Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:36 uur

Xi Jinping heeft een groot probleem: er is niemand om het roer over te nemen

Express

21/07/2021 - 18:05

Lees dit artikel: Xi Jinping heeft een groot probleem: er is niemand om het roer over te nemen Het is zo goed als zeker dat Xi langer dan twee termijnen aan de macht zal blijven. Maar vanaf volgend jaar zal Xi toch moeten nadenken over wie de fakkel van hem kan overnemen. Ook binnen de Chinese Communistische Partij maakt men zich steeds meer zorgen over zijn opvolging. Toen Xi aan de macht kwam […] Lees dit artikel: Xi Jinping heeft een groot probleem: er is niemand om het roer over te nemen


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hongkong dilemma voor Xi Jinping (16/08/2019 - De Tijd)
  22:09 Hongkong staat in rep en roer, al tien weken lang. Toch stelt de op orde en stabiliteit beluste Chinese leider Xi Jinping zich, althans voor de buitenwereld, vrij terughoudend op. De risico’s van een ...
  [naar artikel]
 2. 'Hoe groot is dit probleem? We weten het niet' (13/04/2019 - De Morgen)
  In een nieuwe undercovervideo legt dierenrechtenorganisatie Animal Rights mishandeling van kuikentjes bloot. 'Een grote uitzondering', zegt de sector. Maar eigenlijk weet niemand hoe wijdverbreid het probleem is.
  [naar artikel]
 3. 'Hoe groot is dit probleem? We weten het niet' (16/06/2017 - De Morgen)
  In een nieuwe undercovervideo legt dierenrechtenorganisatie Animal Rights mishandeling van kuikentjes bloot. 'Een grote uitzondering', zegt de sector. Maar eigenlijk weet niemand hoe wijdverbreid het probleem is.
  [naar artikel]
 4. Geen potentiële opvolger voor Xi Jinping in hoogste Chinese bestuursorgaan (25/10/2017 - VRT NWS)
  Op de slotdag van het partijcongres heeft de Communistische partij het Permanent Comité van het Politbureau gekozen, dat is het machtigste orgaan in China. Alleen president Xi Jinping en premier Li Keqiang blijven over van het overige Comité. Tegen de traditie in zit bij de 5 nieuwe leden niemand die president Xi kan opvolgen, wat vragen doet rijzen over hoelang Xi nog wil aanblijven. 
  [naar artikel]
 5. Het was een zware zomer voor Xi Jinping: Strijd met Amerika, schandaal met vaccins,… (02/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Xi Jinping, China’s leider voor het leven, heeft een tegenvallende zomer achter de rug. Er was een groot schandaal met vaccins en een ontluikende handelsoorlog. Maar de Chinezen rekenen het hem niet aan.
  [naar artikel]
 6. Facebook noemt Chinese president ‘Mr. Shithole’: ‘technisch probleem’ (20/01/2020 - Express)
  China’s president Xi Jinping is door Facebook omgedoopt tot ‘Mr. Shithead’ in vertalingen van het Birmees naar het Engels. Volgens het sociale mediabedrijf lag de foutieve vertaling aan ‘een technisch probleem’. Een pijnlijke vertaalfout verstoorde het bezoek van Xi Jinping aan Myanmar. Aung San Suu Kyi, het de facto staatshoofd van Myanmar, kondigde haar bezoek […] The post Facebook noemt Chinese president ‘Mr. Shithole’: ‘technisch probleem’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Niemand begrijpt Jambon (05/04/2019 - De Morgen)
  Minister Jan Jambon (N-VA) krijgt felle kritiek over zich heen. Niemand begrijpt waarom hij het geen groot probleem vindt dat plannen van belangrijke gebouwen online staan.
  [naar artikel]
 8. ‘Xi Jinping gaat Mao achterna' (26/02/2018 - De Tijd)
  21:48 De machtsgreep van de Chinese president Xi Jinping maakt China’s handelsbeleid wellicht nog assertiever en zal de technologische motor nog sneller doen draaien. ‘Xi Jinping gaat Mao achterna. En nog g...
  [naar artikel]
 9. Is het pleidooi van Xi Jinping voor de 'traditionele Chinese cultuur' meer dan bot nationalisme? (30/10/2017 - Knack)
  Op het Partijcongres kondigde Chinees president Xi Jinping aan dat de Communistische Partij moet opkomen voor de traditionele Chinese cultuur die niemand minder dan Mao Zedong wilde vernietigen. Journalist Sus van Elzen vraagt zich vanuit China af wat de motivatie achter die koerswijziging is.
  [naar artikel]
 10. Studenten lerarenopleiding nemen drie weken het roer over in Atheneum Merksem (16/11/2018 - VRT NWS)
  De laatstejaars van de lerarenopleiding aan de Karel De Grote Hogeschool nemen drie weken lang het roer over van de leraars in het eerste en tweede middelbaar van het Atheneum Merksem. De stage moet de studenten beter voorbereiden op het echte werk.
  [naar artikel]
 11. Chinese leider Xi Jinping grijpt macht over de Volkspolitie (28/12/2017 - Express)
  In China neemt de macht van leider Xi Jinping vanaf 1 januari weer wat toe. Dan valt de Chinese Gewapende Volkspolitie onder de Centrale Militaire Commissie, waarvan hij de voorzitter is. Die commissie stuurt ook het Volksbevrijdingsleger aan, de grootste strijdmacht ter wereld. De Chinese leider Xi Jinping trekt dus nu ook het bevel naar zich toe van de paramilitaire politiemacht van zo’n 1,5 miljoen manschappen, die onder meer regelmatig wordt ingezet om protesten neer te slaan. Er wordt geen officiële reden gegeven voor het besluit om de bevoegdheden te verleggen. Het Volksdagblad, de spreekbuis van de Communistische Partij, spreekt van de noodzaak van “een sterk leger”. Het komt erop neer dat Xi Jinping, die ook al opperbevelhebber van het leger is, stelselmatig zijn machtspositie binnen de strijdkrachten versterkt. Hij heeft sinds hij vijf jaar geleden aan het roer kwam al ingrijpende reorganisaties binnen het leger doorgevoerd, die erop waren gericht om de sterk verouderde structuur te moderniseren. Ook heeft hij veel geïnvesteerd in geavanceerde wapens. Kritiek de mond gesnoerd De naam en ideologie van de Chinese president Xi Jinping werden eind oktober nog vastgelegd in de grondwet van de communistische partij. Daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Chinese leiders als Mao Zedong en Deng Xiaoping. In de grondwet wordt nu de naam van de Xi Jinping genoemd en zijn politieke gedachtegoed: “De Visie van Xi Jinping op Socialisme met Chinese Kenmerken voor een Nieuw Tijdperk.” Door zijn eigen visie op te laten nemen in de statuten, verstevigde Xi al enorm zijn machtspositie in China. Zijn gedachtegoed moet gaan dienen als ‘handvest’ voor de Chinese bevolking en wordt opgenomen in lesboeken voor scholieren en studenten. Doordat zijn ideologie is opgenomen in de grondwet wordt kritiek tegen de persoon Xi Jinping ook gezien als een bedreiging aan het adres van de Communistische Partij en van China. De staat controleert onder meer sociale media op kritiek op de partij en zijn leider. The post Chinese leider Xi Jinping grijpt macht over de Volkspolitie appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 12. ‘Geen enkele politicus durft een standpunt over pedofilie in te nemen, en dat is een groot probleem’ (03/02/2020 - De Morgen)
  Nabokov, Arnon Grunberg, Jeroen Brouwers en Jamal Ouariachi schreven al over pedofielen, maar zelden kroop de lezer zo diep in hun hoofd als in ‘Muidhond’, de bekroonde roman van de Nederlandse Inge Schilperoord uit 2015. Het verhaal, over Jonathan die het jonge meisje Elke leert kennen, werd verfilmd door Patrice Toye en loopt nu in de zalen. Inge Schilperoord (47) en Tijmen Govaerts (26), de acteur die Jonathan speelt, in zijn eerste en zeer straffe hoofdrol: ‘Geen enkele politicus durft een standpunt over pedofilie in te nemen, en dat is een groot probleem.’
  [naar artikel]
 13. Xi Jinping stuurt dan toch felicitaties naar Joe Biden (25/11/2020 - Express)
  Met bijna drie weken vertraging heeft de Chinese leider Xi Jinping Joe Biden alsnog gefeliciteerd met zijn overwinning bij de... The post Xi Jinping stuurt dan toch felicitaties naar Joe Biden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Coucke: ‘Dit wordt mijn orgelpunt' (24/05/2018 - De Tijd)
  07:25 ‘De club heeft een fenomenale traditie met bijbehorende prijzenkast. Het probleem is dat de trofeeën in een salon staan waar niemand ze ziet.’ Marc Coucke wil Anderlecht weer groot maken door een tota...
  [naar artikel]
 15. Waterlek zet groot deel van Sint-Truiden droog en niemand weet waar het lek zit (13/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door een groot waterlek is er momenteel geen water in het centrum van Sint-Truiden en de deelgemeenten Gorsem, Runkelen, Wilderen, Duras en Velm. De Watergroep doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
  [naar artikel]
 16. Greep van Jinping op China sterker dan van enige andere leider sinds Mao Zedong (27/10/2017 - Knack)
  Xi Jinping wil China aanzien geven in de wereld. Daarvoor heeft hij een sterke Communistische Partij nodig.
  [naar artikel]
 17. Fiscaal expert Michel Maus: “Nieuwe belastingen zijn onvermijdelijk, maar niemand durft die beslissing nemen” (30/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  De superkern geraakt er maar niet uit en zal uiteindelijk pas volgende week beslissen over het relanceplan voor onder meer de horeca. “De regering zal weinig anders kunnen dan getroffen sectoren steunen met onder meer btw-verlagingen. Alleen: die factuur moet worden terugbetaald, en daar wringt het schoentje”, zegt fiscaal expert Michel Maus (VUB). Hoe dat moet is vrij eenvoudig: met besparingen en belastingen. “Maar op dit moment is daar niemand scheutig op in de politiek. Dus zitten we met een groot probleem, want die boemerang komt terug. Dat staat vast.”
  [naar artikel]
 18. Bekendste mosselkweker gooit roer om: de grootste hebben is niet meer belangrijk (17/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jarenlang was er maar één vraag belangrijk bij de nieuwe Zeeuwse mosselen: “Zijn ze groot?” Maar nu gooit de bekendste kweker het roer om. Hij moet wel.
  [naar artikel]
 19. Kim Jong-un heeft Xi Jinping in Peking ontmoet, 'bereid tot denuclearisatie' (28/03/2018 - Knack)
  De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft in Peking een 'vruchtbare' ontmoeting gehad met de Chinese president Xi Jinping. Dat heeft het Chinese staatspersagentschap Xinhua woensdag bevestigd.
  [naar artikel]
 20. De arm van Xi Jinping reikt tot bij ons (17/10/2017 - De Tijd)
  20:23 Met Xi Jinping werpt China zich meer dan ooit op als een echte wereldspeler. ‘Dat zal na het Nationaal Congres nog intensiveren’, voorspelt een analist. ‘Ook Europa zal dat voelen.’
  [naar artikel]
 21. Xi Jinping komt op gelijke voet met Mao Zedong (24/10/2017 - De Tijd)
  07:55 In China is op het 19de nationale congres van de Communistische Partij beslist om de 'gedachten' van president Xi Jinping toe te voegen aan het partijcharter.
  [naar artikel]
 22. Zelfs Xi Jinping heeft schrik om de pensioenleeftijd te verhogen (22/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zelfs Xi Jinping heeft schrik om de pensioenleeftijd te verhogen Over de hele wereld is de pensioenleeftijd verhogen een van de lastigste uitdagingen die een regering kan aangaan. Zelfs in China. Het land gaat de komende vijf jaar de wettelijke pensioenleeftijd geleidelijk optrekken. Het idee is echter zeer onpopulair bij de Chinezen. De machthebbers in Peking, niet van een kleintje vervaard, hoeden zich voor de […] Lees dit artikel: Zelfs Xi Jinping heeft schrik om de pensioenleeftijd te verhogen
  [naar artikel]
 23. Kopers van peperdure iPhone 8 hebben allen dezelfde klacht, maar Apple vindt het “geen groot probleem” (08/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor een prijskaartje van meer dan 1.000 euro verwacht je een toestel dat perfect in orde is. Toch blijkt er een probleem te zijn met de splinternieuwe iPhone 8 Plus. De mobiele telefoon breekt open doordat de batterij zwelt, zo laten verschillende klanten weten aan het multimediabedrijf. Volgens Apple is het voorval “geen groot probleem”.
  [naar artikel]
 24. Kopers van peperdure iPhone 8 hebben allen dezelfde klacht, maar Apple vindt het “geen groot probleem” (08/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voor een prijskaartje van meer dan 1.000 euro verwacht je een toestel dat perfect in orde is. Toch blijkt er een probleem te zijn met de splinternieuwe iPhone 8 Plus. De mobiele telefoon breekt open doordat de batterij zwelt, zo laten verschillende klanten weten aan het multimediabedrijf. Volgens Apple is het voorval “geen groot probleem”.
  [naar artikel]
 25. De ingebakken neiging om te verhuizen: niemand kan migratie stoppen (18/11/2016 - Knack)
  Zonder migratie had de mensheid nooit de wereld kunnen veroveren. Maar vandaag is migratie een groot maatschappelijk probleem. Terecht?
  [naar artikel]
 26. Catalonië is Spaans probleem, en een beetje Belgisch (10/11/2017 - De Tijd)
  16:30 Niemand die het zegt, maar premier Charles Michel (MR) heeft de N-VA discreet gevraagd terughoudendheid aan de dag te leggen over de Catalaanse kwestie. Catalonië mag dan een Spaans probleem zijn, en ...
  [naar artikel]
 27. Er is een groot probleem in China waar niemand over praat (22/03/2017 - Express)
  In het park Temple of Heaven in de Chinese hoofdstad Peking hebben de autoriteiten apparatuur voor gezichtsherkenning moeten installeren om diefstallen van toiletpapier tegen te gaan. Dat hebben Chinese media gemeld. De machines identificeren de toiletbezoekers en stellen daarbij een bepaalde voorraad papier ter beschikking. Indien de bezoeker meer papier wenst, moet hij minstens een wachttijd van negen minuten in acht nemen. De autoriteiten zeggen tot de maatregel gedwongen te zijn omdat gebleken is dat het publiek het parkbezoek aangreep om massale hoeveelheden toiletpapier in te slaan en mee naar huis te nemen. Noodgevallen Het probleem van de diefstallen sleept al een langere periode aan. Tien jaar geleden besliste het parkbestuur voortaan gratis toiletpapier aan te bieden, maar al snel bleek dat voor vele bezoekers een uitnodiging om zich gratis te bevoorraden. Vastgesteld moest worden dat sommige bezoekers met grote draagzakken vol toiletpapier het park verlieten. Uiteindelijk werd beslist om tegen de praktijken op te treden. Met posters en andere mediaboodschappen werd het publiek opgeroepen het gebruik van toiletpapier te beperken. Daarnaast werd beslist de gezichtsherkenning te introduceren om een massale bevoorrading fysiek onmogelijk te maken. In totaal werden zes machines voor gezichtsherkenning geïnstalleerd. Per machine moest een aankoopbudget van ongeveer 720 dollar worden voorzien. Voor de identificatie wordt aan de bezoekers gevraagd zonnebrillen en hoofddeksels af te nemen. In noodgevallen kan men volgens het parkbestuur voor bijkomende voorraden wel steeds terecht bij het personeel van het park, dat het papier manueel kan uitreiken. Uit een eerste evaluatie zou zijn gebleken dat de technologie het papierverbruik met 20 procent heeft doen dalen. Er werd echter ook benadrukt dat in ruil voor de beperkte bevoorrading de kwaliteit van het papier werd verbeterd. De vellen bestaan nu immers uit twee lagen papier. In het verleden moesten de bezoekers zich behelpen met een vel van één laag. (mah)     The post Er is een groot probleem in China waar niemand over praat appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 28. Xi Jinping hartelijk ontvangen in Moskou (28/03/2019 - De Morgen)
  De wereldvrede rust op de schouders van de innige Chinees-Russische vriendschap, zo zei China's president Xi Jinping tijdens zijn eerste buitenlandse reis als staatsleider.
  [naar artikel]
 29. M/V van de week ? Xi Jinping (02/01/2021 - De Tijd)
  17:52 De Chinese president Xi Jinping stapt versterkt nieuwe jaar in. Niet alleen stak hij aan de vooravond van 2020 nog een investeringspact met de Europese Unie op zak. Hij draaide criticasters en China's...
  [naar artikel]
 30. Het trieste einde van Jack Ma: Xi Jinping kopieert een pagina uit het Saoedische handboek (28/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het trieste einde van Jack Ma: Xi Jinping kopieert een pagina uit het Saoedische handboek Het meest ondergerapporteerde nieuwsfeit van de voorbije dagen blijft ongetwijfeld het bericht dat de Chinese miljardair Jack Ma plannen heeft om met zijn bedrijf Ant Financial samen te gaan werken met de Chinese overheid. Samen willen ze de kredietscores van burgers gaan bepalen. Het lijkt er op dat Xi Jinping een pagina heeft geleend uit het handboek van de Saoedische despoot Mohammed […] Lees dit artikel: Het trieste einde van Jack Ma: Xi Jinping kopieert een pagina uit het Saoedische handboek
  [naar artikel]
 31. Leider van de grootste communistische partij ter wereld gaat vrijhandel redden (17/01/2017 - Express)
  Drie dagen vooraleer Donald Trump de 45ste president van de VS wordt, heeft de Chinese leider Xi Jinping zich tijdens het World Economic Forum in Davos opgeworpen als de toekomstige leider van de vrije wereld. De Chinese president liet zich tijdens zijn eerste deelname aan het congres van de ‘wereldelite’ opmerken door een 60 minuten lange speech waarin hij waarschuwde voor protectionisme. ‘Niemand kan een handelsoorlog winnen,’ zei Jinping: ‘Het protectionisme gaat in tegen de wereldgeschiedenis,‘ en ‘De globalisering de schuld van alles geven is zinloos.’ Xi Jinping gaf toe dat de globalisering de globale rijkdom had geboost, maar tevens de ongelijkheid in de hand had gewerkt. Daarom is het nu tijd voor China om een grotere rol toegedicht te krijgen in het uittekenen van de wereldeconomie. ‘Jinping is de anti-Trump’ Jinpings speech werd gezien als een poging om het leiderschapsvacuum dat deze wereld in het algemeen – en Europa in het bijzonder – kenmerkt, op te vullen. Lawrence Freedman, die oorlogsgeschiedenis doceert aan het King’s College in Londen, merkte op dat ‘de globale elite Xi Jinping nu gaat beschouwen als de anti-Trump.’ The post Leider van de grootste communistische partij ter wereld gaat vrijhandel redden appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 32. De bocht van Xi Jinping (11/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De bocht van Xi Jinping Door Mick Van Loon Hoe wonderbaarlijk is het economische wonder van China eigenlijk? De snelle opgang van het land in de afgelopen 40 jaar is in werkelijkheid een triomf van economische basisprincipes: terwijl de staat plaatsmaakte voor de markt, bloeiden de particuliere ondernemingen en handel, versnelde de groei en stegen de inkomens enorm. Maar Xi […] Lees dit artikel: De bocht van Xi Jinping
  [naar artikel]
 33. Niemand wil Boekenbeurs overnemen (02/04/2021 - De Tijd)
  15:41 Niemand heeft een bod uitgebracht om de Boekenbeurs over te nemen. 23 kandidaten hadden zich aangemeld voor de biedingsprocedure.
  [naar artikel]
 34. De tikkende tijdbom onder de Chinese droom van Xi Jinping (15/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De tikkende tijdbom onder de Chinese droom van Xi Jinping Er tikt een tijdbom onder de dromen van Xi Jinping om China dominant in de wereld te maken. De bevolking van China groeit in het langzaamste tempo in decennia, met een flinke afname in het aantal geboorten en een verouderende beroepsbevolking. China staat daarom voor een unieke demografische uitdaging die de meest urgente en ernstige […] Lees dit artikel: De tikkende tijdbom onder de Chinese droom van Xi Jinping
  [naar artikel]
 35. Chinese president Jinping op partijcongres: "Tegen 2020 zal armoede uitgeroeid zijn" (18/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese president Xi Jinping heeft vandaag het 19de nationale congres van de Communistische Partij geopend met een toespraak die nu al...
  [naar artikel]
 36. 'Xi Jinping wordt de man van de 21ste eeuw' (19/10/2017 - Knack)
  De Chinese communistische partij heeft woensdag haar vijfjaarlijkse congres ingeluid. De almacht van partijleider Xi Jinping is niet meer gezien sedert Mao. Staan de Chinezen opnieuw voor donkere tijden? Trends vroeg het aan drie Belgen die het land van binnenuit kennen.
  [naar artikel]
 37. Communitische Partij zet Xi Jinping op gelijke voet met Mao Zedong (24/10/2017 - Knack)
  In China is op het 19de nationale congres van de Communistische Partij beslist om de 'gedachten' van president Xi Jinping toe te voegen aan het partijcharter.
  [naar artikel]
 38. Biden belt Chinese president Xi Jinping: “Bezorgdheid om schending mensenrechten” (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag voor de eerste keer een gesprek gehad met zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping. Dat meldt het Witte Huis.
  [naar artikel]
 39. Xi Jinping: 'China zal zijn deuren voor de wereld niet sluiten' (18/10/2017 - Knack)
  De Chinese president Xi Jinping heeft woensdag het negentiende nationale congres van de Communistische Partij geopend met een toespraak. Daarin blikte hij terug op zijn eerste vijf jaar als staatshoofd, maar hamerde hij ook op toekomstige uitdagingen.
  [naar artikel]
 40. "Sp.a zit met heel groot probleem" (08/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Sp.a zit met een heel groot probleem." Dat zegt VTM NIEUWS-journalist Karel Lattrez. "Een grote stad in Vlaanderen waar er interne ruzie is,
  [naar artikel]
 41. De absolute macht van Xi Jinping (05/12/2017 - Apache)
  Xi Jinping is meester in het uitbouwen van persoonlijke macht en mythe. Meer dan ooit gebruikt China op wereldvlak indoctrinatie en censuur in een arbitrair en dictatoriaal systeem.
  [naar artikel]
 42. Chinese president Xi Jinping over coronavirus: “De situatie is ernstig” (25/01/2020 - Metro)
  De virale longziekte die in China reeds 41 mensen het leven heeft gekost, “accelereert” en plaatst China in een “ernstige situatie”. Dit heeft president Xi Jinping vandaag gezegd. Het staatshoofd verzekerde dat zijn land “de strijd zal winnen” tegen de nieuwe variant van het coronavirus. Bron: Belga   Het bericht Chinese president Xi Jinping over coronavirus: “De situatie is ernstig” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Xi pocht met slagkracht leger (01/08/2017 - De Tijd)
  21:20 In de aanloop naar het Nationaal Congres dit najaar hanteert de Chinese president Xi Jinping gespierde militaire taal. ‘Niemand moet proberen China uit te dagen’, zei hij.
  [naar artikel]
 44. Tobback (sp.a) en Lutgen (cdH) staan klaar om het roer over te nemen aan de onderhandelingstafel (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Trump haalt opnieuw uit naar Biden op Twitter: “Hij heeft een groot onoplosbaar probleem” (27/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Trump zegt in een nieuwe tweet dat verkozen president Joe Biden het Witte Huis alleen mag betreden als hij kan bewijzen dat zijn "belachelijke" 80 miljoen stemmen niet door fraude of illegaal zijn verkregen. Volgens Trump heeft Biden op dat vlak “een groot onoplosbaar probleem”.
  [naar artikel]
 46. Internationaal Olympisch Comité: “Seksueel misbruik is inderdaad een zeer groot probleem in de sportwereld” (03/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de veroordeling van sportarts Larry Nassar tot 175 jaar celstraf, spreekt nu ook het Internationaal Olympisch Comité uit dat er “een groot probleem” is in de sportwereld.
  [naar artikel]
 47. Marc Van Ranst: “Kinderen in de klas wat dichter bij elkaar zetten is geen heel groot probleem” (26/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Als afstand houden organisatorisch niet lukt, is het geen groot probleem om kinderen op school wat dichter bij elkaar te zetten. Dat heeft viroloog Marc Van Ranst maandagavond gezegd in ‘Het Journaal’.
  [naar artikel]
 48. Marc Van Ranst: “Kinderen in de klas wat dichter bij elkaar zetten is geen heel groot probleem” (26/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als afstand houden organisatorisch niet lukt, is het geen groot probleem om kinderen op school wat dichter bij elkaar te zetten. Dat heeft viroloog Marc Van Ranst maandagavond gezegd in ‘Het Journaal’.
  [naar artikel]
 49. "Aan de juweliersvrouw die ongevraagd de pose met mijn moeder fotoshopte" (19/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Of ze even een foto van hen mocht nemen voor de Instagrampagina van haar juwelierszaak? Uiteraard, geen probleem. Groot was de verbazing echter...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.