Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:15 uur

Vaccinoorlogen, gezichtsverlies en investeringen: waarom de Olympische Spelen in Japan absoluut moesten doorgaan

VRT NWS

22/07/2021 - 05:27

Een jaar later dan gepland starten dan toch de #Tokyo2020 Olympische Spelen, weliswaar in mineur. Hoewel de afgelopen maanden steeds meer stemmen opgingen die vonden dat de Spelen beter gecanceld werden, durfde niemand die knoop door te hakken. En daar zijn verschillende redenen voor.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De echte reden waarom de Olympische Spelen per se moeten doorgaan (12/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De echte reden waarom de Olympische Spelen per se moeten doorgaan Het vooruitzicht van een Olympics-light die doorgaat terwijl het coronavirus honderdduizenden per dag wereldwijd blijft infecteren, doet velen zich afvragen waarom het Internationaal Olympisch Comité (IOC), met de zegen van de lokale organisatoren en de Japanse regering, die Spelen per se wil laten doorgaan. 80 procent van de Japanners ziet dat helemaal niet zitten. Het […] Lees dit artikel: De echte reden waarom de Olympische Spelen per se moeten doorgaan
  [naar artikel]
 2. Meer dan 80% van Japanners tegen doorgaan Olympische Spelen deze zomer (17/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Meer dan 80% van Japanners tegen doorgaan Olympische Spelen deze zomer In Japan groeit de weerzin tegen de Olympische Spelen, die over minder dan tien weken van start gaan in Tokio. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) daarentegen wil het spektakel koste wat kost laten doorgaan.  Meer dan 80 procent van de Japanners is tegen het doorgaan van de Olympische Spelen komende zomer. Dat blijkt uit een […] Lees dit artikel: Meer dan 80% van Japanners tegen doorgaan Olympische Spelen deze zomer
  [naar artikel]
 3. Gouverneur van Tokio wil Olympische Spelen “met alle mogelijke middelen” laten doorgaan (09/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Yuriko Koike, de gouverneur van Tokio, heeft woensdag tegenover persagentschap Kyodo verklaard dat de Olympische Spelen, die afgelopen voorjaar omwille van het coronavirus werden uitgesteld van de zomer van 2020 naar de zomer van 2021, absoluut moeten kunnen doorgaan. Koike sluit zich hiermee aan bij een reeks hoge functionarissen in Japan.
  [naar artikel]
 4. Viroloog betwijfelt of Olympische Spelen in Japan wel doorgaan: “Het zal erom spannen” (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Alle geruststellende geluiden vanuit Japan en het Internationaal Olympisch Comité ten spijt, is het helemaal niet gezegd dat de Olympische Spelen...
  [naar artikel]
 5. Belgian Cats zetten nieuwe stap richting Olympische Spelen met winst tegen Japan (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Belgian Cats hebben tegen Japan gedaan wat ze moesten doen: winnen. Het nationale vrouwenelftal versloeg Japan met 92-84 in Oostende en doet daarmee een goede zaak in de strijd om een olympisch ticket. De Belgische dames kunnen zich zondag in de slotmatch tegen Zweden plaatsen voor de Olympische Spelen, die komende zomer in Tokio doorgaan: die wedstrijd moeten de Cats hoe dan ook winnen.
  [naar artikel]
 6. Japan twijfelt nog altijd niet over doorgaan Olympische Spelen: “Overwinning van de mensheid op het virus” (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Japanse regering heeft nog altijd geen enkele twijfel over het doorgaan van de Olympische Spelen in Tokio, die van 23 juli tot 8 augustus geprogrammeerd staan. “Het wordt een veilig en beschermd evenement voor iedereen”, zei premier Yoshihide Suga.
  [naar artikel]
 7. Olympische Spelen in Tokio verbieden alcohol op alle locaties (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Olympische Spelen in Tokio verbieden alcohol op alle locaties De verkoop en consumptie van alcohol op alle locaties van de Olympische Spelen in Tokio in Japan zullen tijdens het volledige sportevenement verboden zijn. Dat heeft de organisatie zojuist beslist nadat daarover publieke verontwaardiging was ontstaan. Japan doet er alles aan zodat de Olympische Spelen komende zomer in hun hoofdstad Tokio kunnen doorgaan. De derde […] Lees dit artikel: Olympische Spelen in Tokio verbieden alcohol op alle locaties
  [naar artikel]
 8. Florida is klaar om Tokio te vervangen als host voor Olympische Spelen (26/01/2021 - Express)
  Als de Olympische Spelen komende zomer niet kunnen doorgaan in Japan dan is Florida in de Verenigde Staten bereid om in te springen als gastheer. Dat heeft Jimmy Patronis, CFO van de staat Florida, gezegd in een brief aan het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Kunnen de Olympische Spelen komende zomer doorgaan in de Japanse hoofdstad […] The post Florida is klaar om Tokio te vervangen als host voor Olympische Spelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Japanse minister twijfelt over doorgaan Olympische Spelen (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet zeker dat de Olympische Spelen in Tokio dit jaar doorgaan. Dat zegt Taro Kono, minister van bestuurlijke en regelgevende hervormingen in Japan. Kono is daarmee de eerste hoge ambtenaar in het land die openlijk uitspreekt dat er twijfels zijn over het laten slagen van het grootste sportevenement ter wereld.
  [naar artikel]
 10. Japan verlengt noodtoestand, vrees voor olympische coronavariant neemt toe (29/05/2021 - Knack)
  Op iets minder dan twee maanden voor de start van de Olympische Spelen verlengt Japan de noodtoestand in verschillende regio's. Ondertussen maken deskundigen zich grote zorgen over de overtuiging waarmee de IOC stelt dat de Spelen zullen doorgaan.
  [naar artikel]
 11. Organisatie verdeeld over de vraag of Olympische Spelen van Tokio kunnen doorgaan (09/01/2021 - Express)
  Dick Pound, het langstdienende lid van het Internationaal Olympisch Comité, zei aan de BBC dat hij ‘niet zeker kan zijn’ dat de uitgestelde Olympische Spelen in Tokio kunnen plaatsvinden vanwege de ernst van de pandemie in Japan. Het organiserend comité zag zich genoodzaakt om te benadrukken dat de uitgestelde Spelen wel degelijk komende zomer zullen […] The post Organisatie verdeeld over de vraag of Olympische Spelen van Tokio kunnen doorgaan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Besmettingen in Tokio stijgen snel, verdoezelde Japanse regering cijfers om Olympische Spelen te laten doorgaan? (30/03/2020 - VRT NWS)
  Het aantal besmetting in Japan is gestegen, vooral in hoofdstad Tokio. In tegenstelling tot de buurlanden leek het lange tijd dat Japan relatief gespaard bleef. Vorige week waren er slechts 16 bevestigde besmettingen, dat werden er later in de week 63 en dit weekend kwamen er op één dag 63 nieuwe gevallen bij. Cijfers die doen vermoeden dat de overheid niet correct rapporteerde, zolang er hoop was dat de Olympische Spelen in Tokio misschien toch zouden doorgaan.
  [naar artikel]
 13. België tevreden met nieuwe datum Olympische Spelen en ook de “geringe financiële impact” (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De uitgestelde Olympische Spelen vinden -zo goed als zeker- in 2021 plaats in hetzelfde tijdsslot als dat ze dit jaar moesten doorgaan. Een idee...
  [naar artikel]
 14. “Japan wil Olympische Spelen in Tokio afgelasten”, regering ontkent berichtgeving (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Japan wil de Olympische Spelen van komende zomer in Tokio annuleren. Dat meldt de Engelse krant The Times op basis van een anonieme bron uit de regering. Maar de huidige coalitie ontkent de berichtgeving. In elk geval: de twijfels over het doorgaan van het evenement nemen alsmaar toe.
  [naar artikel]
 15. Japan krijgt corona niet onder controle, al 350.000 inwoners tekenen petitie om Olympische Spelen af te gelasten (14/05/2021 - VRT NWS)
  In Japan groeit de druk om de Olympische Spelen af te gelasten. Het land krijgt de coronapandemie maar niet onder controle. In 3 extra regio's is de noodtoestand is afgekondigd. Maar de regering houdt vol dat de Spelen zullen doorgaan zoals gepland.
  [naar artikel]
 16. Twijfel in Japan of Olympische Spelen dit jaar wel zullen kunnen doorgaan: “We moeten nadenken over Plan B” (15/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is niet zeker dat de Olympische Spelen in Tokio dit jaar plaatsvinden. Dat zegt Taro Kono, minister van bestuurlijke en regelgevende hervormingen in Japan. Kono is daarmee de eerste hoge ambtenaar in het land die openlijk uitspreekt dat er twijfels zijn over het laten slagen van het grootste sportevenement ter wereld.
  [naar artikel]
 17. Twijfel in Japan of Olympische Spelen dit jaar wel zullen kunnen doorgaan: “We moeten nadenken over Plan B” (15/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is niet zeker dat de Olympische Spelen in Tokio dit jaar plaatsvinden. Dat zegt Taro Kono, minister van bestuurlijke en regelgevende hervormingen in Japan. Kono is daarmee de eerste hoge ambtenaar in het land die openlijk uitspreekt dat er twijfels zijn over het laten slagen van het grootste sportevenement ter wereld.
  [naar artikel]
 18. Opmerkelijke boodschap uit Japan: “Olympische Spelen kunnen ook eind dit jaar doorgaan” (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgens Seiko Hashimoto, de Japanse minister bevoegd voor de Olympische Spelen, is het theoretisch mogelijk dat Tokio 2020 niet in de zomer maar later op het jaar doorgaat omwille van het coronavirus.
  [naar artikel]
 19. Epidemioloog: “Olympische Spelen zullen levens kosten” (26/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Epidemioloog: “Olympische Spelen zullen levens kosten” De Olympische Spelen komende zomer in Tokio laten doorgaan, is “absurd” en zal levens kosten. Dat zegt Michael Baker, een Nieuw-Zeelandse professor epidemiologie die als corona-adviseur werkt voor het ministerie van Volksgezondheid in zijn eigen land. De Olympische Spelen krijgen zowel in Japan als in de rest van de wereld steeds meer weerstand. Het sportevenement […] Lees dit artikel: Epidemioloog: “Olympische Spelen zullen levens kosten”
  [naar artikel]
 20. Japan verlengt nationale noodtoestand met oog op Olympische spelen (02/02/2021 - Express)
  De Japanse regering blijft vastberaden om het coronavirus in eigen land klein te krijgen voor de zomer. Een verlengde noodtoestand moet ervoor zorgen dat de spelen toch zullen doorgaan. Premier Yoshihide Suga kondigde vandaag verlengde maatregelen aan voor tien japanse regio’s waaronder Tokio en Osaka. De nationale noodtoestand werd uitgeroepen op 8 januari en een […] The post Japan verlengt nationale noodtoestand met oog op Olympische spelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. De minst slechte optie: waarom de Spelen voor lege tribunes zullen doorgaan (21/07/2021 - Knack)
  The Silent Games worden ze genoemd, de Olympische Spelen die achter gesloten deuren zullen plaatsvinden. Waarom?
  [naar artikel]
 22. 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio (07/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio De Japanse premier heeft enkele maanden voor de Olympische Spelen de noodtoestand in Tokio en drie andere regio’s verlengd tot eind mei om de coronapandemie, aangewakkerd door Covid-19-varianten, een halt toe te roepen. ‘Er is een snelle stijging van het aantal ernstig zieke patiënten en sterfgevallen’, zei Yoshihide Suga op een persconferentie, eraan toevoegend dat […] Lees dit artikel: 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio
  [naar artikel]
 23. 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio (07/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio De Japanse premier heeft enkele maanden voor de Olympische Spelen de noodtoestand in Tokio en drie andere regio’s verlengd tot eind mei om de coronapandemie, aangewakkerd door Covid-19-varianten, een halt toe te roepen. ‘Er is een snelle stijging van het aantal ernstig zieke patiënten en sterfgevallen’, zei Yoshihide Suga op een persconferentie, eraan toevoegend dat […] Lees dit artikel: 11 weken tot Olympische Spelen: Japan verlengt noodtoestand in Tokio
  [naar artikel]
 24. WHO hoopt dat Olympische Spelen in Tokyo doorgaan ondanks stijgende coronacijfers (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Wereldgezondheidsorganisatie WHO hoopt nog steeds dat de Olympische Spelen deze zomer kunnen plaatsvinden in Tokio, ondanks de stijgende coronacijfers wereldwijd. “We hopen dat de Olympische Spelen kunnen doorgaan”, vertelde WHO-noodhulpcoördinator Mike Ryan.
  [naar artikel]
 25. IOC: “Japan draagt kosten voor uitstel van Olympische Spelen” (21/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Organisator Japan blijft instaan voor de kosten van de Olympische Spelen in Tokio. Dat zegt het Internationaal Olympisch Comité (IOC) in een vragenronde op zijn website. De Spelen van 2020 werden met een jaar uitgesteld vanwege de coronacrisis.
  [naar artikel]
 26. Geen buitenlandse toeschouwers toegelaten op Spelen Japan (20/03/2021 - Knack)
  De Olympische Spelen van komende zomer in Tokio zullen doorgaan zonder buitenlandse fans op de tribunes. Dat besliste het Japanse organisatiecomité zaterdag. De coronapandemie is de oorzaak.
  [naar artikel]
 27. Officieel: geen buitenlandse toeschouwers op Spelen Japan (20/03/2021 - Knack)
  De Olympische Spelen van komende zomer in Tokio zullen doorgaan zonder buitenlandse fans op de tribunes. Dat besliste het Japanse organisatiecomité zaterdag. De coronapandemie is de oorzaak.
  [naar artikel]
 28. Tom Waes trekt naar Japan voor 'Reizen Waes'-special Olympische Spelen (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer zijn alle ogen van de wereld gericht op Japan, waar in de hoofdstad Tokio de Olympische Spelen worden gehouden. Een gebeuren dat ook...
  [naar artikel]
 29. Japan treft (bijzondere) voorbereidingen voor Olympische Spelen 2020 en importeert ebolavirus (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Japan wil zich graag én vooral goed voorbereiden op de Olympische Spelen die in 2020 in Tokio zullen plaatsvinden. Omdat ze bezorgd zijn over...
  [naar artikel]
 30. Consternatie in Japan: boegbeeld Naomi Osaka snel uitgeschakeld op Olympische Spelen (27/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Grote consternatie in Japan: thuisidool Naomi Osaka, het boegbeeld van de Spelen, het meisje dat afgelopen vrijdag de Vlam mocht aansteken, ligt uit het toernooi. In de enige match die kon doorgaan, op het overdekte Center Court, struikelde het tweede reekshoofd en het nummer twee van de wereld over Marketa Vondrousova.
  [naar artikel]
 31. ‘Reizen Waes’: Tom trekt naar Japan in een speciaal drieluik naar aanleiding van de Olympische Spelen (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer zijn alle ogen van de wereld gericht op Japan en de Olympische Spelen in de hoofdstad Tokio. Een belangrijk moment voor het land, want...
  [naar artikel]
 32. Uitstel Olympische Spelen kost Japan 5 miljard euro (24/03/2020 - Express)
  Het uitstel van de Olympische Spelen met een jaar zadelt Japan met 5 miljard euro aan extra kosten op. De... The post Uitstel Olympische Spelen kost Japan 5 miljard euro appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Japan zet deur op een kier(tje) voor uitstel Olympische Spelen (03/03/2020 - Express)
  De Olympische Spelen in Tokio van deze zomer kunnen uitgesteld worden naar het einde van het jaar. Dat verklaarde de bevoegde minister in het parlement in reactie op de onrust dat het coronavirus covid-19 het evenement zou verstoren. ‘Het contract verplicht ons om de Spelen te organiseren in 2020’, aldus Seiko Hashimoto. ‘Dat geeft ons […] The post Japan zet deur op een kier(tje) voor uitstel Olympische Spelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Japan zet in op hotelbouw maar komt te laat voor Olympische Spelen (18/12/2019 - Express)
  De Japanse regering gaat via een leenprogramma en economische stimuli de bouw van 50 luxehotels ondersteunen. Die moeten in de toekomst het tekort aan hotelkamers opvangen. Alleen komt dit plan te laat voor het prangend tekort met de Olympische Spelen. In 2019 ontving Japan maar liefst 31 miljoen internationale toeristen, dat is een vervijfvoudiging in […] The post Japan zet in op hotelbouw maar komt te laat voor Olympische Spelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 35. Organisatie Olympische Spelen plooit niet: “Opnieuw uitstel is onmogelijk” (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De voorzitter van het organisatiecomité van de Olympische Spelen sluit uitstel van de Olympische Spelen van Tokio uit. In Japan groeit de weerstand tegen het evenement, dat in 2020 vanwege de coronapandemie met een jaar werd verschoven.
  [naar artikel]
 36. Japan roept noodtoestand in Tokio uit tijdens Olympische Spelen, nog onduidelijkheid over toeschouwers (08/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Japan roept noodtoestand in Tokio uit tijdens Olympische Spelen, nog onduidelijkheid over toeschouwers De Japanse regering gaat tijdens de Olympische Spelen in Tokio later deze maand de noodtoestand uitroepen. Het land neemt die beslissing doordat het aantal coronabesmettingen in en rond de hoofdstad blijft stijgen en er gevreesd wordt voor een zware uitbraak. Of dat ook wil zeggen dat de wedstrijden zonder toeschouwers zullen afgewerkt worden, is momenteel […] Lees dit artikel: Japan roept noodtoestand in Tokio uit tijdens Olympische Spelen, nog onduidelijkheid over toeschouwers
  [naar artikel]
 37. Olympische Spelen in Japan onder druk (07/05/2021 - De Tijd)
  11:40 Nu de noodtoestand in Japan waarschijnlijk verlengd wordt, komt ook de organisatie van de Olympische Spelen onder druk te staan. Een petitie om het sportevenement te annuleren verzamelde al meer dan 2...
  [naar artikel]
 38. Japan snakt meer naar coronavaccin dan naar Olympische Spelen (25/05/2021 - De Tijd)
  04:30 In volle sanitaire noodtoestand heeft Japan de laatste rechte lijn naar de Olympische Spelen ingezet. Tot ontsteltenis van de spartelende zorgsector en de amper gevaccineerde bevolking. Maar voor het ...
  [naar artikel]
 39. Tom Waes trekt naar Japan (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgende zomer zijn alle ogen gericht op Japan. Daar zullen dit jaar de Olympische Spelen doorgaan. Er worden maar liefst 40 miljoen toeristen verwacht. En wie al een voorsmaakje wil, kan binnenkort naar een speciaal editie van Reizen Waes kijken.
  [naar artikel]
 40. Olympische Spelen een jaar uitstellen duwt Japan in financiële en logistieke nachtmerrie (19/04/2020 - Express)
  Niet in 2020, maar van 23 juli tot 8 augustus in 2021 gaan de Olympische Spelen in Tokio door. Het... The post Olympische Spelen een jaar uitstellen duwt Japan in financiële en logistieke nachtmerrie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Uitstel Olympische Spelen kan Japan ruim 5 miljard euro kosten (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een mogelijk uitstel van de Olympische (24 juli-9 augustus) en Paralympische Spelen (25 augustus-6 september) zal Japan tussen de 640 en 670...
  [naar artikel]
 42. Eerste testevent voor de Olympische Spelen in Tokio gaat niet door (28/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het eerste testevent in Japan ter voorbereiding op de Olympische Spelen van Tokio (23 juli-8 augustus) gaat niet door. De organisatie bevestigde donderdag het nieuws dat woensdag al door diverse media werd naar buiten gebracht. Het gaat om een competitie synchroonzwemmen, oftewel artistiek zwemmen, die tussen 4 en 7 maart moest doorgaan. De competitie wordt uitgesteld naar begin mei. De reden voor het uitstel zijn de grensbeperkingen, die Japan momenteel hanteert.
  [naar artikel]
 43. Zuid-Korea schokt Japan op Olympische Spelen: “Jullie vertrappelen de harten van mensen uit Fukushima” (20/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zuid-Korea schokt Japan op Olympische Spelen: “Jullie vertrappelen de harten van mensen uit Fukushima” Hoewel de Olympische Spelen in Tokio pas eind deze week van start gaan, is er al een diplomatiek incident uitgebroken tussen Japan en Zuid-Korea. Uit vrees dat zijn atleten ingrediënten uit Fukushima zouden kunnen binnenkrijgen, heeft Zuid-Korea een speciaal dieet voor hen samengesteld. De kernramp in Fukushima vond tien jaar geleden plaats, al zijn de […] Lees dit artikel: Zuid-Korea schokt Japan op Olympische Spelen: “Jullie vertrappelen de harten van mensen uit Fukushima”
  [naar artikel]
 44. Druk stijgt om Olympische Spelen uit te stellen (23/03/2020 - Express)
  Nu Canada en Australië beslissen om geen atleten naar Tokio te sturen als de Olympische Spelen deze zomer gewoon doorgaan,... The post Druk stijgt om Olympische Spelen uit te stellen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Naomi Osaka zal op Olympische Spelen in Tokio de kleuren van Japan verdedigen en niet die van de Verenigde Staten (10/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Osaka zal volgend jaar op de Olympische Spelen in Tokio voor Japan uitkomen. De tennisvedette heeft de dubbele Amerikaans-Japanse nationaliteit.
  [naar artikel]
 46. OPINIE. “Laat de Spelen doorgaan als inspiratie voor het leven na corona” (12/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Japan blijft de kritiek op de nakende Olympische Spelen. Begrijpelijk, vindt Ekselnaar Artuur Peters die met zijn kajak en een medailledroom naar Tokio trekt, maar toch zou afgelasten een slecht idee zijn. “De Spelen kunnen iedereen net inspireren om te werken voor hun doelen en dromen.”
  [naar artikel]
 47. Japan wil buitenlandse fans massaal verwelkomen op Olympische Spelen (02/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Japan is van plan om komende zomer op grote schaal buitenlandse bezoekers voor de Olympische Spelen in Tokio toe te laten zonder de verplichting van een vaccinatie of een quarantaine. Bezoekers voor de Spelen moeten alleen een negatief testresultaat op het coronavirus kunnen overleggen en een corona-app downloaden. Dat meldde woensdag de lokale krant Nikkei Business Daily.
  [naar artikel]
 48. Olympische Spelen dan toch niet zeker? Japanse toppoliticus zaait twijfel (15/04/2021 - Express)
  Het annuleren van de Olympische Spelen van komende zomer in de Japanse hoofdstad Tokio “blijft een optie” als de situatie rond het coronavirus blijft verslechteren. Dat zegt Toshihiro Nikai, de nummers twee van de grootste regeringspartij Liberaal-Democratische Partij van Japan (LDP). Na het uitstel van vorig jaar doet Japan er alles aan om de Olympische […] The post Olympische Spelen dan toch niet zeker? Japanse toppoliticus zaait twijfel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Belgian Cats verliezen hun laatste voorbereidingsmatch voor de Olympische Spelen tegen Japan (15/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische basketbalvrouwen hebben donderdag in Saitama, in een andere zaal dan degene waar alle wedstrijden van het olympisch basketbaltoernooi doorgaan, in een oefenduel met 84-76 verloren van Japan. Bij de rust stonden de Japanse vrouwen 43-42 voor, en in het laatste kwart maakten ze definitief het verschil.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.