Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
05:13 uur

Stel je eigen kledingkast samen met de innovatieve 3D-kastentool

Metro

18/05/2021 - 10:39

Tegenwoordig shoppen we steeds vaker vanuit huis. Logisch want bij het online winkelen heb je geen reistijd, de webshop is 24/7 open en je bent geen vermogen kwijt aan de parkeermeter. Toch zijn er ook nadelen verbonden aan het thuis winkelen. Zo kan het soms lastig zijn de juiste producten uit te zoeken. Je wilt voorkomen dat je aankoop tegenvalt en vervolgens met veel moeite […] Het bericht Stel je eigen kledingkast samen met de innovatieve 3D-kastentool verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. SOS uitpuilende kledingkast: 4 praktische tips van een opruimcoach (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mmmm zondag, het moment om eens heerlijk op je gemak... je kledingkast uit te pluizen. Jeps, dat lees je goed! Opruimcoach Tina Favache - de Marie...
  [naar artikel]
 2. Drie handige hulpmiddelen om je kledingkast te verduurzamen (25/07/2020 - Knack)
  Je wilt een groenere kledingkast, maar weet niet waar te beginnen? Deze drie hulpmiddelen zetten je op het goede spoor.
  [naar artikel]
 3. Neem een kijkje in de riante kledingkast van Kendall Jenner (17/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een leven in de spotlight mag dan niet meteen de droom van iedere vrouw zijn, maar de kledingkast van Kendall Jenner is dat zéker en vast wel. De
  [naar artikel]
 4. Stel uzelf kandidaat voor De Beleggingsclub (04/10/2018 - De Standaard)
  De Standaard brengt tien lezers samen die De Beleggingsclub starten. Ze gaan daarbij te werk als een normale beleggingsclub: ze komen maandelijks samen, ze investeren hun eigen geld in de club, en beleggen die naar eigen inzichten. En u kunt lid worden.
  [naar artikel]
 5. Maak zelf je eigen coalitie (26/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Nu de stemmen geteld zijn wordt ook de zetelverdeling duidelijk. Welke coalities zijn er mogelijk? Of welke partijen zou jij liefst samen zien regeren? Stel hieronder zelf je eigen coalitie samen.
  [naar artikel]
 6. PXL brengt betaalbare huurhuizen in kaart: 145.000 euro voor vier innovatieve woonprojecten (06/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vier innovatieve woonprojecten zijn door de provincie geselecteerd en krijgen voor de realisatie samen 145.000 euro. Zo maakte gedeputeerde Inge Moors woensdag bekend in de Kapelanij in Zutendaal.
  [naar artikel]
 7. Zo stel je de perfecte kaasplank voor in je kot samen (21/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Kazen, ze komen in duizenden smaken en vormen, maar hoe stel je uit dat grote aanbod de perfecte kaasplank samen? We legden ons oor te luisteren bij Frederic Van Tricht, telg van de bekende Antwerpse familie van kaasaffineurs Van Tricht.
  [naar artikel]
 8. Zo stel je de perfecte kaasplank voor in je kot samen (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kazen, ze komen in duizenden smaken en vormen, maar hoe stel je uit dat grote aanbod de perfecte kaasplank samen? We legden ons oor te luisteren bij Frederic Van Tricht, telg van de bekende Antwerpse familie van kaasaffineurs Van Tricht.
  [naar artikel]
 9. Puilt je kledingkast uit en toch niets om aan te doen? De kleerkastcoach weet raad (25/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Puilt je kledingkast alle kanten uit, maar heb je toch niets om aan te doen? Grote kans dat je gewoon het overzicht kwijt bent. Kleerkastcoach en personal shopper Liesbeth Verlinden vertelt hoe je je garderobe opruimt en in een nieuw jasje steekt. Wedden dat die prachtige pull plots wel te combineren valt?
  [naar artikel]
 10. Cornetto op je shirt: Zara en ijsjesmerk Ola brengen samen limited edition collectie uit (11/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Cornetto, Calippo … misschien zitten deze ijsjes in jouw vriesvak? Binnenkort kun je ze ook tegenkomen in je kledingkast want de Spaanse keten Zara en ijsjesfabrikant Ola brengen samen een collectie uit.
  [naar artikel]
 11. 40 miljoen euro voor uitbouw van hotspot voor innovatieve maak- en energiebedrijven (19/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse investeringsmaatschappij LRM, stad Genk en KU Leuven investeren samen 40 miljoen euro in Thor Park in Waterschei. Dat moet zich op termijn ontwikkelen tot dé hotspot voor innovatieve maak- en energiebedrijven.
  [naar artikel]
 12. Zuid-Korea niet langer de meest innovatieve economie ter wereld (21/01/2020 - Express)
  Duitsland manifesteert zich momenteel als de meest innovatieve economie van de hele wereld. Daarmee veroorzaakt het land een opmerkelijke ommekeer, want de voorbije zes jaar werd de ranglijst met meest innovatieve naties van de wereld onafgebroken door Zuid-Korea aangevoerd. Dat blijkt uit een rapport van het persbureau Bloomberg. Singapore staat op de derde plaats, waarmee […] The post Zuid-Korea niet langer de meest innovatieve economie ter wereld appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Dit zijn de 10 meest innovatieve bedrijven ter wereld (25/06/2020 - Express)
  Elk jaar stelt consultancygroep Boston Consulting een top vijftig op van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. In de top... The post Dit zijn de 10 meest innovatieve bedrijven ter wereld appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. I love my job: Joris werkt bij Telenet (10/12/2018 - Metro)
  «?Ik presenteer mijn innovatieve ideeën aan de top van Telenet» Wie? Joris Renkens Leeftijd? 30 jaar Functie? Data Scientist Bedrijf? Telenet Wat doet een Data Scientist? «Ik verwerk data en ontwikkel algoritmes om tendensen op de telecommarkt te voorspellen. Ik overleg nauw met de business en mijn bevindingen presenteer ik zelf aan de top van Telenet. Voor deze job mag ik dus een beroep doen op verschillende skills, wat me uitdaagt.» Wat vind je boeiend aan je job? «Veel IT’ers doen louter uitvoerend werk, maar bij Telenet mogen we zelf initiatief nemen. Zo stel ik zelf innovatieve ideeën aan de business voor. Samen halen we zo het meeste uit de data, steeds met respect voor de privacy van de klant.» Bij Telenet werken Data Scientists en businessprofielen in hetzelfde team. Wat is daar het voordeel van? «Als ik aan iets werk, wil ik weten waarom. Door in hetzelfde team te zitten, zijn we beter op de hoogte van de commerciële kant van het bedrijf.»   Het bericht I love my job: Joris werkt bij Telenet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Zirkzee naast Tissoudali? Refaelov of Kums? Stel jouw ideale bekerploeg, mét coach, samen (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent versus Anderlecht in de bekerfinale. Dat betekent: langs beide zijden heel wat kwaliteit op de mat. Maar wat als we de clubembleems even vergeten en een ‘Mixed Eleven’ maken? Roef of Van Crombrugge onder de lat? Wie vormt de achterhoede? Welk spitsenduo kan vooraan potten breken? En... onder welke trainer? Moeilijke keuzes. Stel hieronder jouw ideale basiself samen.
  [naar artikel]
 16. ‘Gezondheidssector is meest innovatieve industrie ter wereld’ (24/11/2020 - Express)
  De gezondheidssector is de meest innovatieve industrie van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van het Amerikaanse conglomeraat General... The post ‘Gezondheidssector is meest innovatieve industrie ter wereld’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Kruip in de huid van Marc Brys en stel zelf uw STVV-elftal voor de derby samen (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond vindt op Stayen de Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk plaats. De Kanaries zullen aantreden met een noodploeg want coach Marc Brys moet door blessures, schorsingen en het vertrek van een aantal pionnen serieus puzzelen. Welke elf spelers zou u aan de aftrap brengen als u trainer van de Kanaries was? Stel hieronder uw favoriete elftal samen.
  [naar artikel]
 18. Ode aan mode: 'Een brief schrijven naar je favoriete kledingstuk schenkt mooie inzichten' (24/04/2022 - Knack)
  De Franse ontwerpster, ecofeminist en verbinder Lucie Chaptal wil dat we de waarde van kleding herontdekken. Ze nodigt ons daarom allemaal uit om een brief te schrijven naar een stuk uit onze eigen kledingkast. 'Er zit betekenis in wat we dragen.'
  [naar artikel]
 19. Kruip in de huid van Philippe Clement en stel zelf uw KRC Genk-elftal voor de derby samen (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond vindt op Stayen de Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk plaats. KRC Genk kwam versterkt uit de wintermercato, waardoor coach Philippe Clement opties genoeg heeft om een sterk elftal op de mat te brengen. Welke elf spelers zou u aan de aftrap brengen als u trainer van blauw-wit was? Stel hieronder uw favoriete elftal samen.
  [naar artikel]
 20. POLL. Burenduel tegen Oranje? Of liever clash met Duitsland? Stel jouw favoriete WK-poule van Rode Duivels samen (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  29 van de 32 WK-deelnemers zijn inmiddels bekend. Morgenavond gaan de Rode Duivels in de trommel voor de loting van de groepsfase. België is reekshoofd, groepswedstrijden tegen Nederland of Duitsland behoren tot de mogelijkheden. Ontdek hieronder de verschillende potten en stel meteen jóuw droompoule samen. Pittige tegenstanders? Of toch liever haalbare kaarten?
  [naar artikel]
 21. UNIZO, eigen bekrompenheid eerst? (05/04/2019 - De Morgen)
  Het Uplace-gedoe doet ons denken aan het vroegere, even 'innovatieve en ambitieuze' Fenixproject
  [naar artikel]
 22. KU Leuven meest innovatieve universiteit (25/04/2018 - De Tijd)
  09:18 Voor het derde jaar op rij staat de KU Leuven eerst in een rangschikking van Reuters van de meest innovatieve universiteiten van Europa.
  [naar artikel]
 23. Innovatieve nieuwe Leuvense secundaire school De MET feestelijk geopend (02/10/2019 - Metro)
  De nieuwe innovatieve Leuvense secundaire school De MET is woensdagavond in aanwezigheid van burgemeester Mohamed Ridouani en schepen Lalynn Wadera feestelijk ingehuldigd. De MET telt momenteel 40 leerlingen in het eerste jaar en is een initiatief van leerkrachten en ouders uit de freinetbasisscholen en het Centrum voor Ervarings Gericht Onderwijs (CEGO). De MET wil een pionier zijn met een vernieuwend middelbaar onderwijs gebaseerd op ondernemingszin, zelfsturing en samenwerking in het leerproces. Leerlingen nemen er zelf hun leerproces in handen en worden daarbij intensief begeleid door een leercoach. Met behulp van deze laatste stellen ze een eigen programma samen. Voor sommigen leidt dit tot meer uren wiskunde, voor anderen hoort daar Latijn bij of meer uren sport. Daarnaast wordt gewerkt aan zelfgekozen uitdagingen rond eigen leer- of onderzoeksvragen waaraan gewerkt wordt in contact met ondernemingen, organisaties en professionals. De leerlingen nemen ook deel aan de verschillende participatieorganen op de school waar ze samen de leer-, werk- en leefregels bepalen. De initiatiefnemers zijn er van overtuigd dat ze op die manier de betrokkenheid, leermotivatie en leerrendement bij de leerlingen kunnen maximaliseren. Momenteel is de school nog gehuisvest in een oude pastorie aan de Naamsestraat, tegenover de Sint-Kwintenskerk. In samenwerking met de stad Leuven, ouders, leerkrachten en leerlingen wordt gezocht naar een geschikte locatie voor volgend schooljaar. Volgend jaar wil De MET verder uitgroeien tot een school met een volledige eerste graad goed voor een honderdtal leerlingen. bron: Belga Het bericht Innovatieve nieuwe Leuvense secundaire school De MET feestelijk geopend verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Meerwaarde innovatieve kankermedicijnen vaak beperkt (05/07/2021 - De Tijd)
  05:00 Innovatieve kankermedicijnen, die de ziekteverzekering steeds meer kosten, worden vaak al terugbetaald zonder dat de voordelen voldoende bewezen zijn, oordeelt het Federaal Kenniscentrum voor de Gezon...
  [naar artikel]
 25. Sanofi en GSK werken samen aan vaccin en verwachten dit in tweede helft volgend jaar (14/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Franse farmareus Sanofi en het Britse GSK, met hoofdkantoor vaccins in België, bundelen in de strijd tegen het coronavirus hun krachten. De bedrijven brengen hun innovatieve technologieën samen om een geadjuveerd Covid-19 vaccin te ontwikkelen, zo melden ze dinsdag.
  [naar artikel]
 26. Vogue heeft lovende woorden voor dit Belgisch modelabel (21/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kleding van de Luikse zussen Carol en Sarah Piron viel al in de smaak bij Céline Dion, Marion Cotillard, Beyoncé en Kendall Jenner. Vogue liet de vrouwen achter het Belgische modelabel Filles à Papa aan het woord over hun inspiratie en hun eigen kledingkast.
  [naar artikel]
 27. Kruip in de huid van de trainers: stel hier uw elftallen voor de Limburgse derby samen (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond vindt op Stayen de Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk plaats. De Kanaries zullen aantreden met een noodploeg want coach Marc Brys moet door blessures, schorsingen en het vertrek van een aantal pionnen serieus puzzelen. Philippe Clement heeft minder zorgen. Hij mist enkel Danny Vukovic en Jhon Lucumi. Welke spelers zou u vanavond aan de aftrap brengen als u trainer van één van de twee ploegen was? Stel hieronder uw favoriete elftallen samen.
  [naar artikel]
 28. Leuvense innovatieve allergietest versnelt productie op vraag ziekenhuizen (06/10/2022 - De Tijd)
  04:00 Hippo DX, de Leuvense start-up die een innovatieve allergietest ontwikkelt, haalt extra fondsen op bij bestaande investeerders om de productie te versnellen.
  [naar artikel]
 29. Stel uw vraag aan Marc Degryse en win een duoticket voor de Gouden Schoen (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wint de Gouden Schoen? Wel, stel de vraag gerust aan Marc Degryse - en wie weet kunt u het daarna met uw eigen ogen zien. Naar aanleiding van...
  [naar artikel]
 30. Welke coalities zijn mogelijk in jouw gemeente? Stel ze hier zelf samen (14/10/2018 - VRT NWS)
  Nu de zetelverdeling in heel wat steden en gemeenten duidelijk geworden is, is overal te lande druk aan het rekenen geslagen: met welke partijen is een coalitie mogelijk? Met wie moet dringend contact gelegd worden? Maar ook jij kan zelf meerekenen en met onderstaande tool je eigen, favoriete coalitie samenstellen. In je eigen stad of gemeente, maar even goed in een andere gemeente die je na aan het hart ligt. 
  [naar artikel]
 31. KU Leuven in top 5 van meest innovatieve universiteiten ter wereld (28/09/2017 - VRT NWS)
  Op de wereldranking van de meest innovatieve universiteiten prijkt de KU Leuven op de vijfde plaats. Dat heeft Reuters vandaag bekendgemaakt. De KULeuven is de enige niet-Amerikaanse instelling in de top vijf.
  [naar artikel]
 32. De Block: “N-VA-voorstel rond innovatieve geneesmiddelen komt neer op cadeau aan farma” (03/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het voorstel van N-VA-Kamerlid Kathleen Depoorter om de ‘systeemfout’ bij patiënten met peperdure innovatieve geneesmiddelen weg te werken, komt...
  [naar artikel]
 33. De kunst van het spreken in 7 stappen (27/04/2017 - Express)
  1. Lichte conversatie flickr Zaytsev Artem Respecteer deze vijf principes van ‘small talk’: stel anderen op hun gemak, stel jezelf op je gemak, betrek alle partijen, identificeer gemeenschappelijke interesses en praat over je eigen passies. The post De kunst van het spreken in 7 stappen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 34. Krijg een melding van het resultaat van jouw gemeente en stel je eigen coalitie samen: mis niets van de verkiezingen via vrtnws.be (18/09/2018 - VRT NWS)
  Waar je ook woont: in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen en op zondag 14 oktober hoef je geen enkele update te missen. Op verkiezingsdag sturen we een melding naar je smartphone zodra het resultaat van jouw stad of gemeente bekend is, te allen tijde kan je inpikken in de verkiezingsuitzending met Martine Tanghe en Ivan De Vadder en tot die dag bundelen we samen met de regionale redacties van Radio 2 al het nieuws uit jouw stad of gemeente op een gemeentepagina.
  [naar artikel]
 35. Chinese bedrijven willen ook een metaverse uitbouwen, maar moeten nog toelating van Peking krijgen (22/12/2021 - Express)
  Honderden Chinese bedrijven vroegen al een handelsmerk voor een eigen metaverse aan. Goedkeuringen daarvoor bleven voorlopig nog uit. Het verbod van de Chinese overheid op cryptotransacties en het delven naar digitale munten houdt China’s meest innovatieve bedrijven niet tegen om te timmeren aan het metaverse. Integendeel, meer dan 1.300 Chinese bedrijven zouden samen al 8.534 […]
  [naar artikel]
 36. De scheiding van het jaar (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na een relatie van 34 jaar, waarvan 27 jaar als gehuwd stel, gaan Bill en Melinda Gates elk hun eigen weg. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, luidt het. Maar wat gebeurt er met het vermogen van Gates, geschat op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro.
  [naar artikel]
 37. KU Leuven vijfde meest innovatieve universiteit (27/09/2017 - De Tijd)
  14:31 De KU Leuven prijkt op de vijfde plek in de lijst van meest innovatieve universiteiten. De Universiteit Gent staat op de 75ste plaats in de rangschikking van Reuters.
  [naar artikel]
 38. OPROEP. Stel je samen met je moeder of dochter kandidaat voor een make-over (13/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vind je het dringend tijd voor een nieuwe look, maar weet je niet wat je écht staat? Ons weekendmagazine zoekt moeders en dochters die samen zin hebben in een restyling.
  [naar artikel]
 39. PXL start met nieuw postgraduaat 'Smart Cities Business Architect' (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “We willen allemaal naar slimmere mobiliteit, ecologisch gezonde gebouwen, participatieve burgers, betere afvalverwerking en een veiligere omgeving”, zegt de Genkse burgemeester Wim Dries (CD&V). “Vandaag de dag ligt dit binnen handbereik dankzij een innovatieve aanpak en de beschikbare technologie. Maar daarmee alleen kom je er niet. Om die juist in te zetten, om gegevens te verzamelen, te beheren en gecontroleerd te delen moet je de juiste mensen hebben. Dit postgraduaat is een unieke avondopleiding in Vlaanderen voor mensen uit het bedrijfsleven of uit de publieke sector die samen werken aan een innovatieve case voor een stad van de toekomst.”
  [naar artikel]
 40. België leider in ‘innovatieve samenwerking’ in Europese Unie (20/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Innovatief België bezet dit jaar de negende plaats op de Europese ranking. Dat blijkt uit het jaarlijkse innovatiescorebord dat de Europese Commissie dinsdag heeft gepubliceerd. België mag ook het leiderschap claimen in de categorie ‘innovatieve netwerken en samenwerking’.
  [naar artikel]
 41. "Russisch stel dat Nederland info gaf over MH17 moet terug naar Rusland" (24/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een gevlucht Russisch stel dat de Nederlandse justitie vertrouwelijke informatie gaf over de toedracht van de aanslag op vlucht MH17, wordt door de Nederlandse overheid teruggestuurd naar Rusland. Dat bericht de Volkskrant na eigen onderzoek. Inlichtingenexperts vrezen voor hun veiligheid.
  [naar artikel]
 42. Gatz trekt subsidies uit voor innovatieve nieuwsmediaprojecten (17/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Media Sven Gatz trekt subsidies uit voor innovatieve projecten die “het nieuwsaanbod vernieuwen, verbreden, pluriformer en diverser maken”. Deze projectsteun is vooral gericht op kleine mediabedrijven of -organisaties en starters.
  [naar artikel]
 43. 'Toegang voor patiënt tot innovatieve geneesmiddelen is enige beweegreden' (02/05/2018 - Knack)
  De aangepaste regeling voor de terugbetaling van geneesmiddelen komt er 'louter om de toegang van de Belgische patiënt tot innovatieve geneesmiddelen' te bevorderen. Dat verzekert het kabinet van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).
  [naar artikel]
 44. Nieuwe ‘geheime’ geneesmiddelen kostten sociale zekerheid in 2019 bijna miljard euro (05/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische ziekteverzekering betaalt veel innovatieve kankermedicijnen terug, zonder dat die de levensduur van kankerpatiënten optrekken. Dat concluderen onderzoekers van het Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg. Ze willen dat de sociale zekerheid slimmer ingezet wordt en dat er meer transparantie komt over de innovatieve medicijnen.
  [naar artikel]
 45. Europa zet in op massale aanleg van zonnedaken (18/05/2022 - De Tijd)
  20:50 Europa gaat de komende jaren massaal investeren in zonne- en windenergie. Het hoopt zo de eigen industrie voor zonnepanelen een innovatieve boost te geven.
  [naar artikel]
 46. Exen Cardi B en Offset vieren samen kerst (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks hun recente breuk, zijn Cardi B en Offset van plan de kerstdagen samen door te brengen. Een bekende van het stel vertelt aan E! dat Cardi...
  [naar artikel]
 47. Stel sterft na 63 jaar huwelijk binnen minuten (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaans stel is na 63 jaar huwelijk binnen enkele minuten na elkaar gestorven in dezelfde kamer in een verpleeghuis. Het stel was juist
  [naar artikel]
 48. Een leven zonder paswoorden: Beyond Identity komt met innovatieve app (15/04/2020 - Express)
  Een Amerikaanse start-up wil een einde maken aan wachtwoorden. Weinig mensen vinden het leuk om ingewikkelde codes te onthouden en... The post Een leven zonder paswoorden: Beyond Identity komt met innovatieve app appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Crevits maakt 375.000 euro vrij voor innovatieve projecten rond klimaat (16/04/2017 - Knack)
  Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits heeft 375.000 euro vrijgemaakt voor innovatieve projecten die Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) en klimaat aan elkaar koppelen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy