Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:46 uur

Mujaid Sadick niet bevreesd voor competitiebuut op Sclessin: “Foutje van tegen Club zal me geen tweede keer overkomen”

Het Belang van Limburg

22/07/2021 - 06:29

Hij loopt amper drie weken rond in Genk. Maar hij mag nu al zijn borst nat maken. Na een voorproefje in Brugge wacht hem vrijdag Luik. Sclessin. “Het maakt me niet nerveus, ik ben rustig”, zegt hij. Maak kennis met Mujaid Sadick. Pas 21, maar een zelfbewuste brok graniet.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verdediger Mujaid Sadick tekent voor vier seizoenen bij KRC Genk (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk heeft na Simen Jukleröd zijn tweede zomertransfer beet: centrale verdediger Mujaid Sadick (21) van de Spaanse traditieclub Deportivo la Coruna zette zijn handtekening onder een vierjarig contract.
  [naar artikel]
 2. KRC Genk dicht bij transfer Spaanse verdediger Mujaid Sadick (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk heeft na Simen Jukleröd bijna zijn tweede zomertransfer beet: centrale verdediger Mujaid Sadick staat volgens Spaanse media op het punt om de overstap te maken van derdeklasser Deportivo la Coruna.
  [naar artikel]
 3. Nieuwste Genkse aanwinst Mujaid Sadick: “Hij lijkt op Kalidou Koulibaly” (19/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wordt de Spanjaard Mujaid Sadick het volgende Genkse goudhaantje in het hart van de defensie? De nieuwste aanwinst hoopt in het imposante rijtje centrale verdedigers terecht te komen die KRC Genk door de grote poort verlieten. Is het na Kabasele, Colley, Aidoo en Lucumi tijd voor Sadick?
  [naar artikel]
 4. Mujaid Sadick: “In La Coruña regent het ook veel” (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Pas 21 is hij, Mujaid Sadick. Maar dat zou je hem niet nageven. De centrale verdediger, afkomstig van Deportivo La Coruña, is één brok graniet. Spaans is zijn moedertaal en dus is hij in Genk met zijn gat in de boter gevallen.
  [naar artikel]
 5. Tweede zomertransfer van Racing Genk is een feit: Limburgers halen verdediger van Deportivo La Coruña (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk heeft na Simen Jukleröd zijn tweede zomertransfer beet. Mujaid Sadick is de naam van de centrale verdediger van opleiding. Sadick is 21 jaar en kom over van Deportivo La Coruña, de Spaanse traditieclub die intussen is afgegleden naar de Spaanse derde klasse. Op 12 mei 2018 debuteerde hij op 18-jarige leeftijd in La Liga, maar nadien degradeerde Sadick mee met Deportivo naar de tweede klasse.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Genk is baas op Sclessin, maar niet efficiënt: Onuachu en Sadick missen gouden kansen op voorsprong (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin
  [naar artikel]
 7. "Allez Michel, chante avec nous": Preud'homme en Standard laten Sclessin dansen, Club tweede keer onderuit in een week (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft zijn referentiematch beet. De Rouches speelden vanmiddag op een kolkend Sclessin een prima partij tegen Club Brugge. De mannen van...
  [naar artikel]
 8. Straks meteen beslissend in de Supercup? Het klavertjevier nieuwkomers bij Racing Genk voorgesteld (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk stelde gisteren zijn vier nieuwkomers voor. Maak kort kennis met Carel Eiting (23), Mujaid Sadick (21), Simen Juklerod (27) en Mike Trésor (22).
  [naar artikel]
 9. Ajacied Carel Eiting tekent bij Genk: “Een type Daley Blind” (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Simen Jukleröd en Mujaid Sadick heeft KRC Genk zijn derde versterking beet voor de A-ploeg. Nadat hij met succes medische tests aflegde, zette Ajacied Carel Eiting zijn handtekening onder een contract tot 2025.
  [naar artikel]
 10. Football talk. Genk is er opnieuw aan begonnen - Beerschot huurt linksback Thibault De Smet van Reims (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KRC Genk is deze voormiddag gestart met de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen. Coach John van den Brom verwelkomde zijn spelers voor het eerst op het oefenveld van de jeugdacademie. Het was de eerste training voor de Genkse nieuwkomers Carel Eiting, Kelvin John, Simen Juklerød en Mujaid Sadick.
  [naar artikel]
 11. VIDEO. "Allez Michel, chante avec nous": Preud'homme en Standard laten Sclessin dansen, Club tweede keer onderuit in een week (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft een statement gemaakt tegen Club Brugge – 3-1. Een totaalprestatie van de Rouches. Blauw-zwart kon nooit een vuist maken op...
  [naar artikel]
 12. LIVE. Aftrap op Sclessin: kan Standard zich verweren tegen Club Brugge? (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin • Ref: Nathan Verboomen • Club kan weer rekenen op Clement, Vanaken, Lang, Denswil en Mitrovic • Wie stoot door naar halve finale?
  [naar artikel]
 13. IN BEELD. Nieuwkomers tekenen present op eerste training van KRC Genk (28/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een week na STVV is ook KRC Genk begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De vicekampioen mist nog enkele internationals maar kan wel rekenen op vier aanwinsten: Simen Jukleröd, Mujaid Sadick, Kelvin John en Carel Eiting. Het viertal tekende maandag meteen present op de eerste training, die werd afgetrapt met een speech van coach John van den Brom.
  [naar artikel]
 14. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige partij op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De clash tussen Standard en leider Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. Er werd niet gescoord op Sclessin: 0-0. Een topper om snel te vergeten.
  [naar artikel]
 15. Een topper om snel te vergeten: Standard en Club komen niet tot scoren na matige pot op Sclessin (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De clash tussen Standard en leider Club Brugge heeft geen winnaar opgeleverd. Er werd niet gescoord op Sclessin: 0-0. Een topper om snel te vergeten.
  [naar artikel]
 16. Genk op 3 of 4 augustus in derde voorronde Champions League (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Door de ruime zege tegen Antwerp verzekerde Genk zich van de tweede stek en dus van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. De Genkies moeten twee voorrondes overleven, als zij willen doorstoten naar de poulefase. Te noteren in de agenda door de fans van Genk: de loting voor die derde kwalificatieronde vindt plaats op 19 juli. De wedstrijden staan geprogrammeerd op 3 of 4 augustus (heen) en 10 augustus (terug). Indien Genk struikelt in de derde voorronde of in de play-offs van het kampioenenbal, verhuist het naar de poules van de Europa League. Tot aan de winterstop worden volgend seizoen dus acht of tien Europese duels uitgevochten. Vandaar dat ze in de Luminus Arena een brede spelerskern willen samenstellen. In die optiek kaderen de nu al afgehandelde transfers van Simen Jukleröd en Mujaid Sadick.
  [naar artikel]
 17. VIDEO: Zo pakte Club Brugge de titel in een kolkend Sclessin, uitgerekend Jelle Vossen werd de Brugse verlosser (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zich voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis tot Belgisch kampioen gekroond. Een 1-1-gelijkspel tegen Standard volstond...
  [naar artikel]
 18. Club Brugge en Standard houden elkaar in evenwicht op Sclessin (25/02/2018 - Sporza)
  Competitieleider Club Brugge heeft voor de vierde keer op rij gelijkgespeeld. Standard schiet niet veel op met een punt in de strijd om de top zes.
  [naar artikel]
 19. Rouches niet van plan mee te werken aan Brugs titelfeestje: “Sclessin zal branden” (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ja, Club Brugge kan zondag kampioen worden op Sclessin. Blauw-zwart heeft aan een gelijkspel genoeg om voor de vijftiende keer kampioen van België te worden. Maar bij Standard zijn ze vastbesloten om het op de laatste speeldag te laten aankomen. “Alles is nog mogelijk”, zegt aanvoerder Paul-José Mpoku.
  [naar artikel]
 20. LIVE. Tweede helft afgetrapt: wordt er na rust wél gescoord op Sclessin? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis
  [naar artikel]
 21. Anderlecht gaat ten onder in uitzinnig Sclessin, Club Brugge kan morgen lachende derde zijn (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Standard heeft de topper tegen Anderlecht met 2-1 gewonnen na een echte cupmatch in een zinderend Sclessin. Door het verlies van Anderlecht kan Club Brugge morgen tot zes punten uitlopen als het wint van Charleroi.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Veel lijf-aan-lijfduels, nog geen doelrijpe kansen op Sclessin (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin • Ref: Nathan Verboomen • Club kan weer rekenen op Clement, Vanaken, Lang, Denswil en Mitrovic • Wie stoot door naar halve finale?
