Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:29 uur

Bitcoinminingbedrijf Argo vraagt Amerikaanse beursnotering aan

Express

21/07/2021 - 21:11

Lees dit artikel: Bitcoinminingbedrijf Argo vraagt Amerikaanse beursnotering aan Het reeds op de Londense beurs genoteerde cryptominingbedrijf Argo Blockchain heeft een registratieverklaring ingediend voor een beursgang op de Amerikaanse markt. Dit is een teken dat de cryptomarkt steeds volwassener wordt, meent Bitcoin Magazine. De aanmelding bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC, die woensdag werd aangekondigd, specificeert dat Argo wil noteren op American Depository Shares, een […] Lees dit artikel: Bitcoinminingbedrijf Argo vraagt Amerikaanse beursnotering aan


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bewoners ’t Weyerke in zak en as na dood pony Argo (29/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De bewoners van ’t Weyerke in Heusden-Zolder zijn er het hart van in. Argo, het dertigjarige kleine paardje waar ze al twaalf jaar voor zorgden, is overleden. “We zagen dat Argo woensdag in de wei lag en niet meer recht kon”, zegt Ingrid Snijkers, bewegingstherapeut bij het dienstencentrum voor personen met een handicap. “Hij kampte al een tijdje met artrose.” De vrijwilligers zijn nu op zoek naar een nieuwe witte pony die lijkt op Argo.
  [naar artikel]
 2. Echte Tony Mendez (78) uit Oscarfilm ‘Argo’ overleden: CIA-spion kwam af met krankzinnig plan om zes Amerikaanse gijzelaars Iran uit te smokkelen (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor velen is ‘Argo’, de film van Ben Affleck uit 2012, bekender dan de ware gebeurtenissen van 1979 waarop hij losjes gebaseerd is: de Iraanse...
  [naar artikel]
 3. Discrete datareus Palantir vraagt beursnotering aan (26/08/2020 - De Tijd)
  18:35 Palantir Technologies, het ietwat mysterieuze databedrijf dat gefinancierd wordt door de techmiljardair Peter Thiel, heeft bij de beurswaakhond SEC een aanvraag ingediend voor een beursnotering.
  [naar artikel]
 4. Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden (21/01/2019 - Metro)
  Tony Mendez, voormalig agent van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en betrokken bij de ontsnapping van Amerikaanse diplomaten in Iran in 1980, is zaterdag overleden. Dat maakte zijn familie zondag bekend. Het verhaal van de reddingsoperatie werd enkele jaren geleden nog succesvol verfilmd: ‘Argo’ kreeg verschillende Oscars. De 78-jarige Mendez leed al meer dan tien jaar aan Parkinson. De man overleed zaterdag in een verzorgingsinstelling in Maryland. Hij zal in privékring worden begraven in Nevada, zo maakte zijn familie bekend. Mendez was tijdens de Iraanse revolutie aan het einde van de jaren 1970 betrokken bij de bevrijding van een groep Amerikaanse diplomaten. De diplomaten slaagden erin te ontsnappen naar de Canadese ambassade en konden uiteindelijk het land uitvluchten met valse paspoorten. Het spannende verhaal diende in 2012 ter inspiratie voor de film ‘Argo’, met Ben Affleck als CIA-agent. Amerikaans buitenlandminister Mike Pompeo omschreef Mendez als “een uitzonderlijk getalenteerde inlichtingenofficier”. Mendez bracht ook verschillende boeken uit over de CIA. Het jongste, dat hij samen met zijn vrouw Jonna schreef, komt uit in mei: ‘The Moscow rules: the secret CIA tactics that helped America win the Cold War’. Bron: Belga   Het bericht Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden (21/01/2019 - Metro)
  Tony Mendez, voormalig agent van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en betrokken bij de ontsnapping van Amerikaanse diplomaten in Iran in 1980, is zaterdag overleden. Dat maakte zijn familie zondag bekend. Het verhaal van de reddingsoperatie werd enkele jaren geleden nog succesvol verfilmd: ‘Argo’ kreeg verschillende Oscars. De 78-jarige Mendez leed al meer dan tien jaar aan Parkinson. De man overleed zaterdag in een verzorgingsinstelling in Maryland. Hij zal in privékring worden begraven in Nevada, zo maakte zijn familie bekend. Mendez was tijdens de Iraanse revolutie aan het einde van de jaren 1970 betrokken bij de bevrijding van een groep Amerikaanse diplomaten. De diplomaten slaagden erin te ontsnappen naar de Canadese ambassade en konden uiteindelijk het land uitvluchten met valse paspoorten. Het spannende verhaal diende in 2012 ter inspiratie voor de film ‘Argo’, met Ben Affleck als CIA-agent. Amerikaans buitenlandminister Mike Pompeo omschreef Mendez als “een uitzonderlijk getalenteerde inlichtingenofficier”. Mendez bracht ook verschillende boeken uit over de CIA. Het jongste, dat hij samen met zijn vrouw Jonna schreef, komt uit in mei: ‘The Moscow rules: the secret CIA tactics that helped America win the Cold War’. bron: Belga Het bericht Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden (21/01/2019 - Metro)
  Tony Mendez, voormalig agent van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en betrokken bij de ontsnapping van Amerikaanse diplomaten in Iran in 1980, is zaterdag overleden. Dat maakte zijn familie zondag bekend. Het verhaal van de reddingsoperatie werd enkele jaren geleden nog succesvol verfilmd: ‘Argo’ kreeg verschillende Oscars. De 78-jarige Mendez leed al meer dan tien jaar aan Parkinson. De man overleed zaterdag in een verzorgingsinstelling in Maryland. Hij zal in privékring worden begraven in Nevada, zo maakte zijn familie bekend. Mendez was tijdens de Iraanse revolutie aan het einde van de jaren 1970 betrokken bij de bevrijding van een groep Amerikaanse diplomaten. De diplomaten slaagden erin te ontsnappen naar de Canadese ambassade en konden uiteindelijk het land uitvluchten met valse paspoorten. Het spannende verhaal diende in 2012 ter inspiratie voor de film ‘Argo’, met Ben Affleck als CIA-agent. Amerikaans buitenlandminister Mike Pompeo omschreef Mendez als “een uitzonderlijk getalenteerde inlichtingenofficier”. Mendez bracht ook verschillende boeken uit over de CIA. Het jongste, dat hij samen met zijn vrouw Jonna schreef, komt uit in mei: ‘The Moscow rules: the secret CIA tactics that helped America win the Cold War’. bron: Belga   Het bericht Voormalig CIA-agent en ‘Argo’-protagonist Tony Mendez overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Tv-platform Choice heeft beursnotering bijna rond (24/09/2020 - De Tijd)
  17:19 Choice, het nieuwe tv- en internetplatform van de ondernemer Bart Van Coppenolle, bereidt een nieuwe kapitaalronde voor en legt de laatste hand aan een beursnotering op Euronext Brussel.
  [naar artikel]
 8. Na de dood van pony Argo: bewoners Weyerke dolblij met pony Willem (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Feest in dienstencentrum ’t Weyerke in Heusden-Zolder: na de dood van hun geliefde Argo hebben de gasten een nieuwe verzorgpony. Willem, een witte pony met zwarte vlekken, kreeg meteen een warm onthaal. Het dier stond jarenlang in de stal van Jef Van Craeybex (72) uit Lanaken. “Maar ik kan niet meer voor hem zorgen en ik was net op zoek naar een plek waar Willem goed verzorgd zou worden”, zegt Jef.
  [naar artikel]
 9. AXA lijdt onder geflopte Amerikaanse beursgang (21/02/2019 - De Tijd)
  11:39 De winst van de Franse verzekeraar is met twee derde gezakt. AXA moest 3 miljard euro afboeken op zijn Amerikaanse dochter die vorig jaar een aparte beursnotering kreeg.
  [naar artikel]
 10. Voormalig CIA-agent en 'Argo'-protagonist Tony Mendez overleden (21/01/2019 - VRT NWS)
  Tony Mendez, voormalig agent van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en betrokken bij de ontsnapping van Amerikaanse diplomaten in Iran in 1980, is zaterdag overleden. Dat maakte zijn familie zondag bekend.
  [naar artikel]
 11. 'Slack werkt aan binnenweg naar beursnotering' (11/01/2019 - De Tijd)
  12:16 Het Amerikaanse technologiebedrijf mikt volgens The Wall Street Journal op een beursgang in het tweede kwartaal.
  [naar artikel]
 12. Duurzaam cryptominen: Amerikaanse bedrijven kondigen plannen aan voor Bitcoinmijn op kernenergie (05/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Duurzaam cryptominen: Amerikaanse bedrijven kondigen plannen aan voor Bitcoinmijn op kernenergie De Amerikaanse Talen Energy Corporation heeft een joint venture aangekondigd met het in de VS gevestigde Bitcoinminingbedrijf TeraWulf. De bedoeling is tot 300 megawatt (MW) aan miningcapaciteit te ontwikkelen. Koolstofvrije energie, want de “Nautilus Cryptomine” zal worden aangedreven door Talens kerncentrale op een eiland op de Susquehanna-rivier. De joint venture verwacht ongeveer 350-400 miljoen dollar […] Lees dit artikel: Duurzaam cryptominen: Amerikaanse bedrijven kondigen plannen aan voor Bitcoinmijn op kernenergie
  [naar artikel]
 13. Boekingsite Trivago plant beursgang (15/11/2016 - De Tijd)
  09:56 De hotelboekingsite Trivago heeft een dossier ingediend voor een beursnotering op het Amerikaanse Nasdaq.
  [naar artikel]
 14. Scenaristen in VS bekronen 'Argo' en 'Zero Dark Thirty' (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Nepvlees van Bill Gates trekt naar Nasdaq (22/11/2018 - De Tijd)
  11:23 Het Amerikaanse Beyond Meat, dat vleesloze hamburgers ontwikkelt, wil met een beursnotering 100 miljoen dollar ophalen voor verdere expansie.
  [naar artikel]
 16. Affleck wint nu ook Directors Guild Award met 'Argo' (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Ben Affleck wint met 'Argo' nu ook BAFTA voor beste film (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Een krankzinnig ontsnappingsplan (07/04/2019 - De Morgen)
  POLITIEKE THRILLER Argo Zaterdag 20/5, 20u30, VIER
  [naar artikel]
 19. Een krankzinnig ontsnappingsplan (20/05/2017 - De Morgen)
  POLITIEKE THRILLER Argo Zaterdag 20/5, 20u30, VIER
  [naar artikel]
 20. Chinese Tesla-rivaal Xpeng Motors wil tot 2 miljard dollar ophalen met beursnotering in Hongkong (23/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Chinese Tesla-rivaal Xpeng Motors wil tot 2 miljard dollar ophalen met beursnotering in Hongkong Xpeng Motors, een Chinese producent van elektrische wagens, wil met een IPO (Initial Public Offering) in Hongkong (HKEX) 1 à 2 miljard dollar ophalen. Dat heeft een anonieme bron aan CNBC laten weten. De aandelen van Xpeng Motors worden ook al op de New York Stock Exchange verhandeld. Een anonieme bron heeft aan CNBC laten […] Lees dit artikel: Chinese Tesla-rivaal Xpeng Motors wil tot 2 miljard dollar ophalen met beursnotering in Hongkong
  [naar artikel]
 21. Trump vraagt nu ook China om onderzoek in te stellen naar Joe Biden en zijn zoon (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag opnieuw een ander land gevraagd om zich te mengen in de Amerikaanse verkiezingen. Hij vraagt...
  [naar artikel]
 22. Pionier van de Amerikaanse fracking-industrie vraagt faillissement aan (29/06/2020 - Express)
  De lage petroleumprijzen wordt Chesapeake Energy, een olie- en gasconcern dat de Amerikaanse schalierevolutie mee leidde, fataal. Het is het... The post Pionier van de Amerikaanse fracking-industrie vraagt faillissement aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Favoriet lingeriemerk van de Kardashians trekt naar de beurs (05/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  La Perla, het luxe lingeriemerk dat onder meer de Amerikaanse familie Kardashian als fan heeft, krijgt een beursnotering in Parijs. La Perla is bekend van bh’s van 300 dollar per stuk en nachtjaponnen die voor 600 dollar over de toonbank gaan.
  [naar artikel]
 24. Topadvocaat Alain Nijs verkast naar Argo (03/05/2017 - De Tijd)
  13:02 De vermogensspeciallist stapt met een team van negen advocaten over van Greenille (Laga) naar het Antwerpse kantoor.
  [naar artikel]
 25. De Amerikaanse automarkt: ‘Ik herken een bubbel wanneer ik er één zie’ (13/02/2017 - Express)
  De Amerikaanse autoproducent Ford gaat de volgende 5 jaar 1 miljard dollar steken in Argo, een bedrijf dat zelfrijdende wagens maakt. Argo is het geesteskind van twee ingenieurs die eerder bij Alphabet en Uber aan de slag waren, waar ze ook meewerkten aan projecten rond autonome wagens. Hoewel Ford de meerderheid van de aandelen van Argo in handen krijgt, is beide oprichters een grote graad van autonomie beloofd. De investering duidt een bocht aan  in de strategie van Ford, dat tot nog toe plannen voor zelfrijdende wagens in eigen huis had ontwikkeld. Maar als het de ambitieuze plannen wil waarmaken om tegen 2021 een commerciële autonome wagen op de markt te brengen, zat er weinig anders op dan extern op zoek te gaan naar hulp. De race tegen de klok om de zelfrijdende wagen Het wordt steeds duidelijker dat alle grote autoproducenten nu volop in een strijd om de autonome wagen zijn gewikkeld; General Motors betaalde vorig jaar 1 miljard dollar voor Cruise, een startup actief in het domein van zelfrijdende wagens, terwijl Toyota 1 miljard dollar opzij heeft gezet om te investeren in zelfrijdende technologie. Ford kiest een derde weg en gaat nu een eigen startup financieren. Dankzij Fords inbreng kan Argo zijn 200 werknemers en aan te trekken extern talent aandelenopties aanbieden. Het intellectueel eigendom dat wordt ontwikkeld kan dan worden gedeeld met Ford. De Amerikaanse automarkt: ‘Ik herken een bubbel wanneer ik er één zie’ Ondanks dat de Amerikaanse automarkt zich de voorbije jaren flink heeft hersteld van de crisis die in 2010 haar hoogtepunt kende, gingen de verkopen in januari voor het eerst – na zes jaar van ononderbroken groei – naar omlaag. Ook heeft het aantal Amerikanen dat een lening heeft lopen op een auto een hoogtepunt bereikt. In totaal staan Amerikanen voor het eerst 1.000 miljard in het krijt bij autobouwers (grafiek Elliot Wave International). Amerikaanse consumenten hebben met andere woorden nu samen meer dan 1.000 miljard dolar geleend om een activa te kopen dat enkel in waarde afneemt. Vóór de financiële crisis bedroeg dat bedrag nooit meer dan 825 miljard dollar. De leningen hebben ook een steeds langere looptijd: gemiddeld 67 maanden, maar soms tot 84 maanden (7 jaar). 16% wordt daarenboven nog eens als ‘rommelkrediet’ beschouwd. Dat zijn leningen die tegen hogere rente worden toegekend omdat de leningnemer een zwakke kredietscore hebben of een geschiedenis van wanbetaling. De grote kortingen die in januari werden gegeven in een poging de verkoop verder aan te zwengelen, hebben geen resultaat opgeleverd. The post De Amerikaanse automarkt: ‘Ik herken een bubbel wanneer ik er één zie’ appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 26. Autoverhuurder Hertz vraagt bescherming tegen Amerikaanse schuldeisers (23/05/2020 - Express)
  Na enkele pogingen om de meubelen nog te redden, staat de Amerikaanse autoverhuurder Hertz nu finaal op de rand van... The post Autoverhuurder Hertz vraagt bescherming tegen Amerikaanse schuldeisers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. De serieuze Hollywoodfilm is terug (05/04/2019 - De Morgen)
  Als politieke thriller betekent Argo niet alleen een comeback voor Ben Affleck. De film lijkt ook een soort wedergeboorte in te luiden van serieuze Hollywoodfilms over politieke onderwerpen.
  [naar artikel]
 28. Credit Suisse klopt opnieuw bij belegger aan (26/04/2017 - De Tijd)
  09:11 De bankgigant schrapt de plannen om geld op te halen via een aparte beursnotering van de Zwitserse consumentenbank.
  [naar artikel]
 29. Amerikaanse luchtvaart vraagt ‘negatieve covidtest’ voor reizigers (05/01/2021 - Express)
  Naar de Verenigde Staten vliegen? Als het van de grote luchtvaartmaatschappijen in de VS afhangt, zal dat enkel kunnen na... The post Amerikaanse luchtvaart vraagt ‘negatieve covidtest’ voor reizigers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Ablynx tekent voor kortste Bel20-carrière ooit (29/03/2018 - De Tijd)
  09:18 Met de lancering van het miljardenbod van Sanofi staat er een vervaldatum op de beursnotering van de Gentse biotechgroep.
  [naar artikel]
 31. “Iran vraagt geallieerde milities geen Amerikaanse doelen aan te vallen” (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De VS hebben inlichtingen ontvangen waaruit blijkt dat Iran geallieerde milities vraagt geen Amerikaanse doelwitten aan te vallen. Dat zei de...
  [naar artikel]
 32. Curetis-CEO: 'Ik verwijt Euronext niets' (23/09/2019 - De Tijd)
  13:48 De specialist in medische diagnose tuimelt naar een zoveelste diepterecord, nu duidelijk wordt dat er een vervaldatum staat op de Europese beursnotering.
  [naar artikel]
 33. 'WeWork stelt geplaagde beursgang uit' (17/09/2019 - De Tijd)
  08:40 De verhuurder van gedeelde werkruimtes zal pas op zijn vroegst in oktober een beursnotering krijgen, melden ingewijden aan The Wall Street Journal.
  [naar artikel]
 34. Amerikaanse regering vraagt om verbod op WeChat op te schorten (12/02/2021 - Express)
  De Amerikaanse regering heeft aan een rechter gevraagd om de procedure op te schorten die zijn voorganger Donald Trump had opgestart om het Chinese platform WeChat te bannen. Eerder deed de Biden-administratie al hetzelfde voor TikTok. Het ministerie van Handel liet weten dat het extra tijd nodig heeft om bepaalde beslissingen van de Trump-administratie te […] The post Amerikaanse regering vraagt om verbod op WeChat op te schorten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 35. Amerikaanse immigratiedienst ICE vraagt buitenlandse studenten aan universiteiten die volledig online gaan de VS te verlaten (07/07/2020 - Express)
  Verschillende Amerikaanse universiteiten gaan hun lessen als gevolg van de pandemie vanaf de herfst enkel nog online aanbieden en dat... The post Amerikaanse immigratiedienst ICE vraagt buitenlandse studenten aan universiteiten die volledig online gaan de VS te verlaten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Janet Yellen vraagt Europa digitaks te heroverwegen (11/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Janet Yellen vraagt Europa digitaks te heroverwegen De Amerikaanse minister van Financiën Janet Yellen roept de Europese Unie op haar plannen voor een digitaks te heroverwegen. Ze vreest dat zo’n belasting op de digitale economie “discriminerend ten aanzien van Amerikaanse bedrijven” zal zijn. Maandag neemt Yellen deel aan het overleg van de eurogroep, waar het thema op de agenda staat. Yellen sprak […] Lees dit artikel: Janet Yellen vraagt Europa digitaks te heroverwegen
  [naar artikel]
 37. Dexia wil af van beursnotering (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De restbank Dexia wil zijn notering op de beurs van Brussel schrappen. De aandeelhouders moeten zich op 16 oktober over het voorstel uitspreken....
  [naar artikel]
 38. Dexia wil af van beursnotering (10/09/2019 - De Morgen)
  Restbank Dexia wil zijn notering op de beurs van Brussel schrappen. De aandeelhouders moeten zich op 16 oktober over het voorstel uitspreken.
  [naar artikel]
 39. Dexia wil af van beursnotering (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De restbank Dexia wil zijn notering op de beurs van Brussel schrappen. De aandeelhouders moeten zich op 16 oktober over het voorstel uitspreken.
  [naar artikel]
 40. Comeback kid Ben Affleck scoort met intelligente thriller (28/03/2019 - De Morgen)
  De politieke thriller Argo is het verhaal van Amerikanen in een dramatische noodsituatie die terug naar huis worden gebracht. En voor acteur-regisseur Ben Affleck is de film niets meer of minder dan een wedergeboorte, die opnieuw uitzicht biedt op de appreciatie van Oscar.
  [naar artikel]
 41. Jeff Bezos vraagt giften om zijn ziek personeel te betalen (26/03/2020 - Express)
  Terwijl een groot deel van de Amerikaanse economie tot stilstand is gekomen, doet de Amerikaanse webwinkel Amazon gouden zaken. Het... The post Jeff Bezos vraagt giften om zijn ziek personeel te betalen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Duizenden jobs weg bij Siemens, maar ook forse aanwervingen (07/05/2019 - De Tijd)
  19:22 De tak Gas and Power van het Duitse concern krijgt een aparte beursnotering als onderdeel van een reeks ingrepen bij Siemens.
  [naar artikel]
 43. Amerikaanse scoutsreus met 2,2 miljoen leden vraagt bescherming tegen schuldeisers na misbruikschandaal (18/02/2020 - Express)
  De scoutsvereniging Boy Scouts of America (BSA) heeft bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. Dat moet toelaten een fonds op te richten voor de wellicht duizenden slachtoffers van seksueel misbruik binnen de organisatie. De padvindersorganisatie, een echt instituut van de Amerikaanse samenleving, is opgericht in 1910 en telt 2,2 miljoen leden tussen 5 en 21 jaar. De […] The post Amerikaanse scoutsreus met 2,2 miljoen leden vraagt bescherming tegen schuldeisers na misbruikschandaal appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Amerikaanse centrale bank vraagt banken hun geld niet uit te geven tot eind dit jaar (01/10/2020 - Express)
  De Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, verplicht grote zakenbanken tot eind dit jaar om minder dividend uit te betalen... The post Amerikaanse centrale bank vraagt banken hun geld niet uit te geven tot eind dit jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. RealDolmen begint de afzwaai (26/04/2018 - De Tijd)
  06:59 Na Ablynx, Tigenix en Vastned Retail staat er nu ook een vervaldatum op de Brusselse beursnotering van RealDolmen. En Facebook blijkt een probleembedrijf met een winstmarge van 46 procent.L
  [naar artikel]
 46. Volvo Cars zet stap naar beursnotering (20/12/2016 - De Tijd)
  07:12 De autobouwer haalt 5 miljard kronen (512 miljoen euro) op bij Zweedse institutionelen en is nu niet langer voor 100 procent eigendom van de Chinese Geely-groep.
  [naar artikel]
 47. Snapchat trekt naar de beurs (16/11/2016 - De Redactie)
  Het bedrijf achter de app waarmee gebruikers elkaar fotoberichtjes kunnen sturen die na enkele seconden weer verdwijnen, heeft een aanvraag ingediend voor een beursnotering.
  [naar artikel]
 48. Geachte heer Elias, beste Pedro, (20/05/2017 - De Morgen)
  Elke week op deze plaats: onze tv-watcher schrijft een brief aan een schermfiguur en tipt dé programma's van de week, zoals: een wonderbaarlijke ontsnapping uit Teheran in Argo (VIER), de gebroeders Liam en Noel Gallagher in het heerlijke Oasis: Supersonic (Canvas) en inspecteur George Gentley neemt definitief afscheid (BBC).
  [naar artikel]
 49. Geachte heer Elias, beste Pedro, (14/04/2019 - De Morgen)
  Elke week op deze plaats: onze tv-watcher schrijft een brief aan een schermfiguur en tipt dé programma's van de week, zoals: een wonderbaarlijke ontsnapping uit Teheran in Argo (VIER), de gebroeders Liam en Noel Gallagher in het heerlijke Oasis: Supersonic (Canvas) en inspecteur George Gentley neemt definitief afscheid (BBC).
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.