Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:51 uur

China laat snelste trein voor magneetzweefspoorweg van productielijn “rollen”

Het Belang van Limburg

22/07/2021 - 07:00

In China heeft de trein voor de snelste magneetzweefspoorweg ter wereld dinsdag de productielijn verlaten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. China lanceert “snelste trein ter wereld” die 600 km/uur haalt (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In China heeft de trein voor de snelste magneetzweefspoorweg ter wereld vandaag de productielijn verlaten. De trein van het staatsbedrijf CRRC ging van de productielijn in de oostelijke stad Qingdao, zo meldde het staatspersbureau Xinhua. De trein moet een snelheid van 600 km per uur halen, waardoor China volgens Xinhua de snelste trein ter wereld heeft.
  [naar artikel]
 2. Snelste trein ter wereld maakt zijn debuut in China (23/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Snelste trein ter wereld maakt zijn debuut in China De Chinese maglev-trein, die zweeft op een magnetisch veld, haalt een recordsnelheid van 600 kilometer per uur en komt daarmee in de buurt van snelheden die commerciële vliegtuigen halen. China’s plannen voor ’s werelds snelste trein, die in 2019 werden aangekondigd, werden eerder dit jaar officieel onthuld door onderzoekers van de Southwestern Jiaotong University. Zes […] Lees dit artikel: Snelste trein ter wereld maakt zijn debuut in China
  [naar artikel]
 3. Met een duizelingswekkende 620 km/u in de trein: China werkt eraan (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  China heeft een trein ontwikkeld die met zijn duizelingwekkende topsnelheid van 620 km/u de Europese hogesnelheidstreinen ver achter zich laat. De trein maakt gebruik van een nieuwe technologie die high-temperature superconducting (HTS) wordt genoemd. Het is alsof de trein zweeft boven de magnetische velden van het spoor.
  [naar artikel]
 4. Met een duizelingwekkende 620 km/u in de trein: China werkt eraan (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  China heeft een trein ontwikkeld die met zijn duizelingwekkende topsnelheid van 620 km/u de Europese hogesnelheidstreinen ver achter zich laat. De trein maakt gebruik van een nieuwe technologie die high-temperature superconducting (HTS) wordt genoemd. Het is alsof de trein zweeft boven de magnetische velden van het spoor.
  [naar artikel]
 5. China stelt zijn maglev-trein van de toekomst voor: sneller en goedkoper (18/01/2021 - Express)
  Onderzoekers van de Southwest Jiaotong University in de Chinese stad Chengdu hebben een nieuw prototype van een magneetzweeftrein of maglev-trein ontuld die een snelheid haalt van 620 kilometer per uur.  Met de Shanghai Transrapid, die een maximumsnelheid van 430 kilometer per uur haalt, heeft China al de snelste maglev-treindienst ter wereld. Maar met het nieuwe […] The post China stelt zijn maglev-trein van de toekomst voor: sneller en goedkoper appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Lonza opent productielijn voor Modernavaccins in Nederland (02/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Lonza opent productielijn voor Modernavaccins in Nederland De Zwitserse groep Lonza, een van de belangrijkste leveranciers van farmaceutische laboratoria, gaat in Nederland een nieuwe productielijn openen voor het produceren van het coronavaccin van Moderna. De nieuwe lijn wordt geïnstalleerd in de fabriek in Geleen, in het zuiden van Nederland, en zou eind 2021 in gebruik genomen kunnen worden, aldus de Zwitserse groep […] Lees dit artikel: Lonza opent productielijn voor Modernavaccins in Nederland
  [naar artikel]
 7. Vettel is de snelste tijdens eerste oefenritten in China, Verstappen vierde (12/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitser Sebastian Vettel (Ferrari) was vanmorgen de snelste tijdens de eerste vrije training voor de Grote Prijs Formule 1 van China, op het...
  [naar artikel]
 8. Hamilton snelste in China, Vandoorne stelt teleur met achttiende tijd (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Lewis Hamilton heeft tijdens de eerste oefensessie voor de GP van China de snelste tijd gereden. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne geraakte niet verder dan een teleurstellende achttiende tijd.
  [naar artikel]
 9. China rangschikt alle inwoners, en wie slecht scoort mag trein of vliegtuig niet meer op (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  China voert in mei een systeem in dat inwoners kan verhinderen trein- of vliegtuigtickets te kopen. Het gaat dan om mensen die slecht scoren in het...
  [naar artikel]
 10. China rangschikt alle inwoners: wie slecht scoort mag trein of vliegtuig niet meer op (en dat is nog maar het begin) (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  China voert in mei een systeem in dat inwoners kan verhinderen trein- of vliegtuigtickets te kopen. Het gaat dan om mensen die slecht scoren in het...
  [naar artikel]
 11. Zwitsers duwen VS uit top drie van snelste computers (19/06/2017 - De Tijd)
  19:24 De twee snelste supercomputers staan in China. De Zwitserse computer Piz Daint neemt de derde plaats in, ten nadele van de VS.
  [naar artikel]
 12. WK-leider Bottas is de snelste tijdens tweede oefenritten in China, Verstappen derde (12/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  WK-leider Valtteri Bottas (Mercedes) heeft tijdens de tweede oefenritten voor de GP van China, op het circuit van Shanghai, de snelste tijd...
  [naar artikel]
 13. Volvo Cars hervat autotransport per trein vanuit China (09/03/2020 - VRT NWS)
  Autofabrikant Volvo Cars verwacht dinsdag weer een autotransport per trein vanuit China. Dat transport lag sinds half januari stil door het nieuwe coronavirus en door het Chinese nieuwjaar. Er zullen deze week twee treinen vanuit China komen.
  [naar artikel]
 14. Sebastian Vettel snelste tijdens eerste oefensessie in China, Hamilton beperkt de schade (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sebastian Vettel heeft tijdens de eerste oefensessie voor de GP van China de snelste tijd gereden. De Duister was in zijn Ferrari zo'n twee tienden sneller dan Lewis Hamilton in de Mercedes en teamgenoot Charles Leclerc.
  [naar artikel]
 15. Zware crash tijdens laatste oefensessie GP van China, Bottas de snelste (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de laatste oefensessie voor de GP van China heeft Valtteri Bottas in zijn Mercedes de snelste tijd gereden. De sessie werd echter vooral gekenmerkt door een zware crash van Toro Rosso-rijder Alex Albon.
  [naar artikel]
 16. 15 miljoen euro voor nieuwe productielijn bij Decomecc (05/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Genkse metaalverwerkend bedrijf Decomecc investeert 15 miljoen euro in een nieuwe productielijn. Om die te bemannen, worden nog eens 15 extra personeelsleden aangeworven. Dat brengt het totaal op 50.
  [naar artikel]
 17. Auto's per trein naar China sturen: een goed idee? 5 vragen bij het plan van Volvo  (04/07/2019 - VRT NWS)
  Volvo Gent stuurt voortaan wagens met de trein richting China in plaats van per schip. Is dat rendabel? En is het beter voor het milieu zoals de autoconstructeur beweert? Transporteconoom Thierry Vanelslander geeft tekst en uitleg in "De wereld vandaag".
  [naar artikel]
 18. Productielijn in Tesla-fabriek Californië tijdelijk stilgelegd (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de productie bij de grote autofabriek van Tesla in het Californische Fremont is tijdelijk stilgelegd. Volgens bronnen van persbureau Bloomberg gaat het om een productielijn voor de Tesla Model 3 die daar wordt gebouwd. Mogelijk is er een gebrek aan chips.
  [naar artikel]
 19. Volvo zet eerste auto's op rechtstreekse trein van Gent naar China (04/07/2019 - VRT NWS)
  Vanmiddag vertrekt voor het eerst een lading wagens rechtstreeks via de trein vanuit Gent naar China. De autobouwer zal vanaf nu de rechtstreekse spoorverbinding tussen North Sea Port en de Chinese havenstad Xi'an twee keer per week gebruiken, goed voor 100 treinen per jaar.
  [naar artikel]
 20. Eerste rechtstreekse trein tussen Londen en China passeerde ook België, met whisky, medicijnen en babyvoeding (29/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  De eerste goederentrein tussen Londen en China is zaterdag aangekomen in het Chinese Yiwu. Dat bevestigt het Chinese bedrijf dat verantwoordelijk is voor het project. De trein reed ook door België.
  [naar artikel]
 21. Israël bouwt productielijn voor raketten om om beademingsapparatuur te produceren (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Israël bouwt een productielijn voor raketten om om beademingsapparatuur te produceren. Op die manier wil het de tekorten aan medische apparatuur...
  [naar artikel]
 22. 19.000 Volvo’s nemen vanaf nu de trein van Gent naar China: “Beter voor milieu” (05/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vanuit de Gentse haven is donderdag voor het eerst een trein volgeladen met Volvo’s naar China vertrokken. Dat gebeurt vanaf nu twee keer per week. Voorlopig zijn er nog geen Gentse Volvo’s aan boord, maar dat verandert op korte termijn.
  [naar artikel]
 23. GP China: Hamilton is ook in tweede oefensessie de snelste, Vandoorne is veertiende (13/04/2018 - Metro)
  De Britse wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) heeft zich ook in de tweede vrije oefensessie voor de Grote Prijs van China Formule 1 in Shanghai de snelste getoond. Hamilton was eerder op de dag ook in de eerste oefensessie al de snelste. Stoffel Vandoorne (McLaren) klokte een veertiende tijd. Hamilton (1:33.482) hield net als in de eerste sessie de Finnen Kimi Räikkönen (Ferrari, 1:33.489) en Valtteri Bottas (Mercedes, 1:33.515) achter zich. Sebastian Vettel (Ferrari, 1:33.590) en Max Verstappen (Red Bull, 1:33.823) vervolledigden de top vijf. Stoffel Vandoorne (1:35.163) deed het iets beter dan in de eerste sessie, hij werd ditmaal veertiende na 22 ronden te hebben afgelegd. Zijn ploegmakker Fernando Alonso (1:34.632) werd tiende. De Grote Prijs staat zondag op het programma, vanaf 8u10 Belgische tijd. Bron: Belga   Het bericht GP China: Hamilton is ook in tweede oefensessie de snelste, Vandoorne is veertiende verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Snelste trein ter wereld rijdt straks tussen Beijing en Shanghai (21/08/2017 - Express)
  In China wordt op het einde van de zomer gestart met de diensten van de supersnelle trein Fuxing. De treinen zullen worden ingezet op de verbinding tussen Peking en Shanghai en zullen de afstand van 1.318 kilometer in vierenhalf uur kunnen afleggen. De trein haalt een snelheid van 350 kilometer per uur. Daarmee kan tegenover de huidige dienstverlening één uur tijdwinst worden gerealiseerd. Fuxing is het Chinese woord voor verjonging, één van de speerpunten van de economische politiek van de Chinese president Xi Jinping. Op dit ogenblik is de Hexie met een topsnelheid van 300 kilometer per uur de snelste trein van China. Hexie is het Chinese woord voor harmonie, de slogan voor het beleid van Hu Jintao, de voorganger van Xi Jinping. Wenzhou China heeft eerder al treinsnelheden van 350 kilometer per uur gerealiseerd, maar dat leidde zes jaar geleden tot een fatale crash in Wenzhou. De tragedie zorgde ervoor dat de Chinese spoorwegautoriteiten zich verplicht zagen de maximumsnelheden naar beneden terug te brengen. Toch heeft China zijn ambities op het gebied van hogesnelheidstreinen nooit opgegeven, waarbij het land probeerde de bovenhand te houden op concurrenten uit Japan, Duitsland en Frankrijk. De route tussen Peking en Shanghai vormt één van de belangrijkste spoorlijnen van heel China. De dienst werd zes jaar geleden in gebruik genomen en wordt volgens spoorwegmaatschappij China Railway jaarlijks door 600 miljoen passagiers gebruikt. De service is ook één van de meest winstgevende treinverbindingen van het hele land. Er worden geen financiële gegevens vrijgegeven, maar volgens een aantal berekeningen zou op de lijn twee jaar geleden een winst van ongeveer 1 miljard Amerikaanse dollar zijn gerealiseerd. Op dit ogenblik wordt de snelste verbinding gerealiseerd in vier uur en vijfenvijftig minuten, terwijl voor de meeste ritten met vijfenhalf uur rekening moet worden gehouden. China's new bullet train "Fuxing" to run at speed of 350 km, will be world's fastest commercially-used train https://t.co/IwY9jDxC2L pic.twitter.com/izxf2DUjSn — China Xinhua News (@XHNews) August 20, 2017 De prijs voor een ticket bedraagt 553 yuan of 83 dollar. In eerste klasse moet 933 yuan worden betaald. Het is niet duidelijk of China Railway met de snellere dienst ook een hogere prijs zal aanrekenen. Volgens het Chinese persbureau Xinhua zouden de treinen trouwens nog sneller kunnen en zou een maximum van 400 kilometer per uur geen problemen opleveren. Bijna tien jaar geleden werd tussen Peking en Tianjin de eerste Chinese hogesnelheidstrein ingezet. Inmiddels beschikt het land over 22.000 kilometer hogesnelheidslijnen. Dat vertegenwoordigt ongeveer twee derde van het wereldwijde totaal. Tegen eind dit decennium hopen de Chinese autoriteiten over 30.000 kilometer hogesnelheidslijnen te kunnen beschikken. De supersnelle treinen kunnen volgens waarnemers voor China ook een belangrijk exportproduct worden. (mah) The post Snelste trein ter wereld rijdt straks tussen Beijing en Shanghai appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 25. Vettel is de snelste tijdens eerste oefenritten Grote Prijs van China (12/04/2019 - Metro)
  De Duitser Sebastian Vettel (Ferrari) was vanmorgen de snelste tijdens de eerste vrije training voor de Grote Prijs Formule 1 van China, op het circuit van Shanghai. Vettel klokte 1:33.911 en was daarmee 0,207 seconden sneller dan wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes). Vettels ploeggenoot Charles Leclerc eindigde op plek drie, in 1:34.334. De Nederlander Max Verstappen (Red Bull) en de Finse WK-leider Valtteri Bottas (Mercedes) vervolledigden de top vijf voor aanvang van de duizendste Grand Prix. De tweede oefenritten staan deze ochtend (vanaf 8u00 Belgische tijd) op het programma. Morgen is er nog een derde vrije training vanaf 5u00. De kwalificaties beginnen zaterdag om 8u00. Zondag start de Grote Prijs van China, de derde manche van het seizoen, om 8u10. Bron: Belga   Het bericht Vettel is de snelste tijdens eerste oefenritten Grote Prijs van China verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Vettel is de snelste tijdens eerste oefenritten Grote Prijs van China (12/04/2019 - Metro)
  De Duitser Sebastian Vettel (Ferrari) was vanmorgen de snelste tijdens de eerste vrije training voor de Grote Prijs Formule 1 van China, op het circuit van Shanghai. Vettel klokte 1:33.911 en was daarmee 0,207 seconden sneller dan wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes). Vettels ploeggenoot Charles Leclerc eindigde op plek drie, in 1:34.334. De Nederlander Max Verstappen (Red Bull) en de Finse WK-leider Valtteri Bottas (Mercedes) vervolledigden de top vijf voor aanvang van de duizendste Grand Prix. De tweede oefenritten staan deze ochtend (vanaf 8u00 Belgische tijd) op het programma. Morgen is er nog een derde vrije training vanaf 5u00. De kwalificaties beginnen zaterdag om 8u00. Zondag start de Grote Prijs van China, de derde manche van het seizoen, om 8u10. bron: Belga Het bericht Vettel is de snelste tijdens eerste oefenritten Grote Prijs van China verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Noord-Koreaanse dictator onverwachts op bezoek bij laatste bondgenoot China (09/04/2019 - De Morgen)
  De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-il brengt een bezoek aan China en daar zijn heel wat speculaties over ontstaan. Een speciale trein uit Noord-Korea, waarmee Kim onderweg was, reed gisterenochtend onder grote veiligheidsmaatregelen de grensstad Dandong binnen, berichtte het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap. Zuid-Koreaanse media hadden het daarentegen nogal vaag over ‘een man die op Kim Jong-il leek’ en die in China van de trein stapte.
  [naar artikel]
 28. Eerste spadesteek voor nieuwe productielijn (10/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Japanse chemiebedrijf Kanaka zette vandaag de eerste spadesteek voor een nieuwe, derde productielijn voor MS Polymeer. Een vloeibaar polymeer dat wordt ingezet als basismateriaal voor elastische lijm- en voegkitten en coatings. Het wordt toegepast in vele markten, waaronder bouw, transport, industrie, doe-het-zelf, waterdichting en zoveel meer.
  [naar artikel]
 29. De mysterieuze trein van Kim Jong-un (27/03/2018 - VRT NWS)
  Met een speciale gepantserde trein reisde de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un mogelijk naar de Chinese hoofdstad Peking. Hij zou er de banden aanhalen met bondgenoot China, in de aanloop naar de topontmoeting met de Amerikaanse president Trump. Maar de trein zelf blijkt minstens even mysterieus als zijn belangrijkste passagier.
  [naar artikel]
 30. Antwerps diamantbedrijf doet miljoeneninvestering en bouwt nieuwe productielijn (01/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het jonge Antwerpse diamantbedrijf HB Antwerp doet in deze coronacrisis een miljoeneninvestering en bouwt een nieuwe productielijn.
  [naar artikel]
 31. Chinezen met laag 'sociaal krediet' mogen niet meer op vliegtuig of trein (en dat is nog maar het begin) (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  China voert in mei een systeem in dat inwoners kan verhinderen trein- of vliegtuigtickets te kopen. Het gaat dan om mensen die slecht scoren in het...
  [naar artikel]
 32. Chinezen met laag 'sociaal krediet' mogen trein of vliegtuig niet meer op (en dat is nog maar het begin) (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  China voert in mei een systeem in dat inwoners kan verhinderen trein- of vliegtuigtickets te kopen. Het gaat dan om mensen die slecht scoren in het...
  [naar artikel]
 33. Dit is de snelste Ferrari aller tijden: in 2,9 seconden naar 100 km/u. Prijskaartje? 393.971 euro (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Ferrari 812 Superfast is het krachtigste en snelste model uit de geschiedenis van het merk. Dat laat de auto merken ook, want op vochtig wegdek...
  [naar artikel]
 34. Nissan investeert 600 miljoen dollar in fabriek in Argentinië (31/07/2018 - De Morgen)
  Nissan investeert in Argentinië 600 miljoen Amerikaanse dollar (512 miljoen euro) in een nieuwe productielijn van zijn pick-up­truck Frontier. Dat heeft de Japanse autobouwer maandag aangekondigd. De productielijn zal worden ingericht in de fabriek van de Franse constructeur Renault in Córdoba.
  [naar artikel]
 35. De mysterieuze, kogelvrije trein van Kim Jong-un: kreeft, wijn en vrouwelijk schoon (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zit de Noord-Koreaanse leider in China? De mysterieuze donkergroene trein met gele strepen die gisteravond het station van Peking binnenreed, doet...
  [naar artikel]
 36. Het stopt niet voor Boeing: vierde fout in productielijn van 787 Dreamliner ontdekt (15/12/2020 - Express)
  Boeing moet de kwaliteitsinspectie opdrijven van nieuw ontwikkelde toestellen van het type 787 Dreamliner. Het bedrijf ontdekte dat een eerder... The post Het stopt niet voor Boeing: vierde fout in productielijn van 787 Dreamliner ontdekt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. AB InBev organiseert jobcafé om personeel te vinden voor nieuwe productielijn (07/02/2019 - VRT NWS)
  AB InBev is al sinds oktober op zoek naar 40 werknemers om een nieuwe productielijn in de bottelarij van haar Leuvense brouwerij continu te laten draaien. Momenteel is nog maar de helft van deze vacatures ingevuld. Dat heeft de nieuwe brouwerijdirecteur Alexander Soenen gezegd tijdens een receptie in de brouwerij. In de Leuvense brouwerij van AB InBev werken momenteel in totaal 800 personen.
  [naar artikel]
 38. Atletiekbond laat term ‘snelste verliezer’ vallen (27/09/2019 - De Standaard)
  Wereldatletiekbond IAAF stapt af van het gebruik van de term ‘fastest loser’ of ‘snelste verliezer’ op het wereldkampioenschap atletiek.
  [naar artikel]
 39. Mercedes sneller dan Ferrari tijdens tweede oefensessie GP van China (12/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het einde van de tweede oefensessie voor de GP van China was het Valtteri Bottas die de snelste tijd liet noteren. Daarmee was hij net iets sneller dan Sebastian Vettel.
  [naar artikel]
 40. China pakt uit met ecologische trein die rijdt op virtuele rails (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De technologie staat niet stil en zeker op het vlak van publiek transport worden grote stappen vooruit gezet. Zo heeft China een gloednieuwe
  [naar artikel]
 41. Belgische passagiers al bijna twee uur vast op Eurostar: “We mogen er niet uit, kan nog lang duren” (24/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een probleem in de bovenleiding van de Eurotunnel zorgt ervoor dat de Eurostar die om 11 uur moest aankomen in Londen al bijna twee uur te laat is. Kamiel De Bruyne, bedenker van ‘Sorry voor Alles’, zit ook op de trein en laat weten dat het nog zeker tot 14 uur kan duren voor de trein weer vertrekt. “Maar dat is ook speculatie.”
  [naar artikel]
 42. Belgische passagiers al bijna twee uur vast op Eurostar: “We mogen er niet uit, kan nog lang duren” (24/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een probleem in de bovenleiding van de Eurotunnel zorgt ervoor dat de Eurostar die om 11 uur moest aankomen in Londen al bijna twee uur te laat is. Kamiel De Bruyne, bedenker van ‘Sorry voor Alles’, zit ook op de trein en laat weten dat het nog zeker tot 14 uur kan duren voor de trein weer vertrekt. “Maar dat is ook speculatie.”
  [naar artikel]
 43. China is koning van de supercomputers (14/11/2017 - De Tijd)
  16:22 China is officieel koning van de supercomputers. Het heeft de twee snelste supercomputers en vult meer plekken in de top 500 lijst dan de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 44. Kim Jong-un voor vierde keer op bezoek in China (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Noord-Koraanse leider Kim Jong-un is met zijn privétrein aangekomen in China voor een bezoek aan ambtgenoot Xi Jinping. Zowel het Chinese...
  [naar artikel]
 45. Drankenproducent investeert 10 miljoen euro in nieuwe productielijn: 45 extra jobs bij Konings in Zonhoven (29/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het verpakkings- en bottelbedrijf Konings in Zonhoven is voor een nieuwe productielijn op zoek naar 45 werknemers. Het gaat om mensen met uiteenlopende profielen. CEO Christophe Schepers hoopt in mei de nieuwe lijn te kunnen opstarten. De investering bedraagt zo’n tien miljoen euro. Konings is één van de sterkst groeiende bedrijven in Limburg. In elf jaar tijd steeg de omzet van 45 naar 240 miljoen euro.
  [naar artikel]
 46. China laat onderzoekers WGO niet binnen (06/01/2021 - De Tijd)
  16:38 Onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) krijgen geen visum om in China de oorsprong van het coronavirus te onderzoeken. China zegt verder te onderhandelen met de experts.
  [naar artikel]
 47. POLL. Ben jij voor of tegen het bonuspunt voor de snelste ronde in de F1? (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf dit jaar wordt er in de Formule 1 een bonuspunt gegeven voor de snelste ronde. Wat dat een succes in Melbourne? Laat het ons weten via deze poll.
  [naar artikel]
 48. China laat doel voor economische groei los, met ‘dank’ aan coronavirus (22/05/2020 - Express)
  Als gevolg van de coronacrisis stelt China zich voor dit jaar geen doelen voor economische groei. Dat zei premier Li... The post China laat doel voor economische groei los, met ‘dank’ aan coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. ‘China vormt ons al meer dan we denken’ (17/05/2020 - De Morgen)
  Mondkapjes en beloningen voor wie China welgezind is, dreigementen voor wie kritiek uit: de houding van Peking in de coronacrisis laat zien wat voor wereldleider China kan worden, zeggen sinologen Rana Mitter en Nadège Rolland. ‘Wij westerlingen moeten niet zo naïef zijn.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.