De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Hongerstakers strijden voor betere regularisatieprocedure

Apache

02/06/2021 - 16:54

Meer dan 500 sans-papiers vragen met een hongerstaking in onder meer de Begijnhofkerk in Brussel duidelijke criteria voor een humanitaire regularisatie, waardoor ze verblijfsrecht zouden krijgen in België. Omdat de huidige regularisatieprocedure vaak tijdrovend is en tot willekeur kan leiden, pleiten ook middenveldorganisaties en experts voor een aanpassing. Een collectieve regularisatie van sans-papiers is voor


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Burgerbewegingen vragen aan koning Filip om hongerstakers te bezoeken (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De burgerbewegingen die de hongerstakers in de Begijnhofkerk, aan de VUB en de ULB bijstaan, hebben een open brief geschreven aan koning Filip. Daarin vragen ze hem om de hongerstakers een bezoek te brengen, in de hoop dat dit de onderhandelingen met de federale regering zou deblokkeren. Volgens de burgerbewegingen wordt de toestand van de hongerstakers kritiek.
  [naar artikel]
 2. Burgerbewegingen vragen in open brief aan koning Filip om hongerstakers te bezoeken (19/07/2021 - De Standaard)
  De burgerbewegingen die de hongerstakers in de Begijnhofkerk, de VUB en de ULB bijstaan, hebben een open brief geschreven aan koning Filip. Ze vragen de koning de hongerstakers een bezoek te brengen, in de hoop dat dat de onderhandelingen met de federale regering zou deblokkeren. Volgens de burgerbewegingen wordt de toestand van de hongerstakers kritiek.
  [naar artikel]
 3. Burgerbewegingen vragen koning Filip om hongerstakers te bezoeken. Dokters van de Wereld: “Dood kan elk moment intreden” (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De burgerbewegingen die de hongerstakers in de Begijnhofkerk, aan de VUB en de ULB bijstaan, hebben een open brief geschreven aan koning Filip. Daarin vragen ze hem om de hongerstakers een bezoek te brengen, in de hoop dat dit de onderhandelingen met de federale regering zou deblokkeren. Volgens de burgerbewegingen wordt de toestand van de hongerstakers kritiek. Dokters van de Wereld meldt zelfs dat de dood elk moment kan intreden.
  [naar artikel]
 4. Middenveld pleit voor individuele regularisatie hongerstakers (07/07/2021 - De Morgen)
  In een opiniestuk, ondertekend door verscheidende middenveldorganisaties, wordt opgeroepen tot een oplossing voor de groep hongerstakers in de Begijnhofkerk en aan de ULB/VUB.
  [naar artikel]
 5. Middenveld pleit voor individuele regularisatie van Brusselse hongerstakers (07/07/2021 - De Morgen)
  In een opiniestuk, ondertekend door verscheidende middenveldorganisaties, wordt opgeroepen tot een oplossing voor de groep hongerstakers in de Begijnhofkerk en aan de ULB/VUB.
  [naar artikel]
 6. Regularisatie hongerstakers no pasarán voor liberalen (28/06/2021 - De Tijd)
  20:33 De liberale coalitiepartners schieten staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) te hulp over hongerstakers die verblijfsrecht eisen. Na MR blokt nu ook Open VLD de opening af van PS e...
  [naar artikel]
 7. Mahdi vraagt partijen geen valse hoop te geven aan hongerstakers (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) vraagt partijen om geen valse hoop te geven aan hongerstakers. "Een kort verblijf aan alle hongerstakers geven is onwenselijk. Een paar maanden later zitten diezelfde mensen zonder papieren opnieuw in onwettig verblijf. De hongerstakers hebben trouwens zelf aangegeven dat ze geen tijdelijke, maar een definitieve en collectieve verblijfsvergunning willen voor alle sans-papiers", reageert hij vanavond.
  [naar artikel]
 8. Mahdi vraagt partijen geen valse hoop te geven aan hongerstakers: “We zijn zeer ongerust over de toestand” (12/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi vraagt partijen om geen valse hoop te geven aan hongerstakers. “Een kort verblijf aan alle hongerstakers geven is onwenselijk. Een paar maanden later zitten diezelfde mensen zonder papieren opnieuw in onwettig verblijf. De hongerstakers hebben trouwens zelf aangegeven dat ze geen tijdelijke, maar een definitieve en collectieve verblijfsvergunning willen voor alle sans papiers”, reageert hij maandagavond.
  [naar artikel]
 9. Acteurs in de bres voor hongerstakers (06/04/2019 - De Morgen)
  Na een gesprek met staatssecretaris voor Asiel en Migratie Melchior Wathelet vorige week woensdag dat niets opleverde, treden de hongerstakers uit Noord-Afrika, India en Pakistan nu toch uit de schaduw.
  [naar artikel]
 10. Hongerstakers krijgen geen gelijk van rechter: Vreemdelingenzaken blijft dossiers behandelen   (14/02/2022 - VRT NWS)
  Vijf hongerstakers die vorig jaar de Begijnhofkerk in Brussel hebben bezet, krijgen geen gelijk van de rechter. Dat laat het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) weten. De hongerstakers spanden een rechtszaak in kortgeding tegen hem aan. Ze hoopten zo zijn beslissing over de regularisatiedossiers stop te zetten in afwachting van een soepelere behandeling.
  [naar artikel]
 11. Mahdi vraagt partijen geen valse hoop te geven aan hongerstakers (12/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) vraagt partijen om geen valse hoop te geven aan hongerstakers. “Een kort verblijf aan alle hongerstakers geven is onwenselijk. Een paar maanden later zitten diezelfde mensen zonder papieren opnieuw in onwettig verblijf”, zegt hij.
  [naar artikel]
 12. Hongerstakers in Begijnhofkerk stoppen ermee (21/07/2021 - De Tijd)
  15:54 De hongerstaking van sans-papiers in de Begijnhofkerk in Brussel is beëindigd. Dat heeft een woordvoerder van de hongerstakers aan VTM gemeld en wordt bevestigd in regeringskringen. 'Opgelucht', reage...
  [naar artikel]
 13. Hongerstakers krijgen steun van buitenlandse prominente namen (15/07/2021 - De Morgen)
  De situatie van de hongerstakers in Brussel wordt internationaal opgepikt. 115 academici en bekende internationale koppen zoals Ken Loach, Noam Chomsky en Angela Davis nemen het in een open brief op voor de sans-papiers.
  [naar artikel]
 14. Mahdi moet neutrale zone sluiten voor iedereen behalve hongerstakers na grote overrompeling (23/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  De neutrale zone die staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) oprichtte als oplossing voor de hongerstaking, raakt overspoeld met mensen die er een asielaanvraag willen indienen. En dat zijn lang niet alleen de hongerstakers voor wie het bedoeld was. Ook van buiten Brussel zouden asielzoekers toestromen. Om te voorkomen dat de werking helemaal onmogelijk raakt, besliste Mahdi daarom om vanaf maandag enkel nog de 477 hongerstakers toe te laten.
  [naar artikel]
 15. 4 hongerstakers in Brussel naaien "deels symbolisch" mond dicht: "Wij hebben hier niets te zeggen, klinkt het" (29/06/2021 - VRT NWS)
  In Brussel hebben vier hongerstakers hun mond dichtgenaaid. Ze behoren tot een groep van meer dan 400 mensen zonder papieren, die al een maand lang niet eet. De hongerstakers eisen een collectieve regularisatie, maar staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mehdi heeft al vaker gezegd dat die er niet komt. PS en Ecolo vragen intussen oplossingen.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw ambulance voor hongerstakers in Brussel: situatie wordt zorgwekkend (20/07/2021 - De Morgen)
  Ook dinsdagmiddag is de situatie aan de Brusselse Begijnhofkerk zorgwekkend, zo stelt De Morgen ter plekke vast. Verschillende hongerstakers hadden medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 17. PS en Ecolo zetten in kamer Mahdi met rug tegen de muur over hongerstakers: hard tegen onzacht (16/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: PS en Ecolo zetten in kamer Mahdi met rug tegen de muur over hongerstakers: hard tegen onzacht De discussie rond de hongerstakende sans papiers wordt pijnlijk voor Vivaldi: de zaak zit muurvast. “Rustig blijven.” Dat was het vaderlijke advies dat premier Alexander De Croo (Open Vld) vooraf aan staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) in de wandelgangen van de Kamer gaf, over het verhitte dossier van de hongerstakers. Veel hielp […] Lees dit artikel: PS en Ecolo zetten in kamer Mahdi met rug tegen de muur over hongerstakers: hard tegen onzacht
  [naar artikel]
 18. Mahdi: 'Geen voorkeursbehandeling voor hongerstakers' (23/07/2021 - De Tijd)
  18:57 De hongerstakers maken door hun actie geen grotere kans op een verblijfsvergunning. De criteria voor hun verblijfsaanvragen zijn dezelfde als voor andere dossiers. Dat zei staatssecretaris Sammy Mahdi...
  [naar artikel]
 19. Hongerstakers Begijnhofkerk vangen bot bij Mahdi (03/06/2022 - De Standaard)
  De overgrote meerderheid van de hongerstakers uit de Begijnhofkerk mag niet in België blijven. En bij degenen die wel geregulariseerd worden, speelde de hongerstaking geen rol, benadrukt staatssecretaris Mahdi (CD&V).
  [naar artikel]
 20. Hongerstakers schorten actie in Begijnhofkerk op: “Nee, er is hen niks beloofd” (22/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hongerstakers in de Brusselse Begijnhofkerk hebben hun actie opgeschort. De actievoerders voelden aan dat de regering niet meer zou bewegen. Bovendien begon de tijd te dringen.
  [naar artikel]
 21. VN-rapporteur kritisch voor regering: ‘Kijk het probleem van de hongerstakers in de ogen’ (09/07/2021 - De Morgen)
  Een officiële tik op de vingers van België door de Verenigde Naties is het nog niet, maar het bezoek van VN-rapporteur Olivier De Schutter aan de hongerstakers in de Begijnhofkerk lijkt een voorbode: ‘Een land dat deelneemt aan een debat over mensenrechten hoort zelf onberispelijk te zijn.’
  [naar artikel]
 22. Minderheid hongerstakers gaan stap verder en stoppen ook met drinken (16/07/2021 - De Morgen)
  De Union des Sans-papiers pour la Régularisation (USPR) kondigt vrijdag aan dat verschillende hongerstakers in de Begijnhofkerk en op de campussen van de ULB en VUB een dorststaking beginnen. Als reden voor deze volgende stap wijzen ze naar het gebrek aan politieke wil om tot een oplossing te komen.
  [naar artikel]
 23. Ex-toprechter Marc Bossuyt over hongerstakers: 'Mahdi is niét verantwoordelijk als er doden vallen' (19/07/2021 - Knack)
  'Een tweet waarin de voorzitters van PS en Ecolo verklaren te begrijpen dat de staatssecretaris niet kan toegeven aan hongerstakers, zou levens redden', zegt Marc Bossuyt, gewezen commissaris-generaal voor de vluchtelingen en voormalig voorzitter van het Grondwettelijk Hof.
  [naar artikel]
 24. Mahdi blijft bij standpunt: “Andere behandeling van hongerstakers is niet rechtvaardig” (03/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) blijft erbij dat hij geen andere behandeling zal toestaan voor regularisatiedossiers van mensen in hongerstaking. Dat laat zijn kabinet woensdag weten, nadat de vertegenwoordigers van de groep ex-hongerstakers aan de Begijnhofkerk in Brussel hem op een persconferentie van woordbreuk beschuldigden. “Een andere behandeling van dossiers van hongerstakers is niet rechtvaardig. Daarover is de staatssecretaris heel transparant en duidelijk geweest.”
  [naar artikel]
 25. Mahdi blijft bij standpunt: “Andere behandeling van hongerstakers is niet rechtvaardig” (03/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) blijft erbij dat hij geen andere behandeling zal toestaan voor regularisatiedossiers van mensen in hongerstaking. Dat laat zijn kabinet woensdag weten, nadat de vertegenwoordigers van de groep ex-hongerstakers aan de Begijnhofkerk in Brussel hem op een persconferentie van woordbreuk beschuldigden. “Een andere behandeling van dossiers van hongerstakers is niet rechtvaardig. Daarover is de staatssecretaris heel transparant en duidelijk geweest.”
  [naar artikel]
 26. Hongerstakers sluiten zich op in kerk en weigeren medische hulp (07/07/2021 - De Morgen)
  De situatie met de hongerstakers in de Brusselse Begijnhofkerk gaat een nieuwe, kritieke fase in. Zo’n 200 mensen zonder papieren hebben zich sinds gisterenavond opgesloten en laten geen hulp meer toe.
  [naar artikel]
 27. Neutrale zone hongerstakers sluit voor algemeen publiek: "Als systeem voor chaos zorgt, kan het niet anders" (23/07/2021 - VRT NWS)
  Vanaf maandag sluit de neutrale zone, die was opgericht voor de hongerstakers, voor het algemeen publiek. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) zonet bekendgemaakt. De neutrale zone werd opgericht voor de sans-papiers in Brussel die in hongerstaking waren om hun individueel dossier te bespreken. Sinds gisteren zijn er echter heel wat andere mensen zonder papieren op de neutrale zone afgekomen. Voor de hongerstakers blijft de zone wel nog open.
  [naar artikel]
 28. Een op de zes hongerstakers mag in België blijven (03/06/2022 - De Tijd)
  09:56 Van de 516 hongerstakers die vorige zomer een aanvraag tot regularisatie indienden, kregen 90 een positieve beslissing. Minder dan een op de zes sans-papiers mag in België blijven.
  [naar artikel]
 29. Kritiek op België uit VN-hoek: ‘Kijk het probleem van de hongerstakers in de ogen’ (09/07/2021 - De Morgen)
  Een officiële tik op de vingers van België door de Verenigde Naties is het nog niet, maar het bezoek van VN-rapporteur Olivier De Schutter aan de hongerstakers in de Begijnhofkerk lijkt een voorbode: ‘Een land dat deelneemt aan een debat over mensenrechten hoort zelf onberispelijk te zijn.’
  [naar artikel]
 30. 115 academici en bekende namen nemen het op voor hongerstakers: ‘Zware politieke fout’ (15/07/2021 - De Morgen)
  De situatie van de hongerstakers in Brussel wordt internationaal opgepikt. 115 academici en bekende internationale koppen zoals Ken Loach, Noam Chomsky en Angela Davis nemen het in een open brief op voor de sans-papiers.
  [naar artikel]
 31. Mahdi moet ingrijpen in neutrale zone na overrompeling, maar blijft erbij dat hongerstakers “geen voorkeursbehandeling” krijgen (24/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) moest ingrijpen in zijn neutrale zone. Die was bedoeld voor de hongerstakers, maar werd overrompeld door anderen die asiel wilden aanvragen. Vanaf maandag komen die er niet meer in, maar Mahdi blijft achter zijn oplossing staan. “Als hongerstakers prioritair behandelen is wat we moeten doen om de actie te stoppen, dan ben ik bereid dat te doen.”
  [naar artikel]
 32. Pizza Hut onder vuur voor lachen met Palestijnse hongerstakers (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Pizza Hut ligt onder vuur nadat de keten in Israël op sociale media grapjes heeft gemaakt over Palestijnse hongerstakers in Israëlische
  [naar artikel]
 33. ‘Er zat niet meer in dan dit’: hoe de hongerstakers beslisten om hun actie stop te zetten (22/07/2021 - De Morgen)
  De hongerstakers in de Brusselse Begijnhofkerk hebben hun actie opgeschort. De actievoerders voelden aan dat de regering niet meer zou bewegen. Bovendien begon de tijd te tikken.
  [naar artikel]
 34. Voorzitters PS en Ecolo komen met gezamenlijk signaal aan Mahdi over de hongerstakers: ‘Nu moet er overleg en een oplossing komen’ (15/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Voorzitters PS en Ecolo komen met gezamenlijk signaal aan Mahdi over de hongerstakers: ‘Nu moet er overleg en een oplossing komen’ Een nieuwe dag van hoogspanning in het dossier van de hongerstakende sans papiers. Het vliegt opiniestukken heen en weer: staatssecretaris Sammy Mahdi gaat fel in het verweer en houdt de deur op enig akkoord met de hongerstakers potdicht. Maar tegelijk is er een hele reeks academici en prominenten, nationaal en internationaal, die druk zet. Dat […] Lees dit artikel: Voorzitters PS en Ecolo komen met gezamenlijk signaal aan Mahdi over de hongerstakers: ‘Nu moet er overleg en een oplossing komen’
  [naar artikel]
 35. Minderheid hongerstakers Brusselse Begijnhofkerk gaan stap verder en stoppen ook met drinken (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Union des Sans-papiers pour la Régularisation (USPR) kondigt vanavond aan dat verschillende hongerstakers in de Begijnhofkerk en op de campussen van de ULB en VUB een dorststaking beginnen. Als reden voor deze volgende stap wijzen ze naar het gebrek aan politieke wil om tot een oplossing te komen.
  [naar artikel]
 36. Volgens staatssecretaris Mahdi is er geen deal met hongerstakers: "Ze zullen dezelfde behandeling krijgen als iedereen" (22/07/2021 - VRT NWS)
  Een beetje verrassend heeft het gros van de hongerstakers in Brussel zijn actie beëindigd. Meteen beginnen ook de speculaties: is er een deal beklonken? Hebben de actievoerders beloftes gekregen? Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi verzekert van niet en houdt vast aan zijn beleid. "Elk dossier zal individueel beoordeeld worden, en de hongerstakers zullen dezelfde behandeling krijgen als iedereen."
  [naar artikel]
 37. Steun voor hongerstakers van grote internationale namen (15/07/2021 - De Standaard)
  De situatie van de zowat 400 hongerstakers in Brussel wordt internationaal opgepikt. 115 academici en bekende internationale koppen zoals Ken Loach, Noam Chomsky en Angela Davis nemen het in een open brief op voor hen, zo schrijft De Morgen donderdag. In Le Soir roepen PS en Ecolo staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) op, een oplossing te zoeken.
  [naar artikel]
 38. “Hoog tijd dat dit ten einde liep”: zwakste hongerstakers moesten met brancard worden afgevoerd (22/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het overheersende gevoel onder de (ex-)hongerstakers aan de Brusselse Begijnhofkerk was er gisteren een van opluchting. De uitbundigsten kwamen handen drukken met omstaanders, de zwaksten werden op een brancard afgevoerd door het Rode Kruis.
  [naar artikel]
 39. ‘Als we dieren waren, zou iedereen hulp bieden’: Brusselse hongerstakers sluiten zich op in kerk (08/07/2021 - De Morgen)
  De hongerstakers hebben de deuren van de Brusselse Begijnhofkerk gesloten. Niemand mag er nog binnen, zelfs hulpverleners niet. ‘Waarom zouden we stoppen? Dan waren we er niet aan begonnen.’
  [naar artikel]
 40. Mahdi buigt niet voor hongerstakers (29/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ecolo, Groen en PS voeren de druk op om een oplossing te vinden voor de 150.000 sans-papiers in ons land. Staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) geeft niet toe. Maar dat een kleine 500 hongerstakers, na zes weken, het gezicht geworden zijn van die onzichtbare massa, maakt de zaak alleen maar moeilijker.
  [naar artikel]
 41. ‘Als we dieren waren, zou iedereen hulp bieden’: hongerstakers sluiten deuren van kerk waar ze actie voeren (07/07/2021 - De Morgen)
  De hongerstakers hebben de deuren van de Brusselse Begijnhofkerk gesloten. Niemand mag er nog binnen, zelfs hulpverleners niet. ‘Waarom zouden we stoppen? Dan waren we er niet aan begonnen.’
  [naar artikel]
 42. Hongerstakers beëindigen actie in de Begijnhofkerk: ‘Er zat niet meer in dan dit’ (21/07/2021 - De Morgen)
  De hongerstakers in de Brusselse Begijnhofkerk hebben hun actie opgeschort. De actievoerders voelden aan dat de regering niet meer zou bewegen. Bovendien begon de tijd te tikken.
  [naar artikel]
 43. Situatie hongerstakers in Begijnhofkerk gaat snel achteruit (08/07/2021 - De Morgen)
  De situatie van de meer dan 200 hongerstakers in de Begijnhofkerk in Brussel gaat er na 46 dagen versneld op achteruit, zo bleek vandaag tijdens het bezoek van de speciale VN-rapporteur Olivier De Schutter.
  [naar artikel]
 44. Hongerstakers in Brussel die papieren eisten, zijn er nog steeds (15/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hongerstakers in Brussel die papieren eisten, zijn er nog steeds Het rommelt opnieuw over de sans-papiers die dit voorjaar tot een hongerstaking overgingen om staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) te dwingen hen papieren te geven. Zowel PS als de groenen willen Mahdi, maar ook de topman van de Dienst Vreemdelingenzaken, Freddy Roosemont, aan de tand voelen over het dossier. Want de afgelopen dagen probeerden de […] Lees dit artikel: Hongerstakers in Brussel die papieren eisten, zijn er nog steeds
  [naar artikel]
 45. Hongerstakers stoppen nu ook met drinken, onrust binnen regering neemt toe (18/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De fysieke en mentale gezondheidstoestand van de hongerstakers in de Begijnhofkerk en op de VUB- en ULB-campussen gaat pijlsnel achteruit. Enkelen onder hen weigeren nu ook te drinken. Intussen neemt de druk binnen de federale regering toe.
  [naar artikel]
 46. Situatie hongerstakers in Begijnhofkerk gaat snel achteruit, ‘maar er is geen andere optie dan doorgaan’ (08/07/2021 - De Morgen)
  De situatie van de meer dan 200 hongerstakers in de Begijnhofkerk in Brussel gaat er na 46 dagen versneld op achteruit, zo bleek vandaag tijdens het bezoek van de speciale VN-rapporteur Olivier De Schutter.
  [naar artikel]
 47. Pizza Hut onder vuur voor lachen met Palestijnse hongerstakers (10/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Pizza Hut ligt onder vuur nadat de keten in Israël op sociale media grapjes heeft gemaakt over Palestijnse hongerstakers in Israëlische gevangenissen. Palestijnen roepen op tot een boycot van de keten, die al zijn excuses aanbood.
  [naar artikel]
 48. Pizza Hut onder vuur voor lachen met Palestijnse hongerstakers (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Pizza Hut ligt onder vuur nadat de keten in Israël op sociale media grapjes heeft gemaakt over Palestijnse hongerstakers in Israëlische gevangenissen. Palestijnen roepen op tot een boycot van de keten, die al zijn excuses aanbood.
  [naar artikel]
 49. Mahdi reageert op hongerstakers: ‘Veel mensen gaven hen valse hoop, maar niet ik’ (02/11/2021 - De Standaard)
  Nu blijkt dat veel van de hongerstakers niet worden geregulariseerd, groeit hun kritiek op staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi. Die zegt hen nooit valse hoop te hebben gegeven.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy