Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:12 uur

Dit bedrijf bezorgt gezonde maaltijden aan kersverse ouders – ook in het ziekenhuis

Metro

18/05/2021 - 08:00

Wie zelf ouder is of wie het ouderschap al van dichtbij heeft kunnen meemaken, weet dat de eerste weken na de geboorte er erg hectisch uitzien. Vanaf de bevalling draait alles om de pasgeboren baby en verdwijnen de behoeftes van de ouders vaak naar de achtergrond. Logisch, maar niet echt praktisch als je je bedenkt […] Het bericht Dit bedrijf bezorgt gezonde maaltijden aan kersverse ouders – ook in het ziekenhuis verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stad Antwerpen trekt 40 miljoen euro uit voor gezonde maaltijden op school (13/12/2021 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen trekt 40 miljoen euro uit voor gezonde maaltijden op school. Alle Antwerpse basisscholen, goed voor 65.000 leerlingen, kunnen een budget aanvragen om gezonde maaltijden aan te bieden. De scholen beslissen zelf hoe ze dat invullen; een gezonde lunch, een voedzaam ontbijt of een tussendoortje. Ze beslissen ook zelf of ze nog een bijdrage vragen aan de ouders.
  [naar artikel]
 2. Koks bereiden duizenden gratis gezonde maaltijden voor verplegers en dokters: “Ook goed voor ons koppeke" (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vijf Kempense en Antwerpse chefs koken de volgende dagen of weken in de keuken van Hendrickx Feesten in Tielen (Kasterlee) . Ze bereiden er gezonde maaltijden voor de zorgverstrekkers in de ziekenhuizen met giften van leveranciers. “We kunnen drie keer per week zo’n vijfhonderd maaltijden maken.”
  [naar artikel]
 3. 900.000 euro voor snelle en gezonde thuismaaltijd (13/09/2018 - De Tijd)
  19:08 De Gentse start-up Mealhero haalt 900.000 euro op, bij onder meer de ex-CFO van Procter&Gamble. Het bedrijf levert snelle en gezonde maaltijden thuis, gekoppeld aan een 'slimme' stoomkoker.
  [naar artikel]
 4. Pas bevallen? Chef Bert (35) brengt ‘kraamkost’ aan huis: “Bij mijn tweede kind kwam zelf koken er niet meer van” (14/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Gezonde maaltijden op tafel krijgen met een pasgeboren baby in huis: het is allesbehalve evident. Bert Vandenbogaerde (35) ondervond het aan de lijve en biedt jonge ouders vanaf volgende maand een hulplijn aan: hij brengt vers bereide ‘kraamkost’ aan huis. “Met ingrediënten die goed zijn voor kersverse mama’s”, zegt hij. Dus geen salie, wel dadels en bouillon.
  [naar artikel]
 5. Negen Antwerpse basisscholen stappen mee in proefproject rond gezonde maaltijden (21/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Negen Antwerpse scholen starten na de herfstvakantie met gezonde maaltijden op school. In januari komen daar nog enkele scholen bij. Het proefproject moet de baan vrijmaken om het volgend schooljaar uit te rollen in alle Antwerpse basisscholen. Het stadsbestuur maakt daarvoor 40 miljoen euro vrij voor de komende vier jaar.
  [naar artikel]
 6. Begin 2021 gezond met deze snelle recepten vol groenten en proteïnes (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Leid je een druk én fit leven en hou je van verse maaltijden? Met het ‘Meal Prep Plan’ van fit foodie Sally O’Neill maak je in twee uurtjes gezonde maaltijden voor de hele week.
  [naar artikel]
 7. Stad Antwerpen investeert 40 miljoen in gezonde maaltijden op school (21/09/2020 - VRT NWS)
  De Stad Antwerpen maakt de komende vier jaar 40 miljoen euro vrij voor gezonde maaltijden in het basisonderwijs. "We gaan niet terug naar de verplichte warme kost in de refter. Elke school kan zelf een keuze maken: denk aan een ontbijt, een tussendoortje of verse soep met brood ", zegt schepen Jinnih Beels (SP.A) op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 8. “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gezonde, verse maaltijden koken is niet altijd makkelijk wanneer je een fulltime job hebt. En voor mensen die in shifts werken is dat nog veel moeilijker. Q-dj Maarten Vancoillie weet dat als geen ander. “Ik moet op het werk vaak op mijn honger zitten.” Diëtiste Lotte Lemoine geeft in haar nieuwe boek ‘Gezond shiftwerk’ tips om toch een gezonde levensstijl aan te houden. “Als je maaltijden overslaat, ben je op den duur zo uitgehongerd dat je geen gezonde keuzes kan maken.”
  [naar artikel]
 9. Maaltijden voor helden: vrijwilligers koken voor zorgverleners (06/05/2020 - VRT NWS)
  Het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt, daalt flink. Maar het is er nog altijd druk. En dus is het voor zorgverleners niet zo evident om aan een gezonde maaltijd te komen. De vzw Hero Meals - Maaltijden voor Helden - maakt sinds het begin van de quarantaineperiode eten klaar voor zorgmedewerkers in Brussel en Antwerpen. Ze doen dat met voedseloverschotten en met het enthousiasme van een vijftigtal vrijwilligers. Onze reporter ging kijken in Antwerpen. Bekijk hierboven de reportage.
  [naar artikel]
 10. Gerecht en sociale inspectie richten hun pijlen op Deliveroo (20/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Gentse arbeidsauditeur en de sociale inspectiediensten gaan de werkomstandigheden onderzoeken bij Deliveroo, het bedrijf dat via fietskoeriers maaltijden aan huis bezorgt. De auditeur wil weten hoe koeriers verloond worden en welke ­bescherming ze genieten. Zeker nu het bedrijf al zijn koeriers tot zelfstandigen wil maken. In Nederland is een koerier ondertussen zelf naar de rechter gestapt.
  [naar artikel]
 11. Kersverse ouders slapen minder dan 5 uur per nacht (+ tips van een mama) (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste maanden na de geboorte zijn meestal niet makkelijk voor kersverse ouders. Niet alleen hebben ze continu stress om dingen verkeerd te doen...
  [naar artikel]
 12. Antwerps proefproject met gezonde maaltijden op school start na herfstvakantie (21/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  De stad Antwerpen start na de herfstvakantie met haar aangekondigde proefproject rond het aanbieden van voedzame maaltijden op school. In een eerste fase gaat het om negen basisscholen, verspreid over de stad en de onderwijsnetten. De scholen ontvangen een subsidie per kind en kunnen daarmee een pakket voedzame maaltijden samenstellen met een partner naar keuze. Het kan gaan om soep (‘s middags), ontbijt of tussendoortjes.
  [naar artikel]
 13. Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden (30/04/2019 - Knack)
  Vlaamse partners uit het onderwijs en de voedingsindustrie hebben dinsdag een charter ondertekend voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden. Het kwam er op vraag van maaltijdleveranciers, die vinden dat scholen zich nog te vaak niet bewust zijn van de belangrijkste criteria bij het samenstellen van gezonde en duurzame maaltijden.
  [naar artikel]
 14. Waarom snurkt mijn baby? En pak ik een huilend kindje meteen op? Nieuwe app bundelt tips en weetjes voor kersverse ouders (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jammer genoeg worden baby’s niet geboren met een handleiding onder de arm. Neen, in de plaats worden kersverse ouders overstelpt met goedbedoelde...
  [naar artikel]
 15. Tot twee jaar geleden trok Camy (23) zakken chips open en sloeg ze maaltijden over, nu start ze eigen bedrijfje met gezonde voeding (24/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het ondernemen zit Camy Verdegem uit Sleidinge in het bloed. Wat ze precies wou verkopen, wist ze echter lange tijd niet. Experimenteren met gezonde voeding gaf bij de 23-jarige marketeer een klik. Sinds kort brengt ze onder het merk Nola zeer gezonde granola's en binnenkort ook energy balls op de markt.
