Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:26 uur

Apache steekt website zondag in nieuw kleedje

Apache

03/06/2021 - 12:07

Zondag neemt Apache een gloednieuwe website in gebruik. De hinder blijft beperkt, maar maandag zal je een nieuw wachtwoord moeten aanvragen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Website van de bib steekt in een nieuw kleedje (18/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 28 februari is de bib-website dé plek om alles te weten te komen over de bib(collectie) en je eigen ontleningen.
  [naar artikel]
 2. Website bib Halen in nieuw kleedje (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De website van de bibliotheek van Halen is in een nieuw kleedje gestopt. Al de gekende functies van de bibliotheekwebsite zijn nog steeds beschikbaar, maar ze worden nu in een nieuwe lay-out gepresenteerd.
  [naar artikel]
 3. Sint-Maartenfeest in nieuw kleedje (11/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De viering van het Sint-Maartenfeest vandaag in Herk-de-Stad steekt in een nieuw kleedje.
  [naar artikel]
 4. Vlot problemen melden op nieuwe website Halen (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De website van de stad Halen is in een nieuw kleedje gestoken. Het stadsbestuur heeft er bewust voor gekozen om de website samen met de start van de nieuwe legislatuur te vernieuwen.
  [naar artikel]
 5. Joe in nieuw jasje en voortaan zonder FM (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is u misschien al opgevallen toen u deze ochtend naar de radio luisterde: radiozender Joe steekt in een nieuw, fris kleedje. Met een nieuwe
  [naar artikel]
 6. Website en apps van Sporza zitten in een gloednieuw kleedje (29/05/2018 - VRT NWS)
  Sporza pakt vandaag uit met een gloednieuwe website en nieuwe apps. De website biedt een groter gebruiksgemak, onder meer dankzij een vernieuwde navigatie die intuïtiever aanvoelt. Ook het logo en de stijlelementen zitten in een nieuw jasje.
  [naar artikel]
 7. Living.be in een nieuw kleedje! (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Living.be zit vanaf morgen in een nieuw kleedje! Het handige magazine biedt je heel wat inspiratie voor je woning: van informatie over de
  [naar artikel]
 8. Living.be in een nieuw kleedje! (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Living.be zit vanaf morgen in een nieuw kleedje! Het handige magazine biedt je heel wat inspiratie voor je woning: van informatie over de
  [naar artikel]
 9. Delhaize steekt supermarkten in nieuw kleedje (19/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Delhaize heeft vandaag in Nijvel een nieuw supermarktconcept voorgesteld, dat het nog dit jaar ook in acht andere supermarkten wil toepassen....
  [naar artikel]
 10. Davidsfonds Tongeren steekt Vers Geperst in een nieuw kleedje. (03/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zondag 2 oktober bezocht een 90-tal cultuur -en boekenliefhebbers Vers Geperst, de jaarlijkse boekententoonstelling van Davidsfonds - in een hiervoor fraai aangekleed decor van de parochiezaal Sint-Jan te Tongeren.
  [naar artikel]
 11. 'Het journaal' in een nieuw kleedje (10/04/2019 - De Morgen)
  Het vorige decor van Het journaal was nog geen drie jaar oud, maar toch zet de VRT-nieuwsdienst het al bij het grof huisvuil. Deze middag zit het programma in een nieuw, blauw-wit kleedje en krijg je zelfs liveverbindingen met de nieuwsredactie enkele verdiepingen hoger.
  [naar artikel]
 12. Herk Loopt in nieuw kleedje (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De loophappening Herk Loopt is in een nieuw kleedje gestoken. De organisatie in de nieuwe formule vindt voor het eerste plaats op zaterdag 15 april.
  [naar artikel]
 13. Op speurtocht door de bib (21/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Hamse Bib steekt al 10 jaar in een nieuw kleedje. Dit wordt gevierd met een leuke eindejaarsactie. Tussen 1 en 18 december kan je als bezoeker deelnemen aan een zoektocht in de bib. Ga de uitdaging aan en wie weet win je wel een Hambon van 40, 60 of 100 euro.
  [naar artikel]
 14. Jetair verdubbelt aantal reisbureaus (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf eind oktober steekt Jetair, de Belgische marktleider in de reissector, zichzelf in een nieuw kleedje. Een investering van 30 miljoen euro.
  [naar artikel]
 15. Fendi lanceert geparfumeerde handtas (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Italiaanse modehuis Fendi steekt een van zijn meest bekende ontwerpen, de ‘Baguette Bag’, in een nieuw kleedje. Of een nieuw geurtje. Want het modehuis komt met een geparfumeerde versie van de bekende handtas.
  [naar artikel]
 16. Nieuwe bibliotheekwebsite via smartphone of tablet (11/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag, 11 december, zit de website van de bib in een nieuw kleedje. Het wordt dé plek om alles over de bib, de boekencollectie en je eigen ontleningen te weten te komen, ook via je smartphone of tablet.
  [naar artikel]
 17. Vrienden van Apache steunen redactie na proceduretsunami (27/11/2020 - Apache)
  Met een aantal coöperanten van Apache staken we een tijd geleden de koppen bij elkaar. Wij richtten de Vrienden van Apache op: een enthousiaste vrijwilligersploeg, die Apache een duwtje in de rug wil geven.
  [naar artikel]
 18. Journalisten Apache voor rechter wegens maken van beelden aan ’t Fornuis: “Hebben volste vertrouwen in goede afloop” (11/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer in Antwerpen heeft twee journalisten van de website Apache verwezen naar de correctionele rechtbank, omdat ze in 2017 de gasten van een receptie van projectontwikkelaar Erik Van der Paal hadden gefilmd met een verborgen camera. De raadkamer meent dat er voldoende aanwijzingen zijn dat Apache zich daarmee schuldig maakte aan schending van de privacy en belaging.
  [naar artikel]
 19. ‘Dag van Apache’ met Joris Luyendijk (03/05/2018 - Apache)
  Op 2 juni 2018 organiseert Apache een 'Dag van Apache' met op het programma een lezing door Joris Luyendijk en de uitreiking van de Pen van Apache. We stellen ook onze eigen toekomstplannen voor.
  [naar artikel]
 20. Uitbaters steken swingersclub in nieuw kleedje: “We willen de drempel laag houden” (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De bekende parenclub Max Follies in Lichtaart (Kasterlee) is na ruim 25 jaar nog lang niet uitgeblust. Uitbaters Sammy Van den Bergh en Laila Verlooy vieren dit weekend feest omdat ze de zaak exact een jaar geleden overnamen. Ze steken begin 2020 de club in een nieuw kleedje. “Je komt hier zeker niet terecht in een live pornofilm”, zegt Van den Bergh.
  [naar artikel]
 21. Land Invest Group zette privédetectives in om journalisten Apache te schaduwen (09/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group heeft privédetectives ingeschakeld om journalisten van de nieuwssite Apache te schaduwen. Dat meldt Apache zelf op zijn website. Land Invest Group zou 60.000 euro hebben uitgegeven aan de privédetectives.
  [naar artikel]
 22. Land Invest Group zette privédetectives in om journalisten Apache te schaduwen (09/12/2019 - Knack)
  De Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group heeft privédetectives ingeschakeld om journalisten van de nieuwssite Apache te schaduwen. Dat meldt Apache zelf op zijn website. Land Invest Group zou 60.000 euro hebben uitgegeven aan de privédetectives.
  [naar artikel]
 23. Land Invest Group zette privédetectives in om journalisten Apache te schaduwen (09/12/2019 - De Tijd)
  18:03 De Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group heeft privédetectives ingeschakeld om journalisten van de nieuwssite Apache te schaduwen. Dat meldt Apache op zijn website. Land Invest Group zou 60....
  [naar artikel]
 24. Fruittobwedstrijd steekt in een nieuw kleedje (25/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor de 47ste keer gaat de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers op zoek naar de beste fruittob van het land, de beste fruitbereiding is al aan zijn 18de editie toe. Maar de Commanderie stapt af van het oude concept in de Academiezaal en trekt het initiatief open naar het grote publiek.
  [naar artikel]
 25. Dit was Apache in 2018 (24/12/2018 - Apache)
  Met 2019 in zicht, blikt de redactie van Apache terug op 2018. Twee weken lang lees je helemaal gratis 10 artikels die al het onthullende, verdiepende en ophefmakende verzamelen dat Apache het voorbije jaar te bieden had. De uitgelezen kans om eindelijk kennis te maken met de onbevreesde onderzoeksjournalistiek van Apache. Van lokale bouwheren en
  [naar artikel]
 26. NMBS-medewerkers in nieuw uniform: “Voor het eerst werd ook een kleedje ontworpen” (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf vandaag, maandag dragen de ongeveer 4.300 trein- en stationsmedewerkers van spoorwegmaatschappij NMBS hun nieuwe blauwe uniform. Dat moet professioneel en tijdloos ogen, en vooral praktisch zijn voor de medewerkers en duidelijk herkenbaar voor de treinreizigers. De omstandigheden vereisen dat het nieuwe uniform nu wordt aangevuld met een bijpassend donkerblauw mondmasker. Nieuw is dat de dames naast een broek of een rok ook een kleedje kunnen dragen.
  [naar artikel]
 27. Deze politieke aanval op Apache tart elke verbeelding (24/05/2017 - Apache)
  Alle middelen zijn goed om Apache monddood te maken: Liesbeth Homans laat investeringsdossier Apache eigenhandig kelderen.
  [naar artikel]
 28. Apache Lokaal in Aartselaar (30/03/2020 - Apache)
  Apache sluit het project Apache Lokaal af met drie hyperlokale artikels uit Aartselaar in de Antwerpse Zuidrand. Het einde van dit één jaar durende project betekent echter niet het einde van lokale onderzoeksjournalistiek bij Apache. Met steun van het Vlaams Journalistiek Fonds werkte Apache het afgelopen jaar rond vier lokale thema’s. Net voor de zomervakantie
  [naar artikel]
 29. In een nieuw kleedje (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. NMBS-medewerkers vanaf vandaag in nieuw uniform: “Voor het eerst NMBS-kleedje ontworpen” (09/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf vandaag, maandag dragen de ongeveer 4.300 trein- en stationsmedewerkers van spoorwegmaatschappij NMBS hun nieuwe blauwe uniform. Dat moet professioneel en tijdloos ogen, en vooral praktisch zijn voor de medewerkers en duidelijk herkenbaar voor de treinreizigers. De omstandigheden vereisen dat het nieuwe uniform nu wordt aangevuld met een bijpassend donkerblauw mondmasker. Nieuw is dat de dames naast een broek of een rok ook een kleedje kunnen dragen.
  [naar artikel]
 31. Muur in een nieuw kleedje (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 32. Wie krijgt de Pen van Apache? Stem mee (28/05/2018 - Apache)
  Met de gemeenteraadsverkiezingen in het verschiet, reikt Apache dit jaar zijn ‘Pen van Apache’ uit aan een bijzondere regiojournalist. Breng je stem uit.
  [naar artikel]
 33. Komieken in de bres voor nieuwswebsite Apache (28/10/2016 - De Redactie)
  De nieuwswebsite Apache organiseert op dinsdag 7 februari in de Roma in Borgerhout De Nacht van Apache, een benefiet om de persvrijheid in alle glorie te vieren.
  [naar artikel]
 34. Straks: Café Apache live (23/02/2018 - Apache)
  Vanavond start Apache met wat de komende maanden hopelijk kan uitgroeien tot een mooie nieuwe traditie: café Apache. Maandelijks organiseren we in het Reuzenhuis – de thuisbasis van Apache – een debat over een actueel thema. Onze gasten: Rik Van Cauwelaert (columnist bij De Tijd), Bert Bultinck (hoofdredacteur van Knack) en professor Sarah Van Leuven (directeur
  [naar artikel]
 35. Apache: "Besparen op redacties is niet langer een optie" (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Karl Van den Broeck, de hoofdredacteur van nieuwssite Apache, heeft tijdens de benefietactie Nacht van Apache een sterk pleidooi gehouden voor
  [naar artikel]
 36. Ziekenwagens en mug in nieuw kleedje (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  NeerpeltAlle ziekenwagens voor dringende medische hulp en mug’s in België worden in een nieuw kleedje gestoken. Meest opvallende wijziging: in juni 2021 hebben ze allemaal fel gele en groene blokken op de zijkanten, zogenaamde ‘Battenburg markings’. “Studies bewijzen dat deze tekeningen in het donker en bij slecht weer beter zichtbaar zijn”, zegt Jan Eyckmans van FOD Volksgezondheid. Bij de ambulancediensten zijn ze tevreden. “Zo ziet iedereen dat het om dringend vervoer gaat”, reageert Robert Van Dinther van het Ambuce Rescue Team in Peer. Een van de eerste ambulances nieuwe stijl wordt eind januari in Neerpelt in gebruik genomen.
  [naar artikel]
 37. Vrouw bestelt duur kleedje online, maar het resultaat is absoluut NIET wat ze verwacht had (foto) (11/01/2021 - Metro)
  Een vrouw kocht onlangs online een jurk, maar toen ze het ontving en aandeed, lag ze in een deuk. Het kleedje zag er immers helemaal niet zo elegant uit als op de website. Anna Dinh vond onlangs een prachtige lichtblauwe jurk online. Ze betaalde er 164 euro voor en enkele dagen later kwam het kleedje aan. Ze paste het, maar tot haar verbazing was het enorm doorschijnend en paste het totaal niet goed aan. Lachen Ze deelde het hilarische tafereel op TikTok, waar het meteen viraal ging. De video werd bijna 2 miljoen keer bekeken. “Kan ik nu nooit vertrouwen op online shopping?”, schrijft ze erbij. Haar volgers lagen samen met haar strijk van het lachen. “Dat kleedje lijkt er in de verste verte niet op”, “Ik ben sprakeloos”, “Waar heb je het gekocht? Dan weet ik dat ik daar nooit iets moet kopen”, klinkt het onder meer in de reacties. @annadinhcan’t ever trust ordering dresses online smh ##greenscreen ##NBAIsBack ##needtoknow ##PerfectGifts ? original sound – Madeline Lees ook: Ella Leyers koopt sexy kleedje online, maar dan trekt ze het aan… Het bericht Vrouw bestelt duur kleedje online, maar het resultaat is absoluut NIET wat ze verwacht had (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Covidbrekske zet schoonheid van de natuur in de kijker (23/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het covidbrekske in Dilsen-Stokkem steekt weer in een nieuw kleedje, dit keer met zelfgemaakte en levensechte beelden. Het thema is opnieuw leren kijken naar de natuur en schoonheid leren zien in kleine eenvoudige dingen, zoals een kind, een vogeltje, een nest, een bloem... Opnieuw leren rondom je kijken en genieten van al dat moois, weg van het jachtige leven.
  [naar artikel]
 39. Cultserie in een modern kleedje (05/04/2019 - De Morgen)
  Acht, zondag 19/1, 22u
  [naar artikel]
 40. 'Slow radio' Klara krijgt dit najaar hip nieuw kleedje (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. Uitverkochte Roma en meer dan 121.000 euro voor Nacht van Apache (07/02/2017 - Apache)
  Een benefiet en een crowdfunding ten voordele van Apache brachten meer dan 121.000 euro op. VRT-journalist Luc Pauwels won De Pen van Apache.
  [naar artikel]
 42. Apache ontvangt 67ste Arkprijs van het Vrije Woord (24/05/2017 - Apache)
  Ontdek Apache gratis op Hemelvaart. Hoofdredacteur Karl van den Broeck legt in de toespraak voor de Arkprijs uit waar Apache voor staat.
  [naar artikel]
 43. Apache.be start crowdfundingsactie om journalistiek te redden (20/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Apache.be, het onafhankelijk nieuwsmedium waartegen Land Invest en Joeri Dillen een torenhoge schadeclaim indienden, start met een crowdfundingsactie voor persvrijheid. Dat meldt Apache.be.
  [naar artikel]
 44. Vlooybergtoren in nieuw kleedje (08/11/2018 - De Standaard)
  De Vlooybergtoren in Tielt-Winge ziet er bijna weer als nieuw uit. De firma uit Duffel die de Vlooybergtoren bouwde, is bezig met het herstel ervan.
  [naar artikel]
 45. Apache gaat Facebookpagina post factum modereren (15/07/2019 - Apache)
  Om het maatschappelijk debat op de Facebookpagina van Apache hoffelijk en opbouwend te houden, zal de redactie in de toekomst de reacties modereren. Dat zal post factum gebeuren. Een reactie onder een post impliceert dus niet dat de redactie ze heeft goedgekeurd. Eind vorige maand organiseerde Apache een ‘Café Apache’ over online intimidatie en trolling.
  [naar artikel]
 46. De keuze van Apache #21 (13/10/2018 - Apache)
  Het nieuwe businessmodel van Islamitische Staat, de mecenas van Trump en dertig jaar cordon sanitaire. Dat en nog veel meer in de wekelijkse keuze van Apache, onze selectie van de artikels, reportages en podcasts die je moet gelezen, gezien of gehoord hebben, uit binnen- en buitenlandse media. IS heeft een nieuw businessmodel  Op het toppunt van
  [naar artikel]
 47. Vijftigste editie GP Jef Scherens in nieuw kleedje én in 76 landen op TV te zien (12/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op zondag 21 augustus organiseert de Koninklijke Stoempersclub Leuven in samenwerking met Pro Cycling Events de 50ste editie van de GP Jef ‘Poeske’ Scherens-Rondom Leuven. Een klassieker in Leuven, die dit jaar ook internationale aandacht krijgt.
  [naar artikel]
 48. Zonneveld: "Parcours Amstel is ideaal voor Matthews en Colbrelli" (14/04/2017 - Sporza)
  De Amstel Gold Race zit zondag in een nieuw kleedje. Levert dat meer spektakel op met meer kanshebbers op de zege? Sporza stak z'n licht op bij wielerjournalist Thijs Zonneveld.
  [naar artikel]
 49. IN BEELD. De F1-bolides in een nieuw kleedje (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op 15 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen traditiegetrouw met de Grote Prijs van Australië. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy