Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
05:41 uur

Straks miljoenen cashen: Verhaeghe en Mannaert doen gouden deal bij beursgang Club Brugge

Express

03/03/2021 - 10:43

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, het sterke duo van Club Brugge, hebben uitzicht op tientallen miljoenen euro’s als ze bij de aangekondigde beursgang een deel van hun belang in de club verkopen. Dat blijkt uit een financiële doorlichting door Business AM. Vooral manager Vincent Mannaert doet daarbij een gouden zaak, want voor zover bekend stak […] The post Straks miljoenen cashen: Verhaeghe en Mannaert doen gouden deal bij beursgang Club Brugge appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hoe Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert samen 75 miljoen euro kunnen cashen, maar Club Brugge daar geen cent armer van wordt (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De beursgang van Club Brugge moet zo’n 75 miljoen opleveren. Dat geld gaat naar de verkopende aandeelhouders: Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en bestuurders Jan Boone en Peter Vanhecke. En toch zal het blauw-zwart geen cent armer maken. Integendeel - het moet op termijn nog meer investeerders naar Brugge lokken.
  [naar artikel]
 2. Beursgang wordt afgang voor Club: blauw-zwart blaast operatie op het laatste ogenblik af (26/03/2021 - De Morgen)
  Club Brugge zal, vooralsnog, niet als eerste Belgische voetbalclub naar de beurs stappen. Eén dag voor de beursgang blies blauw-zwart de operatie af. Ondanks het recente sportieve succes geloven te weinig beleggers in het verkooppraatje van de Club-eigenaars. Gezichtsverlies voor Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en co, die ook naast tientallen miljoenen grijpen.
  [naar artikel]
 3. Beursgang wordt afgang voor Club: waarom blauw-zwart plots tóch niet naar de beurs trekt (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge zal - vooralsnog - niet als eerste Belgische voetbalclub naar de beurs stappen. Eén dag voor de beursgang, blies blauw-zwart de operatie af. Ondanks het recente sportieve succes geloven te weinig beleggers in het verkooppraatje van de Club-eigenaars. Gezichtsverlies voor Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en co, die ook naast tientallen miljoenen grijpen.
  [naar artikel]
 4. Bart Verhaeghe casht bij beursgang Club Brugge (26/02/2021 - De Tijd)
  01:00 Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge, grijpt de beursgang van zijn club aan om een deel van zijn aandelen te verzilveren. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
  [naar artikel]
 5. Hoe Bart Verhaeghe en co voor 75 miljoen aandelen kunnen verkopen, maar Club Brugge daar geen cent armer van wordt (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De beursgang van Club Brugge moet zo’n 75 miljoen opleveren. Dat geld gaat naar de verkopende aandeelhouders: Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en bestuurders Jan Boone en Peter Vanhecke. En toch zal het blauw-zwart geen cent armer maken. Integendeel, het moet op termijn nog meer investeerders naar Brugge lokken.
  [naar artikel]
 6. Bart Verhaeghe: 'Ik ben blij dat de beursgang van Club niet is doorgegaan' (10/07/2021 - De Tijd)
  05:00 Nog net voor zijn vakantie begon, maakte Bart Verhaeghe de deal met de Amerikaanse investeerder Orkila Capital. Goed voor Club Brugge, goed voor hem. Maar het meest belangrijke, zegt hij, is dat het l...
  [naar artikel]
 7. Hoe Bart Verhaeghe de vzw van Club Brugge vakkundig leeggehaald heeft (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Club Brugge Foundation vzw verkocht één jaar geleden 6,14 procent van de aandelen die het had in de NV Club Brugge voor 923.041 euro aan een investeringsvennootschap van Bart Verhaeghe. Nu zouden deze bij de beursgang 24,56 miljoen euro kunnen opleveren. Van een mooi rendement gesproken.
  [naar artikel]
 8. Dubbele winst voor Clubeigenaars bij beursgang: “Verhaeghe heeft de club goedkoop gekocht en kan een schitterende zaak doen” (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met dezelfde doelgerichtheid als het op een nieuwe landstitel afstevent, trekt Club Brugge naar de beurs. Niet om geld op te halen voor een nieuw stadion, maar voor de bankrekening van de eigenaars. “Bart Verhaeghe heeft de club goedkoop gekocht en kan met een beursgang een schitterende zaak doen. En hij blijft de grote baas.” Dubbele winst.
  [naar artikel]
 9. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert verhoord in het onderzoek naar voetbalschandaal (04/10/2019 - VRT NWS)
  Bart Verhaeghe, voorzitter van voetbalclub Club Brugge, en Vincent Mannaert, clubmanager, zijn vandaag verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal. Alle clubs die ooit zaken hebben gedaan met spelersmakelaar Dejan Veljkovic passeren de revue. Het zou onder meer gaan om voetbalclubs KSC Lokeren, KV Mechelen en Racing Genk.
  [naar artikel]
 10. Club-voorzitter Verhaeghe strijdvaardig na mislukte beursgang: “Dit is uitstel en geen afstel” (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge is, ondanks de mislukte beursgang van vorige week, nog steeds van plan om de beurs op te gaan. Dat bevestigt voorzitter Bart Verhaeghe in een gesprek met VRT NWS. “Binnen een aantal jaar zullen we nog aangenaam verrassen", klinkt het zelfs ambitieus.
  [naar artikel]
 11. 'Verhaeghe kocht met Club een Lada en kreeg een Golf' (27/02/2021 - De Tijd)
  01:10 'Bij Bart Verhaeghe is het my way or the highway.' De beursgang van Club Brugge komt uit het brein van een ondernemer over wie geen nuance bestaat. 'You love him or you hate him.'
  [naar artikel]
 12. Mannaert: “Er komt nog een defensieve middenvelder. Maar Wanyama niet enige piste” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook bij het bestuur van Club Brugge werd de CL-loting op gejuich onthaald. CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe reageerden vanuit...
  [naar artikel]
 13. Verhaeghe en co betonneren macht bij Club Brugge: dubbel stemrecht voor historische eigenaars (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge voert bij de beursgang een dubbel stemrecht in voor de historische eigenaars. Dat blijkt uit de informatiebundel van de beursgang, zo schrijft De Tijd. Wie langer dan twee jaar aandeelhouder is van de voetbalclub beschikt daardoor per aandeel over twee stemmen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de groep rond voorzitter Bart Verhaeghe.
  [naar artikel]
 14. Bart Verhaeghe: “Eerlijk? Ik ben blij dat de beursgang niet is doorgegaan, Club is nu meer dan 200 miljoen euro waard” (10/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eerst nog de finale van het EK voetbal en dan is het nieuwe voetbalseizoen in aantocht. Club Brugge gaat daarbij voor een derde titel op rij. De landskampioen beschikt door de investeringen van Orkila Capital bovendien over meer middelen. Voorzitter Bart Verhaeghe in De Tijd: “Een enorme boost voor Club Brugge. Eerlijk? Ik ben blij dat die beursgang niet is doorgegaan.”
  [naar artikel]
 15. Beursgang Club Brugge is niet van de baan: “Er is een aantal fouten gemaakt” (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De beursgang van Club Brugge komt er hoe dan ook. Dat heeft voorzitter Bart Verhaeghe gezegd aan VRT Nieuws. “Er zijn fouten gemaakt.”
  [naar artikel]
 16. Ziet Real-trainer straks Vanaken een ‘Zidanneke’ doen? “De ontvangst in Brugge is me altijd bijgebleven” (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Er kan maar één speler de Gouden Schoen 2019 winnen: Hans Vanaken”, dixit Vincent Mannaert op de vooravond van Club Brugge - Real Madrid. De...
  [naar artikel]
 17. Verhaeghe en Mannaert ondervraagd in onderzoek naar voetbalschandaal (04/10/2019 - De Tijd)
  19:21 De voorzitter en manager van Club Brugge werden vrijdagochtend verhoord door de gerechtelijke politie over zaken die Club Brugge deed met spelersmakelaar Dejan Veljkovic.
  [naar artikel]
 18. Club Brugge komt voor een kwart in buitenlandse handen terecht: acht antwoorden op acht prangende vragen (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge komt (deels) in buitenlandse handen terecht. Wie is Orkila Capital, het bedrijf dat in blauw-zwart investeert en welke rol zullen ze er spelen? Passeren Verhaeghe en Mannaert langs de kassa? En heeft de mislukte beursgang van de landskampioen iets met deze zet te maken? Vind hier een antwoord op al uw vragen.
  [naar artikel]
 19. Club Brugge komt voor een kwart in buitenlandse handen terecht: wat verandert er voor blauw-zwart? (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge komt (deels) in buitenlandse handen terecht. Wie is Orkila Capital, het bedrijf dat in blauw-zwart investeert en welke rol zullen ze er spelen? Passeren Verhaeghe en Mannaert langs de kassa? En heeft de mislukte beursgang van de landskampioen iets met deze zet te maken? Vind hier een antwoord op al uw vragen.
  [naar artikel]
 20. Op naar een recordzomer: Club Brugge is voor de derde keer op een rij kampioen en mag zich aan heel wat miljoenen verwachten (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kassa-kassa. De derde titel op rij van Club Brugge betekent ook dat blauw-zwart straks weer om en bij de 30 miljoen euro van de vetpotten van de Champions League krijgt. En bij een verkoop van goudhaantjes Noa Lang en Charles De Ketelaere zou de club nog eens ruim 50 miljoen kunnen cashen. Tsjing-tsjing.
  [naar artikel]
 21. Club Brugge-voorzitter Vincent Mannaert en CEO Bart Verhaeghe verhoord over facturen aan spelersmakelaar Veljkovic (04/10/2019 - De Morgen)
  Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal door de gerechtelijke politie in Hasselt. De twee moesten volgens VRT Nieuws uitleg geven over bepaalde facturen die vroeger zijn betaald aan spelersmakelaar Dejan Veljkovic.
  [naar artikel]
 22. Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen (05/03/2021 - Express)
  Bart Verhaeghe en zijn bondgenoten kregen Club Brugge in 2012 voor amper 600.000 euro in handen, omdat de historische vzw achter de volksclub liet betijen. Dat blijkt uit een grondige doorlichting van de boeken door de redactie van Business AM. Bij de aangekondigde beursgang kan de ondernemer daardoor een nog grotere meerwaarde opstrijken dan gedacht. […] The post Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Club Brugge bevestigt intentie tot beursgang, voorzitter Verhaeghe: “Dit is een historische stap” (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als eerste Belgische voetbalclub wil Club Brugge naar de beurs. Dat nieuws lekte vorige week al uit en wordt nu ook bevestigd door Club zelf.
  [naar artikel]
 24. INTERVIEW. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert geloven niet meer in huidig model van ons profvoetbal: “Club wil vooruit” (03/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zij spreken zelden. Maar áls zij spreken, is het met open vizier. Bart Verhaeghe (55) en Vincent Mannaert (45) blijven (on)geduldig wachten op het...
  [naar artikel]
 25. Officieel: Club Brugge blaast beursgang af ‘wegens marktomstandigheden’ (25/03/2021 - Express)
  Voorzitter Bart Verhaeghe bevestigt in een persbericht dat de beursintroductie van Club Brugge op het laatste moment wordt afgeblazen. In een persbericht spreekt hij van ‘uitstel’. Het voor vrijdag aangekondigde debuut van Club Brugge op de beurs van Brussel gaat dus niet door. De onderneming blijft in private handen. ‘We hebben ervoor gekozen om de […] The post Officieel: Club Brugge blaast beursgang af ‘wegens marktomstandigheden’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Club Brugge bevestigt dat het naar de beurs wil: “Historische stap om verder te groeien” (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft woensdagochtend zijn intentie om naar de beurs te gaan officieel bevestigd. “Dit is een historische stap voor heel Club Brugge”, zegt voorzitter Bart Verhaeghe op de website van de club. Blauw-zwart geeft aan dat er geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven, het gaat om de verkoop van bestaande aandelen die nu in handen zijn van Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Jan Boone en Peter Vanhecke. Zij zullen met hun investeringsvehikel Grizzly Sports NV wel de grootste aandeelhouder blijven.
  [naar artikel]
 27. Staan beleggers te juichen voor een beursgang van Club Brugge? (26/02/2021 - De Morgen)
  Volgens sporteconomen kan een beursgang Club Brugge klaarstomen voor een aantal omwentelingen in het voetbal. ‘Als er één club in België dit kan, dan wel Brugge.’ Alleen is zo’n beursgang niet altijd goal.
  [naar artikel]
 28. “Beursgang van Club Brugge verloopt stroef” (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De beursgang van Club Brugge verloopt stroef. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen. Straks loopt de intekenperiode af, morgen zal het aandeel officieel op de beurs verkrijgbaar zijn.
  [naar artikel]
 29. Club Brugge-directeur Vincent Mannaert krijgt boete en drie maanden rijverbod na rijden met 2,44 promille in bloed (01/06/2021 - De Standaard)
  Vincent Mannaert, algemeen directeur van Club Brugge, is dinsdagmorgen voor de politierechtbank verschenen. Hij werd op 26 augustus vorig jaar in Oostende betrapt met 2,44 promille alcohol in zijn bloed. Mannaert kwam zich persoonlijk excuseren, maar de rechter was hard. ‘De wet geldt ook voor de mensen van Club Brugge.’
  [naar artikel]
 30. De onwaarschijnlijke weg van vzw naar beursgenoteerd (25/02/2021 - De Tijd)
  01:00 Het sportieve en commerciële powerhouse Club Brugge is volledig opgetrokken door Bart Verhaeghe. Hij zette samen met luitenant Vincent Mannaert in tien jaar een vliegwiel onder de club met als einddoe...
  [naar artikel]
 31. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: Club Brugge wil nú knopen doorhakken (lees: BeNe-Liga) (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brugge is klaar voor ‘De Koninklijke’. Vincent Mannaert en Club Brugge merken hoe Real Madrid de revolutie van het internationale voetbal ontketent...
  [naar artikel]
 32. Topmannen van Club Brugge ondervraagd in dossier Propere Handen (04/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, respectievelijk voorzitter en CEO van CLub Brugge, zijn vandaag verhoord in het dossier Propere Handen. Dat meldt VRT NWS en wordt aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 33. Club Brugge plant beursgang (25/02/2021 - Express)
  Als alles volgens plan verloopt, trekt voetbalclub Club Brugge nog voor de zomer naar de Brusselse beurs. Dat meldt De Tijd donderdag op basis van meerdere bronnen. De landskampioen zou de eerste Belgische club zijn die een beursnotering krijgt. Het is voorlopig onduidelijk of de beursgang zal verlopen via de verkoop van bestaande en/of nieuwe […] The post Club Brugge plant beursgang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Bart Verhaeghe niet mals voor voorgangers: "Brugge was de passie kwijt. De mensen die er zaten, waren niet meer fier op de club" (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het heeft even geduurd, maar het lijkt er sterk op dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert na enkele jaren in de woestijn de Brugse trein op de
  [naar artikel]
 35. Het rommelt alweer bij Club Brugge (13/04/2019 - De Morgen)
  De 3-4-nederlaag tegen Zulte Waregem heeft bij Club Brugge ook naast het veld wonden geslagen. Vincent Mannaert wilde tijdens de rust de spelers de les lezen in de kleedkamer, maar coach Juan Carlos Garrido stuurde de manager wandelen. Enkel voorzitter Bart Verhaeghe mocht - na de match - een donderpreek houden.
  [naar artikel]
 36. Club Brugge gaat officieel naar de beurs, maar staan beleggers daarvoor te juichen? (03/03/2021 - De Morgen)
  Volgens sporteconomen kan een beursgang Club Brugge klaarstomen voor een aantal omwentelingen in het voetbal. ‘Als er één club in België dit kan, dan wel Brugge.’ Alleen is zo’n beursgang niet altijd goal.
  [naar artikel]
 37. Licentie van zes 1A-clubs in gevaar door Propere Handen: moeten Mannaert & co straks opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? (17/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kost ‘Propere Handen’ één of meerdere clubs uit 1A hun licentie? Die kans zit erin, want als een verdachte effectief veroordeeld wordt én in dienst is van de betrokken club, staat in het nieuwe bondsreglement dat die club geen licentie krijgt. Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie en/of Bruno Venanzi die opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? Het kán.
  [naar artikel]
 38. Licentie van zes 1A-clubs in gevaar door Propere Handen: moeten Mannaert & co straks opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? (17/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kost ‘Propere Handen’ één of meerdere clubs uit 1A hun licentie? Die kans zit erin, want als een verdachte effectief veroordeeld wordt én in dienst is van de betrokken club, staat in het nieuwe bondsreglement dat die club geen licentie krijgt. Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie en/of Bruno Venanzi die opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? Het kán.
  [naar artikel]
 39. Club-voorzitter Verhaeghe: “Ik zou het niet begrijpen als Vanaken de EK-selectie niet haalt” (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Weer raak voor het Club Brugge van Bart Verhaeghe. Hans Vanaken bezorgde blauw-zwart de vierde Gouden Schoen op rij. “Vanaken kan in elke grote...
  [naar artikel]
 40. Club en Mannaert maken werk van toekomst (mét Clement?): “Na evaluatie met Philippe zien we wel hoe of wat” (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Even vieren en meteen de knop om. Dat is de teneur bij Club Brugge, daags na de ontlading in Anderlecht. “Deze zomer zullen we doen wat we al tien jaar doen”, is Vincent Mannaert klaar voor wat komen zal. Of een contractverlenging voor Philippe Clement daartoe behoort, valt af te wachten.
  [naar artikel]
 41. Club Brugge weigert bod van 8 miljoen op Lestienne (12/04/2019 - De Morgen)
  Voorzitter Bart Verhaeghe meende het, toen hij zei dat Club Brugge er 'alles' aan zou doen om Maxime Lestienne (21) te houden. Ook een bod van acht miljoen euro van CSKA Moskou kan Verhaeghe niet overtuigen. Het blijft afwachten of blauw-zwart ook een hoger bod zal kunnen afslaan, maar het zegt veel over de ambities.
  [naar artikel]
 42. Club Brugge-manager Vincent Mannaert weer veroordeeld voor dronken rijden: na duizenden euro's boete en rijverboden nu ook alcoholslot (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert (47), algemeen manager van Club Brugge, is voor de vijfde keer veroordeeld door de politierechtbank. Deze keer mocht Mannaert zich verantwoorden voor plegen van vluchtmisdrijf eind 2019 waarbij hij ook dronken achter het stuur zat. De manager beweert individueel te werken aan zijn probleem, maar bij werkgever Club Brugge blijft het angstvallig stil.
  [naar artikel]
 43. BeNeLiga-offensief van beursnieuwkomer Club Brugge keert als boemerang terug (23/03/2021 - Express)
  Volgens verscheidene beursanalisten was het allerminst toeval zijn dat Vincent Mannaert, de general manager van Club Brugge, op 16 maart de forcing voerde voor een eensgezind Belgisch standpunt over de BeNeLiga, waarna op 17 maart Club Brugge de details van zijn beursgang bekendmaakte. Als het Mannaerts bedoeling was internationale ‘buzz’ te creëren rond het idee […] The post BeNeLiga-offensief van beursnieuwkomer Club Brugge keert als boemerang terug appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Beursgang landskampioen Club Brugge verloopt stroef (25/03/2021 - De Tijd)
  02:15 De beursgang van Club Brugge verliep niet vlot. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen. Desondanks zou de definitieve prijs van de aandelen binnen de oorspronkelijke prijsvork liggen en maakt Club vr...
  [naar artikel]
 45. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe verhoord over facturen aan Veljkovic (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal door de gerechtelijke politie in Hasselt. De twee...
  [naar artikel]
 46. Ex-beloftentrainer klaagt Club Brugge aan voor pesterijen (05/04/2019 - De Morgen)
  De herstructurering van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert in Brugge verloopt niet helemaal vlekkeloos. Nicky Keirsmaekers (33), tot voor kort beloftentrainer bij blauw-zwart, pikt het niet dat hij ontslagen wordt en sleept Club voor de rechtbank wegens pesterijen. Brugge dient op zijn beurt een klacht in tegen Keirsmaekers wegens smaad.
  [naar artikel]
 47. Ei zo na voetbalde fenomeen Haaland in Brugge: deal met Club ketste in 2018 af door buitensporige eisen van...Mino Raiola (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de winter van 2018 stond Vincent Mannaert op een zucht van de transfer van de toen pas 18-jarige Erving Haaland naar Club Brugge. Haaland...
  [naar artikel]
 48. Verhaeghe & Mannaert, architecten van het succes: “Club is marktleider in België. Nu willen we meer” (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het was in december 2013 toen Herman Van Holsbeeck in een interview voor deze krant zijn collega Vincent Mannaert jende: 'Win eens iets.' Kijk eens...
  [naar artikel]
 49. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe: "Ik hoop dat het goedkomt met Anderlecht" (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bart Verhaeghe (54) is de trotse voorzitter van Club Brugge. De ondernemer loodste de club van zijn hart naar de hoogste trede van het Belgische voetbal. “Club heeft de rol van marktleider van Anderlecht overgenomen”, wordt overal geroepen. Verhaeghe lacht ingehouden fier, maar hoedt zich ervoor blasé over te komen. “We zijn nog lang niet klaar.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy