Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:12 uur

BEKIJK - Mosselsouper Resto National zamelt 20.000 euro in voor slachtoffers noodweer

VRT NWS

21/07/2021 - 23:15

Op het Brusselse Vossenplein heeft de 10e editie van het Resto National plaatsgevonden. De opbrengst van het openlucht-mosselrestaurant ging dit jaar naar de slachtoffers van het noodweer dat België vorige week getroffen heeft. Volgens de organisatoren is er net iets meer dan 20.000 euro ingezameld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. HELPENDE HANDEN. Rode Kruis zamelt bijna 4 miljoen euro in voor slachtoffers noodweer (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  3,9 miljoen euro: zo veel heeft het Rode Kruis tot nu ingezameld voor de slachtoffers van het noodweer eind vorige week in ons land.
  [naar artikel]
 2. Resto National: 1.200 keer mosselen met friet (21/07/2016 - Knack)
  Op het Resto National op het Brusselse Vossenplein werden tijdens de nationale feestdag meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid. De avond wordt er afgesloten met Bruxelles Zingt, een reusachtige karaoke.
  [naar artikel]
 3. Duitse voetbal zamelt 3 miljoen euro in voor slachtoffers noodweer (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Duitse voetbal zal een fonds oprichten met daarin 3 miljoen euro voor de slachtoffers van de overstromingen in het westelijke deel van het land, zo maakten de Duitse Voetbalbond DFB en Voetballiga DFL vrijdag gezamenlijk bekend. Ook de Europese Voetbalconfederatie UEFA zou nog met steun over de brug komen.
  [naar artikel]
 4. Harde kern van Antwerp zamelt massa goederen in voor slachtoffers noodweer: “Een ramp kent geen kleuren” (16/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dat onder de ruwe bolster van veel stoere voetbalfans vaak een blanke pit schuilt, bewijzen de leden van de Antwerp-supportersclub Collectief 86. Vrijdagochtend lanceerden zij een oproep voor een inzameling voor de slachtoffers van het vreselijke noodweer in ons land. En of die smeekbede een gevolg kreeg!
  [naar artikel]
 5. 21 juli – Resto National uitverkocht met 1.700 eters (21/07/2018 - Metro)
  1.700 mensen hebben zaterdagnamiddag- en avond een portie mosselen-friet gegeten in het Resto National op het Brusselse Vossenplein. Met dat aantal was het Resto ook volledig uitverkocht, meldde de organisatoren. Naast de traditioneel Belgische maaltijd was er ook muzikale animatie. Donderdagavond was het Vossenplein nog de dansvloer van de 16de editie van het Bal National en zaterdagochtend vond er de tweede Brol National plaats. De traditionele vlooienmarkt maakte plaats voor een “nationale” vlooienmarkt, waarbij de standjes versierd waren in de nationale driekleur en er typische Belgische producten zoals koekendozen met portretten, Kuifje- of andere stripspullen en postzegels verkocht werden. Vanaf 16.00 uur opende het Resto National dan zijn deuren om in de loop van de avond 1.700 mosseldiners te serveren, aan 21 euro per portie. Net zoals de vorige jaren boden de organisatoren ook een aantal maaltijden aan aan kansarmen uit de wijk. Sympatisanten konden daarvoor via de website van het evenement een bedrag storten. Op die manier konden er 200 maaltijden uitgedeeld worden. De muzikale animatie was vanaf 18.00 uur in handen van de Mignonettes & Mamygnonettes, de fanfare en majorettes van alle leeftijden uit de wijk. Zij werden rond 19.15 uur gevolgd door Rita et les Martins en om 20.00 uur ging Bruxelles Zingt, een gigantische karaoke, van start, tot het Resto National rond 22.00 uur zijn deuren sloot. bron: Belga Het bericht 21 juli – Resto National uitverkocht met 1.700 eters verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid op Resto National (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op het Resto National op het Brusselse Vossenplein werden tijdens de nationale feestdag meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid. De avond wordt er afgesloten met Bruxelles Zingt, een reusachtige karaoke.
  [naar artikel]
 7. Meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid op Resto National (21/07/2016 - De Standaard)
  Op het Resto National op het Brusselse Vossenplein werden tijdens de nationale feestdag meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid. De avond wordt er afgesloten met Bruxelles Zingt, een reusachtige karaoke.
  [naar artikel]
 8. Meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid op Resto National (21/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op het Resto National op het Brusselse Vossenplein werden tijdens de nationale feestdag meer dan 1.200 porties mosselen met friet bereid. De avond wordt er afgesloten met Bruxelles Zingt, een reusachtige karaoke.
  [naar artikel]
 9. Feestelijkheden in Marollen breiden uit met Brol National (06/07/2017 - De Standaard)
  Naast het intussen traditionele Bal National op de vooravond van de nationale feestdag en het ook al goed ingeburgerde Resto National, worden de feestelijkheden in de Marollen dit jaar uitgebreid met een Brol National, een nationale vlooienmarkt op de Vossenplein, in de voormiddag van 21 juli.
  [naar artikel]
 10. OPROEP. Spring jij in de bres voor de slachtoffers van het extreme noodweer? (17/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er is nood aan handen om de slachtoffers van het noodweer te helpen en, wanneer het water is weggetrokken, te helpen met puin ruimen. Heb jij je opgegeven als vrijwilliger om te gaan helpen in het getroffen gebied? Of organiseer jij zelf een hulpactie voor de slachtoffers van het extreme noodweer? Laat het ons weten.
  [naar artikel]
 11. Nationale feestdag – Succeseditie voor Resto National: 2.000 eters en 5.500 feestvierders (21/07/2019 - Metro)
  Zo’n 2.000 mensen hebben zondagnamiddag- en avond een portie mosselen-friet gegeten in het Resto National op het Brusselse Vossenplein. Dat is een fikse stijging tegenover de 1.700 van vorig jaar. Naast de traditioneel Belgische maaltijd was er ook muzikale animatie. De gigantische karaoke onder leiding van de ‘Orde van de Brusselse Moestasje’ trok zo’n 5.500 mensen, melden de organisatoren, die spreken over een zeer succesvolle editie. Donderdagavond was het Vossenplein nog de dansvloer van de 17de editie van het Bal National en zaterdagochtend vond er de tweede Brol National plaats. De traditionele vlooienmarkt maakte plaats voor een “nationale” vlooienmarkt, waarbij de standjes versierd waren in de nationale driekleur en er typische Belgische producten en artikels zoals koekendozen met portretten, Kuifje- of andere stripspullen, postzegels en dergelijke verkocht werden. Vanaf 16.00 uur opende het Resto National dan zijn deuren om in de loop van de avond 2.000 mosseldiners te serveren, aan 23 euro per portie. Net zoals de vorige jaren boden de organisatoren ook een aantal maaltijden aan aan kansarmen uit de wijk. Sympatisanten konden daarvoor via de website van het evenement een bedrag storten bij hun reservatie of afstand doen van de waarborg voor hun recycleerbare beker. Op die manier konden er 250 maaltijden uitgedeeld worden. De muzikale animatie was vanaf 18.00 uur in handen van de Funfare, straatmuzikanten met veel humor in beweging, en de Mignonettes, de fanfare en majorettes uit de wijk. Zij werden rond 19.15 uur gevolgd door Rita et les Martins en om 20.00 uur ging Bruxelles Zingt, een gigantische karaoke, van start, tot het Resto National rond 22.00 uur zijn deuren sloot. bron: Belga Het bericht Nationale feestdag – Succeseditie voor Resto National: 2.000 eters en 5.500 feestvierders verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Politiezone Tongeren/Herstappe loeit sirenes voor slachtoffers noodweer (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag 20 juli 2021 werd uitgeroepen tot een dag van nationale rouw voor de slachtoffers van het noodweer. Ook de politiezone Tongeren/Herstappe leeft mee met de slachtoffers van de ongeziene overstromingen in ons land.
  [naar artikel]
 13. Moslim zamelt meer dan 20.000 euro in voor slachtoffers Londen (25/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een crowdfundactie met de naam 'Muslims United for London' heeft op een dag tijd meer dan 17.000 pond (19.500 euro) verzameld. De actie werd op
  [naar artikel]
 14. Sicilianen brengen indrukwekkende laatste groet aan slachtoffers noodweer (06/11/2018 - VRT NWS)
  In de kathedraal van Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië zijn negen mensen begraven die vorig weekend omkwamen tijdens hevig noodweer. Het gaat om leden van dezelfde familie. Ze kwamen om toen hun huis in Casteldaccia plots overstroomde. De slachtoffers werden onder massale belangstelling begraven. De aanwezigen scandeerden de namen van de slachtoffers en eerden hen met luid applaus. 
  [naar artikel]
 15. 22.500 euro voor 12 personen: welkom in 'Secret Resto' van Piet Huysentruyt! (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hét hotste restaurant van Tomorrowland? Dat moet ongetwijfeld 'Secret Resto' zijn, het verborgen restaurant waar topchef Piet Huysentruyt (55) twee...
  [naar artikel]
 16. Al zeker twaalf doden door noodweer: dit weten we al over de slachtoffers (16/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij het noodweer in ons land zijn tot nu toe minstens negen personen omgekomen. Zeker vier mensen zijn vermist. Een overzicht per gemeente van wat we weten over de slachtoffers.
  [naar artikel]
 17. George Clooney helpt slachtoffers noodweer in Italië (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  George Clooney (60) helpt de slachtoffers van het noodweer dat enkele dagen geleden het Italiaanse dorp Laglio trof. Door felle regens ontstonden grote modderstromen die veel schade hebben aangericht.
  [naar artikel]
 18. Loeiende sirenes en indrukwekkende stilte: zo herdenkt Limburg slachtoffers van noodweer (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Om 12 uur stipt viel het hele land heel even stil om de slachtoffers van het noodweer te herdenken. Ook in Limburg hingen de vlaggen halfstok, loeiden de sirenes en waren er indrukwekkende momenten van stilte. Een impressie.
  [naar artikel]
 19. Evenepoel steekt slachtoffers noodweer hart onder de riem: “Wij gaan er hier het maximum uit halen om te tonen dat jullie niet alleen staan!” (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel zit dan wel in Tokio voor de Olympische Spelen, met z’n hart zit hij nog in België. Op deze dag van nationale rouw postte hij een video op z’n Instagram-account om de slachtoffers van het noodweer in ons land een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 20. Mosselsouper of muziekfestival? Dit is het model dat bepaalt of het mag doorgaan: “Zet geen nootjes op tafel” (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Mosselsouper of muziekfestival, bruiloft of beurs: alle organisatoren zullen de komende maanden moeten bewijzen dat het op een Covid-veilige manier kan doorgaan. Samen met de overheid leggen ze op dit moment de laatste hand aan een vragenlijst die een groen, oranje of rood licht als resultaat geeft. Wie alcohol schenkt, verlaagt zijn kansen op groen.
  [naar artikel]
 21. Mosselsouper of muziekfestival? Dit is het model dat bepaalt of het mag doorgaan: “Zet geen nootjes op tafel” (26/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Mosselsouper of muziekfestival, bruiloft of beurs: alle organisatoren zullen de komende maanden moeten bewijzen dat het op een Covid-veilige manier kan doorgaan. Samen met de overheid leggen ze op dit moment de laatste hand aan een vragenlijst die een groen, oranje of rood licht als resultaat geeft. Wie alcohol schenkt, verlaagt zijn kansen op groen.
  [naar artikel]
 22. Consortium 12-12 zamelt ruim 3 miljoen euro in voor slachtoffers van ramp in Indonesië (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Consortium 12-12 meldt dat het een maand na de ramp op het Indonesische eiland Sulawesi de vooropgestelde doelstelling van het inzamelen van...
  [naar artikel]
 23. En toen werd het even stil: het hele land rouwt om de slachtoffers van het noodweer (20/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  België is in diepe rouw gedompeld nadat het noodweer vorige week ongemeen hard toesloeg en er minstens 31 dodelijke slachtoffers vielen. In talloze steden werd het dinsdagmiddag - op de dag van de nationale rouw - even stil en loeiden de sirenes van onze hulpdiensten om de slachtoffers te herdenken. Niet alleen in het zwaar getroffen Verviers, waar het koninklijke echtpaar aanwezig was, werd het stil, ook in Ieper, Keerbergen, Brussel en Gent viel het openbare leven even stil.
  [naar artikel]
 24. Vijftiende Bal National krijgt bezoek van koningspaar Filip en Mathilde (13/07/2018 - Metro)
  De 15de editie van het Bal National maakt zich op voor hoog bezoek want koning Filip en koningin Mathilde zullen op zaterdag 20 juli aan de vooravond van de nationale feestdag de festiviteiten op het Vossenplein in de Marollen bijwonen. Op zondag 21 juli wordt het feest voortgezet met de 7de editie van het Resto National. “We zijn blij dat koning Filip en koningin Mathilde hebben toegezegd en aanwezig zullen zijn op het 15de Bal National”, stelt Brussels burgemeester Philippe Close. “Al 15 jaar lang vraagt de stad Brussel om dit feest voort te zetten. Het is een collectieve en familiale ervaring waar Vlamingen, Walen, Brusselaars en andere gemeenschappen samenkomen.” Voor koning Filip wordt het nog specialer, want op het grootste plein van Brussel viert hij ook het vijfde jaar van zijn kroning. De conciërges van het Bal National, Swa en Berre, zullen samen met hun neef Wally het publiek begeleiden tussen de concerten door. Er zijn optredens van Liliane Saint-Pierre, The Planes, Daddy K en er is de comeback van de boysband Get Ready. Op zondag 21 juli tovert Resto National het Vossenplein om tot een megarestaurant met enkel mosselen en frieten op het menu. Er worden 1.300 maaltijden voorzien. Om iedereen in de vreugde te laten delen voorziet de organisatie 150 maaltijden voor de minderbedeelden. Met de actie “Iedereen aan tafel” hoopt het dat aantal te verdubbelen naar 300 maaltijden. Doneren kan online via de website van het evenement. bron: Belga Het bericht Vijftiende Bal National krijgt bezoek van koningspaar Filip en Mathilde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Eerste all you can eat bij Resto Kieleberg (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor de eerste maal organiseerde Resto Kieleberg, onderdeel van Arbeidskansen, een all you can eat-buffet op vraag van menig klant.
  [naar artikel]
 26. Drie jaar na noodweer wachten tal van stormslachtoffers nog op geld van Rampenfonds (13/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Na het rampzalige voorjaar en de zomer van 2016, toen onweders en wateroverlast voor zware schade zorgden, zijn nog altijd niet alle slachtoffers vergoed door het Rampenfonds. Een aantal dossiers ligt zelfs nog bij experts. Slachtoffers die wel al vergoed werden kregen elk gemiddeld 16.806 euro uitbetaald.
  [naar artikel]
 27. Bezieler van buurtbioscoop De National krijgt werkstraf voor gesjoemel met subsidies (02/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Stefan D.V. (51) veroordeeld tot een werkstraf van 250 uur en een boete van 8.000 euro met uitstel voor milieumisdrijven en gesjoemel met subsidies voor buurtbioscoop De National in de Antwerpse wijk Seefhoek. De vzw De National kreeg eveneens 8.000 euro boete met uitstel. Een totaalbedrag van ruim 251.000 euro werd verbeurd verklaard.
  [naar artikel]
 28. WWF België zamelt al 350.000 euro in voor slachtoffers van Australische bosbranden (maar let op voor de charlatans) (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bosbranden in Australië hebben al aan tientallen mensen het leven gekost. Honderden huizen zijn vernield, duizenden inwoners moesten geëvacueerd...
  [naar artikel]
 29. Heers solidair voor slachtoffers noodweer (18/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gemeente en OCMW willen de slachtoffers van de overstromingen helpen en starten een inzamelactie. Helpende handen kunnen zich vanaf maandagmorgen aanmelden.
  [naar artikel]
 30. Noodweer in België kostte dit jaar al ruim 190 miljoen euro: meer dan in heel 2017 (16/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het noodweer dat België in het eerste halfjaar van 2018 getroffen heeft, kost de verzekeringsondernemingen meer dan 190 miljoen euro, verdeeld over...
  [naar artikel]
 31. Drama in Italië: 9 doden nadat noodweer familie verrast in landhuis op Sicilië (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zware noodweer in Italië heeft opnieuw dodelijke slachtoffers geëist. Duikers vonden deze nacht tijdens een “dramatische interventie” in het...
  [naar artikel]
 32. Duitse snelweg compleet overspoeld na noodweer, reddingswerkers op zoek naar slachtoffers (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het noodweer in Duitsland heeft erg hard toegeslagen, de snelweg langs Erfstadt is helemaal overspoeld na het noodweer van de afgelopen dagen. De bestuurders werden totaal verrast door het water. Reddingswerkers zochten met een sonarbootje naar lichamen in de voertuigen, er zouden ook nog 28 auto’s onder het water zitten. Hulpverleners vrezen een nog hoger dodental.
  [naar artikel]
 33. Truiense crèche haalt meer dan 30.000 euro op voor slachtoffers watersnood (28/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het team van crèche BabyBabelouba in Sint-Truiden heeft 31.177 euro en een vrachtwagen vol goederen ingezameld om de bewoners die door het noodweer getroffen werden te ondersteunen. “We zijn immens onder de indruk”, zegt uitbaatster Queenie Vanswijgenhoven.
  [naar artikel]
 34. Vijfde dode na noodweer in Frankrijk, zeven mensen blijven vermist: “De menselijke tol is hoog” (07/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na het hevige noodweer van vrijdag in het Franse departement Alpes-Maritimes is het aantal dodelijke slachtoffers opgelopen tot vijf. Zeven mensen...
  [naar artikel]
 35. Drie jaar na noodweer: slachtoffers wachten nog altijd op geld van Rampenfonds (13/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Nog steeds zijn niet alle slachtoffers vergoed van het rampzalige voorjaar en de zomer van 2016, toen zware onweders en wateroverlast veel schade veroorzaakten. Zeker 175 dossiers zijn nog in behandeling bij het Rampenfonds. Wie wel al vergoed werd, kreeg gemiddeld 16.806?euro uitbetaald.
  [naar artikel]
 36. Moeder en dochter stoppen na 17 jaar met Resto ’t Heike (17/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wilma Adams (64) en haar dochter Stephanie Beerens (37) sluiten op 17 december een hoofdstuk af. Ze ontvangen dan voor de laatste keer gasten in Resto ’t Heike op de Bredaseweg in Minderhout (Hoogstraten). De zaak staat over te nemen.
  [naar artikel]
 37. Atheneum Sint-Truiden zamelt 530 euro in voor Animal Rescue Service (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Atheneum Sint-Truiden (Campus Tichelrij) zamelt 530 euro in ten voordele van vzw Animal Rescue Service.
  [naar artikel]
 38. Chiro Olen doet aan take-away om kas te spijzen: "Mosselsouper kan niet doorgaan door corona, daarom brengen we kampkost aan huis" (21/10/2020 - VRT NWS)
  Het jaarlijkse mosselsouper van de Chiro van Olen kan dit jaar niet doorgaan door corona. Daarom gaan ze de kampkost nu aan huis leveren. Op die manier hebben ze toch wat inkomsten. Er zijn al meer dan 300 maaltijden besteld.
  [naar artikel]
 39. Drie kinderen komen om door hevig noodweer in Verenigde Staten (14/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het zuiden van de Verenigde Staten heeft het noodweer drie jonge slachtoffers geëist. In de staat Louisiana verdronk een 13-jarige tiener in...
  [naar artikel]
 40. Deze wakeboarders bewijzen dat wateroverlast na noodweer ook leuk kan zijn (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl veel mensen last hadden van het noodweer, zagen anderen er juist de lol van in. In het Nederlandse Oirschot zorgde het noodweer voor...
  [naar artikel]
 41. Deze mannen bewijzen dat wateroverlast na noodweer ook leuk kan zijn (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl veel mensen last hadden van het noodweer, zagen anderen er juist de lol van in. In het Nederlandse Oirschot zorgde het noodweer voor...
  [naar artikel]
 42. Heers solidair voor slachtoffers noodweer: “Iedereen kan spullen komen doneren” (18/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gemeente en OCMW willen de slachtoffers van de overstromingen helpen en starten een inzamelactie. Helpende handen kunnen zich vanaf maandagmorgen aanmelden.
  [naar artikel]
 43. Voetbalwereld toont zich solidair met slachtoffers noodweer: Anderlecht veilt truitjes van wedstrijd tegen Ajax, Dortmund plant benefietmatch (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Noodweer laat de afgelopen dagen een spoor van vernieling na in delen van België, Nederland en Duitsland. Nu de enorme ravage stilaan echt duidelijk wordt, worden ook de eerste steunacties op poten gezet. Zo toont ook de voetbalwereld haar solidariteit met de slachtoffers van de brute natuurkrachten door op alle mogelijke manieren geld in te zamelen: van match worn shirts veilen tot benefietwedstrijden spelen.
  [naar artikel]
 44. Remco Evenepoel spreekt woorden van steun uit voor slachtoffers van zondvloed (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel is momenteel in Tokio voor de Olympische Spelen, maar dat houdt de jonge wielrenner niet tegen om op deze dag van nationale rouw zijn steun uit te spreken voor de slachtoffers van het extreme noodweer. In het Frans en in het Nederlands stak hij de slachtoffers een hart onder de riem.
  [naar artikel]
 45. Noord-Duitsland getroffen door noodweer: al zes doden (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het noorden en het oosten van Duitsland zijn getroffen door noodweer. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Alle slachtoffers kwamen...
  [naar artikel]
 46. Noord-Duitsland getroffen door noodweer: al zes doden (05/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het noorden en het oosten van Duitsland zijn getroffen door noodweer. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Alle slachtoffers kwamen...
  [naar artikel]
 47. Noodweer in Japan: al meer dan honderd dodelijke slachtoffers (09/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij het noodweer in Japan zijn al minstens honderd mensen om het leven gekomen. Dat blijkt maandag uit cijfers van het Japanse nieuwsagentschap Kyodo. Er zijn nog tientallen mensen vermist.
  [naar artikel]
 48. EU-parlementslid van Front National moet 40.000 euro teruggeven (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse EU-parlementariër Dominique Bilde (Front National) moet 40.000 euro terugstorten aan het Europees Parlement. De politica kreeg dat bedrag...
  [naar artikel]
 49. Noodweer in Nederland kost naar schatting tientallen miljoenen euro's (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het noodweer van de twee afgelopen nachten in Nederland heeft naar schatting voor tientallen miljoenen euro's aan schade opgeleverd door omgewaaide...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.