Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
16:21 uur

Jumbo verdubbelt verkoop in België ruimschoots

De Tijd

22/07/2021 - 05:27

05:00 De Nederlandse supermarktketen Jumbo wil het jaar eindigen met 20 Vlaamse winkels, dubbel zoveel als begin dit jaar. 'Er was vertraging door corona, maar we willen nog altijd 100 winkels openen in Vla...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jumbo wil tegen eind dit jaar 20 supermarkten in België (20/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jumbo wil tegen eind dit jaar 20 supermarkten in België De Nederlandse supermarktketen Jumbo wil tegen eind dit jaar over “circa twintig winkels” beschikken in België. Dat heeft de onderneming dinsdag meegedeeld bij de bekendmaking van de halfjaarcijfers. Jumbo mikt daarmee op bijna een verdubbeling van het aantal winkels in ons land. De ambitie van Jumbo om het aantal vestigingen in België snel op te […] Lees dit artikel: Jumbo wil tegen eind dit jaar 20 supermarkten in België
  [naar artikel]
 2. Jumbo wil tegen eind dit jaar 20 supermarkten in België (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse supermarktketen Jumbo liet vandaag weten tegen eind dit jaar ongeveer twintig winkels in België te willen, in 2024 moeten dat er honderd zijn.
  [naar artikel]
 3. Opgelet voor glasschilfers in fruitsap van supermarkt Jumbo (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Supermarktketen Jumbo haalt Covelt Dixap Appel 500 ml en Jumbo Diksap Roodfruit 500 ml uit de verkoop en roept de producten ook terug van bij de consument. Door een mogelijke productiefout van de flessen kunnen er kleine glasschilfers van de bovenrand loskomen en in het sap terechtkomen, klinkt het in een persbericht.
  [naar artikel]
 4. [VIDEO] - Moederdag in aantocht: verkoop van bloemen verdubbelt (12/05/2017 - De Redactie)
  Zondag is moederdag en in de aanloop daarvan verdubbelt de bloemenverkoop. Wat betekent dat voor de prijs van een boeket en voor de kwaliteit van de bloemen?
  [naar artikel]
 5. Jumbo roept verse tomatensoep en paddenstoelensoep terug (10/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) haalt de supermarktketen Jumbo de verse tomatensoep en verse paddenstoelensoep van het huismerk Jumbo uit de verkoop, omdat de etiketten niet alle allergenen bevatten.
  [naar artikel]
 6. Verkoop geluidswerende koptelefoons verdubbelt op één jaar tijd (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van koptelefoons en -oortjes met noise cancelling, die omgevingsgeluid wegfiltert, is het voorbije jaar zo goed als verdubbeld. Mensen...
  [naar artikel]
 7. Verkoop geluidswerende koptelefoons verdubbelt op één jaar tijd (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van koptelefoons en -oortjes met noise cancelling, die omgevingsgeluid wegfiltert, is het voorbije jaar zo goed als verdubbeld. Mensen...
  [naar artikel]
 8. Webgigant Amazon overtreft verwachtingen en verdubbelt winst (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse webwinkelgigant Amazon heeft zijn winst in het eerste kwartaal ruimschoots verdubbeld. Het resultaat pakte bovendien een stuk hoger...
  [naar artikel]
 9. België repatrieert vrouwen uit kamp in Syrië: 6 IS-vrouwen en hun 10 kinderen arriveren dit weekend in België (16/07/2021 - De Morgen)
  België heeft zes IS-vrouwen en hun tien kinderen weggehaald uit kamp Roj in Noord-Oost-Syrië. Ze zullen in principe dit weekend in België aankomen. Zes andere vrouwen met een Belgische link en hun zeven kinderen blijven achter in Roj.
  [naar artikel]
 10. Verkoop van Blu-Ray in België verdubbelt in een jaar tijd (28/03/2019 - De Morgen)
  De Blu-Ray is aan een opmars bezig. Het voorbije halfjaar zijn in België 320.000 films op Blu-Ray verkocht, dubbel zoveel als een jaar geleden. Tegelijk daalde de dvd-verkoop met 8,5 procent en kromp de totale verkoopmarkt van films met 6 procent.
  [naar artikel]
 11. Volvo Car Gent verdubbelt productiecapaciteit voor succesmodel XC40 (18/01/2019 - Knack)
  De verkoop van de Volvo XC40, de SUV die Volvo Car Gent bouwt, loopt als een trein. De fabriek kan de vraag amper volgen, en verdubbelt daarom de productiecapaciteit. "Mijn eerste indruk van Gent is heel positief", zegt de nieuwe fabrieksdirecteur Stefan Fesser in zijn eerste interview.
  [naar artikel]
 12. België repatrieert voor het eerst vrouwen uit IS-gevangenenkamp in Syrië: operatie bezig (16/07/2021 - De Morgen)
  België heeft zes IS-vrouwen en hun tien kinderen weggehaald uit kamp Roj in Noord-Oost-Syrië. Ze zullen in principe dit weekend in België aankomen. Zes andere vrouwen met een Belgische link en hun zeven kinderen blijven achter in Roj.
  [naar artikel]
 13. Wie zijn de IS-vrouwen die België repatrieert uit Syrië? ‘Als ik de tijd kon terugdraaien, deed ik het nooit opnieuw’ (17/07/2021 - De Morgen)
  België heeft zes IS-vrouwen en hun tien kinderen weggehaald uit kamp Roj in Noord-Oost-Syrië. Ze zouden zaterdagochtend in België aankomen. Zes andere vrouwen met een Belgische link en hun zeven kinderen blijven achter in Roj.
  [naar artikel]
 14. België vraagt niet gevaccineerde Nederlanders om negatieve test bij verblijf van 48 uur (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nederlanders die naar België reizen en niet volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus, moeten een negatieve coronatest kunnen laten zien. België is strenger voor reizigers uit Nederland nu dat door het groeiende aantal besmettingen helemaal rood is gekleurd.
  [naar artikel]
 15. België vraagt niet gevaccineerde Nederlanders om negatieve test vanaf verblijf van 48 uur (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nederlanders die naar België reizen en niet volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus, moeten een negatieve coronatest kunnen laten zien. België is strenger voor reizigers uit Nederland nu dat door het groeiende aantal besmettingen helemaal rood is gekleurd.
  [naar artikel]
 16. Miss België hoopt nog dit jaar haar biologische vader op te zoeken in Ethiopië: “Zou mooi zijn voor een tv-programma” (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Miss België Kedist Deltour (bijna 24) kwam op haar tiende via adoptie in België terecht, maar zal nooit vergeten hoe ze in Ethiopië in armoede leefde. Vandaag heeft ze een nobel doel: als ambassadrice van kinderarmoedeorganisatie Stichting Pelicano kinderarmoede in België helpen oplossen. En dat zijn niet haar enige ambities, zo vertelt ze in een uitgebreid gesprek. Daarnaast heeft onze Miss België het ook nog over haar relatie met kooivechter Losene Keita en de band met haar vader die haar als kind naar het weeshuis stuurde. “Ik wil hem tonen wie ik nu ben. Ik denk dat hij zich meer zal schamen dan ik.”
  [naar artikel]
 17. Bijna helft van groep besmet: Scouts uit Diest van Tsjechië terug naar België (15/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De groep jongeren van scoutsgroep Poolster van Diest, die in Tsjechië verblijft, vertrekt na het uitbreken van het coronavirus in de groep, donderdagavond terug naar België. Vrijdag moeten ze in België zijn.
  [naar artikel]
 18. As van Jumbo brengt atleten nog altijd geluk (14/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met vreugdekreten van Jumbo, Jumbo, red ons, wordt de brave dikhuid door de vrienden begroet HBvL 2/8/1938
  [naar artikel]
 19. België haalt voor het eerst IS-vrouwen  terug uit Syrië, ook kinderen komen mee (16/07/2021 - VRT NWS)
  België repatrieert voor de eerste keer Belgische IS-vrouwen uit het gevangenkamp Al-Roj in het noorden van Syrië. De vrouwen die in België veroordeeld zijn, gaan rechtstreeks naar de gevangenis. Met de vrouwen, zou ook een groep van 10 kinderen terugkeren. Zij komen onder toezicht van de jeugdrechter. Die zal beslissen over hun plaatsing.
  [naar artikel]
 20. Overstromingen in onder meer België en Duitsland verstoren wereldwijde toeleveringsketen (27/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Overstromingen in onder meer België en Duitsland verstoren wereldwijde toeleveringsketen Door het noodweer in onder meer Duitsland en België is de wereldwijde toeleveringsketen opnieuw verstoord. Het is de zoveelste opdoffer voor de sector dit jaar na onder meer de problemen met het containerschip Ever Green. België, Duitsland en Nederland likken hun wonden na het noodweer van de afgelopen weken. Nu de opkuiswerken gestart zijn, wordt […] Lees dit artikel: Overstromingen in onder meer België en Duitsland verstoren wereldwijde toeleveringsketen
  [naar artikel]
 21. Noodweer: dodentol stijgt tot 23 in België en meer dan 100 in Duitsland - 20 juli dag van nationale rouw (16/07/2021 - Knack)
  Er zijn al 23 doden geteld als gevolg van de overstromingen die delen van België teisteren. Hier en daar begint het waterpeil te zakken, maar de toestand is nog kritiek in het Limburgse Heppeneert (Maaseik). In Duitsland zijn naast 103 bevestigde doden ook honderden vermisten gesignaleerd. Dinsdag wordt in België een dag van nationale rouw.
  [naar artikel]
 22. Door 3M mag België meer CO<sub>2</sub> uitstoten (14/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het lijkt ongelooflijk cynisch, maar een forse onderschatting van de uitstoot bij 3M in het verleden geeft Vlaanderen en België de komende jaren net ruimte om heel wat extra CO2 de lucht in te blazen.
  [naar artikel]
 23. België staat midden in de chipoorlog tussen de VS en China (14/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: België staat midden in de chipoorlog tussen de VS en China Het imec chiponderzoekscentrum is niet zo bekend buiten de industriekringen, maar het kampt met een immense vraag naar halfgeleiders (chips). De chips zijn het focuspunt in het techconflict tussen de Verenigde Staten (VS) en China.  Het Interuniversitair Micro-Elektronica Centrum of imec, ligt in Leuven en is een van de best bewaarde geheimen van België. Nu […] Lees dit artikel: België staat midden in de chipoorlog tussen de VS en China
  [naar artikel]
 24. België maakt kans op fabriek van chipmaker Intel (12/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: België maakt kans op fabriek van chipmaker Intel Het Amerikaanse Intel overweegt een miljardeninvestering in de productie van computerchips te spreiden over verscheidene EU-lidstaten. België staat op de lijst van mogelijke productielanden, weet de zakenkrant Financial Times. De Europese Unie wil het wereldwijde chiptekort en haar afhankelijkheid van computerchips uit Azië aanpakken via de bouw van nieuwe productiesites binnen Europa. De Amerikaanse chipreus […] Lees dit artikel: België maakt kans op fabriek van chipmaker Intel
  [naar artikel]
 25. Noodweer: 20 doden en 20 vermisten in België - 20 juli dag van nationale rouw (16/07/2021 - Knack)
  Er zijn officieel 20 doden geteld als gevolg van de overstromingen die delen van België teisteren. Daarnaast zijn er ook 20 vermisten. Hier en daar begint het waterpeil te zakken, maar de toestand is nog kritiek in het Limburgse Heppeneert (Maaseik). In Duitsland zijn naast 103 bevestigde doden ook honderden vermisten gesignaleerd. Dinsdag wordt in België een dag van nationale rouw.
  [naar artikel]
 26. “We mikken op vijftien tot twintig Jumbo’s in Limburg” (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag opent in Pelt de allereerste Jumbo van ons land. En de Nederlandse supermarktketen is ambitieus want dit jaar gaan nog twee Belgische Jumbo’s open, waaronder die van Lanaken op 4 december.
  [naar artikel]
 27. Jumbo en Hema ontwikkelen gezamenlijk winkelconcept (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse winkelketens Jumbo en Hema gaan in Nederland en Belgi&euml; samenwerken. Als onderdeel van het akkoord neemt supermarktketen Jumbo 17...
  [naar artikel]
 28. Wall Street: hologrambedrijf verdubbelt na steun Jack Ma (10/07/2020 - De Tijd)
  16:07 Een Chinees bedrijf in hologramtechnologie verdubbelt op Nasdaq na een lofrede van Jack Ma.
  [naar artikel]
 29. ITF wil na Davis Cup ook Fed Cup hervormen en verdubbelt prijzengeld (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Internationale Tennisfederatie ITF verdubbelt volgend jaar het prijzengeld in de Fed Cup. De zestien landen die deelnemen aan Wereldgroep I...
  [naar artikel]
 30. België zit grootste Europese bierexporteur Nederland op de hielen (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nederland is al jaren de grootste bierexporteur in de Europese Unie, maar België is de laatste jaren in de buurt gekomen. Vorig jaar werd vanuit Nederland voor ruim 2 miljard euro aan bier geëxporteerd, België nadert met een bierexport van bijna 1,8 miljard euro. Dat meldt het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
  [naar artikel]
 31. Overstromingen België in beeld en cijfers (16/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Overstromingen België in beeld en cijfers Het noodweer van de afgelopen dagen heeft voor ongeziene taferelen gezorgd. Wij hebben enkele cijfers en beelden verzameld om aan te tonen hoe kritiek de situatie is. In cijfers Volgens hydroloog Patrick Willems (KUL) viel er tot 1,5 miljoen liter water per seconde op het Belgische grondgebied. Plaatselijk werden verschillende records gebroken, met name in […] Lees dit artikel: Overstromingen België in beeld en cijfers
  [naar artikel]
 32. België wacht loodzware inspanning in Europese klimaatspurt (15/07/2021 - De Tijd)
  01:00 De Europese wetten die de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 55 procent moeten doen dalen vormen de start van een moeilijke onderhandelingsronde. België moet alvast een veel grotere inhaalbewe...
  [naar artikel]
 33. Nieuw offensief in supermarktoorlog: Jumbo neemt Hemawinkels over (17/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse supermarktketen Jumbo neemt 17 Hemawinkels over in Nederland en Vlaanderen. Er verdwijnen dus Hema’s en in de plaats komen er Jumbo’s. Maar, in die Jumbo’s zullen Hemaproducten te koop zijn. Een nieuw offensief in de supermarktoorlog: wat betekent dat voor de klanten en de concurrentie?
  [naar artikel]
 34. YouTube brengt eigen versie TikTok naar België (12/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: YouTube brengt eigen versie TikTok naar België YouTube Shorts komt naar België. Het is een functie binnen de YouTube-app waarmee gebruikers korte video’s op kunnen nemen, zoals dat al langer kan met de populaire app TikTok. Het gaat vooralsnog om een bètaversie, laat Google weten in een persbericht. YouTube is vorig jaar al begonnen met Shorts. Daarmee kunnen gebruikers filmpjes van 15 […] Lees dit artikel: YouTube brengt eigen versie TikTok naar België
  [naar artikel]
 35. Coucke's mini-Omega Pharma sluit doorbraakdeal met Mithra (30/07/2018 - De Tijd)
  09:04 Ceres Pharma neemt de verkoop van generische vrouwengeneesmiddelen in België en Luxemburg van Mithra over waardoor de omzet ineens meer dan verdubbelt.
  [naar artikel]
 36. België kan door 3M meer vervuilen komende jaren (13/07/2021 - De Tijd)
  22:11 Het chemiebedrijf 3M in Zwijndrecht stootte jarenlang een pak meer broeikasgassen uit dan gedacht. Daardoor kan België in het komende decennium meer CO₂ uitstoten.
  [naar artikel]
 37. Burgemeester Van der Auwera: “Jumbo is geïnteresseerd in komst naar Bree” (07/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse supermarktketen Jumbo zou plannen hebben om een winkel te open in de Breese deelgemeente Gerdingen. Daar starten binnenkort de werken voor een nieuwe kleinhandelszone. Het zou de eerste vestiging van Jumbo in België zijn.
  [naar artikel]
 38. België stuurt 150.000 doses AstraZeneca naar Tunesië (22/07/2021 - De Standaard)
  België heeft besloten noodhulp te verlenen aan Tunesië in de strijd tegen covid-19. Het land diende een verzoek in via het Europees mechanisme voor civiele bescherming (EUCPM). Dat meldt de FOD Buitenlandse Zaken donderdag.
  [naar artikel]
 39. LottoNL-Jumbo verlengt de contracten van twee Belgen (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maarten Wynants (36) en Floris De Tier (26) hebben hun contract bij LottoNL-Jumbo verlengd. Zij fietsen ook volgend seizoen voor het Nederlandse team dat vanaf 2019 als Jumbo door het leven zal gaan.
  [naar artikel]
 40. Voorraad mondmaskers verdubbelt in een klap (11/08/2020 - De Tijd)
  04:00 Deze week komt in de haven van Antwerpen een monsterbestelling toe van bijna 31,4 miljoen chirurgische mondmaskers die de federale regering heeft besteld. Daarmee verdubbelt de strategische stock van ...
  [naar artikel]
 41. Coolblue België groeit harder dan ooit (13/07/2021 - De Tijd)
  20:16 De omzet van Coolblue België is vorig jaar met de helft gestegen tot ruim een half miljard euro. Nieuwe winkels en vooral corona deden de webwinkel nog harder groeien dan in zijn doorbraakjaren.
  [naar artikel]
 42. Wout van Aert volgend jaar opnieuw in Tour, Jumbo-Visma vol voor eindwinst met drie kopmannen (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de kantoren van nieuwe sponsor Hema in Amsterdam stond vanmiddag de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma op het programma. Jumbo-Visma gaat vol...
  [naar artikel]
 43. Online veilinghuis verdubbelt bij eerste grote overname (22/02/2019 - De Tijd)
  18:36 Het amper vier jaar oude online veilingplatform Vavato neemt zijn veel oudere sectorgenoot Jorisco, specialist in faillissementsgoederen, over. Het verdubbelt zo in omzet.
  [naar artikel]
 44. PostNL heeft grootse plannen in België (16/07/2021 - De Tijd)
  07:16 PostNL versnelt de uitbouw van zijn activiteiten in België en bouwt twee nieuwe pakjesdepots en twee nieuwe sorteercentra.
  [naar artikel]
 45. Batterijverkoop verdubbelt door Pokémon-rage (19/07/2016 - De Tijd)
  15:16 De verkoop van externe batterijen om smartphones op te laden, is meer dan verdubbeld door de rage rond het energievretende smartphonespel Pokémon Go.
  [naar artikel]
 46. Van Overtveldt tevreden over aandelenverkoop: "Ruimschoots de gewenste prijs gehaald" (04/05/2017 - De Redactie)
  Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) is zeer tevreden met de opbrengst van verkoop van aandelen in BNP Paribas. &quot;We boeken een meerwaarde van 140 miljoen euro.&quot;
  [naar artikel]
 47. De Grote Jumbo-Visma-Show (17/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als het Criterium du Dauphiné een duel was tussen Jumbo-Visma en Team Ineos dan komt er geen fotofinish aan te pas. Jumbo-Visma miste na het uitvallen van Primoz Roglic de eindzege, maar won drie ritten, de groene trui en het ploegenklassement.
  [naar artikel]
 48. Wie is het goedkoopst: Colruyt of Jumbo? En hoe zit het met de rest? (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag is de eerste Jumbo van het land geopend in Pelt. Uit een vergelijkend onderzoek dat uw krant dinsdag uitvoerde bij de supermarkten die in Pelt op een boogscheut van de nieuwe Jumbo liggen, blijkt dat Colruyt het goedkoopste warenhuis blijft.
  [naar artikel]
 49. Jumbo-Visma met drie kopmannen naar Tour, Van Aert mag eigen kans gaan: “Leuk dat ik in bepaalde etappes zelf mag sprinten” (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de kantoren van nieuwe sponsor Hema in Amsterdam stond vanmiddag de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma op het programma. Jumbo-Visma gaat vol...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.