Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
06:08 uur

Wie vaccin weigert, krijgt nog tweede kans om zich te laten vaccineren

Metro

18/05/2021 - 13:50

Wie een coronavaccin weigert, krijgt op het einde van de vaccinatiecampagne nog een tweede kans. Dat heeft Gudrun Briat, woordvoerder van de taskforce Vaccinatie, gezegd op de persconferentie van gezondheidsinstituut Sciensano en het Nationaal Crisiscentrum. België heeft in het totaal meer dan 30 miljoen vaccins besteld. Nu de vaccinatiecampagne stilaan op volle snelheid begint te […] Het bericht Wie vaccin weigert, krijgt nog tweede kans om zich te laten vaccineren verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arlette uit Bornem heeft voorschrift van specialist, maar kan toch niet wisselen van vaccin: “Ik slaap er niet van” (03/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Leerkracht Arlette Pinxten (53) heeft een oproepingsbrief gekregen om zich in Puurs te laten vaccineren met het vaccin van Janssen Pharmaceutica. Maar de Bornemse maakt zich ongerust, want ze heeft een erfelijke aandoening die haar kans op een trombose verhoogt, waardoor haar specialist een voorschrift gaf om een ander type vaccin te krijgen. In praktijk blijkt dat niet te lukken. “Ik krijg geen kans om mij te laten vaccineren”, zegt ze bezorgd.
  [naar artikel]
 2. Slechts 6 procent van Vlaams rusthuispersoneel weigert vaccin. Maar niet overal is dat aantal even laag (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle medewerkers in Vlaamse woonzorgcentra heeft 88 procent zich laten vaccineren. De helft van wie nog geen vaccin kreeg, had daar een goede reden voor en laat zich mogelijks alsnog inenten. Slechts 6 procent weigert pertinent. Het contrast met Brussel en Wallonië is groot.
  [naar artikel]
 3. Eén op tien mensen weigert coronaprik in Nederland (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ongeveer één op de tien mensen in Nederland weigert pertinent om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat heeft Mariska van Blankers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag gezegd in de Tweede Kamer. Tussen de 1 en 5 procent twijfelt, en tot 2 procent is van plan zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 4. Beke: “Toch tweede kans voor wie niet ingaat op uitnodiging vaccinatie” (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet ingaat op een uitnodiging om zich te laten vaccineren zal toch een tweede kans krijgen, maar zal pas aan bod komen wanneer alle andere groepen de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) vandaag gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 5. Wie in de Indonesische hoofdstad een vaccin weigert riskeert fikse boetes (19/02/2021 - Express)
  Sinds vanmorgen werd duidelijk dat vaccinaties verplichten in de woonzorgcentra geen taboe meer is, al geniet sensibilisering nog steeds de voorkeur. In Indonesië krijgt vaccintwijfel geen kans: wie in de hoofdstad Jakarta weigert om zich te laten inenten, riskeert een fikse boete.  Dat liet de adjunct-gouverneur van de stad aan persagentschap Reuters weten. De boete […] The post Wie in de Indonesische hoofdstad een vaccin weigert riskeert fikse boetes appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Wouter Beke: “Toch tweede kans voor wie niet ingaat op uitnodiging coronavaccin” (23/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie niet ingaat op een uitnodiging om zich te laten vaccineren, zal toch een tweede kans krijgen, maar zal pas aan bod komen wanneer alle andere groepen de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) dinsdag gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 7. Wouter Beke: “Toch tweede kans voor wie niet ingaat op uitnodiging coronavaccin” (23/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Wie niet ingaat op een uitnodiging om zich te laten vaccineren, zal toch een tweede kans krijgen, maar zal pas aan bod komen wanneer alle andere groepen de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) dinsdag gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 8. Toch tweede kans voor wie niet ingaat op uitnodiging vaccinatie, ‘na alle andere groepen’ (23/03/2021 - De Morgen)
  Wie niet ingaat op een uitnodiging om zich te laten vaccineren zal toch een tweede kans krijgen, maar zal pas aan bod komen wanneer alle andere groepen de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) dinsdag gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 9. Drie op de vier Belgen bereid zich te laten vaccineren (13/12/2020 - Metro)
  Ongeveer 40 procent van de Belgen zal zich zonder twijfel laten vaccineren tegen het coronavirus. Zo’n 35 procent wil zich wel laten vaccineren, maar kijkt liever nog een paar maand de kat uit de boom. Dat blijkt uit een peiling van Ipsos. Slechts 14 procent van de Belgen weigert het vaccin, terwijl 11 procent van de burgers er nog niet uit is en dus nog overtuigd kan worden. Wat opvalt is dat de tegenkanting in Brussel en Wallonië veel groter is dan in Vlaanderen: waar in Vlaanderen maar 10 procent geen prik wil laten zetten tegen het coronavirus, is dat in Brussel 21 procent en in Wallonië 20 procent. Bij de achterban van de radicale partijen is de weerstand het grootst: 33 procent van de PTB-kiezers wil zich niet laten vaccineren, net zoals 23 procent van de Vlaams Belang-achterban. De politici van die partijen kunnen dus nog een belangrijke rol spelen in het overtuigen van de burger. Eerst de ouderen Over wie het vaccin het eerst krijgt, lijkt er niet zoveel discussie te zijn in de samenleving. Na de prioritaire groepen, zoals het personeel uit de zorgsector, risicogroepen en 75-plussers, wil 56 procent van de Belgen voorrang geven aan de 60 tot 75-jarigen. Slechts 5 procent vindt dat na de prioritaire groepen eerst de jongeren, jonger dan 20, de entstof moeten krijgen. Slechts 10 procent oordeelt dat het dan eerst aan de 20 tot 39-jarigen is en 11 procent vindt dat de 40 tot 59-jarigen voorrang moeten krijgen. Lees ook : Nieuwe dienstregeling NMBS van start Het bericht Drie op de vier Belgen bereid zich te laten vaccineren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Wie tweede prik mist, krijgt eind augustus een tweede kans: “Angst dat jonge mensen zich anders niét laten vaccineren” (10/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Voor wie zijn tweede prik mist, komt er een inhaalmoment eind augustus. Dat heeft Joris Moonens van Zorg en Gezondheid donderdag bevestigd. Door het inhaalmoment nu al aan te kondigen, hoopt Moonens mensen aan te moedigen om toch hun eerste prik te halen. “We vrezen dat vooral de dertigers en veertigers zich anders helemaal niet laten vaccineren.”
  [naar artikel]
 11. Meer dan een derde van de Franstaligen wil zich niet laten vaccineren (14/05/2021 - Metro)
  De Vlamingen zijn meer bereid om zich te laten vaccineren dan de Franstaligen. Terwijl in Vlaanderen 71% van de niet-gevaccineerde Vlamingen positief staan tegenover de coronavaccins, is dat in Brussel en Wallonië maar 51%. Daarnaast weigert 38% van de Franstaligen een vaccin, tegenover 20% van de Vlamingen. Dat blijkt uit de motivatiebarometer van de UGent, UCLouvain en de ULB, waarover Le Soir en de kranten van Sudpresse vrijdag schrijven. Te veel dosissen “Dit verschil tussen de taalgroepen was kleiner geworden in februari, maar nam vanaf maart weer toe”, zegt professor gezondheidspsycholoog Olivier Luminet (UCLouvain). Hij is ook lid van de expertengroep van psychologen rond corona. “Een groot risico is dat we, nadat we zolang gesproken hebben over een tekort aan dosissen, nu wel voldoende dosissen gaan hebben, maar niet genoeg mensen om ze toe te dienen.” Tijd brengt raad De terughoudendheid om zich te vaccineren kan de doelstelling om minstens 70% van de bevolking te vaccineren, in gevaar brengen. Toch bestaat de kans dat de mensen nog van mening zullen veranderen. Zo geeft 74% van de respondenten aan in de loop van de tijd positiever te zijn geworden over vaccinaties. Van de mensen die “zonder twijfel” weigerden om zich te vaccineren, geeft nog maar 66% aan negatief te staan tegen over het vaccin. 12% zegt te twijfelen, terwijl 22% nu aangeeft het vaccin wel te aanvaarden. Vooral uitleg van artsen (59%), apothekers (28%) en experts (22%) zorgde ervoor dat mensen van gedacht zijn veranderd. De politiek overtuigde maar 18%van de twijfelaars, 14% liet zich overtuigen door bekende mensen en 13% door mensen die al gevaccineerd werden. Lees ook: Mixen van coronavaccins vergroot kans op bijwerkingen Het bericht Meer dan een derde van de Franstaligen wil zich niet laten vaccineren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Wat is een mRna-vaccin? Biostatisticus Geert Molenberghs beantwoordt vragen over Pfizer-vaccin (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je verplicht je te laten vaccineren? Moet je de coronamaatregelen daarna nog volgen? En wat is een mRna-vaccin? Jongeren zitten met veel vragen over de verschillende coronavaccins. ‘IK BEN DAAR’ is een campagne van WAT WAT in samenwerking met Technopolis. De campagne richt zich tot jongeren tussen de 16 en 24 jaar en heeft als doel dit doelpubliek te informeren en motiveren om zich te laten vaccineren tegen corona. De 22-jarige Derick ontmoet biostatisticus Geert Molenberghs. Samen unboxen ze het Pfizer-vaccin.
  [naar artikel]
 13. Wat is een mRNA-vaccin? Biostatisticus Geert Molenberghs beantwoordt vragen over het Pfizer-vaccin (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je verplicht je te laten vaccineren? Moet je de coronamaatregelen daarna nog volgen? En wat is een mRNA-vaccin? Jongeren zitten met veel vragen over de verschillende coronavaccins. ‘IK BEN DAAR’ is een campagne van WAT WAT in samenwerking met Technopolis. De campagne richt zich tot jongeren tussen de 16 en 24 jaar en heeft als doel dit doelpubliek te informeren en motiveren om zich te laten vaccineren tegen corona. De 22-jarige Derick ontmoet biostatisticus Geert Molenberghs. Samen unboxen ze het Pfizer-vaccin.
  [naar artikel]
 14. Meer dan een derde van de Franstaligen wil zich niet laten vaccineren (14/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlamingen zijn meer bereid om zich te laten vaccineren dan de Franstaligen. Terwijl in Vlaanderen 71 procent van de niet-gevaccineerde Vlamingen positief staan tegenover de coronavaccins, is dat in Brussel en Wallonië maar 51 procent. Daarnaast weigert 38 procent van de Franstaligen een vaccin, tegenover 20 procent van de Vlamingen. Dat blijkt uit de motivatiebarometer van de UGent, UCLouvain en de ULB, waarover Le Soir en de kranten van Sudpresse schrijven.
  [naar artikel]
 15. Meer dan een derde van de Franstaligen wil zich niet laten vaccineren (14/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Vlamingen zijn meer bereid om zich te laten vaccineren dan de Franstaligen. Terwijl in Vlaanderen 71 procent van de niet-gevaccineerde Vlamingen positief staan tegenover de coronavaccins, is dat in Brussel en Wallonië maar 51 procent. Daarnaast weigert 38 procent van de Franstaligen een vaccin, tegenover 20 procent van de Vlamingen. Dat blijkt uit de motivatiebarometer van de UGent, UCLouvain en de ULB, waarover Le Soir en de kranten van Sudpresse vrijdag schrijven.
  [naar artikel]
 16. Alles behalve Spoetnik: de Russen hebben geen vertrouwen in hun eigen vaccin (08/07/2021 - Knack)
  Ondanks tombola's, aanmoedigingspremies en de sussende woorden van de president weigert een meerderheid van de Russen zich te laten vaccineren. Het Kremlin is dan toch niet almachtig.
  [naar artikel]
 17. Vaccinatiebereidheid daalt, 8 procent weigert het vaccin (17/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Universiteit Antwerpen peilde tijdens de Grote Coronastudie al verschillende keren naar de vaccinatiebereidheid. 8 procent geeft ondertussen aan dat ze zich zeker niet zal laten vaccineren.
  [naar artikel]
 18. 'Het is volkomen te begrijpen dat een Rode Duivel of een olympiër nú een vaccin weigert' (03/06/2021 - Knack)
  Toen bleek dat enkele Rode Duivels zich niet hebben laten vaccineren, stelden critici zich daar vragen bij. Peter Hespel, inspanningsfysioloog en hoogleraar aan de KU Leuven, vindt dat die 'weigering' sterk genuanceerd moet worden.
  [naar artikel]
 19. Maar 6 procent van rusthuispersoneel weigert vaccinatie (01/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Van alle medewerkers in Vlaamse woon-zorgcentra laat bijna 90 procent zich vaccineren. De helft van wie nog geen vaccin kreeg, had daar een reden voor en laat zich mogelijk nog inenten. Slechts 6 procent weigert uitdrukkelijk.
