Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:02 uur

4 Amerikaanse farmabedrijven schikken voor 26 miljard dollar in rechtszaak voor opioïden

Express

21/07/2021 - 22:44

Lees dit artikel: 4 Amerikaanse farmabedrijven schikken voor 26 miljard dollar in rechtszaak voor opioïden De Amerikaanse farmabedrijven Johnson & Johnson, McKesson, Cardinal Health en AmerisourceBergen zijn bereid om diep in de buidel te tasten om bijna 4.000 procedures in verband met de opioïdencrisis in de Verenigde Staten te doen verdwijnen. Samen zullen ze tot 26 miljard dollar (ruim 22 miljard euro) betalen, zo blijkt uit de details van een […] Lees dit artikel: 4 Amerikaanse farmabedrijven schikken voor 26 miljard dollar in rechtszaak voor opioïden


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Drie Amerikaanse farmabedrijven akkoord met miljardenschikking wegens opioïdencrisis (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een grote rechtszaak in de Verenigde Staten in verband met de opioïdencrisis hebben drie grote farmabedrijven een schikking getroffen met de staat New York. McKesson, AmerisourceBergen en Cardinal Health zullen daarbij samen 1,18 miljard dollar (zowat 1 miljard euro) neertellen, in ruil voor het stopzetten van de procedures tegen hen. Dat maakte de New Yorkse openbaar aanklager Letitia James vandaag bekend.
  [naar artikel]
 2. Megaschikking: vier Amerikaanse farmabedrijven kopen met 26 miljard dollar processen over verslavende pijnstillers af (21/07/2021 - VRT NWS)
  Amerikaanse farmabedrijven zijn bereid om diep in de buidel te tasten om bijna 4.000 procedures in verband met de zogenoemde opioïdencrisis in de Verenigde Staten af te kopen. Samen zullen ze daarvoor tot 26 miljard dollar betalen. Opioïden - dat zijn zware en verslavende pijnstillers - hebben volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst op 20 jaar tijd het leven gekost van ongeveer een half miljoen mensen. "De farmaceuten hielpen niet alleen de lucifer aan te steken, maar bleven het vuur van opioïdeverslaving meer dan twee decennia aanwakkeren", zegt Letitia James, de procureur-generaal van New York.
  [naar artikel]
 3. Amerikaanse farmabedrijven betalen 22 miljard euro om opioïdencrisis te doen verdwijnen (21/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse farmabedrijven Johnson & Johnson, McKesson, Cardinal Health en AmerisourceBergen zijn bereid om diep in de buidel te tasten om bijna 4.000 procedures in verband met de opioïdencrisis in de Verenigde Staten te doen verdwijnen. Samen zullen ze tot 26 miljard dollar (ruim 22 miljard euro) betalen, blijkt uit de details van een schikking die procureur-generaal Letitia James bekendmaakte.
  [naar artikel]
 4. Zoom wil schikken voor 85 miljoen dollar in rechtszaak met gebruikers (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zoom wil schikken voor 85 miljoen dollar (72 miljoen euro) in een rechtszaak in de Verenigde Staten. Dat meldt Tweakers. De collectieve rechtszaak werd aangespannen omdat Zoom beweerde videogesprekken eind-tot-eind te versleutelen terwijl dat niet gebeurde.
  [naar artikel]
 5. 'Bayer wil Roundup-affaire schikken voor 10 miljard dollar' (24/01/2020 - De Tijd)
  06:30 Het Duitse concern Bayer onderhandelt momenteel om tienduizenden claims over de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup te schikken voor in totaal zo'n 10 miljard dollar.
  [naar artikel]
 6. “Bayer wil Roundup-affaire schikken voor 10 miljard dollar” (24/01/2020 - Metro)
  Het Duitse chemieconcern Bayer onderhandelt momenteel naar verluidt om tienduizenden claims over de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup te schikken voor in totaal zo’n 10 miljard dollar. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Het bedrijf zelf wil geen commentaar geven. Het gaat om claims van mensen die zeggen kanker te hebben gekregen van de onkruidbestrijder. Bayer werd in eerdere rechtszaken rond Roundup al veroordeeld tot het betalen van hoge schadevergoedingen. Tot dusver heeft het bedrijf altijd volgehouden dat het middel veilig voor gebruik is en het ging in beroep in die zaken. Het concern, dat het middel via de overname van Monsanto in handen kreeg, heeft eerder een speciale bemiddelaar aangesteld om onderhandelingen in goede banen te leiden. In augustus werd al door ingewijden gemeld dat het bedrijf bereid zou zijn de kwestie te schikken voor 8 miljard dollar, maar dat werd later ontkend. Bron: Belga   Het bericht “Bayer wil Roundup-affaire schikken voor 10 miljard dollar” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Schikken en slikken (13/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse bank JP Morgan betaalt een monsterboete van 13 miljard dollar voor haar rol in de hypotheekcrisis. Het gaat om de grootste schikking van een individueel bedrijf in de Amerikaanse geschiedenis.
  [naar artikel]
 8. Zuid-Koreaanse industriereuzen schikken handelsgeschil en stellen zo Amerikaanse EV-productie veilig (12/04/2021 - Express)
  Twee Zuid-Koreaanse producenten van batterijen voor elektrische voertuigen zijn dit weekend tot een akkoord gekomen om hun juridisch geschil over intellectuele eigendom te schikken voor 1,8 miljard dollar. Dat is goed nieuws voor de globale toeleveringsketen van elektrische wagens.  Het dispuut bedreigde namelijk de plannen van onder meer Ford en Volkswagen om meer in te […] The post Zuid-Koreaanse industriereuzen schikken handelsgeschil en stellen zo Amerikaanse EV-productie veilig appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. 2 Amerikaanse farmareuzen smelten samen tot één van ‘s werelds grootste farmabedrijven (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse farmabedrijf Bristol-Myers Squibb geeft 74 miljard dollar uit voor de overname van het Amerikaanse biofarmabedrijf Celgene. Door de...
  [naar artikel]
 10. VS doen alles om hét coronavaccin als eerste te krijgen: al 4 miljard dollar naar farmareuzen (31/07/2020 - Express)
  De Amerikaanse overheid betaalt de farmabedrijven Sanofi en GSK 2,1 miljard dollar voor de ontwikkeling en verspreiding van hun potentiële... The post VS doen alles om hét coronavaccin als eerste te krijgen: al 4 miljard dollar naar farmareuzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Trumps advocaat heeft rechtszaak aan zijn been van 1,3 miljard dollar wegens leugens over verkiezingsfraude (26/01/2021 - Express)
  Dominion Voting Systems, het bedrijf achter de stemcomputers die gebruikt werden bij de afgelopen Amerikaanse verkiezingen, heeft Donald Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani aangeklaagd wegens laster. Het bedrijf eist 1,3 miljard dollar aan schadevergoeding voor de desinformatiecampagne die Giuliani over Dominion voerde. In de nasleep van de recente Amerikaanse presidentsverkiezingen zwaaide de voormalige burgemeester van […] The post Trumps advocaat heeft rechtszaak aan zijn been van 1,3 miljard dollar wegens leugens over verkiezingsfraude appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. 'Miljardenschikking in Amerikaanse opioïdencrisis in de maak' (17/10/2019 - De Tijd)
  17:36 Geneesmiddelenverdelers en pijnstillerproducenten onderhandelen om meer dan 2.000 rechtszaken te schikken voor mogelijk meer dan 50 miljard dollar. Dat melden diverse Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 13. Barclays betaalt 2 miljard dollar boete voor rommelhypotheken (29/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse bank Barclays gaat in de Verenigde Staten een boete betalen van 2 miljard dollar om een onderzoek te schikken rond de vastgoedpraktijken...
  [naar artikel]
 14. Barclays krijgt boete van 2 miljard dollar in VS (29/03/2018 - De Tijd)
  16:31 De Britse bank Barclays gaat in de Verenigde Staten een boete betalen van 2 miljard dollar om een onderzoek over zijn vastgoedpraktijken voor de financiële crisis te schikken. Dat meldt het bedrijf do...
  [naar artikel]
 15. Toyota koopt rechtszaak af voor 1 miljard (10/04/2019 - De Morgen)
  Toyota heeft voor meer dan 1 miljard dollar (830 miljoen euro) een rechtszaak in de VS, wegens ernstige technische problemen die zich met de auto's, afgekocht.
  [naar artikel]
 16. Farmabedrijf Biogen legt 1,5 miljard dollar op tafel voor gefaald depressiemedicijn (30/11/2020 - Express)
  De Amerikaanse farmabedrijven Biogen en Sage Therapeutics kondigen maandag een samenwerking aan voor de ontwikkeling van het medicijn zuranolone tegen... The post Farmabedrijf Biogen legt 1,5 miljard dollar op tafel voor gefaald depressiemedicijn appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. '18 multinationals ontwijken 92 miljard dollar VS-belastingen' (05/04/2019 - De Morgen)
  Achttien Amerikaanse multinationals parkeren 283 miljard dollar in fiscale paradijzen, waardoor de Amerikaanse fiscus 92 miljard dollar misloopt. Dat is de conclusie van een studie van Citizens for Tax Justice (CTJ), dat opkomt voor een eerlijke belastingverdeling.
  [naar artikel]
 18. Shutdown kostte VS 3 miljard dollar (28/01/2019 - De Tijd)
  17:30 De gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse overheidsdiensten gedurende meer dan een maand heeft de Amerikaanse economie 11 miljard dollar gekost, waarvan zowat 3 miljard dollar niet gerecupereerd za...
  [naar artikel]
 19. ‘Amerikaanse farmagigant Purdue Pharma bereid tot miljardenschikking in opiatencrisis’ (27/08/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse farmaceut Purdue Pharma en eigenaarsfamilie Sackler willen naar verluidt gaan schikken in ruim 2000 rechtszaken rond de opiatencrisis in de Verenigde Staten. Daarbij zou de maker van pijnstiller OxyContin 10 miljard tot 12 miljard dollar willen betalen, meldt NBC News op basis van ingewijden.
  [naar artikel]
 20. Comcast biedt 65 miljard dollar voor Fox (13/06/2018 - VRT NWS)
  Comcast heeft 65 miljard dollar (55 miljard euro) geboden voor de filmstudio en andere onderdelen van 21st Century Fox. Daarmee gaat de Amerikaanse kabelmaatschappij fors boven de overnamesom van 52 miljard dollar (44 miljard euro) waarover Disney eerder al een akkoord bereikte met Fox.
  [naar artikel]
 21. Big business: Elk NBA-team heeft waarde van minstens een miljard dollar (08/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De dertig teams uit de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie (NBA) zijn voor het eerst elk minstens een miljard dollar (820 miljoen euro) waard. Dat heeft het Amerikaanse economische tijdschrift Forbes donderdag berekend. Het clubgemiddelde is 1,65 miljard dollar (1,35 miljard euro).
  [naar artikel]
 22. Barclays krijgt boete van 2 miljard dollar in VS (29/03/2018 - Metro)
  De Britse bank Barclays gaat in de Verenigde Staten een boete betalen van 2 miljard dollar om een onderzoek over zijn vastgoedpraktijken voor de financiële crisis te schikken. Dat meldt het bedrijf donderdag in een persbericht. De bank werd beschuldigd van fraude voor het verkopen van rommelhypotheken tussen 2005 en 2007 aan investeerders die uiteindelijk miljarden dollars verlies leden toen die financiële producten waardeloos werden. bron: Belga   Het bericht Barclays krijgt boete van 2 miljard dollar in VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Barclays krijgt boete van 2 miljard dollar in VS (29/03/2018 - Metro)
  De Britse bank Barclays gaat in de Verenigde Staten een boete betalen van 2 miljard dollar om een onderzoek over zijn vastgoedpraktijken voor de financiële crisis te schikken. Dat meldt het bedrijf donderdag in een persbericht. De bank werd beschuldigd van fraude voor het verkopen van rommelhypotheken tussen 2005 en 2007 aan investeerders die uiteindelijk miljarden dollars verlies leden toen die financiële producten waardeloos werden. bron: Belga   Het bericht Barclays krijgt boete van 2 miljard dollar in VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. 25 miljard dollar extra voor Amerikaanse post (23/08/2020 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft zaterdag een wetsvoorstel goedgekeurd dat de omstreden hervormingen bij het postbedrijf US Postal Service tegenhoudt. Er wordt ook voor 25 miljard dollar (21,2 miljard euro) aan steun voorzien.
  [naar artikel]
 25. BNP kan proces afkopen voor 8 à 9 miljard dollar (28/03/2019 - De Morgen)
  BNP Paribas zou bereid zijn om een monsterboete van 8 à 9 miljard dollar te betalen om te ontsnappen aan een rechtszaak wegens het overtreden van een Amerikaans handelsembargo. België moet nadenken over een verkoop van zijn aandelen in de bank, zeggen specialisten.
  [naar artikel]
 26. Facebook aangeklaagd voor faciliteren van terrorisme (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De families van vijf Amerikaanse terreurslachtoffers hebben een rechtszaak gestart waarbij ze 1 miljard dollar (903 miljoen euro) eisen van
  [naar artikel]
 27. Uber treft schikking van 148 miljoen dollar in VS na groot datalek (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse technologiebedrijf Uber telt 148 miljoen dollar (126 miljoen euro) neer voor het schikken van Amerikaanse claims in verband met een...
  [naar artikel]
 28. Ontslagen personeel keert terug bij vliegmaatschappijen VS (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen laten personeel terugkeren dat eerder op straat belandde door de coronacrisis. Het is een van de voorwaarden voor de 15 miljard dollar (zo'n 12 miljard euro) aan steun die de sector krijgt als onderdeel van het coronasteunpakket van 900 miljard dollar (zo'n 739 miljard euro), waarover Democraten en Republikeinen in het Amerikaanse Congres deze week een akkoord sloten.
  [naar artikel]
 29. Washington keurt voor bijna 5 miljard dollar aan wapenleveringen naar Europa goed (05/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse regering heeft het licht op groen gezet voor in totaal 4,7 miljard dollar (3,8 miljard euro) aan wapencontracten met Europese...
  [naar artikel]
 30. ArcelorMittal verkoopt Amerikaanse tak (28/09/2020 - De Tijd)
  15:22 De staalgroep ArcelorMittal verkoopt haar Amerikaanse activiteiten aan Cleveland-Cliff voor 1,4 miljard dollar (1,2 miljard euro). Daarnaast nemen de Amerikanen 2 miljard dollar schulden over.
  [naar artikel]
 31. Apple en Samsung schikken patentgeschil (27/06/2018 - Metro)
  Techreuzen Apple en Samsung zijn een schikking overeengekomen in een geschil over inbreuk op Apple-patenten. Wat de twee bedrijven hebben afgesproken is niet bekendgemaakt. De schikking maakt een einde aan een juridisch gevecht dat al zeven jaar duurt. Volgens Apple had Samsung specifieke kenmerken van de iPhone en besturingssysteem iOS gekopieerd. De zaak kende al meerdere uitspraken, waarvan het merendeel in het voordeel van Apple uitviel. In een recente nieuwe rechtszaak over de schadevergoeding die Samsung aan het Amerikaanse bedrijf moet betalen, werd de schadevergoeding door een jury op 539 miljoen dollar bepaald. bron: Belga   Het bericht Apple en Samsung schikken patentgeschil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Apple en Samsung schikken patentgeschil (28/06/2018 - Metro)
  Techreuzen Apple en Samsung zijn een schikking overeengekomen in een geschil over inbreuk op Apple-patenten. Wat de twee bedrijven hebben afgesproken is niet bekendgemaakt. De schikking maakt een einde aan een juridisch gevecht dat al zeven jaar duurt. Volgens Apple had Samsung specifieke kenmerken van de iPhone en besturingssysteem iOS gekopieerd. De zaak kende al meerdere uitspraken, waarvan het merendeel in het voordeel van Apple uitviel. In een recente nieuwe rechtszaak over de schadevergoeding die Samsung aan het Amerikaanse bedrijf moet betalen, werd de schadevergoeding door een jury op 539 miljoen dollar bepaald. Bron: Belga   Het bericht Apple en Samsung schikken patentgeschil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. BP zit met dure oliekater (12/04/2019 - De Morgen)
  De Britse oliegroep BP heeft een eerste schijf van 3 miljard dollar (2,26 miljard euro) gestopt in een fonds dat de schade door de olieramp in de Golf van Mexico moet vergoeden. In totaal beloofde de oliegigant 20 miljard dollar. Daarbovenop betaalde BP al 6,1 miljard dollar aan werken voor het dichten van het lek, het ruimen van de smurrie en schadevergoedingen. Bovendien riskeert het bedrijf een boete van 17,6 miljard dollar.
  [naar artikel]
 34. Verenigde Staten zijn 11 miljard dollar kwijt door shutdown van meer dan een maand (28/01/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse economie is 11 miljard dollar (9,6 miljard euro) kwijtgespeeld door de shutdown die meer dan een maand heeft geduurd. 3 miljard dollar daarvan is zelfs permanent verloren, berekende het onafhankelijke Congressional Budget Office CBO. Vandaag is de Amerikaanse overheid opnieuw volledig open gegaan, zij het voorlopig tijdelijk.
  [naar artikel]
 35. Amazon koopt filmstudio MGM voor 8,45 miljard dollar (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse medialandschap wordt nog maar eens hertekend: Amazon neemt de filmstudio MGM over, zo maakt de Amerikaanse webwinkel woensdag bekend. Amazon betaalt 8,45 miljard dollar (6,91 miljard euro), inclusief schulden, voor MGM.
  [naar artikel]
 36. Bitcoinbedrijf Coinbase gewaardeerd op 69 miljard dollar voor beursgang (18/03/2021 - Express)
  Het grootste Amerikaanse handelsplatform voor cryptomunten zoals bitcoin, trekt naar de beurs. Eerste investeerders waarderen Coinbase daarvoor op 69 miljard dollar. Bij de vorige financieringsronde in 2018 haalde het bedrijf ‘slechts’ 8 miljard dollar op. Het in 2012 opgerichte cryptoplatform had dan ook geen beter moment kunnen uitkiezen voor zijn beursdebuut. De cryptosector heeft de […] The post Bitcoinbedrijf Coinbase gewaardeerd op 69 miljard dollar voor beursgang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. AstraZeneca betaalt 39 miljard dollar voor Soliris-producent (12/12/2020 - Express)
  Het Brits-Zweedse farmabedrijf AstraZeneca koopt de Amerikaanse biotech’er Alexion en legt daar 39 miljard dollar (32 miljard euro) voor op... The post AstraZeneca betaalt 39 miljard dollar voor Soliris-producent appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Visa blaast miljardenovername fintechbedrijf Plaid af (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Creditcardmaatschappij Visa heeft de overname van het technologiebedrijf Plaid ter waarde van 5,3 miljard dollar (zo'n 4,3 miljard euro) afgebroken. Justitie in de Verenigde Staten begon in november een rechtszaak om de inlijving tegen te houden, omdat de samensmelting de concurrentie zou schaden. Om een lange en kostbare rechtszaak te voorkomen, is de deal nu van de baan.
  [naar artikel]
 39. Purdue Pharma bereid tot miljardenschikking in zaak rond opiatencrisis VS (28/08/2019 - Metro)
  De Amerikaanse farmaceut Purdue Pharma en eigenaarsfamilie Sackler willen naar verluidt gaan schikken in ruim 2.000 rechtszaken rond de opiatencrisis in de Verenigde Staten. Daarbij zou de maker van pijnstiller OxyContin 10 à 12 miljard dollar willen betalen, meldt NBC News op basis van ingewijden. Er zou deze week al een potentiële schikkingsdeal zijn bereikt op een vertrouwelijke bijeenkomst in Cleveland. Eerder dit jaar schikte Purdue Pharma ook al een zaak voor 270 miljoen dollar. Daarmee vaart de onderneming duidelijk een andere koers dan Johnson & Johnson (J&J) dat het maandag in een belangrijke rechtszaak in Oklahoma tot een vonnis liet komen. De rechter bepaalde dat J&J een boete moet betalen van 572 miljoen dollar omdat het medisch concern de markt zou hebben overspoeld met krachtige pijnstillers en daarmee een grote rol speelde in de opiatenkwestie. Dat bedrag is overigens fors lager dan de eis van ruim 17 miljard dollar van de openbaar aanklager van Oklahoma. Johnson & Johnson gaat wel in beroep tegen de boete. In de VS spelen duizenden vergelijkbare rechtszaken tegen farmaceuten. Bron: Belga   Het bericht Purdue Pharma bereid tot miljardenschikking in zaak rond opiatencrisis VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Amerikaans Congres maakt 36 miljard dollar vrij voor noodhulp (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na een reeks van verwoestende natuurrampen heeft het Amerikaanse Congres dinsdag 36,5 miljard dollar (31 miljard euro) ter beschikking gesteld voor...
  [naar artikel]
 41. China plant voor 50 miljard dollar aan heffingen op 106 Amerikaanse producten (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Chinese ministerie van Handel heeft plannen aangekondigd om heffingen in te voeren ter waarde van 50 miljard dollar op 106 Amerikaanse...
  [naar artikel]
 42. Lagere subprimeboete voor Deutsche Bank (23/12/2016 - De Tijd)
  08:26 De Amerikaanse overheid en de grootste Duitse bank hebben een akkoord bereikt over een schikking van 7,2 miljard dollar (6,9 miljard euro). Dat is fors minder dan de 14 miljard dollar die de VS aanvan...
  [naar artikel]
 43. Amerikaanse centrale bank pompt 75 miljard dollar in financieel systeem (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Fed, het stelsel van Amerikaanse centrale banken, heeft aangekondigd dat het voor 75 miljard dollar aan liquiditeit in de markt gaat pompen....
  [naar artikel]
 44. Amerikaanse Senaat wil forse verhoging defensiebudget (19/09/2017 - Knack)
  De Amerikaanse Senaat heeft met een overweldigende meerderheid maandag een wet goedgekeurd die 700 miljard dollar (585 miljard euro) in het budget voor defensie-uitgaven zou pompen. Slechts 8 senatoren stemden tegen, 89 zetten het licht op groen. Het bedrag ligt 5 procent hoger dan de 668 miljard dollar die president Donald Trump had geëist.
  [naar artikel]
 45. Franse bank betaalt ruim miljard euro om zaak rond omkoping te schikken (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse bank Société Générale gaat 1,3 miljard dollar, omgerekend 1,1 miljard euro, neertellen om een Frans en een Amerikaans onderzoek naar...
  [naar artikel]
 46. Coinbase sluit af op 65 miljard dollar na een dolle rit (15/04/2021 - Express)
  Bij de sluiting was het aandeel van Coinbase gisteren nog 328 dollar waard, wat het bedrijf na zijn beursdebuut waardeert op 65 miljard dollar (54 miljard euro). Dat is boven de referentieprijs van 250 dollar, maar onder de op voorhand geschatte beurswaarde van 100 miljard dollar. Het is de eerste maal dat een grote speler […] The post Coinbase sluit af op 65 miljard dollar na een dolle rit appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 47. Winnaar van lottojackpot van 1,5 miljard dollar meldt zich net voor verstrijken deadline (05/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vier maanden nadat bekend raakte dat er één winnend loterijticket van 1,5 miljard Amerikaanse dollar (1,3 miljard euro) in de trekking zat, heeft de winnaar zich gemeld. Zo meldt het lokale wedkantoor in de Amerikaanse staat South Carolina.
  [naar artikel]
 48. Megaverlies voor Amerikaanse bank Citigroup (16/01/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse bank Citigroup heeft afgelopen kwartaal een megaverlies van 18,3 miljard dollar (bijna 15 miljard euro) laten optekenen. Dat komt door eenmalige afboekingen ten belope van van alles bij elkaar 22 miljard dollar als gevolg van de recente belastinghervorming van de regering-Trump.
  [naar artikel]
 49. Congres zegt voor 660 miljard steun aan Amerikaanse bedrijven toe (02/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is akkoord gegaan met een plan van de Senaat voor een steunpakket van 660 miljard dollar (586 miljard...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.