Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 November 2021
23:54 uur

Hombroekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer

Het Belang van Limburg

30/01/2017 - 03:17

Sinds enkele dagen is de Hombroekstraat en het Paneelpleintje afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat zal zeker nog twee maanden het geval zijn. Het bedrijf Gemoco is er sinds half oktober bezig met de aanleg van gescheiden riolering. Van Hoeselt naar Beverst rij je nu best via de Nederbaan, naar Diepenbeek rij je door Romershoven.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Roesstraat afgesloten (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf donderdag 14 september zal de Roesstraat afgesloten zijn omwille van wegenwerken in Bree. Het doorgaand verkeer zal gedurende tien werkdagen omgeleid worden via de Weg naar Opitter. Plaatselijk verkeer is toegestaan.
  [naar artikel]
 2. Parijs wil doorgaand verkeer in stadscentrum verbieden vanaf 2022 (14/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Parijse stadsbestuur heeft een plan ingediend waarmee ze het verkeer in de hoofdstad drastisch wil verminderen. Tegen 2022 moet al het doorgaand verkeer uit centrum worden verbannen. Het zou gaan om 55 procent van het totale verkeer. Bewoners mogen de stad dus wel nog binnen met hun voertuig.
  [naar artikel]
 3. Doorgaand verkeer Heesterstraat - Fazantenweg tijdelijk onmogelijk (13/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sinds 2 oktober is de Fazantenweg tussen de Heesterstraat en de Nijverheidsweg afgesloten door wegenwerken. Vanaf maandag 16 oktober wordt er ook gestart met de werken in de Heesterstraat.Doorgaand verkeer via de Fazantenweg is niet meer mogelijk. De Fazantenweg loopt dood richting de Nijverheidsweg. Voor het plaatselijk verkeer wordt er een omleiding voorzien via de Heerbaanstraat en de Merelstrraat. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werken tegen eind februari 2018 afgerond.
  [naar artikel]
 4. Ongeval Kortenberg – Leuvensesteenweg in Kortenberg opnieuw open (04/05/2018 - Metro)
  De Leuvensesteenweg in Kortenberg is sinds vrijdagavond 20 uur opnieuw open voor het verkeer. De steenweg werd afgesloten omwille van het verkeersongeval dat omstreeks 10.15 uur in Kortenberg het leven kostte aan een meisje van 2 jaar. De steenweg was dicht tussen de Hofstraat en de Stationsstraat. Het doorgaand verkeer komende van Brussel diende om te rijden via de E40 of de Mechelsesteenweg in Nossegem. Doorgaand verkeer uit de richting van Leuven reed om via de E40 of de Stationsstraat in Kortenberg. bron: Belga Het bericht Ongeval Kortenberg – Leuvensesteenweg in Kortenberg opnieuw open verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Doorgaand verkeer aan nieuwe rotonde Sappi moet vanaf 20 oktober via bypass (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag 20 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer een belangrijke fasewissel door bij de aanleg van de rotonde op de Tongersesteenweg (N78) in Lanaken. Doorgaand verkeer rijdt vanaf dan via een bypass langs de werfzone. De gewijzigde verkeerssituatie blijft tot het jaareinde.
  [naar artikel]
 6. Gemeentebestuur weert doorgaand verkeer uit veelgebruikte sluipweg: “Eindelijk gaat hier iets gebeuren” (28/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Kiezelweg in Bevel (Nijlen) is vanaf 1 juli niet meer te gebruiken als sluiproute. Het gemeentebestuur heeft beslist dat er een testopstelling met een knip komt, die doorgaand gemotoriseerd verkeer onmogelijk maakt.
  [naar artikel]
 7. Verkeershinder door carnavalstoet (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondag 24 maart trekt de carnavalsstoet van de Carnavalsvereniging De Heikiesetsers en Prins Rob II, vanaf 14u11 door het centrum van Meeuwen. Het centrum en de omliggende straten zijn afgesloten voor alle verkeer van 12 tot 19 uur. Het doorgaand verkeer moet omrijden via de N76 omleidingsweg.
  [naar artikel]
 8. Lorkstraat (Fabriek) afgesloten tot half november in Overpelt (23/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag 26 september tot bij benadering half november zal de Lorkstraat afgesloten zijn voor alle doorgaand verkeer. Dat verkeer moet omrijden via de Fabrieksstraat en de Tennislaan. Gedurende deze periode wordt de straat gerenoveerd. De werken passen in de renovatiewerken van de Zavelstraat en omliggende straten. Tijdens de eerste helft van november worden deze afgerond met de plaatsing van een nieuwe toplaag asfalt.
  [naar artikel]
 9. Knip of geen knip? Volgens VAB is knip positief voor leefbaarheid stadscentrum (09/06/2018 - VRT NWS)
  Het doorgaand verkeer in het stadscentrum beperken is een prima manier om de stad leefdbaarder te maken. Dat zegt verkeersdeskundige Maarten Matienko van automobilistenverniging VAB aan VRT NWS. Knippen in het doorgaand verkeer zoals in Antwerpen en Gent, bewijzen dat zegt hij.
  [naar artikel]
 10. Viaduct van Wilsele op E314 gaat weer open voor doorgaand verkeer (31/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het viaduct van Wilsele, een deelgemeente van Leuven, op de E314 gaat vanaf 5 september weer volledig open voor alle doorgaand verkeer. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) Vlaams-Brabant vrijdag.
  [naar artikel]
 11. Weg De Plank afgesloten wegens werkzaamheden (27/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wegens dringende werkzaamheden van het Agentschap Natuur en Bos, zal de weg ‘De Plank’ vanaf maandag 28/10/2019 tot en met zaterdag 02/11/2019 tussen 07.00u en 18.00u afgesloten worden voor doorgaand verkeer.
  [naar artikel]
 12. Stationsstraat wordt vanaf maandag 27 maart afgesloten. (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Inmiddels voert een aannemer reeds 2 weken omgevingswerken uit in de Stationsstraat. Doorgaand verkeer bleef er tot nu toe mogelijk om een vlotte bereikbaarheid van de handelaars te verzekeren maar door de aard van de werken is dat niet langer mogelijk . Om de veiligheid van voetgangers en fietsers te garanderen zal de Stationsstraat vanaf maandag 27 maart 2017 afgesloten worden voor het doorgaande verkeer. De winkelstraat zal wel toegankelijk zijn voor bewoners en het laden en lossen aan de handelszaken.
  [naar artikel]
 13. Werken in de Waterstraat (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag 18 november voert aannemer Nelis Wegenbouw rioleringswerken uit in de Waterstraat in Meeuwen. De werken nemen twee dagen in beslag en worden uitgevoerd tussen 18 en 22 november. In die periode is de Waterstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer kan wel.
  [naar artikel]
 14. Centrum Binderveld vrijdagavond afgesloten voor wielerwedstrijd (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geen kermis in 2021 in Binderveld, maar wel een kermiskoers. Vrijdagavond 18 juni organiseert wielerclub WTC Nasser een wedstrijd voor dorpelingen. Tussen 20 en 21.45 uur wordt daarom het centrum van Binderveld afgesloten en is er een omleiding voor het doorgaand verkeer.
  [naar artikel]
 15. Dorpsstraat afgesloten bij kermis in Overpelt-Centrum (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend - op 9, 10 en 11 juli - vindt de zomerkermis plaats in Overpelt-Centrum. De kermisattracties staan op het marktplein opgesteld. De Dorpsstraat is wegens de kermis afgesloten tussen de Heuf en TIO. Doorgaand verkeer kan over de Ringlaan.
  [naar artikel]
 16. Kruispunt Meldert afgesloten tot eind oktober (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Dikke Eikstraat en de Meldertsebaan worden al maanden wegenwerken uitgevoerd. Voor de aanleg van een dubbel fietspad, riolering en een nieuw wegdek van de N725 wordt vanaf vandaag (woensdag) het kruispunt in het centrum afgesloten . Er is nog verkeershinder tot eind oktober en voor het doorgaand verkeer en de fietsers zijn er omleidingen voorzien.
  [naar artikel]
 17. Dit is de nieuwe situatie op kruispunt Italiëlei en Koeikensgracht (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De nieuwe fase voor de nutswerken is van start gegaan tussen de Tunnelplaats en de Noorderplaats. De parallelweg langs de westkant (kant van London Tower) is er afgesloten. Voor de bedrijven is er een doorsteek gemaakt. Doorgaand verkeer blijft op de hoofdrijbaan van de Italiëlei rijden. Ter hoogte van de Koeikensgracht is enkel uitrijdend verkeer mogelijk.
  [naar artikel]
 18. Avondmarkt in Opglabbeek (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond, vrijdag 5 juli, vindt de jaarlijkse avondmarkt in het centrum van Opglabbeek plaats. De Weg naar Zwartberg is om die reden vanaf 15 uur afgesloten voor alle verkeer vanaf de rotonde in het centrum tot aan het kruispunt met de Groenstraat en Ophovenbosstraat. Het doorgaand verkeer moet de omleiding volgen en kan omrijden via de Industrieweg-Zuid, Sint-Hubertuslaan en de Heidestraat.
  [naar artikel]
 19. Ook vanavond is de Kennedytunnel deels afgesloten voor het verkeer (26/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Kennedytunnel (R1) wordt dit weekend elke avond gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer, voor grondige herstellingswerken aan de lichtarmaturen. Dat meldde het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) eerder deze week. Op de nacht van zaterdag op zondag wordt er gewerkt in de tunnelkoker richting Nederland. De linker- en middenrijstrook zijn afgesloten voor het verkeer.
  [naar artikel]
 20. Brugstraat vier maanden afgesloten voor verkeer (22/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De herinrichting van de Brugstraat, de hoofdader naar het centrum, is deze week aangevat. De vernieuwing van de uitgaansbuurt moet zorgen voor een uniform straatbeeld binnen de wallen. “Tijdens de werken die een viertal maanden gaan duren is doorgaand verkeer op de Brugstraat niet mogelijk. De winkels en horecagelegenheden blijven wel te voet bereikbaar via een verharde ondergrond”, aldus werfleider Réne Brouwer.
  [naar artikel]
 21. Viaduct van Wilsele op E314 gaat weer open voor doorgaand verkeer (31/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het viaduct van Wilsele, een deelgemeente van Leuven, op de E314 gaat vanaf 5 september weer volledig open voor alle doorgaand verkeer. Dat meldt...
  [naar artikel]
 22. Burgemeesters beperken tijdelijk het verkeer in de Watering uit respect voor Neri en Pieter<BR /> (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Watering in Elen is tijdelijk en gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer na het dodelijk ongeval van jonge koppel afgelopen vrijdag. De burgemeesters namen die beslissing uit respect voor de nabestaanden van Neri (17) en Pieter (18).
  [naar artikel]
 23. Vernieuwing dorpskern begint maandag: half jaar geen doorgaand verkeer in centrum Linde (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tot het najaar is er geen doorgaand verkeer mogelijk in het centrum van het Peerse kerkdorp Linde. Daar beginnen maandag de werken aan de aangekondigde herinrichting van de dorpskern. Er wordt in een omleiding via Meeuwen voorzien. “We hebben ervoor gekozen om de werken in één ruk uit te voeren”, zegt schepen Raf Nelis (CD&amp;V), die hoop dat alles klaar is voor het nieuwe schooljaar.
  [naar artikel]
 24. Opnieuw ramt te hoog geladen vrachtwagen spoorwegbrug aan Stayen (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond omstreeks 19.45 uur is op de N3 Haspengouwlaan in Sint-Truiden het rechterbaanvak een tijdlang afgesloten geweest voor het doorgaand verkeer richting Luik. Een vrachtwagen met graafkraan was tegen de spoorwegbrug gebotst.
  [naar artikel]
 25. Riolering voor Jeugdbivakplaats Sloerodoe (16/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Brogelerweg is de komende week afgesloten voor doorgaand verkeer. In opdracht van Fluvius is gisteren gestart met rioleringswerken op de Brogelerweg en wordt er een rioleringsaansluiting gerealiseerd naar jeugdhuis Sloerodoe. Tijdens de werken is een omleiding voorzien via Kaulille.
  [naar artikel]
 26. Ontmijningsdienst ter plaatse in Bressoux – straat afgesloten voor verkeer (26/03/2018 - Metro)
  In het Luikse Bressoux is maandagavond de avenue Joseph Merlot afgesloten voor het verkeer, in het kader van een gerechtelijk dossier. Dat meldt de Luikse politie. Ook de ontmijningsdienst is ter plaatse. De straat werd omstreeks 19.00 uur afgesloten. Het parket is op de hoogte, maar geeft geen commentaar. Omstreeks 20.30 uur was de straat nog steeds afgesloten. bron: Belga Het bericht Ontmijningsdienst ter plaatse in Bressoux &#8211; straat afgesloten voor verkeer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Veilige aansluiting KMO-zone Kanaal (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Momenteel worden er voorsorteerstroken op de Hamonterweg (N76) aangelegd. De herinrichting wordt na het bouwverlof, begin augustus, voor het verkeer opengesteld. Het doorgaand verkeer kan tijdelijk hinder ondervinden tijdens de werken.
  [naar artikel]
 28. “Mijn kracht? Ik kon blijven trappen” (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dienstmededeling: op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zal de Tongersesteenweg ter hoogte van Hove Malpertuus in Herderen afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Reden: op die twee avonden brengt het Riemstse kerkdorp collectief hulde aan zijn lokale levende legende Yvo Molenaers. Geef toe: er zijn niet veel oud-coureurs die dat klaarspelen.
  [naar artikel]
 29. Overweg gesloten in Overpelt en treinverkeer stilgelegd nadat busje tegen slagboom rijdt (12/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Overpelt werd de overweg ter hoogte van de Dorpsstraat afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het treinverkeer tussen Neerpelt en Mol werd stilgelegd in beide richtingen.
  [naar artikel]
 30. Het ultieme compromis (29/03/2019 - De Morgen)
  Er is een historisch compromis in de maak over de Antwerpse Oosterweel-verbinding. De oplossing is even simpel als verrassend: iedereen krijgt zijn zin. Het tracé van de regering zou worden gebruikt voor lokaal verkeer, dat van de actiegroepen voor doorgaand verkeer.
  [naar artikel]
 31. Hallepoorttunnel in Brussel afgesloten wegens... te veel verkeer (10/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Hallepoorttunnel in Brussel werd maandagnamiddag om een ietwat bizarre reden afgesloten voor het verkeer. Op de Twitterpagina van Brussel Mobiliteit werd vermeld dat de tunnel werd afgesloten wegens te veel verkeer.
  [naar artikel]
 32. Nummerplaatlezers nog steeds niet bruikbaar: politie controleert zelf op doorgaand vrachtverkeer (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De ideale manier vinden om doorgaand vrachtverkeer weg te houden uit de Hoogstraatse dorpscentra is minder eenvoudig dan het lijkt. Op drie plaatsen staan al camera’s, maar het vergt veel administratie om te beboeten en toegelaten verkeer te filteren. Een studiebureau krijgt de opdracht een oplossing te vinden. De politie stelt voor om met meer blauw op straat de vrachtwagens te controleren.
  [naar artikel]
 33. Bergstraat afgesloten (18/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tussen 1 en 31 augustus is de Bergstraat ter hoogte van de tunnel onder het toeristisch fietspad afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Aanleiding zijn enkele herstellingswerken aan de waterleiding. Wie de blauwe brug richting Genebos neemt, moet dus rechts afslaan naar de Veldhovenstraat.
  [naar artikel]
 34. Huiselijke ruzie loopt uit de hand in Eeklo: vrouw in kritieke toestand naar ziekenhuis gebracht, één verdachte opgepakt (02/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Collegestraat, in het centrum van Eeklo, is opnieuw open voor het doorgaand verkeer. De straat was meerdere uren afgesloten voor een gerechtelijk onderzoek in een woning op huisnummer 45. Een huiselijke ruzie liep er danig uit de hand. Eén persoon werd gearresteerd.
  [naar artikel]
 35. Nog drie scenario's op tafel voor herinrichting Brusselse Ring (28/04/2021 - De Tijd)
  15:51 In één scenario wordt gesnoeid in het aantal op- en afritten, in een ander scenario wordt het doorgaand verkeer gescheiden van het lokale verkeer. Een derde alternatief is een combinatie van de twee.
  [naar artikel]
 36. Intendant legt compromisvoorstel Oosterweel op tafel (07/02/2017 - De Redactie)
  In het nieuwe voorstel zou het stedelijk verkeer het Oosterweeltracé gebruiken en doorgaand verkeer een noordelijker tracé. De actiegroepen willen de verschillende scenario's laten doorrekenen en noemen een compromis &quot;voorbarig&quot;.
  [naar artikel]
 37. E313 tijdlang afgesloten na ongeval (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de E313 in Hasselt is het verkeer dinsdagnamiddag grondig verstoord na een ongeval. De autosnelweg werd een tijd volledig afgesloten voor alle verkeer richting Luik. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 38. Muisvenstraat afgesloten voor verkeer (05/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op 6 december wordt de Muisvenstraat opnieuw afgesloten voor het doorgaande verkeer. De middengeleiders in de s-bocht van de Muisvenstraat worden verder afgewerkt.
  [naar artikel]
 39. Vrachtwagen rijdt in gracht op E34: takelen moeizaam door zware lading (04/02/2021 - VRT NWS)
  Op de E34 in Zandhoven, in de richting van Turnhout, is deze ochtend een vrachtwagen met aanhangwagen in de gracht beland. Er raakte niemand gewond. Het is een hele klus om de vrachtwagen te takelen, omdat hij zwaar beladen is met onder andere zakken cement. Het doorgaand verkeer wordt niet gehinderd. Enkel de pechstrook werd afgesloten.
  [naar artikel]
 40. Breugelweg: handelaars blijven bereikbaar (14/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de werken aan de Breugelweg blijven de handelaars bereikbaar en blijft plaatselijk voertuigenverkeer mogelijk. Enkel voor doorgaand gemotoriseerd verkeer van en naar Kleine Brogel is de weg afgesloten vanaf 15 mei. Alle informatie in verband met de werken aan de Breugelweg, met onder andere een plan van de omleiding, is te vinden op de gemeentelijke website: http://www.overpelt.be/content/1130 .
  [naar artikel]
 41. Complex E314 Park Midden Limburg nacht lang afgesloten voor verkeer (26/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van maandag 30 augustus op dinsdag 31 augustus zal de op- en afrit (30) van het complex Park Midden Limburg voor het verkeer richting Brussel afgesloten worden voor het verkeer. Het Agentschap Wegen en Verkeer laat dan herstellingswerken uitvoeren aan de aansluiting van de Donderslagweg (N726) met de op- en afrit van de autosnelweg E314. Voor het verkeer dat de snelweg wil verlaten of oprijden is er een omleiding voorzien via het complex Houthalen-Helchteren (29). De omleiding verloopt via de Grote Baan, Herebaan Oost en de Weg naar Zwartberg. Op de Donderslagweg zelf kan het verkeer met tijdelijke verkeerslichten beurtelings langs de werfzone rijden. De op- en afrit aan de andere zijde van de E314 blijven open voor verkeer.
  [naar artikel]
 42. E40 volledig afgesloten tussen Brussel en Gent tussen 22u en 5u (11/09/2018 - VRT NWS)
  De E40-autosnelweg wordt vannacht volledig afgesloten voor het verkeer van Brussel naar Gent. De rijweg moet worden afgesloten omdat er aan de weg wordt gewerkt, meldt het Vlaams verkeerscentrum. Het verkeer wordt omgeleid via de N9 en de N46.
  [naar artikel]
 43. Rogiertunnel afgesloten voor verkeer na incident (09/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Rogiertunnel is afgesloten voor verkeer in beide richtingen door een incident. Dat meldt Mobiris maandagochtend op Twitter, zonder verdere details te geven.
  [naar artikel]
 44. Rogiertunnel afgesloten voor verkeer na incident (09/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Rogiertunnel is afgesloten voor verkeer in beide richtingen door een incident. Dat meldt Mobiris maandagochtend op Twitter, zonder verdere details te geven.
  [naar artikel]
 45. Rogiertunnel afgesloten voor verkeer na incident (09/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Rogiertunnel is afgesloten voor verkeer in beide richtingen door een incident. Dat meldt Mobiris maandagochtend op Twitter, zonder verdere details te geven.
  [naar artikel]
 46. Opnieuw dubbelrichting op de Dorpsstraat en de Heidestraat (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Heidestraat en de Dorpsstraat zijn terug opengesteld in twee richtingen. Het plaatselijk verkeer vanuit Oostham kan op die manier rijden tot aan het kruispunt met de Zandstraat-Genenbemdestraat. Doorgaand verkeer en vrachtverkeer moet de bestaande omleiding blijven volgen.
  [naar artikel]
 47. Meir volledig afgesloten voor verkeer (19/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De drukste winkelstraat van Vlaanderen, de Meir in Antwerpen, is sinds vanmorgen volledig afgesloten voor alle verkeer. Burgemeester De Wever
  [naar artikel]
 48. Werken Hofweg hervatten vandaag in Overpelt (21/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag hervatten de wegenwerken in de Hofweg in deelgemeente Overpelt. Dat is de verbindingsstraat tussen de Houtmolenstraat en de Leopoldlaan. Daarvoor wordt donderdag 23 april de Houtmolenstraat ter hoogte van de spoorwegovergang tijdelijk opnieuw afgesloten en is doorgaand verkeer niet mogelijk. Dan wordt tevens het kruispunt met de Hofweg afgewerkt.
  [naar artikel]
 49. Tunnels onder Operaplein in Antwerpen tijdelijk dicht door vorst- en dooiprobleem (15/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen zijn maandagochtend de twee tunnels onder het Operaplein op de Leien afgesloten. Volgens de stad is er een vorst- en dooiprobleem met de blusleidingen en sprinklers en zal doorgaand verkeer vermoedelijk enkele dagen onmogelijk zijn.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.