Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
09:19 uur

Concerttip: twee winnaressen voor de prijs van één

Het Belang van Limburg

22/07/2021 - 06:29

Sunday Rose (foto) won in 2020 de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en had een radiohitje met Worst I ever had. Ook vorig jaar ging singer-songwriter Meskerem Mees lopen met de eerste prijs, ditmaal van Humo’s Rock Rally. Haar debuutsingle Joe werd daarna veel gedraaid op de radio. Nu zijn de zangeressen na elkaar te horen tijdens een concert onder parkbomen. Je krijgt dus twee winnaressen voor de prijs van één. Ticket met drankje: 5 euro. Reservatie verplicht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Antwerpse winnaressen Miss België over het leven na de kroon (28/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dat de Antwerpse vrouwen de mooiste zijn, dat wisten wij natuurlijk al langer. Ondertussen beseft ook de rest van het land dat, nu de laatste drie winnaressen van Miss België uit onze provincie bleken te komen. Op woensdag 31 maart weten we of er opnieuw een Antwerpse in een bad vol schuim mag poseren. Maar hoe gaat het ondertussen met de Antwerpse winnaressen? Heeft het kroontje hen gelukkig gemaakt? Heeft het ze al aan die ultieme droomjob geholpen? En kwam de prins op het witte paard ondertussen al langs? De antwoorden krijgen we in drievoud van Miss België 2018, 2019 en 2020.
  [naar artikel]
 2. Ex-winnaressen Sportvrouw van het Jaar unaniem: "Niet moeilijk wie straks trofee verovert. Ze steekt er met kop en schouders bovenuit" (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nina Derwael, Emma Meesseman en Nafi Thiam strijden vanavond om de prijs van Sportvrouw van het Jaar. Wie mag zich de beste Belgische sportster van...
  [naar artikel]
 3. Twee winnaressen op de 100m vrije slag, zusjes-Campbell ontgoochelen (12/08/2016 - Sporza)
  Sensatie op het koninginnennummer bij de vrouwen. Niet één, maar twee dames, mogen een gouden medaille rond hun nek hangen op de 100m vrije slag.
  [naar artikel]
 4. Sensatie in het vrouwenzwemmen: twee winnaressen op koninginnennummer (12/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse Simone Manuel en de Canadese Penny Oleksiak hebben donderdag beiden goud veroverd in de 100 meter vrije slag in het zwemmen bij de vrouwen op de Olympische Spelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro.
  [naar artikel]
 5. Sensatie in het vrouwenzwemmen: twee winnaressen op koninginnennummer (12/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Simone Manuel en de Canadese Penny Oleksiak hebben donderdag beiden goud veroverd in de 100 meter vrije slag in het zwemmen bij de vrouwen op de Olympische Spelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro.
  [naar artikel]
 6. Sjieke groetjes uit Limburg: Cocktails & sunset bij Chloë en Magali (07/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Beringse zusjes Chloë en Magali Szpyt, winnaressen van ‘Mijn Pop-up Restaurant’ twee jaar geleden, hebben hun zomerse Bar Botanique geopend aan de Paalse Plas.
  [naar artikel]
 7. Zwemkampioene Simone Manuel: "Hopelijk kan ik anderen inspireren" (12/08/2016 - Sporza)
  De 100 meter vrije slag kreeg een historische ontknoping met twee winnaressen. Manuel is bovendien de eerste Afro-Amerikaanse zwemster die goud wint.
  [naar artikel]
 8. Twee Belgen dingen naar Prijs van Superstrijdlust (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas De Gendt en Serge Pauwels zijn twee van de negen genomineerden voor de Prijs van de Superstrijdlust in de Tour de France. Dat maakte de
  [naar artikel]
 9. Concerttip: Ina Rose brengt country van bij ons (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Singer-songwriter Ina Rose is in België geboren en getogen, maar haar muziek verraadt dat haar hart in Nashville klopt. Als tiener op reis door de V.S. kwam ze in contact met de muziekstijl die haar als artiest zou definiëren. In de show Heartstrings wisselt ze eigen nummers af met pareltjes van haar idolen, zoals Dolly Parton en Alison Krauss. Voor dit openluchtconcert gaat de Casinotuin al om 17.30 uur open. Je reserveert tickets per tafel van twee of vier personen.
  [naar artikel]
 10. Concerttip: daar is Wigbert weer, en hij brengt zijn gitaar mee (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wigbert is sedert zijn succesdebuut De ebbenhout blues al dertig jaar bezig, vaak als liedjesschrijver of begeleidende gitarist voor andere artiesten, zoals Axelle Red, Sabien Tiels, Jo Lemaire of Kris De Bruyne. Maar hij heeft ook alom geprezen solowerk uitgebracht. Wij twee heet zijn meest recente album en daar hoort een tournee bij. Hij in zijn eentje met zijn favoriete gitaren. Tussendoor vertelt hij de verhalen achter de songs.
  [naar artikel]
 11. Prijs van huisbrandolie stijgt tot hoogste peil in twee jaar (11/04/2019 - De Morgen)
  BRUSSEL l De prijs van een liter huisbrandolie stijgt vandaag met 1,78 cent tot 63,87 cent. Dat is het hoogste peil in twee jaar, berekende De Tijd. De prijs is nog maar een zucht verwijderd van het record van 63,92 cent op 2 september 2005, vlak na de doortocht van de orkaan Katrina. De prijsstijging volgt op de hausse van de marktprijzen.
  [naar artikel]
 12. Twee dagen na zwaar ongeval weer prijs aan berucht kruispunt: “We houden ons hart vast” (15/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Amper enkele dagen nadat twee wagens boven op elkaar belandden, was het vrijdagvoormiddag opnieuw prijs aan het zwart punt ‘Prison’ in Wanzele. Twee wagens botsten frontaal en werden compleet vernield. Beide bestuurders raakten gewond.
  [naar artikel]
 13. Vrouwencross verveelt niet: 8 verschillende winnaressen in 13 wedstrijden (28/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Veldrijden bij de mannen: dat is Van der Poel voor, tijdens en na. Bij de vrouwen daarentegen valt de uitslag niet te voorspellen. De dertien grote...
  [naar artikel]
 14. Grote vragen over de Nobelprijs Geneeskunde (06/09/2016 - De Redactie)
  Het prestigieuze Karolinska-instituut dat de prijs uitreikt, is in opspraak gekomen en er gaan stemmen op om de prijs de volgende twee jaar niet toe te kennen.
  [naar artikel]
 15. Hogescholen KdG en Howest krijgen ‘Skeptische Put’-prijs voor acupunctuuropleiding (29/07/2020 - De Standaard)
  De twijfelachtige eer van de ‘Skeptische Put’-prijs gaat dit jaar naar de Karel de Grote Hogeschool en Howest voor het organiseren van een opleiding acupunctuur. De prijs wordt elk jaar uitgereikt door SKEPP, de Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudowetenschap en het Paranormale. Daarnaast werd ook ‘de Zesde Vijs’, voor het verspreiden van objectieve wetenschappelijke kennis, uitgereikt aan twee journalisten van De Morgen voor een onderzoeksdossier over vaccins.
  [naar artikel]
 16. Greta Thunberg krijgt prijs van miljoen euro: “Prijs voor haar gevecht tegen klimaatverandering en ecologische crisis” (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse tiener Greta Thunberg (17) krijgt de Prijs voor de Mensheid van de Portugese Gulbenkian Stichting. Aan de prijs is een bedrag van 1...
  [naar artikel]
 17. Nog meer onthullingen van Jennifer Lawrence en Reese Witherspoon over misbruik (17/10/2017 - VRT NWS)
  Jennifer Lawrence en Reese Witherspoon doen opnieuw een boekje open over seksueel misbruik in Hollywood.  Regisseurs en producers profiteerden niet weinig van de onervaren debuterende actrices. "Het was walgelijk, en je vergeet de vernedering nooit", zeggen de twee Oscar-winnaressen unisono.  
  [naar artikel]
 18. Leuvense kermisattractie biedt verboden wapens aan als prijs (03/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een patrouille van de Leuvense politie heeft zaterdagavond in een kermisattractie twee nunchaku's in beslag genomen, die er als prijs voor de
  [naar artikel]
 19. Izquierdo en Vormer zorgen met twee pareltjes voor straffe ommekeer en eerste Brugse prijs (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zijn eerste prijs van het nog prille seizoen te pakken. De landskampioen nam in de strijd om de Supercup in eigen huis
  [naar artikel]
 20. Prijs postzegel swingt de pan uit (05/10/2020 - De Tijd)
  18:14 Bpost verhoogt begin volgend jaar opnieuw fors zijn tarieven. Van slechts twee producten uit de indexkorf is de prijs de jongste jaren meer gestegen dan die van een postverzending.
  [naar artikel]
 21. Australian Open – Kerber wint titanenstrijd tegen Sharapova erg makkelijk (20/01/2018 - Metro)
  De Duitse Angelique Kerber (WTA 16) heeft zich vandaag ten koste van de Russische Maria Sharapova (WTA 48) geplaatst voor de achtste finales van de Australian Open. De poulain van de Limburgse coach Wim Fissette had nauwelijks een dik uur nodig om Sharapova in twee sets (6-1 en 6-3) huiswaarts te sturen. Van de partij tussen de twee voormalige nummers één van de wereld en winnaressen van de Australian Open werd op voorhand een spannende strijd verwacht. Daar was Kerber echter veel te sterk voor. De Duitse treft in de vierde ronde de winnares van het duel tussen de Poolse Agnieszka Radwanska (WTA 35) en de Taiwanese Hsieh Su-Wei (WTA 88). Bron: Belga  
  [naar artikel]
 22. Fans KV Mechelen kunnen bekermatch bijwonen voor de helft van de prijs (22/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen biedt zijn abonnees aan om de bekermatch tegen Albert Quévy Mons aan de helft van de prijs bij te wonen. Voor bekerwedstrijden wordt de prijs van een ticket normaal gezien gedeeld door de twee clubs en gelden abonnementen niet. KV besliste om zijn deel voor abonnees te laten vallen. Zo kost een ticket slechts 5 of 2,5 euro.
  [naar artikel]
 23. Prijs garnalen schiet de hoogte in (05/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De prijs van garnalen bereikt recordhoogtes. Ze kosten tegenwoordig honderd euro per kilo. Dat is bijna de helft meer dan twee jaar geleden.
  [naar artikel]
 24. Crashende olieprijs heeft ook gevolgen aan de pomp: tank stookolie 400 euro goedkoper dan twee maanden geleden (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de dalende olieprijs zakt morgen ook de prijs voor huisbrandolie in ons land verder: er gaat per liter ineens 4 cent van de prijs af tot 50,66...
  [naar artikel]
 25. Leerlingen van De Beerring winnen een boek (23/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kinderen van 4B uit De Beerring deden mee met de kleurwedstrijd van de Jeugdboekenmaand. Deze drie trotse winnaressen tonen hun kleurplaat en hun gewonnen boek.
  [naar artikel]
 26. Crashende olieprijs heeft ook gevolgen aan de pomp: volle tank stookolie 400 euro goedkoper dan twee maanden geleden (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de dalende olieprijs zakt morgen ook de prijs voor huisbrandolie in ons land verder: er gaat per liter ineens 4 cent van de prijs af tot 50,66...
  [naar artikel]
 27. Ophef in Spanje om vibrator als hoofdprijs voor squashtoernooi vrouwen (21/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een squastoernooi voor vrouwen in het noorden van Spanje is uitgemond in een nationaal debat over seksisme in de sportwereld nadat bleek dat de winnaressen een vibrator, ontharingscrème en een eeltvijl konden winnen.
  [naar artikel]
 28. Rozemaaipark genomineerd voor Prijs Publieke Ruimte 2020: best verstopt stukje groen maakt kans op prestigieuze prijs (11/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Met de vernieuwde Scheldekaaien ter hoogte van de wijk Sint-Andries en het nieuwe Rozemaaipark zijn twee Antwerpse projecten genomineerd voor de nationale Prijs Publieke Ruimte 2020. Het Rozemaaipark? Dat is zestien hectare verborgen groen achter de sociale woonblokken in de gelijknamige wijk.
  [naar artikel]
 29. Prijs garnalen schiet de hoogte in (05/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De prijs van garnalen bereikt recordhoogtes. Ze kosten tegenwoordig honderd euro per kilo,  bijna de helft meer dan twee jaar geleden. Garnalen
  [naar artikel]
 30. Filmregisseur Fien Troch wint belangrijke prijs in Rotterdam (05/04/2019 - De Morgen)
  De prijs die Troch voor haar project Kid gewonnen heeft, is de Eurimages Co-Production Development Award. Aan de prijs is een bedrag van 30.000 euro verbonden.
  [naar artikel]
 31. 'Het gaat niet om het perfecte verhaal. Wél om de perfecte stem' (28/03/2019 - De Morgen)
  Literatuur is geen competitie. Maar toch lijken schrijfwedstrijden tegenwoordig de uitverkoren kweekvijvers voor jong, opstuwend talent. Write Now! is een van de hoofdrolspelers en talentleveranciers. Ex-winnaressen Lize Spit, Niña Weijers en Maartje Wortel getuigen.
  [naar artikel]
 32. Belgische krak in breinonderzoek wint prijs van 1 miljoen euro (25/01/2021 - De Tijd)
  14:40 Pierre Vanderhaeghen, een wereldtopper in hersenonderzoek, wint de Prijs Generet voor zeldzame ziekten, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. 'Deze prijs geeft me vrijheid.'
  [naar artikel]
 33. Prijs voor gepersonaliseerde nummerplaat wellicht na de zomer gehalveerd (05/05/2017 - De Redactie)
  Sinds de prijs van dergelijke nummerplaat fors is gestegen, is het aantal aanvragen erg gedaald. Federaal minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil daarom de prijs halveren tot 1.000 euro.
  [naar artikel]
 34. Voor twee miljoen euro bent u de nieuwe eigenaar van deze abdij (25/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een opmerkelijk koopje op de website van de FOD Financiën: de abdij van Florival op domein van bijna vier hectare staat in de etalage. Prijs: 1.950.000 euro, plus kosten. Maar voor die prijs heb je wel een exclusief pand met verschillende bijgebouwen en 24 kamers.
  [naar artikel]
 35. Joke Vandevelde op de Playboycover? Nog niet voor 30 000 euro! (18/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Heel wat winnaressen van Miss België sierden al de cover van 'Playboy'. Joke Vandevelde, Miss België in 2000, is een uitzondering op deze regel.
  [naar artikel]
 36. Concerttip: luisteren en meezingen met jarige Johan Verminnen in Lommel, Peer en Bree (23/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Al is hij zeventig geworden, Johan Verminnen wil nog altijd zingen tot morgenvroeg. Op een tournee van verjaardagsconcerten, waarbij ook zijn dochter Pauline aantreedt, wisselt hij klassiekers als Mooie dagen en Laat me nu toch niet alleen af met nummers van zijn geestelijke voorvaderen en liedjes uit zijn jongste album. Dat wordt een mix van meezing- en luistermomenten.
  [naar artikel]
 37. Prijs Amerikaanse olie helemaal door de bodem (21/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De prijs voor een vat Amerikaanse olie is gisteren tot onder nul dollar gezakt. De prijs voor een vat van de Europese variant zakte veel minder.
  [naar artikel]
 38. Marleen Temmerman krijgt Van Acker Prijs voor sociaal engagement (23/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Van Acker Stichting heeft besloten haar tweejaarlijkse prijs voor 2018 toe te kennen aan prof. dr. Marleen Temmerman. Ze krijgt de prijs voor haar sterk maatschappelijk engagement. De prijs wordt uitgereikt op 28 april in Brugge.
  [naar artikel]
 39. Concerttip: Muzikaal smoelentrekken voor de hele familie (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zannemie en De Bende hebben naam en faam in het aanbod van kidsconcerten. “We maken geen kinderachtige muziek omdat het voor kinderen is. Als we het zelf niet leuk vinden, zullen we het niet spelen.” De groepsleden Annemie Van Daele en Steven Van Gool treden onder de naam Zannemini ook als duo op. Met een goedgevulde instrumentenkoffer en geoefend in het smoelentrekken komen ze naar Ham. De voorstelling is geschikt voor kinderen van drie tot twaalf jaar. De toegang is gratis, maar je moet wel je plekje reserveren.
  [naar artikel]
 40. Twee prijzen voor Verstappen op autosportgala (03/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De autosportwereld heeft Max Verstappen opnieuw uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar. Net als in 2015 kreeg de Nederlandse piloot de belangrijkste prijs tijdens het gala van de internationale autosportfederatie FIA in Wenen. Verstappen mocht daarnaast het podium op om voor de derde keer op rij de prijs voor de mooiste inhaalactie van het jaar op te halen.
  [naar artikel]
 41. Achterafgedicht (10/04/2019 - De Morgen)
  Delphine Lecompte schrijft vandaag een gedicht naar aanleiding van de troonswisseling. Lecompte (°1978) debuteerde met de bundel De dieren in mij, die twee keer in de prijzen viel: de C. Buddingh'-prijs 2010 en de Prijs voor Letterkunde van de Provincie West-Vlaanderen 2011. In januari 2012 verscheen van haar hand Blinde gedichten.
  [naar artikel]
 42. Tentoonstelling laureaten Stedelijke Academie 2018 (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onder grote belangstelling werd vrijdag 14 juni in Kunstpunt Caré Hasselt de expositie geopend van de werken van Caroline Cox (prijs 'Sterk Werk' 2018, 4de jaar fotografie), Frieda Geybels ( prijs Pierre Cox 2018 en prijs Jos Elsen 2019 keramiek) en Jean Stuyck (prijs Robert Vandereycken 2018 grafiek).
  [naar artikel]
 43. Prijs garnalen schiet de hoogte in (05/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De prijs van garnalen bereikt recordhoogtes. Ze kosten tegenwoordig honderd euro per kilo. Dat is bijna de helft meer dan twee jaar geleden. Garnalen zijn zo duur omdat de garnaalvissers er almaar minder boven halen.
  [naar artikel]
 44. Prijs garnalen schiet de hoogte in (06/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De prijs van garnalen bereikt recordhoogtes. Ze kosten tegenwoordig honderd euro per kilo. Dat is bijna de helft meer dan twee jaar geleden. Garnalen zijn zo duur omdat de garnaalvissers er almaar minder boven halen.
  [naar artikel]
 45. Stefan Brijs grijpt naast Jan Wolkers Prijs (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Geen prijs voor Jan Brijs: de Jan Wolkers Prijs 2020 voor het beste natuurboek werd gewonnen door de Vlaamse professor dendrochronologie Valerie Trouet met haar boek Wat bomen ons vertellen.
  [naar artikel]
 46. VS-parlement in woelige woordenwisseling met CEO die prijs van levensreddend medicijn verzesvoudigde (22/09/2016 - Knack)
  Tijdens een hoorzitting van een eensgezinde parlementaire controlecommissie in Washington kreeg de CEO van farmabedrijf Mylan de wind tegen. Zijzelf verdiende in 2015 18 miljoen dollar terwijl de prijs van een pak met twee allergiespuiten verhoogde van 100 naar 608 dollar.
  [naar artikel]
 47. Vlaamse Alzheimer-prof wint met drie anderen prijs van 1 miljoen euro (06/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bart De Strooper, professor aan het VIB-KU Leuven Centrum voor Hersenonderzoek, is een van de vier laureaten van de Brain Prize, de belangrijkste prijs voor neurowetenschappen ter waarde van 1 miljoen euro. De prijs wordt jaarlijks wordt toegekend door de Deense Lundbeck Stichting aan een of meerdere personen die een uitzonderlijke bijdrage leverden aan het hersenonderzoek. De prijs werd dinsdagnamiddag uitgereikt in Londen.
  [naar artikel]
 48. Dichter Nachoem Wijnberg wint P.C. Hooft-prijs (12/12/2017 - Metro)
  De Nederlandse dichter en schrijver Nachoem Wijnberg (56) is de winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2018. Dat heeft het bestuur van de Stichting P.C. Hooft-prijs voor Letterkunde bekendgemaakt. De oeuvreprijs is dit jaar bestemd voor poëzie. Wijnberg krijgt de prestigieuze prijs op 24 mei tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Literatuurmuseum in Den Haag, drie dagen na de sterfdag van de naamgever van de prijs: de dichter P.C. Hooft (1581-1647). Aan de prijs is een bedrag verbonden van 60.000 euro. “Wijnberg lezen is een scherpzinnige manier van denken betreden met een taal die loepzuiver is en gevaarlijk: overal kan een val zijn uitgezet, waardoor wat net gelezen is opeens in een ander daglicht komt te staan”, luidt het commentaar van de jury. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 49. Slimme handel in pillen jaagt prijs onnodig omhoog (15/09/2017 - De Standaard)
  Er komt strenger toezicht op de prijs van geneesmiddelen. Minister van Economie Kris Peeters (CD&V) duldt niet langer dat producenten bij hun prijs­aanvraag bewust vaag blijven over hun ­reële kosten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.