Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
15:20 uur

Ziekenhuisopnames blijven licht stijgen

De Standaard

21/07/2021 - 07:15

Het aantal besmettingen neemt nog steeds toe, maar minder dan de voorbije dagen. De ziekenhuisopnames blijven licht stijgen. In de week van 11 tot 17 juli waren er wel dagen zonder overlijdens. Dat blijkt woensdag uit de voorlopige cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Coronavirus: besmettingen dalen licht, ziekenhuisopnames blijven stijgen (10/02/2021 - Express)
  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land blijft langzaam verder dalen. Tussen 31 januari en 6 februari ging het om 2.204 gevallen per dag. Wel stijgt het aantal ziekenhuisopnames opnieuw. De voorbije week zijn gemiddeld 124 mensen per dag opgenomen met Covid-19. Er sterven ook nog steeds 41,6 mensen per dag aan de gevolgen van […] The post Coronavirus: besmettingen dalen licht, ziekenhuisopnames blijven stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Besmettingen blijven stijgen in ons land, ziekenhuisopnames blijven licht dalen (30/01/2021 - De Morgen)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. Qua aantal nieuwe ziekenhuisopnames is er een lichte daling van 6 procent in vergelijking met de vorige periode. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 3. Coronacijfers Limburg stabiel al stijgen besmettingen en ziekenhuisopnames licht (09/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronacijfers blijven relatief stabiel in ons land. Ook in onze provincie is de situatie min of meer stabiel, al stijgen de besmettingen en ziekenhuisopnames weer licht. Onder andere een tiental Limburgse scholen kampen momenteel met een uitbraak van het coronavirus, waardoor de besmettingscijfers weer klimmen.
  [naar artikel]
 4. Aantal nieuwe besmettingen daalt licht, ziekenhuisopnames blijven stijgen (04/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal ziekenhuisopnames gerelateerd aan covid-19 blijft stijgen. Tussen 28 maart en 3 april waren dat er dagelijks gemiddeld 268,7, een stijging met 13 procent. Het aantal coronapatiënten in Belgische ziekenhuizen daalde wel opnieuw onder de 3.000, zo blijkt uit de jongste cijfers van Sciensano.
  [naar artikel]
 5. Coronacijfers blijven stijgen: meer dan 100 ziekenhuisopnames per dag (12/10/2020 - Express)
  De coronacijfers in ons land blijven stijgen, dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Tussen 2 en 8 oktober... The post Coronacijfers blijven stijgen: meer dan 100 ziekenhuisopnames per dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. LIVEBLOG - coronacijfers blijven licht stijgen: 604 besmettingen per dag, 33 ziekenhuisopnames (15/08/2020 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven licht stijgen. Momenteel worden er dagelijks gemiddeld 604 besmettingen vastgesteld, zo blijkt uit cijfers van Sciensano. 33 mensen worden per dag opgenomen in het ziekenhuis. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 7. Ziekenhuisopnames dalen licht (12/04/2021 - De Standaard)
  Terwijl het aantal ziekenhuisopnames licht daalt ten op zichtte van een week eerder, blijft het aantal covid-patiënten in de ziekenhuizen voorlopig nog verder stijgen, al is dat ook licht. Dat blijkt maandagochtend uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 8. Steven Van Gucht: “Ziekenhuisopnames stijgen licht in Limburg” (05/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl het aantal overlijdens en ziekenhuisopnames ten gevolge van Covid-19 verder daalt, blijft het aantal besmettingen in ons land stijgen. Hier gaat hierbij om nationale cijfers, provinciaal zien we verschillen. Zo stijgt het aantal ziekenhuisopnames in Limburg.
  [naar artikel]
 9. Coronavirus: alle cijfers blijven stijgen (28/01/2021 - Express)
  De coronacijfers in ons land blijven de verkeerde kant opgaan. Alle parameters die gebruikt worden om het verloop van de crisis in België weer te geven, blijven namelijk stijgen. Het gaat dus om een stijging in zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal besmettingen én het aantal overlijdens. Gemiddeld 127 ziekenhuisopnames Elke dag worden gemiddeld […] The post Coronavirus: alle cijfers blijven stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Ziekenhuisopnames dalen licht, maar overlijdens stijgen fors (12/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames in ons land stabiliseren, stijgen de overlijdens door het coronavirus fors.
  [naar artikel]
 11. Coronavirus: alle cijfers blijven stijgen, gisteren 281 nieuwe ziekenhuisopnames (24/03/2021 - Express)
  Alle coronacijfers in ons land blijven in stijgende lijn. Het gaat nu al om gemiddeld 4.158 nieuwe besmettingen per dag en maar liefst 215 nieuwe ziekenhuisopnames. Op de afdeling intensieve zorg zijn het eerst sinds halverwege december opnieuw meer dan 600 bedden bezet door Covid-patiënten. In de periode van 14 tot en met 20 maart […] The post Coronavirus: alle cijfers blijven stijgen, gisteren 281 nieuwe ziekenhuisopnames appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Coronavirus: cijfers blijven stijgen, 319 nieuwe ziekenhuisopnames, maar bezette bedden in IC voor het eerst gedaald (31/03/2021 - Express)
  Het aantal nieuwe coronabesmettingen en nieuwe ziekenhuisopnames in ons land blijft verder stijgen, al lijkt die stijging wel enigszins te vertraging. Het gaat nu om gemiddeld 4.810 nieuwe besmettingen per dag en 246 nieuwe ziekenhuisopnames. Gisteren zijn maar liefst 319 nieuwe Covid-patiënten opgenomen in de Belgische ziekenhuizen. Dat is het hoogste aantal in meer dan […] The post Coronavirus: cijfers blijven stijgen, 319 nieuwe ziekenhuisopnames, maar bezette bedden in IC voor het eerst gedaald appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Coronacijfers: Aantal besmettingen neemt licht toe, ziekenhuisopnames blijven stabiel (13/03/2021 - Express)
  Het aantal ziekenhuisopnames blijft stabiel ten opzichte van de voorgaande zevendaagse periode. Wel nemen de besmettingscijfers voor de tweede dag op rij licht toe. Het aantal overlijdens blijft licht dalen. Zo blijkt uit de nieuwste cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land neemt opnieuw toe. Het […] The post Coronacijfers: Aantal besmettingen neemt licht toe, ziekenhuisopnames blijven stabiel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - De Morgen)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 15. Ziekenhuisopnames en overlijdens stijgen opnieuw, maar trends blijven dalend (24/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De voorbije 24 uur zijn in ons land 43 overlijdens van coronapatiënten gemeld. Dat zijn er meer dan de 25 van de dag daarvoor. Ook het aantal ziekenhuisopnames is licht toegenomen. Er zijn wel minder besmettingen vastgesteld, en de druk op de afdelingen intensieve zorg nam verder af.
  [naar artikel]
 16. OVERZICHT. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 17. Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen (24/09/2020 - Express)
  Alle coronacijfers blijven stijgen. Het zijn vooral de cijfers over de ziekenhuizen die experts nu zorgen baren. De voorbije week werden... The post Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Ziekenhuisopnames stijgen richting piekniveau van einde maart (25/10/2020 - Express)
  De verschillende trends van de coronacijfers blijven stijgen.  Sinds vrijdagavond gelden in heel het land strengere maatregelen voor cultuur, sport... The post Ziekenhuisopnames stijgen richting piekniveau van einde maart appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens blijven stijgen (25/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alle Belgische coronacijfers blijven stijgen. Er liggen op dit moment 602 mensen in het ziekenhuis waarvan 104 op intensieve zorgen.
  [naar artikel]
 20. OVERZICHT. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen neemt opnieuw met 76% toe, ziekenhuisopnames stijgen licht (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt voor de tweede dag op rij toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft gelukkig nog dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 21. OVERZICHT. Cijfers blijven stijgen: gemiddeld 1.425 besmettingen en 57 ziekenhuisopnames per dag (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven in stijgende lijn gaan. Vandaag meldt gezondheidsinstituut Sciensano gemiddeld 57 ziekenhuisopnames per dag in de periode...
  [naar artikel]
 22. OVERZICHT. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen neemt opnieuw met 76 procent toe, ziekenhuisopnames stijgen licht (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt voor de tweede dag op rij toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft gelukkig nog dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 23. Besmettingen en ziekenhuisopnames blijven stijgen (03/03/2021 - De Standaard)
  De trends in de besmettingen met het coronavirus en de daaruit voortkomende ziekenhuisopnames blijven stijgend in België. Dat blijkt woensdagochtend uit de nieuwe cijfers op de website van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 24. Cijfers blijven stijgen: gemiddeld 1.425 besmettingen en 57 ziekenhuisopnames per dag (24/09/2020 - De Morgen)
  De coronacijfers blijven in stijgende lijn gaan. Vandaag meldt gezondheidsinstituut Sciensano gemiddeld 57 ziekenhuisopnames per dag in de periode tussen 17 en 23 september. Dat zijn er vier meer dan in de vorige zevendaagse periode. In totaal liggen nu 550 patiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie 95 op intensieve zorgen. Het aantal besmettingen blijft ook verder stijgen naar gemiddeld 1.425 bevestigde gevallen per dag.
  [naar artikel]
 25. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen neemt opnieuw fors toe, ziekenhuisopnames stijgen licht (17/07/2021 - De Morgen)
  De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt voor de tweede dag op rij toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft gelukkig nog dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 26. Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames neemt licht af, maar bezetting intensieve zorg blijft stijgen (09/04/2021 - Express)
  Voor de eerste keer sinds lang is er een lichte daling te zien in het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus in ons land. Daarbij blijft de druk op de afdelingen intensieve zorgen wel toenemen. Ook aantal nieuwe besmettingen blijft afnemen. In de nieuwste cijfers op het dashboard van Sciensano is te zien dat het aantal […] The post Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames neemt licht af, maar bezetting intensieve zorg blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. OVERZICHT. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Elke dag worden er gemiddeld 132,6 patiënten opgenomen, een stijging met 19 procent. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 28. Na ziekenhuisopnames stijgen nu ook sterftecijfers weer licht (11/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de week van 1 tot 7 februari stierven in ons land gemiddeld 42,9 mensen per dag aan de gevolgen van Covid-19, een stijging met 1 procent in vergelijking met een week eerder. Dat blijkt donderdag uit voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt licht, terwijl het aantal nieuwe besmettingen afneemt.
  [naar artikel]
 29. Cijfers blijven stijgen: gemiddeld meer dan 2.100 nieuwe besmettingen per dag (05/10/2020 - De Morgen)
  De coronacijfers blijven stijgen in België. Tussen 25 september en 1 oktober zijn in België dagelijks gemiddeld 2.103,3 nieuwe coronabesmettingen bevestigd, een stijging van 32 procent. Ook de ziekenhuisopnames en overlijdens stijgen.
  [naar artikel]
 30. Coronacijfers blijven stijgen (28/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronacijfers blijven stijgen, al gaat het in het geval van het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames om een lichte stijging. Dat blijkt donderdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 31. Coronacijfers blijven stijgen (28/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronacijfers blijven stijgen, al gaat het in het geval van het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames om een lichte stijging. Dat blijkt donderdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 32. Coronacijfers blijven stijgen (28/01/2021 - De Standaard)
  De coronacijfers blijven stijgen, al gaat het in het geval van het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames om een lichte stijging van 3 procent. Dat blijkt donderdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 33. Coronavirus: Na besmettingen stijgen nu ook ziekenhuisopnames opnieuw (09/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Coronavirus: Na besmettingen stijgen nu ook ziekenhuisopnames opnieuw Het gaat de foute kant uit met de coronacijfers in ons land. Het aantal nieuwe vastgestelde besmettingen blijft verder stijgen, tot gemiddeld 628 per dag. En nu is er ook een stijging te merken in het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames per dag. Het reproductiegetal zit dan ook opnieuw op 1,09, wat wil zeggen da de epidemie […] Lees dit artikel: Coronavirus: Na besmettingen stijgen nu ook ziekenhuisopnames opnieuw
  [naar artikel]
 34. Liveblog - Cijfers blijven op en neer gaan: aantal besmettingen en overlijdens dalen, opnames stijgen licht (09/02/2021 - VRT NWS)
  Het aantal coronabesmettingen in ons land is deze keer lichtjes gedaald. Er worden nu elke dag gemiddeld iets meer dan 2.200 nieuwe besmettingen vastgesteld (- 5%). Ook de overlijdens blijven in dalende lijn, elke dag sterven gemiddeld 39 mensen aan corona. De ziekenhuisopnames stijgen opnieuw, zij het voorzichtig met 2 procent. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 35. Aantal ziekenhuisopnames blijft licht stijgen, maar besmettingen nemen af (09/02/2021 - De Standaard)
  Het aantal ziekenhuisopnames stijgt verder, zij het licht. Tegelijkertijd daalt het aantal besmettingen opnieuw. Ook het aantal sterfgevallen ten gevolge van covid-19 neemt verder af. Dat blijkt dinsdag uit voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 36. Coronavirus: ziekenhuisopnames blijven verder stijgen (05/03/2021 - Express)
  De druk op de Covid-afdelingen van de Belgische ziekenhuizen blijft verder toenemen. Tussen 26 februari en 4 maart zijn dagelijks gemiddeld bijna 156 nieuwe coronapatiënten opgenomen. Dat is 23 procent meer dan de week ervoor. Het aantal nieuwe besmettingen daarentegen lijkt voorzichtig terug de goede kant op te gaan. In de periode van 23 februari […] The post Coronavirus: ziekenhuisopnames blijven verder stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Ook gemiddeld aantal dagelijkse ziekenhuisopnames stijgt nu licht (16/07/2021 - De Morgen)
  De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt nu licht toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 38. OVERZICHT. Ook gemiddeld aantal dagelijkse ziekenhuisopnames stijgt nu licht (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronabesmettingen blijven fors de hoogte ingaan. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt nu licht toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 blijft dalen. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 39. OVERZICHT. Coronacijfers blijven licht dalen, positiviteitsratio stijgt wel licht (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven licht dalen. Dat blijkt zaterdag uit het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Zo daalde het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames vanwege Covid-19 in de voorbije 7 dagen tot 119 (-4 procent).
  [naar artikel]
 40. OVERZICHT. Coronacijfers blijven licht dalen, positiviteitsratio stijgt wel licht (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven licht dalen. Dat blijkt zaterdag uit het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Zo daalde het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames vanwege covid-19 in de voorbije 7 dagen tot 119 (-4 procent).
  [naar artikel]
 41. Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames blijft licht dalen (12/04/2021 - Express)
  Het aantal ziekenhuisopnames en nieuwe besmettingen met het coronavirus blijven dalen. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers op het dashboard van Sciensano.  De daling van het aantal besmettingen met het coronavirus en het aantal ziekenhuisopnames in ons land neemt verder af. Daarnaast is er een lichte daling in het aantal patiënten op de afdeling intensieve […] The post Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames blijft licht dalen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. OVERZICHT. Nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijven stijgen, maar iets minder snel (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus, het aantal sterfgevallen door Covid-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn gaan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. De stijgingen versnellen wel niet.
  [naar artikel]
 43. OVERZICHT. Nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijven stijgen, maar iets minder snel (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus, het aantal sterfgevallen door Covid-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn gaan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. De stijgingen versnellen wel niet.
  [naar artikel]
 44. OVERZICHT. Coronabesmettingen stijgen met 20 procent, ook aantal ziekenhuisopnames neemt licht toe (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames in ons land blijft toenemen, net zoals de positiviteitsratio. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Er sterven gemiddeld wel minder mensen aan de gevolgen van het coronavirus.
  [naar artikel]
 45. Coronacijfers: Aantal nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen (17/03/2021 - Express)
  De nieuwe bevestigde besmettingen met het coronavirus en de ziekenhuisopnames wegens Covid-19 blijven in België toenemen. Ook de ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn. Zo blijkt uit de nieuwste cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft verder stijgen. Het gaat nu al om een stijging met […] The post Coronacijfers: Aantal nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen (25/01/2021 - De Standaard)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano maandagochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 47. OVERZICHT. Aantal besmettingen en aantal ziekenhuisopnames blijven stijgen, maar iets minder snel (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus, het aantal sterfgevallen door Covid-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn gaan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. De stijgingen versnellen wel niet.
  [naar artikel]
 48. Ziekenhuisopnames blijven licht stijgen in ons land, aantal coronabesmettingen neemt af (11/02/2021 - De Morgen)
  Het aantal coronapatiënten dat opgenomen wordt in de Belgische ziekenhuizen, bevindt zich nog altijd in een licht stijgende lijn. In de week van 4 tot en met 10 februari vonden er gemiddeld 123,7 hospitalisaties per dag plaats, drie procent meer in vergelijking met een week eerder. Dat blijkt uit de nieuwe cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal nieuwe besmettingen is wel verder afgenomen.
  [naar artikel]
 49. Coronacijfers in Limburg blijven stijgen (18/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse coronacijfers blijven stijgen. Het aantal besmettingen is met 42 procent toegenomen op één week tijd. Vooral in de Limburgse scholen zijn er veel coronabesmettingen op te merken. Het aantal ziekenhuisopnames blijft stabiel, maar is hoog.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.