  [naar artikel]
 23. Club al voor tweede keer deze maand vervolgd voor racistisch spreekkoren (14/02/2018 - Sporza)
  Het parket van de KBVB roept Club Brugge voor de tweede keer in amper een paar dagen tijd op het matje voor racistische spreekkoren. Dit keer aan het adres van Mpoku.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Standard grijpt Club meteen bij de keel op kolkend Sclessin. Cavanda en Mpoku besluiten echter naast (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  * Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Sclessin * Aftrap: 18 uur * Michel Preud'homme kruist degens met ex-club
  [naar artikel]
 25. LIVE. Club herstelt het evenwicht op Sclessin en kan zelfs dreigen via Dennis, maar schot van spits wordt afgeblokt (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  * Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Sclessin * Aftrap: 18 uur * Michel Preud'homme kruist degens met ex-club
  [naar artikel]
 26. Ontbreken VAR zorgt voor chaos in bekerduel op Sclessin (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het venijn zat hem in de start. Standard klopte Club Brugge met 1-0 en staat in de halve finales van de beker, maar het ontbreken van een videoref zorgde voor een chaotische avond op Sclessin. “Onbegrijpelijk dat er hier geen VAR was.”
  [naar artikel]
 27. Club wint op z'n dooie gemak in Sclessin, Standard moet vrezen voor PO1 (22/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twintig minuten voor tijd liep Sclessin al leeg. En geef de vertrekkers eens ongelijk. Standard werd vandaag op alle vlakken overklast door Club
  [naar artikel]
 28. Club gaat op z'n dooie gemak winnen in Sclessin, Standard moet vrezen voor PO1 (22/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twintig minuten voor tijd liep Sclessin al leeg. En geef de vertrekkers eens ongelijk. Standard werd vandaag op alle vlakken overklast door Club
  [naar artikel]
 29. Lego club Overpelt voor de tweede keer op FACTS (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  OVERPELT/GENT- De Overpelt LEGO Builders Club staat al voor de tweede keer op FACTS. De eerste keer was in de lente. OLBC wist op korte tijd veel aandacht te trekken ondanks de mindere cijfers van speelgoedfabrikant Lego afgelopen jaar. Dat is niet zonder reden.
  [naar artikel]
 30. Standard klopt Anderlecht en zet titelstrijd op zijn kop (10/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Sensatie: Standard heeft met een straffe 1-3 op het veld van Anderlecht gewonnen. De Luikenaars springen zo over paars-wit naar de tweede plek. Dat betekent dat Club Brugge straks tot vier punten kan uitlopen op de Rouches. Als de Bruggelingen niet winnen van Charleroi, kan Standard zondag op Sclessin mits een zege tegen Club Brugge de nieuwe leider worden.
  [naar artikel]
 31. Bolat kroont zich met penaltysave tot grote held tegen ex-club en schenkt Antwerp punt op Sclessin (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee goals, een bal op de lat en Bolat die een penalty pakt. Standard en Antwerp speelden gelijk op Sclessin. Het is wat het is.
  [naar artikel]
 32. Nu Eurostadion er niet lijkt te komen, waar kunnen Duivels dan wel terecht? Het nieuwe Sclessin is er alvast niet vóór 2026... (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vernieuwd Sclessin voor 35.000 toeschouwers komt er ten vroegste in 2026. Het ontwerp dat de club en de buurt opnieuw op de kaart wil zetten,...
  [naar artikel]
 33. Nu Eurostadion er niet lijkt te komen, waar kunnen Duivels dan wel terecht? Het nieuwe Sclessin is alvast niet vóór 2026... (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vernieuwd Sclessin voor 35.000 toeschouwers komt er ten vroegste in 2026. Het ontwerp dat de club en de buurt opnieuw op de kaart wil zetten,...
  [naar artikel]
 34. LIVE. Match afgetrapt op kolkend Sclessin! Zet Preud'homme zijn ex-club een hak met Standard? (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  * Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Sclessin * Aftrap: 18 uur * Michel Preud'homme kruist degens met ex-club
  [naar artikel]
 35. Niet enkel de ref was niet top: ook Club zélf maakte misstappen op Sclessin (19/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het simpelste was om naar de ref te wijzen – we zouden dat ook gedaan hebben. Maar als Club een diepgaandere analyse van de 1-1 tegen Standard maakt, zal het op nóg misstappen botsen.
  [naar artikel]
 36. Lierse met punt aan de haal op Sclessin (12/04/2019 - De Morgen)
  Negen speeldagen en vijf thuiswedstrijden ver in de competitie is Standard er nog maar één keer in geslaagd op Sclessin te winnen. Op de openingsdag tegen Charleroi. Qua puntenwinst op eigen veld bevinden de Rouches zich in de kelder van de rangschikking.
  [naar artikel]
 37. LIVE. Mechele keert terug in de basis voor clash tussen Standard en Club op Sclessin (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin
  [naar artikel]
 38. LIVE. Nerveuze wedstrijd op Sclessin: wordt er nog gescoord in Standard-Club? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis
  [naar artikel]
 39. LIVE. Aftrap is gegeven! Pakt Club Brugge de volle buit op Sclessin? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis
  [naar artikel]
 40. Clements nummer 50 bij Club Brugge uitgerekend tegen ex-club Beerschot: “Ze moeten geen cadeaus verwachten” (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  50. And counting. Uitgerekend tegen zijn ex-club Beerschot staat Philippe Clement (46) voor de vijftigste keer als volwaardige T1 van Club Brugge...
  [naar artikel]
 41. Steven Van Gucht na volle terrassen van afgelopen weekend: ‘Die taferelen, ik ben daar wel wat bevreesd over’ (15/06/2020 - De Standaard)
  Geen Steven Van Gucht meer op uw tv de komende weken. Of toch veel minder: van de dagelijkse en wekelijkse persconferenties is geen sprake meer. In Terzake liet de viroloog zich maandagavond nog eens zien. ‘Die taferelen van afgelopen weekend, ik ben daar wel wat bevreesd over.’
  [naar artikel]
 42. LIVE. Club gaat rusten met voorsprong op Sclessin na doelpunt Diatta (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin
  [naar artikel]
 43. Club vervangt grasmat voor tweede keer in drie maanden (27/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor de tweede keer dit seizoen wordt de grasmat in Jan Breydel vervangen. Ze raakte onherstelbaar beschadigd na het titelfeest van Cercle Brugge op 10 maart. Omdat Club Brugge straks zijn titelkansen niet te grabbel wil gooien op een belabberd veld, deelt het de kosten met Cercle.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Eén kans in 45 minuten op Sclessin, Chong geraakte niet voorbij Bodart (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin • Ref: Nathan Verboomen • Club kan weer rekenen op Clement, Vanaken, Lang, Denswil en Mitrovic • Wie stoot door naar halve finale?
  [naar artikel]
 45. LIVE. Nog geen goals op Sclessin: Vanaken haalt de trekker over, Bodart gaat goed plat (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis
  [naar artikel]
 46. LIVE. Rusten geblazen: voorlopig geen goals op Sclessin, Bodart redt schot De Ketelaere (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis
  [naar artikel]
 47. LIVE. Standard of Club: wie trekt het laken naar zich toe in topper op Sclessin? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin
  [naar artikel]
 48. “De grootste valkuil is mindere motivatie” (23/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zelf kan hij voor de derde keer op rij kampioen worden, met Club Brugge kan hij voor de tweede keer in het bestaan van de club een titel verlengen. Bij het begin van de voorbereiding, de eerste met coronamaatregelen, wil coach Philippe Clement (46) de lat nog hoger leggen voor zijn club.
  [naar artikel]
 49. Standard ontvangt Genk in uitverkocht Sclessin (18/04/2019 - Metro)
  Sclessin is uitverkocht voor het duel van vrijdag (20u30) tussen Standard en Racing Genk. Dat hebben de Rouches bekendgemaakt. Op de vijfde speeldag in Play-off I speelt Standard gastheer voor Genk, koploper met 41 punten. Standard is vierde met 33 punten, na de gestaakte wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Anderlecht waarin de Brusselse supporters vuurpijlen op het veld gooiden. Een forfaitnederlaag ten voordele van Standard is erg waarschijnlijk. Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de wedstrijd van vrijdag, zo melden de Luikenaars. Voor de thuismatchen tegen AA Gent (vrijdag 10 mei, 20u30) en Club Brugge (donderdag 16 mei, 20u30) zijn wel nog kaarten te verkrijgen. Bron: Belga   Het bericht Standard ontvangt Genk in uitverkocht Sclessin verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.