  [naar artikel]
 20. Heel wat mensen twijfelen of ze zich wel zouden laten vaccineren: de hardnekkigste argumenten tegen coronaprik doorprikt (09/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen wil 25 procent zich niet laten vaccineren en nog eens tien procent twijfelt, blijkt uit de Motivatiebarometer van de UGent. En ook in andere provincies ligt dat percentage behoorlijk hoog. Problematisch, want als we groepsimmuniteit willen halen, moet 70 à 80 procent van de bevolking openstaan voor een vaccin. Wij legden de hardnekkigste argumenten tégen een vaccin voor aan experts.
  [naar artikel]
 21. Twee gratis testen voor wie nog niet kans had zich volledig te laten vaccineren (03/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Wie in juli, augustus of september nog niet de kans heeft gehad om zich volledig te laten vaccineren, zal twee keer gratis een pcr-test kunnen laten afnemen. Dat heeft premier Alexander De Croo donderdag in de Kamer aangekondigd.
  [naar artikel]
 22. Twee gratis testen voor wie nog niet kans had zich volledig te laten vaccineren (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie in juli, augustus of september nog niet de kans heeft gehad om zich volledig te laten vaccineren, zal twee keer gratis een pcr-test kunnen laten afnemen. Dat heeft premier Alexander De Croo donderdag in de Kamer aangekondigd.
  [naar artikel]
 23. Twee gratis PCR-tests voor wie nog niet kans had zich volledig te laten vaccineren (03/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wie in juli, augustus of september nog niet de kans heeft gehad om zich volledig te laten vaccineren, zal twee keer gratis een PCR-test kunnen laten afnemen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) donderdag in de Kamer aangekondigd.
  [naar artikel]
 24. Exclusieve enquête: ben jij student en laat je je vaccineren? (18/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ben jij een student uit Limburg of aan een Limburgse hogeschool of universiteit? En ben jij van plan om je te laten vaccineren tegen Covid-19? Laat het ons weten op hbvl.be/vaccin en maak kans op één van de tien Spotify-abonnementen.
  [naar artikel]
 25. Moeten we de mensen betalen om zich te laten vaccineren? (08/12/2020 - Express)
  Een vaccin dat voor 90 tot 95 procent efficiënt blijkt, de verkiezing tot president van de VS van een man... The post Moeten we de mensen betalen om zich te laten vaccineren? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Iedereen krijgt derde prik: wanneer, welk vaccin, wat als je weigert en zijn bijwerkingen hetzelfde? (10/11/2021 - De Standaard)
  Wie het vaccin van Janssen heeft gekregen, zal binnenkort een uitnodiging in de bus krijgen voor een tweede vaccin. De beslissing daarover is gevallen. Volgend jaar krijgt iedereen een extra prik. Toch zijn er nog heel wat vragen die beantwoord moeten worden.
  [naar artikel]
 27. In Wallonië krijgen 50-plussers nieuwe kans om zich te laten vaccineren: "Vaccinaarzeling is hier meer aanwezig" (31/05/2021 - VRT NWS)
  Ook in het Franstalige deel van ons land vordert de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus gestaag, maar toch is daar per leeftijdsgroep een groter aandeel mensen dat zich niet laat vaccineren. Wallonië start daarom vandaag met de operatie "Re Vax 50+", waarbij 50-plussers een tweede kans krijgen om alsnog een prikje te laten zetten. "En dat maakt een verschil", zegt klinisch bioloog Emmanuel André van de KU Leuven.
  [naar artikel]
 28. Indonesië voert als eerste land vaccinverplichting in (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Indonesië is het eerste land dat haar inwoners verplicht zal laten vaccineren. Wie in de hoofdstad Jakarta weigert krijgt een boete van 300 euro. Dat meldt NOS. Veel inwoners staan sceptisch tegenover het vaccin, omdat het niet halal zou zijn.
  [naar artikel]
 29. PCR-test dan toch gratis voor wie nog niet de kans kreeg om zich te laten vaccineren (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week al zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) dat PCR-testen wat goedkoper zouden worden voor personen die nog niet de kans kregen om zich te laten vaccineren. Nu blijkt dat de test (eenmalig) volledig zal worden terugbetaald. Dat vernam VTM NIEUWS.
  [naar artikel]
 30. PCR-test dan toch gratis voor wie nog niet de kans kreeg om zich te laten vaccineren (03/06/2021 - De Morgen)
  Vorige week al zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) dat PCR-testen wat goedkoper zouden worden voor personen die nog niet de kans kregen om zich te laten vaccineren. Nu blijkt dat de test (eenmalig) volledig zal worden terugbetaald. Dat vernam VTM NIEUWS.
  [naar artikel]
 31. PCR-test dan toch gratis voor wie nog niet de kans kreeg om zich te laten vaccineren (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week al zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) dat PCR-testen wat goedkoper zouden worden voor personen die nog niet de kans kregen om zich te laten vaccineren. Nu blijkt dat de test (eenmalig) volledig zal worden terugbetaald. Dat vernam VTM NIEUWS.
  [naar artikel]
 32. Belgen twijfelen om zich te laten vaccineren: “Er is een toegenomen wantrouwen tegenover de wetenschap en de autoriteiten” (19/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in Antwerpen gaat in een nieuw onderzoek na waarom mensen twijfelen om zich al dan niet te laten vaccineren tegen COVID-19. Dat is volgens de onderzoekers belangrijk om een efficiënte vaccinatiecampagne uit te rollen in ons land. “Het heeft weinig zin om een vaccin in grote aantallen beschikbaar te maken, als veel mensen niet bereid zijn zich te laten inenten.”
  [naar artikel]
 33. Olivia Newton-John (72) weigert zich, ondanks haar leeftijd en ziekte, te laten vaccineren tegen het coronavirus (01/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olivia Newton-John (72) wil geen corona-vaccin krijgen, ondanks haar leeftijd. Ook haar dochter Chloe Lattanzi (35) krijgt liever geen ‘kwik en pesticiden’ in haar lichaam.
  [naar artikel]
 34. Olivia Newton-John (72) weigert zich, ondanks haar leeftijd en ziekte, te laten vaccineren (01/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olivia Newton-John (72) wil geen corona-vaccin krijgen, ondanks haar leeftijd en strijd tegen kanker. Ook haar dochter Chloe Lattanzi (35) krijgt liever geen ‘kwik en pesticiden’ in haar lichaam.
  [naar artikel]
 35. Dolly Parton wacht nog even met coronavaccin: “Wil geen voorkeursbehandeling” (04/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dolly Parton (75) wil nog even wachten met zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat doet ze niet omdat ze niet in het vaccin gelooft, wel integendeel. Maar Parton heeft onlangs 1 miljoen euro in de productie van het vaccin gepompt en wil niet dat men denkt dat ze nu een voorkeursbehandeling krijgt. Daarom wil ze mensen die het vaccin harder nodig hebben, voorrang geven.
  [naar artikel]
 36. Campagne moet Brusselse zorgverleners overtuigen zich te laten vaccineren (05/02/2021 - VRT NWS)
  De Brusselse welzijnsorganisatie Iriscare lanceert een bewustmakingscampagne voor het zorgpersoneel in Brussel. Want daar willen een pak minder mensen zich laten vaccineren tegen het coronavirus dan in Vlaanderen. Met de campagne hoopt de instelling hen te overtuigen dat het vaccin veilig is en goed werkt.
  [naar artikel]
 37. Taskforce Vaccinatie: 'Wie nu vaccin weigert, krijgt in volgende fase nog een kans' (27/03/2021 - Knack)
  Wie tijdens de huidige fase wordt uitgenodigd voor een vaccinatie tegen het coronavirus maar dat om welke reden dan ook weigert, zal later nog een nieuwe kans tot vaccinatie krijgen. Dat heeft de Taskforce Vaccinatie zaterdag bevestigd, na geruchten van het tegendeel eerder deze week.
  [naar artikel]
 38. Laat je vaccineren in de raadzaal (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente Voeren heeft een oproep gelanceerd naar de bevolking en biedt aan alle inwoners ouder dan 12 jaar, die nog geen vaccin tegen het coronavirus kregen, de mogelijkheid om zich te laten vaccineren op woensdag 22 september met het pfizer of Johnson- vaccin. Dit vaccinatiemoment wordt georganiseerd met medewerking van de Eerstelijnszone Zuid-Oost Limburg en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in ‘s-Gravenvoeren van 13.30 tot 16.30 uur. Reserveren is niet nodig. Men kan zich ter plaatse aanbieden. (nm)
  [naar artikel]
 39. Geen gratis coronabehandeling meer in Singapore voor wie vaccin weigert (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Singaporezen die ervoor kiezen om zich niet te laten vaccineren, zullen vanaf 8 december zelf moeten opdraaien voor de kosten van hun behandeling in het ziekenhuis. Dat heeft de minister van Volksgezondheid van Singapore aangekondigd.
  [naar artikel]
 40. Vaccinatieteller, 60 à 120 vaccinatiecentra, persoonlijke uitnodigingen per brief: zo wil Vlaanderen vaccineren (13/01/2021 - VRT NWS)
  Elke Vlaming krijgt een persoonlijke uitnodiging om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat zal gebeuren per brief en/of sms/mail. Dat heeft Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) gezegd tijdens de voorstelling van de Vlaamse vaccinatiecampagne. Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) roept alle Vlamingen op zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 41. Verschillende Rode Duivels laten zich (nog) niet vaccineren: Voetbalbond moet zich verantwoorden (02/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische voetbalbond moet zich verantwoorden nadat is gebleken dat niet alle Rode Duivels zich hebben laten vaccineren bij het begin van de EK-campagne. Iedereen zal het vaccin toegediend krijgen, maar sommige spelers kiezen ervoor dat pas na het toernooi te laten doen. Bondscoach Roberto Martinez zal het standpunt van de bond toelichten op zijn persconferentie vandaag.
  [naar artikel]
 42. Washington DC geeft gratis AirPods aan tieners die zich laten vaccineren tegen Covid-19 (10/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Washington DC geeft gratis AirPods aan tieners die zich laten vaccineren tegen Covid-19 Kinderen tussen 12 en 17 jaar die zich in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC laten vaccineren tegen het nieuwe coronavirus krijgen gratis AirPods. Daarnaast maken ze ook kans op andere cadeaus zoals een universiteitsbeurs van 25.000 dollar. Met die stimulans hoopt burgemeester Muriel Bowser zoveel mogelijk tieners te vaccineren voor de start van het nieuwe […] Lees dit artikel: Washington DC geeft gratis AirPods aan tieners die zich laten vaccineren tegen Covid-19
  [naar artikel]
 43. Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Tesla en nog veel meer (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Tesla en nog veel meer In Hongkong wordt alles uit de kast gehaald om inwoners te overtuigen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. De overheid vroeg enige tijd terug aan bedrijven om beloningen te schenken die mensen moeten motiveren om zich te laten inenten. Die oproep werd alvast massaal gevolgd. Een gratis appartement ter waarde van 1,15 miljoen […] Lees dit artikel: Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Tesla en nog veel meer
  [naar artikel]
 44. Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Telsa en nog veel meer (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Telsa en nog veel meer In Hongkong wordt alles uit de kast gehaald om inwoners te overtuigen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. De overheid vroeg enige tijd terug aan bedrijven om beloningen te schenken die mensen moeten motiveren om zich te laten inenten. Die oproep werd alvast massaal gevolgd. Een gratis appartement ter waarde van 1,15 miljoen […] Lees dit artikel: Wie zich in Hongkong laat vaccineren tegen het coronavirus maakt kans op een appartement, een Telsa en nog veel meer
  [naar artikel]
 45. Verschillende Rode Duivels laten zich (nog) niet vaccineren, ondanks voorrang: Voetbalbond moet zich verantwoorden (02/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische voetbalbond moet zich verantwoorden nadat is gebleken dat niet alle Rode Duivels zich hebben laten vaccineren bij het begin van de EK-campagne. Iedereen zal het vaccin toegediend krijgen, maar sommige spelers kiezen ervoor dat pas na het toernooi te laten doen. Bondscoach Roberto Martinez zal het standpunt van de bond toelichten op zijn persconferentie vandaag.
  [naar artikel]
 46. Verschillende Rode Duivels laten zich (nog) niet vaccineren, ondanks voorrang: Voetbalbond moet zich verantwoorden (02/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Belgische voetbalbond moet zich verantwoorden nadat is gebleken dat niet alle Rode Duivels zich hebben laten vaccineren bij het begin van de EK-campagne. Iedereen zal het vaccin toegediend krijgen, maar sommige spelers kiezen ervoor dat pas na het toernooi te laten doen. Bondscoach Roberto Martinez zal het standpunt van de bond toelichten op zijn persconferentie vandaag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy