LIVE. Cercle heeft dubbele voorsprong beet tegen Beerschot, maar moet wel met tien verder na rood voor Velkovski

04/04/2021 - 14:34
"• 32ste speeldag JPL • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Cercle staat voorlaatste en strijdt tegen degradatie, Beerschot maakt nog kans op PO1"

1. Tienkoppig Cercle Brugge houdt Beerschot in bedwang en doet uitstekende zaak in degradatiestrijd (04/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge deed zondagmiddag wat het moest doen en hield de drie punten thuis tegen Beerschot, ook al was het met de hakken over de sloot. Groen-zwart kwam vrij vroeg op voorsprong en kon die ook verdubbelen van op de stip langs topscorer Ugbo. Na de rode kaart van Velkovski moest Cercle wel nog meer dan een helft met tien man verder. De paniek sloeg vaak toe, zeker toen Van Den Bergh milderde maar Cercle hield wel stand. Het loopt dus weer verder weg van Waasland-Beveren en wipt voorlopig ook over Moeskroen. [naar artikel]

2. Cercle Brugge bezorgt tienkoppig Beerschot nog wat meer degradatiezorgen (19/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft de opmars van Beerschot een halt toegeroepen. De Bruggelingen waren al bij de rust zegezeker na een dubbele voorsprong en een rode kaart voor Marius Noubissi. Beerschot-doelman Vanhamel voorkwam in de tweede helft dat het een afstraffing werd. Cercle mag dankzij deze zege dromen van de play-offs. Voor Beerschot lijkt de degradatie onafwendbaar. [naar artikel]

3. LIVE. Biancone zet Cercle verdiend op voorsprong tegen Beerschot! (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag JPL • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Cercle staat voorlaatste en strijdt tegen degradatie, Beerschot maakt nog kans op PO1 [naar artikel]

4. LIVE: Beerschot Wilrijk probeert bakens te verzetten, Cercle kruipt achteruit (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

5. LIVE: Spanning troef! Beerschot Wilrijk moet scoren, Cercle blijft gevaarlijkste ploeg (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Anderlecht moet een uur met tien verder op Cercle na rechtstreeks rood voor Ishaq (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (16u00) [naar artikel]

8. LIVE: Promotie wenkt voor Cercle! Ook na rust knutselt Beerschot Wilrijk geen kans in elkaar (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Club heeft dubbele voorsprong beet! Moser ontzegt Rits eerst nog een goal, iets later is het prijs: 2-0 (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV... [naar artikel]

10. Beerschot Wilrijk houdt ondanks rode kaart stand en gaat met een 1-0 naar Cercle Brugge (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk heeft de eerste finalewedstrijd tegen Cercle Brugge winnend afgesloten. In een bitsige partij won het met 1-0. Placca profiteerde vlak na rust van een flater bij Cercle en tikte makkelijk binnen. Niet veel later kreeg Alexander Maes rood toen hij een duel aanging met het been omhoog. Bovendien viel Van Hyfte geblesseerd uit. De thuisploeg kon de voorsprong met zijn tienen toch vasthouden en kan met een goede uitgangspositie naar de terugwedstrijd bij Cercle, zaterdag 10 maart om 20 uur. [naar artikel]

11. LIVEBLOG UNION-ANDERLECHT. Union heeft dubbele voorsprong beet, Rodriguez trapt penalty door het midden binnen (25/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby tussen Union en Anderlecht vanavond in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Union - zonder Amoura en Puertas - staat op 1-0-voorsprong, maar moet het wel met 10 doen na rood voor Mac Allister. Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2 of VTM GO! [naar artikel]

12. LIVE. OHL moet voorsprong verdedigen met tien: Maertens krijgt rood na harde tackle (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Den Dreef • OHL heeft 19 punten, Cercle eentje minder [naar artikel]

13. AA Gent geeft dubbele voorsprong weg tegen Beerschot, beide clubs starten met 1 op 6 (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent wou zich meteen herpakken na de slechte competitieopener in Sint-Truiden, maar daar stak Beerschot een stokje voor. In de eigen Ghelamco Arena kwamen de Buffalo’s op een dubbele voorsprong, maar in vier minuten tijd maakte Beerschot de achterstand ongedaan. Met een één op zes mogen we zeggen dat de start van AA Gent gemist werd. [naar artikel]

14. LIVE CERCLE BRUGGE-AA GENT. Groen-zwart moet meer dan een uur met tien verder na rood voor Ravych (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het op tegen eerste achtervolger Cercle Brugge. Beide clubs verloren nog niet in de Europe play-offs en zijn nog volop in de strijd om het laatste Europese ticket. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

15. 'Testen' voor Beerschot-fans die ticket willen voor allesbeslissende match: wie de keeper van Cercle niet bij naam kent, komt er niet in (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wil u Cercle Brugge-Beerschot Wilrijk live bijwonen? Dan moet u studeren: om een Beerschot-invasie te vermijden, stelt de Cercle-ticketing... [naar artikel]

16. 'Testen' voor Beerschot-fans die ticket willen voor allesbeslissende match: wie keeper van Cercle niet bij naam kent, komt er niet in (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Diept Beerschot voorsprong uit of knokt Cercle zich in de match? (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Het Kiel (18u30) • Ref: Wim Smet • Beerschot is zevende met 29 punten, Cercle heeft er 18 en heeft punten nodig • Raphael Holzhauser: eerst knallen op het veld, om nadien Gouden Schoen te ontvangen? [naar artikel]

18. Proximus League – Beerschot Wilrijk slaat al kloofje na nipte zege bij Cercle Brugge (10/09/2017 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft zondag de topper van de vijfde speeldag in de Proximus League tegen Cercle Brugge gewonnen. De Kielse Ratten wonnen in Brugge met 0-1. Mo Messoudi (65.) tekende in de tweede helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Cercle moest in het slot nog met tien verder na rood voor Omolo. Oud-Heverlee […] [naar artikel]

19. LIVE: Cercle komt meteen na rust op voorsprong tegen Eupen (25/11/2023 - Sporza)

Cercle Brugge heeft voorlopig een plekje in de top 6 beet en dat wil het tegen Eupen niet zomaar afgeven. Zet de Vereniging zijn goede vorm door na de interlandbreak? Volg het hier vanaf 16 uur. [naar artikel]

20. LIVE: Minda verzilvert dominantie van Cercle en zorgt nog voor rust voor dubbele voorsprong (04/02/2024 - Sporza)

Cercle Brugge en STVV sluiten de 24e speeldag af. Cercle kon al 4 matchen niet winnen, maar de top 6 blijft een optie. Ook STVV droomt van deelname aan de Champions' Play-off. Volg de match live: op deze pagina en in Sporza op Radio 1. [naar artikel]

21. LIVE: Cercle blijft ondanks voorsprong de gevaarlijkste ploeg (25/11/2023 - Sporza)

22. Weer geen zege voor Beerschot: Cercle pakt eerste punt in acht matchen na late gelijkmaker (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot speelde in een inhaalmatch van de Jupiler Pro League 1-1 gelijk tegen Cercle Brugge. Musashi Suzuki bracht de thuisploeg snel op voorsprong maar Cercle kon in de slotminuut gelijkmaken via Anthony Musaba. Beerschot, dat voor de zesde keer op rij niet kon winnen, liet zo de kans liggen om vierde te worden. Cercle, dat zeven matchen op rij verloor, komt door dit puntje gelijk met Waasland-Beveren op de zestiende plaats. [naar artikel]

23. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]