De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

OMG! Zo zag Imke uit ‘Ex on the Beach’ er vroeger uit (foto)

Metro

18/05/2021 - 17:06

Wie ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ volgt, weet dat Imke Roose een opvallende verschijning is. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze aan haar gezicht heeft laten werken. Nu zijn er foto’s opgedoken van toen ze nog naturel was. Imke Roose meerde in ‘Ex on the Beach’ aan als de ex-vriendin […] Het bericht OMG! Zo zag Imke uit ‘Ex on the Beach’ er vroeger uit (foto) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Imke Courtois en Emma Plasschaert dopen nieuw zeilschip van de Vlaamse Vaarschool in Nieuwpoort "Imke" (08/06/2021 - VRT NWS)
  In Nieuwpoort hebben Imke Courtois, vroeger voetbalspeelster bij de nationale ploeg, en Emma Plasschaert, topzeilster en kandidate voor de Olympische Spelen uit Oostende, een nieuw zeilschip gedoopt. De zeilboot, van de Vlaamse Vaarschool, kreeg de naam "Imke".
  [naar artikel]
 2. Realityster Imke Roose laat lipfillers verwijderen: “Lippen waren overvuld” (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na haar deelname aan het tv-programma Ex on the Beach kreeg realityster Imke Roose heel wat commentaar op haar lippen. Die kritiek nam ze ter harte en ze liet haar lipfillers verwijderen.
  [naar artikel]
 3. Imke Courtois heeft geweldige comeback op degoutante selfiefans (11/12/2018 - Metro)
  Ex-Red Flames-voetbalster Imke Courtois heeft twee Chelsea-fans op hun plaats gezet nadat ze een selfie met haar op Instagram plaatsten en er een walgelijk bijschrift aan toevoegden. Zaterdag zetelde Imke Courtois als analiste bij Play Sports voor de wedstrijd Chelsea-Manchester City. Twee Chelsea-fans uit het publiek vroegen een selfie met haar en plaatsten die vervolgens op hun Instagram met de respectloze woorden “Imke Courtois is een hoer”, zo lezen we op voetbalprimeur.be. Scherpe reactie De 30-jarige voormalige voetbalster uit Leuven kwam de Instagrampost tegen en reageerde assertief: “Zelfs hoeren zijn vriendelijk genoeg om met hun grootste fans op de foto te gaan. Dat is dan 250 euro”. Foto: voetbalprimeur.be Lees ook : Hazard en Chelsea smeren Man City eerste competitienederlaag aan Het bericht Imke Courtois heeft geweldige comeback op degoutante selfiefans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Voetbalanaliste Imke Courtois: ‘Waarom zou je als vrouw niks over mannensport mogen zeggen?’ (12/06/2021 - De Morgen)
  Sinds ze stopte met voetballen, is Imke Courtois (33) aanweziger dan ooit. Het EK is nu haar bevestiging als analist. Eind juli, bij de Olympische Spelen, neemt ze in het Sporza-ochtendblok de presentatie van Tokio Live voor haar rekening. ‘Waar ik vroeger zweeg, ga ik nu de discussie aan.’
  [naar artikel]
 5. Voetbalanalist Imke Courtois: ‘Hoer, stom wicht, dat soort taal gebeurt vaak, hoor’ (12/06/2021 - De Morgen)
  Sinds ze stopte met voetballen, is Imke Courtois (33) aanweziger dan ooit. Het EK is nu haar bevestiging als analist. Eind juli, bij de Olympische Spelen, neemt ze in het Sporza-ochtendblok de presentatie van Tokio Live voor haar rekening. ‘Waar ik vroeger zweeg, ga ik nu de discussie aan.’
  [naar artikel]
 6. Imke Courtois heeft het moeilijk met vergankelijkheid: "Vreselijk hoe ik mijn ouders nu ouder zie worden" (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is Imke Courtois te gast In 'Het zomert met' op één. Bruno Wyndaele leert de romantische kant van de voetbalanalist kennen - Imke vertelt...
  [naar artikel]
 7. Realityster Imke Roose laat haar lipfillers verwijderen: “Zoveel beter” (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens haar deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ werd er duchtig geroddeld over Imke Roose en haar opvallende uiterlijk. Volgens critici waren haar lippen namelijk té opgespoten, waardoor het resultaat bijzonder onnatuurlijk oogde. Woorden die de Belgische realityster ter harte nam, want ze zei haar lipfillers ondertussen vaarwel.
  [naar artikel]
 8. Test jezelf: online je DNA laten onderzoeken, (g)een goed idee? (23/10/2019 - VRT NWS)
  Je DNA, voedselallergieën of zelfs je stoelgang laten analyseren… Vroeger ging je hiervoor naar de huisarts, nu kan je het allemaal zelf doen. Je vindt op het internet honderden medische zelftests die je kan bestellen, geleverd aan huis. Maar hoe betrouwbaar zijn die tests? Wat als het resultaat tegenvalt? En hoe zit het met de privacy? Onze reporters Doruntina Islamaj, Imke Courtois en Peter Brems bestelden elk een test en zochten het uit. Vandaag: het DNA van Imke Courtois.
  [naar artikel]
 9. IN BEELD. Dit zijn de tien beste stranden ter wereld (28/11/2017 - Metro)
  Als de winter in aantocht is, beginnen veel mensen al te dromen over een volgende, exotische vakantie. Als je een beetje hulp nodig hebt in dat departement, kan je je laten inspireren door de tien beste stranden ter wereld. Als je naar buiten kijkt, is de kans groot dat de regendruppels tegen het raam spatten. Het ideale moment om te beginnen dagdromen over warme oorden en verre vakanties. Net daarom heeft FlightNetwork een lijst gemaakt met de vijftig beste stranden ter wereld. Vijf factoren De Canadese organisatie ging te rade bij 632 reisexperts en polste naar hun favoriete strand. De professionals moesten rekening houden met vijf factoren: de natuurpracht, hoe afgelegen het strand is, de kwaliteit van het water en het zand, hoeveel dagen zon er zijn per jaar en de gemiddelde temperatuur. Grace Bay op de Turks- en Caicoseilanden kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Hier kan je de top tien alvast bewonderen. Voor de volledige top vijftig surf je best naar de site van FlightNetwork. 1 of 10 10. Trunk Bay, Amerikaanse Maagdeneilanden (Foto FlightNetwork) 9. Hidden Beach, Mexico (Foto FlightNetwork) 8. Hyams Beach, Australië (Foto FlightNetwork) 7. Playa Paraiso, Mexico (Foto FlightNetwork) 6. Baia Dos Porcos, Brazilië (Foto FlightNetwork) 5. Navagio Beach, Griekenland (Foto FlightNetwork) 4. Pink Sands Beach, Bahamas (Foto FlightNetwork) 3. Anse Lazio, Seychellen (Foto FlightNetwork) 2. Whitehaven Beach, Australië (Foto FlightNetwork) 1. Grace Bay, Turks- en Caicoseilanden (Foto FlightNetwork)
  [naar artikel]
 10. Yasmine uit ‘Ex On The Beach’: “Ik word gepest op sociale media” (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Yasmine Pierards (22), bekend uit het realityprogramma ‘Ex On The Beach’ klaagt op Instagram aan dat ze gepest wordt. Zo moest ze een foto...
  [naar artikel]
 11. Yasmine & Imke uit ‘Chasing Beauty’ over plastische ingrepen: “Ik gaf al meer dan 40.000 euro uit” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ wil de schaduwzijde van plastische ingrepen belichten, en laat daarbij verschillende realitysterren aan het woord. Onder hen ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine en ‘Ex on the Beach’-deelneemster Imke. “Voorafgaand aan elke ingreep plan ik een gesprek met een psycholoog.”
  [naar artikel]
 12. Beach bar Boechout schiet op gang: “De eerste zon lokt altijd de meeste bezoekers” (19/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdag om 18u opent Beach Boechout het strandseizoen. De weersvoorspellingen kunnen niet beter, nu we in een soort mini-zomer zijn beland. “Helaas, nog vroeger openen was niet mogelijk”, vertelt uitbaatster Shanita De Caluwé (25). “Drie weken geleden vroor het hier nog.”
  [naar artikel]
 13. De favoriete onenightstand van Imke Courtois (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig voetbalster en tv-analiste Imke Courtois heeft zich deze week aan het ‘Tussen Hemel & Hel’-interview gewaagd in HUMO. Daarin verklapte ze...
  [naar artikel]
 14. K3 treedt op aan Q-Beach House (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  K3 trad vandaag op tijdens Q-Beach Live op het dak van het Q-Beach House in Oostende. Duizenden fans kwamen naar het optreden kijken. Marthe,
  [naar artikel]
 15. K3 treedt op aan Q-Beach House (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  K3 trad vandaag op tijdens Q-Beach Live op het dak van het Q-Beach House in Oostende. Duizenden fans kwamen naar het optreden kijken. Marthe,
  [naar artikel]
 16. Imke Courtois ontgoocheld over afscheid bij Red Flames (16/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Imke Courtois, op dit moment op meerdere tv-zenders analiste bij voetbalwedstrijden, is teleurgesteld over haar afscheid van het actieve voetbal.
  [naar artikel]
 17. Imke Courtois wil "drie perfecte wedstrijden spelen" in Nederland (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De afscheidnemende Imke Courtois staat met de Red Flames aan de vooravond van hun eerste deelname aan het EK vrouwenvoetbal, dat overmorgen in
  [naar artikel]
 18. COLUMN. De Belgische uitblinker op het WK voetbal voor mannen is Imke Courtois, nochtans onmiskenbaar een vrouw (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onze beste man op het WK voetbal is een vrouw, stelt columnist Jan Segers vast. “Jan Mulder (77) omschrijft zijn correspondentie met Imke Courtois (34) als ‘95 procent platonisch’. Maar tijdens dit WK zit niet Jan naast Imke, wel zijn zoon Youri (53). Kruisen hun blikken elkaar, dan vraag je je onwillekeurig af: hoeveel procent platonisch? Mooie televisie is dat.”
  [naar artikel]
 19. Imke Courtois: "Een fles champagne, dat was het" (16/10/2017 - Sporza)
  Imke Courtois (29) heeft het vrouwenvoetbal in ons land mee een gezicht gegeven. Van haar afscheid had de voormalige international zich meer voorgesteld.
  [naar artikel]
 20. Regenweer kan de pret niet drukken op 32ste beach- en grastornooi van volleybalclub Pelt (31/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Al voor de 32ste keer organiseerde volleybalclub VC Pelt een beach- en grastornooi. Vroeger ging dat telkens door op De Leukens, nu was het te doen op de aangelegde buitenvelden van ’t Pelterke. Door het slechte weer waren er wat minder inschrijvingen, maar dat kon de sfeer niet drukken. “Zo’n 30 teams passeerden aan de inschrijftafel”, zegt Paul Claes van VC Pelt. “Waar vroeger de focus op de competitieploegen lag, zijn het nu vooral de mannelijke recreanten die voor het merendeel van de inschrijvingen zorgen.”
  [naar artikel]
 21. Imke Courtois gaat aan de slag bij VRT (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ex-voetbalster en Red Flame Imke Courtois heeft een overeenkomst met de VRT gesloten over een nieuwe samenwerking. De voetbalanaliste zal na afloop van haar doctoraatswerk aan de KU Leuven aan de slag gaan bij Sporza en VRT NWS.
  [naar artikel]
 22. Imke Courtois gaat aan de slag bij VRT (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Ex-voetbalster en Red Flame Imke Courtois heeft een overeenkomst met de VRT gesloten over een nieuwe samenwerking. De voetbalanaliste zal na afloop van haar doctoraatswerk aan de KU Leuven aan de slag gaan bij Sporza en VRT NWS.
  [naar artikel]
 23. Imke Courtois: "Als je deze 5 boeken leest, word je een nieuw mens" (29/04/2018 - Sporza)
  Voetballers en voetbalsters houden niet alleen van voetbal. Imke Courtois analyseert graag wedstrijden, maar is ook een lettervreter.
  [naar artikel]
 24. VIDEO: zó reageren Jani Kazaltzis en Imke Courtois als ze oog in oog met krokodil komen te staan... (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de eerste aflevering van 'Bartel in het Wild' trekt Bartel met Jani en Imke richting een onbewoond eiland in Panama. Daar staat een wel heel...
  [naar artikel]
 25. Imke Vervaet geraakt niet voorbij halve finales 200m, ook Dafne Schippers uitgeschakeld (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Imke Vervaet heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de finale van de 200 meter bij de vrouwen op de Olympische Spelen.
  [naar artikel]
 26. Imke Courtois met dreadlocks op het voetbalveld (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Imke Courtois deed in Zot Gedraaid een bekentenis over haar pubertijd wanneer Kris Wauters haar vroeg naar haar keuze voor Bob Marley: "Ik heb
  [naar artikel]
 27. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet ex-zeilkampioene Evi Van Acker in de zomer? (13/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: zeilster Evi Van Acker.
  [naar artikel]
 28. Imke Courtois stopt na EK met voetballen: "Ik moest een keuze maken" (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Red Flame Imke Courtois hangt deze zomer haar voetbalschoenen aan de haak. Dat laat ze optekenen in Het Nieuwsblad. De 29-jarige Courtois, zowat
  [naar artikel]
 29. Imke Courtois mama geworden van dochtertje (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Imke Courtois (35) is bevallen van een dochtertje Max. Dat laat de voetbalanaliste optekenen in De Zondag. Courtois maakte begin dit jaar bekend dat ze er bewust voor koos om alleenstaande moeder te worden.
  [naar artikel]
 30. Nieuwe uitdaging voor Imke Courtois, ex-Red Flame wordt bestuurder bij Voetbal Vlaanderen: “Ik heb er super veel zin in” (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Imke Courtois gaat aan de slag als onafhankelijk lid binnen het Bestuur van Voetbal Vlaanderen.
  [naar artikel]
 31. Brengt bekende vrouwelijke voetbanaliste Imke Courtois haar club Standard in nauwe schoentjes? (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  U kent haar natuurlijk al van televisie want Imke Courtois is dé vrouwelijke voetbalanaliste van Vlaanderen en wijde omstreken. De mondige
  [naar artikel]
 32. Geheimzinnige geraniumhater heeft het gemunt op bloemen van Imke: “Mocht de dader ze nu op de juiste manier snoeien…” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Geheimzinnige Geraniumhater: het zou de titel van een strip van Suske en Wiske kunnen zijn, maar Imke Van Muylem (61) uit Sterrebeek wordt er wel door geterroriseerd. Sinds het begin van de zomer gaf de dader de bloemen op de vensterbanken van haar woning al meerdere keren een brutale snoeibeurt. “Ik wil dat het stopt, maar ik kan hiermee toch niet naar de politie?”, zegt Imke. Of moet de dader in de dierenwereld gezocht worden?
  [naar artikel]
 33. Imke Courtois, voetbalanalist: 'Ik ben pas klaar ben met leren als ik mijn ogen finaal sluit' (13/09/2020 - Knack)
  Imke Courtois is voetbalanalist. Ze heeft sinds kort een column in Sport/Voetbalmagazine en is binnenkort te zien in Over de oceaan op Vier. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 15 minuten en 36 seconden nodig.
  [naar artikel]
 34. Imke Courtois, voetbalanalist: 'Ik ben pas klaar met leren als ik mijn ogen finaal sluit' (13/09/2020 - Knack)
  Imke Courtois is voetbalanalist. Ze heeft sinds kort een column in Sport/Voetbalmagazine en is binnenkort te zien in Over de oceaan op Vier. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 15 minuten en 36 seconden nodig.
  [naar artikel]
 35. Ian Thomas speelt Beach Badminton en zingt That Girl Bad aan het Q-Beach House (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag nam Ian Thomas deel aan de Q-strandspelen. De luisteraars konden het tegen Ian Thomas opnemen in Beach Badminton. Qmusic organiseert naar
  [naar artikel]
 36. Ian Thomas speelt Beach Badminton en zingt That Girl Bad aan het Q-Beach House (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag nam Ian Thomas deel aan de Q-strandspelen. De luisteraars konden het tegen Ian Thomas opnemen in Beach Badminton. Qmusic organiseert naar
  [naar artikel]
 37. Ian Thomas speelt Beach Badminton en zingt That Girl Bad aan het Q-Beach House (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag nam Ian Thomas deel aan de Q-strandspelen. De luisteraars konden het tegen Ian Thomas opnemen in Beach Badminton. Qmusic organiseert naar
  [naar artikel]
 38. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: Wat doet Kimberly Buys deze zomer? (16/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hun vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: zwemster Kimberly Buys.
  [naar artikel]
 39. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet tennisster Elise Mertens in de zomer? (30/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: tennisster Elise Mertens.
  [naar artikel]
 40. Imke Courtois verwachtte meer van afscheid: "Een fles champagne, dat was het dan" (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan twee decennia lang zette Imke Courtois zich in voor het vrouwenvoetbal. Toen ze afgelopen zomer een punt achter haar rijkgevulde carrière...
  [naar artikel]
 41. Imke Courtois stopt na EK met voetbal (12/04/2019 - De Morgen)
  Imke Courtois trapt komende zomer op het EK haar laatste bal. De Red Flame stopt ermee en zet alles op haar doctoraat. 'Het is vroeg, 29 jaar, maar ik wil niet op een punt komen dat iedereen me voorbij begint te lopen.'
  [naar artikel]
 42. Imke Courtois neemt afscheid na het EK: "Wil stoppen op hoogtepunt" (12/05/2017 - Sporza)
  Red Flame Imke Courtois hangt na het EK haar voetbalschoenen aan de haak. "Ik wil meer tijd investeren in mijn doctoraat", vertelt de 29-jarige Courtois.
  [naar artikel]
 43. Imke Courtois krijgt versterking tijdens het WK voetbal (29/05/2018 - De Morgen)
  In een poging het testosterongehalte in de studio te temperen pakt Sporza tijdens het wereldkampioenschap voetbal uit met een geheim wapen. Red Flame Heleen Jaques (30) wordt na Imke Courtois de tweede vrouwelijke voetbalanalist in loondienst van de VRT. 
  [naar artikel]
 44. Sofia Anessiadis waagt zich aan Rihanna op dak Q-Beach House (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  'The Voice'-finaliste Sofia Anessiadis trad vanavond op tijdens Q-Beach Live op het dak van het Q-Beach House in Oostende. De 24-jarige Torhoutse
  [naar artikel]
 45. Imke Courtois leeft zich uit voor To Walk Again (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kunstenaar Pim Smit en Imke Courtois maakten zaterdag kunstwerken in een tent achter het atelier van Smit in Wommersom. De werken worden achteraf geveild en de opbrengst gaat naar Marc Herremans en zijn stichting To Walk Again.
  [naar artikel]
 46. Imke Courtois: "Denk dat Coucke beslissing niet juist heeft ingeschat" (10/05/2018 - Sporza)
  Beroering in vrouwenvoetballand gisteren: kampioen Anderlecht was 's ochtends opgedoekt, maar stond op uit de doden. "Er moet toch iets gebeurd zijn", zegt Imke Courtois.
  [naar artikel]
 47. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet wielrenner Gianni Vermeersch deze zomer? (20/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: wielrenner Gianni Vermeersch.
  [naar artikel]
 48. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet turnster Nina Derwael deze zomer? (06/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: turnster Nina Derwael.
  [naar artikel]
 49. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: "Tijdens het tussenseizoen mogen de triatleten trashen" (09/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hun vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: bondscoach van de Belgische triatleten en zelf ex-triatleet Nick Baelus.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy