Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:07 uur

Bestuurder rijdt tijdens rijverbod met step die 85 kilometer per uur haalt

Het Laatste Nieuws

27/06/2021 - 11:15

Ondanks een rijverbod trok een Antwerpenaar er zaterdag op uit met een step die liefst 85 kilometer per uur haalde. De wijkwerking van Merksem en Ekeren van de politie nam in totaal liefst zes bromfietsen en twee steps in beslag. De agenten vonden ook een luchtdrukpistool en betrapte een dealer.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alweer elektrische step die 100 kilometer per uur rijdt uit verkeer gehaald: bestuurder gevat nadat hij politie voorbij raast (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat eerder al in Brussel en Mechelen elektrische steps die meer dan 100 kilometer per uur haalden in beslag genomen werden, was het donderdag in het Vlaams-Brabantse Meise opnieuw prijs. Daar onderschepte de politie een bestuurder op een step die 99 kilometer per uur haalde.
  [naar artikel]
 2. Bestuurder van 66 met rijverbod rijdt toch met auto (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 66-jarige bestuurder heeft zijn auto moeten laten staan omdat hij een rijverbod had. De bestuurder die niet mocht rijden, werd zondagmiddag in zijn auto betrapt in de Haagstraat in Dilsen.
  [naar artikel]
 3. Dronken Lummenaar (48) met rijverbod rijdt in gracht (16/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een dronken bestuurder uit Lummen is maandagavond in de gracht beland op de Hasseltsebaan in Diest. Hij had een rijverbod en schold de agenten de huid vol tijdens de vaststellingen.
  [naar artikel]
 4. Politie plukt dertiger met zwaar opgefokte step uit verkeer: “Kon tot 104 kilometer per uur halen” (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie heeft in Mechelen een bestuurder van een step uit het verkeer geplukt. De dertiger reed met de step in een zone 30 met een snelheid van 43 kilometer per uur. Met de opgefokte step, die niet eens verzekerd was, kan je tot 104 kilometer per uur rijden.
  [naar artikel]
 5. Bestuurder rijdt meer dan 100 kilometer per uur te snel (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens een snelheidscontrole op de Scheldelaan, in het Antwerpse havengebied, heeft de verkeerspolitie donderdag een bestuurder gevat die maar liefst 172 kilometer per uur reed, terwijl daar slechts 70 per uur toegelaten is.
  [naar artikel]
 6. Bestuurder rijdt meer dan 100 kilometer per uur te snel (30/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Tijdens een snelheidscontrole op de Scheldelaan, in het Antwerpse havengebied, heeft de verkeerspolitie donderdag een bestuurder gevat die maar liefst 172 kilometer per uur reed, terwijl daar slechts 70 per uur toegelaten is.
  [naar artikel]
 7. Autobestuurder rijdt onder invloed van drugs tijdens maandenlang rijverbod (29/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft in Mechelen en Willebroek tijdens een alcohol-, drugs- en snelheidscontrole, de rijbewijzen van 7 bestuurders ingetrokken. Een achtste bestuurder, die onder invloed was van cannabis, lapte zelfs zijn rijverbod van drie maanden aan zijn laars.
  [naar artikel]
 8. 69-jarige rijdt ondanks rijverbod toch met auto en blaast positief (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Voeren heeft woensdag tijdens een verkeersactie een 69-jarige bestuurder betrapt die ondanks een rijverbod toch reed en zelfs positief blies.
  [naar artikel]
 9. Bestuurder met rijverbod rijdt in Genk rond met auto zonder achterruit en zonder bumper (16/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar As in Genk is de bestuurder van een auto zonder achterruit en zonder bumper uit het verkeer gehaald. De man had een rijverbod en de auto had veel gebreken. Het voertuig met defecte achterlichten en remlichten was niet verzekerd en niet gekeurd. De bestuurder was zelf niet de eigenaar. 
  [naar artikel]
 10. Bestuurder met rijverbod raakt van de weg in Maaseik (07/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Venlosesteenweg in Maaseik is een auto woensdagnamiddag van de weg geraakt. Bij dit ongeval rond 15 uur raakte de 47-jarige bestuurder uit Zutendaal gewond. De bestuurder had een rijverbod.
  [naar artikel]
 11. Bestuurder met rijverbod geflitst met 108 kilometer per uur (19/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft tijdens het weekend bij snelheidscontroles in Duffel, Bonheiden en Sint-Katelijne-Waver 63 chauffeurs op de bon gezwierd. Een van de snelheidsduivels had zelfs een rijverbod. Zijn voertuig werd geïmmobiliseerd.
  [naar artikel]
 12. Elektrische step rijdt 44 km/u in centrum Brasschaat: “Meer en meer toestellen worden opgedreven” (18/09/2020 - VRT NWS)
  In het centrum van Brasschaat heeft de politie een elektrische step in beslag genomen van en man die er 44 kilometer per uur mee reed. De man bleek ook een levenslang rijverbod te hebben. “Meer en meer zien we dat zo’n toestellen opgedreven worden en dat is gevaarlijk”, klinkt het bij de politie.
  [naar artikel]
 13. Achttienjarige met rijverbod rijdt onder invloed van cannabis door Maaseik (08/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Van Eycklaan in Maaseik is vrijdag rond 23.15 uur een 18-jarige bestuurder weggereden voor een controle. Na een korte zoekactie kon de politie de auto aantreffen. De bestuurder had die intussen geparkeerd. Bij controle bleek dat de 18-jarige onder invloed van cannabis was en hij had al een rijverbod. Hij heeft opnieuw een pv gekregen.
  [naar artikel]
 14. Met 137 kilometer per uur over Dijleweg (27/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een snelheidscontrole op de Dijleweg in Bonheiden heeft de politie dinsdagnamiddag een bestuurder betrapt die met een snelheid van 137 kilometer per uur reed. Op de Dijleweg mag maximaal 70 kilometer per uur worden gereden. De politie controleerde er de snelheid van 251 voertuigen. Tien chauffeurs reden te snel. De betrapte laagvlieger mag zich binnenkort voor de politierechtbank verantwoorden en riskeert een rijverbod en een fikse boete.
  [naar artikel]
 15. Bestuurder rijdt 172 per uur waar hij maar 70 mag (30/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een snelheidscontrole op de Scheldelaan, in het Antwerpse havengebied, heeft de verkeerspolitie donderdag een bestuurder gevat die maar liefst 172 kilometer per uur reed, terwijl daar slechts 70 per uur toegelaten is.
  [naar artikel]
 16. Politie flitst bestuurder die meer dan 100 kilometer per uur te snel rijdt in Mechelen (20/09/2021 - VRT NWS)
  De politie heeft het voorbije weekend verschillende snelheidsduivels betrapt in Mechelen. De uitschieter was een bestuurder op de Blarenberglaan die 165 kilometer per uur reed, terwijl je er maar 50 km/u mag rijden. Enkele minuten later werd de bestuurder opnieuw geflitst in de andere rijrichting.
  [naar artikel]
 17. 35-jarige Bocholtenaar rijdt dronken en met rijverbod door Maaseik (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Diestersteenweg heeft de politie vrijdag rond 23.45 uur een voertuig onderschept dat te snel reed. De bestuurder (35) uit Bocholt bleek een glas te veel op te hebben en had bovendien al een rijverbod opgelegd gekregen. Zijn voertuig werd getakeld.
  [naar artikel]
 18. Politie achtervolgt Genkenaar met rijverbod die onder invloed van drugs rijdt (25/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een dertigjarige Genkenaar is dinsdagnamiddag na een korte achtervolging in Kolderbos gearresteerd. De bestuurder had een rijverbod, droeg geen gordel en hij was onder invloed van drugs.
  [naar artikel]
 19. Gedrogeerde bestuurder met rijverbod aan kant gezet bij controle in Sledderlo (24/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een verkeerscontrole in Sledderlo is woensdagnamiddag een bestuurder aan de kant gezet die positief testte op drugs. De man had ook nog wat drugs bij. De man had bovendien een rijverbod en kon geen geldig keuringsbewijs voorleggen. Zijn voertuig werd geïmmobiliseerd voor de duur van het rijverbod. 
  [naar artikel]
 20. Druggebruiker (39) uit Heers rijdt ondanks rijverbod in auto zonder verzekering (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige bestuurder uit Heers heeft bij een controle op de Tongersesteenweg in Hoeselt een handvol pv’s verzameld: rijden onder invloed van amfetamines, negeren van rijverbod en rijden zonder verzekering.
  [naar artikel]
 21. Broer van Rode Duivel Batshuayi rijdt met 193 per uur over E17 (en krijgt rijverbod) (28/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Spits bij Zulte Waregem Aaron Leya Iseka(19) is gisteren veroordeeld voor te snel rijden. Hij werd op 30 juni 2017 geflitst aan een snelheid van 193 kilometer per uur. De broer van Rode Duivel Michy Batshuayi reed rond 14 uur in Waregem met zijn BMW M4 over de E17 richting Antwerpen toen hij geflitst werd. Hij moet een boete van 400 euro betalen en krijgt een rijverbod van acht dagen. Omdat hij nog een jonge bestuurder is, moet hij ook zijn theoretisch rijexamen opnieuw afleggen.
  [naar artikel]
 22. Politie betrapt bestuurder met drievoudig levenslang rijverbod: auto in beslag genomen (05/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie heeft woensdag tijdens een verkeerscontrole in Lille een wagen in beslag genomen. De 49-jarige bestuurder werd al driemaal veroordeeld tot een levenslang rijverbod. Klaarblijkelijk bleef hij toch gewoon rondrijden. De man zal zich allicht (opnieuw) moeten verantwoorden voor de politierechtbank.
  [naar artikel]
 23. Politie arresteert bestuurder met 33 maanden rijverbod in Hoeselt (25/08/2019 - Metro)
  De politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft zaterdagnacht in Hoeselt een bestuurder gearresteerd die een positieve speekseltest voor het gebruik van speed aflegde. Bovendien bleek de 28-jarige bestuurder uit Bilzen een rijverbod van 33 maanden te hebben. De bestuurder zal later voor de rechtbank moeten verschijnen. De lokale politie controleerde om 04.00 uur een voertuig op de Bilzersteenweg in Hoeselt in het kader van een BOB-campagne. De bestuurder legde een positieve speekseltest af voor het gebruik van speed. Bij gebrek aan een rijbewijs om onmiddellijk in te trekken, werd een takeldienst gevorderd. Daarnaast lagen in het voertuig attributen die wijzen in de richting van handel in verdovende middelen. De spullen werden in beslag genomen. De 28-jarige bestuurder werd overgebracht naar het politiecommissariaat voor een speekselanalyse, waarna bleek dat hij een valse identiteit opgegeven had en dat hij een rijverbod van 33 maanden heeft. In 2017 liep de bestuurder ook al tweemaal tegen de lamp voor rijden tijdens een lopend rijverbod. De betrokkene werd gearresteerd en er werd een huiszoeking uitgevoerd. Na het nemen van foto’s en vingerafdrukken en na verhoor mocht de man beschikken, maar hij zal later nog voor de rechtbank moeten verschijnen. In opdracht van het parket werd zijn voertuig geïmmobiliseerd voor de duur van het rijverbod. bron: Belga Het bericht Politie arresteert bestuurder met 33 maanden rijverbod in Hoeselt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Man rijdt met elektrische step op Brusselse Ring (03/08/2020 - De Standaard)
  Op het viaduct van Vilvoorde heeft zondagavond een man met zijn elektrische step over de pechstrook gereden. De man reed aan een snelheid van 70 kilometer per uur, zo blijkt uit bovenstaande amateurbeelden die een autobestuurder kon maken.
  [naar artikel]
 25. Man met levenslang rijverbod rijdt onder invloed van cannabis en amfetamines (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie Tongeren-Herstappe heeft maandagavond een bestuurder met een levenslang rijverbod uit het verkeer geplukt. De man bleek ook nog eens onder invloed van cannabis en amfetamines en had een gebruikershoeveelheid drugs op zak.
  [naar artikel]
 26. Mechelse politie neemt wagen van dronken bestuurder met levenslang rijverbod in beslag (02/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft dit weekend tijdens nachtelijke controleacties het rijbewijs van zeven bestuurders voor 15 dagen ingetrokken wegens alcohol en/of drugs in het verkeer. Bij een achtste betrapte bestuurder was dat onmogelijk, aangezien de man al een levenslang rijverbod had. De politie nam wel op bevel van de parketmagistraat zijn voertuig in beslag.
  [naar artikel]
 27. Bestuurder rijdt met rijverbod (28/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie betrapte zondag in de Michel Theysstraat een 25-jarige man uit Diest die een voertuig bestuurde ondanks een rijverbod. Bij verdere controle bleek dat zijn voertuig niet ingeschreven is bij de Dienst voor het wegverkeer, niet verzekerd is en ook niet bij de technische controle werd aangeboden. Het voertuig is in beslag genomen.
  [naar artikel]
 28. Looise trucker met rijverbod rijdt toch met vrachtwagen (18/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de controles op nachtklok heeft de politie in Tessenderlo een vrachtwagenbestuurder betrapt die ondanks zijn rijverbod op weg was naar zijn vrachtwagen voor ritten.
  [naar artikel]
 29. 15 dagen rijverbod na positieve alcoholtest in Kwaadmechelen (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Heidestraat in Kwaadmechelen zijn zaterdagnacht 18 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder zat over de limiet en kreeg een rijverbod van 3 uur. Een andere bestuurder is het rijbewijs voor 15 dagen kwijt omdat hij dronken achter het stuur zat. Een derde bestuurder werd geverbaliseerd wegens gevaarlijk rijgedrag. De flitser stelde vast dat 7 van de 86 passanten te snel reden.
  [naar artikel]
 30. Dronken bestuurder met rijverbod rijdt tegen garage in Wommelgem (10/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de nacht van zaterdag op zondag is een dronken bestuurder tegen een garagepoort gereden op de Herentalsebaan in Wommelgem. Bij het ongeval was enkel stoffelijke schade, niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 31. Dronken bestuurder botst tijdens rijverbod: man ook onder invloed van cannabis, cocaïne en amfetamines (30/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een zwaar dronken chauffeur heeft tijdens een periode van rijverbod in de Smisstraat in Mechelen een fietsenstalling aan diggelen gereden. Het is de vierde keer in minder dan twee jaar tijd dat hij onder invloed wordt betrapt.
  [naar artikel]
 32. Bestuurder met levenslang rijverbod probeert te vluchten voor politiecontrole (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma deed zaterdagavond een controleactie op verschillende locaties in Bocholt, Oudsbergen en Genk. Een bestuurder met een levenslang rijverbod probeerde tevergeefs weg te rijden en met de passagier van plaats te wisselen om een boete te vermijden.
  [naar artikel]
 33. Bestuurder toont rijbewijs aan politie ondanks rijverbod (06/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder met een rijverbod heeft donderdag geprobeerd de politie om de tuin te leiden. Bij een controle in Wilrijk viel hij door de mand door zijn zenuwachtig gedrag.
  [naar artikel]
 34. Man met levenslang rijverbod opgesloten in gevangenis (17/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder die levenslang rijverbod heeft, is vrijdag in de gevangenis van Hasselt opgesloten. De man werd vrijdagvoormiddag in de Boomkensstraat in Runkst aan de kant gehaald omdat op zijn auto een gestolen nummerplaat hing. De auto bleek niet ingeschreven, gekeurd en verzekerd te zijn. De bestuurder, die al een levenslang rijverbod kreeg opgelegd, testte positief op het gebruik van drugs. Hij bleek ook nog een gevangenisstraf open te hebben staan. De bestuurder werd gearresteerd en naar de gevangenis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 35. Dashcam filmt man op elektrische step in Brusselse tunnel (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een autobestuurder heeft met zijn dashcam gefilmd hoe een roekeloze bestuurder met een elektrische step door de Brusselse Hallepoorttunnel rijdt....
  [naar artikel]
 36. Na de opgefokte brommer... de opgefokte e-step: tot 120 kilometer per uur op wankele tweewieler (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Mechelen heeft dinsdag een elektrische step in beslag genomen die 104 kilometer per uur haalt. Een Belgisch record sneuvelde daarmee niet, want afgelopen zomer plukte de politie van Brussel al een opgedreven step uit het verkeer met een topsnelheid van 109 per uur – en online zijn er zelfs te koop die 120 per uur halen. Officieel mogen de wankele tweewielers nochtans maar 25 per uur rijden. “Maar iedereen die ook maar een béétje handig is, kan die begrenzing met een simpele knip omzeilen.”
  [naar artikel]
 37. Man met levenslang rijverbod rijdt onder invloed op gestolen quad en ramt politiecombi (16/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een patrouille van de lokale politie van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond middernacht de achtervolging moeten inzetten op een quad, die aan een hoge snelheid door de Heggebossenweg in Tessenderlo reed. De bestuurder van de quad vluchtte weg en kwam daarbij in botsing met een politievoertuig. De quad kantelde. De bestuurder zat met een levenslang rijverbod en was onder invloed van drugs. De quad bleek bovendien gestolen. Dat maakte politie Beringen-Ham-Tessenderlo vrijdag bekend.
  [naar artikel]
 38. "Primaten op de weg moeten eruit": 4 jaar rijverbod voor achtervolging met 240 kilometer per uur (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Genkenaar die met 240 kilometer per uur op de E34 vlamde, zag zijn Ford van 350 pk verbeurd verklaard, samen met 4 jaar rijverbod. Een...
  [naar artikel]
 39. ‘Spooktrein’ rijdt 12 kilometer zonder bestuurder (25/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een menselijke fout maakte het mogelijk dat een lege reizigerstrein op 18 februari zonder bestuurder van Landen naar Tienen in Vlaams-Brabant reed, een afstand van 12 kilometer. De bestuurder vergat immers de remmen in te schakelen, toen hij zijn trein verliet om naar de oorzaak van een probleem te gaan zoeken. Toen hij het euvel had opgelost, kon de trein vanzelf beginnen rijden. Dat staat in een rapport van het Onderzoeksorgaan voor Ongevallen en Incidenten op het Spoor.
  [naar artikel]
 40. Politie vat bestuurder onder invloed en met rijverbod (25/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft donderdag een wagen aan de kant gezet na verschillende verkeersovertredingen. Achteraf bleek dat de bestuurder onder invloed was van drugs en al een rijverbod had.
  [naar artikel]
 41. Laagvlieger raast met 224 kilometer per uur politie voorbij op A12 (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie heeft vrijdag in Willebroek een bestuurder staande gehouden die 224 kilometer per uur reed op de A12. Een andere bestuurder overhandigde tijdens de verkeersactie een vals rijbewijs.
  [naar artikel]
 42. Bestuurder met levenslang rijverbod blijkt onder invloed van alcohol en drugs (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken heeft vrijdag BOB-controles gedaan. Een bestuurder met een levenslang rijverbod testte positief op zowel alcohol als drugs.
  [naar artikel]
 43. Man rijdt 70 km per uur met elektrische step op Brusselse ring (03/08/2020 - VRT NWS)
  Op sociale media is een filmpje opgedoken van een man die met een elektrische step aan 70 km/uur rijdt. De man legde op deze manier zo'n honderden meters af.
  [naar artikel]
 44. Man rijdt ondanks rijverbod toch rond met gestolen nummerplaat (24/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma heeft donderdag tijdens een verkeersactie een chauffeur betrapt in Houthalen-Helchteren die ondanks een rijverbod toch achter het stuur zat. Hij reed ook met een gestolen nummerplaat.
  [naar artikel]
 45. Politierechter neemt wagen in beslag nadat chauffeur met 206 kilometer per uur op E17 rijdt (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met meer dan 200 kilometer per uur over de snelweg scheuren in Lokeren is geen goed idee. Dat heeft ook Marcin L. aan den lijve mogen ondervinden. De man stond dinsdagvoormiddag voor politierechter Peter D’Hondt en is niet alleen zijn voertuig kwijt, hij kreeg ook een rijverbod van vijf jaar.
  [naar artikel]
 46. Man met levenslang rijverbod rijdt dronken langs Blues Peer (22/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wijkpolitie van Peer merkte zaterdag op dat een autobestuurder met hoge snelheid over de Deusterstraat raasde, tijdens het muziekfestival Blues Peer dat daar plaatsvond. Bij controle bleek dat de chauffeur een levenslang rijverbod had én te diep in het glas had gekeken.
  [naar artikel]
 47. Sterke Mauri Vansevenant (21) rijdt 190 kilometer in de aanval en duikt dan het decor in: “Ik had de benen om het af te maken” (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Aangename kennismaking met Mauri Vansevenant. De 21-jarige neoprof van Deceuninck-Quick.Step reed bijna 200 kilometer in het offensief in de Waalse...
  [naar artikel]
 48. Bestuurder met rijverbod van jaar test opnieuw positief op drugs (14/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft zaterdag een bestuurder aan de kant gezet die ondanks een rijverbod van een jaar, achter het stuur van de auto was gekropen en daar boven op positief testte op drugs. Het rijbewijs van de man werd in beslag genomen en naar het parket gestuurd.
  [naar artikel]
 49. Spooktrein rijdt 10 kilometer lang zonder bestuurder (09/04/2018 - Metro)
  Een Indiase trein heeft een ritje gemaakt zonder bestuurder. Aan boord zaten meer dan 1.000 passagiers, die er gelukkig zonder kleerscheuren van afgekomen zijn. Het incident vond plaats in de deelstaat Odisha in het oosten van India. Door een menselijke fout werd de trein per ongeluk losgekoppeld van de locomotief, waarna het gevaarte bergafwaarts achteruit begon te rijden. Pas tien kilometer verder werd het voertuig met 22 coupés tot stilstand gebracht door rotsblokken op de rails te plaatsen. Het ministerie van transport  spreekt van een “afgrijselijk voorval” en heeft een onderzoek gestart. Ondertussen zijn ook zeven spoormedewerkers geschorst omdat ze niet genoeg rekening hadden gehouden met de verplichte veiligheidsmaatregelen.  Lees ook: VIDEO. Spooktrein brengt internet in de war Het bericht Spooktrein rijdt 10 kilometer lang zonder bestuurder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy