Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
05:17 uur

Is de toekomst aan de coöperatieve elektrische deelauto?

Apache

04/06/2021 - 12:21

Verschillende burgercoöperaties voor energie en mobiliteit bundelen de krachten in een Coöperatief Elektrisch DeelAuto Netwerk (CEDAN). Daarmee willen ze elektrische deelauto’s toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, want ‘privéwagens staan nog steeds het grootste deel van de tijd stil’. Het initiatief om het Coöperatief Elektrisch DeelAuto Netwerk (CEDAN) op te richten, kwam van burgercoöperaties Partago


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrijwilligers en zorgverleners kunnen gratis een elektrische deelauto gebruiken in Gent (20/03/2020 - VRT NWS)
  In Gent leent het bedrijf BattMobiel zijn elektrische deelauto's gratis uit aan zorgverleners en vrijwilligers. BattMobiel merkt dat de heel veel deelauto's in Gent gewoon stilstaan doordat zoveel mensen thuis werken. Mensen die in de zorgsector werken of boodschappen willen doen voor de buren mogen die nu gratis lenen.
  [naar artikel]
 2. Mechelen blijft inwoners aansporen om elektrische deelwagens te gebruiken: "Angst voor elektrische wagens overwinnen" (24/11/2020 - VRT NWS)
  Mechelen gaat de promotiecampagne voor elektrische deelauto's verlengen. Iedere Mechelaar krijgt een korting van 10 euro op zijn of haar eerste rit met een elektrische deelauto. Die campagne startte een half jaar geleden, maar wordt nu dus verlengd. "Dat duwtje in de rug is nodig, want mensen hebben toch nog wat koudwatervrees om voor elektrisch te gaan", zegt schepen Vicky Vanmarcke (OpenVld).
  [naar artikel]
 3. Bilzen pakt uit met elektrische deelauto’s: 5 euro per maand voor verzekering, brandstof en onderhoud (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bilzen pakt uit met een plan voor elektrische deelauto’s. Inwoners kunnen al voor gemiddeld 5 euro per maand een deelauto huren. “Daarin zitten de verzekering, de brandstof en het onderhoud van de auto. Zeker voor wie minder dan 11.000 kilometer per jaar rijdt, is dit een voordelige optie”, zegt burgemeester Bruno Steegen.
  [naar artikel]
 4. Eerste groepsaankoop voor elektrische wagens in Antwerpen: tot 9.000 euro voordeel (04/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse coöperatieve SamenSterker is de eerste groepsaankoop gestart voor elektrische wagens. SamenSterker koos voor de nieuwe Renault ZOE. Dat melden de coöperatieve en Renault vrijdag. Voor wie intekent komt de autofabrikant ook tussen voor de installatie van een thuislaadpunt tot 1.500 euro.
  [naar artikel]
 5. Usain Bolt lanceert elektrische deelauto die vanaf 2020 steden moet veroveren (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sprintlegende Usain Bolt heeft op de beurs VivaTech in Parijs een elektrische stadswagen met verwisselbare batterij voorgesteld. De ‘Bolt Nano’...
  [naar artikel]
 6. DriveNow start met elektrische deelauto's in Brussel (19/01/2017 - De Tijd)
  14:43 De autodeeldienst van BMW wil ook zelf laadpalen installeren in de hoofdstad.
  [naar artikel]
 7. Brasschaat lanceert vijf nieuwe elektrische deelwagens (12/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De gemeente Brasschaat stelt vijf nieuwe elektrische wagens ter beschikking. De deelauto’s zijn van Partago. Wie er gebruik van wil maken, betaalt éénmalig 250 euro en koopt daarna zogenaamde rijtegoeden.
  [naar artikel]
 8. Waarom elektrische deelauto's in Hasselt plots verdwenen zijn (12/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De bekende witte, elektrische deelautootjes van Zen Car zijn plots verdwenen uit het Hasseltse centrum. Dat levert mobiliteitsproblemen op voor regelmatige gebruikers. Het bedrijf is in moeilijkheden en werkt verder onder gerechtelijk akkoord.
  [naar artikel]
 9. Mortsel en Boechout krijgen dit jaar nog elektrische deelauto’s (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Nog dit jaar worden de eerste elektrische deelwagens van de Gentse coöperatie Partago in de Antwerpse zuidrand voorgesteld. De primeur is voor de stad Mortsel en de gemeente Boechout. De volgende jaren komen ook andere gemeenten aan de beurt.
  [naar artikel]
 10. Wegpiraat overkop in deelauto (19/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Iets voor middernacht belandde een auto na een dolle rit door Schaarbeek op zijn kant in een straat in Sint-Joost-ten-Node. Het ging om een deelauto.
  [naar artikel]
 11. Houthalense coöperatieve lanceert “tv kijken van de toekomst” (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ondernemers achter de ter ziele gegane Limburgse telecomprovider Dommel en de uit de handel gehaalde videorecorder Bhaalu lanceren binnenkort het online tv-platform Choice. “Het televisie kijken van de toekomst”, klinkt het ambitieus.
  [naar artikel]
 12. In de toekomst verplaatsen we ons in LAAGJES (10/04/2019 - De Morgen)
  Het tijdperk van de bussen die door dorpjes, gehuchten en wijken kronkelen op weg naar de stad is straks voorbij. Ons openbaar vervoer van de toekomst is er een in laagjes. En een waar zowel treinen, bussen, trams als taxi's en deelauto's een rol te spelen hebben.
  [naar artikel]
 13. In de toekomst verplaatsen we ons in LAAGJES (04/09/2017 - De Morgen)
  Het tijdperk van de bussen die door dorpjes, gehuchten en wijken kronkelen op weg naar de stad is straks voorbij. Ons openbaar vervoer van de toekomst is er een in laagjes. En een waar zowel treinen, bussen, trams als taxi's en deelauto's een rol te spelen hebben.
  [naar artikel]
 14. Wim Peumans, zoon van, opent gemeenschapswinkel in Maastricht (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Maastricht is deze week een coöperatieve voedingswinkel geopend. Het speciale aan deze winkel is dat de winkeliers, klanten en producenten samen eigenaar zijn. Als lid ben je zo mee verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de winkel. Riemstenaar Wim Peumans, de zoon van Vlaams politicus Jan Peumans, is ondernemingslid van deze coöperatieve winkel. Hij gelooft stellig dat het concept een toekomst heeft.
  [naar artikel]
 15. Deze elektrische auto's zal je op de weg zien tegen 2025. Tesla-killers in spe? (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel elektrische wagens nog geen sterke verkoopcijfers halen, investeren de grote autobedrijven volop in de elektrische toekomst. Verschillende...
  [naar artikel]
 16. Responsible Young Drivers zetten elektrische auto’s in op oudejaarsnacht (28/12/2019 - Metro)
  Op oudejaarsnacht zullen de Responsible Young Drivers voor het eerst feestvierders naar huis brengen met een elektrische auto. Ze kunnen een beroep doen op de Gentse aanbieder van deelauto’s Partago. In totaal zullen in heel Vlaanderen 53 vrijwilligers mensen naar huis brengen in zowat 22 auto’s, waarvan drie elektrische. Met het proefproject willen de Responsible Young Drivers in eerste instantie “een steentje bijdragen aan het ecologische”, zegt woordvoerder Liesje De Rijcke. “Elektrisch rijden is voor ons de toekomst.” Komende oudejaarsnacht zal geëvalueerd worden, waarna de organisatie zal beslissen of ze zich ook de komende jaargangen op de vloot van Partago kunnen beroepen. Zes bestuurders maken vandaag een proefrit in de elektrische deelauto’s, die in de regio Gent en brede omgeving worden ingezet. De jaarlijkse oudejaarsactie van de Responsible Young Drivers is in eerste instantie bedoeld om te sensibiliseren. “We willen vooral tonen dat het niet OK is om te rijden onder invloed”, zegt Liesje De Rijcke. Enkel in noodgevallen, wanneer andere opties zoals openbaar vervoer en taxi’s uitgeput zijn, zullen de vrijwilligers feestvierders depanneren. De Nieuwjaarsactie is slechts een van de 250 acties die de vrijwilligers van Responsible Young Drivers jaarlijks doen. RYD is het hele jaar actief met sensibiliseringsacties in onder meer discotheken en scholen. bron: Belga Het bericht Responsible Young Drivers zetten elektrische auto’s in op oudejaarsnacht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Duitse auto-industrie: “Toekomst van elektrische voertuigen nu al in gevaar” (12/09/2022 - Express)
  Verscheidene topmannen van de Duitse autosector zijn van mening dat de energiecrisis de toekomst van elektrische wagens in gevaar brengt. Naarmate de vraag naar elektrische voertuigen (EV’s) toeneemt, wordt de sector geconfronteerd met tal van obstakels om aan de productievereisten te voldoen. Dat de toeleveringsketen met meer opstoppingen kampt dan voor de coronacrisis, is intussen […]
  [naar artikel]
 18. Deelauto's, deelfietsen en laadpalen bij stations: Vlaams minister Crevits investeert in 9 nieuwe mobipunten (09/03/2020 - VRT NWS)
  Vlaams minister voor Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) gaat ruim 4 miljoen euro extra investeren in 9 nieuwe zogenoemde mobipunten. Dat zijn herkenbare plekken, vaak bij een station, waar onder meer deelauto's, deelfietsen en elektrische laadpalen beschikbaar zijn voor pendelaars. Vlaanderen wil zo méér mensen aanmoedigen om gebruik te maken van duurzaam en openbaar vervoer.
  [naar artikel]
 19. Met deze deelauto parkeer je waar je wil (07/04/2019 - De Morgen)
  Autodeelplatform Poppy landt in Antwerpen met een straffe belofte: altijd een deelauto op korte afstand die je overal mag achterlaten binnen de stadsgrenzen. Maar leidt zoiets tot concurrentie op het privébezit, of net op het openbaar vervoer?
  [naar artikel]
 20. Met deze deelauto parkeer je waar je wil (16/01/2018 - De Morgen)
  Autodeelplatform Poppy landt in Antwerpen met een straffe belofte: altijd een deelauto op korte afstand die je overal mag achterlaten binnen de stadsgrenzen. Maar leidt zoiets tot concurrentie op het privébezit, of net op het openbaar vervoer?
  [naar artikel]
 21. Dolle rit in deelauto eindigt op flank in zone 30 (19/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Je deelt een auto en … je haalt er halsbrekende toeren mee uit. Dat moet een bestuurder toch gedacht hebben toen hij een deelauto van het bedrijf DriveNow door de straten van Sint-Joost-ten-Node liet scheuren.
  [naar artikel]
 22. Poppy-deelauto in de prak gereden bij zware crash met vluchtmisdrijf (09/04/2018 - VRT NWS)
  Het bedrijf Poppy, bekend van de rode deelauto's in Antwerpen, kondigt nieuwe maatregelen aan tegen misbruik. Dat is het gevolg van een zwaar ongeval afgelopen weekend.
  [naar artikel]
 23. Responsible Young Drivers zetten elektrische auto’s in op oudejaarsnacht (28/12/2019 - Metro)
  Op oudejaarsnacht zullen de Responsible Young Drivers voor het eerst feestvierders naar huis brengen met een elektrische auto. Ze kunnen een beroep doen op de Gentse aanbieder van deelauto’s Partago. In totaal zullen in heel Vlaanderen 53 vrijwilligers mensen naar huis brengen in zowat 22 auto’s, waarvan drie elektrische. Met het proefproject willen de Responsible Young Drivers in eerste instantie “een steentje bijdragen aan het ecologische”, zegt woordvoerder Liesje De Rijcke. “Elektrisch rijden is voor ons de toekomst.” Komende oudejaarsnacht zal geëvalueerd worden, waarna de organisatie zal beslissen of ze zich ook de komende jaargangen op de vloot van Partago kunnen beroepen. Sensibiliseren Zes bestuurders maken vandaag een proefrit in de elektrische deelauto’s, die in de regio Gent en brede omgeving worden ingezet. De jaarlijkse oudejaarsactie van de Responsible Young Drivers is in eerste instantie bedoeld om te sensibiliseren. “We willen vooral tonen dat het niet OK is om te rijden onder invloed”, zegt Liesje De Rijcke. Enkel in noodgevallen, wanneer andere opties zoals openbaar vervoer en taxi’s uitgeput zijn, zullen de vrijwilligers feestvierders depanneren. De Nieuwjaarsactie is slechts een van de 250 acties die de vrijwilligers van Responsible Young Drivers jaarlijks doen. RYD is het hele jaar actief met sensibiliseringsacties in onder meer discotheken en scholen. Lees ook: Nieuwjaar – Responsible Young Drivers brengen zowat 180 feestvierders naar huis Het bericht Responsible Young Drivers zetten elektrische auto’s in op oudejaarsnacht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Antwerpen heeft er 350 nieuwe milieuvriendelijke deelauto’s bij (18/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpen krijgt er in januari in één klap 350 milieuvriendelijke deelauto’s bij. De wagens, waarvan er 200 op elektriciteit en 150 op aardgas rijden, staan overal in de stad.
  [naar artikel]
 25. Deelauto's D'Ieteren springen in Brussel in gat van ophoepelend BMW (19/12/2019 - De Tijd)
  15:26 Terwijl BMW en Mercedes hun deelauto's weghalen uit Brussel, verdriedubbelt concurrent Poppy zijn vloot in de hoofdstad. Kan de dochter van D'Ieteren daar ooit winst mee maken?
  [naar artikel]
 26. Roosje maakt testrit door Mechelen met 100% elektrische ‘bus van de toekomst’ (21/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zondagnamiddag kon je de ‘bus van de toekomst’ in Mechelen zien rondrijden. De 100% elektrische bus van fabrikant Alstom werd enkele jaren geleden nog bekroond met de innovatieprijs op de internationale vakbeurs BusWorld. De Mechelse rolstoelgebruikster Roosje Sourdeau, mocht als een van de eersten de toegankelijkheid van de bus testen.
  [naar artikel]
 27. Tweeling Jeanne en Marcella (94) lanceert deelauto's Bolides (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De bekendste tweeling van het land - de 94-jarige Jeanne en Marcella uit Leuven - heeft gisteren hun naam gegeven aan twee deelauto's van
  [naar artikel]
 28. Coöperatieve bank NewB stelt lancering uit (23/06/2020 - Express)
  De toekomstige coöperatieve bank NewB stelt zijn lancering uit naar het einde van het jaar. Het business plan blijft ongewijzigd.... The post Coöperatieve bank NewB stelt lancering uit appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Elektrische fiets straks fiscaal aftrekbaar? (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot 45 km per uur gaan, in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. “De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor korte en middellange afstanden”, aldus Bellot dinsdag.
  [naar artikel]
 30. Tiktokkers crashen aan 150 per uur met deelauto van gemeente en maken er lacherig filmpje over (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op TikTok circuleert een filmpje waarin twee jongeren tonen hoe ze met een deelauto van de gemeente Pelt crashen. Ze behalen eerder snelheden tot bijna 160 kilometer per uur, om uiteindelijk een tegenligger nipt te ontwijken en de bocht te missen.
  [naar artikel]
 31. Ook in 2019 aantrekkelijk dividend voor coöperatieve aandelen (17/05/2019 - De Tijd)
  11:28 De meeste coöperatieve vennootschappen keren dit jaar hetzelfde dividend uit als vorig jaar. In een laagrentende markt ogen de dividenden aanlokkelijk, maar Arco en Groenkracht bewezen eerder al dat c...
  [naar artikel]
 32. Minister van Mobiliteit wil elektrische fietsen fiscaal aftrekbaar maken (20/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot 45km/uur gaan, in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. “De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor korte en middellange afstanden”, aldus Bellot dinsdag.
  [naar artikel]
 33. Minister van Mobiliteit wil elektrische fietsen fiscaal aftrekbaar maken (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot 45km/uur gaan, in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. “De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor korte en middellange afstanden”, aldus Bellot dinsdag.
  [naar artikel]
 34. Nieuwe coöperatieve bank 'NewB' zoekt startkapitaal bij burgers (06/04/2019 - De Morgen)
  Meer dan 50 ngo's en organisaties uit het sociale middenveld willen particulieren overtuigen om aandeelhouder te worden van NewB, een nieuwe coöperatieve bank. Grote informatiecampagnes komen eraan.
  [naar artikel]
 35. Elektrisch autodelen: 'Nu de echte autofreaks nog overtuigen' (05/04/2022 - Knack)
  Omdat de uitstoot van broeikasgassen pijlsnel omlaag moet, richtte Joachim Jacob met gelijkgezinden in 2015 Partago op, een burgercoöperatie voor elektrische deelauto's. 'We moeten af van fossiele brandstoffen. Om de klimaatcrisis aan te pakken en om niet langer afhankelijk te zijn van schurkenstaten.'
  [naar artikel]
 36. Elektrische wagens kunnen op sterke klantentrouw rekenen (25/01/2021 - Express)
  De eerste generatie chauffeurs van elektrische wagens blijkt een sterke intentie te tonen om de technologie ook in de toekomst trouw te blijven. Dat blijkt uit een studie van analisten JD Power en PlugShare, gebaseerd op een enquête bij 9.632 eigenaars van elektrische wagens in de Verenigde Staten in de herfst van vorig jaar. Vastgesteld […] The post Elektrische wagens kunnen op sterke klantentrouw rekenen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Jongeren crashen aan 150 per uur met deelauto van gemeente en maken er lacherig filmpje over op TikTok (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op TikTok circuleert een filmpje waarin twee jongeren tonen hoe ze met een deelauto van de gemeente Pelt crashen. Ze behalen eerder snelheden tot bijna 160 kilometer per uur, om uiteindelijk een tegenligger nipt te ontwijken en de bocht te missen.
  [naar artikel]
 38. 'Tijd voor nieuwe coöperatieve bank' (10/04/2019 - De Morgen)
  Vakbondsman Stefaan Decock ziet met lede ogen aan hoe de werkgelegenheid in de banksector in sneltempo afbrokkelt. Hij pleit voor een hertekening van het bankenlandschap, mét een rol voor de nieuwe coöperatieve bank die het sociale middenveld wil oprichten.
  [naar artikel]
 39. 15-jarigen crashen tijdens joyride met deelauto na achtervolging door politie: “Agenten moesten wegspringen” (20/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Twee 15-jarigen uit Kontich en Borsbeek die zaterdagavond een joyride maakten met een deelauto en crashten na een achtervolging door de politie, zijn zondag voorgeleid voor de jeugdrechter. Dat meldt Gazet van Antwerpen.
  [naar artikel]
 40. Drempels voor de elektrische auto (12/04/2019 - De Morgen)
  Als gevolg van de ellende in de automobielsector wenden steeds meer blikken zich naar ‘groene’ alternatieven als de hybride modellen of volledig elektrische auto’s. Eric Desomer gelooft in een toekomst voor die wagens, maar lijst enkele drempels op waar de elektrische auto over moet als die ooit een volwaardig vervoersmiddel wil worden.
  [naar artikel]
 41. Deelauto van Poppy volledig uitgebrand in Antwerpen (19/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan Straatsburgdok Noordkaai in Antwerpen heeft de brandweer een deelauto van Poppy moeten blussen. “Ook gisteren was er een opflakkering en hebben we de auto kort moeten blussen”, zegt Kristof Geens van brandweer Antwerpen.
  [naar artikel]
 42. Congolezen betalen de prijs voor onze elektrische auto’s (07/06/2020 - De Morgen)
  Elektrische auto’s en oplaadbare batterijen hebben de toekomst. De keerzijde daarvan is zichtbaar in Congo. ‘Hier kennen we alleen de problemen van het kobalt.’
  [naar artikel]
 43. Waalse coöperatieve verliest ruim 300.000 euro in Optima-faillissement (09/06/2017 - De Tijd)
  17:30 Crédal, een Waalse coöperatieve voor alternatieve kredietverlening, heeft haar broek gescheurd aan het faillissement van de Gentse Optima bank. Dat bevestigt een woordvoerster van Crédal.
  [naar artikel]
 44. Als we in de toekomst elektrisch willen rijden, stoten we China best niet te veel voor het hoofd (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er verschijnen steeds meer elektrische auto’s op de weg. Dat een elektrische auto de beste manier is om de CO2-uitstoot van het wegverkeer te verlagen, daar twijfelt inmiddels niemand nog aan, maar de elektrificatie van ons wagenpark creëert wel nieuwe afhankelijkheden. China is goed op weg om het Saoedi-Arabië van de elektrische mobiliteit te worden
  [naar artikel]
 45. Jongeren crashen met deelauto van gemeente Pelt en posten video op TikTok (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op TikTok is een video opgedoken van twee jongemannen die zichzelf filmen terwijl ze crashen met de deelauto van de gemeente Pelt. De jongeren halen snelheden van bijna 160 km/uur, gaan uit de bocht en botsen tegen een lantaarnpaal.
  [naar artikel]
 46. Ethisch kobalt kan de prijs van de elektrische auto opvoeren (15/03/2021 - Express)
  De kostprijs voor de elektrische wagens dreigt in de toekomst in de Europese Unie gevoelig te kunnen stijgen. Redenen daarvoor zijn vragen over de productie van kobalt, een belangrijke grondstof voor de batterijen van de elektrische wagens. Dat staat in een rapport van het Europese Joint Research Centre (JRC). De onderzoekers merken op dat de […] The post Ethisch kobalt kan de prijs van de elektrische auto opvoeren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 47. Nieuwe elektrische Volvo ‘made in Belgium’ op komst (07/01/2021 - Express)
  België mag dan maar twee autofabrieken meer tellen, Audi Brussels en Volvo Gent, ze zijn wel alletwee gespecialiseerd in de elektrische wagens van de toekomst. Volvo Gent mag van zijn Zweedse moedergroep binnenkort een tweede volledig elektrische model bouwen. Terwijl Audi Brussels de volledig elektrische e-tron bouwt, rolt in Gent sinds oktober de XC40 Recharge, […] The post Nieuwe elektrische Volvo ‘made in Belgium’ op komst appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Tommelein breidt premie voor elektrische wagens uit (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ook privépersonen die een elektrische wagen leasen, zullen in de toekomst een premie van de Vlaamse overheid kunnen krijgen. Dat heeft de Vlaamse
  [naar artikel]
 49. Tommelein breidt premie voor elektrische wagens uit (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ook privépersonen die een elektrische wagen leasen, zullen in de toekomst een premie van de Vlaamse overheid kunnen krijgen. Dat heeft de Vlaamse
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy