De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Olympisch kampioene Nafi Thiam test positief op corona en mist BK indoor

Het Belang van Limburg

19/02/2021 - 12:47

Nafi Thiam kan dit weekend niet deelnemen aan het BK atletiek indoor. De Olympisch kampioene heeft positief getest op het coronavirus.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nafi Thiam test positief op corona en mist BK indoor (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pech voor Nafi Thiam. De 26-jarige Naamse mist het BK indoor door een positieve coronatest.
  [naar artikel]
 2. Nafi Thiam test negatief op corona en bevestigt deelname aan EK indoor in Torun (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor Nafi Thiam. De olympisch kampioene zevenkamp testte negatief op corona en bevestigt haar deelname aan het EK indooratletiek in Torun. De Waalse had eerder een positieve test afgelegd waardoor ze het BK van vorig weekend aan zich voorbij moest laten gaan.
  [naar artikel]
 3. Nafi Thiam test negatief op corona en bevestigt deelname aan EK indoor in Torun (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor Nafi Thiam. De olympisch kampioene zevenkamp testte negatief op corona en bevestigt haar deelname aan het EK indooratletiek in Torun. De Waalse had eerder een positieve test afgelegd waardoor ze het BK van vorig weekend aan zich voorbij moest laten gaan.
  [naar artikel]
 4. Nafi Thiam ‘surprise guest’ op BK indoor, olympisch kampioene loopt 60m horden (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende naam op de deelnemerslijsten van het BK indoor dat zaterdag in Louvain-la-Neuve op de agenda staat: Nafi Thiam. De 27-jarige olympische kampioene schreef zich in voor de 60m horden.
  [naar artikel]
 5. Nafi Thiam test negatief en treedt aan op EK indoor (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is beslist: Nafi Thiam trekt over twee weken naar het Poolse Torun voor het EK indoor. Gisteren werd de 26-jarige olympische kampioene opnieuw op corona getest en die bleek negatief te zijn. De Naamse kan nu de trainingen hervatten.
  [naar artikel]
 6. Nafi Thiam bevestigt deelname aan EK indoor (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene op de tienkamp, Nafi Thiam, heeft haar deelname aan de Europese kampioenschappen atletiek indoor in de Servische hoofdstad
  [naar artikel]
 7. Over het trainingsloopje van Nafi Thiam, de storm aan nationale en persoonlijke records en de nieuwe WK-gangers: dit had het BK indoor allemaal in petto (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het werd een geanimeerd dagje op het BK indoor in Louvain-la-Neuve. Met kleine en grote drama’s, persoonlijke en nationale records, met nog twee atleten die onder de WK-limiet doken, met corona als stoorzender en olympisch kampioene Nafi Thiam als trekpleister. Een overzicht van wat u moet onthouden.
  [naar artikel]
 8. Olympisch kampioene Nafi Thiam zonder geschikte zaal naar EK-indoor: “Focus op records, niet op medailles” (02/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nafi Thiam komt morgen/vrijdag als eerste Belgische atleet in actie op het EK indoor in Belgrado. Om 9u30 staat in de Kombank Arena de 60m horden op het programma, het eerste nummer van de vijfkamp.
  [naar artikel]
 9. Olympisch kampioene Nafi Thiam zonder geschikte zaal naar EK-indoor: “Focus op records, niet op medailles” (02/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam komt morgen/vrijdag als eerste Belgische atleet in actie op het EK indoor in Belgrado. Om 9u30 staat in de Kombank Arena de 60m horden op het programma, het eerste nummer van de vijfkamp.
  [naar artikel]
 10. Zulte Waregem of KV Oostende krijgen beker uit handen van olympisch winnares Nafi Thiam (17/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam geeft zaterdagavond de aftrap van de finale van de Beker van België tussen KV Oostende en Zulte Waregem. Dat heeft de Belgische Voetbalbond (KBVB) een dag voor de finale laten weten. Olympisch kampioene zevenkamp en kersvers Europees kampioene vijfkamp (indoor) Thiam overhandigt later op de avond in het Koning Boudewijnstadion ook de trofee aan de bekerwinnaar.
  [naar artikel]
 11. Alles wat u moet weten over EK atletiek indoor: Nafi Thiam leidt Belgische delegatie (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Belgrado vinden van vrijdag 3 tot zondag 5 maart de Europese atletiekkampioenschappen indoor plaats. België trekt met een beperkte delegatie van negen atleten naar de Servische hoofdstad, maar kan wel uitpakken met olympisch kampioene zevenkamp Nafi Thiam en de Belgian Tornados, die hun titel verdedigen op de 4x400 meter.
  [naar artikel]
 12. Geen plaats voor olympisch kampioene: Thiam op wachtlijst voor Liévin woensdag, zondag rentree op BK indoor (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier maanden na het WK atletiek in Doha is Nafi Thiam ­zondag aan haar competitierentree toe. De 25-jarige ­olympische kampioene hervat op het BK...
  [naar artikel]
 13. Waarom Nafi Thiam misschien nooit meer een medaille haalt in de zevenkamp (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heeft Nafi Thiam zich op de Olympische Spelen van Rio 2016 voor het laatst tot olympisch kampioene in de zevenkamp gekroond? Er liggen namelijk voorstellen op tafel om de zevenkamp (bij de vrouwen) en de tienkamp (bij de mannen) om te vormen tot een achtkamp. Onze beste vrouw – olympisch kampioene Nafi Thiam – en onze beste man – Thomas Van der Plaetsen – zijn geen voorstanders. “Dit zou alles veranderen.”
  [naar artikel]
 14. Nafi Thiam vestigt nieuw wereldrecord hoogspringen-in-zevenkamp: “Dit was een test om te zien waar ik sta...” (22/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Nafi Thiam, olympisch kampioene, wereldkampioene en Europees kampioene, neemt voor het eerst deel aan de bekende meerkamp van Talence, het studentenstadje aan de rand van Bordeaux. Bij het hoogspringen bevestigde ze meteen haar status met een nieuw wereldrecord: ze sprong over 2,02 meter.
  [naar artikel]
 15. Unieke Belgische dubbelslag op EK atletiek indoor: Nafi Thiam en Noor Vidts pakken goud en zilver op vijfkamp (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam is voor de tweede keer in haar carrière Europees kampioene indoor geworden in de vijfkamp. De olympisch kampioene overklaste de tegenstand in het Poolse Torun en verbeterde met 4904 punten het veertien jaar oude Belgische record van Tia Hellebaut. De jonge Noor Vidts werd verrassend tweede met 4791 punten en zorgde zo voor een unieke Belgische dubbelslag.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw olympisch kampioene, weer wereldkampioene, en nu weer Europees kampioen: de unieke triptiek van Nafi Thiam (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  En opnieuw olympisch kampioene in 2021, en weer wereldkampioene en weer Europees kampioene in 2022: op het EK in München bekroont Nafi Thiam haar beste twee seizoenen uit haar carrière. Zelfs al verliepen die verre van rimpelloos. Anders gezegd: ze kan nóg beter.
  [naar artikel]
 17. Nafi Thiam mist indoorseizoen door kuitblessure (14/01/2019 - Metro)
  Meerkampster Nafi Thiam heeft tijdens een stage in Zuid-Afrika een blessure aan de linkerkuit opgelopen. Ze moet daardoor een kruis maken over het EK indoor in Glasgow begin maart. Dat bevestigt haar coach Roger Lespagnard aan Le Soir. Thiam blesseerde zich op 7 januari tijdens een training in Stellenbosch, waar ze sinds 22 december vertoefde. Onderzoek wees uit dat ze een scheurtje opliep in de linkerkuit. De wereld-, Europees en olympisch kampioene bleef vervolgens nog een week in Zuid-Afrika om er te werken aan haar bovenlichaam. Gisteren keerde ze terug naar huis. “Ze staat nu voor een revalidatie van zes weken”, legt Espagnard uit op de website van Le Soir. “Daarna zal ze geleidelijk aan hervatten omdat we geen risico willen nemen met haar afstootvoet. Daardoor komt ook de meeting van Götzis (25 en 26 mei) in gevaar. Gelukkig valt het WK in Doha dit jaar veel later (27 september – 6 oktober). Dat geeft ons wat respijt.” Door de blessure mist Thiam zeker het EK indoor (1 – 3 maart). Ze was in Glasgow titelverdedigster op de vijfkamp. bron: Belga Het bericht Nafi Thiam mist indoorseizoen door kuitblessure verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Oef, dat was nipt! Nafi Thiam vermijdt ‘face plant’ bij mislukte oefening op training (15/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Atletiekwedstrijden zijn er momenteel (nog) niet, maar Nafi Thiam blijft trainen. Met het oog op de Olympische Spelen van komende zomer, natuurlijk. Maar ook een olympisch kampioene kan al eens missen. Dat blijkt uit een video van de zevenkampster, waarbij een oefening volledig de mist in gaat. Thiam kan maar net vermijden dat ze van de blokken valt én met haar gezicht tegen de muur kwakt. Oef!
  [naar artikel]
 19. Nafi Thiam begint vrijdag in Eaubonne aan haar indoorseizoen (07/02/2018 - Metro)
  Nafissatou Thiam begint vrijdag aan haar indoorseizoen op de Meeting van Val d’Oise in het Franse Eaubonne. De olympisch- en wereldkampioene in de zevenkamp zal er deelnemen aan een driekamp (60m horden, hoogspringen en kogelstoten). Thiam komt er onder meer de Britse Katarina Johnson-Thompson tegen. Johnson-Thompson werd in 2015 Europees kampioene indoor in de vijfkamp en is daarmee de voorgangster van Nafi Thiam, Europees kampioene in de vijfkamp in 2017. Thiam en Johnson-Thompson waren de enige twee atleten die op de Spelen in Rio in 2016 1m98 sprongen in het hoogspringen. De Naamse pakte uiteindelijk goud, Johnson-Thompson moest tevreden zijn met een zesde plek. Thiam werd voor haar prestaties vorig jaar bekroond met nieuwe titels als Gouden Spike en Sportvrouw van het Jaar. Bovendien werd ze door de IAAF verkozen tot Atlete van het Jaar. Het hoogtepunt van het indoorseizoen situeert zich begin maart met de wereldkampioenschappen indoor in Birmingham. Thiam nam nog geen beslissing of ze al dan niet deelneemt aan het BK indoor, op 17 februari in Gent. bron: Belga
  [naar artikel]
 20. Goede vorm overtuigt Thiam tot deelname aan EK indoor (21/02/2017 - Sporza)
  Nafi Thiam reist begin maart dan toch naar Belgrado voor het EK indoor. De olympische kampioene is vroeger dan verwacht in vorm en neemt deel aan de vijfkamp.
  [naar artikel]
 21. Nafi Thiam verlengt olympische titel (05/08/2021 - De Tijd)
  14:32 De 26-jarige Nafi Thiam volgt zichzelf op als olympisch kampioene in de zevenkamp. Met twee gouden medailles op rij tekent ze voor een unicum in de Belgische sportgeschiedenis.
  [naar artikel]
 22. Springt Nafi Thiam of springt ze niet? De supporters in Luik krijgen alvast een uniek zicht als ze er klaar voor is (18/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hoe verloopt de laatste test voor het EK van regerend wereldkampioene en olympisch kampioene zevenkamp Nafi Thiam? Dat zal ze vanavond pas zeggen, wanneer ze beslist of ze op de meeting van Luik, haar trainingspiste, aan het hoogspringen deelneemt.
  [naar artikel]
 23. Tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam opteert voor seizoensopener op eigen bodem (11/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na haar opvallende bekentenis over haar rugproblemen afgelopen zondag maakte Nafi Thiam vandaag haar eerste wedstrijdplannen bekend. De tweevoudige olympische kampioene komt deze maand twee keer in actie op eigen bodem. Thiam beperkt zich voorlopig tot loopnummers.
  [naar artikel]
 24. Thiam stelt beslissing omtrent EK-deelname nog uit: “Deze vorm verrast me” (18/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam beslist pas komende week of ze zal deelnemen aan de vijfkamp op het EK indoor in de Servische hoofdstad Belgrado (3-5 maart). Dat maakte de olympische kampioene in de zevenkamp zaterdag na afloop van het BK indoor in Gent bekend.
  [naar artikel]
 25. Nafi Thiam: “Als ik het verknoei, word ik met de grond gelijkgemaakt (21/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Welgeteld 316 dagen is het geleden, maar dit weekend werkt olympisch kampioene, wereldkampioene en Europees laureate Nafi Thiam weer een zevenkamp af. En vooral: Talence, in de buurt van Bordeaux, is de eerste grote test sinds een kuitblessure haar dit jaar achteruitsloeg. “Mijn niveau is niet uitzonderlijk, maar wel correct.”
  [naar artikel]
 26. Nafi Thiam onthult aan onze videoman haar succesrecept: muziek (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nafi Thiam is een atlete van de bovenste plank: hard trainen, het perfecte lichaam én een goede mentaliteit. Toch is er nog
  [naar artikel]
 27. Nafi Thiam onthult aan onze videoman haar succesrecept: muziek (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nafi Thiam is een atlete van de bovenste plank: hard trainen, het perfecte lichaam én een goede mentaliteit. Toch is er nog
  [naar artikel]
 28. Drama voor olympisch kampioene Nafi Thiam: “Mijn hart is gebroken… Waarom jij?” (08/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het hart van Nafi Thiam is gebroken. De olympische kampioene verloor afgelopen weekend haar hond Titus, waarover ze een emotioneel bericht plaatst op haar Instagram-pagina.
  [naar artikel]
 29. Ze was al dubbel olympisch kampioene, nu behaalt Thiam ook een tweede wereldtitel: “Supercontent, superintens, superstresserend” (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam is nu ook tweevoudig wereldkampioene zevenkamp. Het vergde lef, want het was erop of eronder in een razende spannende alles-of-nietspoging op de laatste van zeven disciplines. Met succes: nooit presteerde Thiam beter op een kampioenschap. “Ik ben fier op mezelf.”
  [naar artikel]
 30. Ze was al dubbel olympisch kampioene, nu behaalt Thiam ook een tweede wereldtitel: “Supercontent, superintens, superstresserend” (19/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam is nu ook tweevoudig wereldkampioene zevenkamp. Het vergde lef, want het was erop of eronder in een razende spannende alles-of-nietspoging op de laatste van zeven disciplines. Met succes: nooit presteerde Thiam beter op een kampioenschap. “Ik ben fier op mezelf.”
  [naar artikel]
 31. Nafi Thiam vestigt nieuw wereldrecord in hoogspringen-in-zevenkamp (22/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam, olympisch kampioene, wereldkampioene en Europees kampioene, neemt voor het eerst deel aan de bekende meerkamp van Talence, het studentenstadje aan de rand van Bordeaux. Bij het hoogspringen bevestigde ze meteen haar status met een nieuw wereldrecord: ze sprong over 2,02 meter.
  [naar artikel]
 32. “Ik wil nergens spijt van hebben”: Nafi Thiam gaat voor haar tweede olympisch goud (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ze schittert in paars, ze schittert in geel tijdens onze exclusieve fotoshoot voor Billie. Maar er is geen kleur die Nafi Thiam beter staat dan goud. De 26-jarige Luikse is olympisch kampioene, wereldkampioene en Europees kampioene in de zevenkamp. Als ze straks ook in Tokio triomfeert, wordt Thiam de eerste Belgische atleet van de voorbije honderd jaar die tweemaal individueel goud verovert op de Spelen. “En toch is die medaille geen dagelijkse obsessie”, bezweert ze.
  [naar artikel]
 33. Nafi Thiam schittert in groots opgezette Nike-campagne (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nafissatou 'Nafi' Thiam, olympisch kampioene in de zevenkamp, is één van de vier gezichten van de nieuwe trainingcollectie van sportmerk Nike.
  [naar artikel]
 34. “Van bang vogeltje tot tweevoudig olympisch kampioene”: onze reporter schrijft een brief aan Nafi Thiam (05/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Reporter Hans Jacobs volgt Nafi Thiam al zo’n tien jaar. In die tijd zag hij haar evolueren van bang vogeltje tot tweevoudig olympisch kampioene. Hij schrijft haar na haar jongste triomf een brief.
  [naar artikel]
 35. Nafi Thiam kroont zich tot wereldkampioen zevenkamp (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam is nu ook tweevoudig wereldkampioene zevenkamp. Het vergde lef, want het was erop of eronder in een razende spannende alles-of-nietspoging op de laatste van zeven disciplines. Met succes: nooit presteerde Thiam beter op een kampioenschap.
  [naar artikel]
 36. “Ik wil nergens spijt van hebben”: Nafi Thiam op koers voor olympisch goud (04/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “I can’t get over this dress”, postte ze enkele weken geleden nadat ze in het paars schitterde op de cover van Billie. Maar er is één kleur die Nafi Thiam nog beter staat en dat is goud. De 26-jarige Luikse is olympisch kampioene, wereldkampioene en Europees kampioene in de zevenkamp. Als ze ook in Tokio triomfeert, wordt Thiam de eerste Belgische atleet die tweemaal individueel goud verovert op de Spelen. “En toch is die medaille geen dagelijkse obsessie”, bezweert ze.
  [naar artikel]
 37. België boven in vijfkamp op EK indoor: Thiam verovert goud, Vidts is knappe tweede (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nafi Thiam heeft zich op het EK indoor tot Europees kampioene op de vijfkamp gekroond. Noor Vidts maakte het Belgische feestje helemaal compleet door zilver te veroveren.
  [naar artikel]
 38. Hommeles in atletiekland: vriend van Nafi Thiam wil polsstokken niet teruggeven aan ex-club (12/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tienkamper Niels Pittomvils, de vriend van olympisch kampioene Nafi Thiam, ligt in conflict met zijn vroegere atletiekclub Looise AV. De reden van...
  [naar artikel]
 39. EK INDOOR ATLETIEK. Nafi Thiam zet vijfkamp goed in, Noor Vidts verbetert persoonlijk record - Dylan Borlée out (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nafi Thiam heeft haar entree op het EK indoor niet gemist. De 26-jarige olympische kampioene zette haar tweede beste tijd ooit neer op de 60m horden. Noor Vidts deed nog beter: ze verbeterde haar persoonlijk record.
  [naar artikel]
 40. Nafi Thiam op Anderlecht: "Ik kondig jullie mijn transfer aan..." (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoog bezoek in het Lotto Park. Olympisch kampioene Nafi Thiam woonde de wedstrijd tegen Beerschot bij, in het gezelschap van collega-atlete Cynthia Bolingo. Thiam, nochtans geen grote voetbalfan, kreeg een shirt van Anderlecht met daarop haar naam en het rugnummer 10.
  [naar artikel]
 41. Sponsor frist fitnessruimte van Nafi Thiam op, olympisch kampioene geeft rondleiding (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nafi Thiam onderhield tijdens de lockdown haar conditie in een ouderwetse garage, maar sponsor Red Bull zorgde voor een flinke renovatie van het...
  [naar artikel]
 42. Straf: olympisch kampioene Nafi Thiam behoort níet tot genomineerden voor Atlete van het Jaar (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft vrijdag een shortlist gepubliceerd met daarop tien atletes die genomineerd zijn voor de titel van Atlete van het Jaar. Olympisch kampioene zevenkamp, Nafi Thiam, de winnares van de prijs in 2017, haalde de shortlist niet. Donderdag maakte World Athletics al de genomineerden bij de mannen bekend.
  [naar artikel]
 43. Nafi Thiam legt wedstrijdkalender in aanloop naar Spelen vast (23/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam tekent maandag present op de T-meeting in het Nederlandse Tilburg. Ze zal er deelnemen aan de 100 meter horden en het verspringen. De olympisch kampioene op de zevenkamp snijdt er de laatste rechte lijn richting Tokio aan.
  [naar artikel]
 44. Memorial Van Damme zorgt voor gloriemoment gouden Nafi Thiam (15/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wie kersvers olympisch kampioene Nafi Thiam van dichtbij wil bewonderen, kan op 9 september afzakken naar het Koning Boudewijnstadion. De AG Insurance Memorial Van Damme voegt het hoogspringen voor vrouwen toe aan het programma, met Thiam als grote ster.
  [naar artikel]
 45. Nafi Thiam kroont zich tot wereldkampioene zevenkamp in Eugene (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tweevoudig olympisch kampioene Nafi Thiam is nu ook tweevoudig wereldkampioene zevenkamp. Het vergde lef, want het was erop of eronder in een razende spannende alles-of-nietspoging op de laatste van zeven disciplines. Met succes: nooit presteerde Thiam beter op een kampioenschap.
  [naar artikel]
 46. EK-goud voor Nafi Thiam, Belgisch record van Tia Hellebaut houdt nipt stand (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Goud in Rio, goud in Belgrado. Nafi Thiam blijft als een orkaan door de meerkamp razen. De olympisch kampioene beleefde vandaag in de Servische
  [naar artikel]
 47. Nafi Thiam: “Ik zie mezelf wel hoog- of verspringen op het EK in Parijs” (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene zevenkamp Nafi Thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Hoog- of verspringen op het EK in...
  [naar artikel]
 48. Nafi Thiam na twee olympische én wereldtitels nu voor tweede keer Europees kampioene (19/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tweemaal olympisch kampioene, vier weken geleden een tweede keer wereldkampioene en nu een tweede Europese titel: in München heeft Nafi Thiam de beste twee seizoenen uit haar carrière bekroond. Zelfs al verliepen die verre van rimpelloos. Ze kan dus nóg beter.
  [naar artikel]
 49. Ondanks door coronabesmetting verstoorde voorbereiding wil Nafi Thiam favorietenrol op EK indoor waarmaken (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Ik bén de favoriete voor het goud. Aan mij om dat statuut waar te maken.’ Of hoe Nafi Thiam de spotlights niet ontvlucht op het EK indoor. Morgen is ze aan zet in de vijfkamp in het Poolse Torun.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy