Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:14 uur

Zuid-Afrikaans bedrijf ingeschakeld voor productie Pfizer-vaccin voor Afrika

Express

21/07/2021 - 18:05

Lees dit artikel: Zuid-Afrikaans bedrijf ingeschakeld voor productie Pfizer-vaccin voor Afrika De Amerikaanse farmagigant Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech hebben woensdag aangekondigd dat het Zuid-Afrikaanse farmabedrijf Biovac vanaf begin volgend jaar hun vaccin tegen COVID gaat verdelen. Het gaat om een primeur voor het Afrikaanse continent. De bedrijven hebben een intentieverklaring ondertekend die Biovac in staat moet stellen om jaarlijks tot 100 miljoen doses van […] Lees dit artikel: Zuid-Afrikaans bedrijf ingeschakeld voor productie Pfizer-vaccin voor Afrika


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zuid-Afrikaans bedrijf gaat Pfizer-vaccin produceren voor Afrika (21/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse farmagigant Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech hebben aangekondigd dat het Zuid-Afrikaanse farmabedrijf Biovac vanaf begin volgend jaar hun vaccin tegen Covid-19 gaat verdelen. Het gaat om een primeur voor het Afrikaanse continent.
  [naar artikel]
 2. Pfizer-vestiging in Puurs geselecteerd voor productie van een potentieel corona-vaccin (06/05/2020 - VRT NWS)
  De fabriek van farmaceutisch bedrijf Pfizer in Puurs is uitgekozen als een van de vier productiecentra voor een mogelijk Covid-19-vaccin dat het bedrijf aan het ontwikkelen is. Als Pfizer dit jaar nog een vaccin goedgekeurd krijgt, wil het in 2020 al miljoenen vaccindoses produceren.
  [naar artikel]
 3. Pfizer: “Vaccin lijkt te werken tegen de gemuteerde virussen” (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het vaccin van Pfizer en BioNTech lijkt te werken tegen de zeer besmettelijke varianten van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika zijn uitgebroken. Dat meldt de Amerikaanse farmaceut na een laboratoriumstudie die door het bedrijf samen met wetenschappers van de Universiteit Texas is uitgevoerd.
  [naar artikel]
 4. Pfizer zoekt extra werknemers voor productie coronavaccin (14/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Geneesmiddelenfabrikant Pfizer in Puurs-Sint-Amands organiseert op zaterdag 19 september een jobdag. Het bedrijf is op zoek naar 75 extra mensen om te anticiperen op de productie van een vaccin tegen het coronavirus.
  [naar artikel]
 5. Pfizer zoekt 150 “vaccinmakers” voor productie coronamedicijn (18/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Farmaceutisch bedrijf Pfizer is op zoek naar 150 extra personeelsleden op zijn productie- en verpakkingssite in Puurs. Bedoeling is dat die “vaccinmakers” daar vanaf september, oktober een vaccin tegen Covid-19 gaan produceren.
  [naar artikel]
 6. Israëlische studie: “Zuid-Afrikaanse variant kan immuniteit opgewekt door Pfizer-vaccin omzeilen” (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronavariant die in Zuid-Afrika is ontdekt, kan de bescherming die wordt geboden door het vaccin van Pfizer/BioNTech tot op zekere hoogte ontwijken, zo is gebleken uit een Israëlische studie.
  [naar artikel]
 7. Pfizer Puurs krijgt sleutelrol in productie corona-vaccin (05/05/2020 - De Tijd)
  19:31 De Belgische productiesite van Pfizer in Puurs werden samen met vier andere sites werd geselecteerd voor de productie van een potentieel toekomstig vaccin.
  [naar artikel]
 8. Brouwer SAB in het geweer tegen Zuid-Afrikaans alcoholverbod (07/01/2021 - Express)
  Brouwer South African Breweries (SAB) daagt de regering van Zuid-Afrika voor de rechter. Daarmee onderneemt de biergroep actie tegen het alcoholverbod dat de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa heeft uitgevaardigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook Zuid-Afrika wordt met een scherpe heropstoot van coronabesmettingen geconfronteerd. De Zuid-Afrikaanse regering grijpt sinds de […] The post Brouwer SAB in het geweer tegen Zuid-Afrikaans alcoholverbod appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Waarom het Pfizer-vaccin voorlopig niet voor ons land is (10/11/2020 - De Standaard)
  Hoewel de Belgische vestiging van Pfizer in Puurs is ge­selec­teerd om de productie op gang te trekken, zal het nog een tijd duren voor Belgen het vaccin krijgen toegediend.
  [naar artikel]
 10. Werknemers van Pfizer in Puurs krijgen vaccin volgende week al: "Productie vaccins veiligstellen" (08/01/2021 - VRT NWS)
  De werknemers van Pfizer in Puurs, waar een vaccin wordt gemaakt tegen het coronavirus, kunnen volgende week al ingeënt worden tegen COVID-19. Het bedrijf heeft dat beslist, om de productie en leveringen van de vaccins over de hele wereld veilig te stellen. Alleen mensen die in de fabriek zelf werken, zullen er één krijgen.
  [naar artikel]
 11. Eerste testresultaten zijn bekend: Pfizer-vaccin werkt tegen Britse variant, nog geen zekerheid over de Zuid-Afrikaanse variant (08/01/2021 - Express)
  Toen de besmettelijkere varianten van het virus in Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk opdoken, startte Pfizer testen op om na te gaan of zijn vaccin ook werkzaam is tegen die nieuwe virusstammen. De eerste resultaten zijn hoopgevend, maar we mogen niet te snel victorie kraaien. Om de werkzaamheid tegen de varianten te testen werd het […] The post Eerste testresultaten zijn bekend: Pfizer-vaccin werkt tegen Britse variant, nog geen zekerheid over de Zuid-Afrikaanse variant appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Pfizer-vaccin beschermt tegen Britse en Zuid-Afrikaanse coronavariant (28/01/2021 - Express)
  Volgens de producenten Pfizer en BioNTech werkt hun vaccin ook tegen de Britse en Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus. Later meer The post Pfizer-vaccin beschermt tegen Britse en Zuid-Afrikaanse coronavariant appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Pfizer wil productieproces vaccin van 110 naar 60 dagen brengen (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Farmagigant Pfizer is van plan de productie van zijn coronavaccin op te drijven en tegelijkertijd efficiënter te maken. Het is de bedoeling om de tijd om het vaccin klaar te maken voor levering van 110 naar gemiddeld 60 dagen te herleiden. Dat laat het bedrijf zelf weten. Het oorspronkelijke doel om dit jaar wereldwijd 1,3 miljard doses te produceren was in januari al opgeschroefd naar 2 miljard.
  [naar artikel]
 14. Zuid-Afrika stuurt 1 miljoen dosissen van het AstraZeneca-vaccin terug (16/02/2021 - Express)
  Na enkele teleurstellende resultaten heeft Zuid-Afrika beslist om 1 miljoen dosissen het vaccin van AstraZeneca terug te sturen. Het vaccin blijkt niet effectief te zijn bij mensen die besmet zijn met de Zuid-Afrikaanse variant van het virus. De beslissing van de Zuid-Afrikaanse overheid om de dosissen terug te sturen, komt als geen verrassing. Vorige week […] The post Zuid-Afrika stuurt 1 miljoen dosissen van het AstraZeneca-vaccin terug appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Zuid-Afrika stopt met AstraZeneca-vaccin: ‘Niet genoeg bescherming tegen Zuid-Afrikaanse variant’ (07/02/2021 - De Morgen)
  Zuid-Afrika heeft het gebruik van het AstraZeneca-vaccin opgeschort nadat blijkt dat het vaccin slechts beperkte bescherming biedt tegen de Zuid-Afrikaanse coronavariant. Dat heeft de minister van Volksgezondheid Zweli Mkhize bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 16. ANC wint verkiezingen in Zuid-Afrika met slechtste resultaat en laagste opkomst ooit (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het regerende Afrikaans Nationaal Congres (ANC) heeft de parlementsverkiezingen in Zuid-Afrika gewonnen met 57,5 procent van de stemmen, zo blijkt...
  [naar artikel]
 17. Is nieuw vaccin beter dan Pfizer? Dit weten we al over Moderna (16/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na Pfizer vorige week lijkt nu ook het Amerikaanse Moderna in de laatste rechte lijn te zitten voor een vaccin tegen Covid-19. De resultaten zijn spectaculair. Zo zou Moderna een effectiviteit van 94,5 procent bieden. Het bedrijf is zo overtuigd dat ze de testers die het placebo hebben gekregen, onmiddellijk willen inenten met het echte vaccin. Wat weten wel al over Moderna? En wat is het verschil met Pfizer?
  [naar artikel]
 18. Pfizer/BioNTech trekt productiedoelstelling voor vaccin op (11/01/2021 - Knack)
  Pfizer en BioNTech, die als eerste in Europa groen licht kregen voor hun vaccin tegen covid-19, gaan de productie van dat vaccin fors verhogen. Tegen eind dit jaar verwacht men 2 miljard dosissen te hebben geproduceerd, zo maakte het Duitse BioNTech maandag bekend. Dat zijn er 700 miljoen meer dan voorzien.
  [naar artikel]
 19. Zuid-Afrika verkoopt 1 miljoen dosissen AstraZeneca aan 14 Afrikaanse landen (22/03/2021 - VRT NWS)
  Zuid-Afrika heeft een miljoen dosissen van het AstraZeneca-vaccin verkocht aan 14 andere Afrikaanse landen. Zuid-Afrika wil het vaccin zelf niet meer, omdat het volgens een studie niet voldoende zou werken tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus.
  [naar artikel]
 20. Virus ontsnapt aan vaccin in Zuid-Afrika: ‘Dit kon wel eens een groot probleem worden’ (09/02/2021 - De Morgen)
  Net terwijl België op het punt staat om het massaal te gaan inzetten, staakt Zuid-Afrika de inentingen met het coronavaccin van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Reden: het vaccin blijkt niet goed te werken tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het virus. Moeten we ons zorgen maken?
  [naar artikel]
 21. Factcheck: Zuid-Afrikaanse variant coronavirus zit wél in Zuid-Afrika (05/02/2021 - Knack)
  Volgens een populair Facebookbericht zou de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus in Zuid-Afrika niet te vinden zijn. Er zouden in het land ook geen mondmaskers gedragen worden en alles zou er open zijn. Dat klopt niet. Geen enkel Afrikaans land is zwaarder getroffen door het coronavirus dan Zuid-Afrika en er is een strenge lockdown van kracht.
  [naar artikel]
 22. ANC duwt Zuid-Afrikaans president Zuma naar de uitgang (13/02/2018 - Knack)
  Het Afrikaans Nationaal Congres (ANC), de partij die aan de macht is in Zuid-Afrika, heeft beslist dat president Jacob Zuma zich moet terugtrekken. Dat berichten lokale media, na een marathonvergadering van de partij.
  [naar artikel]
 23. Studies bevestigen: Pfizer-vaccin voorkomt ziekte, maar ook besmettingen (19/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor het Pfizer-vaccin: mensen die ingeënt zijn dragen het virus ook veel minder snel over op anderen. Dat blijkt uit twee Israëlische studies. Het bedrijf zelf maakt zich nu ook sterk dat het vaccin op minder lage temperaturen bewaard kan worden.
  [naar artikel]
 24. BMW legt productie gedeeltelijk stil vanwege ontbrekende onderdelen (28/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse automaker BMW kampt met problemen bij fabrieken in Duitsland, China en Zuid-Afrika. Doordat er onderdelen ontbreken heeft de automaker de productie tijdelijk moeten stilleggen. In Leipzig ligt de productie gedeeltelijk stil. In China en Zuid-Afrika wordt zelfs een dag helemaal niet gewerkt.
  [naar artikel]
 25. Franse farmareus Sanofi springt bij in productie van vaccin Pfizer/BioNTech (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi zal tegen het einde van het jaar meer dan 100 miljoen doses van het coronavaccin van concurrenten Pfizer en BioNTech produceren. Dat vertelde CEO Paul Hudson vandaag aan de Franse krant Le Figaro.
  [naar artikel]
 26. Pfizer-vaccin ook uitermate doeltreffend tegen Zuid-Afrikaanse variant (01/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het vaccin van Pfizer en BioNTech is 91,3 procent effectief tegen Covid-19. Bij de Zuid-Afrikaanse variant loopt dat cijfer zelfs op tot 100 procent. Dat blijkt donderdag uit een nieuwe update van de fase 3-studie, zes maanden na de toediening van de tweede dosis.
  [naar artikel]
 27. Werknemers Pfizer Puurs krijgen volgende week al coronavaccin: “Zij moeten gezond blijven om productie draaiende te houden” (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De werknemers die aan de slag zijn op de productiesite van farmabedrijf Pfizer in Puurs-Sint-Amands, krijgen volgende week al een vaccin tegen Covid-19. “We hebben deze mensen nodig om aan hoog tempo te blijven doorgaan met de productie van dit vaccin. Net zij mogen nu niet ziek worden”, zegt woordvoerder Koen Colpaert.
  [naar artikel]
 28. Vaccin van Pfizer en BioNTech mogelijk al in december klaar voor verdeling (19/11/2020 - De Morgen)
  In een interview met het Franse persagentschap AFP verklaart U?ur ?ahin, de CEO van BioNTech, dat het vaccin dat zijn bedrijf samen met Pfizer heeft ontwikkeld mogelijks reeds in december wereldwijd verspreid kan worden.
  [naar artikel]
 29. Pfizer-vaccin ook uitermate doeltreffend tegen Zuid-Afrikaanse variant: geen enkele besmetting na vaccinatie (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het vaccin van Pfizer en BioNTech is 91,3 procent effectief tegen Covid-19. Bij de Zuid-Afrikaanse variant loopt dat cijfer zelfs op tot 100 procent. Dat blijkt uit een nieuwe update van de fase 3-studie, zes maanden na de toediening van de tweede dosis.
  [naar artikel]
 30. Pfizer-vaccin is doeltreffend maar niet het meest praktische (10/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Goed nieuws van het vaccinfront: het Pfizer-vaccin lijkt goed te werken en biedt wel 90% bescherming, zo meldt het bedrijf zelf. Al roept die mededeling meteen nieuwe vragen op: kunnen wij dat vaccin krijgen? En zullen er dan ook vaccins in omloop zijn die minder goed werken?
  [naar artikel]
 31. Pfizer: "Bezig met opschalen productie, begrijpen dat iedereen snel vaccin wil, maar dit zijn uitzonderlijke tijden" (20/01/2021 - VRT NWS)
  Dat er momenteel een vertraging zit op het aanleveren van de vaccins van Pfizer, is volgens het farmabedrijf het gevolg van de eerder al aangekondigde opschaling van de productie. Die is nodig omdat het bedrijf dit jaar 2 miljard doses wil aanleveren in plaats van de voorspelde 1,3 miljard. De firma begrijpt dat het ziekenhuispersoneel zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, maar benadrukt dat dit "uitzonderlijke tijden" zijn.
  [naar artikel]
 32. Goed nieuws: nieuw vaccin van Johnson & Johnson is 74% effectief (25/02/2021 - Metro)
  Het vaccin van Johnson & Johnson beschermt goed tegen ernstige ziekte en overlijden door COVID-19. Dat meldt de Amerikaanse toezichthouder FDA. Volgens de FDA is het vaccin in de VS 72% effectief. In Zuid-Afrika, waar een meer besmettelijke variant circuleert, is het vaccin 64% effectief, aldus de FDA nog in zijn rapport. In de VS is het vaccin 86% effectief tegen zware ziekte, in Zuid-Afrika is dat 82%. Dat betekent dat een gevaccineerde persoon veel minder risico loopt om in het ziekenhuis te belanden of te sterven door COVID-19, aldus de krant New York Times. Het vaccin beperkt mogelijk ook de verspreiding van het virus. Bewaren in gewone koelkast De FDA zou volgens New York Times zaterdag al zijn goedkeuring kunnen geven voor het gebruik van het vaccin in de VS. Het vaccin van Johson & Johson kan in tegenstelling tot dat van Moderna en Pfizer/BioNTech op koelkasttemperatuur worden bewaard. De andere vaccins moeten erg koud bewaard worden. Ook is maar één dosis nodig om mensen volledig te vaccineren. Lees ook: Marc Van Ranst laat zich vandaag inenten met DIT vaccinHet bericht Goed nieuws: nieuw vaccin van Johnson & Johnson is 74% effectief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Lotus koopt gloednieuwe fabriek in Zuid-Afrika (28/03/2018 - De Tijd)
  20:05 Lotus Bakeries gaat de gezonde fruitsnacks van het merk Bear voortaan zelf produceren. Het bedrijf neemt de productie-activiteiten over van het Zuid-Afrikaanse Grassroots.
  [naar artikel]
 34. Pfizer kan slechts helft beloofde vaccins voor dit jaar leveren (04/12/2020 - De Standaard)
  Na veel positief vaccinnieuws komt Pfizer/BioNtech nu met een opdoffer. Problemen met grondstoffen voor het covid-19-vaccin leiden tot lagere productie in 2020 dan verwacht, meldt het farmabedrijf.
  [naar artikel]
 35. Ook vaccin van Pfizer “werkzaam tegen varianten” (28/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het vaccin van Pfizer en BioNTech bewaart het overgrote deel van zijn werkzaamheid tegen de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten van het coronavirus. Dat stellen de twee bedrijven donderdag in een gezamenlijk communiqué.
  [naar artikel]
 36. Daarom wil Marijn Devalck (66) niet mee naar Zuid-Afrika voor de ‘FC De Kampioenen’-film (29/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe film van ‘FC De Kampioenen’ is in volle voorbereiding en zal zich afspelen in Zuid-Afrika. Toch was de kans lange tijd groot dat we Marijn Devalck helemaal niet in Zuid-Afrikaans landschap te zien zouden krijgen. Hij heeft de VRT immers expliciet gevraagd om thuis te mogen blijven.
  [naar artikel]
 37. “Geruststellende indicatie” dat Pfizer-vaccin tegen Zuid-Afrikaanse variant effect heeft (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is een “geruststellende indicatie” dat het vaccin van Pfizer-BioNTech ook effect lijkt te hebben tegen de Zuid-Afrikaanse mutant van het coronavirus bij kwetsbare groepen.
  [naar artikel]
 38. Pfizer is gestart met productie coronavaccin (19/10/2020 - Express)
  De geneesmiddelenfabrikant Pfizer heeft in de fabriek Puurs-Sint-Amands de productie van zijn coronavaccin op gang getrokken. Er zouden al honderdduizenden... The post Pfizer is gestart met productie coronavaccin appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Heeft het Afrikaans nog een toekomst? 'Dit is niet zomaar de taal van de witte man' (30/08/2020 - Knack)
  In het maatschappelijke leven van Zuid-Afrika wankelt het Afrikaans, maar toch groeit het aantal sprekers gestaag. Heeft de taal, die zo nauw verwant is aan het Nederlands, nog lang te leven? We vroegen het aan oud-student Afrikaans Adriaan van Dis en aan Michael Jonas, de eerste niet-witte directeur van het Afrikaanse Taalmuseum.
  [naar artikel]
 40. Pfizer werft nog eens 200 mensen aan in Puurs (05/03/2021 - De Tijd)
  15:48 De site van het Amerikaanse bedrijf Pfizer zoekt technici en personeel voor de kwaliteitsafdeling om de groei in de reguliere productie van vaccins en geneesmiddelen bij te benen. 'Ook los van de cor...
  [naar artikel]
 41. Duizenden willen doodstraf voor geweld tegen vrouwen in Zuid-Afrika (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een petitie op change.org roept op om de doodstraf in Zuid-Afrika opnieuw in te voeren voor geweld tegen vrouwen en verzamelde ondertussen meer dan 400.000 handtekeningen. De petitie komt er nadat bekend raakte dat een 19-jarige studente, Uyinene Mrwetyana, dit weekeinde was verkracht en vermoord. “Dit is een zeer donkere periode voor ons als land”, reageerde de Zuid-Afrikaans president Cyril Ramaphosa.
  [naar artikel]
 42. Pfizer wil productieproces coronavaccin van 110 naar 60 dagen brengen (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Farmagigant Pfizer is van plan de productie van zijn coronavaccin op te drijven en tegelijkertijd efficiënter te maken. Het is de bedoeling om de tijd om het vaccin klaar te maken voor levering van 110 naar gemiddeld 60 dagen te herleiden. Dat laat het bedrijf zelf weten. Het oorspronkelijke doel om dit jaar wereldwijd 1,3 miljard doses te produceren was in januari al opgeschroefd naar 2 miljard.
  [naar artikel]
 43. Van fabriek tot arm: welke weg legt het coronavaccin van Pfizer af? (18/01/2021 - VRT NWS)
  Het vaccin van Pfizer wordt in Puurs gemaakt. Maar na de productie moet het nog een volledig traject afleggen voor het effectief kan ingespoten worden. Zo moet het vaccin op de juiste temperatuur en erg voorzichtig vervoerd worden. Maar wat zijn alle stappen die moeten gebeuren? Het volledige traject, van fabriek tot in arm, kan u hier bekijken.
  [naar artikel]
 44. Acht miljoen Pfizer-vaccins voor ons land (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  België is sinds woensdag zeker van bijna 8 miljoen dosissen van het veelbelovende Pfizer-vaccin. Toch is het allesbehalve zeker dat elke Belg - vermoedelijk kosteloos -?met dit specifieke vaccin wordt ingeënt. Het vaccin heeft immers ook nadelen, waardoor concurrenten van Pfizer ook nog grote kans maken.
  [naar artikel]
 45. Motie van wantrouwen dreigt (alweer) voor Afrikaans president Zuma (28/11/2016 - Knack)
  Binnen het Afrikaans Nationaal Congres (ANC), de regeringspartij van Zuid-Afrika, wordt gesproken over een mogelijke motie van wantrouwen tegen partijleider en president Jacob Zuma.
  [naar artikel]
 46. Zuid-Afrika dient AstraZeneca niet meer toe: hebben we ‘minderwaardig’ vaccin gekocht? (08/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Astra-Zeneca stond aan kop in de vaccinatierace, maar na teleurstellende studies lijkt de Zweeds-Britse multinational van zijn voetstuk te vallen. Omdat het middel beperkt beschermt tegen milde ziekteverschijnselen van de Zuid-Afrikaanse coronavariant, stelt Zuid-Afrika het toedienen van dat vaccin uit. Ook ons land geeft het middel niet aan 55-plussers. Hebben we een minderwaardig vaccin gekocht? En kan het nog worden aangepast? “Daar zijn ze nu al mee bezig”, zegt vaccinoloog Geert Leroux-Roels.
  [naar artikel]
 47. Pfizer zoekt 150 vaccinmakers (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de productie van haar coronavaccin zoekt farmaceutisch bedrijf Pfizer liefst 150 techniekers, technisch operatoren, laboranten en ingenieurs....
  [naar artikel]
 48. Pfizer-vaccin minstens zes maanden 90 procent effectief tegen Covid-19 (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van de 46.000 proefpersonen uit een klinische studie van het vaccin van Pfizer/BioNTech bleek zes maanden na de tweede prik meer dan 90 procent nog altijd beschermd tegen Covid-19. Bovendien is het vaccin ook effectief tegen de Zuid-Afrikaanse variant.
  [naar artikel]
 49. Alarm in Noorwegen: 23 mensen sterven nadat ze het Pfizer-vaccin kregen (15/01/2021 - Express)
  Noorwegen heeft een waarschuwing de wereld ingestuurd nadat er 23 mensen het leven hebben gelaten kort na een vaccinatie met het vaccin voor Covid-19 van Pfizer en BioNTech. Volgens de Noorse gezondheidsautoriteiten kan het vaccin van Pfizer een risico vormen voor hoogbejaarden en terminaal zieken. Er werden 23 sterfgevallen geregistreerd daags na het toedienen van […] The post Alarm in Noorwegen: 23 mensen sterven nadat ze het Pfizer-vaccin kregen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.