen Jackers bij de bezoekers (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
  [naar artikel]
 47. Antwerp lijdt thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vier wedstrijden, nul zeges. Dat is het pijnlijke rapport voor Antwerp tot dusver in 2018. Vrijdagavond ging het in eigen huis onderuit tegen Waasland-Beveren, dat een 1-0 achterstand wist om te zetten in een 1-2 overwinning. Door deze zege springt Waasland-Beveren voorlopig over STVV naar de zesde plaats in de stand.
  [naar artikel]
 48. Cercle Brugge pakt 6 op 6 na makkelijke winst tegen slap Waasland-Beveren (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De herdenking voor de match van de oorlogsslachtoffers was veruit het mooiste moment van de avond in Brugge. Wat Waasland Beveren toonde deed pijn aan de ogen en was 1A onwaardig. Cercle Brugge zal het worst wezen. Mercier en Bruno haalden hun voordeel uit twee stilstaande fases en met nu al 19 punten mag men genieten van de onderbreking en stilaan al beginnen denken aan een rustige Play-off 2 waarin het Franse project verder kan uitgewerkt worden.
  [naar artikel]
 49. Genk sluit 2019 af met zege tegen Eupen, Waasland-Beveren vergroot kloof met Cercle (26/12/2019 - Metro)
  Racing Genk gaat de winterstop in met een welgekomen zege. De landskampioen won vandaag met 2-1 van KAS Eupen op de 21e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Mechelen haalde het met 1-2 bij Excel Moeskroen en duikt de top zes binnen. Waasland-Beveren versloeg STVV met 1-0 en profiteerde zo optimaal van de 1-0 nederlaag van rode lantaarn Cercle Brugge bij KV Kortrijk. In de Luminus Arena kwam Genk in de twaalfde minuut op voorsprong. Junya Ito kapte Cools uit in de zestien meter en trapte de 1-0 tegen de touwen. Twaalf minuten ver in de tweede helft kopte Paul Onuachu op de paal, Samatta besloot op De Wolf in de herneming. Na een Eupense hoekschop counterde Genk zich naar de 2-0, Onuachu rondde beheerst af. Snel daarna lukte Jean Thierry Lazare de aansluitingstreffer, waardoor de thuisploeg niet kon achteroverleunen. Toch hielden de Limburgers stand. Genk blijft dankzij de driepunter in de race voor Play-off I. Het is achtste met 31 punten. KV Mechelen, de nummer zes, telt drie punten meer. Dat KV Mechelen zat al na twee minuten op rozen bij Moeskroen. Joachim Van Damme verschalkte Moeskroen-doelman Vasic met een schuiver. Op slag van rust verdubbelde Williams Togui Mel (45.+1) de score. De goal van Nemanja Antonov (90.+1) kwam te laat voor de Henegouwers. Malinwa (34 punten) springt over Zulte Waregem (31 punten) naar de zesde plaats. Essevee speelt om 18u in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. Rode lantaarn Cercle Brugge ging met 1-0 onderuit in het Kortrijkse Guldensporenstadion. Stef Peeters duwde in de tweede helft de 0-1 binnen, maar op aangeven van de VAR werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel. Aan de overzijde zette Gary Kagelmacher (81.) wel een geldig doelpunt op het scorebord. Waasland-Beveren deed een goede zaak in de degradatiestrijd. Het won op de eigen Freethiel met 1-0 van STVV. Stefan Milosevic (35.) lukte het enige doelpunt van de partij. Na de 2-1 zege van vorige week tegen Standard kenden de Waaslanders zo een bevredigend eindejaar. In de stand vergroten ze hun voorsprong op hekkensluiter Cercle Brugge (11 punten) tot zes punten. KV Kortrijk is twaalfde met 22 punten. STVV staat één plaats hoger met 23 punten. bron: Belga Het bericht Genk sluit 2019 af met zege tegen Eupen, Waasland-Beveren vergroot kloof met Cercle verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy