LIVE. Anderlecht en Club Brugge rusten bij 0-0 na al bij al kansarme eerste helft

11/04/2021 - 19:03
"• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge"

1. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 0-0 na al bij al kansarme eerste helft (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions’ Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel [naar artikel]

2. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 2-1 na zinderende eerste helft (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De competitie is amper vijf speeldagen ver of de eerste absolute topper tussen Club Brugge en Anderlecht staat al op het programma. Plaats van... [naar artikel]

3. LIVE. Anderlecht en Charleroi rusten bij 0-0 na kansarme eerste helft (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u) [naar artikel]

4. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 2-1 na zinderende eerste helft - Vanaken: "Goeie en snelle topper" (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE: Club Brugge gaat rusten met kleine voorsprong tegen Anderlecht na intense 1e helft (25/02/2024 - Sporza)

Met Club Brugge en Anderlecht staan de twee meest succesvolle Belgische clubs tegenover elkaar. Een klassieker op het scherpst van de snee, want beide teams willen de kloof op leider Union zo klein mogelijk houden. Wie komt als overwinnaar uit de veldslag op Jan Breydel? Volg het live om 13.30 uur. [naar artikel]

6. LIVE. Anderlecht en Club rusten bij 0-1 na heerlijke eerste helft waarin Van Crombrugge blunderde (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Lotto Park • Kouamé is geschorst bij RSCA, Izquierdo en Providence out bij Club Brugge [naar artikel]

7. LIVE: Kwartier rusten na spectaculaire eerste helft en prachtgoals van Diaby en Edmilson (3-2) (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Door de nederlaag van Anderlecht kan Club Brugge liefst negen punten uitlopen. Dan moet blauw-zwart in eigen huis wel winnen van Standard, dat ook... [naar artikel]

8. LIVE. Genk gaat met 0-1 voorsprong rusten in Charleroi na kansarme eerste helft (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stade du Pays [naar artikel]

9. LIVE. Rusten in Brugge met terechte voorsprong voor Club: klasseflits Vanaken beslist eerste helft (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV... [naar artikel]

10. LIVE. Antwerp en Anderlecht rusten bij 0-0 na intense, maar kansarme eerste helft (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Bosuil • 26ste speeldag Jupiler Pro League • Paars-wit volgt op zeven punten van Antwerp [naar artikel]

11. Club speelt met vuur in topper tegen Anderlecht, maar houdt punt thuis dankzij Vanaken (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een begeesterende topper hebben Club Brugge en Anderlecht elkaar in evenwicht gehouden op Jan Breydel. Een puntendeling die landskampioen Club Brugge terugslaat tot op zes punten van leider Union, terwijl Anderlecht niet voorbij nummer drie Antwerp geraakt. Vooral voor Club Brugge, oppermachtig in de eerste helft, zijn dit twee verloren punten. [naar artikel]

12. LIVE ANTWERP-CLUB BRUGGE. Geen doelpunten in gesloten en kansarme eerste helft (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Bosuilstadion • Antwerp kan Club op negen punten zetten [naar artikel]

13. LIVE. Club en Moeskroen gaan met brilscore rusten na matige eerste helft (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Le Canonnier • Moeskroen won deze week voor het eerst dit seizoen tegen Cercle • Club Brugge recupereert Dennis na disciplinaire sanctie • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

14. Club Brugge bekoopt zwakke eerste helft met Europese uitschakeling (21/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge ligt uit Europa. De Belgische landskampioen liep in de terugmatch van de zestiende finales van de Europa League een zware 4-0-pandoering op in Salzburg, nadat het de heenmatch met 1-2 had gewonnen. Club speelde onherkenbaar zwak in de eerste helft en kon de 3-0-achterstand die het na 45 minuten opliep niet meer ombuigen in een betere tweede helft. Zondag wacht de topper op het veld van Anderlecht. [naar artikel]

15. LIVE: Krijgen we nog meer vuurwerk in tweede helft tussen Club Brugge en Anderlecht? (25/02/2024 - Sporza)

16. LIVE. Club heeft controle in tweede helft die toch pak minder is dan de eerste (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Club heeft controle in tweede helft die toch pak minder is dan de eerste, Amrabat debuteert (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Oostende en Club rusten bij 0-0 na onderhoudende eerste helft (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • KV Oostende en Club Brugge begonnen nieuw seizoen met zes op zes [naar artikel]

19. LIVE: Club Brugge is maatje te groot voor Zulte Waregem in eerste helft en gaat rusten met 2-0-voorsprong (06/12/2023 - Sporza)

Het Jan Breydelstadion maakt zich op voor de terugkeer van een van zijn favoriete zonen. Ruud Vormer komt vanavond met Zulte Waregem op bezoek bij Club Brugge voor de 1/8e finales van de Croky Cup. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur te volgen op deze pagina, luisteren kan op Radio 1. [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Club en Beerschot gaan rusten bij 1-1-stand, twee blunders in eerste helft (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Over exact één maand start Club Brugge de Jupiler Pro League tegen Charleroi. Blauw-zwart draait deze maand warm met verschillende oefenduels.... [naar artikel]

21. LIVESTREAM: Club Brugge gaat rusten met 1-0-voorsprong na prima eerste helft (11/04/2024 - Sporza)

Club Brugge is nog de enige Belgische ploeg in Europa. Blauw-zwart verdedigt onze kleuren in de kwartfinales van de Conference League tegen de Grieken van PAOK Saloniki. Volg hier de heenwedstrijd in het Jan Breydelstadion vanaf 21 uur. [naar artikel]

22. LIVE. Rusten op de Bosuil! Antwerp begon het best aan de match, maar Club nam commando over en kreeg via Vanaken beste kans van eerste helft (19/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• 4de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Bij Club Brugge ontbreken Wesley (schorsing) en Vossen (blessure), Mechele voor het eerst... [naar artikel]

23. LIVE (18.30 uur): Club Brugge wil bouwen op 2e helft, "simpele wiskunde" bij Anderlecht (07/04/2024 - Sporza)

Anderlecht vat deze zondag op gelijke hoogte van leider Union aan, maar hoe liggen de kaarten vanavond? Union speelt deze namiddag tegen Cercle Brugge, RSCA voetbalt vanaf 18.30 uur op Jan Breydel tegen Club Brugge. Volg de topper hier op de voet en luister naar Radio 1. [naar artikel]

24. LIVE CLUB-STANDARD. Domper voor Club Brugge, dat in zwakke eerste helft Mata verliest met nieuwe blessure (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel, waar Club Brugge vanmiddag Standard ontvangt. Met het mes op de keel, want bij een nederlaag springen de Rouches over Club naar de top vier. In een weinig spectaculaire eerste helft vielen weinig kansen te noteren, maar Club verloor wel Clinton Mata met een blessure. Op deze pagina zit u op de eerste rij voor de topper. [naar artikel]