Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 August 2021
17:49 uur

Minstens 8 doden bij rellen in gevangenissen in Ecuador

Het Belang van Limburg

22/07/2021 - 07:00

Bij rellen in twee Ecuadoriaanse gevangenissen zijn acht doden en ruim twintig gewonden gevallen, onder wie politieagenten. Dat heeft de directie van de gevangenissen bekendgemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. President van Ecuador roept noodtoestand uit in gevangenissen na dodelijke rellen (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Ecuadoraanse president Guillermo Lasso heeft donderdag de noodtoestand uitgeroepen in de gevangenissen, nadat bij rellen zeker 22 mensen om het leven kwamen en een zestigtal anderen gewond raakte. Lasso kondigde een “totale herstructurering van het gevangenissysteem” aan. Het leger zal voortaan de toegang tot de gevangenissen controleren, de politie wordt ingezet in de gevangenissen.
  [naar artikel]
 2. President Ecuador roept noodtoestand uit in gevangenissen na dodelijke rellen (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Ecuadoraanse president Guillermo Lasso heeft donderdag de noodtoestand uitgeroepen in de gevangenissen, nadat bij rellen zeker 22 mensen om het leven kwamen en een zestigtal anderen gewond raakte.
  [naar artikel]
 3. 55 doden na oplaaiend geweld in Braziliaanse gevangenissen (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens 55 gedetineerden zijn zondag en maandag in gevangenissen in de Braziliaanse deelstaat Amazonas omgekomen na rellen. Dat melden de lokale...
  [naar artikel]
 4. Bloedbad achter de tralies: bijna tachtig doden bij rellen in Ecuadoraanse gevangenissen (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij hevige gevechten tussen rivaliserende bendes zijn in Ecuadoraanse gevangenissen bijna tachtig mensen om het leven komen. Minstens 79 gedetineerden zijn bij bloedige rellen in vier strafinstellingen in Guayaquil, Cuenca en Latacunga gedood, zo heeft de regering van het Zuid-Amerikaanse land vandaag bekendgemaakt. Intussen is de situatie weer onder controle.
  [naar artikel]
 5. Minstens drie doden bij instorting illegale mijn in Ecuador (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Ecuador zijn minstens drie doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn. Drie personen konden worden gered, twee anderen zijn nog vermist.
  [naar artikel]
 6. Opnieuw 18 doden bij rellen in gevangenis in Honduras (23/12/2019 - Metro)
  In Honduras zijn minstens 18 mensen om het leven gekomen bij rellen in de gevangenis van El Porvenir, 60 kilometer ten noorden van de hoofdstad Tegucigalpa. Er vielen ook twee gewonden. Dat heeft een woordvoerder van het leger laten weten. Amper twee dagen geleden vielen er bij een schietpartij in een andere strafinstelling in het noorden van het land ook al 18 doden. Toen was sprake van 16 gewonden. Op 17 december riep de president van Honduras, Juan Orlando Hernández, als gevolg van een golf van moorden in de instellingen nog de noodsituatie uit in gevangenissen, waarna het leger en de politie voor zes maanden de leiding over de in totaal 27 penitentiaire inrichtingen van het land hebben overgenomen. Bron: Belga   Het bericht Opnieuw 18 doden bij rellen in gevangenis in Honduras verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Bij geweld in Braziliaanse gevangenissen sterven 42 gedetineerden (28/05/2019 - Metro)
  Minstens 42 gedetineerden zijn maandag in vier gevangenissen in de Braziliaanse deelstaat Amazonas omgekomen na rellen. Dat melden de lokale autoriteiten. Eerder was er nog sprake van 15 doden. Op de lichamen van de slachtoffers zijn tekenen van verstikking gevonden, laten de autoriteiten weten in een mededeling. Zeker 27 van de slachtoffers verbleven in het complex Antonio Trindade nabij Manaus, de hoofdstad van de deelstaat. De federale overheid heeft de ordediensten naar de staat gestuurd, waar de afgelopen dagen opstoten waren in de gevangenissen. De Braziliaanse gevangenissen zijn overbevolkt en smerig en er is veel geweld tussen criminele bendes. Bron: Belga   Het bericht Bij geweld in Braziliaanse gevangenissen sterven 42 gedetineerden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Doden en zestig mensen vast na instorting illegale mijn in Ecuador (19/11/2020 - VRT NWS)
  In Ecuador zijn verschillende doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn. Minstens 60 personen zitten nog vast, zo hebben diverse media woensdag onder aanhaling van de nooddiensten gemeld.
  [naar artikel]
 9. Minstens 28 doden bij rellen in Mexicaanse gevangenis (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens 28 gedetineerden zijn vanmorgen omgekomen bij rellen in de staatsgevangenis Las Cruces in Acapulco, in de Mexicaanse staat Guerrero. Dat
  [naar artikel]
 10. Zeker 18 doden bij brand in ontwenningskliniek in Ecuador (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een brand in een ontwenningskliniek in Guayaquil, in Ecuador, zijn vrijdag minstens 18 personen om het leven gekomen. Twaalf mensen raakten...
  [naar artikel]
 11. Bij geweld in Braziliaanse gevangenissen sterven 55 gedetineerden (28/05/2019 - Metro)
  Minstens 55 gedetineerden zijn zondag en maandag in gevangenissen in de Braziliaanse deelstaat Amazonas omgekomen na rellen. Dat melden de lokale autoriteiten. Op de lichamen van de slachtoffers zijn tekenen van verstikking gevonden, laten de autoriteiten weten in een mededeling. Zondag ging het om 15 doden en maandag om nog eens een veertigtal. Zeker 27 van de slachtoffers verbleven in het complex Antonio Trindade nabij Manaus, de hoofdstad van de deelstaat. De federale overheid heeft de ordediensten naar de staat gestuurd, waar de afgelopen dagen opstoten waren in de gevangenissen. De Braziliaanse gevangenissen zijn overbevolkt en smerig en er is veel geweld tussen criminele bendes. Bron: Belga   Het bericht Bij geweld in Braziliaanse gevangenissen sterven 55 gedetineerden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. In één dag 40 gedetineerden omgekomen bij geweld in Braziliaanse gevangenissen (28/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Minstens 55 gedetineerden zijn zondag en maandag in gevangenissen in de Braziliaanse deelstaat Amazonas omgekomen na rellen. Dat melden de lokale autoriteiten.
  [naar artikel]
 13. Crisis in Ecuador eiste 8 doden en 1.340 gewonden (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Ecuador staat de balans van het aantal slachtoffers na de protesten van de voorbije weken op 8 doden en 1.340 gewonden. Dat heeft de...
  [naar artikel]
 14. Tientallen doden door overstromingen Ecuador (26/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Aanhoudend slecht weer heeft in Ecuador geleid tot overstromingen, landverschuivingen en modderstromen waardoor tot nu toe 38 doden zijn
  [naar artikel]
 15. Rellen in Grieks vluchtelingenkamp nadat bij brand minstens twee doden vallen (29/09/2019 - VRT NWS)
  In het vluchtelingenkamp van Moria, op het Griekse eiland Lesbos, zijn rellen uitgebroken na een brand, waarbij minstens twee mensen om het leven kwamen.
  [naar artikel]
 16. Zestig mensen zitten vast nadat illegale mijn in Ecuador instort (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Ecuador zijn verschillende doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn in het noorden van het land. Minstens 60 personen zitten nog vast, zo hebben diverse lokale media woensdag onder aanhaling van de nooddiensten gemeld.
  [naar artikel]
 17. Minstens 13 doden bij rellen in Mexicaanse gevangenis (11/10/2017 - Metro)
  Bij gewelddadigheden in een gevangenis in het noorden van Mexico zijn minstens 13 mensen om het leven gekomen. Nog eens 25 gevangenen raakten bij de rellen gewond, acht van hen zijn er erg aan toe. Dat deelden de autoriteiten gisteren mee. De politie kon de situatie in de gevangenis in Cadereyta in de deelstaat Nuevo León uiteindelijk weer onder controle krijgen. Op televisie waren rookpluimen boven de gevangenis te zien. Twee vijandige bendes lagen aan de basis van het geweld. Eerst hadden een veertigtal gedetineerden een medegevangene vermoord en in brand gestoken, zei de woordvoerder van de oproerpolitie, Aldo Fasci. Rond de 250 gevangenen waren bij de gevechten betrokken. De politie drong de gevangenis binnen en opende het vuur. In de Mexicaanse detentiecentra komt het wel vaker tot bloedige confrontaties. Vele gevangenissen worden door criminele bendes gecontroleerd. Pas begin juli waren bij rellen in een gevangenis in Acapulco 28 mensen om het leven gekomen. bron: Belga
  [naar artikel]
 18. Zestig mensen vast onder de grond na instorting illegale mijn in Ecuador (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Ecuador zijn verschillende doden gevallen bij de instorting van een illegale mijn in het noorden van het land. Minstens 60 personen zitten nog vast, zo hebben diverse lokale media woensdag onder aanhaling van de nooddiensten gemeld.
  [naar artikel]
 19. Rellen in vluchtelingenkamp op Grieks eiland Lesbos nadat bij brand minstens twee doden vallen (29/09/2019 - De Morgen)
  In het vluchtelingenkamp van Moria, op het Griekse eiland Lesbos, zijn rellen uitgebroken na een brand, waarbij minstens twee mensen om het leven kwamen.
  [naar artikel]
 20. Crisis in Ecuador eiste 8 doden en 1.340 gewonden (15/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Ecuador staat de balans van het aantal slachtoffers na de protesten van de voorbije weken op 8 doden en 1.340 gewonden. Dat heeft een openbare instelling die de mensenrechten verdedigt maandag bekendgemaakt. Onder de gewonden bevinden zich ook enkele personen in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 21. Minstens 13 doden bij rellen in Mexicaanse gevangenis (11/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij gewelddadigheden in een gevangenis in het noorden van Mexico zijn minstens 13 mensen om het leven gekomen. Nog eens 25 gevangenen raakten bij de rellen gewond, acht van hen zijn er erg aan toe. Dat deelden de autoriteiten dinsdag mee. De politie kon de situatie in de gevangenis in Cadereyta in de deelstaat Nuevo León uiteindelijk weer onder controle krijgen. Op televisie waren rookpluimen boven de gevangenis te zien.
  [naar artikel]
 22. Zeker 6 doden bij gevangenisopstanden vanwege coronavirus in Italië (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gevangenisopstand in Italië die zondag begon, heeft zich vandaag verder uitgebreid. In totaal zijn er nu in 27 Italiaanse gevangenissen rellen...
  [naar artikel]
 23. 23 doden bij busongeval in Ecuador (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Ecuador zijn bij een zwaar busongeval 23 mensen om het leven gekomen. Veertien inzittenden liepen volgens de brandweer verwondingen op bij het...
  [naar artikel]
 24. Religieuze rellen rond "blasfemie van minister" eisen minstens zes doden en 200 gewonden in Islamabad (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij rellen tussen religieuze manifestanten en de politie zijn in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad al zes mensen omgekomen en 200 anderen gewond...
  [naar artikel]
 25. Zes doden bij rellen en plunderingen na opsluiting oud-president Zuma, Zuid-Afrika zet leger in (12/07/2021 - VRT NWS)
  In Zuid-Afrika is er gewelddadig protest uitgebroken na de opsluiting van oud-president Jacob Zuma, bij de rellen vielen minstens 6 doden, 219 mensen werden opgepakt. Het land gaat het leger inzetten om de politiediensten bij te staan om de orde te herstellen. Vooral in de provincie Kwazulu-Natal en in de stad Johannesburg heerst er chaos en protest.
  [naar artikel]
 26. Minstens 18 doden bij schietpartij in gevangenis van Honduras (21/12/2019 - Metro)
  Afgelopen nacht zijn bij een schietpartij tussen rivaliserende bendes in de gevangenis van Tela in Honduras minstens 18 gevangenen gedood en 16 anderen verwond. Dat heeft de gevangenisadministratie zaterdag gemeld. Tela is een havenstad in het noordwesten van Honduras, op zo’n 200 kilometer van de hoofdstad Tegucigalpa. De Hondurese president Juan Orlando Hernández riep enkele dagen geleden nog de noodtoestand uit voor de gevangenissen, om de vele moorden binnen de gevangenismuren te stoppen. Hij droeg de politie en het leger op om in 27 gevangenissen de leiding over te nemen voor zes maanden. In die periode is het de bedoeling om de corruptie en het geweld binnen het gevangenissysteem uit te roeien. In Tela hadden leger en politie de controle nog niet overgenomen. Er werden veiligheidstroepen opgetrommeld om de orde te herstellen in de gevangenis, en een onderzoek in te stellen. Gevechten in de overbevolkte gevangenissen van Honduras komen vaak voor. De straatbendes of “maras” vechten onderling uit wie de baas is binnen de strafinrichtingen. Door die bendes is Honduras een van de meest gewelddadige landen ter wereld. Bron: Belga   Het bericht Minstens 18 doden bij schietpartij in gevangenis van Honduras verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Minstens elf doden bij protesten tegen president Ortega in Nicaragua (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens betogingen in Nicaragua zijn volgens mensenrechtenactivisten minstens elf mensen om het leven gekomen. Bij de rellen liepen ook 79 mensen...
  [naar artikel]
 28. Zestien doden bij brand in ontwenningskliniek in Ecuador (12/01/2019 - Metro)
  Bij een brand in een ontwenningskliniek in Guayaquil, in Ecuador, zijn vrijdag zestien personen om het leven gekomen. Dat maakten de hulpdiensten bekend. De slachtoffers stierven door verstikking. Er raakten ook meerdere mensen gewond. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht, maar het is niet duidelijk om hoeveel mensen het gaat. Meer dan zestig brandweerlui werden ingezet om het vuur te bestrijden. In de kliniek worden mensen met een drugs- of alcoholverslaving behandeld. Bron: Belga   Het bericht Zestien doden bij brand in ontwenningskliniek in Ecuador verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Amnesty International: "Al 18.000 doden in Syrische gevangenissen" (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Gedetineerden in Syrische gevangenissen zijn het slachtoffer van voortdurende folteringen en andere mishandelingen. Dat blijkt uit een rapport van Amnesty International, dat werd opgesteld aan de hand van getuigenissen van 65 overlevenden. Amnesty schat dat het aantal doden in Syrische gevangenschap sinds het uitbreken van de crisis in maart 2011 op 17.723. Dat is een gemiddelde van meer dan 300 doden per maand.
  [naar artikel]
 30. Zeker vier doden bij rellen in Venezuela in de aanloop naar protesten (23/01/2019 - Knack)
  In Venezuela zijn in de nacht van dinsdag op woensdag bij rellen minstens vier mensen omgekomen, nog voor er manifestaties voor en tegen de regering zijn. Dit heeft de politie en de ngo Observatorio de Conflictividad Social (OVCS) bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 31. Protesten Ecuador – Crisis in Ecuador eiste 8 doden en 1.340 gewonden (15/10/2019 - Metro)
  In Ecuador staat de balans van het aantal slachtoffers na de protesten van de voorbije weken op 8 doden en 1.340 gewonden. Dat heeft een openbare instelling die de mensenrechten verdedigt maandag bekendgemaakt. Onder de gewonden bevinden zich ook enkele personen in kritieke toestand. Volgens dezelfde bron werden er de voorbije dagen 1.192 mensen opgepakt. Het ministerie van Binnenlandse Zaken had eerder gezegd dat er alles samen 1.419 arrestaties werden verricht. Onder de opgepakte personen bevinden zich 54 buitenlanders, onder andere mensen uit Cuba, Venezuela en Colombia, aldus het ministerie. De protesten ontstonden nadat de regering van president Moreno een aantal economische en fiscale hervormingen had doorgevoerd, waaronder het schrappen van veertig jaar oude subsidies op brandstof. Zondag kwamen de regering van Ecuador en de belangrijkste inheemse organisatie tot een akkoord om uit de sociale crisis te geraken. Zo toonde de regering zich bereid de beslissing om subsidies op brandstof te schrappen, terug te draaien. Bron: Belga   Het bericht Protesten Ecuador – Crisis in Ecuador eiste 8 doden en 1.340 gewonden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Zestien doden bij rellen in Mexicaanse gevangenis (02/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij rellen in een gevangenis in de stad Cieneguillas in het centrum van Mexico zijn zestien doden en vijf gewonden gevallen. Dat melden de lokale autoriteiten.
  [naar artikel]
 33. Rellen in Islamabad, minstens zeven doden (25/11/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/TZBLzmtrZRxKluJhpcGyAD-i9ao/diocontent/115496539/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 34. Voetbalduel in Ecuador afgelast vanwege bijenplaag (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De competitiewedstrijd tussen Aucas en River Ecuador is om een bijzondere reden afgelast. Een bijeenplaag zorgde in Ecuador ervoor dat supporters
  [naar artikel]
 35. Minstens 28 doden bij rellen in Mexicaanse gevangenis (06/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/ZaD2PCjlo5wt_5ubvrBokeQ44BY/diocontent/108382342/_crop/0/102/1023/579/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 36. Minstens 60 doden bij aanslag op trouwfeest in Kaboel (18/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een explosie in een trouwzaal in de Afghaanse hoofdstad Kaboel zijn zaterdag minstens 63 doden en 182 doden gevallen. Dat melden de autoriteiten zondag.
  [naar artikel]
 37. Minstens 52 doden bij opstand in Braziliaanse gevangenis (29/07/2019 - VRT NWS)
  Bij rellen in de gevangenis van Altamira, in de Noord-Braziliaanse staat Para, zijn minstens 52 gevangenen om het leven gekomen. 16 van hen zijn onthoofd. Dat heeft de lokale overheid meegedeeld. Volgens een woordvoerder van het gevan geniswezen vond er een gevecht tussen twee rivaliserende bendes plaats.
  [naar artikel]
 38. Minstens tien doden bij bomaanslag aan ijssalon in Bagdad (30/05/2017 - Knack)
  In de Iraakse hoofdstad Bagdad zijn bij een bomaanslag maandagavond minstens tien mensen om het leven gekomen. Volgens functionarissen, geciteerd door persagentschap Associated Press, vielen er tien doden en 22 gewonden, nieuwszender al-Arabija spreekt van minstens elf doden.
  [naar artikel]
 39. Zeker 24 doden bij ongeval met bus in Ecuador (15/08/2018 - VRT NWS)
  In de Ecuadoraanse hoofdstad Quito zijn zeker 24 mensen om het leven gekomen bij een ongeval met een bus. Dat zegt burgemeester Mauricio Rodas. Het is al het tweede ongeval in drie dagen in Ecuador, waar verkeersongevallen een van de belangrijkste doodsoorzaken zijn.
  [naar artikel]
 40. Ecuador gaf 4,2 miljoen euro uit om Julian Assange te bespioneren (16/05/2018 - De Morgen)
  Ecuador heeft de afgelopen vijf jaar minstens 4,2 miljoen euro uitgegeven om WikiLeaks-oprichter Julian Assange de nodige bescherming te geven. 
  [naar artikel]
 41. Zes doden en honderden gewonden bij rellen na Indonesische verkiezingsuitslag (22/05/2019 - De Morgen)
  Bij rellen in de Indonesische hoofdstad Jakarta zijn 6 doden en zeker 200 gewonden gevallen. Het is onrustig in de hoofdstad nadat de kiescommissie dinsdag onverwacht bevestigde dat president Joko Widodo de verkiezingen van vorige maand heeft gewonnen.
  [naar artikel]
 42. Spanning in Oost-Jeruzalem: doden en gewonden bij rellen na vrijdaggebed (21/07/2017 - Knack)
  In Oost-Jeruzalem zijn na het vrijdaggebed opnieuw rellen uitgebroken tussen de Israëlische veiligheidsdiensten en Palestijnse betogers. Er zijn berichten over twee doden.
  [naar artikel]
 43. Vier doden bij rellen in Nairobi, kiescommissie ontkent hackeraanval (09/08/2017 - Knack)
  Bij de rellen tegen de voorlopige verkiezingsuitslag in Kenia zijn woensdag bij twee afzonderlijke incidenten vier personen omgekomen. In Mathare, een sloppenwijk in Nairobi, schoten de agenten met scherp en kwamen minstens twee personen om. In het district Tana River vielen gewapende mannen een stembureau aan waar op dat moment nog werd gestemd. Twee daders werden door de politie gedood.
  [naar artikel]
 44. Ecuador in rep en roer na verhoging van de brandstofprijzen (08/10/2019 - VRT NWS)
  Door toenemende onrust heeft de Ecuadoraanse president Lenín Moreno de zetel van zijn regering verhuisd van de hoofdstad Quito naar Guayaquil. Verschillende steden in Ecuador zijn al dagenlang het toneel van hevige rellen tussen betogers en ordetroepen. In Quito hebben zich gisteren nog eens zo'n 7.000 inheemse demonstranten aangesloten bij het protest tegen de regering. President Moreno spreekt van een poging tot staatsgreep.
  [naar artikel]
 45. Zware aardbeving zaait paniek in Ecuador (17/11/2017 - Knack)
  Een aardbeving met een kracht van 6,2 op de schaal van Richter heeft vrijdagochtend (lokale tijd) Ecuador opgeschrikt. Dat meldt het geologische instituut van Ecuador. De aardschok veroorzaakte paniek in het land.
  [naar artikel]
 46. "300 doden per maand in Syrische gevangenissen" (18/08/2016 - De Redactie)
  Dat meldt Amnesty International in een nieuw rapport, waarin ook getuigd wordt over foltering, onmenselijke omstandigheden en massale sterfte in Syrische gevangenissen.
  [naar artikel]
 47. Zeker 24 doden bij ongeval met autocar in Ecuador (15/08/2018 - Metro)
  Zeker 24 personen zijn dinsdag om het leven gekomen in de buurt van de Ecuadoraanse hoofdstad Quito bij een ongeval met een autocar. Dat zegt de burgemeester van Quito, Mauricio Rodas. Het is al het tweede ongeval in drie dagen in Ecuador, waar verkeersongevallen een van de belangrijkste doodsoorzaken zijn. “We betreuren het vreselijke ongeval op de weg tussen Pifo en Papallacta waarbij zeker 24 doden vielen”, zei burgemeester Rodas. Volgens de jongste balans zijn er ook 22 gewonden. “De meerderheid van de slachtoffers zijn Colombianen”, zei Juan Zapata, secretaris-generaal veiligheid van het metropolitane district Quito. Ook zijn er Venezolanen en Ecuadoranen onder de slachtoffers. De autocar zou op een jeep zijn ingereden. De vier inzittenden van de jeep, allemaal Ecuadoranen, zouden omgekomen zijn. De autocar kantelde daarna om en reed in op verschillende woningen. Bron: Belga   Het bericht Zeker 24 doden bij ongeval met autocar in Ecuador verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Al vier doden en 52 arrestaties na rellen in Washington (07/01/2021 - Express)
  In de nasleep van de aanvallen op het Amerikaanse Capitool door Trump-supporters zijn 52 mensen gearresteerd. Vier mensen lieten het... The post Al vier doden en 52 arrestaties na rellen in Washington appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Al vier doden en 52 arrestaties na rellen in Washington (07/01/2021 - Express)
  In de nasleep van de aanvallen op het Amerikaanse Capitool door Trump-supporters zijn 52 mensen gearresteerd. Vier mensen lieten het... The post Al vier doden en 52 arrestaties na rellen in Washington appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.