Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:48 uur

Antwerpse sekswerkers tonen groot hart voor slachtoffers overstromingen

Gazet van Antwerpen

21/07/2021 - 19:27

De solidariteit voor de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië blijft enorm. Gisteravond droegen ook de Antwerpse sekswerkers hun steentje bij. In het Schipperskwartier vormden ze verschillende harten met kaarsen en bloemblaadjes. Daarnaast riepen ze iedereen op geld te storten voor de slachtoffers. De sekswerkers zelf hebben ook allemaal €5 gestort, om het ergste leed te verzachten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Maasmechelaars bakken gratis frieten voor slachtoffers overstromingen in Wallonië (26/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Maasmechelaar bakt gratis frieten voor de slachtoffers van de overstromingen in de zwaargetroffen gemeente Pepinster. Deze voormiddag hebben tal van vrijwilligers 250 kg frieten voorgebakken. Rond 14u zijn de Maasmechelaren naar Pepinster vertrokken waar ze voor 500 personen frieten, snacks en een drankje uitdelen. De zaakvoerder van de frituur op wielen is geraakt door de beelden van de overstromingen daar en wil dus de slachtoffers een hart onder de riem steken met een lekkere portie frieten.
  [naar artikel]
 2. Zulte Waregem-fans tonen zich solidair en helpen slachtoffers overstromingen in Eupen (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De supporters van voetbalclub Zulte Waregem hebben een grote solidariteitsactie op touw gezet om de slachtoffers van de overstromingen in Eupen te steunen. Verschillende fans hielpen mee aan herstellings- en schoonmaakwerken afgelopen week.
  [naar artikel]
 3. Evenepoel steekt slachtoffers noodweer hart onder de riem: “Wij gaan er hier het maximum uit halen om te tonen dat jullie niet alleen staan!” (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel zit dan wel in Tokio voor de Olympische Spelen, met z’n hart zit hij nog in België. Op deze dag van nationale rouw postte hij een video op z’n Instagram-account om de slachtoffers van het noodweer in ons land een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 4. Bordelen gesloten, dus sekswerkers ontvangen hun klanten nu thuis: “Gevaarlijk, maar als ze stoppen, hebben ze niks meer” (30/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Prostitutie is tijdelijk verboden door de coronacrisis. Het Antwerpse Schipperskwartier is leeg. Maar sekswerkers zijn niet gestopt. Zowel mannen als vrouwen bieden nog volop hun seksuele diensten aan via gespecialiseerde websites. “Veel sekswerkers zitten in hoge financiële nood.”
  [naar artikel]
 5. Limburgse golf van solidariteit voor slachtoffers watersnood (27/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Intussen blijven er in onze provincie initiatieven ontstaan om de slachtoffers van de zware overstromingen in Wallonië een hart onder de riem te steken. “Wat ik ter plaatse zag, greep me echt bij de keel.”
  [naar artikel]
 6. “Veel sekswerkers zijn nog aan de slag om een inkomen te hebben” (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacrisis raakt heel wat sectoren. Ook sekswerkers mogen hun job niet meer uitoefenen door de maatregelen. Een van die sekswerkers is Sigrid...
  [naar artikel]
 7. Voor- en nabeelden tonen impact van overstromingen op ons land (16/07/2021 - De Standaard)
  De zware regenbuien en de daarop volgende overstromingen hebben een ravage aangericht in ons land. In bovenstaande video is op beelden van voor het noodweer en van tijdens of na de zondvloed te zien hoe groot de impact van de wateroverlast al is geweest.
  [naar artikel]
 8. Apocalyptische voor- en nabeelden tonen impact van overstromingen op ons land (17/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  De zware regenbuien en de daarop volgende overstromingen hebben een ravage aangericht in ons land. In bovenstaande video is op beelden van voor het noodweer en van tijdens of na de zondvloed te zien hoe groot de impact van de wateroverlast al is geweest.
  [naar artikel]
 9. â–¶ Voor en na: zo groot is de schade na de grote overstromingen in ons land (17/07/2021 - De Morgen)
  Verschillende gemeenten in België zijn hard getroffen door de grote overstromingen van de afgelopen dagen. Er vielen verschillende slachtoffers, en ook de materiële schade is groot. Heel wat gebouwen zijn onder water gelopen en tientallen wegen en bruggen zijn beschadigd. Op deze beelden ziet u de impact, aan de hand van foto’s voor en na het noodweer.
  [naar artikel]
 10. Voor en na: zo groot is de schade na de grote overstromingen in ons land (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende gemeenten in België zijn hard getroffen door de grote overstromingen van de afgelopen dagen. Er vielen verschillende slachtoffers, en ook de materiële schade is groot. Heel wat gebouwen zijn onder water gelopen en tientallen wegen en bruggen zijn beschadigd. Op bovenstaande beelden zie je de impact aan de hand van enkele foto’s voor en na het noodweer.
  [naar artikel]
 11. Prostitutie in Antwerpen: de cijfers (10/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  In 2016 waren er in totaal 1.682 sekswerkers actief in Antwerpen, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Antwerpse politie. De overgrote meerderheid ervan is een vrouw, 114 sekswerkers zijn transgender.
  [naar artikel]
 12. BEKIJK: Dronebeelden tonen omvang van de overstromingen in Voeren (14/07/2021 - VRT NWS)
  In Moelingen (een deelgemeente van Voeren in Limburg) treedt de rivier Berwijn buiten haar oevers en wordt er gevreesd voor dijkbreuken. Onze ploeg ter plaatse maakte deze luchtbeelden die de omvang van de overstromingen duidelijk tonen.
  [naar artikel]
 13. IN BEELD: foto’s voor en na tonen ravage overstromingen (16/07/2021 - VRT NWS)
  Zowel in Vlaanderen als Wallonië zijn verschillende steden en gemeenten bijzonder hard getroffen door het noodweer van de voorbije dagen. Beelden van voor en na de overstromingen tonen aan hoeveel schade de zondvloed heeft veroorzaakt. Versleep de knop op onderstaande foto's om het straatbeeld voor en na het noodweer te vergelijken.
  [naar artikel]
 14. Sekswerkers moeten zich houden aan strikt protocol na heropstart (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sekswerkers en hun cliënten zullen zich aan enkele strikte hygiënemaatregelen moeten houden voor het uitoefenen van hun beroep. Een mondmaskers dragen wordt verplicht voor zowel de sekswerkers als de cliënten, en er moeten wegwerpbare lakens worden gebruikt. Dat blijkt uit een voorstel van het protocol voor sekswerkers dat het Belgische sekswerkerscollectief UTSOPI heeft gepubliceerd.
  [naar artikel]
 15. Enorme schade en zware dodentol na dagenlange overstromingen in Zuid-Frankrijk (16/10/2018 - VRT NWS)
  Nu het peil van de rivier de Aude in Zuid-Frankrijk weer wat gezakt is, wordt duidelijk hoe groot de schade is van de overstromingen van de voorbije dagen. Die kostten intussen aan 11 mensen het leven. Drie slachtoffers zijn nog vermist. 
  [naar artikel]
 16. Justin Timberlake doneert concertopbrengst aan slachtoffers van overstromingen (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Justin Timberlake (38) schenkt een deel van de opbrengst van zijn concert in Omaha aan de slachtoffers van de overstromingen in de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 17. Trump bezoekt slachtoffers van overstromingen Houston (02/09/2017 - Knack)
  President Donald Trump vloog zaterdag voor de tweede keer naar het rampgebied in Houston. Deze keer ontmoette hij ook slachtoffers van de overstromingen.
  [naar artikel]
 18. Tijdelijke werkloosheid wegens overmacht geactiveerd en uitbreiding rouwverlof vervroegd voor slachtoffers overstromingen (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Slachtoffers van de overstromingen die niet kunnen gaan werken en bedrijven die getroffen zijn door het noodweer kunnen volgens de RVA een beroep doen op tijdelijke werkloosheid wegens overmacht. Dat bericht de krant L'Echo vandaag. Le Soir weet dan weer te melden dat minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) ervoor heeft gezorgd dat de uitbreiding van het rouwverlof van drie naar tien dagen die op 25 juli zou ingaan wordt vervroegd voor slachtoffers van de overstromingen.
  [naar artikel]
 19. Beyoncé serveert lunch voor slachtoffers Harvey (11/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Queen B is een wereldster met een groot hart. Afgelopen weekend trok ze naar haar geboortestad Houston, om er de slachtoffers van orkaan Harvey
  [naar artikel]
 20. Voor- en na-beelden tonen hoe groot ravage is op Paardenmarkt (16/01/2018 - De Standaard)
  Bij een explosie zijn verschillende gebouwen op de Antwerpse Paardenmarkt beschadigd. Hoe groot de ravage is, tonen deze voor- en na-beelden.
  [naar artikel]
 21. Sekswerkers in Antwerpen zien amper klanten: ‘Perfect veilig, maar niemand komt’ (16/10/2020 - De Morgen)
  De tweede coronagolf laat zich goed voelen in de Antwerpse rosse buurt. Uit schrik voor het virus blijven de klanten er massaal weg. En het ziet er niet meteen naar uit dat ze snel zullen terugkeren. ‘Er gebeuren sociale drama’s’, zegt Violett, het steunpunt voor sekswerkers in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 22. Sekswerkers in Antwerps Schipperskwartier zien amper klanten: ‘Perfect veilig, maar niemand komt’ (16/10/2020 - De Morgen)
  De tweede coronagolf laat zich goed voelen in de Antwerpse rosse buurt. Uit schrik voor het virus blijven de klanten er massaal weg. En het ziet er niet meteen naar uit dat ze snel zullen terugkeren. ‘Er gebeuren sociale drama’s’, zegt Violett, het steunpunt voor sekswerkers in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 23. De pitbull met een groot hart: “Ik ken niemand die zo hard vecht voor slachtoffers” (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Liever rechtop sterven, dan op mijn knieën leven.” Zo staat het letterlijk op de kuit van Peter R. de Vries (64) getatoeëerd. Een onvermoeibare pitbull, zonder angst, en met een beetje sterallures. Maar, zo zeggen zijn trouwste medewerkers: vooral een man met een hart. “Wie denkt dat hij het allemaal voor de faam deed, moest eens een weekje met hem meelopen. Ik ken niemand die ooit zo belangeloos heeft gevochten voor slachtoffers en nabestaanden.”
  [naar artikel]
 24. Dodelijke regens en overstromingen teisteren Vietnam, Laos, Cambodja en Thailand (12/10/2020 - VRT NWS)
  Een groot deel van Zuidoost-Azië wordt getroffen door hevige regenval en overstromingen. In Vietnam zijn er al zeker 17 doden gevallen en buurland Cambodja meldt 11 slachtoffers. Bovendien is er een nieuwe orkaan op komst. Ook het oosten van Thailand staat deels onder water.
  [naar artikel]
 25. Dodentol overstromingen opgelopen tot 104 (20/03/2019 - Metro)
  De overstromingen en aardverschuivingen die afgelopen weekend plaatsvonden in de Indonesische provincie Papoea, hebben intussen al aan 104 mensen het leven gekost. Dat meldt het Indonesische agentschap voor rampen vandaag. Minstens 106 mensen zijn gewond geraakt bij de overstromingen die begonnen op zaterdag en een groot deel van de regio rond Jayapura onder water zetten. Nog minstens 40 slachtoffers zijn nog niet geïdentificeerd en zullen morgen begraven worden in een massagraf. Bijna 10.000 mensen hebben hun toevlucht gezocht in tijdelijke onderkomens. “De mensen zijn getraumatiseerd en vrezen dat er nog meer overstromingen aan komen omdat de regen nog altijd niet is gestopt”, zei woordvoerder van het agentschap Sutopo Nugroho. Bron: Belga   Het bericht Dodentol overstromingen opgelopen tot 104 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Sekswerkers moeten zich houden aan strikt protocol na heropstart: wegwerpbare lakens en mondmasker verplicht (08/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Sekswerkers en hun cliënten zullen zich aan enkele strikte hygiënemaatregelen moeten houden voor het uitoefenen van hun beroep. Een mondmaskers dragen wordt verplicht voor zowel de sekswerkers als de cliënten, en er moeten wegwerpbare lakens worden gebruikt. Dat blijkt uit een voorstel van het protocol voor sekswerkers dat het Belgische sekswerkerscollectief UTSOPI heeft gepubliceerd.
  [naar artikel]
 27. Een mooi gebaar: Club Brugge en Genk houden minuut stilte voor Belgische slachtoffers van overstromingen (17/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor de aftrap van de Supercup tussen Club Brugge en Racing Genk werd er een minuut stilte gehouden. Aanleiding hiervoor zijn de vele slachtoffers die de overstromingen de afgelopen dagen ook in België maakten. In een voor een derde gevuld stadion was het zo opeens muisstil. Na afloop van de wedstrijd zal er uit respect voor de slachtoffers ook geen podiumceremonie zijn.
  [naar artikel]
 28. Miss Wellness Media 2021 zet zich in voor slachtoffers overstromingen (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Miss Wellness Media 2021 Salina Destordeur heeft zaterdag als vrijwilliger samen met het rode kruis spulletjes als kleding, voedingswaren en verzorgingsproducten ingezameld voor de slachtoffers van de overstromingen in ons land.
  [naar artikel]
 29. Sekswerkers in Antwerps Schipperskwartier zien amper klanten: “Mondmaskers, handgel: het is hier perfect veilig. Maar niemand komt” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De tweede coronagolf laat zich goed voelen in de Antwerpse rosse buurt. Uit schrik voor het virus blijven de klanten er massaal weg. En het ziet er niet meteen naar uit dat ze snel zullen terugkeren. “Er gebeuren sociale drama’s”, zegt Violett, het steunpunt voor sekswerkers in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 30. Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert aan de slachtoffers van de waterramp (18/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis.
  [naar artikel]
 31. Deze burgers met een groot hart lenigen de nood van daklozen, ook tijdens de koudegolf (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De centrumsteden haasten zich de jongste dagen te stellen dat er voldoende (extra) opvangplaatsen zijn voor daklozen. Tijdens deze koudegolf slapen in ons land toch nog honderden daklozen onder de blote hemel. Deze drie initiatieven tonen hoe burgers met een groot hart de hulp van overheidswege aanvullen.
  [naar artikel]
 32. Renners in Ronde van Wallonië maken premies over aan slachtoffers van watersnood (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het profpeloton van de Ethias Ronde van Wallonië stelt een groot gebaar. In samenspraak met de rennersvakbond CPA beslisten de renners in samenwerking al het prijzengeld van deze vijfdaagse integraal te schenken aan de slachtoffers van de overstromingen in de Luikse regio.
  [naar artikel]
 33. Bewustmakingscampagne gestart voor vaccinatie van Brusselse sekswerkers (04/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC), die het Brusselse vaccinatiebeleid beheert, is samen met verenigingen die dicht bij de sekswerkers staan een bewustmakingscampagne gestart rond de vaccinatie van deze doelgroep. Op 9 juni mogen de sekswerkers opnieuw het werk hervatten en de GGC hoopt dat in veilige omstandigheden te laten verlopen.
  [naar artikel]
 34. Koning Filip en Mathilde met laarzen in het water om steun te betuigen aan de slachtoffers van de overstromingen (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip (61) en koningin Mathilde (48) hebben vrijdagmiddag rond 15u30 het zwaar door overstromingen getroffen Pepinster bezocht. Op de plaats van de ramp betuigde het vorstenpaar hun steun voor de slachtoffers en gingen ze ook in gesprek met de getroffenen.
  [naar artikel]
 35. De pitbull met een groot hart: “Ik ken niemand die zo belangeloos vecht voor slachtoffers en nabestaanden” (08/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Liever rechtop sterven, dan op mijn knieën leven.” Zo staat het letterlijk op de kuit van Peter R. de Vries (64) getatoeëerd. Een onvermoeibare pitbull, zonder angst, en met een beetje sterallures. Maar, zo zeggen zijn trouwste medewerkers: vooral een man met een hart. “Wie denkt dat hij het allemaal voor de faam deed, moest eens een weekje met hem meelopen. Ik ken niemand die ooit zo belangeloos heeft gevochten voor slachtoffers en nabestaanden.”
  [naar artikel]
 36. Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert aan de slachtoffers van de waterramp (18/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis #helpenhelpt.
  [naar artikel]
 37. Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert aan de slachtoffers van de waterramp (18/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis #helpenhelpt.
  [naar artikel]
 38. Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert aan de slachtoffers van de waterramp (18/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Dinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis #helpenhelpt.
  [naar artikel]
 39. Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert aan de slachtoffers van de waterramp (18/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis. #helpenhelpt
  [naar artikel]
 40. Manifestatie in Brussel voor slachtoffers Iraanse overstromingen (13/04/2019 - Metro)
  Een veertigtal mensen heeft zaterdagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur gedemonstreerd voor de ambassade van Iran op de Franklin Rooseveltlaan in Elsene. Met de actie willen ze het gebrek aan steun van de Iraanse overheid aan de slachtoffers van de overstromingen aanklagen. De manifestanten legden bloemen bij foto’s van de slachtoffers. Ze toonden ook foto’s van gevangengenomen milieuactivisten. “We eisen een democratische verandering in Iran”, zei Mehdi Nobari van Iran-Ref, die het evenement organiseerde. “Het regime heeft de slachtoffers verlaten, er is geen infrastructuur om hen te helpen. We zijn solidair met de mensen die getroffen zijn door deze overstromingen.” Iran wordt al drie weken getroffen door zware overstromingen, die meer dan 70 levens hebben geëist. De autoriteiten in de provincie Khuzestan in het zuidwesten van Iran hebben woensdag een nieuwe preventieve evacuatie van meer dan 60.000 mensen bevolen in de stad Ahvaz. De demonstranten zullen aanstaande zaterdag op hetzelfde tijdstip opnieuw protesteren voor de ambassade in Brussel. bron: Belga Het bericht Manifestatie in Brussel voor slachtoffers Iraanse overstromingen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Rode Kruis lanceert solidariteitsactie voor slachtoffers overstromingen (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rode Kruis-Vlaanderen en zijn Franstalige tegenhanger Croix-Rouge de Belgique slaan de handen in elkaar en openen een rekeningnummer om de slachtoffers en getroffen families van de zware overstromingen in Wallonië te steunen. Giften zullen gebruikt worden om concrete hulp aan te bieden in de getroffen steden en gemeenten.
  [naar artikel]
 42. Vier lichamen gevonden na overstromingen in Verviers (15/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het arrondissement Verviers (provincie Luik) zijn vier lichamen teruggevonden na de zware overstromingen die de streek teisteren. Dat heeft het parket van Verviers meegedeeld, dat geen verdere details over de slachtoffers kon geven. De Civiele Bescherming is belast met het identificeren van de slachtoffers.
  [naar artikel]
 43. Italiaanse gemeenschap van Genk maakt pasta voor slachtoffers overstromingen (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De solidariteit voor de landgenoten die getroffen werden door de watersnood blijft groot. In Genk kookte de Italiaanse gemeenschap zondag 500 porties pasta. “Mijn hart deed pijn om de beelden te zien. Italianen hebben dit jaar al veel mogen vieren, maar hier moesten we ook de andere kant van onze gemeenschap laten zien”, zegt initiatiefnemer Vincenzo Bongiorno.
  [naar artikel]
 44. Pro League bundelt krachten met clubs en Eleven voor slachtoffers van overstromingen (17/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Pro League heeft zaterdag besloten om, samen met de clubs, spelers en rechtenhouder Eleven Sports, een noodfonds op te richten voor de slachtoffers van de overstromingen, die deze week vooral in het zuiden het oosten van land een zware tol eisten. Het #ProLeagueHelps-noodfonds moet de getroffenen via giften en acties ondersteunen.
  [naar artikel]
 45. Pro League bundelt krachten met clubs en Eleven voor slachtoffers van overstromingen (17/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft zaterdag besloten om, samen met de clubs, spelers en rechtenhouder Eleven Sports, een noodfonds op te richten voor de slachtoffers van de overstromingen, die deze week vooral in het zuiden het oosten van land een zware tol eisten. Het #ProLeagueHelps-noodfonds moet de getroffenen via giften en acties ondersteunen.
  [naar artikel]
 46. Pitbull met groot hart (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Liever rechtop sterven, dan op mijn knieën leven.” Zo staat het letterlijk op de kuit van Peter R. de Vries (64) getatoeëerd. Een onvermoeibare pitbull, zonder angst, en met een beetje sterallures. Maar, zo zeggen zijn medewerkers: “vooral een man met een hart die belangeloos vocht voor slachtoffers en nabestaanden.”
  [naar artikel]
 47. Dodentol loopt snel op na overstromingen in India: al ruim 300 slachtoffers (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De balans van de overstromingen in de zuidelijke Indiase deelstaat Kerala is vandaag nog eens fors opgetrokken. Er is nu sprake van 324 doden, zo...
  [naar artikel]
 48. De Zigeuner vormt groot hart met bussen (05/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De chauffeurs van reis- en busbedrijf De Zigeuner uit Diepenbeek hebben een groot hart gevormd met hun bussen. Dat al voor de tweede keer, om de zorgverleners, maar ook hun bazen een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 49. [VIDEO] - Overstromingen Louisiana zijn vanuit de lucht erg goed zichtbaar (14/08/2016 - De Redactie)
  In Louisiana blijven overstromingen de bevolking parten spelen. Deze helikopterbeelden tonen aan hoe ernstig de situatie daar wel is.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.