Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:41 uur

SEXPLOSIE (4). Alle remmen los deze zomer volgens de jeugd: “Kom ik nu een griet tegen, die gaat mee naar huis. Sowieso”

Het Laatste Nieuws

22/07/2021 - 05:27

“Kom ik nu een griet tegen, die gaat mee naar huis. Sowieso.” Het is slechts één quote van één jonge gast, maar: de uitspraak zegt veel over hoezeer jongeren staan te popelen om opnieuw... voluit jong te kunnen zijn, zo blijkt uit de verhalen tijdens een beachbar-avondje in Hasselt. De meisjes daarbij nog eens extra geholpen door de Hot Girl Summer-trend, die nu echt wel iedereen lijkt te hebben opgepikt. “Iemand commentaar op mijn sexy topje? Het kan me echt niet meer boeien. Ik draag wat ik wil.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Autobanden en -remmen verantwoordelijk voor helft van alle fijn stof besluit Brits milieurapport (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering wil harde maatregelen tegen de uitstoot van fijn stof door autobanden en -remmen. Deze dragen volgens een nieuw rapport bij aan...
  [naar artikel]
 2. De jeugd kan deze zomer rekenen op meer dan 23.600 jeugdactiviteiten (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De jeugd zal zich deze zomer weer helemaal kunnen uitleven op zo’n 23.600 jeugdactiviteiten. Daarbij is het aanbod zeer divers: van speelpleinwerkingen tot kampen met overnachtingen en zelfs buitenlandse kampen, het belooft een erg actieve zomer te worden. De meeste activiteiten zullen tussen 15 juli en 15 augustus plaatsvinden.
  [naar artikel]
 3. DE ZOMERCOLUMN VAN GRIET OP DE BEECK (11/04/2019 - De Morgen)
  Omdat de zomer om iets anders vraagt, schrijft Griet Op de Beeck niet over het streepje kunst dat haar deze week het meest getroffen heeft, maar over de mens die dat deed.
  [naar artikel]
 4. DE WEEK VAN GRIET OP DE BEECK (29/03/2019 - De Morgen)
  Tijdens de zomer schrijft Griet Op de Beeck niet over het kunstwerk dat haar die week het meest trof, maar over de mens die dat deed. Deze week was dat Saskia Noort.
  [naar artikel]
 5. Eén persoon besmet met corona op kamp en alle kinderen moeten naar huis (16/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eén deelnemer besmet met het coronavirus, en de hele ‘kampbubbel’ van vijftig personen moet onherroepelijk naar huis. Dat blijkt uit de noodprocedure voor de jeugdkampen deze zomer, die nu op punt staat. “Het zal voor jeugdbewegingen een lastige zomer worden.”
  [naar artikel]
 6. Het motto van schrijfster Griet Op De Beeck: “Uw leven is van u” (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In haar nieuwe roman Let op mijn woorden spit Griet Op de Beeck uit hoe bepalend de littekens uit je jeugd voor je verdere leven kunnen zijn. In...
  [naar artikel]
 7. Wie gaat er deze avond met een Oscar naar huis? (04/03/2018 - VRT NWS)
  Deze avond worden voor de 90e keer de Oscars uitgereikt. Filmjournalist Ward Verrijcken geeft alvast zijn pronostiek voor de belangrijkste categorieën. Wie mag er volgens hem een beeldje mee naar huis nemen en wie gaat er effectief naar huis met een Oscar?  
  [naar artikel]
 8. Zomeractiviteiten voor jeugd gebundeld in brochure (16/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente heeft deze zomer voor het eerst een brochure samengesteld met een overzicht van alle zomeractiviteiten voor de Heerse jeugd.
  [naar artikel]
 9. Twee derde van de Belgen gaat deze zomer op reis (11/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Twee derde van de Belgen is van plan om deze zomer op reis te gaan. 17 procent vertrekt zeker niet, tegen 44 procent in de zomer van 2020. Vlaanderen en Frankrijk zijn deze zomer de favoriete bestemmingen van de Belg. Zo blijkt uit een onderzoek van Toerisme Vlaanderen naar de reisplannen van de Belgen deze zomer.
  [naar artikel]
 10. Jeugd viert 'morele vakantie' (07/04/2019 - De Morgen)
  Volgens een Nederlandse socioloog waren de relschoppers bij de Facebook-party in Haren op 'morele vakantie'. Alle remmen los, zoals vroeger hooligans of vechtersbazen dat op kermissen deden. Sociaal psycholoog Frank Van Overwalle begrijpt het punt. 'Vooral de groep is hier van tel.'
  [naar artikel]
 11. TREND. Strooien tasje is hét hebbeding van deze zomer (10/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ongeacht of je deze zomer naar een tropische bestemming trekt, lekker in een strandbar gaat chillen of gewoonweg de stad intrekt, een strooien tasje is gewoonweg hét accessoire dat je deze zomer in huis moet halen. Ook bij een groot aantal toonaangevende namen uit de modewereld, zoals Michael Kors, Zimmermann, Christiano Siriano en Brock Collection zijn strooien tasjes niet weg te denken.
  [naar artikel]
 12. Schrijfster Griet Op de Beeck wilde incest bespreekbaar maken maar dat mislukte, waarom? (03/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Schrijfster Griet Op de Beeck stuitte op een muur van wantrouwen toen ze op tv vertelde over de incest uit haar jeugd. Waarom is dit onderwerp een...
  [naar artikel]
 13. LIVE: deze zomer op kamp? (22/05/2020 - De Standaard)
  Om 17u geeft minister van Jeugd Benjamin Dalle een persconferentie over jeugdkampen en speelpleinen deze zomer. U kan deze hier live meevolgen
  [naar artikel]
 14. Niet op bedevaart naar Lourdes deze zomer (24/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Ook de katholieke kerk wordt zwaar getroffen door het coronavirus. Nadat eerst alle eerste en plechtige communiefeesten werden uitgesteld, worden nu ook alle bedevaarten naar Lourdes deze zomer geschrapt.
  [naar artikel]
 15. Supercomputer voor verkeerslichten gaat deze zomer van start: zo werkt het systeem (24/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De supercomputer die in Antwerpen alle verkeerslichten zal aansturen en zo de doorstroming én veiligheid in het Antwerpse verkeer moet verhogen, wordt deze zomer in gebruik genomen. De voorbereidingen lopen al enkele jaren, maar vanaf deze zomer worden de eerste kruispunten van de 373, aangesloten op het netwerk. Het zal ongeveer vier jaar in beslag nemen om het systeem voor alle verkeerslichten in de stad uit te rollen.
  [naar artikel]
 16. Trend: deze zwembroeken dragen alle mannen deze zomer (12/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dagje naar de Belgische kust of exotische strandvakantie gepland? Een stijlvolle zwembroek zit waarschijnlijk als eerste in je reiskoffer. Deze trendy zwembroeken dragen alle mannen deze zomer!
  [naar artikel]
 17. Zes gewonden bij zwaar ongeval met Lijnbus door defecte remmen (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de hoek van de Heyvaertlaan en de Stationsstraat in Gistel is een lijnbus tegen de gevel van bistro La Gare beland. Volgens de eerste vaststellingen hebben de remmen van de bus het begeven. Zes inzittenden op de bus zijn gewond geraakt.
  [naar artikel]
 18. Schepen Griet Noyens uit Kasterlee overleden (28/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Schepen Griet Noyens (CD&V) uit Kasterlee is donderdagochtend op 52-jarige leeftijd overleden. Ze was schepen van Milieu, Bosbeheer, Onderwijs, Jeugd en Senioren.
  [naar artikel]
 19. Bayern München oefent deze zomer tegen internationale topploegen en gaat daarvoor naar... China (14/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bayern München trekt deze zomer van 16 tot 28 juli op zomertoer naar China en Singapore en speelt in Azië vriendschappelijke duels tegen Arsenal, AC Milan, Chelsea en Inter Milaan. Dat maakte de Duitse Rekordmeister dinsdag bekend op de clubwebsite.
  [naar artikel]
 20. De vaccinatiecampagne gaat vooruit, maar wanneer kunnen we terug naar het ‘normale leven’? (12/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tegen eind mei zouden alle kwetsbare personen een eerste prik van het coronavaccin gekregen moeten hebben. Na ruim een jaar worden de ziekenhuizen dan eindelijk uit de wind gezet. Is dat ook het moment om alle coronamaatregelen los te laten? Of moeten we enkele remmen behouden tot er sprake is van groepsimmuniteit?
  [naar artikel]
 21. Professor wil alle hoestsiroop uit de rekken gehaald zien (28/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 1 januari 2020 mogen enkel nog geneesmiddelen tegen hoest en verkoudheid met één actief bestanddeel worden verkocht. Samengestelde preparaten worden van de markt teruggetrokken, maar voor Roy Remmen, professor huisartsengeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, gaat dit niet ver genoeg. Hij pleit ervoor om alle hoestsiropen van de markt te halen. Volgens hem is niet bewezen dat ze effectief zijn.
  [naar artikel]
 22. De vaccinatiecampagne gaat nu echt vooruit, maar wanneer kunnen we terug naar het ‘normale leven’? (12/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Tegen eind mei zouden alle kwetsbare personen een eerste prik van het coronavaccin gekregen moeten hebben. Na ruim een jaar worden de ziekenhuizen dan eindelijk uit de wind gezet. Is dat ook het moment om alle coronamaatregelen los te laten? Of moeten we enkele remmen behouden tot er sprake is van groepsimmuniteit?
  [naar artikel]
 23. “Ik was de gevangene van mijn ambitie om in alles de beste te zijn” (03/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Publiekslieveling Koen De Graeve (45) - vanaf woensdag in de bioscoop met de verfilming van Griet Op de Beecks ‘Vele Hemels Boven De Zevende’ - houdt er tegenwoordig een andere arbeidsethos op na dan gewoonlijk. “Deze zomer besefte ik dat ik sommige dingen in mijn leven verkeerd had aangepakt”, zegt hij. “De ambitie die zich van mij meester had gemaakt, manifesteerde zich als een monster. Nu weet ik dat ik meer nee moet leren zeggen. Maar aan deze film wilde ik wél graag meewerken. Samen met mijn vrouw Ariane, dat was de droom van Griet.”
  [naar artikel]
 24. Advocate Griet Cnudde: 'Armoede vergoelijkt kraken niet' (15/03/2017 - Knack)
  'Krakers die een huis inpalmen terwijl de eigenaars in het buitenland verblijven, hebben geen poot om op te staan', zegt advocate Griet Cnudde.
  [naar artikel]
 25. Reishonger is terug: twee derde van de Belgen gaat deze zomer op reis (11/07/2021 - De Standaard)
  Twee derde van de Belgen is van plan om deze zomer op reis te gaan. 17 procent vertrekt zeker niet, tegen 44 procent in de zomer van 2020. Vlaanderen en Frankrijk zijn deze zomer de favoriete bestemmingen van de Belg.
  [naar artikel]
 26. Spannend! Welk duo komt een stapje dichter bij de finale? (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  TJOP's en Meat & Griet namen het tegen elkaar op in een foodtruck challenge. Wie heeft, volgens de jury, deze opdracht gewonnen?
  [naar artikel]
 27. Speuren naar slimme schakelaars tegen kanker (22/06/2021 - De Tijd)
  02:00 Ons immuunsysteem heeft natuurlijke remmen, die het verhinderen kankercellen aan te vallen. De schakelaars vinden om die remmen uit te zetten, geldt als de ‘next big thing’ in oncologie. Het leverde h...
  [naar artikel]
 28. Professor wil alle hoestsiroop uit de rekken gehaald zien: “Niet bewezen dat ze werken” (29/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 1 januari 2020 mogen enkel nog geneesmiddelen tegen hoest en verkoudheid met één actief bestanddeel worden verkocht. Samengestelde preparaten worden van de markt teruggetrokken, maar voor Roy Remmen, professor huisartsengeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, gaat dit niet ver genoeg. Hij pleit ervoor om alle hoestsiropen van de markt te halen. Volgens is niet bewezen dat ze effectief zijn.
  [naar artikel]
 29. Professor wil alle hoestsiroop uit de rekken gehaald zien: “Niet bewezen dat ze werken” (28/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 1 januari 2020 mogen enkel nog geneesmiddelen tegen hoest en verkoudheid met één actief bestanddeel worden verkocht. Samengestelde preparaten worden van de markt teruggetrokken, maar voor Roy Remmen, professor huisartsengeneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, gaat dit niet ver genoeg. Hij pleit ervoor om alle hoestsiropen van de markt te halen. Volgens is niet bewezen dat ze effectief zijn.
  [naar artikel]
 30. Jeugd kan deze zomer rekenen op meer dan 23.600 jeugdactiviteiten (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse kinderen en jongeren zullen zich deze zomer weer helemaal kunnen uitleven op zo’n 23.600 jeugdactiviteiten. Daarbij is het aanbod zeer divers: van speelpleinwerkingen tot kampen met overnachtingen en zelfs buitenlandse kampen, het belooft een erg actieve zomer te worden. De meeste activiteiten zullen tussen 15 juli en 15 augustus plaatsvinden.
  [naar artikel]
 31. Wapen je huis nu al tegen een hete zomer (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige zomer sneuvelden alle warmterecords en kregen we zelfs meer dan één hittegolf te verwerken. Nu onze zomers steeds warmer worden, kan je je...
  [naar artikel]
 32. GRIET OP DE BEECK (09/04/2019 - De Morgen)
  Vandaag neemt Griet Op de Beeck na zes jaar columns afscheid van De Morgen. De krant dankt haar en wenst haar alle succes toe.
  [naar artikel]
 33. Advocaat Griet Cnudde over de juridische stappen van de horeca: 'Een virus kan je niet voor de rechter dagen' (19/10/2020 - Knack)
  Horeca Vlaanderen overweegt juridische stappen te ondernemen tegen de sluiting van cafés en restaurants als maatregel tegen het coronavirus. Het is volgens de sector niet bewezen dat het stijgend aantal besmettingen is toe te schrijven aan de horeca. Griet Cnudde, de Gentse advocate die is gespecialiseerd in publiek recht, twijfelt over het succes van de actie.
  [naar artikel]
 34. Vlaamse Griet (58) wint goud met veggie-B&B in Kroatië: “Als je zeelucht gewoon bent, is het thuis niet meer te harden” (02/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Oostakkerse Griet Van Eeckhaut (58) heeft op de ratingsite Zoover een Golden Award gekregen voor haar veggie-B&B Kuca Bajlo aan de Kroatische kust, in Zadar. “Hier heb ik mijn man Anri leren kennen, als vakantieliefje. Na dertig jaar samenzijn in Gent wou hij terug naar huis.”
  [naar artikel]
 35. 'Ik heb mij nooit méér een man gevoeld dan toen' (05/04/2019 - De Morgen)
  Jan Leyers (55) is tussen twee reizen door even in het land om een nieuw tv-programma te maken. Maar nu reist hij naar Wenduine, naar de jaren van zijn jeugd. 'Mijn ouders gaven me het gevoel dat ik de beste was.' Griet Op de Beeck
  [naar artikel]
 36. Zo ziet de zomer voor de Hasseltse jeugd er uit (06/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De zomer voor de Hasseltse jeugd krijgt stilaan vorm met tal van culturele activiteiten.
  [naar artikel]
 37. Vanavond in 'Telefacts Zomer': de geheimen van een Spaans all-in hotel (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie deze zomer naar een hotel aan de Spaanse Costa del Sol gaat, zal ongetwijfeld Britse toeristen tegen het lijf lopen. De Britten zijn namelijk...
  [naar artikel]
 38. “Mijn dappere tante geeft me moed om kanker te overwinnen”: Griet (38) stapt 100 kilometer in regen en kou voor ziek neefje Thomas (8) (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Griet Desmet (38) uit Heule is aan een straffe fysieke en mentale krachttoer bezig. De lerares stapt op zaterdag 10 april in regen en kou 100 kilometer om Thomas (8) te steunen. Haar neefje herstelt van kanker. De opbrengst van de gesponsorde tocht gaat deels naar het kinderrevalidatiecentrum van het UZ in Gent, waar Griet zaterdagmiddag een tussenstop hield. Familie en supporters wachtten haar op. “Mijn tante is zo dapper, ik krijg hier zelf moed van”, vertelt Thomas. “Wat Griet doet, motiveert onze zoon enorm”, zeggen de ouders van Thomas.
  [naar artikel]
 39. Op ponykamp? Deze zomer leer je bommen maken (09/04/2019 - De Morgen)
  Een weekje op een boerderij of in de Zwitserse bergen, daar moet de Vlaamse jeugd deze zomer geen genoegen mee nemen. Veel kamporganisatoren bieden spectaculairdere formules aan: van bommen maken tot als supervedette rondrijden in een limousine.
  [naar artikel]
 40. Linde Merckpoel presenteert deze zomer op Radio 1 (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Linde Merckpoel (36) gaat opnieuw radiomaken. Deze zomer gaat ze aan de slag bij Radio 1, waar ze afgewisseld met Evert Venema en Ilse Liebens het programma ‘De zomer van' gaat presenteren.
  [naar artikel]
 41. Op reis deze zomer? “Elektronisch formulier invullen 48 uur voor thuiskomst” (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Belgen trekken deze zomer massaal naar zomerse bestemmingen in het buitenland. Op de Veiligheidsraad werd beslist om alle reizigers in kaart...
  [naar artikel]
 42. Zeven gewonden bij zwaar ongeval met Lijnbus, mogelijk door defecte remmen (20/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Gistel is dinsdag iets over 14 uur een Lijnbus tegen een gevel gecrasht nadat eerst een bushokje aan flarden werd gereden. Zeven slachtoffers, onder wie de chauffeur, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zouden lichte verwondingen hebben opgelopen. Volgens de eerste informatie en verklaringen van de chauffeur zouden de remmen van de bus het hebben begeven.
  [naar artikel]
 43. Alle remmen los bij Bongonda: “We zetten Genk op stelten” (26/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het was een uitgelaten Theo Bongonda, die een uurtje na de match in de perszaal zijn opwachting maakte. “We gaan heel Genk op stelten zetten, alle remmen los”, riep de matchwinnaar uit.
  [naar artikel]
 44. FOTO. Alle remmen los in discotheek Versuz bij spelers en staf Racing Genk (17/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Je zou voor minder de remmen losgooien. Na het behalen van de vierde landstitel uit de clubgeschiedenis ging het vanuit het stadsplein in Genk...
  [naar artikel]
 45. Reizen deze zomer: “Verplicht elektronisch formulier invullen 48 uur voor thuiskomst” (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Belgen trekken deze zomer massaal naar zomerse bestemmingen in het buitenland. Op de Veiligheidsraad werd beslist om alle reizigers in kaart...
  [naar artikel]
 46. Op reis deze zomer? “Verplicht elektronisch formulier invullen 48 uur voor thuiskomst” (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel Belgen trekken deze zomer massaal naar zomerse bestemmingen in het buitenland. Op de Veiligheidsraad werd beslist om alle reizigers in kaart...
  [naar artikel]
 47. Anthony Kumpen en Griet Vanhees zetten hun Amerikaanse plannen opzij voor de sportdromen van hun kinderen: "Ook rekening houden dat het níet lukt" (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De plannen van racepiloot Anthony Kumpen (39) en Griet Vanhees (39) om naar Miami te verhuizen staan on hold. Griet wil haar zoon Thibeau (17)...
  [naar artikel]
 48. Als één persoon besmet is op jeugdkamp, moeten vijftig kinderen naar huis (16/06/2020 - De Standaard)
  De noodprocedure voor de jeugdkampen van deze zomer is op punt gesteld. Jeugdbewegingen zullen rigoureus moeten optreden bij een besmetting, ‘maar het is de enige manier om deze zomer jeugdactiviteiten te kunnen organiseren.’
  [naar artikel]
 49. Met deze goedkope tech-oplossingen geef je inbrekers geen kans deze zomer (13/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Of je deze zomer nu een uitje van enkele dagen plant of toch op vakantie gaat: denk eraan dat inbrekers het iedere zomer op onbewaakte huizen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.