  [naar artikel]
 16. Coronacrisis zet kersverse ouders onder druk (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Door de coronacrisis staat het mentaal welzijn van vele kersverse ouders onder zware druk. Dat stelt Ferm thuiszorg in de praktijk vast. Jonge ouders kunnen geen bezoek ontvangen en hebben dus minder sociale contacten. De kraamhulpen merken dat ze naast de huishoudelijke taken en verzorging van de baby, steeds vaker een luisterend oor moeten bieden aan de ouders. De 57-jarige Brigitte Leenders uit Lanaken staat al zo'n 33 jaar in het vak en biedt momenteel kraamzorg aan een gezin uit Voeren.
  [naar artikel]
 17. Gerecht gaat werkomstandigheden Deliveroo-koeriers controleren (20/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Gentse arbeidsauditeur en de sociale inspectiediensten gaan de werkomstandigheden onderzoeken bij Deliveroo, het bedrijf dat via fietskoeriers maaltijden aan huis bezorgt. De auditeur wil weten hoe de koeriers verloond worden en welke ­bescherming ze genieten.
  [naar artikel]
 18. Gerecht gaat werkomstandigheden Deliveroo-koeriers controleren (20/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Gentse arbeidsauditeur en de sociale inspectiediensten gaan de werkomstandigheden onderzoeken bij Deliveroo, het bedrijf dat via fietskoeriers maaltijden aan huis bezorgt. De auditeur wil weten hoe de koeriers verloond worden en welke ­bescherming ze genieten.
  [naar artikel]
 19. Philippe levert zelfgemaakte maaltijden met de bakfiets aan huis (16/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Philippe Van der Linden startte aan Park Spoor Noord met BON, een bedrijfje dat gezonde en gevarieerde maaltijden aan huis levert. De man levert zelf aan huis, en koken doet hij gewoon in zijn eigen keuken.
  [naar artikel]
 20. Gemeente zet kersverse ouders in de kijker tijdens geboortefeest (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 2016 kregen kersverse Lummense ouders een geschenkbon en in 2019 vond voor de eerste keer een geboortefeest plaats. Nu organiseerde het gemeentebestuur een geboortefeest voor alle kinderen geboren tussen 1 juli 2020 en 31 december 2021.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Geboorteaangifte nu ook in UZA op de kraamafdeling (28/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De gemeente Edegem en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen slaan de handen in elkaar. Ze zetten een systeem op poten waarbij kersverse ouders geboorteaangiftes in het ziekenhuis kunnen doen. Ze moeten daarvoor dus niet meer naar het gemeentehuis gaan. In enkele andere ziekenhuizen bestaat dat systeem al langer.
  [naar artikel]
 22. Vleeswarenmakers vinden dat richtlijn voor gezonde broodjes verkeerd wordt weergegeven (29/01/2019 - Knack)
  De nieuwe richtlijnen voor gezonde maaltijden op school die door Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits en Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen werden gelanceerd gelanceerd voor meer gezonde schoolmaaltijden kunnen op weinig bijval rekenen van de vleeswarensector. 'De adviezen zijn verkeerd weergegeven in de media.'
  [naar artikel]
 23. Ouders van Noah in Duitsland voor inrichting rouwkamertje in ziekenhuis (28/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van Noah De Schepper, de jongen (4) uit Voeren die twee jaar geleden in een Duits ziekenhuis overleed na een mislukte harttransplantatie, gaan vandaag in datzelfde ziekenhuis een speciale kamer inrichten waar ouders met zieke kinderen in alle rust hun verlies kunnen verwerken.
  [naar artikel]
 24. Mama deelt haar trucje om huilende baby na enkele seconden stil te krijgen (03/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een baby die niet wil stoppen met huilen bezorgt heel wat jonge ouders grijze haren. Een verpleegster en mama uit Michigan vond heel toevallig een eenvoudig trucje dat een huilende baby na enkele seconden stil kreeg, en deelt de video op Facebook voor andere kersverse ouders.
  [naar artikel]
 25. Trump blokkeert Michelle Obama’s gezonde schoolmaaltijden (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De regering Trump bevriest de regels voor schoolmaaltijden van de voormalige first lady Michelle Obama. ‘Als gezonde maaltijden toch worden weggegooid, zijn we nog steeds geen stap vooruit.’
  [naar artikel]
 26. Mama deelt haar trucje om huilende baby na enkele seconden stil te krijgen (03/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een baby die niet wil stoppen met huilen bezorgt heel wat jonge ouders slapeloze nachten en grijze haren. Een verpleegster en mama uit Michigan ontdekte heel toevallig een eenvoudig trucje dat een huilende baby na enkele seconden stil krijgt, en deelt de video op Facebook voor andere kersverse ouders.
  [naar artikel]
 27. Delhaize gaat restaurants Foodmaker uitbaten (29/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Delhaize gaat restaurants Foodmaker uitbaten Delhaize schroeft de samenwerking met Foodmaker op. De supermarktketen wordt de exclusieve operationele uitbater van de restaurants van het voedingsbedrijf uit Westerlo. Delhaize plant vanaf 2022 vijf nieuwe restaurants te openen per jaar, melden beide partners dinsdag. Foodmaker serveert gezonde voeding. Het bedrijf telt enkele restaurants en levert gezonde maaltijden voor Delhaizes winkelrekken. Bovendien zijn […] Lees dit artikel: Delhaize gaat restaurants Foodmaker uitbaten
  [naar artikel]
 28. Restaurant Le Steak ’17 laat studenten gezonde maaltijden bezorgen aan studenten: “Zo verdienen ze een centje bij” (24/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een gezonde maaltijd voor slechts 9,50 euro bij u thuis geleverd door een student, het is een initiatief waarmee het Antwerpse restaurant Le Steak ’17 van start is gegaan. Het werkt hiervoor samen met Recruit a Student.
  [naar artikel]
 29. 'Vergeet de babyprik niet' (10/04/2019 - De Morgen)
  Bovenstaande boodschap zullen kersverse ouders via een website en een nieuwe folder krijgen. Want nu moeders steeds sneller het ziekenhuis verlaten, dreigen ze de hielprik, die ziektes opspoort, weleens te vergeten.
  [naar artikel]
 30. Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden (30/04/2019 - Metro)
  Vlaamse partners uit het onderwijs en de voedingsindustrie hebben vandaag een charter ondertekend voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden. Het kwam er op vraag van maaltijdleveranciers, die vinden dat scholen zich nog te vaak niet bewust zijn van de belangrijkste criteria bij het samenstellen van gezonde en duurzame maaltijden. De uitbaters van die externe keukens vragen aandacht voor het stimuleren van gezonde maaltijden op basis van de nieuwe richtlijnen uit de voedingsdriehoek. Maar ook voor de nodige criteria om een duurzame maaltijd samen te stellen. Er komt een proefproject waarbij een voorbeeld van lastenboek wordt ontwikkeld. Er werd al werk gemaakt van een engagementsverklaring van dranken en tussendoortjes en richtlijnen voor gezonde school- en broodjesmaaltijden. “Ook duurzaamheid verdient aandacht”, zei Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) bij de ondertekening van het charter. “Dat gaat bijvoorbeeld over het vermijden van voedselverspilling en aandacht voor de productie van voeding dichtbij.” Het charter wordt aangevuld met richtlijnen over het beperken van overconsumptie, het gebruik van seizoensproducten en het inspelen op de korte keten. De cateraars zullen zorgen voor goede praktijkvoorbeelden en die verspreiden in de scholen. Ruim zes op de tien basisscholen (66 procent) en secundaire scholen (62 procent) bieden warme maaltijden aan. In het basisonderwijs worden die in meer dan vier op de vijf gevallen door een externe leverancier bereid, in het secundair onderwijs is dat in de helft van de scholen het geval. bron: Belga Het bericht Crevits lanceert charter voor gezonde, evenwichtige en duurzame schoolmaaltijden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Amerikaanse weldoeners verstoppen geld in dozen luiers en babyvoeding om kersverse ouders te steunen (07/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaans koppel uit de staat Californië heeft een goede daad verricht voor kersverse ouders. Zo verstopten de weldoeners 1000 dollar (zo’n 822 euro) in dozen met luiers en babyvoeding in supermarkten van de Amerikaanse keten Target. Op sociale media deelde het koppel, Krystal en Patrick Duhaney, dat ze in het verleden zelf hebben ondervonden hoe moeilijk het is om als nieuwe ouders rond te komen. Daarom wilden ze anderen nu een handje toesteken.
  [naar artikel]
 32. Kersverse ouders op oudjaar: "Kinderbijslag is wel het laatste van onze zorgen" (01/01/2019 - VRT NWS)
  Een nieuw jaar, nieuw leven, en vanaf vandaag is er ook een vernieuwd systeem van kinderbijslag, voor alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2019. Of de ouders daarvan wakker liggen, daarnaar ging de journaalploeg afgelopen nacht informeren op de kraamafdeling van het Leuvense universitair ziekenhuis Gasthuisberg.
  [naar artikel]
 33. Deze single mama kookt 68 gezonde maaltijden in vier uur (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 33-jarige Nikola Green is een single mama van een tweeling en dan kan het al eens een sleur worden om elke dag opnieuw te kiezen wat de pot schaft en te koken. Ze besloot zich daarom op 'meal prepping' te gooien waarbij maaltijden worden voorbereid en in bakjes worden ingevroren om zo de week door te komen. Stukken handiger en tijdbesparend, en bovendien verloor ze zo ook al ettelijke kilo's.
  [naar artikel]
 34. SOS brooddoosstress: dit bedrijf levert gezonde lunches aan de schoolpoort (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen het zwemzakken vullen en tanden poetsen door is het een uitdaging om ook elke ochtend die kinderbrooddozen van een gezonde lunch te
  [naar artikel]
 35. Ouders spoorloos nadat ze baby met ‘vissenhuidziekte’ achterlaten in ziekenhuis (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een baby met een zeldzame huidaandoening is door zijn ouders achtergelaten in een ziekenhuis in Turijn. Waar de ouders naartoe zijn, is een...
  [naar artikel]
 36. Ouders spoorloos nadat ze baby met ‘vissenhuidziekte’ dumpen in ziekenhuis (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een baby met een zeldzame huidaandoening is door zijn ouders achtergelaten in een ziekenhuis in Turijn. Waar de ouders naartoe zijn, is een...
  [naar artikel]
 37. Eerste dronebedrijf ter wereld bezorgt pakjes aan klanten in Amerikaanse stad (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse bedrijf Wing bezorgt snacks en producten voor de gezondheidszorg aan inwoners van Christiansburg in de staat Virginia. Het is...
  [naar artikel]
 38. Amazon bezorgt nu ook pakjes meteen in de koffer van je auto (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet thuis als de pakjesbezorger je bestelling komt afleveren? Geen paniek. Het Amerikaanse bedrijf Amazon bezorgt nu ook pakketjes rechtstreeks in...
  [naar artikel]
 39. Gratis maaltijden op school kunnen realiteit worden in 2019 (10/10/2018 - De Standaard)
  SP.A, CD&V, PVDA en de onafhankelijke stadslijst Liever Leuven ijveren alle vier voor gratis maaltijden op school. SP.A wil 2 miljoen euro opzij zetten voor kosteloos kleuter- en basisonderwijs in Leuven. “Hiermee kunnen we elk kind dagelijks een gezonde en warme maaltijd aanbieden, geregeld op schooluitstap laten gaan, en kwalitatief schoolmateriaal aanbieden.”
  [naar artikel]
 40. Foodmaker wint Mercuriusprijs: “We verkopen in 2021 meer maaltijden dan McDonald’s” (26/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Foodmaker uit Oevel (Westerlo), met wereldsterren Tom Boonen, Kim Clijsters en Vincent Kompany als uithangbord, heeft de prestigieuze Mercuriusprijs gewonnen. “In twee weken tijd maakten we de switch van offlinebedrijf naar online. Na corona is minstens 60% van de mensen bewust bezig met gezonde voeding”, zegt CEO Lieven Vanlommel (42). “We verkopen volgend jaar in ons land meer maaltijden dan McDonald’s.”
  [naar artikel]
 41. Kersverse baby, tweedehandse spulletjes (06/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bijna driekwart van de kersverse of toekomstige ouders denken aan hun portefeuille én aan het milieu bij de aankoop van hun babyuitzet. Ze kiezen daarom bewust voor tweedehands. Vooral kleding, speelgoed en het draagbare autostoeltje krijgen een tweede leven bij een nieuw gezin.
  [naar artikel]
 42. Kersverse baby, tweedehandse spulletjes (06/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bijna driekwart van de kersverse of toekomstige ouders denken aan hun portefeuille én aan het milieu bij de aankoop van hun babyuitzet. Ze kiezen daarom bewust voor tweedehands. Vooral kleding, speelgoed en het draagbare autostoeltje krijgen een tweede leven bij een nieuw gezin.
  [naar artikel]
 43. 'Moeten we niet net toejuichen dat gezonde voeding zo leeft, en dat zoveel mensen kiezen voor zelfbereide maaltijden' (07/10/2016 - Knack)
  'Ik ondervind al jaren dat mensen door minder koolhydraten te eten en meer gezonde vetten zeer goede bloedwaarden vertonen en zich mentaal en fysiek beter voelen. Jammer dat nog zo weinig artsen hun nek durven uitsteken', schrijft diëtiste en licentiaat Hella Van Laer in reactie op het interview in Knack met voedingsdeskundige Patrick Mullie.
  [naar artikel]
 44. Slapeloze nachten door huilende baby? Deze Belgische mama geeft tips (14/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bezorgt je oogappeltje je slapeloze nachten? Je bent niet alleen. Uit een rondvraag bij 550 kersverse ouders blijkt dat iets minder dan de helft last heeft van chronische vermoeidheid. Maar Sofie Vanherpe, oprichtster van de Mama Baas-blog, heeft tips om doorheen de dag meer energie te krijgen.
  [naar artikel]
 45. Slapeloze nachten door huilende baby? Deze Belgische mama geeft tips (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bezorgt je oogappeltje je slapeloze nachten? Je bent niet alleen. Uit een rondvraag bij 550 kersverse ouders blijkt dat iets minder dan de helft last heeft van chronische vermoeidheid. Maar Sofie Vanherpe, oprichtster van de Mama Baas-blog, heeft tips om doorheen de dag meer energie te krijgen.
  [naar artikel]
 46. Ouders laten baby met zeldzame ‘vissenhuidziekte’ achter in ziekenhuis (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een baby met een zeldzame huidaandoening is door zijn ouders achtergelaten in een ziekenhuis in Turijn. Waar de ouders naartoe zijn, is een...
  [naar artikel]
 47. Vlaming lust grootkeuken niet (13/04/2019 - De Morgen)
  Patiënten en werknemers van het Universitair Ziekenhuis Gent klagen steen en been over de maaltijden. Sinds die in handen zijn van een extern bedrijf, is de smaak ver te zoeken, klinkt het. Steeds meer bedrijven en openbare instellingen blijken een beroep te doen op een extern cateringbedrijf, wegens veel goedkoper.
  [naar artikel]
 48. Dit zijn de meest gezonde oliën om mee te koken (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Olijfolie, avocado-olie, koolzaadolie of kokosolie? Elke keukenprins(es) heeft wel een voorkeur voor een vetstof om maaltijden mee te bereiden....
  [naar artikel]
 49. Tijd voor een vieruurtje: 3 gezonde én lekkere recepten (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een iVox-studie bij 500 ouders in opdracht van Honest, van de biologische drankjes, blijkt dat 51% van de Belgische ouders geen of onvoldoende...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy