Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:03 uur

Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm

Express

21/07/2021 - 15:31

Lees dit artikel: Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm Zowat 15 jaar na de start van de werken is de Intempo-toren in het Spaanse vakantieoord Benidorm klaar voor gebruik. Het M-vormige gebouw van bijna 200 meter hoog beweert de allerhoogste woontoren van Europa te zijn. De bouw van de toren, goed voor 47 verdiepingen, begon in 2006. Twee jaar later meldde de projectontwikkelaar dat […] Lees dit artikel: Hoogste appartementsgebouw van Europa na 15 jaar eindelijk af in Benidorm


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hoogste woontoren van Europa na 14 jaar af: zwembad op 46ste verdieping biedt spectaculair uitzicht over Benidorm (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  14 jaar heeft het geduurd, maar de hoogste woontoren van Europa is eindelijk klaar. Hij staat in de Spaanse badplaats Benidorm en reikt 198 meter de lucht in. De Spaanse krant El País kreeg als allereerste een rondleiding in het afgewerkte gebouw.
  [naar artikel]
 2. Infinity pool en een exclusief privérestaurant: de grootste woontoren van Europa is na 15 jaar (eindelijk) af (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na bijna 15 jaar is Europa’s hoogste woontoren en Spanjes vijfde hoogste bouwwerk eindelijk klaar. Het M-vormige Intempo-gebouw staat in Benidorm, dat daarmee zijn status als het “Miami van de Middellandse Zee” bevestigt. Het Spaanse vakantieoord telt nu 27 flatgebouwen hoger dan 100 meter.
  [naar artikel]
 3. Intempo-wolkenkrabber in Benidorm opent deze zomer, 12 jaar later dan voorzien (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De 198 meter hoge Intempo-woontoren in Benidorm wordt deze zomer eindelijk in gebruik genomen, melden Spaanse media. Het vijfde hoogste gebouw van Spanje domineert al jaren de skyline van de Costa Blanca-badstad en moest normaal in 2009 de deuren openen.
  [naar artikel]
 4. Hoogste appartementsgebouw West-Europa levert bestellingen per drone (03/12/2016 - Express)
  Bewoners van een van Londens duurste wolkenkrabbers kunnen straks op drones rekenen om bestellingen bij hun balkon af te leveren. Dat schrijft de Evening Standard. Het gebouw telt dan ook 67 verdiepingen. In de brochure die de flats in Spire Londen aanprijst staat te lezen dat bewoners die dat wensen in aanmerking komen voor leveringen per drone. Niet gespecificeerd is of de bouwondernemer  – de Chinese Greenland Group – een eigen drone-dienst gaat uitbaten of er gewoon op wordt gerekend dat Amazon of een andere startup die taak op zich neemt. Het hoogste appartementsgebouw van West-Europa Spire Londen zal 861 appartementen tellen. De flats die niet in de voorverkoop werden verkocht kunnen vandaag worden aangekocht tegen prijzen die starten bij 880.000 euro, voorwaar een spotprijsje voor een stek in het in ontwikkeling zijnde gebied rond het London Docklands-gebied. De Spire Londen wordt 235 meter hoog en daarmee samen One Canada Square op Canary Wharf’s het – op The Shard na  (309 meter en daarmee op plaats 59 in de ranglijst van hoogste gebouwen ter wereld staat) – hoogste gebouw van London. De Spire Londen wordt wel het hoogste appartementsgebouw van West-Europa. The post Hoogste appartementsgebouw West-Europa levert bestellingen per drone appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 5. ‘Hoogste houtmassiefbouw van Europa’ blijkt door en door rot: ‘Nu zijn we al ons geld én ons huis kwijt’ (06/07/2021 - De Morgen)
  De hoogste houtmassiefbouw van Europa, zo werd het gloednieuwe appartementsgebouw in Sint-Truiden aangekondigd. Vijf jaar later is het hout door en door rot, en staan 25 gezinnen op straat. Uit rapporten die Het Laatste Nieuws kon inkijken blijkt dat de houten panelen waaruit het gebouw werd opgetrokken, wekenlang in de regen gestockeerd lagen.
  [naar artikel]
 6. Factcheck: nee, België heeft niet de hoogste elektriciteitsprijzen van Europa (28/01/2021 - Knack)
  'We hebben de hoogste elektriciteitsprijzen, de hoogste telecomtarieven, de duurste autobelastingen van Europa, de hoogste belastingen op arbeid, en de vijfde hoogste vermogensbelastingen van de wereld.' Dat beweerde Jean-Marie Dedecker onlangs in Humo. Bepaalde delen van zijn uitspraak kloppen (deels), andere niet.
  [naar artikel]
 7. In Europa werden vorig jaar 22 miljoen fietsen verkocht, het hoogste aantal in twintig jaar (13/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: In Europa werden vorig jaar 22 miljoen fietsen verkocht, het hoogste aantal in twintig jaar Niet alleen in België is er in coronajaar 2020 veel meer gefietst. In Europa werden vorig jaar 22 miljoen fietsen verkocht, het hoogste aantal in twintig jaar. De omzet steeg in de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk met 40 procent in vergelijking met een jaar eerder, tot 18,3 miljard euro, meldt de Europese fietsersbond […] Lees dit artikel: In Europa werden vorig jaar 22 miljoen fietsen verkocht, het hoogste aantal in twintig jaar
  [naar artikel]
 8. Benidorm blijft maar bouwen: ook dit jaar komen er wolkenkrabbers bij (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bouwhonger van Benidorm lijkt niet te stillen. Dit jaar worden enkele nieuwe woontorens geopend én start de bouw van alweer een reeks andere...
  [naar artikel]
 9. Benidorm binnenkort werelderfgoed? (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse badstad Benidorm gaat binnenkort een dossier indienen bij Unesco om erkend te worden als werelderfgoed. Maar waarom zou Benidorm nu
  [naar artikel]
 10. Twee wolkenkrabbers in Benidorm worden neergehaald: te dicht bij zee gebouwd (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tienduizenden Belgen die elk jaar hun vakantie doorbrengen in Benidorm of er overwinteren, verandert binnenkort het vertrouwde kustbeeld....
  [naar artikel]
 11. Hoogste zandduin van Europa verloor bijna 4 meter in jaar tijd (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Dune du Pilat, de hoogste duin van Europa in het zuidwesten van Frankrijk, heeft in een jaar tijd bijna vier meter verloren. Dat meldt het...
  [naar artikel]
 12. Dit is de nieuwe hoogste wolkenkrabber van Europa (04/08/2018 - De Morgen)
  De Federatietoren in Moskou is de titel van hoogste wolkenkrabber van Europa kwijt. Die eer is vanaf nu voor het Lakhta Center in Sint-Petersburg. Met 462 meter is de toren tevens de dertiende hoogste wolkenkrabber ter wereld.
  [naar artikel]
 13. België heeft op één na hoogste loonkost van Europa in industrie (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: België heeft op één na hoogste loonkost van Europa in industrie In Europa is de loonkost in de industrie enkel in Denemarken nog hoger dan in België. Dat meldt het Duitse bureau voor de statistiek maandag. Vorig jaar kostte een uurloon in de industrie in Denemarken 47,80 euro, waarmee het land het duurste in Europa was. België landde op de tweede plaats met 44,20 euro per […] Lees dit artikel: België heeft op één na hoogste loonkost van Europa in industrie
  [naar artikel]
 14. Toerisme in Benidorm komt traag op gang, slechts 40 procent van hotels open (01/07/2020 - VRT NWS)
  De Spaanse badstad Benidorm maakt zich op om meer (buitenlandse) toeristen te ontvangen. "Benidorm is vandaag een bijna lege stad met weinig buitenlandse toeristen. De stad maakt zich klaar om meer toeristen te ontvangen, maar er is nog werk aan de winkel", meldt André Vermeulen vanuit Benidorm.
  [naar artikel]
 15. Elena verdween 31 jaar geleden bij beklimming hoogste berg Europa en nu is haar bevroren lichaam teruggevonden (29/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een groep toeristen heeft op de hoogste berg van Europa het bevroren lichaam gevonden van een Russische bergbeklimster die er 31 jaar geleden...
  [naar artikel]
 16. Noord-Korea wil erg graag een badstad en haalt de mosterd gewoon bij Benidorm (23/06/2017 - De Redactie)
  Een delegatie van 20 Noord-Koreanen heeft een bezoek gebracht aan de Costa Blanca. Over twee jaar willen ze van de Noord-Koreaanse stad Wonsan een tweede Benidorm maken.
  [naar artikel]
 17. Mysterie van ‘lege brievenbussen’ in flats na twaalf jaar eindelijk opgelost (08/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Na twaalf jaar is het mysterie van de lege brievenbussen in een appartementsgebouw op de Antwerpse Steenweg eindelijk opgelost. Buurvrouw Yvette S. bleek de post van haar bejaarde medebewoners elke dag ‘uit wraak’ gestolen te hebben. Ze riskeert achttien maanden cel.
  [naar artikel]
 18. Benidorm. De hele winter zomer (11/04/2019 - De Morgen)
  Wat is het geheim van de Costa Blanca? Hoe heeft Benidorm zijn publiek zo hondstrouw gekregen dat negen op de tien toeristen willen terugkomen, dat de meesten dat ook doen, zelfs meerdere malen per jaar, en dat hun kinderen en kleinkinderen die traditie voortzetten? Rudy Pieters schreef er een boek over.
  [naar artikel]
 19. De gezinnen die uit het nieuwbouwproject in Sint-Truiden moesten: ‘Hij heeft ons gewoon voorgelogen’ (06/07/2021 - De Morgen)
  De hoogste houtmassiefbouw van Europa, zo werd het gloednieuwe appartementsgebouw in Sint-Truiden aangekondigd. Vijf jaar later is het hout door en door rot, en staan 25 gezinnen op straat. Uit rapporten die Het Laatste Nieuws kon inkijken blijkt dat de houten panelen waaruit het gebouw werd opgetrokken, wekenlang in de regen gestockeerd lagen.
  [naar artikel]
 20. Getest: Benidorm schudt oubollig imago af (28/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Overvolle stranden, luidruchtige Britten met een stuk in hun kraag en bejaarden op scootmobiels: de hardnekkige clichés over Benidorm lokken niet
  [naar artikel]
 21. Dit is de nieuwe hoogste wolkenkrabber van Europa (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Federatietoren in Moskou is de titel van hoogste wolkenkrabber van Europa kwijt. Die eer is vanaf nu voor het Lakhta Center in Sint-Petersburg....
  [naar artikel]
 22. David Davidse verhuist van Antwerpen naar Benidorm: “Niets staat me in de weg” (10/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Acteur en stemcoach David Davidse (63) verkoopt zijn twee Antwerpse lofts om een nieuw leven te beginnen in Spanje. Hij zoekt een huis in Benidorm. “Ik trek er al dertig jaar op vakantie en heb er mijn hart verloren.”
  [naar artikel]
 23. David Davidse verhuist van Antwerpen naar Benidorm: “Niets staat me in de weg” (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Acteur en stemcoach David Davidse (63) verkoopt zijn twee Antwerpse lofts om een nieuw leven te beginnen in Spanje. Hij zoekt een huis in Benidorm. “Ik trek er al dertig jaar op vakantie en heb er mijn hart verloren.”
  [naar artikel]
 24. Gevaarlijke geïnterneerde gevat in Benidorm (20/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een hotel in Benidorm is de 65-jarige Maurice Van Zandbergen opgepakt. De man, al jaren geïnterneerd, was twee weken geleden verdwenen tijdens een zeldzaam begeleid uitstapje.
  [naar artikel]
 25. België heeft nog steeds op één na hoogste belastingdruk voor bedrijven in Europa (20/11/2018 - De Morgen)
  De totale belastingdruk op bedrijven in België is vorig jaar iets toegenomen, van 57,1 procent tot 57,7 procent. Dat is opnieuw het op één na hoogste cijfer in Europa. Alleen Frankrijk doet het nog slechter, zo blijkt dinsdag uit de jaarlijkse studie 'Paying Taxes' van consultancybedrijf PwC.
  [naar artikel]
 26. Brand in hoogste woontoren van Mol: veel rook, geen gewonden (22/12/2020 - VRT NWS)
  In een appartementsgebouw in de Europawijk in Mol, het hoogste van de gemeente, is vanmiddag brand uitgebroken. Enkele tientallen bewoners werden een tijdje geëvacueerd. De brand brak uit nadat een bewoner een pot op het vuur uit het oog verloren was. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 27. Belg strijkt 7 jaar pensioen van dode moeder op terwijl hij in Benidorm geniet van de zon (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Spanje is een Belg (48) gearresteerd die zeven jaar lang het pensioen van zijn overleden moeder heeft opgestreken. De man kon in de buurt van Benidorm genieten van zon, zee en strand, terwijl hij elke maand 1.100 euro opstreek. In totaal fraudeerde hij voor meer dan 90.000 euro.
  [naar artikel]
 28. Italiaanse rente op hoogste peil in vijf jaar na EU-waarschuwing (19/10/2018 - De Tijd)
  10:20 De rente op 10 jaar piekt op 3,76 procent, nadat Europa gisteren gewaarschuwd had dat de Italiaanse begroting niet voldoet. Het hoogste niveau in vijf jaar.
  [naar artikel]
 29. COLUMN. 'Benidorm aan het Albertkanaal' zou mooi klinken voor Overpelt en Neerpelt (19/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In koeien van letters stond het in de maandagkrant: “Benidorm aan het Albertkanaal”. Zonder twijfel de stevigste kop van het jaar. Felicitaties en bloemen voor de zondagsmedewerker op de redactie die, lichtjes beschonken na een bezoek aan Hasselt kermis, deze titel breed uitsmeerde over een hele pagina.
  [naar artikel]
 30. Laatste nog vrij perceeltje aan kust Benidorm krijgt wel heel opvallend gebouw (29/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Benidorm, de Spaanse kuststad vol wolkenkrabbers of 'Manhattan in Spanje', voegt een nieuw flatgebouw toe aan haar skyline. Op het eerste gezicht
  [naar artikel]
 31. Britten lappen coronamaatregelen in Benidorm aan hun laars, politie moet ingrijpen (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gezellige taferelen in Benidorm. Britse toeristen staan er te zingen op straat terwijl de Spaanse overheid iedereen oproept om binnen te blijven...
  [naar artikel]
 32. Ferrari opent hoogste en snelste achtbaan van Europa (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gordels vast! In Salou-Villa Seca -op een dik uur rijden van Barcelona- kan u sinds vandaag de snelste en hoogste achtbaan van Europa
  [naar artikel]
 33. 'Eindelijk naar Benidorm' (28/03/2019 - De Morgen)
  Het recept van dit tweede seizoen Radio Gaga blijft hetzelfde. Toch zijn er ook een paar veranderingen. Joris Hessels legt uit.
  [naar artikel]
 34. Hoogste torens van Europa komen in Parijs (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Hermitage Plaza-torens, die de hoogste van West-Europa moeten worden, zullen op tijd klaar zijn voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs....
  [naar artikel]
 35. Crisis aan de Costa: waarom er steeds minder toeristen naar Benidorm komen (20/08/2018 - De Morgen)
  Benidorm zal oma Freda Jackson (81) niet snel meer terugzien. "Veel te veel Spanjaarden" die haar ruw onder de voet liepen, en een overvloed aan typisch Spaanse hapjes en vertier bezorgde de Britse vorig jaar een ware horrorvakantie. 
  [naar artikel]
 36. Vier jaar cel voor poging tot verkrachting in hal van appartementsgebouw (28/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Lenox R. (49) uit Guyana veroordeeld tot vier jaar cel. Hij had afgelopen zomer een 24-jarige vrouw achtervolgd tot in de hal van een appartementsgebouw op de Antwerpse Linkeroever en had haar proberen te verkrachten.
  [naar artikel]
 37. Uiterst giftig Portugees oorlogsschip gesignaleerd in Benidorm: 7 badgasten gewond (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op drie stranden in het Spaanse Benidorm is een tijdlang een zwemverbod van kracht geweest nadat er Portugese oorlogsschepen waren gesignaleerd....
  [naar artikel]
 38. Na Brugge en de piramides: binnenkort ook Benidorm werelderfgoed? (27/03/2017 - De Redactie)
  De Spaanse badstad ijvert al jaren voor de Unesco-erkenning, om zijn imago op te poetsen. Binnenkort dient Benidorm een nieuw dossier in bij de VN, met vijf stevige argumenten.
  [naar artikel]
 39. Moeder die kinderen achterliet om te feesten opgepakt in Benidorm (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in Benidorm een Britse moeder van veertig opgepakt. De vrouw had haar tweeling achtergelaten om een feestje te bouwen. Een ouder
  [naar artikel]
 40. Hoogste torens van Europa komen in Parijs (15/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Hermitage Plaza-torens, die de hoogste van West-Europa moeten worden, zullen op tijd klaar zijn voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Dat hebben de bouwpromotoren deze week gemeld op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes.
  [naar artikel]
 41. Hoogste torens van Europa komen in Parijs (15/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Hermitage Plaza-torens, die de hoogste van West-Europa moeten worden, zullen op tijd klaar zijn voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Dat hebben de bouwpromotoren deze week gemeld op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes.
  [naar artikel]
 42. België telt hoogste aantal flitspalen in Europa (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  België telt in Europa het hoogste aantal flitspalen per vierkante kilometer. Dat blijkt uit een analyse van de Franse krant L’Echo op basis van...
  [naar artikel]
 43. België heeft hoogste zelfmoordcijfer in West-Europa en oorzaak ligt in onze Vlaamse aard (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft het hoogste zelfmoordcijfer van West-Europa en volgens professor Gwendolyn Portzky van de Eenheid voor Zelfmoordonderzoek aan de...
  [naar artikel]
 44. België heeft hoogste zelfmoordcijfer in West-Europa en oorzaak lijkt in onze Vlaamse aard te liggen (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  België heeft het hoogste zelfmoordcijfer van West-Europa en volgens professor Gwendolyn Portzky van de Eenheid voor Zelfmoordonderzoek aan de...
  [naar artikel]
 45. Man (59) sterft op oprit busbedrijf, net voor vertrek naar Benidorm (23/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Wat een gezellige eindejaarstrip naar de Spaanse badplaats Benidorm moest worden, is zondagmorgen voor een koppel uit Komen-Waasten (Henegouwen) op een drama uitgedraaid.
  [naar artikel]
 46. [VIDEO] - Topsport in Benidorm: handdoek leggen (16/08/2016 - De Redactie)
  Een dagelijks tafereel in een hotel in Benidorm. 's Ochtends in alle vroegte staan de toeristen vol spanning te wachten. Plots weerklinkt er een "go" en dan begint de race om het beste plekje rond het zwembad te bemachtigen.
  [naar artikel]
 47. Crisis aan de Costa: waarom er steeds minder toeristen naar Benidorm komen (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Benidorm zal oma Freda Jackson (81) niet snel meer terugzien. ‘Veel te veel Spanjaarden’ die haar ruw onder de voet liepen, en een keur aan typisch...
  [naar artikel]
 48. Hoogste en snelste achtbaan van Europa is geopend (06/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het Spaanse pretpark Ferrari Land is vandaag de hoogste en snelste achtbaan van Europa officieel geopend. Het gaat om een lanceerachtbaan van 112 meter hoog die in vijf seconden een snelheid haalt van 180 kilometer per uur. Enkel voor durvers dus…
  [naar artikel]
 49. Stad Benidorm lanceert bijna wanhopige all-in formule om toeristen te lokken (09/10/2020 - Express)
  De Spaanse stad Benidorm lanceert een nieuwe all-in formule die toeristen moet terugbrengen naar de toeristische trekpleister. Die speelde sinds... The post Stad Benidorm lanceert bijna wanhopige all-in formule om toeristen te lokken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.