LIVE PER SET. Wie volgt Nadal op in Parijs? Djokovic neemt bovenhand in derde set, komt hij nog terug?

13/06/2021 - 17:48
"Nu Rafael Nadal z'n valies heeft mogen pakken, krijgen we nog eens een andere winnaar op Roland Garros. Novak Djokovic (ATP 1) en Stefanos Tsitsipas (ATP 5) kijken elkaar in de ogen. Wie grijpt die zeldzame kans om Roland Garros te winnen? Volg het hier LIVE PER SET."

1. LIVE. Nadal-Djokovic: Nadal pakt eenvoudig eerste set met 6-2, kan Djokovic zich herpakken? (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag spelen Djokovic en Nadal voor een plekje in de halve finale op Roland Garros. Bereikt de Spanjaard voor de vijftiende keer de halve finale in Parijs of gooit Djokovic roet in het eten. Volg het hier live. [naar artikel]

2. LIVE. Nadal vecht zich weer helemaal terug in vierde set en sleept cruciale tiebreak uit de brand (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag spelen titelverdediger Novak Djokovic en recordhouder Rafael Nadal voor een plekje in de halve finale op Roland Garros. Bereikt de Spanjaard voor de vijftiende keer de halve finale in Parijs of gooit Djokovic roet in het eten? Volg het hier live! [naar artikel]

3. LIVE. Sterke Djokovic neemt in eerste set de maat van Nadal: Serviër na twee treurige jaren op weg naar Wimbledon-finale (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

En of hij helemaal terug is. Novak Djokovic heeft in de tweede halve finale de eerste set gewonnen van nummer één Rafael Nadal. Na 47 minuten... [naar artikel]

4. Hoogstaande halve finale tussen Djokovic en Nadal op Wimbledon stopgezet (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)

De halve finale op Wimbledon tussen de Serviër Novak Djokovic (ATP 21) en de Spanjaard Rafael Nadal (ATP 1) zal zaterdag worden voortgezet. Kort na 23 uur in Londen (middernacht Belgische tijd) werd de partij vrijdag stilgelegd. Djokovic won de eerste set met 6-4, de tweede ging met 3-6 naar Nadal en in de derde set won Djokovic met een tiebreak bij 6-6 (11-9). Kan Nadal zich zaterdag nog herpakken of maakt Djokovic het af? [naar artikel]

5. LIVE. Djokovic kan momentum niet doortrekken, Nadal staat na drie uur tennis weer op voorsprong in sets (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Alles te herdoen, al komt Berrettini ook in de tweede set dichtbij een ferme comeback tegen Djokovic (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Komt Novak Djokovic (34) op gelijke hoogte met Rafael Nadal en Roger Federer? De Serviër kan op Wimbledon de 20ste grandslamzege uit z'n carrière pakken. Djokovic moet daarvoor wel de Italiaan Berrettini - zevende reekshoofd - verslaan. U volgt de finale in de All England Club set per set via deze pagina. [naar artikel]

7. LIVE PER SET. Djokovic op weg naar stunt tegen Nadal? Serviër wint ook derde zenuwslopende set (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal tegen Novak Djokovic, dat is een garantie op vuurwerk. Kan Djokovic de Spaanse gravelkoning verrassen, of stoot de gedoodverfde favoriet door naar een nieuwe finaleplaats op Roland Garros? Volg de wedstrijd hier set per set. [naar artikel]

8. LIVE PER SET. Wie volgt Nadal op in Parijs? Tsitsipas pakt eerste set na tiebreak (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nu Rafael Nadal z'n valies heeft mogen pakken, krijgen we nog eens een andere winnaar op Roland Garros. Novak Djokovic (ATP 1) en Stefanos Tsitsipas (ATP 5) kijken elkaar in de ogen. Wie grijpt die zeldzame kans om Roland Garros te winnen? Volg het hier LIVE PER SET. [naar artikel]

9. Van een verrassing gesproken: Djokovic schakelt recordwinnaar Nadal uit op Roland Garros na heerlijke pot tennis (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal zal Roland Garros (nog) geen veertiende keer winnen. De Spanjaard moest na een prachtige pot tennis de duimen leggen tegen de nummer 1 van de wereld, Novak Djokovic. In een wedstrijd die maar liefst 4 uur en 10 minuten won de Serviër met 6-3, 3-6, 6-7 en 2-6. Nadal verliest pas zijn derde match ooit in Parijs. [naar artikel]

10. LIVE PER SET. Wie volgt Nadal op in Parijs? Tsitsipas duwt indrukwekkend door en pakt ook tweede set (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. Berrettini snoept na 5-2-achterstand verrassend eerste set van Djokovic in mannenfinale Wimbledon! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE. Djokovic gaat op en over verdienstelijke Berrettini, op naar 20ste grandslamzege? (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE. Berrettini snoept na 5-2-achterstand verrassend de eerste set van Djokovic af in Wimbledon-finale! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

14. Djokovic en Nadal makkelijk naar derde ronde in Toronto (09/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal (ATP 1) en Novak Djokovic (ATP 10) hebben zich woensdag (plaatselijke tijd) makkelijk geplaatst voor de derde ronde op het Masters... [naar artikel]

15. LIVE PER SET. Djokovic recht de rug tegen Nadal en pakt tweede set met 6-3 (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Djokovic schakelt een versnelling hoger in de tweede set en hangt de bordjes in evenwicht (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

17. ROLAND GARROS. Nadal overleeft vijfsetter tegen Auger-Aliassime en mag zich opmaken voor clash met titelverdediger Djokovic (29/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal (ATP-5) heeft zich na een bloedstollende vijfsetter tegen de Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP-9) geplaatst voor de kwartfinales. De Spanjaard haalde het met 6-3, 3-6, 2-6, 6-3 en 3-6. Nadal - die op zoek is naar een 14de eindzege in Parijs - neemt het dinsdag in de kwartfinale op tegen titelverdediger Novak Djokovic, die in drie sets Diego Schwartzman opzij zette. [naar artikel]

18. ROLAND GARROS. Exit Mertens tegen Gauff: “Vandaag niet goed genoeg” - Nadal overleeft vijfsetter tegen Auger-Aliassime, nu clash met Djokovic (29/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE PER SET. 6-3! Nadal grijpt Djokovic meteen naar de keel en wint eerste set overtuigend (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. Nadal laat Djokovic kansloos en pakt dertiende eindzege Roland Garros (12/10/2020 - Knack)

Rafael Nadal heeft zich voor de dertiende keer tot gravelkoning in Parijs gekroond. De 34-jarige Spanjaard had in de finale niet te veel moeite met de nummer één van de wereld, Novak Djokovic. [naar artikel]

21. Rafael Nadal komt terug op eerdere uitspraak over “gefrustreerde” Djokovic en haalt nu loftrompet boven: “Novak heeft iets historisch bereikt” (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Nog een paar maanden en dan is Rafael Nadal weer op de tenniscourts te bewonderen. Op de Australian Open zal de Spanjaard begin 2024 zijn comeback maken na een jaar blessureleed. Ondertussen liet Nadal wel van zich horen door Djokovic in een interview tegen de schenen te trappen. Uitspraken waarop hij nu terugkomt. [naar artikel]

22. LIVE ROLAND GARROS. Wat een machtsontplooiing: Nadal verplettert Djokovic ook in tweede set (6-0, 6-2) (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Duel 'numero 56', het negende in een grandslamfinale, spelen Novak Djokovic en Rafael Nadal tegen elkaar. De Spanjaard kan met een dertiende Roland... [naar artikel]

24. LIVE ROLAND GARROS. 0-6! Nadal overklast Djokovic en wint hoogstaande eerste set (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)