Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
05:32 uur

VS onderzoeken mogelijke “mysterieuze geluidsaanval” nabij Witte Huis

Het Laatste Nieuws

07/05/2021 - 20:12

De Amerikaanse autoriteiten onderzoeken minstens twee nieuwe gevallen van wat ondertussen gekend staat als het ‘Havana-syndroom’, waarbij mensen ziek zouden geworden zijn na blootstelling aan mysterieuze “sensorische fenomenen”. Dat bevestigt het Witte Huis vandaag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Trump ontbindt commissie die mogelijke verkiezingsfraude moest onderzoeken (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft de omstreden commissie die hij in mei oprichtte om mogelijke fraude bij de presidentsverkiezingen in 2016 te onderzoeken, alweer opgedoekt. Dat maakte het Witte Huis woensdag bekend.
  [naar artikel]
 2. Trump ontbindt commissie die mogelijke verkiezingsfraude moest onderzoeken (04/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft de omstreden commissie die hij in mei oprichtte om mogelijke fraude bij de presidentsverkiezingen in 2016 te onderzoeken, alweer opgedoekt. Dat maakte het Witte Huis woensdag bekend.
  [naar artikel]
 3. Na Cuba, ook in China: Amerikaanse diplomaten geëvacueerd na mogelijke geluidsaanval (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een aantal diplomaten uit Guangzhou in China teruggehaald na klachten over een mysterieuze...
  [naar artikel]
 4. Internet kan niet zwijgen over mysterieuze rode lichtflitsen achter ramen Witte Huis (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-camera's die op het Witte Huis waren gericht in Washington DC, hebben zondagavond mysterieuze rode lichtflitsen geregistreerd achter twee
  [naar artikel]
 5. Sms’jes tonen aan: Witte Huis vroeg Oekraïne Bidens te onderzoeken (04/10/2019 - De Morgen)
  De voorzitters van de Amerikaanse commissie die bevoegd is voor het vooronderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure van president Donald Trump, hebben sms-berichten openbaar gemaakt tussen de Amerikaanse diplomatie en een adviseur van de Oekraïense president. De sms’en tonen aan dat de Amerikaanse diplomatie de Oekraïense president heeft gevraagd om Joe Biden en diens zoon te onderzoeken in ruil voor een ontmoeting met Donald Trump in het Witte Huis.
  [naar artikel]
 6. "Witte Huis beperkt FBI-onderzoek naar Kavanaugh" (30/09/2018 - De Morgen)
  De FBI mag alleen de beschuldigingen onderzoeken van Christine Blasey Ford en Deborah Ramirez tegen Brett Kavanaugh, de kandidaat-rechter voor het Amerikaanse hooggerechtshof. Volgens NBC News heeft het Witte Huis de FBI echter verboden om de aantijgingen van Julie Swetnick te onderzoeken.
  [naar artikel]
 7. Israël beschuldigd van spionagewerk nabij Witte Huis (12/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Volgens enkele voormalige hoge Amerikaanse functionarissen gelooft de FBI dat Israël achter afluisterapparatuur zat die werd gevonden nabij het Witte Huis en andere gevoelige plaatsen in de Amerikaanse hoofdstad Washington. Dat schrijft nieuwssite Politico donderdag. Israël heeft de beschuldigingen met kracht ontkend.
  [naar artikel]
 8. Vier zwaargewonden door blikseminslag nabij Witte Huis (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vier mensen zijn donderdagavond zwaargewond geraakt door een blikseminslag nabij het Witte Huis. Een woordvoerder van de brandweer zegt tegen The Washington Post dat het gaat om twee mannen en twee vrouwen die allemaal in kritieke toestand naar het ziekenhuis zijn gebracht.
  [naar artikel]
 9. “Witte Huis onderzocht opties om Iran aan te vallen” (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het nationale veiligheidsteam van het Witte Huis heeft het Pentagon in de herfst van vorig jaar gevraagd om te onderzoeken wat de opties zouden...
  [naar artikel]
 10. Man schiet zichzelf neer bij Witte Huis (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Witte Huis is afgesloten omdat er schoten zijn gelost nabij de woning van de presidentiële residentie. Volgens de Amerikaanse secret service gaat het om een man die zichzelf verwondde met een vuurwapen.
  [naar artikel]
 11. Melania Trump, mysterieuze first lady in chaotisch Witte Huis (19/08/2018 - De Morgen)
  Een paar uur nadat Melania Trump in juni vorig jaar haar intrek in het Witte Huis had genomen, keek ze door een raam en had ze een verbluffend uitzicht op het Washington Monument. “Kijk uit naar de herinneringen die we gaan opdoen in ons nieuwe huis”, schreef de first lady vrolijk op Twitter bij een snapshot van het tafereel.
  [naar artikel]
 12. Drie doden na blikseminslag nabij Witte Huis, vierde persoon is kritiek (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van de vier personen die donderdagavond werden neergebliksemd in de buurt van het Witte Huis in Washington DC, zijn er intussen drie overleden. Dat maakt de politie vrijdagavond bekend.
  [naar artikel]
 13. President Trump moet persmoment even onderbreken wegens schietpartij nabij Witte Huis (11/08/2020 - VRT NWS)
  In het Witte Huis in Washington heeft de Amerikaanse president Donald Trump een persbriefing abrupt moeten onderbreken. De ordediensten hadden in de buurt van het Witte Huis een verdachte persoon neergeschoten, waarna Trump in veiligheid werd gebracht. "Alles is onder controle", kon president Trump even later melden.
  [naar artikel]
 14. Dit is de mysterieuze architecte die Melania’s vertrekken in het witte huis inrichtte (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vijf maanden na de inauguratie van haar echtgenoot is ook Melanie Trump dit weekend ingetrokken in het Witte Huis. Maar niet zonder haar nieuwe woonst naar haar smaak te laten inrichten. Dat liet ze over aan interieurdesigner Tham Kannalikham.
  [naar artikel]
 15. Vier zwaargewonden bij blikseminslag nabij Witte Huis (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een blikseminslag in de buurt van het Witte Huis zijn donderdagavond vier mensen zwaargewond geraakt. Dat zeggen de lokale autoriteiten.
  [naar artikel]
 16. Witte Huis in lockdown na vondst verdacht pakket (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse veiligheidsdiensten onderzoeken een verdacht pakket in de buurt van het Witte Huis. De thuishaven van president Donald Trump is in
  [naar artikel]
 17. "Het hotel van Trump nabij Witte Huis is oneerlijke concurrentie" (11/03/2017 - De Redactie)
  De eigenaars van een bar en restaurant in de buurt van het hotel in Washington zijn een proces gestart tegen de Amerikaanse president wegens mogelijke belangenvermenging.
  [naar artikel]
 18. Witte Huis: mogelijke vergiftiging Navalni is zorgwekkende zaak (21/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nationale veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, Robert O'Brien, zegt dat het Witte Huis "zeer bezorgd" is over de...
  [naar artikel]
 19. Twee dodelijke slachtoffers na blikseminslag Witte Huis (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee personen zijn om het leven gekomen door een blikseminslag nabij het Witte Huis. Twee anderen raakten donderdagavond zwaargewond. Dat heeft de lokale politie vrijdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 20. Man probeerde zichzelf in brand te steken nabij Witte Huis (12/04/2019 - Metro)
  Een man heeft vrijdag aan het Witte Huis in Washington geprobeerd zichzelf in brand te steken. Hij stak zijn jas in brand, maar de ordediensten kwamen tussenbeide en blusten het vuur. De man is naar het ziekenhuis overgebracht, bevestigt de Secret Service, de dienst die de Amerikaanse president en zijn familie beschermt. De man zat in een soort elektronische rolstoel langs Pennsylvania Avenue, buiten de noordelijke omheining van het Witte Huis. Hij stak zijn jas in brand, maar agenten reageerden en blusten het vuur. Ze brachten ook eerste hulp toe. “De mannelijke verdachte is naar een lokaal ziekenhuis overgebracht met verwondingen die niet levensbedreigend lijken”, aldus de Secret Service op Twitter. bron: Belga Het bericht Man probeerde zichzelf in brand te steken nabij Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Burgemeester Washington verandert naam van straat nabij Witte Huis in ‘Black Lives Matter’-plaza (05/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Muriel Bowser, de burgemeester van Washington, DC, heeft de naam van een straat nabij het Witte Huis veranderd naar ‘Black Lives Matter Plaza’ en...
  [naar artikel]
 22. Witte Huis zwijgt over gevolgen dood Khashoggi (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Witte Huis heeft in een eerste reactie op de dood van de Saoedische journalist Jamal Khashoggi geen verklaringen afgelegd over mogelijke...
  [naar artikel]
 23. 'Witte Huis wil onderzoek naar Facebook en Google' (23/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Witte Huis werkt aan een besluit om onderzoek te laten doen naar mogelijke overtreding van de mededingingsregels door grote...
  [naar artikel]
 24. Witte Huis moedigt Oekraïne aan om Bidens te onderzoeken (04/10/2019 - Metro)
  De voorzitters van de Amerikaanse commissie die bevoegd is voor het vooronderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure van president Donald Trump, hebben sms-berichten openbaar gemaakt tussen de Amerikaanse diplomatie en een adviseur van de Oekraïense president. De sms’en tonen aan dat de Amerikaanse diplomatie de Oekraïense president heeft gevraagd om Joe Biden en zijn zoon te onderzoeken in ruil voor een ontmoeting met Donald Trump in het Witte Huis. De drie voorzitters van de bevoegde commissies in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hebben de speciale vertegenwoordiger van de Verenigde Staten voor Oekraïne, Kurt Volker, acht uur achter gesloten deuren ondervraagd. Daarna maakten ze sms’en openbaar tussen Volker en een adviseur van de Oekraïense president Volodimir Zelenski in juli, vlak voor het controversiële telefoongesprek plaatsvond tussen Trump en Zelenski. “Gehoord van het Witte Huis – uitgaande van de veronderstelling dat President Z Trump overtuigt dat hij zal onderzoeken wat er in 2016 is gebeurd, zullen we een datum vinden voor een bezoek aan Washington”, typte Volker. Twee dagen voor het bewuste telefoontje tussen de twee leiders stuurde Volker ook een bericht naar Gordon Sondland, ambassadeur van de Verenigde Staten bij de Europese Unie, waarin hij suggereerde dat het belangrijk was dat “Zelenski zou zeggen dat hij het onderzoek zal helpen”. Het onderzoek wordt vandaag – opnieuw achter gesloten deuren – verdergezet. Bron: Belga   Het bericht Witte Huis moedigt Oekraïne aan om Bidens te onderzoeken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. President Biden "onderzoekt alle mogelijkheden" om twee Amerikaanse gevangenen in Rusland te repatriëren (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag aan de familie van de twee Amerikanen die in Rusland gevangengehouden worden, gezegd dat hij “alle mogelijke sporen blijft onderzoeken” om hen naar huis te brengen. Dat meldt het Witte Huis in een verklaring.
  [naar artikel]
 26. Witte Huis in lockdown na vondst verdacht pakket (28/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse veiligheidsdiensten onderzoeken een verdacht pakket in de buurt van het Witte Huis. De woonplaats van president Donald Trump is daarom in ‘lockdown’ gegaan en de omgeving is volledig afgesloten. Het verdachte pakket zou rond 10.25 uur lokale tijd opgemerkt zijn. Agenten van de Secret Service, die de president en zijn familie moeten beschermen, hebben alle bezoekers en perslui uit het gebouw geëvacueerd. Intussen zouden er snipers op de daken van het Witte Huis geplaatst zijn.
  [naar artikel]
 27. Greenpeace bezet kraan nabij Witte Huis: “We kunnen dit niet dulden” (25/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zeven activisten van Greenpeace klommen woensdag in een hoge bouwkraan die momenteel net achter het Witte Huis staat. Ze ontrolden daar een reuzegroot spandoek met als opschrift ‘Resist’. Niet meer of minder dan een oproep om weerstand te bieden tegen President Trump.
  [naar artikel]
 28. Greenpeace bezet kraan nabij Witte Huis: “We kunnen dit niet dulden” (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zeven activisten van Greenpeace klommen woensdag in een hoge bouwkraan die momenteel net achter het Witte Huis staat. Ze ontrolden daar een reuzegroot spandoek met als opschrift ‘Resist’. Niet meer of minder dan een oproep om weerstand te bieden tegen President Trump.
  [naar artikel]
 29. Witte Huis zwijgt over gevolgen dood Khashoggi (20/10/2018 - De Morgen)
  Het Witte Huis heeft in een eerste reactie op de dood van de Saoedische journalist Jamal Khashoggi geen verklaringen afgelegd over mogelijke gevolgen voor Saoedi-Arabië. 
  [naar artikel]
 30. Topadviseur Witte Huis waarschuwde VS al in januari voor coronavirus (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Peter Navarro, handelsadviseur van het Witte Huis, heeft ambtenaren van de regering van president Donald Trump al eind januari gewaarschuwd voor de mogelijke impact van het coronavirus.
  [naar artikel]
 31. 29-jarige man uit LA is derde dodelijk slachtoffer door blikseminslag nabij Witte Huis (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse politie heeft de derde persoon die om het leven kwam door de blikseminslag van afgelopen donderdag in de buurt van het Witte Huis kunnen identificeren. Het gaat om Brooks A. Lambertson, een 29-jarige man uit Los Angeles.
  [naar artikel]
 32. Oprah for president? Witte Huis verwelkomt “de uitdaging” (10/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  WashingtonDoet ze het? Wil ze het? Kan ze het? Durft ze het? De speculatie over het presidentiële potentieel van Oprah Winfrey na haar “New Day on the Horizon”-speech ebt niet weg. Amerikaanse commentatoren wegen haar kansen en troeven af – en ook het Witte Huis reageert op de mogelijke “uitdaging”.
  [naar artikel]
 33. Witte Huis reageert op mogelijk abortusverbod door geld vrij te maken voor noodanticonceptie (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse regering wil geld vrijmaken om de toegang tot noodanticonceptie te vergroten. Het is een mogelijke reactie op een dreigend verbod op abortus, meldt het Witte Huis. Met bijvoorbeeld de morning-afterpil kan een ongewenste zwangerschap voorkomen worden.
  [naar artikel]
 34. Ook gevallen van onverklaarbaar Havanasyndroom bij hooggeplaatste ambtenaren in Witte Huis en in Washington (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Duizeligheid, hoofdpijn, verwardheid en geheugenverlies. De symptomen van het mysterieuze Havanasyndroom waar Amerikaanse diplomaten al sinds 2016 mee kampen, zijn al jaren gekend, maar de oorzaak nog altijd niet. De Amerikaanse zender CBS brengt nu voor het eerst getuigenissen over de onverklaarbare ziekteverschijnselen die ook opdoken bij hooggeplaatste personeelsleden van de nationale veiligheid in Washington en in het Witte Huis.
  [naar artikel]
 35. Ook gevallen van onverklaarbaar Havanasyndroom bij hooggeplaatste ambtenaren in Witte Huis en in Washington (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Duizeligheid, hoofdpijn, verwardheid en geheugenverlies. De symptomen van het mysterieuze Havanasyndroom waar Amerikaanse diplomaten al sinds 2016 mee kampen, zijn al jaren gekend, maar de oorzaak nog altijd niet. De Amerikaanse zender CBS brengt nu voor het eerst getuigenissen over de onverklaarbare ziekteverschijnselen die ook opdoken bij hooggeplaatste personeelsleden van de nationale veiligheid in Washington en in het Witte Huis.
  [naar artikel]
 36. Vermiste Saoedische journalist – Stilzwijgen in Witte Huis over mogelijke gevolgen (20/10/2018 - Metro)
  Het Witte Huis heeft in een eerste reactie op de dood van de Saoedische journalist Jamal Khashoggi geen verklaringen afgelegd over mogelijke gevolgen voor Saoedi-Arabië. “De Verenigde Staten nemen kennis van de mededeling van het koninkrijk Saoedi-Arabië, dat het onderzoek naar het lot van Jamal Kashoggi vooruitgang boekt en dat het optreedt tegen de verdachten die tot nu toe zijn geïdentificeerd”, zegt het Witte Huis vrijdagavond in een persbericht. Het Witte Huis blijft het internationale onderzoek op de voet volgen. Verder in de verklaring zegt Washington dat het triest is dat Kashoggi is omgekomen en uit het zijn medeleven met de nabestaanden. Het officiële Saoedische nieuwsagentschap meldde vrijdagnacht dat Khashoggi bij een gevecht in het Saoedische consulaat in Istanboel om het leven kwam. Eerder had het Saoedische regime Khashoggi’s dood herhaaldelijk ontkend. Om die reden liet de Republikeinse senator Lindsay Graham al verstaan sterke twijfels te hebben bij de verklaringen van Saoedi-Arabië. “Het is een understatement om te zeggen dat ik sceptisch sta tegenover de nieuwe Saoedische versie over de dood van meneer Khashoggi”, schreef hij vrijdagavond op Twitter. bron: Belga Het bericht Vermiste Saoedische journalist – Stilzwijgen in Witte Huis over mogelijke gevolgen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Opnieuw "geluidsaanval" op Amerikaanse diplomaten in Cuba? (02/09/2017 - VRT NWS)
  Het was een mysterieuze kwestie die de Amerikaanse zender CBS vorige maand onthulde: Medewerkers van de Amerikaanse ambassade in Havana kregen gezondsheidsklachten die mogelijk zijn veroorzaakt door een "akoestische aanval". Eerst leek het of de plaag achter de rug was, maar inmiddels is een nieuw incident gemeld.
  [naar artikel]
 38. Witte huis weigert medewerking aan impeachment-onderzoek: hoe nu verder? (12/10/2019 - Knack)
  Het Witte Huis weigert alle medewerking aan het parlementaire onderzoek naar het controversiële Oekraïne-telefoontje van Trump en mogelijke afzetting van de president. Mag dat, en hoe moet het onderzoek nu verder?
  [naar artikel]
 39. Witte Huis even opgeschrikt na aanrijden minibus (23/02/2018 - VRT NWS)
  Een vrouw heeft vrijdag een slagboom van het Witte Huis aangereden. De bestuurster van de minibus is opgepakt en er vielen geen gewonden bij de ordehandhavers. De Amerikaanse president was in het Witte Huis op het ogenblik van de feiten.
  [naar artikel]
 40. Republikeinen sturen vlucht met migranten richting buitenverblijf Biden (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Witte Huis bevestigt dinsdag dat het op de hoogte is van een vlucht met migranten die onderweg is naar een gebied nabij het vakantieverblijf van de Amerikaanse president Joe Biden in Reboboth Beach, Delaware. Een “politieke stunt” van de Republikeinen, zegt het Witte Huis, dat belooft met de lokale autoriteiten samen te werken voor de opvang van de migranten.
  [naar artikel]
 41. “Witte Huis onderzocht opties om Iran aan te vallen” (14/01/2019 - De Morgen)
  Het nationale veiligheidsteam van het Witte Huis heeft het Pentagon in de herfst van vorig jaar gevraagd om te onderzoeken wat de opties zouden zijn voor een aanval op Iran. De vraag werd gesteld nadat een groep militanten die aanleunen bij Teheran mortieren afvuurden naar een regio van Bagdad waar de Amerikaanse ambassade gelegen is. Dat vertelde een bron die op de hoogte is van de zaak aan de Wall Street Journal.
  [naar artikel]
 42. Witte Huis weigert mee te werken aan afzettingsonderzoek Trump (09/10/2019 - VRT NWS)
  Het Witte Huis heeft gezegd dat het niet zal meewerken met het onderzoek van het Huis van Afgevaardigden naar een eventuele afzetting van Trump. In een brief roept het Witte Huis dinsdag op om het onderzoek, dat het "grondwettelijk gezien onwettig" noemt, te laten vallen.
  [naar artikel]
 43. Opnieuw stapt medewerker Witte Huis op na beschuldigingen van geweld (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Opnieuw is een medewerker van het Witte Huis moeten opstappen vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld. Speech-schrijver David Sorensen zal het Witte Huis verlaten, klinkt het in een mededeling van het Witte Huis, dat geciteerd wordt door Politico en de Washington Post. Sorensen was lid van een milieuraad en werkte voor Stephen Miller, een adviseur van VS-president Donald Trump.
  [naar artikel]
 44. Witte huis weigert medewerking aan impeachment-onderzoek: hoe moet het nu verder? (12/10/2019 - Knack)
  Het Witte Huis weigert alle medewerking aan het parlementaire onderzoek naar het controversiële Oekraïne-telefoontje van Trump en mogelijke afzetting van de president. Mag dat, en hoe moet het onderzoek nu verder?
  [naar artikel]
 45. Witte Huis blundert en haalt China en Taiwan door elkaar (09/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Witte Huis heeft opnieuw geen goede beurt gemaakt bij China. Uit door het Witte Huis naar buiten gebrachte transcripties van de gesprekken
  [naar artikel]
 46. Witte Huis zal niet meewerken met impeachment-onderzoek (09/10/2019 - Knack)
  Het Witte Huis heeft gezegd dat het niet zal meewerken met het onderzoek van het Huis van Afgevaardigden naar een eventuele afzetting van Trump. In een brief roept het Witte Huis dinsdag op om het onderzoek, dat het 'grondwettelijk gezien onwettig' noemt, te laten vallen.
  [naar artikel]
 47. Witte Huis: 'IS-gebied in Syrië is 100 procent ingenomen' (22/03/2019 - Knack)
  Het voormalige gebied van terreurorganisatie IS in Syrië is volgens het Witte Huis volledig heroverd. Dat verklaarde Sarah Sanders, de perschef van het Witte Huis.
  [naar artikel]
 48. "Het is alsof Trump Bannon heeft neergeschoten in de tuin van het Witte Huis" (04/01/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump is woedend op zijn voormalige topadviseur Steve Bannon. Die laatste deed enkele rake uitspraken over de Trumps in een nieuw boek over het Witte Huis dat volgende week verschijnt. Amerikacorrespondent Björn Soenens besprak de mogelijke gevolgen in "Het Journaal".  
  [naar artikel]
 49. Witte Huis weigert medewerking aan impeachment-onderzoek Trump (09/10/2019 - De Morgen)
  Het Witte Huis heeft gezegd dat het niet zal meewerken met het onderzoek van het Huis van Afgevaardigden naar een eventuele afzetting van Trump. In een brief roept het Witte Huis vandaag op om het onderzoek, dat het "ongegrond en grondwettelijk gezien onwettig" noemt, te laten vallen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy