Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:01 uur

Belgische ex-hockeyer gaat sponsors en investeringen zoeken voor topsporters

De Tijd

22/07/2021 - 06:29

06:00 Ex-hockeyer Maximilien Peeters verzamelt enkele advocaten, een marketeer en een financieel specialist rond zich in een bedrijf dat profsporters financieel en commercieel wil begeleiden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belgische topsporters waaronder Chadli, Clement en Naesen steunen voedselbanken (16/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende Belgische topsporters hebben samen met sportmarketingbedrijf Flying Colours een oproep tot steun gelanceerd voor de Belgische...
  [naar artikel]
 2. Belgische topsporters onder wie Chadli, Clement en Naesen steunen voedselbanken (16/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende Belgische topsporters hebben samen met sportmarketingbedrijf Flying Colours een oproep tot steun gelanceerd voor de Belgische...
  [naar artikel]
 3. Spelers zoeken zelf sponsors want voor deze topclub is het einde nabij (30/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Synergie Merelbeke is als regerend landskampioen, bekerwinnaar en supercupwinnaar de beste minivoetbalclub van het land. Maar omdat de hoofdsponsor zich terugtrekt, dreigt het einde. Het lot ligt nu in handen van de spelers, die zelf sponsors zoeken.
  [naar artikel]
 4. Auw! Hockeyer wordt keihard gestopt in zijn aanval en gaat overkop (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Hockeyer Matt Duchene zal zich dinsdagavond nog lang herinneren en vooral voelen. De aanvaller van Colorado Avalanche kwam hard in contact met
  [naar artikel]
 5. Deze man is op zijn 23ste al voor de derde keer de beste hockeyer in België (24/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op een galadiner in Brussel is Arthur Van Doren vrijdag verkozen tot beste hockeyer in de Belgische competitie. Ook vorig jaar en in 2014 ging Van Doren al met de prijs aan de haal.
  [naar artikel]
 6. Liefde in de sport: waarom relaties tussen topsporters (niet) slagen (14/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zo nu en dan wordt de sportwereld verrast door een nieuw glamourkoppel. Twee topsporters, actief in dezelfde sporttak of gemixt, beslissen met elkaar lief en leed te delen. Er liepen al heel wat romances op de klippen, andere groeiden uit tot sprookjeshuwelijken. Verderop stellen we zes topsportkoppels aan u voor, maar eerst zoeken we uit waarom topsporters zo goed, of misschien wel zo slecht, bij elkaar passen.
  [naar artikel]
 7. Arthur Van Doren volgt zichzelf op als beste hockeyer in België (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op een galadiner in Brussel is Arthur Van Doren verkozen tot beste hockeyer in de Belgische competitie. Ook vorig jaar en in 2014 ging Van Doren al...
  [naar artikel]
 8. Hoe laag is het vetpercentage van topsporters? (29/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maximaal twaalf procent vetpercentage, voor die opdracht staan de Belgische refs. Wat moeten we ons daarbij voorstellen? We vergeleken even met enkele topsporters.
  [naar artikel]
 9. Belgische gps-bedrijven zoeken 500 specialisten (16/03/2017 - De Redactie)
  Zonder aanwerving van jonge computerexperts, ingenieurs en landmeters dreigen Belgische bedrijven op termijn ook investeringen mis te lopen.
  [naar artikel]
 10. Nieuw bedrijf Wouter Vandenhaute gaat topsporters coachen (04/05/2018 - De Tijd)
  17:56 Tv- en sportondernemer Wouter Vandenhaute richt samen met Peter Smeets en Bob Claes, twee ervaren voetbalmanagers, Let’s Play op. Het bedrijf gaat totaalbegeleidingen aanbieden aan topsporters.
  [naar artikel]
 11. Beste hockeyer ter wereld Arthur Van Doren mikt op wereldtitel met Red Lions: “We mogen dromen van goud” (27/11/2018 - De Morgen)
  'Beste hockeyer ter wereld', staat al op zijn visitekaartje. Arthur Van Doren (24) zou er graag 'wereldkampioen' aan toevoegen. Vanaf morgen gaat hij met de Red Lions op zoek naar de wereldtitel.
  [naar artikel]
 12. Van Doren is Hockeyer van het Jaar, Red Lions verzamelen prijzen (05/02/2018 - Sporza)
  Arthur Van Doren (23) is door de Internationale Hockeyfederatie (FIH) uitgeroepen tot "Hockeyer van het Jaar". Het werd een zeer succesvolle avond voor de Belgen.
  [naar artikel]
 13. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: "Tijdens het tussenseizoen mogen de triatleten trashen" (09/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hun vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: bondscoach van de Belgische triatleten en zelf ex-triatleet Nick Baelus.
  [naar artikel]
 14. Van Doren kan Dohmen opvolgen als beste hockeyer ter wereld (01/12/2017 - Sporza)
  Maar liefst vier Belgen maken kans om internationale hockeyprijzen in de wacht te slepen. Arthur Van Doren kan de hoofdvogel afschieten als beste hockeyer van het jaar.
  [naar artikel]
 15. Natuurpark Viranga krijgt nieuw vliegtuig van Belgische sponsors (02/09/2018 - VRT NWS)
  Het Congolese natuurpark Virunga, befaamd voor zijn berggorilla's, krijgt morgen een nieuw vliegtuig betaald door Belgische sponsors. Het is vandaag voorgesteld in Oostende, samen met zijn piloot bekend van de televisieserie "Flying Doctors".
  [naar artikel]
 16. Topsporters steunen voedselbanken: onder meer Chadli, Clement en Naesen bundelen de krachten (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende Belgische topsporters hebben donderdag samen met sportmarketingbedrijf Flying Colours een oproep tot steun gelanceerd voor de Belgische Federatie van Voedselbanken tijdens de coronacrisis. Onder meer voetbaltrainer Philippe Clement, wielrenner Oliver Naesen en Red Flame Tessa Wullaert zetten hun schouders onder het project.
  [naar artikel]
 17. Nederland versoepelt inreisverbod voor topsporters en zakenlui (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor topsporters en mensen uit het bedrijfsleven versoepelt Nederland het inreisverbod. Vanaf 14 september mogen topsporters uit het buitenland...
  [naar artikel]
 18. Belgische ondernemers zetten rem op investeringen (17/04/2020 - Express)
  Belgische bedrijven stellen massaal hun investeringsplannen uit. Dat blijkt uit een nieuwe bevraging van de Economic Risk Management Group (ERMG).... The post Belgische ondernemers zetten rem op investeringen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Sponsors Rode Duivels uiten in open brief hun “ernstige bedenkingen” bij Damso (08/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De officiële sponsors van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) hebben donderdag een gezamenlijke brief gericht aan de bond, waarin ze benadrukken “ernstige bedenkingen” te hebben bij de keuze van de KBVB voor rapper Damso als zanger van de Belgische hymne voor de wereldbeker in Rusland. Ze willen daarover met de voorzitter van de KBVB dinsdag in gesprek gaan, zeggen ze in de brief die Belga kon inkijken.
  [naar artikel]
 20. Sponsors Rode Duivels uiten in open brief hun “ernstige bedenkingen” bij Damso (08/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De officiële sponsors van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) hebben donderdag een gezamenlijke brief gericht aan de bond, waarin ze benadrukken “ernstige bedenkingen” te hebben bij de keuze van de KBVB voor rapper Damso als zanger van de Belgische hymne voor de wereldbeker in Rusland. Ze willen daarover met de voorzitter van de KBVB dinsdag in gesprek gaan, zeggen ze in de brief die Belga kon inkijken.
  [naar artikel]
 21. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet ex-zeilkampioene Evi Van Acker in de zomer? (13/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: zeilster Evi Van Acker.
  [naar artikel]
 22. Hockeyer Sander Baart ruilt Antwerp in voor Barcelona (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Sander Baart gaat dit seizoen hockeyen voor Real Club de Polo uit Barcelona nadat de Belgische hockeybond besloot dat hij niet mag spelen voor
  [naar artikel]
 23. Topsporters Nina Derwael en Eden Hazard klappen uit de biecht: “Daarom is mijn moeke de beste” (12/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Urenlang wachten in de auto, talloze wasmachines laten draaien en daarnaast nog de allergrootste supporter zijn. Ook de mama’s van onze topsporters verdienen echt wel een bedankje voor hun onvoorwaardelijke steun. Voor Moederdag verklaren 35 Belgische topsporters hun liefde aan hun mama op Play Sports van Telenet. Vijf van hen, onder wie Eden Hazard, Nina Derwael en Imke Courtois geven nu al de aftrap. “365 dagen per jaar voortdurend een bal tegen de zijkant van je huis horen botsen. Dat moet best vervelend zijn. Bedankt mama om dat te tolereren.”
  [naar artikel]
 24. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: Wat doet Kimberly Buys deze zomer? (16/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hun vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: zwemster Kimberly Buys.
  [naar artikel]
 25. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet tennisster Elise Mertens in de zomer? (30/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: tennisster Elise Mertens.
  [naar artikel]
 26. Limburgse topsporters tonen dat sportwereld nog leeft, ondanks corona (18/09/2020 - VRT NWS)
  Het mediabedrijf Be ? Legend en Limburgse topsporters sloegen de handen in elkaar om een promovideo te maken. De sportsector kreeg het moeilijk door de coronacrisis. Met een promovideo waarin Limburgse topsporters uit verschillende disciplines te zien zijn, willen ze aantonen dat de sportwereld nog steeds leeft.
  [naar artikel]
 27. Red Lion Arthur Van Doren is beste hockeyer van de wereld (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 23-jarige leeftijd mag Arthur Van Doren zich de beste hockeyer van de wereld noemen. Een jaar na John-John Dohmen ging in Berlijn de meest...
  [naar artikel]
 28. Belgische Maatschappij voor Investeringen stapt uit omstreden project (06/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische Maatschappij voor Investeringen (BMI) stapt uit het omstreden Vietnam-project, waardoor de Belgische staat - via de BMI - niet langer aanwezig is in een belastingparadijs. Zo meldt De Tijd woensdag.
  [naar artikel]
 29. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet wielrenner Gianni Vermeersch deze zomer? (20/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: wielrenner Gianni Vermeersch.
  [naar artikel]
 30. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat doet turnster Nina Derwael deze zomer? (06/08/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: turnster Nina Derwael.
  [naar artikel]
 31. Imke Courtois peilt naar vakantieplannen topsporters: wat deed en doet ex-atletiekkampioene Hanna Mariën tijdens de zomer? (23/07/2019 - VRT NWS)
  Onze sport- en gezondheidsexpert Imke Courtois kiest deze zomer vooral voor festivals, barbecues en strandvakanties, maar wat doen onze Belgische topsporters tijdens de zomervakantie? Wanneer is hen vakantie gegund? En kunnen ze hun sport dan even loslaten? Tijdens de zomervakantie gaat Imke Courtois elke week op bezoek bij een topatleet of topcoach. Vandaag: ex-atletiekkampioene en personal coach Hanna Mariën.
  [naar artikel]
 32. Topsporters nemen afscheid van #Wielemie (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heel wat topsporters en voormalige profatleten staan stil bij het overlijden van rolstoelatlete Marieke Vervoort (1979-2019). De Diestse leed aan...
  [naar artikel]
 33. Investeringen motor van Belgische groei (31/08/2016 - De Tijd)
  15:40 De Belgische economie is in het tweede kwartaal met 0,5 procent gegroeid in vergelijking met het eerste kwartaal. Investeringen waren de hoofdmotor van de groei.
  [naar artikel]
 34. Hockeyer Sander Baart trekt naar Barcelona (22/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Sander Baart gaat dit seizoen hockeyen voor Real Club de Polo uit Barcelona nadat de Belgische hockeybond besloot dat hij niet mag spelen voor Royal Antwerp. De Spaanse club kondigde de komst van de Nederlandse hockeyinternational donderdagavond aan.
  [naar artikel]
 35. Belgische starters krijgen onderdak in New York (10/04/2019 - De Morgen)
  Belgische ondernemingen die hun eerste stappen willen zetten in de VS kunnen dat binnenkort doen in een compleet Belgische incubator in hartje Manhattan. KBC en Telenet horen bij de sponsors.
  [naar artikel]
 36. Beste hockeyer ter wereld Arthur Van Doren mikt op wereldtitel met Red Lions: “We mogen dromen van goud” (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Beste hockeyer ter wereld.’ Dat staat mooi op je visitekaartje. Arthur Van Doren (24) zou daar ook graag ‘wereldkampioen’ aan toevoegen. Vanaf...
  [naar artikel]
 37. Topsporters geknipt voor bedrijfsleven (06/04/2019 - De Morgen)
  ‘Ook wij gaan eerst na hoe groot het enthousiasme is om bij ons te werken’, aldus Verbeeck. ‘Hoe sterk is de wil, de gebetenheid? Volgens mij geldt dat voor elk bedrijf. Zonder die gedrevenheid zouden topsporters immers nooit de top gehaald hebben.’
  [naar artikel]
 38. Katholieke organisaties dumpen fossiele brandstoffen (03/10/2017 - Metro)
  Veertig katholieke instellingen trekken al hun investeringen in fossiele brandstoffen terug. De Belgische Kerk sluit zich daarbij aan. Onder andere het aartsbisdom van Kaapstad, de gemeente Assisi, de Australische jezuïeten en de Newman University in Groot-Brittannië hebben zich aangesloten bij de actie. Het initiatief komt van de Global Catholic Climate Movement. Het is niet duidelijk om welke bedragen het juist gaat. Sommige van de deelnemende organisaties hebben geen investeringen in fossiele brandstoffen, maar willen de actie steunen of toekomstige investeringen uitsluiten, zo kwam Reuters te weten. Andere beheren een omvangrijke portefeuille. Zo heeft de Bank für Kirche und Caritas eG 4,3 miljard euro aan investeringen. Belgische Kerk Ook de Belgische bisschoppen zullen aan de financiële instellingen waarmee ze samenwerken vragen om investeringen in fossiele brandstoffen in de komende jaren te vervangen door investeringen in bedrijven en projecten die naar een duurzame energietoekomst streven. Ook een aantal met de katholieke Kerk verbonden organisaties gaat in op de oproep en neemt eenzelfde engagement op als dat van de bisschoppen. Het gaat om Broederlijk Delen, Welzijnszorg, Pax Christi Vlaanderen, het Vicariaat Vlaams-Brabant-Mechelen, de Missionarissen van Scheut, de Abdij OLV van Nazareth, de Zusters van Maria, de Salvatorianen, de Zusters van de Bermhertigheid Jesu, de Gasthuiszusters Augustinessen van Leuven en het Netwerk Rechtvaardigheid en Vrede. Ze sluiten zich aan bij de internationale divestment/investment-campagne van de Global Catholic Climate Movement.
  [naar artikel]
 39. Bijna 16 miljoen euro voor topsportinfrastructuur (04/01/2018 - Metro)
  Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) investeert 15,8 miljoen euro in de Vlaamse topsportinfrastructuur. De investeringen moeten de trainingsfaciliteiten en sportmedische omkadering van onze topsporters verder opkrikken. Dat heeft de N-VA-minister vandaag bekendgemaakt. Sportminister Muyters investeerde de voorbije jaren al in bijkomende topsportinfrastructuur. Die investeringen moeten ervoor zorgen dat topsporters en hun entourage in zo goed mogelijke omstandigheden kunnen trainen. “Dat trekken we nu door met een nieuwe impuls van 15,8 miljoen euro. We focussen onze investeringen op de topsport-driehoek Gent-Antwerpen-Leuven, met uitschieters richting Genk en Waregem voor bijvoorbeeld paardensport”, aldus minister Muyters. Bedoeling is om bepaalde faciliteiten op één locatie te centraliseren. “Op die manier krijg je op één plaats de beste trainers, de beste infrastructuur en de beste omkadering zoals wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning door de universiteiten. Bovendien ontmoeten de beste atleten uit elke sport elkaar op dezelfde locatie, wat hun prestaties naar een nog hoger niveau stuwt”, legt minister Muyters uit. Zowat alle sporten komen aan bod. In Leuven wordt 5,3 miljoen euro geïnvesteerd en gaat het onder meer over beachvolley, tafeltennis, badminton en nieuwe sportmedische ruimtes. Gent krijgt een boost van 4,6 miljoen met gymnastiek, baanwielrennen, meer en betere overnachtingsaccomodatie en klaslokalen. In Antwerpen wordt voor 3,5 miljoen euro geïnvesteerd. Daar gaat het onder andere om tennis, hockey, basketbal en een topsportinternaat. Genk krijgt 1,5 miljoen euro en kan een “dry slope”, een kunstmatige oefenpiste voor snowboarders, met camerasysteem bouwen. En in Waregem wordt tot slot vanuit Vlaanderen 900.000 euro geïnvesteerd in de verdere inrichting van het eventingparcours voor de paardensport. bron: Belga
  [naar artikel]
 40. N-VA neemt gokkende topsporters en entourage in vizier (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  N-VA wil gokkende topsporters aan banden leggen. Een verbod zou er niet komen, wel een automatische screening zodat verdacht gedrag kan worden...
  [naar artikel]
 41. Sponsors doen Bayern München financieel scoren (25/11/2016 - De Tijd)
  14:12 De rijkste Duitse voetbalploeg kan over het boekjaar 2015/2016 uitstekende financiële resultaten voorleggen. Met dank aan gulle sponsors.
  [naar artikel]
 42. Ook Belgische wielersponsors bloeden door coronacrisis (07/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De economische storm die door het wielrennen raast, houdt niet op bij CCC en Astana. Ook de Belgische topteams Deceuninck – Quick-Step en Lotto-Soudal staan onder financiële druk. Sponsors zetten de betalingen stop wegens ‘overmacht’ of willen compensatie voor het gemiste voorjaar. “We zijn aan het praten. En het gaat niet over een meerprijs.”
  [naar artikel]
 43. Waarom Antwerpenaar Arthur Van Doren de titel van ’s werelds beste hockeyer verdient: “Zonder hem is België een andere ploeg” (06/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  ’s Werelds beste hockeyer is een Belg. Alweer. Na John-John Dohmen twaalf maanden geleden huldigt de internationale federatie dit keer de Antwerpse Dragons-verdediger Arthur Van Doren (23). Voormalig bondscoach Jeroen Delmee licht de laureaat van kop tot teen door.
  [naar artikel]
 44. Het einde van een decennium: zó zagen topsporters er tien jaar geleden uit (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met het jaar 2020 beginnen we met zijn allen aan een nieuw decennium. Het moment voor topsporters om via enkele beeldjes terug te kijken op hoe ze...
  [naar artikel]
 45. Netbeheerder Elia krikt winst op met forse investeringen (06/03/2020 - De Tijd)
  08:51 De beursgenoteerde hoogspanningsnetbeheerder Elia kende in 2019 een operationele winstgroei van 9 procent. De investeringen in het Belgische en Duitse net zorgen voor extra inkomsten.
  [naar artikel]
 46. "Geen Rode Duivelshymne van Damso": Vrouwenraad zet sponsors onder druk (06/03/2018 - VRT NWS)
  Het verzet groeit tegen de keuze van de voetbalbond om de Congolees-Belgische rapper Damso de hymne voor de Rode Duivels te laten zingen. De Vrouwenraad noemt hem seksistisch en zet de sponsors van de Rode Duivels onder druk om actie te ondernemen.
  [naar artikel]
 47. Commandant van Belgische koninklijke luchtmacht hamert op meer investeringen in personeel voor Defensie (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De commandant van de Luchtcomponent (de Belgische koninklijke luchtmacht) generaal-majoor Frederik Vansina, pleit voor meer investeringen in het...
  [naar artikel]
 48. Hertekening wapent Elia voor investeringen in buitenland (04/04/2019 - De Tijd)
  01:03 De stroomnetbeheerder Elia werkt aan een nieuwe structuur met een duidelijke splitsing tussen de Belgische en de Duitse activiteiten. De operatie moet buitenlandse investeringen vergemakkelijken.
  [naar artikel]
 49. N-VA neemt gokkende topsporters en entourage in vizier (20/01/2019 - De Standaard)
  N-VA wil gokken door topsporters aan banden leggen. Een verbod zou er niet komen, wel een automatische screening zodat verdacht gedrag kan worden vastgesteld. De partij dient een wetsvoorstel in, bericht De Zondag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.