Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:24 uur

Ontdek het verhaal achter de eerste Belgische vlag: "Rap rap aan elkaar gestikt met restjes stof"

VRT NWS

21/07/2021 - 16:32

Het is vandaag 21 juli, de nationale feestdag. Speciaal voor die gelegenheid doet de Brusselse stadsgids Erik Baptist bij Radio 2 het verhaal achter de eerste Belgische vlag uit de doeken. "Die werd op een paar minuten tijd gestikt in een kleine stoffenwinkel op de Grasmarkt, op een boogscheut van de grote markt."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kersvers Vlaams minister-president Homans noemt Belgische vlag "vod": "Een grapje, dat mag toch wel?" (02/07/2019 - VRT NWS)
  Vlaams minister-president Liesbeth Homans (N-VA) heeft voor een opvallend moment gezorgd tijdens het nemen van een groepsfoto met haar regeringsploeg, na haar eedaflegging. Homans had het over "die Belgische vod", verwijzend naar de Belgische vlag. Een grapje, zegt ze zelf.
  [naar artikel]
 2. "Verhaal over IS-vlag eerder al ontkracht" (06/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  The Wall Street Journal, een Amerikaanse kwaliteitskrant, pakt uit met onjuiste details over het Belgische onderzoek naar de broers Abdeslam. Dat
  [naar artikel]
 3. Madsen: "Journaliste Kim Wall is gestikt in de duikboot" (08/03/2018 - VRT NWS)
  De Zweedse journaliste Kim Wall is volgens de van moord verdachte Peter Madsen aan boord van zijn duikboot gestikt nadat hij een reparatie had willen uitvoeren. Dat zegt de Deense uitvinder op de eerste dag van zijn proces.
  [naar artikel]
 4. Het verhaal achter de vlaggen van Wit-Rusland: politiek en kleur (16/08/2020 - VRT NWS)
  Landen hebben een vlag nodig, revoluties en omwentelingen ook. In de straten van Wit-Rusland marcheert de oppositie vandaag graag achter de rood-witte vlag van weleer, maar waar ook een reukje aan zit. De officiële vlag van Wit-Rusland is in feite die van de voormalige sovjetrepubliek en dat zegt ook veel over het regime.
  [naar artikel]
 5. Bezieler achter Lipps Inc. wordt 70: ""Funkytown" is de peper in het gat op discofeestjes!" (24/10/2020 - VRT NWS)
  Wellicht zegt de naam Steven Greenberg u weinig, maar hij was de drijvende kracht achter Lipps Inc. - lees: Lip Sync -, die begin jaren 80 een wereldhit scoorde met het uiterst dansbare "Funkytown". Het nummer wordt nog altijd beschouwd als een van de laatste discokleppers en dus een waardige afsluiter van een muziekperiode die in de jaren 70 hoogtij vierde. Greenberg wordt vandaag 70, reden genoeg om "Funkytown", dat ook in Vlaanderen de eerste plaats van de hitparade bereikte, nogmaals vanonder het stof te halen.
  [naar artikel]
 6. Opgelet: die Belgische vlag uit uw raam kan u duur komen te staan (18/06/2018 - De Morgen)
  Fiscaal expert Michel Maus waarschuwt in een column op de site van Radio 1 voor de mogelijke "fiscale owngoal": belasting moeten betalen op het uithangen van een Belgische vlag omdat er reclame voor een biermerk op staat. U denkt dus beter twee keer na voor u de Belgische driekleur (met reclame) uithangt.
  [naar artikel]
 7. Vlaamse Leeuwen en tricolores hangen broederlijk naast elkaar: "Ach, het is toch maar een vlag" (10/07/2018 - De Morgen)
  Nu de Rode Duivels in de eindfase van het WK geraakt zijn, hangt heel het land vol Belgische vlaggen. Langs de wegen zijn er echter al een pak Vlaamse Leeuwen opgedoken, die ostentatief de driekleur doorbreken. "Maar wij supporteren ook."
  [naar artikel]
 8. "Corps diplomatique": achter de schermen van de Belgische diplomatie (24/02/2020 - VRT NWS)
  Vanavond kunt u op Canvas kijken naar het eerste deel van de vierdelige docureeks "Corps diplomatique". Daarin neemt journalist Bart Aerts u mee achter de schermen van de Belgische diplomatie in Brussel, New York, Washington DC, Peking, Shanghai en Bamako (Mali). Wat is het belang van de Belgische diplomatie? En waarom zijn het net nu bijzonder drukke tijden?
  [naar artikel]
 9. Bart Swings draagt Belgische vlag tijdens sluitingsceremonie: "Ik ben nog altijd heel trots" (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Swings krijgt de eer om de Belgische vlag te dragen tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen. Dat maakte het BOIC vandaag...
  [naar artikel]
 10. Het verhaal achter de beroemde "Blijf in uw kot"-uitspraak van minister Maggie De Block (25/06/2020 - VRT NWS)
  "Blijf in uw kot, ik meen het." Het is dé uitspraak geworden van de coronacrisis. Op 3 maart spoorde minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) iedereen die ziek was aan om absoluut thuis te blijven. Haar uitspraak staat in het collectief geheugen gegrift en ging viraal. Tijdens de opnames van de VRT NWS-documentaire "In de greep van het virus" vroegen we minister De Block naar het verhaal achter haar befaamde slogan.
  [naar artikel]
 11. "I, Tonya" vertelt het opmerkelijke verhaal van de controversiële kunstschaatsster Tonya Harding (19/02/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse film "I, Tonya" verschijnt deze week in de Belgische bioscopen. De Belgische cameraman Nicolas Karakatsanis had een belangrijke rol in de Hollywoodproductie. "Dankzij "I, Tonya" is Karaktsanis een nog gegeerdere cameraman geworden in Hollywood", weet Ward Verrijcken.
  [naar artikel]
 12. Kenny redde allicht een leven dankzij sociale media: "Zorg dragen voor elkaar, dat is menselijk" (19/01/2020 - VRT NWS)
  Wat doe jij als een verontrustend berichtje ziet passeren in je nieuwsstroom op sociale media? Noortje en Kenny zagen vorig weekend een bericht op Twitter van iemand die ze niet kenden. Ze stuurden hem berichten, net als vele andere Twitteraars. Zo redden ze een mensenleven. In "De zevende dag" vertelt Kenny het verhaal en waarom hij heel bewust de "social" weer in "social media" wil brengen. "We kunnen echt iets doen. Zorgen voor elkaar, vragen hoe het met elkaar gaat, dat is menselijk."
  [naar artikel]
 13. [VIDEO] - Bekijk de trailer van "Fantastic beasts and where to find them" (28/09/2016 - De Redactie)
  De eerste volledige trailer van "Fantastic beasts and where to find them", naar een verhaal van "Harry Potter"-schrijfster J.K. Rowling, is er. De film is vanaf 16 november in de Belgische zalen te zien.
  [naar artikel]
 14. BEKIJK - Union straks kampioen na "Zwanze Derby" tegen RWDM? Ontdek het verhaal van 2 oer-Brusselse voetbalclubs (13/03/2021 - VRT NWS)
  Vanavond kan Union Saint-Gilloise na bijna een halve eeuw de terugkeer verzekeren naar het hoogste niveau van het Belgische voetbal. Winst tegen uitgerekend de eeuwige rivaal RWDM volstaat. In de docureeks "Zwanze Derby" maak je kennis met de rijke geschiedenis van Union en RWDM, de sociale rol van beide Brusselse clubs en het lot van de supporters in coronatijden. "Ik zie Union graag promoveren", zegt Anderlechtcoach Vincent Kompany in aflevering 4 van de reeks. "Dat is goed voor Brussel. Hopelijk volgt RWDM ook snel."
  [naar artikel]
 15. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (13/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fridge lijst er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 16. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (17/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fidge lijst er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 17. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (13/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fridge lijst er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 18. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (16/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fidge lijst er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 19. Klaas Delrue over nieuwe album Yevgueni: "6 jaar op een kind moeten wachten, dit is de verlossing" (27/10/2017 - VRT NWS)
  Vandaag is "Tijd is alles" verschenen, het nieuwe album van Yevgueni. Achter de eerste single "Adem" gaat een emotioneel verhaal schuil: de kinderwens van frontman Klaas Delrue en zijn partner die jaren onvervuld bleef.
  [naar artikel]
 20. Waarom N-VA worstelt met de Belgische vlag (05/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Eerst was er Liesbeth Homans die de Belgische vlag “grappend” een “vod” had genoemd. Woensdagavond wrong ook Theo Francken zich in bochten om die uitspraak niet te moeten herhalen, maar zeker ook niet tegen te spreken. Waarom hebben N-VA’ers toch zo veel moeite met een driekleurig lapje stof?
  [naar artikel]
 21. Onze Vaticaankenner over Danneels: "Hij wilde sneller gaan dan Rome, waar het stof wat meer bleef liggen" (14/03/2019 - VRT NWS)
  "Godfriend Danneels heeft de verdienste dat hij moderniteit heeft gebracht binnen de Belgische kerk." Dat zegt Peter Decroubele, de Vaticaankenner van VRT NWS. "Hij ging daarin sneller dan het Vaticaan, waar het stof wat meer bleef liggen", zegt Decroubele. Dat Franciscus het jaren geleden tot paus werd verkozen, is ook in grote mate te danken aan Danneels, de "kingmaker" van het conclaaf.
  [naar artikel]
 22. Het opmerkelijke verhaal van de Belgische dochter van de Servische oorlogsmisdadiger Arkan (25/11/2019 - VRT NWS)
  De intussen 40-jarige Belgische dochter van de in 2000 doodgeschoten Servische oorlogsmisdadiger Arkan (Željko Ražnatovi?) heeft haar levensverhaal opgetekend in het boek "Dochter van Arkan - Mijn vader was een oorlogsmisdadiger". Ze schreef het boek met De Standaard-journaliste Eline Bergmans. "Dit boek is mijn zoektocht naar mijn identiteit. Ik ben er nu achter gekomen wie ik ben", zegt Sofie Van Pottelsberghe (pseudoniem) in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 23. Gilbert na eerste stage: "Speciaal om met Boonen te rijden" (03/01/2017 - Sporza)
  Philippe Gilbert heeft zijn eerste stage bij Etixx-Quick Step achter de rug. De Belgische kampioen begint met ambitie aan het nieuwe seizoen. "Wil een grote klassieker winnen."
  [naar artikel]
 24. N-VA hangt Catalaanse vlag in gebouwen parlement: "Uit solidariteit, dat is toch geen probleem?" (04/10/2017 - VRT NWS)
  In de gebouwen van de Kamer hangt sinds begin deze week een Catalaanse vlag. Die werd daar gehangen door medewerkers van de N-VA, "uit solidariteit" met de gebeurtenissen van vorig weekend in Catalonië. "We hebben nog geen opmerkingen gekregen vanuit de diensten."
  [naar artikel]
 25. Viv Van Dingenen lijdt aan kanker: "Ik doe mijn verhaal want er is geld nodig" (27/04/2017 - De Redactie)
  "Ik heb heel lang voor mezelf gehouden dat ik eierstok- en baarmoederkanker heb", vertelde de actrice in "Van Gils & Gasten". Ze doet nu haar verhaal, "want dan dient die kanker misschien toch nog voor iets".
  [naar artikel]
 26. "De wurger van Linkeroever": was hij de eerste echte seriemoordenaar van ons land? (23/07/2018 - VRT NWS)
  Deze week vertelt VRT NWS elke dag het verhaal van een ophefmakende moordzaak in ons land dat mogelijk al naar de achterkamers van ons collectief geheugen verhuisd is. Vandaag: "De wurger van Linkeroever". Een beangstigend verhaal dat start in de jaren 50, over mogelijk één van de eerste Vlaamse seriemoordenaars. 
  [naar artikel]
 27. Oscars 2021: ontdek hier alle genomineerde films en straks ook de winnaars (26/04/2021 - VRT NWS)
  In Los Angeles worden vannacht de Oscars voor de 93e keer uitgereikt. Ontdek hieronder welke films genomineerd zijn. In de loop van de nacht worden de winnaars per categorie aangeduid. De Belgisch-Amerikaanse film "Sound of metal" kan 6 Oscars winnen, waaronder die voor beste film. Het is een film van het Belgische productiehuis Caviar. In de categorie beste buitenlandse film zijn twee films genomineerd waarin Belgische acteurs meespelen, "The man who sold his skin" met Koen De Bouw en "Quo vadis, Aida" met Johan Heldenberg.
  [naar artikel]
 28. Canadezen halen Duitse en Belgische vlag door elkaar bij staatsbezoek Filip en Mathilde (12/03/2018 - VRT NWS)
  Bij de traditionele boomplantingsceremonie bij het Belgisch staatsbezoek in Canada worden koning Filip en koningin Mathilde opgewacht door een Duitse vlag in plaats van een Belgische driekleur. Toen de Belgische pers de Canadezen op hun vergissing wees, hebben ze de vlag snel weggehaald.
  [naar artikel]
 29. "We willen onze vlag terug" (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het belangrijkste voor Rusland op de Winterspelen zijn niet de medailles. Neen, dat is om zondag met hun vlag te kunnen paraderen op de...
  [naar artikel]
 30. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (06/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fridge en lady chef Sofie Dumont lijsten er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 31. Restjes chocolade over? Zo kan je ze nog gebruiken in de keuken (06/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar eenmaal de feestdag voorbij is, blijf je soms achter met heel wat restjes van de lekkernij. Gelukkig bestaan er enkele leuke manieren om die te verwerken in plaats van alles zo op te eten of weg te gooien. Blogster Jennifer Schleber van The Empty Fridge en lady chef Sofie Dumont lijsten er enkele interessante op.
  [naar artikel]
 32. Pogacar doet fantastische zaak: ontdek hier de verschillen tussen de favorieten na de individuele tijdrit (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste individuele tijdrit in de Tour de France heeft het klassement flink door elkaar geschud. Mathieu van der Poel behield zijn gele leiderstrui, terwijl Tadej Pogacar een uitstekende zaak deed. De andere klassementsmannen volgen intussen op ruime afstand van de 22-jarige titelverdediger: Julian Alaphilippe op 40", Pierre Latour op 1'20", Rigoberto Uran op 1'21", Richard Carapaz op 1'36", Primoz Roglic op 1'40", Geraint Thomas op 1'46", Wilco Kelderman op 1'48" en Enric Mas op 1'50". Bekijk hieronder de nieuwe stand in de Ronde van Frankrijk.
  [naar artikel]
 33. Wéér peuter (2,5) gestikt in Babybel: "Laat kinderen nooit eten en spelen" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Houd altijd toezicht als peuters eten." Dat zegt kinderlongarts Elke De Wachter (UZ Brussel). Vorige week vrijdag stierf een peuter van 2,5
  [naar artikel]
 34. Wéér peuter gestikt in babybel: "Laat kinderen nooit eten en spelen" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Houd altijd toezicht als peuters eten." Dat zegt kinderlongarts Elke De Wachter (UZ Brussel). Vorige week vrijdag stierf een peuter van 2,5
  [naar artikel]
 35. Matthias Schoenaerts: "Kursk is een verhaal over de wil om te leven, te overleven" (06/11/2018 - VRT NWS)
  "Kursk" is de naam van de Russische nucleaire onderzeeër die in de zomer van 2000 verging in de Barentszee. Het verhaal is nu verfilmd met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts. Hij is een Russische marinier die zijn kompanen in leven tracht te houden. Maar omdat de Russische autoriteiten buitenlandse hulp weigeren, tekenen ze uiteindelijk het doodvonnis van alle 118 opvarenden. "Eerst en vooral is het een verhaal over mensen in uitzichtloze situaties", vertelt Schoenaerts. "Het is een verhaal over politieke onverschilligheid, over hypocrisie en misplaatste trots. Maar het is ook verhaal over de wil om te leven, te overleven."
  [naar artikel]
 36. Wie wint en wie verliest de derde finaleavond van "De slimste mens"? (13/12/2017 - VRT NWS)
  In "De slimste mens ter wereld" hebben Joke Emmers, Filip Peeters en Barbara Sarafian het tegen elkaar opgenomen. Ontdek hier wie won en wie afviel tijdens deze 3e finaleavond.
  [naar artikel]
 37. 4500e keer "Thuis": Britney neemt ons mee achter de schermen (12/11/2018 - VRT NWS)
  Al 23 jaar loopt de populaire Eén-reeks "Thuis" op tv, alles bij elkaar 4500 afleveringen. Ons jongerenmagazine "Karrewiet" ging een kijkje nemen op de set in het gezelschap van actrice Appolonia Sterckx, ondertussen beter bekend als Britney uit "Thuis".
  [naar artikel]
 38. Ontdek verborgen kunstparels met "Vlaamse meesters in situ" (30/06/2018 - VRT NWS)
  Toerisme Vlaanderen heeft "Vlaamse meesters in situ" gelanceerd, een project dat kunstwerken op hun oorspronkelijke plek voor het brede publiek ontsluit. "Goden op de Olympusberg" in de Hofkamer in Antwerpen is als eerste opengesteld.
  [naar artikel]
 39. The Chainsmokers dromen van samenwerking met Stromae: "Hij inspireert ons enorm, en we mailen elkaar" (20/07/2019 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse producersduo The Chainsmokers heeft op de eerste festivalavond van Tomorrowland het hoofdpodium afgesloten. De dj's achter "Closer" en "Something just like this" staan al voor de vierde keer op het festival, maar voor het eerst als headliner. The Chainsmokers hebben iets met België: onze Stromae is een van hun grote voorbeelden, zo vertellen ze aan VRT NWS. En als het aan hen ligt, komt daar een muzikale samenwerking van. "We staan al in contact via mail."
  [naar artikel]
 40. Na de zonnecrème, de paraplu: buien en opklaringen wisselen elkaar deze week af, ook nog kans op onweer  (21/06/2021 - VRT NWS)
  De tropische dagen liggen weer achter ons en wat velen "typisch Belgisch weer" zouden durven noemen, neemt weer de bovenhand de komende week. Buien en opklaringen wisselen elkaar de komende dagen af en het kan ook onweerachtig zijn. Ontdek hieronder het weerbericht voor de komende week, dag per dag.
  [naar artikel]
 41. Naamsverandering interculturele raad (09/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De gemeenteraad ging woensdagavond in op het voorstel van de interculturele raad om voortaan door het leven te gaan als diversiteitsraad. "Een nieuwe vlag die meteen een bredere lading dekt", verduidelijkte schepen Eric Coenen. "Met een adviserende rol willen wij de inwoners in alle aspecten van de samenleving met elkaar in contact brengen."
  [naar artikel]
 42. N-VA'ers hangen Catalaanse vlag in Huis van Parlementsleden (04/10/2017 - De Morgen)
  In de gebouwen van de Kamer prijkt sinds maandag een Catalaanse vlag. Die werd daar opgehangen door medewerkers van de N-VA, "uit solidariteit" met de gebeurtenissen van vorig weekend in Catalonië, bevestigt de woordvoerder van de fractie. Hij ziet geen graten in het initiatief. "We hebben nog geen opmerkingen gekregen vanuit de diensten", luidt het.
  [naar artikel]
 43. Welk VRT-gezicht mag zich "De slimste mens ter wereld" noemen? (21/12/2017 - VRT NWS)
  Vanavond is het doek gevallen over "De slimste mens ter wereld" op Vier. Dalilla Herman, Goedele Wachters en Xavier Taveirne namen het tegen elkaar op in de finaleaflevering. Ontdek hier wie zich voortaan "Slimste mens" mag noemen.
  [naar artikel]
 44. 1000 forellen gedood bij visclub De Witte Vijvers in Baal: "Ze zijn op een gruwelijke manier gestikt" (22/10/2020 - VRT NWS)
  Bij visclub De Witte Vijvers in Baal hebben vandalen een 1000-tal forellen gedood. Ze trokken de stekkers uit de zuurstofpompen van de bakken waar de vissen in zwemmen. Daardoor kregen de vissen geen zuurstof en zijn ze gestikt.
  [naar artikel]
 45. Eén-minireeks "Lockdown" zet Veerle Baetens en Matthias Schoenaerts (veilig) achter glas in een gevangenis (30/07/2020 - VRT NWS)
  Veerle Baetens en Matthias Schoenaerts zijn de eerste acteursnamen die bekend zijn geraakt voor de nieuwe Eén-minireeks "Lockdown". Dat schrijft Het Nieuwsblad en is bevestigd. De opnames gebeuren "coronabestendig". Baetens en Schoenaerts zien elkaar bijvoorbeeld achter het glas van een bezoekruimte in de gevangenis.
  [naar artikel]
 46. N-VA en de Belgische vlag: daar komen soms vodden van (05/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Eerst was er Liesbeth Homans die de Belgische vlag “grappend” een “vod” had genoemd. Woensdagavond wrong ook Theo Francken zich in bochten om die uitspraak niet te moeten herhalen, maar zeker ook niet tegen te spreken. Waarom hebben N-VA’ers toch zo veel moeite met een tricolor lapje stof? “Het is een symbool van iets dat al verleden tijd had moeten zijn.”
  [naar artikel]
 47. Van der Plaetsen: "Fijn dat ik Eaton heb kunnen inspireren met mijn verhaal" (05/01/2017 - Sporza)
  Wereldtopper Ashton Eaton zette op zijn 28e een punt achter zijn carrière. "Spijtig", vindt Thomas Van der Plaetsen, "want hij had fysiek zijn limiet nog niet bereikt."
  [naar artikel]
 48. Vlaggendrager Seppe Smits: "Heel speciaal gevoel" (09/02/2018 - Sporza)
  Snowboarder Seppe Smits mocht de Belgische vlag het stadion binnendragen tijdens de openingsceremonie. "Ik ben blij dat ik dat mocht meemaken", zegt hij.
  [naar artikel]
 49. Erika, voor altijd pornoster? (30/11/2017 - VRT NWS)
  Erika was ooit pornoactrice. En ze krijgt dat verleden maar niet van zich afgeschud. Ontdek haar verhaal in de nieuwe aflevering van onze podcast "Iemand".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.