Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
05:44 uur

Wat is er sociaal aan de commercialisering van openbare ouderenzorg? 

Apache

31/05/2021 - 11:40

‘Groen licht voor privatisering Antwerps Zorgbedrijf’, kopt de krant De Tijd over de beslissing van het bestuur van de voormalige Antwerpse OCMW-rusthuizen. ‘Zet onze openbare woonzorgcentra niet in de uitverkoop’, schrijven de vakbonden in een open brief. ‘Dat klopt niet’, reageert schepen voor sociale zaken Tom Meeuws (Vooruit) op sociale media: ‘Ons bestuursakkoord is duidelijk: geen commercialisering in zorg en sociaal werk’. Wie door het rookgordijn van schepen Meeuws kijkt, kan slechts tot één conclusie komen: de ouderenzorg in Antwerpen wordt gecommercialiseerd, en dat zal de zorg niet ten goede komen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Toyota en NTT werken samen aan commercialisering intelligente stad (26/03/2020 - Express)
  In Japan hebben de autobouwer Toyota en het telecomconcern Nippon Telegraph and Telephone (NTT) een samenwerkingsakkoord gesloten over de commercialisering... The post Toyota en NTT werken samen aan commercialisering intelligente stad appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Ouderenzorg: 'We moeten afstappen van een voornamelijk medisch gericht model' (27/02/2018 - Knack)
  Commerciële rusthuizen zouden door een besparing op personeel ondermaatse zorg leveren. Véronique De Schaepmeester van het Vlaams Onafhankelijk Zorgnetwerk weerlegt die kritiek deze week in het weekblad Tertio. 'De onderfinanciering van de ouderenzorg is voor de hele ouderenzorg een prangende kwestie.'
  [naar artikel]
 3. Commercialisering daklozenopvang kan wél in Gent (20/02/2019 - De Standaard)
  Via een openbare aanbesteding heeft het Gentse stadsbestuur van Open VLD, SP.A en Groen de opvang van vluchtelingen en daklozen in Campus Vesalius toegewezen aan G4S Care. Dat meldt De Morgen.
  [naar artikel]
 4. Verhuis onthaal dienstencentrum Den Tuinhoek naar Sociaal Huis (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om een vlottere vlottere dienstverlening voor alle inwoners van Leopoldsburg te garanderen, worden een een aantal diensten overgebracht naar het Sociaal Huis. Zo kunnen alle inwoners op één plaats terecht voor alle info en vragen over ouderenzorg, maar ook voor alle andere diensten van het Sociaal Huis. Een team van maatschappelijk werkers en bedienden helpt je daar graag verder.
  [naar artikel]
 5. Subsidies voor woonzorgcentra spekten portefeuilles van rijkste Belgen (29/06/2020 - Apache)
  Wie verdient aan ouderenzorg? En heeft de commercialisering er mee voor gezorgd dat het coronavirus zo lelijk huis kon houden in onze woonzorgcentra? De voorbije twee decennia heeft een aantal mensen alleszins héél veel geld verdiend in de sector. Geld om de zorg te verbeteren werd afgeleid naar aandelen- en andere portefeuilles. Apache kon interne
  [naar artikel]
 6. Gedeeltelijke commercialisering Vlaamse zorg uitgesteld tot na de zomer (14/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het decreet dat een gedeeltelijke commercialisering van de Vlaamse zorg, waaronder de woonzorgcentra, mogelijk maakt, wordt uitgesteld tot na het zomerreces. De oppositie wil opnieuw advies van de Raad van State.
  [naar artikel]
 7. Gedeeltelijke commercialisering Vlaamse zorg uitgesteld tot na de zomer (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het decreet dat een gedeeltelijke commercialisering van de Vlaamse zorg, waaronder de woonzorgcentra, mogelijk maakt, wordt uitgesteld tot na het zomerreces. De oppositie wil opnieuw advies van de Raad van State.
  [naar artikel]
 8. Crombez wil af van winstbejag binnen ouderenzorg (15/10/2017 - VRT NWS)
  Sp.a-voorzitter John Crombez wil niet langer dat ouderenzorg wordt aangeboden door organisaties die winstbejag nastreven.
  [naar artikel]
 9. De Wingerd bewijst dat het wel kan: ouderenzorg op het ritme van de bewoners (13/11/2021 - De Morgen)
  Kleinschaligheid is onbetaalbaar, hoor je vaak zeggen. Vooral door de commerciële spelers in de ouderenzorg. Maar klopt dat wel? In De Wingerd, een privaat non-profitrusthuis voor mensen met dementie, bewijzen ze dat het wél kan.
  [naar artikel]
 10. Waarom de ouderenzorg wel een stemtest waard is (10/05/2019 - VRT NWS)
  Nils Vandenweghe betreurt dat geen enkele stemtest wakker ligt van de ouderenzorg. Toch zijn er heel wat prioriteiten voor het Vlaamse en federale zorgbeleid dat politieke partijen de komende jaren moeten uitvoeren.
  [naar artikel]
 11. Catalonië in de ban van sociaal protest (29/11/2018 - De Tijd)
  15:06 Voor de vierde dag op rij deed sociaal protest het openbare leven in Catalonië donderdag deels stilvallen. Duizenden werknemers uit de gezondheidszorg, het onderwijs en de ambtenarij eisen een eind aa...
  [naar artikel]
 12. Vakbonden organiseren acties in de Vlaamse zorg (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront - ACV Openbare Diensten, ACOD en VSOA - voert volgende dinsdag om 13 uur acties in de Vlaamse zorg, om te protesteren tegen de geplande commercialisering van de zorg.
  [naar artikel]
 13. Radio Apache #1 • Nieuwswaar (13/02/2019 - Apache)
  Welke impact heeft de commercialisering van mediabedrijven de voorbije jaren gehad op redacties, nieuws en journalistiek? In de eerste aflevering van Radio Apache, de podcast van Apache, praten we met Sven Gatz, Vlaams minister bevoegd voor media (Open VLD), de Nederlandse journalist Joris Luyendijk en communicatiewetenschapper Steve Paulussen (UA), over commercialisering van media en de
  [naar artikel]
 14. Op zoek naar 2 miljard voor ouderenzorg (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  BrusselEind deze week buigen N-VA, CD&V en Open Vld - de partijen die samen een Vlaamse regering willen vormen - zich voor de eerste keer over de bevoegdheid Welzijn. Ouderenzorg is een van de dossiers die op tafel zal liggen. Vraag is of N-VA de persoonsvolgende financiering zal aankaarten.
  [naar artikel]
 15. Fraude met Bulgaarse vrouwen in de ouderenzorg (30/05/2018 - Knack)
  Een Bulgaarse bedrijf biedt in ons land ouderenzorg aan. U betaalt 2500 euro per maand, de onopgeleide verzorgsters krijgen zo'n 400 euro. Fraude en bedrog in een schimmig netwerk.
  [naar artikel]
 16. "We moeten naar een andere visie op de ouderenzorg" (17/03/2017 - De Redactie)
  Minister van Welzijn Jo Vandeurzen zegt dat de financiering van de ouderenzorg in de toekomst meer rekening zal moeten houden met welzijns- en sociale aspecten. De Vlaamse regering is bezig met zo een nieuw model op poten te zetten.
  [naar artikel]
 17. Baas in eigen tehuis: de Zweedse aanpak werkt ook in de Belgische ouderenzorg (09/10/2019 - Knack)
  De Koning Boudewijnstichting trekt 250.000 euro uit om een Zweeds inspraakmodel in de Belgische ouderenzorg te introduceren. In Ardooie experimenteren ze er al mee. 'Hier mag iedereen meebeslissen over het menu, de uitstappen en de inrichting. Maar het is ook je goed recht om aan de zijlijn te blijven staan.'
  [naar artikel]
 18. Vlaanderen laat 125 miljoen euro liggen in ouderenzorg (12/03/2020 - De Morgen)
  Terwijl de zorgsector schreeuwt om extra geld, gaf de Vlaamse overheid de voorbije jaren nooit haar volledige budget uit in de ouderenzorg. Er bleef tot 125 miljoen euro ‘liggen’. Hoe kan zoiets?
  [naar artikel]
 19. Fraude met Bulgaarse vrouwen in ouderenzorg: zwoegen voor 400 euro per maand (30/05/2018 - Knack)
  Wat moet je, als je op je oude dag niet naar het rusthuis wilt of kunt? Een schimmig Bulgaars bedrijf biedt de klok rond ouderenzorg aan. De hulpverleensters verdienen nog niet de helft van het Belgische minimumloon, blijkt uit een reportage van Knack en het VTM-programma Telefacts.
  [naar artikel]
 20. Beke laat impact coronacrisis op ouderenzorg onderzoeken (24/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Universiteit Hasselt onderzoekt, op vraag van minister Wouter Beke (CD&V), de impact van de coronacrisis op de organisatie van de ouderenzorg. “We willen hieruit lessen trekken voor heel Vlaanderen”, zegt Beke.
  [naar artikel]
 21. Onderwijs bezorgd over "commercialisering" bijscholingsinitiatieven (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De onderwijsverstrekkers maken zich wat zorgen over de "commercialisering" van bijscholingsinitiatieven die de leerachterstand van leerlingen moeten helpen wegwerken. Met uitzondering van de zomerscholen gebeurt die bijscholing en remediëring van leerlingen best op school. Dat hebben Lieven Boeve, directeur-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, en Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, gezegd in de coronacommissie van het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 22. Vandeurzen na de Pano-reportage: 'Kwalitatieve ouderenzorg start ook in de keuken' (13/10/2017 - Knack)
  De laatste Pano-aflevering lokte heel wat verontwaardiging uit over de situatie in commerciële woonzorgcentra. Uit de undercoverreportage bleek onder andere dat het eten in verschillende voorzieningen te wensen overlaat. Minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) komt nu met een plan om de kwaliteit van ouderenzorg te verbeteren.
  [naar artikel]
 23. Ouderenzorg “onvoldoende voorbereid” op nieuwe coronagolf: 1 op 4 woonzorgcentra heeft nog steeds tekort aan beschermingsmiddelen (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben te weinig geïnvesteerd in de ouderenzorg en we zijn onvoldoende voorbereid op een nieuwe coronagolf. Dat is de conclusie van de Belgische...
  [naar artikel]
 24. Fraude in Belgische ouderenzorg: verzorgsters én bejaarden bedrogen (30/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Belgische ouderenzorg is een schimmig Bulgaars zorgbedrijf actief. De werknemers van het bedrijf verdienen nog niet de helft van het Belgische minimumloon, terwijl ook de bejaarden worden bedrogen. Het zou gaan om een miljoenenbusiness, blijkt uit een onderzoek van Knack en Telefacts.
  [naar artikel]
 25. Personeel ouderenzorg luidt noodklok: ‘Het is in één woord: chaos’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Het water staat het personeel in de ouderenzorg volledig aan de lippen. Door de grote uitval van personeel kan niet meer de zorg geboden worden die het personeel zelf zou willen. Dat blijkt uit een bevraging van de Federatie van Zorgkundigen.
  [naar artikel]
 26. 5.000 extra plaatsen in residentiële ouderenzorg (24/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Woonzorgcentra krijgen er voor de periode 2020-2025 5.000 extra plaatsen bij voor de residentiële ouderenzorg. Dat maakt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) bekend. Vlaanderen trekt daarvoor 162 miljoen euro uit.
  [naar artikel]
 27. 1,4 miljoen euro winst, maar bewoners verwaarloosd: is er een probleem met de controle op onze ouderenzorg? (04/02/2022 - De Morgen)
  Zeventien hulpbehoevende bejaarden moesten donderdag in Geraardsbergen uit twee residenties geëvacueerd worden na een inval van de politie. Het roept vragen op over het toezicht op onze ouderenzorg. Had hier niet sneller ingegrepen moeten worden?
  [naar artikel]
 28. 1,4 miljoen euro winst, maar bewoners verwaarloosd: is er een probleem met de controle op onze ouderenzorg? (04/02/2022 - De Morgen)
  Zeventien hulpbehoevende bejaarden moesten donderdag in Geraardsbergen uit twee residenties geëvacueerd worden na een inval van de politie. Het roept vragen op over het toezicht op onze ouderenzorg. Had hier niet sneller ingegrepen moeten worden?
  [naar artikel]
 29. Fraude met Bulgaarse vrouwen in Belgische ouderenzorg: verzorgsters én bejaarden bedrogen (30/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Belgische ouderenzorg is een schimmig Bulgaars zorgbedrijf actief. De werknemers van het bedrijf verdienen nog niet de helft van het Belgische minimumloon, terwijl ook de bejaarden worden bedrogen. Het zou gaan om een miljoenenbusiness, blijkt uit een onderzoek van Knack en Telefacts.
  [naar artikel]
 30. Vakbonden voeren actie tegen commercialisering van uw oude dag (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag voeren de vakbonden van de zorg actie tegen de plannen van de Vlaamse regering voor de gedeeltelijke privatisering van de zorg. “Dit is een historische vergissing”, zegt Els Kerkhofs (ACV Openbare Diensten).
  [naar artikel]
 31. Tegen 2035 is er 37,5 procent meer ouderenzorg nodig (16/06/2018 - Knack)
  Tegen 2035 krijgt Vlaanderen af te rekenen met 60.000 nieuwe zorgvragen in de thuiszorg en de rusthuizen. Dat betekent een stijging van 37,5 procent. Dat zegt sp.a-parlementslid Jan Bertels. Volgens hem zal het huidige groeipad in de ouderenzorg niet volstaan en zijn er extra investeringen nodig.
  [naar artikel]
 32. Tegen 2035 is er 37,5 procent meer ouderenzorg nodig (16/06/2018 - De Morgen)
  Tegen 2035 krijgt Vlaanderen af te rekenen met 60.000 nieuwe zorgvragen in de thuiszorg en de rusthuizen. Dat betekent een stijging van 37,5 procent. Dat zegt sp.a-parlementslid Jan Bertels. Volgens hem zal het huidige groeipad in de ouderenzorg niet volstaan en zijn er extra investeringen nodig.
  [naar artikel]
 33. Groen houdt zorgavond in CC Palethe (04/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Groen Overpelt houdt vanavond - donderdag 4 mei - om 20 uur in CC Palethe (Muzezaal) een info over zorg en in het bijzonder de ouderenzorg. Groen parlementslid Elke Van de Brandt en Roel Eerlingen, directeur WZC Immaculata Overpelt, nemen je mee naar de toekomst van de ouderenzorg. Is gratis en voor iedereen meet te maken.
  [naar artikel]
 34. Beleidsplan ouderenzorg van Beke: 500 euro voor elke rusthuisbewoner met laag inkomen (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bewoners van woonzorgcentra met een laag inkomen zullen ten laatste vanaf 1 januari 2024 513 euro per maand krijgen aan zorgbudget. Dat staat in het beleidsplan ouderenzorg van Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) dat vrijdag is goedgekeurd.
  [naar artikel]
 35. “Vlaamse regering moet dringend meer investeren in ouderenzorg” (13/12/2017 - Metro)
  “Als de Vlaamse regering niet dringend gaat investeren in ouderenzorg, wordt de rusthuisfactuur binnenkort compleet onbetaalbaar voor de Vlaamse middenklasse.” Dat zegt Vlaams parlementslid Jan Bertels in een reactie op de rusthuisbarometer van de Socialistische Mutualiteit. Uit die barometer blijkt dat het rusthuis in Vlaanderen het afgelopen jaar 840 euro duurder is geworden. Voor drie mensen op de vier volstaat het inkomen niet om de rusthuisfactuur te betalen. Voor sp.a-parlementslid Bertels zijn de cijfers een bewijs dat de Vlaamse regering dringend extra moet investeren in ouderenzorg. “Iedere Vlaming moet uitzicht hebben op een oude dag zonder financiële zorgen”, vindt Jan Bertels. “Vroeg of laat zijn we allemaal oud. Iedereen heeft dus belang bij een solidaire en eerlijke financiering van de ouderenzorg. Minister van Welzijn Jo Vandeurzen dweilt met de kraan open. Zonder een forse investeringsinjectie is het onmogelijk om de menswaardige ouderenzorg te garanderen die in een beschaafde samenleving normaal zou zijn.” Oppositiepartij sp.a dringt al langer aan op de invoering van een maximumfactuur in de ouderenzorg. Zo mag het inkomen van een oudere nooit lager liggen dan de rusthuisfactuur en kunnen ook mensen met een laag inkomen hun levensnoodzakelijke zorg betalen. bron: Belga
  [naar artikel]
 36. Groen wil 6.000 extra personeelsleden in ouderenzorg: "Personeel heeft te weinig tijd om job echt goed te kunnen doen" (11/04/2019 - VRT NWS)
  Oppositiepartij Groen wil dat er meer middelen komen voor de welzijnssector. Zo wil de partij dat er 6.000 extra personeelsleden worden aangeworven in de ouderenzorg. En ook het probleem van de wachtlijsten moet worden aangepakt. 
  [naar artikel]
 37. Minister Dalle tevreden over transformatieplan VRT, oppositiepartijen spreken van "sociaal drama bij openbare omroep" (22/04/2022 - VRT NWS)
  Het transformatieplan van de VRT is "goed en onderbouwd" en bevat keuzes die de openbare omroep klaar moeten maken voor de toekomst, reageert Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) op de plannen van de VRT-directie. De oppositiepartijen Vooruit, Groen en PVDA vinden dat de openbare omroep stank voor dank krijgt van de regering-Jambon.
  [naar artikel]
 38. Water staat personeel in ouderenzorg aan de lippen: ‘Vaak geen andere keuze dan mensen op hun kamer te houden’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Het water staat het personeel in de ouderenzorg volledig aan de lippen. Door de grote uitval van personeel kan niet meer de zorg geboden worden die het personeel zelf zou willen. Dat blijkt uit een bevraging van de Federatie van Zorgkundigen.
  [naar artikel]
 39. Vakbonden manifesteren op vrijdag 27 oktober in Brussel voor werkbaar werk in ouderenzorg (16/10/2017 - Metro)
  De vakbonden gaan op vrijdag 27 oktober in Brussel manifesteren voor werkbaar werk in de ouderenzorg. Dat is vernomen bij LBC-NVK. De undercoverreportage van Pano in woonzorgcentra heeft het thema in een stroomversnelling gebracht, klinkt het bij de vakbondsmensen. Bedoeling is om de manifestatie om 10.30 uur te laten starten aan het Noordstation en naar het Martelarenplein te trekken. De bonden ijveren voor werkbaar werk in de ouderenzorg, en willen met name meer volk op de werkvloer. “Bevoegd Vlaams minister Vandeurzen zet stappen, maar dit zou meer mogen zijn”, klinkt het. De praktische modaliteiten van de manifestatie moeten nog uitgewerkt worden. bron: Belga  
  [naar artikel]
 40. Vakbonden manifesteren op vrijdag 27 oktober in Brussel voor werkbaar werk in ouderenzorg (16/10/2017 - Metro)
  De vakbonden gaan op vrijdag 27 oktober in Brussel manifesteren voor werkbaar werk in de ouderenzorg. Dat is vernomen bij LBC-NVK. De undercoverreportage van Pano in woonzorgcentra heeft het thema in een stroomversnelling gebracht, klinkt het bij de vakbondsmensen. Bedoeling is om de manifestatie om 10.30 uur te laten starten aan het Noordstation en naar het Martelarenplein te trekken. De bonden ijveren voor werkbaar werk in de ouderenzorg, en willen met name meer volk op de werkvloer. “Bevoegd Vlaams minister Vandeurzen zet stappen, maar dit zou meer mogen zijn”, klinkt het. De praktische modaliteiten van de manifestatie moeten nog uitgewerkt worden. bron: Belga  
  [naar artikel]
 41. Mieke Vogels hekelt “privatisering” Antwerps Zorgbedrijf: “Efficiëntie haalt het van de zorg” (31/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalig schepen en Vlaams minister voor Welzijn Mieke Vogels gooit zich in het debat rond wat zij omschrijft als de ‘privatisering’ van de Antwerpse ouderenzorg. Volgens haar is dit immoreel. “Er wordt een strijd tegen het verleden uitgevochten, tegen de jarenlange katholieke dominantie in de ouderenzorg”, zegt Vogels.
  [naar artikel]
 42. Zet onze openbare woonzorgcentra niet in de uitverkoop (17/03/2021 - Apache)
  Onze publieke welzijnsinstellingen hebben de opdracht ieder van ons toegang te geven tot betaalbare en kwaliteitsvolle zorg. Gezondheidszorg is immers een basisrecht. Wij maken ons grote zorgen over de toekomst van de Vlaamse publieke welzijnsinstellingen, nu in het Vlaams Parlement plannen voorliggen om zonder enig maatschappelijk debat belangrijke structurele wijzigingen door te voeren die leiden tot een verdere privatisering en commercialisering van zorg.
  [naar artikel]
 43. Commercialisering van Kerstmis (29/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Personeel in de ouderenzorg slaakt noodkreet: “Deze marathon duurt al meer dan 21 maanden, zonder eindpunt in zicht” (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het water staat het personeel in de ouderenzorg aan de lippen, zo waarschuwt de Federatie van Zorgkundigen (BEFEZO). Enerzijds is er sprake van een hardnekkig personeelstekort, anderzijds eist de coronacrisis zijn tol. “De omstandigheden worden steeds moeilijker en er is geen eindpunt in zicht”, schrijft Paul Cappelier, de voorzitter van BEFEZO.
  [naar artikel]
 45. Jobverlies bij VRT beperkt tot 155 (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De raad van bestuur van de VRT heeft het voorakkoord voor sociaal plan, dat de openbare omroep en zijn sociale partners samen hebben bereikt,
  [naar artikel]
 46. Op zoek naar een ‘topjob’? Dan klop je best bij de overheid aan (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De openbare sector is koploper als het gaat over de kwaliteit van het werk. Dat blijkt uit een studie (2016) van de Sociaal-Economische Raad van...
  [naar artikel]
 47. VRT beperkt jobverlies tot 155 (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De raad van bestuur van de VRT heeft het voorakkoord voor sociaal plan, dat de openbare omroep en zijn sociale partners samen hebben bereikt,
  [naar artikel]
 48. Manifestatie ouderenzorg: “Wij willen verzorgen zonder zorgen te hebben” (27/10/2017 - Metro)
  “Wij willen verzorgen zonder zorgen te hebben.” Dat is een van de uitgangspunten van de middenveldorganisaties uit de ouderenzorg die vandaag manifesteren voor meer personeel en werkbaar werk. De reportage van het Eén-programma Pano over de pijnpunten binnen de commerciële woonzorgcentra heeft de vinger op de wonde gelegd. Vakbonden en andere middenveldorganisaties kaarten de problemen van een te hoge werkdruk en te weinig personeel al langer aan, en willen er met de manifestatie voor zorgen dat de storm die de reportage opwekte, niet gaat liggen. “We eisen sneller meer middelen. Er is meer nodig om de verhoogde zorgzwaarte te kunnen bolwerken”, klinkt het unaniem bij de vakbonden ABVV, LBC-NVK, ACLVB en ACV Openbare Diensten. Ook eisen de vakbonden een hogere personeelsnorm en een meerjarenplan dat garanties moet geven voor meer personeel. De manifestanten zijn iets voor 11 uur aan het Noordstation vertrokken en trekken richting Martelarenplein, waar ze een onderhoud hebben met de Vlaamse regering. LBC-NVK verwacht 500 tot 600 aanwezigen. bron: Belga
  [naar artikel]
 49. Sociaal woonbeleid (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bocholt heeft haar bindend sociaal objectief, dat opgelegd werd door Vlaanderen, gerealiseerd. De gemeente stelt nu een nieuw sociaal woonbeleidsconvenant 2017-2019 op zodat overheidsfinanciering in de toekomst mogelijk blijft.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy