Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:22 uur

Wat denk je van een omgekeerde klimaattransfer?

De Tijd

22/07/2021 - 05:27

05:00 Wat denk je ervan, Alain? Is een klimaattransfer van het zuiden naar het noorden van het land geen verfrissende gedachte? Dat schrijft Wim Van de Velden, Wetstraatwatcher van De Tijd, aan zijn Waalse ...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zeldzame omgekeerde bliksem waargenomen (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een stormjager maakte spectaculaire beelden van omgekeerde bliksemschichten in de Amerikaanse staten Texas, Oklahoma en Illinois. Bliksem is een manier om de elektrische balans in een donderwolk te herstellen. Bij een normale bliksem gaan negatief geladen elektronen naar het positief geladen aardoppervlak. Bij een omgekeerde bliksemschicht treedt er een omgekeerde ladingsverdeling op waardoor de bliksemschicht omhoog schiet. Ze zijn sneller dan normale bliksemschichten.
  [naar artikel]
 2. VTM verschuift ‘De omgekeerde wereld’ naar de zomer (16/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  VTM heeft ‘De omgekeerde wereld’, de quiz met presentator Mathias Coppens (42), na amper drie uitzendingen uit het zendschema gehaald. De afleveringen worden verschoven naar de zomer. “We willen ‘De Omgekeerde Wereld’ meer zuurstof geven”, klinkt het aan de Medialaan. Vanaf volgende week komen er herhalingen in de plaats.
  [naar artikel]
 3. Sven De Ridder en Chindy zijn twintig jaar samen: “Maar als hij wéér afkomt met bloemen, denk ik: dat is weggesmeten geld” (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ten huize De Ridder is het momenteel de omgekeerde wereld: terwijl Sven (46) vooral thuis zit en zich tot ijverige huisvader ontpopt, werkt zijn...
  [naar artikel]
 4. De omgekeerde wereld: defensie schakelt privé in om kazernes te bewaken (11/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Gewone burgers die militairen moeten bewaken. Het lijkt de omgekeerde wereld, maar toch is dat het plan van minister van Defensie Vandeput (N-VA).
  [naar artikel]
 5. Waarom Nederlandse boeren massaal omgekeerde koeienfoto’s twitteren (06/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Nederlandse boeren zijn compleet van hun melk. Straffer nog: hun wereld staat op zijn kop. Daarom posten ze op Twitter omgekeerde koeienfoto’s. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 6. Waarom Nederlandse boeren massaal omgekeerde koeienfoto’s twitteren (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nederlandse boeren zijn compleet van hun melk. Straffer nog: hun wereld staat op zijn kop. Daarom posten ze op Twitter omgekeerde koeienfoto’s. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 7. Omgekeerde wereld: Boeing vervangt robots weer door mensen (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een fabriek die robots weghaalt en in plaats daarvan mensen in dienst neemt. Het klinkt als de omgekeerde wereld, maar het gebeurt bij Boeing. De...
  [naar artikel]
 8. Klimaatgrootouders schrijven “omgekeerde nieuwjaarsbrief” aan kleinkinderen (01/01/2020 - Metro)
  In Vlaanderen lezen veel kleinkinderen op de eerste dag van het jaar hun nieuwjaarsbrief voor aan hun ouders en grootouders. Dit jaar draaien de Grootouders voor het Klimaat de rollen om. Ze vroegen jeugdauteur Marc De Bel om voor hen een “omgekeerde nieuwjaarsbrief” te schrijven en voor te lezen. Met deze nieuwjaarsbrief willen de Grootouders voor het Klimaat “de jongeren die al een jaar actievoeren zonder noemenswaardige reactie van de leiders van dit land of van de wereld, een groot hart onder de riem steken”. De video waarin Marc De Bel de “omgekeerde nieuwjaarsbrief” voorleest is terug te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=ASVraqRLkrM . bron: Belga Het bericht Klimaatgrootouders schrijven “omgekeerde nieuwjaarsbrief” aan kleinkinderen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. “Omgekeerde hond op het water, heerlijk” (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nooit meer sokken!”, dat betekent de zomer voor MNM-presentatrice en yogi Eva Daeleman (27). En zich terugtrekken tussen de natuurelementen. Geen betere kandidaat voor sup- of stand up paddeling-yoga: yogaposes zoals zonnegroet, omgekeerde hond en consorten, maar dan op een plank op het water. Met de haren in de wind en de neus in de zon.
  [naar artikel]
 10. Omgekeerde coronakerstboom op rotonde Veldegem wordt binnenkort weggehaald (14/12/2020 - VRT NWS)
  Op de rotonde op het Kruispunt van de Torhoutsesteenweg met de Koning Albertstraat in Veldegem, bij Zedelgem, staat een omgekeerde kerstboom versierd met slingers, mondkapjes en een nep-drone. Het werk is niet vergund en moet weg. "We moeten streng zijn", zegt Veva Daniëls van het Agentschap Wegen en Verkeer.
  [naar artikel]
 11. Nachtwinkeliers moeten nog steeds om 22u dicht: “Dat is toch de omgekeerde wereld?” (13/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl de horeca voortaan tot 1u ’s nachts open mag blijven, moeten de nachtwinkels nog steeds om 22u dicht. “Dat is toch de omgekeerde wereld? Dit is heel pijnlijk”, zegt Rajveer Singh, die een nachtwinkel uitbaat in Reet.
  [naar artikel]
 12. RECENSIE. ‘De Omgekeerde Wereld’: “Een quiz van een bedroevend niveau” (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘De Omgekeerde Wereld’, een quiz waarin de vragen op voorhand gesteld werden aan BV’s. “Als je je lot in de handen moet leggen van mensen als de Planckaerts, weet je dat je met vuur speelt.”
  [naar artikel]
 13. ‘De Omgekeerde Wereld’: Eddy Planckaert weet duidelijk niet hoeveel hoeken een pentagon heeft (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond maakt Mathias Coppens zijn debuut als quizmaster in ‘De Omgekeerde Wereld’, de enige quiz waarin alle vragen al eens gesteld zijn. Meer dan 40 bekende Vlamingen beantwoordden de vragen al op voorhand. Kunnen de kandidaten inschatten wie wat weet?
  [naar artikel]
 14. Ook Belgen gaan op ‘pedojacht’: ‘Ze bereiken het omgekeerde van wat ze voor ogen hebben’ (02/12/2020 - De Morgen)
  Justitie moet nog een versnelling hoger schakelen in de strijd tegen seksueel geweld zodat de ‘pedojacht’ stopt. Dat zeggen experts nu blijkt dat ook in ons land burgers het recht in eigen handen nemen. ‘Die jagers bereiken net het omgekeerde wat ze voor ogen hebben.’
  [naar artikel]
 15. Omgekeerde kerstboom vol mondmaskers zorgt voor mysterie: “Voor mijn part mag hij blijven staan” (14/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een kerstgrapje in sombere tijden, een filosofisch kunstenaarsinitiatief of een vorm van protest? De omgekeerde kerstboom op de rotonde Torhoutsesteenweg-Koning Albertstraat in Veldegem zorgt voor mysterie, want niemand weet hoe het ding vol mondmaskers er terechtkwam.
  [naar artikel]
 16. Onderzoek KU Leuven: “Suiker doet jongens cognitief slechter presteren, omgekeerde effect bij meisjes” (11/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Suikerconsumptie maakt kleuters rustelozer. Het doet jongens op cognitief vlak bovendien slechter presteren, terwijl bij meisjes het omgekeerde het...
  [naar artikel]
 17. "Nicole was een omgekeerde Robin Hood. Ze stal van de armen" (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Een omgekeerde Robin Hood. Ze stal van de armen en hield het geld voor zichzelf." De burgerlijke partijen en het parket waren gisteren niet mals
  [naar artikel]
 18. Apple verrast met kleine smartphone: size matters (ook in omgekeerde richting) (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Klein maar dapper: met zijn iPhone Mini - amper 6,4 cm breed en 13,2 cm hoog - zet Apple een nieuwe trend. Terwijl smartphones de jongste jaren alleen maar groter en groter werden, eert Apple nu weer het kleine. De rest zal volgen, verwachten experts: "Ik denk dat er een imitatiegolf komt."
  [naar artikel]
 19. Artsen en verpleegkundigen pleiten voor omgekeerde lockdown: ‘Nu is het genoeg’ (27/08/2020 - De Morgen)
  Steeds meer medische professionals stellen de huidige coronamaatregelen in vraag. Al ruim honderd artsen en verpleegkundigen vragen in een open brief om een omgekeerde lockdown. Onder hen gezondheidseconoom Lieven Annemans, die vindt dat de slinger is doorgeslagen. ‘Er is een overreactie geweest, uit vrees voor een nieuwe golf. Dat is menselijk. Maar men mag niet langer talmen.’
  [naar artikel]
 20. Postzegeldrukkerij bestaat 150 jaar: "Omgekeerde Dendermonde" is 130.000 euro waard  (18/05/2019 - VRT NWS)
  De postzegeldrukkerij van Bpost in Mechelen bestaat precies 150 jaar en was vandaag uitzonderlijk te bezoeken. Een unieke kans voor postzegelverzamelaars. Ze kregen een blik achter te schermen en konden met eigen ogen de meest waardevolle postzegel van ons land bewonderen: de "omgekeerde Dendermonde".
  [naar artikel]
 21. Mathias Coppens presenteert vanaf april de dagelijkse quiz ‘De Omgekeerde Wereld’ (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben jij een quizfanaat in hart en nieren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want VTM komt vanaf april met een gloednieuw quizprogramma ‘De Omgekeerde Wereld’. En bij een nieuw programma hoort natuurlijk een nieuwe presentator. Deze keer is het Mathias Coppens (42) die voor de gelegenheid in de huid van quizmaster mag kruipen.
  [naar artikel]
 22. Ineos na actie aan winterbarbecue: “Wij doen net het omgekeerde van wat de actievoerders beweren” (06/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de winterbarbecue zondag op de Scheldekaaien, waarmee ‘Winter in Antwerpen’ traditioneel wordt afgesloten, vond op het Zuiderterras omstreeks 12u30 een korte protestactie plaats tegen de geplande bouw van ‘Project One’ van het petrochemische concern Ineos. Het bedrijf reageert nu op de actie: “Wij doen net het omgekeerde van wat de actievoerders beweren.”
  [naar artikel]
 23. Mysterie in Veldegem: wie heeft omgekeerde kerstboom vol mondmaskers geplaatst aan rotonde? (12/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het West-Vlaamse Veldegem, deelgemeente van Zedelgem, heeft er een attractie én een mysterie bij. Op de rotonde aan de Torhoutsesteenweg werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een omgekeerde kerstboom geplaatst. Wie de boom geplaatst heeft, is voorlopig niet duidelijk.
  [naar artikel]
 24. Omgekeerde wereld aan grens Mexico – VS: Mexicanen blokkeren grensovergang (27/03/2020 - Express)
  De razendsnelle uitbraak van het coronavirus in de VS leidt tot bizarre taferelen aan de grens met Mexico. Terwijl de... The post Omgekeerde wereld aan grens Mexico – VS: Mexicanen blokkeren grensovergang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Kan een omgekeerde quarantaine dé oplossing zijn voor scholen? Juf van basisschool Eeklo geeft thuis les en kinderen zitten in de klas (27/10/2020 - VRT NWS)
  Basisschool De Meidoorn, dat is een van de vier basisscholen van College ten Doorn in Eeklo, experimenteert met een soort omgekeerde quarantaine. De juf van het zesde leerjaar zit thuis in afzondering omdat ze in contact kwam met iemand met corona. Ze geeft online les aan haar leerlingen die achter een laptop zitten in het klaslokaal.
  [naar artikel]
 26. “Omgekeerde erehaag” loont: regering trekt omstreden koninklijk besluit weer in (24/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  De acties van het Franstalige zorgpersoneel hebben hun effect niet gemist. Nadat de vakbonden dreigden met een staking en na de omgekeerde erehaag tegen premier Sophie Wilmès (MR) trekt de regering een omstreden koninklijk besluit weer in. Daarin werd het mogelijk gemaakt personeel op te vorderen.
  [naar artikel]
 27. Omgekeerde erehaag voor Bocholtse politici vlak voor gemeenteraad (28/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor de aanvang van de gemeenteraad in De Kroon werden de Bocholtse politici verwelkomd door een 70-tal Kaulillenaren die een omgekeerde erehaag vormden. Ze drukten op die manier de politici nog eens met de neus op het zandwinningverhaal waar ze niet over te spreken zijn. Dat de gemeente nu de nadruk legt op het ingeperkt alternatief tegenover het zandbronplan van 2016 maakt ook weinig indruk.
  [naar artikel]
 28. En plots is de omgekeerde kerstboom van Veldegem terug: burgemeester redt ‘kunstwerk’ van het groenafval (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De omgekeerde kerstboom, dit najaar zonder twijfel hét mysterie van Veldegem, is weer te bewonderen in het straatbeeld. De boom dook vorige vrijdag voor het eerst op op de rotonde bij het binnenrijden van Veldegem, maar werd door het Agentschap Wegen en Verkeer verwijderd. “Hij staat symbool voor de wereld die op zijn kop staat”, vindt burgemeester Annick Vermeulen (CD&V-NW).
  [naar artikel]
 29. Marc De Bel leest ‘omgekeerde nieuwjaarsbrief’ van klimaatgrootouders voor (01/01/2020 - De Standaard)
  In Vlaanderen lezen veel kleinkinderen op de eerste dag van het jaar hun nieuwjaarsbrief voor aan hun ouders en grootouders. Dit jaar draaien de Grootouders voor het Klimaat de rollen om. Ze vroegen jeugdauteur Marc De Bel om voor hen een ‘omgekeerde nieuwjaarsbrief’ te schrijven en voor te lezen.
  [naar artikel]
 30. ‘Samenwerken in nationale eenheid’: premier Wilmès predikt exact omgekeerde van wat PS en MR deden (18/03/2020 - Express)
  Het minderheidskabinet Wilmès II legde de eed af, en meteen ging men vol aan de bak: de verwachte quasi-lockdown werd... The post ‘Samenwerken in nationale eenheid’: premier Wilmès predikt exact omgekeerde van wat PS en MR deden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Grote ruildeal in NBA: Westbrook verlaat Houston voor Washington, Wall maakt omgekeerde beweging (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Houston en Washington hebben in de NBA een grote ruildeal bekendgemaakt. Beide teams wisselen van spelverdeler. Russell Westbrook verlaat de Rockets voor de Wizards. John Wall neemt de omgekeerde weg. Houston krijgt verder ook de eerste keuze bij de draft in 2023.
  [naar artikel]
 32. Gevangen in je bubbel door Facebook? Ook het omgekeerde kan gebeuren (16/06/2021 - De Morgen)
  Gevangen in je bubbel door Facebook? Ook het omgekeerde kan gebeuren, zeggen onderzoekers.
  [naar artikel]
 33. Ford maakt omgekeerde beweging als Tesla (05/02/2020 - Express)
  Op de dag dat elektrische automaker Tesla 14 procent stijgt op de beurs, na een eerdere opstoot van 20 procent, gaat het aandeel van Ford 9,5 procent omlaag nabeurs. De slechte resultaten hebben daar alles mee te maken. Financieel directeur Tim Stone wond er geen doekjes om dinsdagavond. ‘De resultaten waren niet OK in 2019’, […] The post Ford maakt omgekeerde beweging als Tesla appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Filosoof: "Nashville-verklaring betekent niet dat de religie het weer overneemt, eerder het omgekeerde" (08/01/2019 - VRT NWS)
  In Nederland is ophef ontstaan over de zogenoemde Nashville-verklaring. Dat is een tekst die homoseksualiteit en transgenderidentiteit als zondig bestempelt. De verklaring is ondertekend door predikanten, streng-protestantse politici en enkele docenten van de Vrije Universiteit Amsterdam. Volgens filosoof Patrick Loobuyck is dit geen teken dat de religie het weer overneemt, maar net het omgekeerde. Dat zei hij in "De afspraak" op Canvas.
  [naar artikel]
 35. Omgekeerde verrekijker (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Omgekeerde verrekijker (29/07/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. Antwerps schepen Jinnih Beels (sp.a): “Wij willen eerst de mensen doen groeien, daarna de bomen. Groen wil het omgekeerde” (24/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Jinnih Beels betreurt niet dat het kartel Samen met Groen in Antwerpen uiteengevallen is. “Wij willen eerst de mensen doen groeien, en daarna de bomen. Groen wil het omgekeerde”, zegt het Antwerpse kopstuk dat bij de komende verkiezingen de Vlaamse lijst duwt, maar in Antwerpen blijft.
  [naar artikel]
 38. De ontboezemingen van de vrolijkste barvrouw van Pukkelpop: "Die oude eenzame zatlappen zijn het ergst" (18/08/2018 - De Morgen)
  De stille krachten achter Pukkelpop zijn de honderden vrijwilligers. Denk aan de vleesgeworden stoplichten die ganse dag klaar-overtje spelen met het passerende verkeer, denk aan de dappere EHBO'ers die van hot naar her rennen om iets te enthousiaste levensgenieters bij te staan en denk aan het barpersoneel dat voorziet in uw losbandige consumptiedrift.
  [naar artikel]
 39. De omgekeerde wereld (29/03/2019 - De Morgen)
  Luc Van Der Kelen,
  [naar artikel]
 40. Prins Laurent is het “kotsbeu”: “Als men mij aanvalt, denk ik aan de Joden die zijn doodgeschoten” (21/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Prins Laurent is het moe. Hij eist excuses van N-VA-Kamerlid Peter Buysrogge, nadat die hem eerder beschuldigde van een “vals activiteitenverslag”. Komen die excuses er vandaag niet, dan klaagt Laurent de politicus aan voor laster. In een openhartig gesprek trekt de prins parallellen met zijn eigen situatie en die van de Holocaust en de school shootings in de VS. “Denk eens aan alle kinderen die een moord plegen. Denk aan alle Joden die doodgeschoten werden. Denk aan elke mens die ­gedood werd omdat hij behoorde tot een minderheid.”
  [naar artikel]
 41. Daar is de omgekeerde kerstboom van Veldegem terug: burgemeester geeft mysterieus ‘kunstwerk’ nieuwe stek (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De omgekeerde kerstboom, dit najaar zonder twijfel hét mysterie van Veldegem, is weer te bewonderen in het straatbeeld. Hij dook vorige week vrijdag voor het eerst op, meer bepaald op de rotonde bij het binnenrijden van Veldegem. Het Agentschap Wegen en Verkeer liet de boom verwijderen, maar die maakt nu al een comeback. En wel dankzij burgemeester Annick Vermeulen. “Hij staat symbool voor de wereld die op zijn kop staat”, vindt ze. Maar wie de kerstboom voor het eerst zette? Da’s nog altijd een raadsel.
  [naar artikel]
 42. Woonzorgcentra vrezen zuurstoftekort, minister Beke wijst naar ziekenhuizen: "Soldariteit ook in omgekeerde richting" (09/04/2020 - VRT NWS)
  De woonzorgsector schreeuwt om hulp in deze gezondheidscrisis. Na de zucht om opleidingen van hun personeel, de tekorten aan testmateriaal en beschermend materiaal vrezen woonzorgcentra dat ze geen zuurstof meer kunnen geven aan palliatieve patiënten die besmet zijn met corona. Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) wijst in de richting van ziekenhuizen om bij te springen. "De solidariteit moet ook terug in omgekeerde richting", zegt hij in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 43. Olifant ontdekt met omgekeerde slagtanden (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Herkansing voor ‘De Omgekeerde Wereld’ (13/07/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 45. COMMENTAAR. Denk zelf na, de leidraad in het betoog van Etienne Vermeersch (25/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Geloof mij niet. Denk zelf na.” Het was een stokpaardje van Etienne Vermeersch ­nadat hij nog een keer een uit­gesproken maar beredeneerde mening had geponeerd. Vermeersch was in zijn betoog altijd heel gedreven. Passioneel zelfs. Hij wilde over­tuigen. Maar met de boodschap: denk na mijn waarheid na. Beslis zelf.
  [naar artikel]
 46. Professor Pierre Van Damme waarschuwt: “Virus verspreidt zich snel en efficiënt, het omgekeerde van wat wij zouden moeten doen” (17/07/2020 - VRT NWS)
  We zitten in het begin de tweede coronagolf, de overheid moet veel beter gaan communiceren en het huidige systeem van contactopsporing werkt op dit moment niet. Professor Pierre Van Damme wond er deze voormiddag geen doekjes om in de coronacommissie van het Vlaams Parlement. “Wij verliezen op dit moment gigantisch veel tijd. Het virus is zich ongelooflijk snel en efficient aan het verspreiden. Het doet net het omgekeerde van wat wij zouden moeten doen.”
  [naar artikel]
 47. Onze royaltywatcher analyseert de emotionele brief van prins Laurent, en komt vooral tot de conclusie dat diens noodkreet wellicht het omgekeerde resultaat zal hebben (30/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het was zijn laatste strohalm, door voluit op emoties te spelen. Prins Laurent heeft een ­uiterst persoonlijke brief aan het par­lement geschreven. Hij schreeuwt uit hoe hij al zijn leven lang wordt tegengewerkt. En nu hangt hem ook nog eens een straf van 46.000 euro boven het hoofd. Met zijn noodkreet bereikt Laurent wellicht het omgekeerde ­resultaat, voorspelt onze royalty­watcher Wim ­Dehandschutter. Hij dreigt zijn laatste sprankeltje krediet in de Wetstraat en in Laken volledig verspeeld te hebben.
  [naar artikel]
 48. Anas Bachir uit Heusden-Zolder: maqluba, de omgekeerde groentenschotel (12/04/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 49. Open brief van rectoren: "Virologen zijn inderdaad alomtegenwoordig in de media, maar stel u eens het omgekeerde voor"  (21/04/2020 - VRT NWS)
  De groeiende spanning tussen politiekers en wetenschappers in deze coronatijden is nodig, noch gezond. Dat schrijven de rectoren van de verschillende Vlaamse universiteiten in een open brief. "Virologen zijn inderdaad omnipresent in alle media. Maar stel u eens het omgekeerde voor," zegt Luc Sels, rector van de KU Leuven. "Waar halen wij anders onze informatie als burger? Het is hun verdomde plicht om die kennis vanuit hun onderzoek bij te brengen."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.