Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:45 uur

Gegevens gelekt van mensen die ticket kochten voor Olympische Spelen

Gazet van Antwerpen

21/07/2021 - 22:32

In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio zijn inloggegevens van mensen die tickets kochten voor de Olympische of Paralympische Spelen op het internet gelekt. Ook een online portaal voor vrijwilligers werd getroffen. Dat meldden Japanse media woensdag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hightechnatie doelwit van datalek: gegevens van mensen die ticket kochten voor Olympische Spelen gelekt (21/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio zijn inloggegevens van mensen die tickets kochten voor de Olympische of Paralympische Spelen op het internet gelekt. Ook een online portaal voor vrijwilligers werd getroffen. Dat meldden Japanse media woensdag.
  [naar artikel]
 2. LIVE OS. Mathieu Van der Poel past schema aan, gegevens gelekt van mensen die ticket kochten (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag beginnen in Tokio de Olympische Spelen. Met 364 dagen vertraging, met zware coronamaatregelen en met een recordaantal Belgen en Limburgers. Maar ook zonder Usain Bolt, zonder publiek en zonder gratis condooms. Volg hier alle activiteit live!
  [naar artikel]
 3. Belgische mannen grijpen naast ticket voor Olympische Spelen op WK turnen (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische turnmannen hebben zich op het WK in het Duitse Stuttgart niet kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. De Belgen staan na hun kwalificaties van de teamcompetitie op een voorlopige veertiende plaats. Alleen de top twaalf krijgt een ticket voor de Spelen.
  [naar artikel]
 4. Red Panthers strijden met China om ticket voor Olympische Spelen (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische hockeyvrouwen nemen het in de barrages om een ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio op tegen China (FIH 10). Dat...
  [naar artikel]
 5. Wilrijkse taekwondoka nu al zeker van Olympische Spelen 2020 (09/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het taekwondo is Wilrijkenaar Jaouad Achab nu al zeker van een ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Achab staat nu in de top vijf van de Olympische ranglijst.
  [naar artikel]
 6. Ook gegevens militairen gelekt op internet (10/04/2019 - De Morgen)
  Op dezelfde manier als eerder al de goed anderhalf miljoen gegevens van NMBS-klanten openbaar werden gemaakt, is nu een telefoonboek van het hr-departement van het leger gelekt.
  [naar artikel]
 7. Organisatie betaalt tickets voor uitgestelde Olympische Spelen terug (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie een ticket kocht voor de uitgestelde Olympische Spelen van Tokio en er volgend jaar niet bij kan zijn, krijgt de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen. De Japanse organisatoren starten een procedure op die mensen te vergoeden.
  [naar artikel]
 8. Artuur Peters wint A-finale K1 1.000m en pakt olympisch ticket voor Tokio (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Artuur Peters heeft in het Hongaarse Szeged de A-finale in de K1 1.000 meter gewonnen op het Europees kwalificatietoernooi kajak voor de Olympische Spelen. De 24-jarige Limburger verzekerde zich zo van een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio.
  [naar artikel]
 9. Nederland verzekert zich van ticket voor halve finales op WK vrouwenvoetbal en Olympische Spelen (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse voetbalsters hebben zaterdag de halve finales bereikt op het WK in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman versloeg Italië in Valenciennes met 2-0 en verzekerde zich daarmee ook van een ticket naar de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Oranje strijdt woensdag in Lyon met de winnaar van het duel tussen Duitsland en Zweden, die later zaterdag in Rennes spelen, om een plek in de finale van het WK.
  [naar artikel]
 10. Meer dan 9.000 mensen kochten ticket voor online theater van James Cooke: “Een opsteker voor ons personeel na zes maanden zonder inkomsten” (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De test is geslaagd. Meer dan 9.000 mensen kochten een ticket voor de onlineversie van James Cooke (35) zijn bekende ‘Assisen’-theaterreeks. Genoeg voor zijn productiehuis om uit de kosten te geraken én opnieuw te investeren in een vervolg - in de kerstperiode start een tweede online assisenverhaal. “Een opsteker na zes maanden zonder inkomsten.”
  [naar artikel]
 11. Nog een landgenoot naar Tokio: kajakker Artuur Peters wint A-finale K1 1000m en heeft olympisch ticket beet (13/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Artuur Peters heeft in het Hongaarse Szeged de A-finale in de K1 1000 meter gewonnen op het Europees kwalificatietoernooi kajak voor de Olympische Spelen. De 24-jarige Limburger verzekerde zich zo van een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio.
  [naar artikel]
 12. Eerlijke Kennaugh staat ticket voor de Spelen af aan Cummings (19/07/2016 - Sporza)
  Steve Cummings (35), ritwinnaar in deze Tour, mag naar de Olympische Spelen. De ervaren Brit dankt zijn ticket aan de eerlijkheid van Peter Kennaugh.
  [naar artikel]
 13. Skateboardster Lore Bruggeman plaatst zich voor Olympische Spelen (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgen blijven het goed doen op het WK skateboarden in Rome. Lore Bruggeman (19) is 15de geëindigd in de halve finales en heeft zo een ticket voor de Olympische Spelen te pakken. Ook Axel Cruysberghs (26) is dicht bij kwalificatie voor de Spelen.
  [naar artikel]
 14. Vrees voor cyberaanvallen rond Olympische Spelen (26/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Vrees voor cyberaanvallen rond Olympische Spelen De Amerikaanse inlichtingendienst FBI en de Japanse beveiligingsfirma MBSD waarschuwen in aparte mededelingen voor het gevaar van cyberaanvallen en phishing die specifiek gericht zijn tegen de Olympische Spelen van Tokio. Alsof de organisatie van Tokyo 2020 nog niet genoeg zorgen had, houden experts rekening met cyberaanvallen die de live uitzendingen kunnen verstoren of gevoelige gegevens […] Lees dit artikel: Vrees voor cyberaanvallen rond Olympische Spelen
  [naar artikel]
 15. 3x3 Lions kwalificeren zich voor de Olympische Spelen: België pakt in Debrecen laatste ticket (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Cats krijgen er gezelschap bij in Tokio. De mannelijke 3x3 Lions hebben in Debrecen het laatste olympische ticket op hun naam geschreven. In de finale werd gastland Hongarije opzij gezet na een 21-14 winst.
  [naar artikel]
 16. Persoonlijke gegevens van 533 miljoen Facebook-gebruikers, waaronder 3,2 miljoen Belgen, gelekt (04/04/2021 - Express)
  Op een forum van hackers zijn de persoonlijke gegevens van zo’n 533 miljoen gebruikers van Facebook gelekt. Het gaat daarbij onder andere om hun volledige namen, telefoonnummers, locatie,, geboortedatums en e-mailadressen. De persoonlijke gegevens van honderden miljoenen Facebook-gebruikers zijn sinds zaterdag volledig gratis terug te vinden op een relatief onbekend forum voor hackers. Het gaat […] The post Persoonlijke gegevens van 533 miljoen Facebook-gebruikers, waaronder 3,2 miljoen Belgen, gelekt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. OPROEP: Zijn uw gegevens via Facebook gelekt? (10/04/2018 - VRT NWS)
  Facebook verstuurt sinds gisteren meldingen naar gebruikers dat hun persoonlijke gegevens misbruikt zijn door het bedrijf Cambridge Analytica. Vanaf vandaag kan iedereen zelf via een link checken of dit het geval is geweest. Heeft u zo’n melding gekregen of heeft u na de check te lezen gekregen dat uw gegevens zijn gelekt, dan komt VRT NWS graag in contact met u.
  [naar artikel]
 18. Vier miljard persoonlijke gegevens gelekt in 2019 (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wereldwijd zijn in 2019 meer dan 4 miljard persoonlijke gegevens gelekt. Statistisch gezien betekent dat één op de twee personen het slachtoffer werd van cybercriminaliteit. Dat blijkt uit een groot beveiligingsrapport van SecureLink.
  [naar artikel]
 19. Kempense BMX-ster Elke Vanhoof samen met vriendin naar Olympische Spelen: "Een droom die uitkomt" (14/06/2021 - VRT NWS)
  De Kempense BMX-ster Elke Vanhoof heeft dan toch nog een ticket kunnen bemachtigen voor de Olympische Spelen in Tokio. Dankzij een negende plaats in de wereldbekermanche in Bogota, in Colombia, heeft ze genoeg punten behaald voor een olympisch ticket. Ook haar vriendin Valerie Demey heeft zich geplaatst voor de Spelen. "Het is echt een droom die uitkomt", vertelt Vanhoof aan Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 20. Pieter Timmers heeft ticket voor Spelen 2020 al beet: “Eén zorg minder” (13/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Over 437 dagen - op 24 juli 2020 om precies te zijn - worden de Olympische Spelen in Tokio op gang geschoten. Mét Pieter Timmers. De Beringenaar, in 2016 nog goed voor zilver in Rio, verzekerde zich zondag in Boedapest al van een ticket voor die Olympiade.
  [naar artikel]
 21. Geen Olympische Spelen voor openwaterzwemmer Logan Vanhuys, die 22e eindigt in kwalificaties (20/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Logan Vanhuys is er zondag niet in geslaagd een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio te bemachtigen. De 24-jarige openwaterzwemmer uit Moeskroen werd zondag in het Portugse Setubal 22e in de laatste kwalificatiewedstrijd voor de laatste vijftien plaatsen voor de 10 kilometer zwemmen op de Spelen.
  [naar artikel]
 22. Belgische boogschutters grijpen naast ticket voor Olympische Spelen in Tokio (19/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische boogschutters hebben zich zaterdag in Parijs niet voor de teamcompetitie op de Olympische Spelen kunnen plaatsen. Senna Roos, Ben Adriaensen en Jarno De Smedt; in de kwalificaties zestiende, werden in de eerste ronde met 6-2 (51-56, 57-56, 54-53, 56-55) uitgeschakeld door Slovenië.
  [naar artikel]
 23. Red Panthers moeten naar China voor Olympische barragewedstrijden (09/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische hockeyvrouwen nemen het in de barrages om een ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio op tegen China (FIH 10). Dat is het resultaat van de loting van maandag in het Zwitserse Lausanne. De Red Panthers (FIH 12) spelen tweemaal op verplaatsing. De wedstrijden staan tussen 25 oktober en 3 november op de planning.
  [naar artikel]
 24. Dries Koekelkoren en Tom van Walle grijpen naast ticket voor Olympische Spelen (24/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Beachvolleyballers Dries Koekelkoren en Tom van Walle moeten hun hoop op kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio opbergen. De Belgen verloren donderdag in het Nederlandse Den Haag in de kwartfinales van de finaleronde van de CEV Continental Cup tegen het thuisland met 2-0.
  [naar artikel]
 25. Belgische roeiers en kajakkers openen jacht op olympisch ticket: “Criteria zijn zwaar, maar we tonen ons ambitieus” (03/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor de Belgische roeiers en kajakkers breken de maanden van de waarheid aan. Vanaf deze zomer kunnen ze een ticket bemachtigen voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. De roei- en kajakfederatie stelde vrijdag in het Sportcentrum Hazewinkel in Willebroek het kwalificatieprogramma voor van de Belgen die mikken op een olympische deelname.
  [naar artikel]
 26. De vervloekte Olympische Spelen: kijkcijfers op een 33-jarig dieptepunt (25/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De vervloekte Olympische Spelen: kijkcijfers op een 33-jarig dieptepunt Volgens de tv-zender NBC trok de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio vrijdag 17 miljoen kijkers. Er keken de afgelopen 33 jaar dus nog nooit zo weinig Amerikanen naar de Spelen. De NBC-uitzending van de openingsceremonie in Tokio trok in totaal ongeveer 16,7 miljoen kijkers aan. Volgens gegevens van het mediabedrijf is dat het […] Lees dit artikel: De vervloekte Olympische Spelen: kijkcijfers op een 33-jarig dieptepunt
  [naar artikel]
 27. LIVE. Pakken de Red Panthers hun ticket voor de Olympische Spelen? (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Panthers staan dicht bij hun tweede olympische deelname. De Belgische hockeydames wonnen gisteren hun heenwedstrijd in de barrages tegen...
  [naar artikel]
 28. Nederlandse vrouwen claimen ticket voor halve finales WK en Olympische Spelen (29/06/2019 - Metro)
  De Nederlandse voetbalsters hebben de halve finales bereikt op het WK in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman versloeg Italië in Valenciennes met 2-0 en verzekerde zich daarmee ook van een ticket naar de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Oranje strijdt woensdag in Lyon met de winnaar van het duel tussen Duitsland en Zweden, die later vandaag in Rennes spelen, om een plek in de finale van het WK. De Europees kampioen maakte in de tweede helft het verschil tegen Italië. Vivianne Miedema kopte de bal in de 70e minuut uit een vrije trap van Sherida Spitse langs de Italiaanse keepster. Stefanie van der Gragt besliste het duel tien minuten later, weer met een kopbal na een vrije trap van Spitse. Donderdag en gisteren kwalificeerden ook Engeland (3-0 zege tegen Noorwegen) en de Verenigde Staten (2-1 overwinning tegen gastland Frankrijk) zich al voor de laatste vier. bron: Belga Het bericht Nederlandse vrouwen claimen ticket voor halve finales WK en Olympische Spelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Ook gegevens van Facebook-baas Mark Zuckerberg gelekt (11/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Facebook-ceo Mark Zuckerberg heeft tijdens de hoorzitting in het Huis van Afgevaardigden gezegd dat ook zijn persoonlijke gegevens zijn gelekt.
  [naar artikel]
 30. Ook gegevens van Facebook-baas Mark Zuckerberg gelekt (11/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Facebook-ceo Mark Zuckerberg heeft tijdens de hoorzitting in het Huis van Afgevaardigden gezegd dat ook zijn persoonlijke gegevens zijn gelekt.
  [naar artikel]
 31. Thomas Van der Plaetsen verzekert zich in Götzis van ticket voor Olympische Spelen (30/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Van der Plaetsen heeft zich met een derde plaats op de Hypomeeting van het Oostenrijkse Götzis geplaatst voor de Olympische Spelen. Onze landgenoot zette met 8.430 punten bovendien een persoonlijk record neer.
  [naar artikel]
 32. “Gestolen gegevens gelekt van meer dan 500 miljoen gebruikers van Facebook” (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Persoonlijke gegevens van 533 miljoen Facebookgebruikers zijn gestolen en online gelekt op een hackersforum. Dat schrijft de website Business Insider. De hackers konden telefoonnummers, volledige namen, locatiegegevens, emailadressen en andere biografische informatie buitmaken. Die data kunnen misbruikt worden om fraude mee te plegen, waarschuwen experts.
  [naar artikel]
 33. 8,4 miljard gehackte paswoorden online te grabbel gegooid: hoe kunt u controleren of uw gegevens zijn gelekt? (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 8,4 miljard gehackte paswoorden online te grabbel gegooid: hoe kunt u controleren of uw gegevens zijn gelekt? Een hacker heeft op een populair forum voor cybercriminelen een document vrijgegeven dat 8,4 miljard gehackte paswoorden bevat. Dat is twee keer meer dan het aantal internetgebruikers wereldwijd. Kans is dus reëel dat uw gegevens ook in dat document zitten. Gelukkig kunt u nagaan of een cybercrimineel aan de haal is gegaan met uw persoonlijke […] Lees dit artikel: 8,4 miljard gehackte paswoorden online te grabbel gegooid: hoe kunt u controleren of uw gegevens zijn gelekt?
  [naar artikel]
 34. Zijn mijn Facebook-gegevens gelekt? Wat kunnen ze ermee doen? En kan ik ingrijpen? (05/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De gegevens van meer dan 3 miljoen Belgen zijn in de handen van hackers beland door een datalek bij Facebook. Maar hoe weet je of ook jouw wachtwoord, telefoonnummer, adres en meer gelekt zijn? En wat kan je doen om alles weer veilig te stellen?
  [naar artikel]
 35. Belgische atleten juichen komst vaccin voor Olympische Spelen toe (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuws dat er in 2021 vaccins beschikbaar zullen zijn voor de atleten die zich selecteerden voor de Olympische Spelen, wordt positief ontvangen door Belgische sporters die al zeker zijn van hun ticket voor Tokio. De teneur: “Ik heb er geen probleem mee om me laten inenten, op voorwaarde dat het honderd procent veilig is.”
  [naar artikel]
 36. Jeroen D'hoedt wordt nog opgevist voor Olympische Spelen (13/07/2016 - Sporza)
  Jeroen D'hoedt heeft dan toch nog zijn ticket beet voor de Olympische Spelen in Rio. De 26-jarige atleet wordt opgevist voor de 3.000 meter steeple.
  [naar artikel]
 37. Belgische mannen grijpen naast ticket voor Olympische Spelen op WK turnen (07/10/2019 - Metro)
  De Belgische turnmannen hebben zich op het WK in het Duitse Stuttgart niet kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. De Belgen staan na hun kwalificaties van de teamcompetitie op een voorlopige veertiende plaats. Alleen de top twaalf krijgt een ticket voor de Spelen. Jimmy Verbaeys, Noah Kuavita, Luka Van den Keybus, Maxime Gentges en Daan Kenis totaliseerden in de zesde van acht subdivisies 240.360 punten. Daarmee staan ze momenteel veertiende. De Belgen sprokkelden 36.699 punten op het paard met bogen, 38.499 punten aan de ringen, 42.466 punten op de sprong, 40.965 punten aan de brug, 40.599 punten aan de rekstok en tot slot 41.132 punten op de vloer. De Belgische vrouwen (Nina Derwael, Senna Deriks, Jade Vansteenkiste, Maellyse Brassart en Margaux Daveloose) eindigden eerder in Stuttgart op de tiende stek en staken zo als team hun ticket voor de Spelen wel op zak. Individueel plaatste Derwael zich nog voor drie finales in Stuttgart. Met 55.441 plaatste ze zich allround met een zevende stek voor de finale. Aan de brug met ongelijke leggers gaat Derwael voor een nieuwe wereldtitel en met 15.141 mag ze als eerste geplaatste naar de finale. Op de grondoefening heeft ze met 13.600 de achtste score achter haar naam. Bron: Belga   Het bericht Belgische mannen grijpen naast ticket voor Olympische Spelen op WK turnen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Belgische atleten doen in Luik vertrouwen op voor Olympische Spelen (14/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vier Belgische atleten met een ticket voor de Olympische Spelen hebben woensdagavond op de internationale atletiekmeeting van de provincie Luik vertrouwen opgedaan voor Rio. Michaël Bultheel, Cynthia Bolingo, Anne Zagré en Nafissatou Thiam gaven het beste van zichzelf in het stadion van Naimette-Xhovémont.
  [naar artikel]
 39. Olympische Spelen dan toch zonder publiek na nieuwe noodtoestand in Tokio (08/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In Tokio is opnieuw de noodtoestand uitgeroepen omwille van een stijging in coronabesmettingen en dat is slecht nieuws voor wie een ticket had geboekt voor een evenement op de Olympische Spelen. Die gaan nu dan toch door zonder publiek.
  [naar artikel]
 40. Hacker maakt website waarop je kan zien of jouw telefoonnummer gelekt is via Facebook (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ethisch hacker Inti De Ceukelaire heeft een website gebouwd waar je op basis van je telefoonnummer kan opzoeken of je gegevens op de straatstenen beland zijn na het recente datalek bij Facebook, waarbij de gegevens van meer dan 3 miljoen Belgen gelekt zijn.
  [naar artikel]
 41. Vlaamse hacker maakt website waarop u kan zien of uw telefoonnummer gelekt is via Facebook (05/04/2021 - De Standaard)
  Ethisch hacker Inti De Ceukelaire heeft een website gebouwd waar je op basis van je telefoonnummer kan opzoeken of je gegevens op de straatstenen beland zijn na het recente datalek bij Facebook, waarbij de gegevens van meer dan 3 miljoen Belgen gelekt zijn.
  [naar artikel]
 42. OKT tafeltennis (m) – België niet naar Olympische Spelen na nederlaag tegen Slovakije (25/01/2020 - Metro)
  De Belgische nationale tafeltennisploeg bij de mannen gaat niet naar de Olympische Spelen in Tokio. België verloor zaterdag met 3-0 van Slovakije in de kwartfinales van de herkansingen op het kwalificatietoernooi voor landen in het Portugese Gondomar. Enkel de winnaar van het herkansingtoernooi krijgt een olympisch ticket. Vrijdag greep België naast een olympisch ticket door in de achtste finales met 3-0 te verliezen van Portugal. Olympische kwalificatie was weggelegd voor alle winnaars van de achtste finales. De verliezers strijden in een minitoernooi voor het laatste ticket. Florent Lambiet en Martin Allegro, 13e op de wereldranglijst in het dubbelspel, gingen met 3-1 (11-8, 11-6, 4-11, 12-10) onderuit tegen Alexander Valuch en Lubomir Pistej. Vervolgens verloor Cédric Nuytinck (ITTF 46) met 3-0 (11-5, 11-4, 11-6) van de Slovaakse nummer 1 Yang Wang (ITTF 38). De 3-2 (12-10, 11-3, 9-11, 10-11, 11-3) nederlaag van Robin Devos (ITTF 115) tegen Lubomir Pistej (ITTF 67) bezegelde het lot van de Belgen. De Belgische vrouwenploeg moest woensdag al de olympische droom opbergen. Lisa Lung (ITTF 126), Nathalie Marchetti (ITTF 151) en Margo Degraef (ITTF 158) verloren met 3-0 van Oekraïne in de eerste ronde. bron: Belga Het bericht OKT tafeltennis (m) – België niet naar Olympische Spelen na nederlaag tegen Slovakije verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Belgische tafeltennissers moeten via herkansingen hopen op olympisch ticket (24/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische tafeltennismannen zijn er op het kwalificatietoernooi voor landen in het Portugese Gondomar nog niet in geslaagd een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio te bemachtigen. Onze landgenoten waren vrijdagavond in de achtste finales niet opgewassen tegen Portugal. Het gastland won overtuigend met 3-0. België maakt via de herkansingen nog een waterkans op het laatste olympisch ticket.
  [naar artikel]
 44. Hoe Evenepoel en Van Aert de olympische droom van Campenaerts hypothekeren: “Plots zijn we een tijdritnatie geworden” (09/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Remco Evenepoel verzekerde zich donderdag dankzij zijn Europese titel in het tijdrijden van een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. Wie in de top vijf eindigt van een EK, in het jaar voor de Spelen, voldoet automatisch aan de normen. Op het WK geldt de top acht. Victor Campenaerts kan dus maar beter van de partij zijn op het WK.
  [naar artikel]
 45. Hoe Evenepoel en Van Aert de olympische droom van Campenaerts hypothekeren: “Plots zijn we een tijdritnatie geworden” (09/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel verzekerde zich donderdag dankzij zijn Europese titel in het tijdrijden van een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. Wie in de top vijf eindigt van een EK, in het jaar voor de Spelen, voldoet automatisch aan de normen. Op het WK geldt de top acht. Victor Campenaerts kan dus maar beter van de partij zijn op het WK.
  [naar artikel]
 46. Moet Campenaerts vrezen voor olympische selectie? “Wie top acht rijdt op het WK kan zijn plaats opeisen” (09/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel verzekerde zich dankzij zijn Europese titel in het tijdrijden van een ticket voor de Olympische Spelen. Wie in de top vijf eindigt...
  [naar artikel]
 47. “In het zwemmen mag je al naar de Spelen als je de overkant van het bad haalt”: uitspraak De Ketele blijft niet zonder reactie (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische achtervolgingsploeg scoorde woensdagavond geen goeie punten met het oog op een ticket voor de Olympische Spelen. Dat zorgde voor...
  [naar artikel]
 48. Gegevens van 15.000 Belgische klanten gelekt na data-inbreuk bij Orange (15/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Telecomprovider Orange werd getroffen door een data-inbreuk, zo meldt Techzine. Daardoor werden de persoonlijke gegevens van 15.000 Belgen gelekt. De getroffen klanten werden donderdag via mail op de hoogte gebracht.
  [naar artikel]
 49. Gegevens van 15.000 Belgische klanten gelekt na data-inbreuk bij Orange (15/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Telecomprovider Orange werd getroffen door een data-inbreuk, zo meldt Techzine. Daardoor werden de persoonlijke gegevens van 15.000 Belgen gelekt. De getroffen klanten werden donderdag via mail op de hoogte gebracht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.