Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:50 uur

Op zoek naar een studentenjob? Deze sector komt momenteel handen tekort

Metro

18/05/2021 - 20:00

De campagne helpdeoogst.be wordt dit jaar voor de tweede keer gelanceerd. Dat kondigt Vlaams minister van Landbouw en Visserij Hilde Crevits (CD&V) aan. De campagne wil (tijdelijk) werklozen en studenten aantrekken om mee te oogsten nu het door het coronavirus moeilijker is buitenlandse seizoensarbeiders aan te trekken. Eind mei zal de campagne zich via sociale […] Het bericht Op zoek naar een studentenjob? Deze sector komt momenteel handen tekort verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beste studentenjob van België? Krijg betaald om te paintballen, shoppen en wellnessen (16/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je nog op zoek naar een studentenjob voor deze zomer? Dan komt deze oproep waarschijnlijk net op het juiste moment! VakantieVeilingen.be
  [naar artikel]
 2. Beste studentenjob van België? Krijg betaald om te paintballen, shoppen en welnessen (16/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je nog op zoek naar een studentenjob voor deze zomer? Dan komt deze oproep waarschijnlijk net op het juiste moment! VakantieVeilingen.be
  [naar artikel]
 3. Nog op zoek naar een carrièreswitch? Japan zoekt dringend nieuwe ninja’s (22/07/2018 - Metro)
  In Japan kampen ze momenteel met een groot tekort aan ninja’s. Het land van de rijzende zon zoekt daarom dus waardige kandidaten om de vacature in te vullen. Je krijgt er bovendien nog een riant loon van 85. 000 dollar per jaar voor. In een aflevering van de podcast Planet Money reist de Britse gids Sally Herships naar het stadje Iga in Japan. Inwoners claimen dat dit de geboorteplaats van de ninja’s is. maar jammer genoeg is er in heel Japan momenteel een ernstig tekort aan deze vechtmachines. Zij zijn sowieso nodig om het jaarlijkse ninja festival te houden. Doordat de stad leegloopt komt dit in gevaar. Daarom willen ze het nina toerisme nu meer promoten en dus ook een ninja vacature uitschrijven. Wie voelt zich geroepen? Lees ook : Ninjakapper knipt haren met vuur en zwaarden Het bericht Nog op zoek naar een carrièreswitch? Japan zoekt dringend nieuwe ninja’s verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. IT'ers profiteren van tekort: "Ja, we kunnen best wel hoge looneisen stellen" (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De IT-sector is de opkomende sector bij uitstek op de Belgische arbeidsmarkt. Het tekort aan IT'ers was nog nooit zo groot. Resultaat: IT'ers...
  [naar artikel]
 5. Studentenjob kwijt door corona? In deze sectoren hebben ze dringend nood aan helpende handen (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacrisis treft ook veel studenten recht in de portemonnee. Zeker de studenten die hun eigen studies betalen, in hun eigen onderhoud moeten voorzien én hun vaste job in bijvoorbeeld de horeca opnieuw zagen stilvallen, zitten nu in zwaar weer. Jobat.be bekijkt de alternatieven die er momenteel zijn.
  [naar artikel]
 6. Antwerpse haven kampt met groot tekort aan arbeiders: “20 procent van de vacatures raken niet ingevuld” (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Antwerpse haven zijn ze momenteel dringend op zoek naar 300 extra arbeiders om de nijpende tekorten op te vullen. De haven kampt in de vakantieperiodes traditioneel met een gebrek aan personeel, maar nu is het probleem nog groter. Vanwaar komt dit tekort? En welke functies raken niet ingevuld? Ingrid Mertens, manager transport en logistiek bij VDAB, om tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 7. Antwerpse haven kampt met groot tekort aan arbeiders: “20 procent van de vacatures in de haven raakt niet ingevuld” (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Antwerpse haven zijn ze momenteel dringend op zoek naar 300 extra arbeiders om de nijpende tekorten op te vullen. De haven kampt in de vakantieperiodes traditioneel met een gebrek aan personeel, maar nu is het probleem nog groter. Vanwaar komt dit tekort? En welke functies raken niet ingevuld? Jobat.be vroeg Ingrid Mertens, manager transport en logistiek bij VDAB, om tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 8. Haven krijgt 20 procent van arbeidersvacatures niet ingevuld: aan deze profielen is er nood (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Antwerpse haven zijn ze momenteel dringend op zoek naar 300 extra arbeiders om de nijpende tekorten op te vullen. De haven kampt in de vakantieperiodes traditioneel met een gebrek aan personeel, maar nu is het probleem nog groter. Vanwaar komt dit tekort? En welke functies raken niet ingevuld? Ingrid Mertens, manager transport en logistiek bij VDAB, om tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 9. Horeca massaal op zoek naar helpende handen: deze vacatures staan open (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met de volledige heropening van de horeca in het vizier, is er weer die schreeuw om extra personeel. Alleen al op Jobat.be staan er 200 horecavacatures open, en de vraag naar extra handen belooft de komende maanden nog toe te nemen. In 2020 bedroeg het gemiddelde bruto maandloon in de horeca 2.852 euro (Salariskompas), exclusief toeslagen en fooi. Is de horeca een sector voor jou? We nemen enkele jobs onder de loep.
  [naar artikel]
 10. Studentenjob kan je studies schaden (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie bijverdient met een studentenjob riskeert minder goed te presteren op de universiteit of hogeschool. Dat blijkt uit onderzoek aan de...
  [naar artikel]
 11. Deze uitstekende laptops zijn momenteel zeer in trek (04/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op zoek naar een nieuwe laptop? Deze toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding worden momenteel het vaakst bekeken op Tweakers.be.
  [naar artikel]
 12. Sportoase komt volledig in Kempense handen en drijft op ambitie: “Ruim vier miljoen bezoekers per jaar, en dat worden er nog meer” (05/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een namiddagje waterpret met de kinderen of een halfuur baantjes trekken, al dan niet in combinatie met een rondje zwoegen in de fitness: steeds meer Vlamingen vinden daarvoor de weg naar Sportoase. Het bedrijf dat nu helemaal in handen van de Kempense bouwgroep Van Roey komt, heeft momenteel zwembaden op zeventien locaties. En daar komen er de volgende jaren nog een heleboel bij, onder meer in Lille. “Wij geloven in een verdere groei, want er is een tekort aan zwemwater in België”, zeggen Eddy Cox (63), gedelegeerd bestuurder van Van Roey, en Michael Schouwaerts(48), directeur van Sportoase.
  [naar artikel]
 13. Heb je in deze kustgemeente dokter nodig, dan heb je geduld nodig (25/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Vlaams tekort aan huisartsen treft ook Blankenberge. Van de vijftien actieve huisartsen werken er amper drie zonder patiëntenstop. Meerderheidspartij N-VA vraagt aandacht voor het probleem en wil samen met de sector op zoek naar een oplossing. Dokter Peter Vandendriessche beaamt dat het water aan de lippen staat. “Meer kunnen we niet aan”, zegt de arts.
  [naar artikel]
 14. Tekort aan begeleiders kinderopvang terugdringen (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  CVO Lino start in Beringen met een nieuwe opleiding tot begeleider in de kinderopvang. De opleiding moet een antwoord bieden op het groeiende personeelstekort in de sector. De VDAB ontving vorig jaar maar liefst 3.159 vacatures, een derde meer dan in 2018. De noden in de sector zijn hoog. “We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kinderbegeleiders”, weet burgemeester Thomas Vints. “Het stadsbestuur van Beringen zet dan ook mee zijn schouders onder dit project.”
  [naar artikel]
 15. OPROEP. Bent u gestopt met studeren wegens het coronavirus? (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Niet meer naar de les kunnen en al maanden amper sociaal contact. Studenten hadden hun academiejaar wel anders voorgesteld. ‘Het Laatste Nieuws’ is voor een artikel op zoek naar universiteits- of hogeschoolstudenten die dit jaar beslisten hun studies stop te zetten door de impact van het coronavirus. Omdat de situatie uitzichtloos is, omdat ze zich geroepen voelen de handen uit de mouwen te steken in een sector waar het momenteel nodig is, omdat corona hen een nieuwe richting heeft uitgestuurd, of om nog een andere reden.
  [naar artikel]
 16. Ook tekort aan IT'ers dwingt bedrijven tot toegevingen tijdens loononderhandelingen (04/07/2018 - De Morgen)
  De IT-sector is de opkomende sector bij uitstek op de Belgische arbeidsmarkt. Het tekort aan IT'ers was nog nooit zo groot. Resultaat:  IT'ers hebben keuze zat wanneer ze solliciteren. Wil dat ook zeggen dat ze, gelijkaardig aan ingenieurs, oppermachtig zijn in loononderhandelingen en enorme looneisen kunnen stellen? Sommige zeggen ja, maar de meeste nuanceren die berichtgeving.
  [naar artikel]
 17. De beste studentenjob ooit? Die vind je deze zomer in Wijnegem (07/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Wijnegem Shopping Center is op zoek naar een jobstudent voor deze zomer. En niet zomaar een: zijn of haar dagtaak bestaat uit shoppen en foto’s nemen voor de sociale media van het winkelcentrum. Als kers op de taart mag de gelukkige‘shopping king’ of ‘queen’ tot 1.500 euro aan kleren voor zichzelf houden.
  [naar artikel]
 18. “HEMA komt in Belgische handen” (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse winkelketen HEMA komt zo goed als zeker in Belgische handen. De Brusselse investeerder Core Equity Holdings is dicht bij een akkoord over de aankoop, bevestigen vier bronnen in de financiële sector en de retailbranche aan de Nederlandse krant De Telegraaf. Het nieuws staat woensdag ook in De Standaard.
  [naar artikel]
 19. Wie blijvend aan de slag wil in finance, specialiseert zich best in deze functies (06/12/2018 - De Morgen)
  Is er nog werk in de financiële sector? Ja, de automatisering leidt wel degelijk tot nieuwe banen die ook nog eens behoorlijk complex zijn. Ingewikkelde regelgeving, digitale veiligheid en big data. Vacature.com ging op zoek naar de banen van de toekomst in de financiële sector.
  [naar artikel]
 20. Loonkloof al aanwezig bij studentenjob: jongens verdienen meer (26/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jongens verdienen gemiddeld zo’n 260 euro meer per jaar met hun studentenjob dan meisjes. Dat blijkt uit een studie van Randstad waarover Het Nieuwsblad bericht. “De traditionele rolpatronen zitten nog ingebakken in de keuze van een studentenjob”, zegt Jan Denys van Randstad. “Meisjes kiezen kassawerk in een winkel, jongens gaan vaker shiften draaien in een fabriek. En daar ligt het loon gewoon een stuk hoger.”
  [naar artikel]
 21. Zie jij een job in hr wel zitten? Dit moet je weten over de sector (én de verloning) (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De human resources (hr) is een sector in verandering, en dat komt niet alleen door de COVID-19-epidemie. In deze uitdagende omgeving vind je jobs van administratief medewerker tot managementniveau. Zit jij in de toekomst bij een sollicitatiegesprek aan de andere kant van de tafel? Jobat.be belicht de sector.
  [naar artikel]
 22. Zie jij een job in hr wel zitten? Dit moet je weten over de sector (én je loon) (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De human resources (hr) is een sector in verandering, en dat komt niet alleen door de Covid-19-epidemie. In deze uitdagende omgeving vind je jobs van administratief medewerker tot managementniveau. Zit jij in de toekomst bij een sollicitatiegesprek aan de andere kant van de tafel? Jobat.be belicht de sector.
  [naar artikel]
 23. Sportclubs massaal op zoek naar trainers: "Nood aan goede trainers is groot" (22/02/2019 - VRT NWS)
  De sportclubs in ons land zijn massaal op zoek naar nieuwe, goede trainers. Het tekort is nijpend. Dat schrijft Het Nieuwsblad en bevestigen verschillende sportfederaties ons. Maar hoe komt dat? En is er een oplossing?
  [naar artikel]
 24. Tot 16 euro per uur: In deze studentenjobs verdien je het meeste (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer jongeren gaan op zoek naar een studentenjob. Volgens cijfers van de RSZ waren er in coronajaar 2021 maar liefst 565.248 jobstudenten actief: een record. Gemiddeld verdienden deze studenten 12,70 euro per uur. Toch zijn er studentenjobs waar je een pak meer kan verdienen. Jobat.be maakte een lijst met de vijf studentenjobs waar je het meeste kan verdienen
  [naar artikel]
 25. Weyts wil studenten uit lerarenopleiding inschakelen: 'Onderwijs komt handen tekort' (29/04/2020 - Knack)
  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) wil studenten uit het laatste jaar van de lerarenopleiding inschakelen bij de heropening van de scholen vanaf 15 mei. De N-VA-minister gaat in de schoot van de regering ook op zoek naar opvanglocaties buiten de schoolmuren. De scholen zelf zullen ook kunnen rekenen op financiële ondersteuning voor de extra kosten die ze hebben door de coronacrisis.
  [naar artikel]
 26. ICT-sector zoekt medewerkers (en je hoeft geen IT'er te zijn) (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zoek jij toevallig een nieuwe job in een bloeiende sector? Dat treft: de ICT-sector ziet je sollicitatie maar al te graag tegemoet. En je hoeft er...
  [naar artikel]
 27. Vrijwilligerswerk Kortessem op zoek naar enthousiaste medewerkers (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijwilligerswerk Haspengouw, afdeling Kortessem is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ter ondersteuning van heel wat projecten. De gemeente, het OCMW en de Wroeter zijn de tussenpersoon om vraag en aanbod te matchen. Niet alleen de socio-culturele sector, maar ook de andere sectoren uit het verenigingsleven kunnen op de dienst beroep doen. De rekrutering van vrijwilligers richt zich tot alle inwoners en dit van jong tot oud. Het is een oproep naar mensen, die de handen uit de mouwen willen steken, hun talenten willen delen met anderen.
  [naar artikel]
 28. "We zijn geen robots": sociale sector organiseert mars tegen armoede in Brussel (22/02/2018 - VRT NWS)
  Zo'n 100 actievoerders organiseerden deze middag een 'waardigheidsmars' in Brussel. Ze eisen meer erkenning voor mensen in armoede, maar ook meer ondersteuning voor de hulpverleners. Want op dat vlak schiet het beleid momenteel nog tekort, aldus de betogers.  
  [naar artikel]
 29. Loonkloof begint al bij studentenjob: jongens verdienen 260 euro meer per jaar dan meisjes (26/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Jongens verdienen gemiddeld zo’n 260 euro meer per jaar met hun studentenjob dan meisjes. Dat blijkt uit een studie van Randstad. “De traditionele rolpatronen zitten nog ingebakken in de keuze van een studentenjob”, zegt Jan Denys van Randstad. “Meisjes kiezen kassawerk in een winkel, jongens gaan vaker shiften draaien in een fabriek. En daar ligt het loon gewoon een stuk hoger.”
  [naar artikel]
 30. Loonkloof begint al bij studentenjob: jongens verdienen 260 euro meer per jaar dan meisjes (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jongens verdienen gemiddeld zo’n 260 euro meer per jaar met hun studentenjob dan meisjes. Dat blijkt uit een studie van Randstad. “De traditionele rolpatronen zitten nog ingebakken in de keuze van een studentenjob”, zegt Jan Denys van Randstad. “Meisjes kiezen kassawerk in een winkel, jongens gaan vaker shiften draaien in een fabriek. En daar ligt het loon gewoon een stuk hoger.”
  [naar artikel]
 31. Oostenrijks toerisme kampt met tekort aan werkkrachten (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Oostenrijkse gastronomische en toeristische sector kampt aan het begin van het zomerseizoen met een tekort aan werknemers. Als gevolg van de coronapandemie zijn er te weinig seizoenarbeiders.
  [naar artikel]
 32. Leveringen van Nestlé en een oorlogswet uit 1950 moeten het tekort aan babymelkpoeder in de VS wegwerken (22/05/2022 - Express)
  De Verenigde Staten (VS) kampen met een tekort aan babymelkpoeder. Nestlé stuurt daarom extra voorraden naar het land. De Amerikaans president Joe Biden heeft vorige week ook een oorlogswet van 1950 van onder het stof gehaald om het tekort weg te werken. Ouders die naar babyvoeding zoeken in de Amerikaanse winkels worden momenteel geconfronteerd met […]
  [naar artikel]
 33. Helft koks blijft weg uit keuken (18/08/2017 - De Morgen)
  De helft van de afgestudeerde koks komt niet in de keuken terecht. Gevolg: onze chefs moeten in het buitenland op zoek naar personeel. 'Toen wij jong waren, kusten we beide handen voor een plek in De Karmeliet', zegt sterrenchef Filip Claeys. 'Nu zoek ik al maanden naar twee goede krachten.'
  [naar artikel]
 34. 'Het tekort aan halfgeleiders zal dit jaar afnemen' (21/07/2022 - De Tijd)
  15:41 Het tekort aan computerchips gijzelt sinds de coronapandemie elke sector die afhankelijk is van halfgeleiders. Daar lijkt een eind aan te komen nu de voorraden zich herstellen. Al zijn niet alle probl...
  [naar artikel]
 35. Jan Portaelsziekenhuis van Vilvoorde zoekt verpleegkundigen voor COVID-afdeling (14/10/2020 - VRT NWS)
  Het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels van Vilvoorde is op zoek naar een tiental verpleegkundigen voor de COVID-afdeling. Momenteel is er geen tekort op die afdeling. Het ziekenhuis wil voorbereid zijn op een toename van het aantal COVID-patiënten. In het Jan Portaelsziekenhuis liggen momenteel 16 COVID-patiënten, waarvan twee op intensieve zorg.
  [naar artikel]
 36. Gepensioneerden en studenten moeten personeelstekort in ziekenhuizen voorkomen (02/11/2020 - De Standaard)
  Als ziekenhuizen de komende dagen of weken bezwijken onder de druk van het aantal covid-patiënten, zal de reden geen tekort aan bedden, maar een tekort aan zorgpersoneel zijn. De zoektocht naar handen aan het bed draait op volle toeren.
  [naar artikel]
 37. AB InBev wanhopig op zoek naar werknemers voor nieuwe productielijn (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  AB InBev is al sinds oktober op zoek naar 40 werknemers om een nieuwe productielijn in de bottelarij van haar Leuvense brouwerij continu te laten draaien. Momenteel is nog maar de helft van deze vacatures ingevuld. Dat heeft Alexander Soenen, sinds kort de nieuwe brouwerijdirecteur, donderdagavond gezegd tijdens een receptie in de brouwerij. In de Leuvense brouwerij van AB InBev werken momenteel in totaal 800 personen.
  [naar artikel]
 38. Huishoudman moet tekort aan poetsvrouwen opvangen (20/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het wordt steeds moeilijker om goede huishoudhulpen te vinden. Door het dreigende tekort geeft het bedrijf Partena zelfs een premie aan poetshulpen die goede collega’s aanbrengen. En het gaat via een campagne verwoed op zoek naar huishoudmannen.
  [naar artikel]
 39. Slechte studentenjob leidt tot slechtere prestaties op school (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een kwaliteitsvolle studentenjob kan bij jongeren een positief effect hebben op de schoolprestaties, maar omgekeerd geldt ook dat studenten die niet gewaardeerd worden op de werkvloer het daardoor minder goed doen op school. Dat blijkt uit het masterproef-onderzoek van VUB-student Zakaria Ouaday.
  [naar artikel]
 40. Bouwsector telt 16.500 vacatures: “Meer freelancers inhuren lost tekort ook niet op” (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De bouwsector kreunt onder een groot tekort aan arbeidskrachten. Kan de inzet van freelancers de sector redden? Jan Vochten van de Confederatie...
  [naar artikel]
 41. Voor deze jobs is men dringend op zoek naar personeel: de knelpuntberoepen op een rij (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Naast een hele waslijst aan technische beroepen blijft er op de Vlaamse arbeidsmarkt een nijpend tekort aan verplegers en verpleegsters. Dat blijkt...
  [naar artikel]
 42. Werken als studentenjob: zo vind je leuk vakantiewerk (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Honderdduizenden jongeren verdienen komende zomer opnieuw een centje bij als jobstudent. Ben jij lastminute nog op zoek naar de geschikte vakantiejob? Jobat.be klopte aan bij Cedric Van Uffel, Marketing & Communications Manager bij uitzendkantoor Agilitas Group. Hij gidst je aan de hand van 5 vragen doorheen de zoektocht naar de geschikte zomerbaan.
  [naar artikel]
 43. OPROEP. #zorgvoorlicht komt terug: we gaan op zoek naar De Mooiste Lichtstraat van Vlaanderen! (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen zorgde massaal voor licht in donkere dagen tijdens de eerste editie van #zorgvoorlicht: bedankt daarvoor! In de herfstvakantie was de verbondenheid zo goed te voelen en daarom willen we het licht, de liefde en de warmte blijven verspreiden. Binnenkort gaan we met HLN.be en VTM NIEUWS op zoek naar De Mooiste Lichtstraat van Vlaanderen. Brand deze keer je lichtje met de hele straat, buurt of wijk en steek samen de handen uit de mouwen. Want samenwerken -op een veilige manier- kan wonderen verrichten.
  [naar artikel]
 44. Politie Wetteren op zoek naar vermiste 90-jarige man (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Wetteren is momenteel op zoek naar een 90 jarige man in de regio Wetteren, Overschelde en Kalken. Hij vertrok deze avond thuis op...
  [naar artikel]
 45. Tekort aan ICT'ers was nog nooit zo groot: bedrijven zijn op zoek naar 16.000 digitale experts (19/04/2018 - VRT NWS)
  Het tekort aan ICT'ers op de arbeidsmarkt was nog nooit zo groot. Dat schrijft De Tijd. Er zijn nu 16.000 openstaande vacatures, dubbel zoveel als 10 jaar geleden.
  [naar artikel]
 46. Record: tekort aan één geneesmiddel op twintig (07/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Voor een geneesmiddel op de twintig geldt momenteel een tekort. Dat bericht Le Soir donderdag, op basis van de lijst die geneesmiddelenagentschap FAGG daarover bijhoudt. Geneesmiddelenproducenten moeten het FAGG op de hoogte brengen als er een tekort geldt of verwacht wordt.
  [naar artikel]
 47. De crèche komt wiegende armen en aaiende handen tekort (27/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/BUVvRQB69gU0XHSVzhLuehOhfgE/diocontent/74401238/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 48. Twijfel je tussen werken voor een kmo en een groot bedrijf? Deze 5 vragen helpen je op weg (17/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als je op zoek bent naar een (eerste) job kan de veelheid aan vacatures in je sector best overweldigend lijken. Want hoe weet je nu of het leuker...
  [naar artikel]
 49. Heropleving Amerikaanse luchtvaart trekt massaal buitenlandse piloten aan (04/05/2022 - Express)
  In de Verenigde Staten zijn luchtvaartmaatschappijen op zoek naar grote aantallen piloten. Nu de sector na de coronacrisis weer tekenen van heropleving toont, blijkt er immers een groot tekort aan vliegend personeel. Dat heeft het persbureau Reuters gemeld. Steeds vaker melden zich ook buitenlandse piloten om de vacatures in te vullen. Dat stuit echter op […]
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy