Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
06:10 uur

Sean Dhondt heeft (al) nieuwe vriendin: “Daar zijn we toch van geschrokken” (foto)

Metro

18/05/2021 - 08:23

Sean Dhondt heeft de liefde opnieuw gevonden. En het is geen onbekende: Miss België 2017-?naliste Maithé Rivera Armayones. Volgens dorpsgenoten van de zanger was hij al met haar aan het daten toen Sean en Allison nog hoopten op een verzoening. Het leven van Sean Dhondt werd behoorlijk stormachtig toen in september naaktbeelden van hem de […] Het bericht Sean Dhondt heeft (al) nieuwe vriendin: “Daar zijn we toch van geschrokken” (foto) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sean Dhondt verontschuldigt zich bij vriendin: “Ik heb je enorm veel pijn en verdriet gedaan” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt heeft zich openlijk verontschuldigd bij zijn vriendin Allison, met wie hij al tien jaar samen is. De presentator doet dat nadat er...
  [naar artikel]
 2. Beluister hier de eerste solosingle van Sean Dhondt (31/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Begin dit jaar ging Sean Dhondt op schrijfkamp in Schotland. Daar schreef hij verschillende nieuwe nummers, waarvan hij de eerste al de wereld in...
  [naar artikel]
 3. Sean Dhondt en zijn vriendin delen nu iets heel intiems (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (33) en Allison Scott (28) zijn nu ondertussen zeven jaar getrouwd en ze delen ook een liefde voor tatoeages. Die liefde heeft nu een...
  [naar artikel]
 4. Danseres, voetbaltalent en handig met wapen: wie is Maithé Rivera, de nieuwe vriendin van Sean Dhondt? (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn nog maar enkele maanden samen, maar Maithé Rivera (22) heeft duidelijk het hart van Sean Dhondt (37) veroverd. De Brabantse was afgelopen weekend van de partij om samen met haar lief en enkele bekende vrienden de Rode Duivels aan te moedigen. Maar wie is die schoonheid die zowel het hoofd van Dhondt als dat van haar 70.000 Instagram-volgers op hol brengt?
  [naar artikel]
 5. Sean Dhondt stelt zijn vriendin Maithé voor: “Zij heeft mij al direct overklast” (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Qmusic vierde vrijdag zijn twintigste verjaardag met een awardshow en liveoptredens. Ook presentator Sean Dhondt (37) was aanwezig. Hij bracht zijn vriendin Maithé Rivera (22) mee. Je kan Sean elke weekdag tussen 13 uur en 16 uur horen op Qmusic, maar Maithé luistert zeker niet elke dag. “ Af en toe op het werk en als we in de auto zitten, dan zetten we de radio op en hoor ik hem bezig”, vertelt ze. “Maar daarom is het altijd een leuke verrassing als ze heeft geluisterd”, verzekert Sean.
  [naar artikel]
 6. Danseres, voetbaltalent en handig met een wapen: dit is Maithé Rivera, de nieuwe vriendin van Sean Dhondt (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn nog maar enkele maanden samen, maar Maithé Rivera (22) heeft duidelijk het hart van Sean Dhondt (37) veroverd. De Brabantse was afgelopen weekend van de partij om samen met haar lief en enkele bekende vrienden de Rode Duivels aan te moedigen. Maar wie is die schoonheid die zowel het hoofd van Dhondt als dat van haar 70.000 Instagram-volgers op hol brengt? Een vrouw die even raak kan schieten als Cupido zelf, zo blijkt.
  [naar artikel]
 7. Gluren bij BV’s. Joke van de Velde steelt de show in zomerse kerstoutfit, Sean Dhondt viert eerste kerst met nieuwe vriendin (28/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ook voor onze BV’s zijn de feestdagen uiteraard de ideale gelegenheid om extra tijd door te brengen met familie en vrienden. Voor de ene waren die momenten al specialer dan de andere. Zo kon Sean Dhondt voor het eerst kerst vieren met zijn nieuwe vriendin, deelden Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara Vermassen heuglijk nieuws en liet Joke van de Velde zich opmerken in een uitdagende kerstoutfit.
  [naar artikel]
 8. Sean Dhondt heeft een nieuw lief (18/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Sean Dhondt (37) lijkt amper een maand na de definitieve breuk met zijn vrouw Allison Scott (31) al een nieuwe liefde te hebben gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws werd hij al kussend gespot aan op de parking van een frituur.
  [naar artikel]
 9. Sean Dhondt en vrouw Allison ontdekken Marvel-universum in Disneyland (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt heeft zich dit weekend van zijn meest heldhaftige kant getoond in Disneyland Paris. Daar werd de aftrap gegeven van Marvel Summer of...
  [naar artikel]
 10. Sean Dhondt duikt op in ‘Lisa’... als zichzelf (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Veel nieuwe gezichten in ‘Lisa’ deze week. Zo beleeft Sean Dhondt (37) zijn acteerdebuut, want de artiest/presentator duikt eerstdaags in de VTM-telenovelle op. Sean speelt zichzelf en zal enkele afleveringen meedraaien.
  [naar artikel]
 11. Ook Sean Dhondt reageert op gelekte naaktbeelden: ‘Het is zo belangrijk dat dit stopt’ (11/09/2020 - De Morgen)
  Ook VTM- en Qmusic-presentator Sean Dhondt heeft voor het eerst gereageerd op de naaktfoto’s van hem en andere BV’s die al een tijd circuleren. ‘Ik wens het niemand toe om op deze manier publiekelijk vernederd te worden’, zei Dhondt op Qmusic.
  [naar artikel]
 12. Sean Dhondt en vrouw Allison ontdekken Marvel-universum in Disneyland Paris (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt heeft zich dit weekend van zijn meest heldhaftige kant getoond in Disneyland Paris. Daar werd de aftrap gegeven van Marvel Summer of...
  [naar artikel]
 13. Verpleegkundigen geven Sean Dhondt goed rapport: “Hij mag hier direct beginnen” (07/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Drie weken lang liep Sean Dhondt ‘stage’ in het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren (Reva) in Pulderbos. Het resultaat is te zien in Een Echte Job, waarvan de zesde aflevering woensdag om 20.40u wordt uitgezonden op VTM. Volgens de verpleegkundigen die met de zanger-presentator samenwerkten heeft Sean Dhondt echt wel aanleg voor de zorgsector.
  [naar artikel]
 14. Verpleegkundigen geven Sean Dhondt goed rapport: “Hij mag hier direct beginnen” (07/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Drie weken lang liep Sean Dhondt ‘stage’ in het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren (Reva) in Pulderbos. Het resultaat is te zien in Een Echte Job, waarvan de zesde aflevering woensdag om 20.40u wordt uitgezonden op VTM. Volgens de verpleegkundigen die met de zanger-presentator samenwerkten heeft Sean Dhondt echt wel aanleg voor de zorgsector.
  [naar artikel]
 15. Sean Dhondt speelt hoofdrol in Ketnet Musical (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sean Dhondt krijgt naast Gloria Monserez de tweede volwassen hoofdrol in Ketnet Musical: De finale. Dat kwamen de kijkers van Ketnet zondagochtend te weten in het programma Kingsize Live. “Ik vind het enorm spannend”, zegt Sean Dhondt.
  [naar artikel]
 16. Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel” (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft Dag Allemaal. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”
  [naar artikel]
 17. Allison Scott spreekt voor het eerst over scheiding met Sean Dhondt: “Hij is nooit eerlijk geweest over z’n nieuwe relatie” (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maanden heeft Allison Scott (32) gezwegen, maar nu ze opnieuw gelukkig in het leven staat, doorbreekt de ex van VTM-gezicht Sean Dhondt (37) de stilte en spreekt ze voor het eerst sinds haar scheiding. Het sextingschandaal rond ‘Eveline’ maakte abrupt een einde aan hun elf jaar lange relatie en amper enkele weken later werd Allison al geconfronteerd met Maithé, de nieuwe vriendin van Sean. “Ik heb hem vergeven, al verdient hij dat niet.”
  [naar artikel]
 18. Sean Dhondt voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn enkele bewogen jaren geweest voor Sean Dhondt (38). De zanger raakte betrokken in een sexting-schandaal. Niet veel later kwam er ook een einde aan zijn huwelijk met Allison Scott. Ondertussen gaat het de presentator weer voor de wind. Momenteel is Sean nog te zien in ‘Ketnet Musical’. Daarnaast is hij ook al zo’n 1,5 jaar samen met zijn nieuwe vriendin Maithé. “Laten we zeggen dat ze mij jong en actief houdt.”
  [naar artikel]
 19. Saartje en Sean Dhondt worden redder in Italië (01/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Redders, dat zijn supermannen en -vrouwen.” Dat heeft Saartje Vandendriescche geleerd na een wedstrijdje lifesaving tegen Sean Dhondt.
  [naar artikel]
 20. Sean Dhondt: “Ik ben ooit bijna gespankt door Avril Lavigne” (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmorgen was Sean Dhondt te gast in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Daar vertelde hij dat hij ooit bijna een klap...
  [naar artikel]
 21. Sean Dhondt viert kerst zonder zijn vrouw (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Allison Scott, de echtgenote van zanger en presentator Sean Dhondt, blijft nog even in Californië. Dat kondigde ze zelf aan op haar sociale media.
  [naar artikel]
 22. Sean Dhondt laat een zware periode achter zich: “Het is heftig geweest, maar de liefde helpt gelukkig” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week komt zijn nieuwe single uit, eind oktober zijn nieuwe album en volgend jaar debuteert hij zelfs in een musical. “Eigenlijk ben ik niet zo’n musicalfan of -kenner, ik heb er zelfs al een paar geweigerd”, geeft Sean Dhondt (37) toe, die terug rechtkrabbelt na een zware periode. Met dank aan zijn vriendin Maithé: “Zij geeft mij veel energie.”
  [naar artikel]
 23. Worden de brokken gelijmd? Sean Dhondt en Allison vieren samen Halloween (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het zag er even niet goed uit voor Sean Dhondt (36) en zijn vrouw Allison (31). De relatie van de twee kende zwaar weer nadat Sean in de val werd gelokt door ‘Eveline’ en in een naaktfotoschandaal verzeild raakte. Toch lijkt er nu opnieuw toenadering tussen de twee: ze vierden samen Halloween en postten meteen ook hun eerste koppelfoto sinds de heisa losbarstte.
  [naar artikel]
 24. Bekijk hier de videoclip van ‘Snoop’, de eerste solosingle van Sean Dhondt (18/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eind mei lanceerde Sean Dhondt zijn eerste solosingle ‘Snoop’, en daar hoort natuurlijk ook een videoclip bij. Die gaat vandaag in première, en kan...
  [naar artikel]
 25. Na ruzie in Turkije: Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera dolgelukkig gespot op Pukkelpop (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alles lijkt weer koek en ei tussen Sean Dhondt (38) en zijn vriendin Maithé Rivera (23). Tijdens hun vakantie in Turkije leek er een kink in de kabel te zitten toen er beelden op sociale media opdoken waarop duidelijk te zien was dat de twee felle ruzie hadden. Maar die problemen lijken intussen van de baan, want het stel is gelukkig én hand in hand gespot op de festivalweide van Pukkelpop.
  [naar artikel]
 26. Na ruzie in Turkije: Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera dolgelukkig gespot op Pukkelpop (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alles lijkt weer koek en ei tussen Sean Dhondt (38) en zijn vriendin Maithé Rivera (23). Tijdens hun vakantie in Turkije leek er een kink in de kabel te zitten toen er beelden op sociale media opdoken waarop duidelijk te zien was dat de twee felle ruzie hadden. Maar die problemen lijken intussen van de baan, want het stel is gelukkig én hand in hand gespot op de festivalweide van Pukkelpop.
  [naar artikel]
 27. Sean Dhondt sprankelt met Maithé en nieuwste single ‘Gucci Champagne’: “Ik was verliefd en ben gesprongen” (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn nieuwe single ‘Gucci Champagne’ wil Sean Dhondt (38) de zomer vieren. Zelf heeft hij ook zonnige plannen in juli en augustus. Naast de opnames van het tweede seizoen van BV-Darts, staat ook een romantische trip met zijn vriendin Maithé (23), met wie hij intussen samenwoont, op de planning. “Vanaf we een momentje vrij hebben, pikken we een reisje mee met z'n tweetjes.”
  [naar artikel]
 28. Allison Scott spreekt voor het eerst sinds de scheiding met Sean Dhondt: “Hij is nooit eerlijk geweest over z’n nieuwe relatie” (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maanden heeft Allison Scott (32) gezwegen, maar nu ze opnieuw gelukkig in het leven staat, doorbreekt de ex van VTM-gezicht Sean Dhondt (37) de stilte en spreekt ze voor het eerst sinds haar scheiding. Het sextingschandaal rond ‘Eveline’ maakte abrupt een einde aan hun elf jaar lange relatie en amper enkele weken later werd Allison al geconfronteerd met Maithé, de nieuwe vriendin van Sean. “Een derde van m’n leven was hij niet alleen mijn partner, maar ook mijn beste vriend. Nu zullen Sean en ik waarschijnlijk nooit meer met elkaar praten.”
  [naar artikel]
 29. Sean Dhondt heeft filmrol te pakken: “Het wordt een bijzondere zomer” (30/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst in jaren is Sean Dhondt dit weekend nergens te bespeuren op Rock Werchter, waar hij vroeger altijd verslag uitbracht voor Q2. Maar...
  [naar artikel]
 30. Sean Dhondt aan infuus: IV-therapie nieuwste middel om drukke mens fit en fris te houden. "Maar verwacht niet dat je van burn-out geneest" (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Daar lag Sean Dhondt, aan een infuus in de arm. Meteen vroegen de fans op Instagram of er iets ergs gebeurd was, maar niets van dat: hij volgde een...
  [naar artikel]
 31. Sean Dhondt en zijn vrouw Allison gaan uit elkaar (20/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na haar terugkeer uit Amerika bevestigt Allison Scott, de echtgenote van muzikant Sean Dhondt, de geruchten die al een tijdje de ronde doen: zij en Dhondt gaan elk hun eigen weg. “Na tien jaar huwelijk hebben we besloten, met liefde en respect voor elkaar, onze relatie te beeïndigen.”
  [naar artikel]
 32. NINA trok met Sean Dhondt en zijn Allison naar IJsland: "Sean en ik zijn echt twee handen op één buik" (09/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Coole minnaars, dat zijn VTM- presentator Sean Dhondt en zijn Amerikaanse vrouw Allison Scott. Na 8 jaar is het nog altijd dik aan tussen de twee....
  [naar artikel]
 33. Sean Dhondt en zijn vrouw delen nu iets heel intiems (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (33) en Allison Scott (28) zijn nu ondertussen zeven jaar getrouwd en ze delen ook een liefde voor tatoeages. Die liefde heeft nu een...
  [naar artikel]
 34. Sean Dhondt kiest resoluut voor popmuziek: “Dit voelt juist aan” (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het worden drukke tijden voor Sean Dhondt (35). Er is het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’, en hij zal te zien zijn in ‘Liefde Voor Muziek’. In...
  [naar artikel]
 35. Sean Dhondt meldt overlijden van Gabriel uit 'Een Echte Job’: “We gaan je missen kleine vriend” (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt is diep bedroefd. Via zijn profiel op Instagram laat hij weten dat Gabriel, die op VTM te zien was in ‘Een echte Job’, is overleden. De jonge Gabriel verbleef in het kinderrevalidatiecentrum van Pulderbos, waar Sean voor het programma de handen uit de mouwen stak en ging meedraaien.
  [naar artikel]
 36. Laura Tesoro en Josje naast Sean Dhondt in de coachstoel van The Voice Kids (17/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er waait een nieuwe wind door The Voice Kids, dat dit voorjaar nog met een derde seizoen van start gaat. Sean Dhondt neemt voor de derde keer op
  [naar artikel]
 37. KIJK LIVE. Ook Sean Dhondt komt met verklaring naar buiten na gelekte naaktbeelden van diverse BV's (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (36) is de derde BV van wie de voorbije dagen naaktfoto’s en -filmpjes circuleerden via sociale media. Dat vertelt de zanger en...
  [naar artikel]
 38. KIJK LIVE. Ook Sean Dhondt geeft verklaring over gelekte naaktbeelden: “Ik zie hier enorm van af. Het is zo belangrijk dat dit stopt” (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (36) is de derde BV van wie de voorbije dagen naaktfoto’s en -filmpjes circuleerden via sociale media. Dat vertelde de zanger en...
  [naar artikel]
 39. De symboliek achter de tatoeage van Sean Dhondt: “Gezet door mijn vrouw Allison” (26/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de linkerbovenarm van Sean Dhondt (36) prijkt een eenvoudige eenmaster. Klein maar fijn. “Dat bootje is de enige stick-and-­poke­tattoo die ik...
  [naar artikel]
 40. En plots duikt Sean Dhondt op in ‘Lisa’ (05/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de VTM-telenovelle Lisa doen de komende dagen enkele opval- lende gastpersonages hun intrede. De meest opmerkelijke entree is die van Sean Dhondt (37).
  [naar artikel]
 41. Sean Dhondt wordt geconfronteerd met zwaar zieke kinderen in ‘Een Echte Job’: “Op sommige momenten brak mijn hart echt” (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (36) is naast Q-dj en zanger nu ook verpleegkundige – en dat heeft alles te maken met het VTM-programma ‘Een Echte Job’. Daarvoor liep...
  [naar artikel]
 42. Sean Dhondt verontschuldigt zich bij vrouw Allison: “Ik heb je enorm veel pijn en verdriet gedaan” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (36) heeft zich openlijk verontschuldigd bij zijn vrouw Allison (31), met wie hij elf jaar samen is. De presentator doet dat nadat er...
  [naar artikel]
 43. Sean Dhondt speelt hoofdrol in Ketnet Musical: “Enorm spannend” (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sean Dhondt krijgt naast Gloria Monserez de tweede volwassen hoofdrol in Ketnet Musical: De finale. Dat kwamen de kijkers van Ketnet zondagochtend te weten in het programma Kingsize Live. “Ik vind het enorm spannend”, zegt Sean Dhondt.
  [naar artikel]
 44. KIJK LIVE. Ook Sean Dhondt geeft verklaring over gelekte naaktbeelden: “Ik wens het niemand toe om zo publiekelijk vernederd te worden” (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (36) is de derde BV van wie de voorbije dagen naaktfoto’s en -filmpjes circuleerden via sociale media. Dat vertelde de zanger en...
  [naar artikel]
 45. Sean Dhondt vierde verjaardag en Valentijn voor het eerst in 11 jaar alleen (19/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sean Dhondt heeft dit jaar zowel zijn verjaardag als Valentijn alleen gevierd, zo getuigt de zanger en presentator vrijdag in Het Laatste Nieuws. Al heeft dat volgens hem weinig te maken met de zaak-Eveline die midden vorig jaar losbarstte. “Tuurlijk zijn we nog getrouwd. Maar Allison is een Amerikaanse die de kans heeft om haar familie te bezoeken. Ze kan hier nu toch niks doen, want ze is tatoeëerder.”
  [naar artikel]
 46. Sean Dhondt duikt plots op in ‘Lisa’ als zichzelf (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Lisa’ doen de komende dagen enkele opvallende gastpersonages hun intrede. De meest opmerkelijke entree in de VTM-telenovelle is die van zanger en presentator Sean Dhondt (37).
  [naar artikel]
 47. Sean Dhondt: "Diep vanbinnen ben ik een grote softie" (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als liefhebber van avontuur is Sean Dhondt (33) de geknipte persoon om Peking Express in goede banen te leiden. Maar ook in The Voice Kids zit
  [naar artikel]
 48. Volgende week in ‘Lisa’: Gert gaat op de vuist met Sean Dhondt en is er iets mis met de baby van Renee? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De VTM-telenovelle ‘Lisa’ ontvangt deze week mooi volk. Niemand minder dan Sean Dhondt zit immers plots aan een tafeltje met Lisa (Tinne Oltmans). Wat staat daar op het spel? En wat is er aan de hand met zwangere Renee (Elke Van Mello)?
  [naar artikel]
 49. Sean Dhondt en Allison Scott zetten punt achter hun relatie (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sean Dhondt (37) en Allison Scott (31) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat maakte het voormalige koppel bekend via Instagram. Allison vertrok een tijdje naar haar thuisland, de Verenigde Staten, omdat ze tijd voor zichzelf nodig had om het Eveline-schandaal te verwerken. Uiteindelijk besliste ze nu toch om de relatie met Sean niet verder te zetten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy