Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:20 uur

Fiets van politieman op de koer van het commissariaat gestolen: "Dit getuigt van heel veel lef"

VRT NWS

21/07/2021 - 16:32

Op het politiecommissariaat van Diksmuide is dinsdagnamiddag een dure elektrische fiets van een politieman gestolen. Die stond geparkeerd in de fietsenstalling op de koer van het commissariaat. Het gaat om een elektrische fiets van een politieman, niet om een fiets van de politie zelf. Wellicht gaat het om een persoonlijke afrekening.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dief steelt fiets van politieman op koer van commissariaat: “Dit getuigt van heel veel lef. We vragen bevolking om mee uit te kijken” (21/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Meer lef als dief kun je allicht niet hebben. Op het politiecommissariaat van Diksmuide is dinsdagnamiddag een dure elektrische fiets van een politieman gestolen, nota bene op de koer. “Zonder scrupules”, zegt commissaris Geert Provoost. “We zijn volop bezig met het onderzoek maar vragen de bevolking uit te kijken naar de privéfiets van onze collega. Die heeft hem handenvol geld gekost.” Het lijkt erop dat de diefstal moedwillig gericht was tegen de politie.
  [naar artikel]
 2. Politieagent pleegt zelfmoord met dienstwapen in commissariaat: "Hij was net vader geworden" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 31-jarige politieman heeft zichzelf woensdagnacht van het leven beroofd in het commissariaat van Seraing, in de provincie Luik. Hij gebruikte...
  [naar artikel]
 3. Fiets gestolen? Registreer hem op Bikebank.be, de databank van gestolen fietsen (09/04/2021 - VRT NWS)
  Er worden in ons land dagelijkse duizenden fietsen gestolen. De overgrote meerderheid wordt nooit teruggevonden. Toch bestaat er een kans dat je de jouwe wél terugvindt. Op de website Bikebank.be kan je jouw fiets gratis registreren en zoeken als die gestolen wordt. "De politie of gemeenten registreren teruggevonden fietsen."
  [naar artikel]
 4. Fiets van minister Weyts gestolen tijdens zijn persconferentie over... fietsinvesteringen (14/02/2017 - De Redactie)
  "Ik had mijn fiets nochtans goed op slot gedaan, maar desondanks is er een snoodaard in geslaagd om die fiets te ontvreemden", reageerde de minister van Mobiliteit aan VRT Nieuws.
  [naar artikel]
 5. VRT NWS volgde twee kankerpatiënten een jaar lang: "Je kan met heel veel miserie gelukkig zijn"  (14/10/2020 - VRT NWS)
  "Je kan in een heel gelukkig leven ongelukkig zijn. En je kan met heel veel miserie gelukkig zijn. Dus, ik ben wel gelukkig." Deze woorden komen van Olivier, een 46-jarige kankerpatiënt die mogelijk nog enkele maanden of jaren te leven heeft. Samen met Valerie, een andere jonge kankerpatiënte, getuigt hij vanavond op één in "Mijn kanker", een documentaire die Machteld Libert gemaakt heeft naar aanleiding van de Dag tegen Kanker (15 oktober).
  [naar artikel]
 6. Frank Deboosere ruilt fiets voor stapschoenen: "Het is jammer maar ik heb te veel last van artrose" (14/09/2019 - VRT NWS)
  Frank Deboosere zat 3 uur per dag op de fiets, maar dat is verleden tijd. Om medische redenen moet de VRT-weerman zijn fiets aan de haak hangen. "Ik zit vol artrose en grote fietstoestanden gaan niet meer", zegt hij in "De Weekwatchers" op Radio 2.
  [naar artikel]
 7. "Wie steelt nu een fiets van 65 kg?" (17/02/2017 - De Redactie)
  De Brit Rob Lutter reisde 4 jaar lang de wereld rond per fiets. Zijn ervaringen wilde hij delen in een boek. Maar tijdens een winkelbezoek in Engeland werd zijn fiets gestolen, inclusief al zijn verzamelde materiaal.
  [naar artikel]
 8. Halle zet in op fietsendieven maar lokfiets wordt nooit gestolen (24/11/2020 - VRT NWS)
  Om de strijd tegen fietsendieven op te voeren, heeft de politiezone Zennevallei een "lokfiets", die dient als aas om dieven te vatten. Heel slim en doeltreffend, alleen wordt de fiets nooit gestolen.
  [naar artikel]
 9. Jongeren droppen zelfgemaakte bom op auto politieman: "We vermoeden dat dit het begin is van veel meer en ernstiger" (05/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandalen hebben dinsdagavond een zelfgemaakte bom gelegd op de wagen van een politieman in de Brusselse gemeente Sint-Gillis. Het tuig ontplofte en...
  [naar artikel]
 10. Folteronderzoek Soedan tegen eind januari afgerond? Commissariaat-generaal "onderzoekt nog hoe onderzoek gevoerd zal worden" (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De regering heeft het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen "geen strikte timing opgelegd" om het onderzoek naar de...
  [naar artikel]
 11. Oud-politieman getuigt: "Bewaking Delhaize enkele dagen voor overval Bende van Nijvel afgeblazen" (10/11/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/4QLH6r4GFMV38d69z3OZw_tQiQk/diocontent/114863184/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 12. Anonieme performer getuigt: "Fabre is als praline met rattenvergif in" (13/09/2018 - VRT NWS)
  Een anonieme performer getuigt over seksueel grensoverschrijdend gedrag in het theatergezelschap Troubleyn vzw van kunstenaar Jan Fabre. "Fabre is een Belgisch handelsmerk. Net zoals een praline van pakweg Côte d'Or", vertelt ze aan Radio 2. "Maar dan met rattenvergif in. Heel mooi en professioneel langs de buitenkant, maar je wordt er ziek van als je ervan eet."
  [naar artikel]
 13. Man neergeschoten die Catalaans commissariaat binnenvalt met mes en agenten wil aanvallen (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Catalaanse stad Cornellà de Llobregat, net buiten Barcelona, heeft de politie een man "geneutraliseerd" nadat die het commissariaat was...
  [naar artikel]
 14. Strapdag is een succes: 350.000  leerlingen met fiets, step of te voet naar school (21/09/2018 - VRT NWS)
  De oproep om op de strapdag niet met de auto naar school te komen, is in heel Vlaanderen goed opgevolgd. Ongeveer 350.000 leerlingen zijn vandaag met de fiets, met de step of te voet naar school gegaan. "De auto vervuilt de lucht en daarom zijn veel kinderen met de fiets, met de step of te voet gekomen", zegt een van de deelnemers in "Karrewiet".
  [naar artikel]
 15. Fiets gestolen (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een bewoner van de Meersenstraat in Sint-Truiden zijn fiets is dinsdagvoormiddag gestolen toen hij die achter zijn huis had gezet. Hij moest maar even binnen zijn en had de fiets niet gesloten. Even later was zijn fiets al gestolen. (maw)
  [naar artikel]
 16. Vlaming getuigt: "Ik moest meteen aan Nice denken" (20/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaming Yenthe de Clercq was gisteravond aanwezig op de plek van de aanslag. Hij is zelf politieman in ons land en zag meteen dat dit niet
  [naar artikel]
 17. "Mogelijkheden Velo-Pass zijn veel ruimer dan enkel antidiefstal" (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het fietspaspoort Velo-Pass is vanaf maandag beschikbaar als smartphone-app. Met een QR-code op de fiets en de bijhorende app kan een gestolen...
  [naar artikel]
 18. Bolletjesfiets van Thomas De Gendt is gestolen: "Nochtans makkelijk herkenbaar" (31/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De bolletjesfiets van Thomas De Gendt is gestolen, dat meldde fietsenfabrikant Ridley. "Als iemand meer info heeft, hij is makkelijk herkenbaar", aldus De Gendt, die in de Tour de France een tijdje in de bolletjestrui reed en daar een bijpassende fiets bij kreeg.
  [naar artikel]
 19. Bolletjesfiets van Thomas De Gendt is gestolen: "Nochtans makkelijk herkenbaar" (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De bolletjesfiets van Thomas De Gendt is gestolen, dat meldde fietsenfabrikant Ridley. "Als iemand meer info heeft, hij is makkelijk herkenbaar", aldus De Gendt, die in de Tour de France een tijdje in de bolletjestrui reed en daar een bijpassende fiets bij kreeg.
  [naar artikel]
 20. Inge Vrancken: "Op dit moment heerst veel chaos hier" (07/04/2017 - De Redactie)
  De hoofdredacteur van "Het Journaal" getuigt vanuit Stockholm over de sfeer na de terreuraanslag in de Zweede hoofddstad.
  [naar artikel]
 21. Dieven net na vrijlating van trein geplukt met... gestolen fiets (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twee Polen werden afgelopen dinsdag in Brugge van de trein geplukt met een gestolen elektrische fiets, nadat ze die dag al eens vrijgelaten waren door de politie. De mannen werden eerder die avond aangetroffen in verdachte omstandigheden met een slijpschijf en een schroevendraaier op zak. Omdat ze niet meteen aan een diefstal konden worden gelinkt, mochten ze beschikken. Maar op weg van het commissariaat naar het station sloegen de dieven alsnog toe.
  [naar artikel]
 22. Slachtoffer naaktfoto's getuigt: "Ik was toen amper 15 jaar" (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik denk dat er iemand op mijn profiel is geweest en die foto's heeft overgenomen." Een meisje van twintig jaar getuigt aan VTM NIEUWS dat ze een...
  [naar artikel]
 23. Gestolen fiets van autistische jongen teruggevonden (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond werd de fiets van de autistische Wouter Steukers (21) gestolen op het Capucienenplein in Hasselt. Etienne en zijn zoon hadden heel de namiddag vertoefd op een terras en wilden ’s avonds weer naar huis fietsen. Tevergeefs, want Wouters fiets was verdwenen. Een oproep op Facebook werd verspreid. En met succes, want de fiets werd teruggevonden langs de Luikersteenweg.
  [naar artikel]
 24. Politiekledij gestolen bij inbraak in Brussels commissariaat (07/06/2019 - De Standaard)
  Bij de inbraak in een commissariaat van de Brusselse lokale politie zijn donderdagnacht onder meer hemden en broeken van politie-uniformen gestolen. Dat meldt het parket van Brussel vrijdagavond.
  [naar artikel]
 25. Zanger Walter Grootaerts getuigt na ziekenhuisopname: "Genezen, maar ben ik wel coronavrij?" (29/03/2020 - VRT NWS)
  Er zijn ook veel patiënten die besmet zijn met het nieuwe coronavirus en die genezen zijn. In "De zevende dag" deden zanger Walter Grootaers en huisarts Catherine Vrijens hun verhaal. "Ik was heel even ongerust, maar dat ging snel voorbij", vertelt Grootaers, die op intensieve zorg lag. Catherine Vrijens ziekte thuis uit. "Ik heb een week niemand gezien, dat is best taai."
  [naar artikel]
 26. Schapenboer uit Brakel: "Ik heb vaak drie- of vierlingen bij mijn lammetjes, dat is helemaal niet zo uitzonderlijk" (25/02/2021 - VRT NWS)
  De schapen van een hobbykweker uit Brakel brengen heel wat meerlingen voort. "Drie-, vier-, of vijflingen zijn heel normaal", getuigt de man op Radio 2 Oost-Vlaanderen. "Sterker nog: ik zou zelfs raar opkijken als een van mijn ooien zou bevallen van maar één of twee lammetjes."
  [naar artikel]
 27. "In de Verenigde Staten is wapenbezit bijna zo normaal als een fiets hebben" (15/02/2018 - VRT NWS)
  Hoe komt het toch dat er zo veel schietpartijen zijn in de Verenigde Staten? VRT-journalist Tom Van de Weghe vertelt aan "Karrewiet" dat wapens in huis hebben er even gewoon is als een fiets hebben. En omdat er zo veel wapens voor handen zijn, grijpen mensen er sneller naar bij problemen. 
  [naar artikel]
 28. Tuinrangers geven gratis tuinadvies bij je thuis: "Laat het gras maar groeien" (23/03/2021 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag kunnen inwoners van verschillende gemeenten en steden over heel Vlaanderen gratis tuinadvies krijgen van een tuinranger. Die vertelt je hoe je jouw tuin, koer of balkon, biodiverser kan maken. Een "tuinranger" is een vrijwilliger die samen met jou bekijkt hoe je je tuin insectenvriendelijker kan maken, of hoe je bijvoorbeeld regenwater kan opvangen in de strijd tegen droogte en hitte.
  [naar artikel]
 29. 1.400 euro van drugsactie gestolen uit commissariaat, agent is mogelijk de dader (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het commissariaat van de politiezone Grensleie (Menen, Wevelgem, Ledegem) is 1.400 euro gestolen. Het geld was afkomstig van een drugsactie waarbij 3.000 euro in beslag werd genomen.
  [naar artikel]
 30. Vandalen gooien fiets in bovenleiding: treinverkeer rond Brussel en naar Gent zwaar verstoord (20/09/2018 - De Morgen)
  Een fiets in een bovenleiding ter hoogte van Bockstael in Jette veroorzaakt veel hinder op het ringspoor rond Brussel en op de lijn voor stoptreinen tussen Brussel en Gent. "De fiets werd vermoedelijk van een brug in de bovenleiding gegooid", zegt Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken. "Dat is ongezien vandalisme, totaal onaanvaardbaar."
  [naar artikel]
 31. Oud-politieman getuigt: "Bewaking Delhaize enkele dagen voor overval Bende van Nijvel afgeblazen" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een voormalig lid van de gerechtelijke politie heeft vanmorgen een getuigenis afgelegd bij de politie over de Bende van Nijvel. Dat zegt VTM...
  [naar artikel]
 32. "Waterbom" valt op provincie Luik, weerman Frank Deboosere: "Veel te veel water op te korte tijd" (14/07/2021 - VRT NWS)
  Sinds gisterennamiddag is het in het oosten van het land heel fel en veel aan het regenen en dat zal zeker nog duren tot morgenavond. Weerman Frank Deboosere noemt het een "waterbom". "We spreken daarover als er op relatief korte tijd heel veel neerslag valt." Waar komt dit fenomeen plots vandaan?
  [naar artikel]
 33. "Mensen huilden en waren in shock. Het was echt heel heftig." (12/11/2017 - VRT NWS)
  "Plots kwamen een 100 tal mensen binnen en ze begonnen alles af te breken." Dat vertelt een uitbater van een Brussels nachtwinkel die slachtoffer werd van de rellen met Marokkaanse voetbalsupporters. Ook journalist en fotograaf Yassine Atari getuigt over wat hij zag.  "Het was een echt slagveld."
  [naar artikel]
 34. Koe gestolen in Erpe-Mere: "Het was mijn mooiste koe, een prijsbeest" (05/11/2020 - VRT NWS)
  In Erpe-Mere is een zeldzame koe gestolen: een vleeskoe van het Belgisch witblauw ras. De eigenaar wilde met het dier deelnemen aan prijskampen, en ermee kweken. "Ze is momenteel zelfs drachtig. Samen met dat kalfje is zo'n prijsbeest heel wat geld waard."
  [naar artikel]
 35. Dalilla Hermans: "Ik heb heel veel bedreigingen gekregen. Dat was met momenten heel akelig" (18/09/2018 - VRT NWS)
  Schrijfster Dalilla Hermans heeft in "Van Gils & Gasten" gepraat over de gecoördineerde haatcampagne tegen haar door de radicaal-rechtse beweging Schild & Vrienden. "Ik had nooit bewijs dat het zo was", zegt ze. "Maar ik merkte dat wel, de afgelopen paar jaar. Ik heb ontzettend veel haatmail gekregen en dat gebeurde heel gecoördineerd. Ik schreef iets of ik kwam ergens en er kwamen direct honderden reacties."
  [naar artikel]
 36. Vlaming op cruiseschip met vijf coronadoden getuigt: "Op 22 maart begon het rampscenario" (05/04/2020 - VRT NWS)
  VRT NWS had contact met Liebrecht Sanders, een Vlaming die werkt op het cruiseschip de Zaandam. Het was er alle hens aan dek toen het coronavirus er uitbrak, getuigt hij: "Het was een echte noodsituatie". De MS Zaandam ligt inmiddels aangemeerd in Fort Lauderdale, Florida, veel passagiers hebben het schip kunnen verlaten maar Liebrecht zelf is voorlopig nog op het schip.
  [naar artikel]
 37. "Sorry dat ik je fiets heb gestolen." (30/07/2018 - VRT NWS)
  Bruggeling Jens Coppens kreeg dit weekend een opvallend berichtje op Facebook. Dat kwam van de dief van zijn dure koersfiets. Jens had beelden van de diefstal op de sociale media gezet, en die werden enorm veel gedeeld. De dief had daarom spijt.
  [naar artikel]
 38. Agent vindt bij Tourstart gestolen fiets van Qhubeka terug (12/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  De gestolen fiets die voor het goede doel van liefdadigheidsinstelling Qhubeka geveild zou worden tijdens de Grand Départ in Brussel is teruggevonden. Dat maakt het Brussels parket vrijdag bekend. De gele fiets werd in het Fan Park op De Brouckèreplein gestolen. Een verdachte van de diefstal is er nog niet.
  [naar artikel]
 39. "Ik herinner me de stress over schoolrekeningen": ex-K3'tje Kristel Verbeke getuigt over opgroeien in armoede (19/04/2021 - VRT NWS)
  Zo'n 40 procent van alle alleenstaande ouders loopt risico op armoede of sociale uitsluiting. Ook Kristel Verbeke is opgegroeid in een kansarm gezin. "Ik vind dat het taboe weg mag in Vlaanderen. Niemand kiest ervoor om in armoede te leven," zo getuigt ze bij het "Laat Journaal". In haar nieuwe reeks "Zorgen voor mama" volgt Verbeke zes mama's in armoede en helpt ze hen op weg.
  [naar artikel]
 40. Nieuwe reeks over partnergeweld op Canvas, slachtoffer getuigt: “Ik dacht dat er iets mis was met mij” (07/03/2021 - VRT NWS)
  Dinsdag start op Canvas het tweede seizoen van "Als je eens wist", de reeks van Hilde Van Mieghem die deze keer in het teken staat van partnergeweld. Chloë, die haar verhaal vertelt in de reeks, getuigde vandaag in "De zevende dag". "Ik kom met mijn verhaal naar buiten omdat ik weet dat er heel veel mensen zijn die hun stem nog niet hebben kunnen gebruiken. Ik wil die stem zijn voor hen."
  [naar artikel]
 41. Passagier getuigt na vluchtmisdrijf Passendale: "We smeekten hem te stoppen, maar hij stoof weg" (06/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De chauffeur die Arne Mende (21) zondagochtend van zijn fiets reed in Passendale kwam van dezelfde fuif en vervoerde drie passagiers. De
  [naar artikel]
 42. Landbouwwerktuigen in Herderen gestolen (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Valmeerstraat in Herderen zijn op de koer van een landbouwbedrijf drie werktuigen gestolen. De diefstal werd zaterdagochtend vastgesteld. De dieven hadden de poort opengebroken om bij de buit te geraken. (mm)
  [naar artikel]
 43. Fets met emotionele waarde gestolen: "Naam en foto van ontvoerde dochter staan op kader" (14/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De koersfiets van Gert Broeckx (45) uit Boechout werd een dag of tien geleden gestolen aan het Brusselse Louizaplein. Op zich niet zo'n heel
  [naar artikel]
 44. Eva Mouton: "Ik wilde geen vrouw worden die van cyclus naar cyclus leeft" (06/03/2017 - De Redactie)
  Eva Mouton, illustrator en cartoonist voor De Standaard, wil graag zwanger worden, maar dat lukt niet zomaar. "Ik voel dat ik er nu open kan over praten, op een normale, emotionele of rationele manier. Dat vind ik heel belangrijk", getuigt ze eerlijk in "Van Gils en gasten".
  [naar artikel]
 45. Neef schrijft boek over misbruik bisschop Vangheluwe: "Schaamte en walging gaan nooit meer weg" (20/04/2017 - De Redactie)
  Mark Vangheluwe getuigt in “Brief aan de paus” voor het eerst over het jarenlange misbruik. "Door te schrijven probeert hij terug meester te worden over zijn lijf", getuigt jeugdpsychiater Peter Adriaenssens.
  [naar artikel]
 46. Vlaming in Italië: "Een heel raar gevoel" (30/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Huwé, een Vlaamse B&B-uitbater in Italië getuigt over hoe hij de aardbeving van vanmorgen ervaren heeft. "Eerst hoor je lawaai, een
  [naar artikel]
 47. Gestolen fiets teruggevonden in Maaseik (25/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kloosterbempden is woensdagavond een gestolen fiets teruggevonden. De eigenaar herkende de tweewieler die door jongeren werd gebruikt. Ze gaven de fiets terug. (mm)
  [naar artikel]
 48. "No talk Tuesday" op het werk een succes: "We hebben er veel aan" (04/04/2017 - De Redactie)
  "In het begin deden we er een beetje lacherig over en dachten we dat het niet veel verschil zou maken, maar achteraf merkten we toch dat we er heel veel aan hadden." Dat zegt Greet Santy van de marketingafdeling van Partena over het experiment met "No Talk Tuesday": elke dinsdagmorgen stilte op het werk, geen luide telefoons of overbodig storen van collega's.
  [naar artikel]
 49. "Water tot wel drie meter hoger dan normaal" (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het warm oceaanwater voedt de orkaan. Die energie laat ze dan los aan het vasteland in Florida. Dat zorgt voor heel veel wind en heel veel
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.