LIVE. Stef Peeters zet Eupen op voorsprong op bezoek bij Zulte Waregem

05/04/2021 - 16:27
"• Jupiler Pro League • Speeldag 32 • Aftrap: 16 uur • Regenboogstadion"

1. Zulte-Waregem wist doelpunt Stef Peeters uit en blijft op schema voor POII (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte-Waregem heeft na een goede tweede helft de drie punten thuis gehouden tegen Eupen. Het schuift zo op naar de zesde plaats. [naar artikel]

2. De Bock schenkt Zulte Waregem met geweldig doelpunt (2-1) de zege tegen Eupen (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vandaag het pleit tegen Eupen gewonnen. De bezoekers kwamen op voorsprong via een vrije trap van Peeters, maar Essevee keerde de situatie in de tweede helft om. [naar artikel]

3. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Essevee meteen op voorsprong aan de Kehrweg, verdediger Fila scoort (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. Stef Peeters: morgen medische testen bij Zulte Waregem (04/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De huurtransfer van Stef Peeters nadert zijn afronding. De 26-jarige middenvelder ondergaat morgen zijn fysieke testen bij Zulte Waregem. De Limburger mocht vertrekken van zijn Franse werkgever SM Caen. Het is nog niet duidelijk of Essevee ook een aankoopoptie heeft bedongen. [naar artikel]

5. STVV pakt puntje op veld van Zulte Waregem (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Zulte Waregem. Ex-Kanarie Stef Peeters trapte de thuisploeg een kwartier voor tijd op voorsprong, maar Yohan Boli maakte snel weer gelijk. [naar artikel]

6. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. Stef Peeters focust niet op revanche tegen ex-club STVV: “Behoud is ons enige doel” (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De STVV-fan herinnert zich de passage van Stef Peeters zeker en vast nog. Onder Ivan Leko was de intussen 27-jarige middenvelder uit Meeuwen-Gruitrode de man die met zijn fenomenale linker elke tegenstander pijn deed vanop vrije trap en hoekschop. Peeters verhuisde naar het Franse Caen dat hem nu uitleent aan Zulte Waregem, tegenstander van de Kanaries. “STVV mag voor mij play-off 1 halen, maar zaterdag wil ik eerst zekerheid over het behoud met Zulte Waregem”, aldus Peeters. [naar artikel]

8. Zulte Waregem wint op eigen veld van Eupen (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op eigen veld met 3-2 gewonnen tegen Eupen. Nochtans begonnen de Panda’s uitstekend aan de partij, met een vroeg doelpunt van Koné. Vijf minuten voor rust verdubbelden de bezoekers zelfs hun voorsprong na een owngoal van Bjørdal. Maar nog voor de pauze trok Zulte Waregem de scheve situatie recht, met twee doelpunten van Harbaoui. Eupen zakte helemaal weg, na de pauze bezorgde Hamalainen zijn ploeg de drie punten met een rake vrije trap. Eupen blijft zo laatste in de stand en wacht bang af wat KV Mechelen doet, Zulte Waregem springt naar de elfde plaats. [naar artikel]

9. LIVE. Zulte Waregem in zes minuten van 2-0 naar 2-2 tegen Eupen! (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalduel • Jupiler Pro League • Kehrwegstadion • Zulte Waregem is twaalfde, Eupen staat veertiende [naar artikel]

10. LIVE: Zulte Waregem en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]

11. LIVE. N’Dri zorgt voor snelle Eupense voorsprong in kelderkraker op Zulte Waregem (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Elindus Arena • Zulte Waregem-Eupen [naar artikel]

12. Kan Zulte Waregem zich herpakken bij Eupen? (12/03/2017 - Sporza)

Zulte Waregem wil graag een goede generale repetitie houden voor de bekerfinale van volgende week. Volg de match bij Eupen hier live vanaf 14u30. [naar artikel]

13. LIVE. Musona verrast Bostyn met vrije trap, Eupen op voorsprong (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. Drie aanwinsten van Zulte Waregem hebben iets recht te zetten: “Ik kan niet leven met het statuut van invaller” (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Overbodig bij hun ex-clubs, maar van levensbelang voor Zulte Waregem. Stef Peeters (26), Ibrahima Seck (29) en Idrissa Sylla (28) moeten Essevee... [naar artikel]

15. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Geen 1-5 voor Zulte: VAR keurt doelpunt van Jelle Vossen af (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. De eerste helft kon niet beter verlopen voor de bezoekers. Het stond 0-4 bij de rust. Eupen liet in het begin van de tweede helft een ander gezicht zien en scoorde meteen. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

16. LIVE: Hamalainen trapt Zulte op voorsprong met knappe vrije trap (3-2) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. Wat een slotfase! Zulte Waregem en Eupen spelen 5-5 (!) gelijk na vier goals in laatste tien minuten (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem kwam tegen Eupen op een zucht van een absolute stuntzege. In vijf minuten bogen de manschappen van Mbaye Leye tijdens een knotsgekke slotfase een 2-4 achterstand om in een 5-4 voorsprong, maar in de laatste van vier extra-minuten joeg invaller Soumaro de euforie uit de Elindus Arena met een vijfde Eupense treffer. Zulte Waregem blijft daardoor in de klassering hangen op drie punten van Eupen en vier van KV Oostende, maar het klimt wel naar een voorlopige zestiende plaats. [naar artikel]

18. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Als Essevee niet wint, speelt het volgend seizoen een reeks lager (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Nacer Chadli kopt Westerlo al vroeg op voorsprong tegen Zulte Waregem (01/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Op speeldag 10 in de Jupiler Pro League krijgt Westerlo zaterdag het bezoek van Zulte Waregem. Het team van Jonas De Roeck kan mits een zege tegen hekkensluiter Essevee opschuiven naar de linkerkolom. Volg alle actie hier LIVE. [naar artikel]

20. LIVE: Koné zet Eupen op voorsprong in het Regenboogstadion (0-1) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

21. Westerlo informeert naar Eupen-middenvelder Stef Peeters (30/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Westerlo wil Stef Peeters bij Eupen weghalen. De 30-jarige middenvelder met uitstekende traptechniek ligt echter ook in de bovenste schuif bij Eupen-trainer Bernd Storck en heeft een mooi contract in Eupen. Westerlo wil aan de wensen tegemoet komen maar het wordt moeilijk om tot een overeenkomst met Eupen te komen. [naar artikel]

22. LIVE. Braem en Offor met derde en vierde goal: Zulte Waregem zowaar langszij tegen Eupen (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Eupen ontvangt Zulte Waregem, rechten de mannen van Dury de rug? (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Am Kehrweg • Eupen-Zulte Waregem [naar artikel]

24. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

25. LIVE. Dompé lukt aansluitingstreffer, kan er nog iets voor Zulte Waregem? (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)